|
|
Marla St. James
| Chatkép : Szerepkör : alvilági vezetö play by : ⥼ aaron taylor johnson Hozzászólásaim száma : 89 Pontjaim : 3 Pártállás : User név : ⥼ benibigyó Őt keresem : my only weakness
my older sister
my younger sister
Tartózkodási hely : ⥼ washington Korom : 42 Foglalkozásom : ⥼ leader of some betrayers | Elküldésének ideje -- Pént. Okt. 09, 2020 3:58 pm | Elfogadva, gratulálunk! üdvözlünk köreinkben Kedves Marla,Mondanom sem kell, olyan gyorsan érkeztél az újrahirdetés után; még felocsudni sem volt időnk! Persze ez nem szemrehányás, éppen ellenkezőleg. Arról nem is beszélve, hogy én személy szerint már nagyon vártam, mit fogsz kihozni ebből a vonalból, amit kreáltunk Marla múltjával kapcsolatban. Először is, ne haragudj, hogy csak most érkeztem elfogadni, tudod, milyen bolond néha a világ. A play by választásod is határozottan előnyös, pozitív élmény, így már mondhatni, az utolsó hiányzó láncszem is a helyére került. Vagy mégsem? Régen olvastam utoljára ilyen napló-formátumot, és mondanom sem kell, kissé már hiányzott is. Ugye milyen furcsa, mikor a jelenbéli megnyilvánulások elegendőek ahhoz, hogy képet kapjunk valakiről? Marla egy nagyon komplex nő, ez érződik minden tettén, az pedig, hogy a sötétség uralni kezdte az életét, szinte letagadhatatlan. Van miért bosszút állnod, és úgy vélem, nem fogod elszalasztani az alkalmat, mikor lehetőséged nyílik majd rá. Bár tippelni tudnék, kivel fogod majd kezdeni... Imádtalak! Gyönyörűen fogalmazol, engem - ahogy mondani szokás - megvettél kilóra. Szóval én már nem is tartóztatlak fel, találsz itt lenn egy pár linkecskét, aztán... utánad a vízözön! Jó játékot! Mielőtt a játéktérre betoppannál, el ne felejtsd tiszteleted tenni a foglalók birodalmában, különös hangsúlyt fektetve az avatarokra és a szerepkörökre. De itt még nem ér véget csodálatos kalandod: tudsz partnert keresni a rendes kerékvágásban is, vagy összesorsolhatunk valakivel, ha úgy szeretnéd. A plotjainkról hallottál már? Még nem késő.
|
| | | | Elküldésének ideje -- Pént. Okt. 09, 2020 6:52 am | Marla St. James Az első boszorkányok egyike | ft. Kat Dennings 1700.05.28. születési idő | |
|
a staff
2020. március 16. Hétfő
Kedves Naplóm!
Szavamra mondom, Washington remekül néz ki! Ahhoz képest, hogy egy elfoglalt város, nyolc esztendeje a terror bezárt fellegvára, szerintem nem panaszkodhatnak az itt lakók. A létbizonytalanság, a bezártság, ugyan már. A középkori városok főleg ostrom vagy fertő idején mind ilyenek voltak a történelmi leírások szerint és azok a kora újkoriak sem voltak különbek, amikhez nekem is volt szerencsém. A nép a szemünk láttára puhul és züllik el, és mi, akik megállítottuk magunkban a kor kerekét ezt kell, hogy elviseljük. Bár a hatalmunkkal élhetnénk is azért, hogy ez másként legyen. Élünk is, úgy vélem, nem csak én, de mások is megteszik a szerintük helyes lépéseket, mégis, ez a korai Washingtonba érkezés elgondolkodtatott. Hol voltunk mi az elmúlt évszázadban, amikor az emberi faj boszorkányos segítséggel létrehozta a vámpírokat és vérfarkasokat, és ez utóbbiból az eredetieket, a sajátjainkat kiirtották? Mikor toroljuk meg ezt a tettet, vesszük át a hálátlan fajoktól a kormánykereket és kezdünk valami konkrétat a világgal? Vagy már későn lenne? Annyira túlszaporodott az emberi faj, hogy különösebben nem is lehetünk rá hatással mi páran, akik végignéztük és éltük velük a történelmet, együtt sírtunk és nevettünk olyan helyeken, ahol ma már emléktábla áll, de valójában rajtunk kívül senki sem emlékezhet? De mert ez egy naplóbejegyzés nem pedig nekrológ tudatom veled kedves Naplóm, hogy sikeresen bejutottam a városba, hamarosan elfoglalom a szállásomat és felfedezem ezt a helyet. Ha kipihentem magam holnap többet is írok. Vagy nem. XoXo!
2020. március 17. Kedd
Kedves Naplóm!
Újra Washingtonban! A szokásos éves gyűlésünk helyett ezen a hűvös tavaszi napon ülök itt a teraszon, és készülök egy találkozóra az Első Boszorkányokkal. Mint évről évre meghallgathatod a panaszaim erről, ám ezúttal korábban jött a csapás, Cleva nyugtalanságát látomásokkal tetézte az édes Anyatermészet. Valami készülődik ebben a városban, aminek olyan nagy jelentősége lesz, hogy nem akarok valahol máshol lenni amikor megtörténik, így legyőzve ódzkodásom úgy döntöttem, hogy a városban maradok. Reggelire pezsgőt iszom, hogy megpecsételjem magammal ezt az alkut, hiszen tudhatod, legyenek bármilyen hozzám közelállók is a hasonlóan hosszú életben osztozók, olyanok vagyunk, mint egy család: amikor összegyűlünk az ünnepekre szeretettől és veszekedéstől hangos a ház, ez pedig gyakran hoz olyan hangulatba, amire nem vagyok büszke. Igyunk hát arra, hogy együtt leszünk, sikeresek leszünk és valami új csodát látunk ebben a világban újra együtt! Igyunk arra, hogy amióta a szövetségünk megalakult még egyikünket sem ölték meg és főleg, hogy nem én öltem meg valamelyiküket. A túl békések és túl radikálisak is számíthatnának a hirtelen haragomra, de Cleva, ó az a gyönyörű, csodálatos, egyetlen Cleva... már alig várom, hogy találkozzunk. Az utazásom egyébként roppant kényelmes volt. Cleva üzen, én repülőre szállok és egy-két napon belül meg is érkezem rossz esetben. Hol vannak már azok az idők, amikor lovaskocsin hetekkel korábban felkerekedtem? Egy jó elbájolt seprű ami repül, az kellene nekünk, mint a mesében. Most zárom soraim, csengetnek. Rendeltem magamnak társaságot az itt tartózkodás idejére, mit mondhatnék, izgatott vagyok! Szeretem a modern korban, hogy ételt, italt, kocsit, mindenféle szolgáltatásokat, de még fiút is házhoz rendelhetsz.
(...)
2020. március 21. Szombat
Kedves Naplóm!
Ez az Elsők gyűlése katasztrofálisan sikeredett. Én mondom, rég volt ilyen rossz napunk, egyikünk sem volt egészen önmaga, alulmúltuk önmagunk és egymás elvárásait. Cleva ijedtnek tűnik, de az elégtétel amit emiatt érzek semmi ahhoz képest a haraghoz képest, ami egy megosztott látomás nyomán ébredt bennem. Méghogy mindannyian elvérzünk majd ebben a harcban és az utolsó gyilkos az első vámpír! Az álom hamis, meggyőződésem, vagy az Üresség elszabadult és megfertőzte a többieket, de mindenesetre felkészülök az elkövetkező időkben. Washington egy csatatér, csak még nem tudja.
(...)
2020. június 22. Hétfő
Kedves Naplóm!
Mint tudod, eseménydús hetek és hónapok állnak mögöttünk, amiknek egy jó részét sajnos nem jegyezhettem fel, csak célozgattam rá titokzatos lapjaidon, hogyha esetleg illetéktelen kezek közé keverednél, azok ne tárhassák fel belőled a teljes képet, hogy mit intézett Marla St. James ebben a városban. Annyit azonban elmondhatok, hogy őszintén bánom, hogy kihagytam az álarcos bált, még ha egy sugallat is intett erre és én hallgattam rá, tudván tudva, hogy ott történt valami fontos és én nem voltam a része... nos esz a méreg! De nem töltöm haszontalanul a napjaim, ismerkedem az erőviszonyokkal, az emberekkel, az itt lakókkal, a természetfelettiekkel. A bezártság sajátságos mikrovilágot teremtetett, de azért mégsincsenek teljesen elvágva a világtól, így csak egzotikus, de nem elmaradott minden. A bizalmatlanságuk őrjítő, ám mégsem vagyok szemrehányó, én is ilyen voltam és vagyok néha, amikor legyűr a lelkemre csavarodó fájdalom. Néha, de nem most, amikor minden nap egy új felfedezéssel kecsegtet. Cleva egy bonyolult sakktáblára hívott minket, ahol a kockákat a hagyományok fekete-fehér színek helyett inkább a vér és harag vörösével és az irigység sárgaságával festették meg. A szörnyek az emberektől irigylik a hatalmat és szabadságot, az emberek a szörnyektől az erőt és a puszta létezést, amit ők hívtak életre, a boszorkányok sajnálják a felborult egyensúlyt, úgyhogy egyesek löknek még egy nagyot az asztalon és lapot kérnek 19-re. Kétlem, hogy sok jó kisülhetne abból, ha életet adunk egy új varázshasználó fajnak, de annak idején a vérfarkasok átkára is sokan ezt mondták, pedig a farkasemberek egyszerűen imádnivalóak! A vámpíroknak is megvan a maguk bája az agyaraikkal, de végső soron legyen ahogy lennie kell. Különös látni, hogy bábáskodik Cleva a vérszívók felett, ahogy szorul körülötte a hurok, ahogy a világ a késeit feni, hogy elveszítse a védencét... érzed már kedvesem? Ahogy az árnyak belepik a nevelt gyermeked arcát és a végső halál, a sötét elveszejtés lopakodik felé? Elragadtattam magam. Bocsásd meg kedves naplóm!
(...)
2020. augusztus 29. Szombat
Vajon hova tűnnek el a boszorkányok a városból? Kicsit sem gyanús egy bosszúhadjárat a város első vámpírjától? És Cleva, te ezt hagyod? Vagy Bastien éppenséggel ártatlan, ezért nem teszel semmi különöset? Vagy nem érdekel a sorsuk? Elvégre ki tudja mire vagy képes. Ki tudja mire képes bármelyikünk is azért, hogy kicsinyes, vagy éppen nagyratörő céljait megvalósítsa? Kedves Naplóm! Ennyit a pátoszról, ma hummuszt főzök, és megnézem milyen az új fiú, akit az alternatív társkeresőtől rendeltem, dobozban kaptam, még nem nyitottam ki. Remélem alázatosabb és kedvesebb, az túlságosan férfias volt ahhoz, hogy az ágyamban akarjam altatni, reggel nem egy orbitális erekcióval akarok találkozni, hanem az ölembe rakott reggelivel!
A felszín alatt Jellem nélkül nem lenne győzelem
Ifjúságom idején Londonban egzotikus küllemű lány voltam, nyílt titokként terjengett a pletyka, hogy anyám melyik talján bikával szűrte össze a levet apám háta mögött, annyira kilógtam a családból, de tévedtek. Mind tévedtek. Apám belátó, szerető, felvilágosult férfi volt, anyám pedig elég tüzes ahhoz, hogy kárpótolja a hűségi sérelmekért, tehát mondhatni nyíltan történt az a baleset, aminek hála a tükörből egy 161 centi magas, sötét hajú, de kék szemű, dússzájú, nagymellű, furcsán fehérbőrű, mégis enyhén latinos nőszemély tekint rám. Igazán választékosan öltözöm: azt választom, amihez éppen kedvem van. Angol vagyok, ez zsarnoki hajlamokban mutatkozik meg, imádom a teát és persze a curryt, aminek semmi köze nincs az indiai konyhához, de nem volt minden sokkal jobb, amikor még a korona ékköve volt a gyarmat? Persze az amerikai idők alatt magamba szívtam a szabadság szeretetét és a vállalkozások merészségét, tisztelem valahol ezt a gyökértelen hatalmas államot, amiben minden európai nemzet szennye olvadt össze egyetlen boldogtalan, de elszánt néppé! Most ugyanezt teszi a természetfeletti, idegyűlt mind a jónép, messzi földről, hogy köszöntse a helyben született új természetfelettiek. Vámpírok és vérfarkasok, ezúttal olyan jól sikerültek, hogy felborították a természet eddigi rendjét, hogy egy újat kreáljanak, hát nem is tudom. Ez az utóbbi felbolydult száz év kicsit olyan érzést hagy az ember lányában, mintha már minden erős boszorkánynak lehetne saját új kedvence, de lehet ez cinikus hozzáállása. Mindazonáltal úgy tekintek a vámpírokra, mint Cleva gyermekeire, ezért bármennyire is lenyűgöznek, meg akarom sétáltatni őket a napon egy kicsit minden személyes szimpátiám ellenére. Egy ideje csapongóvá váltam, ez szerencsére nem látszik a tükörben. A belsőm töredezett, repedezett foncsor, de évszázadokkal túléltem már a kort, amit a bőröm, húsom, csontom visel. Nem tudom a többiek hogy bírják, néhány évtizedenként újra kitalálom magam, mint ahogy Anglia is királyról, királynőre váltakozva öltözteti új köntösbe önmagát, talál új célokat és vágyakat és csak legbelül marad meg egyedül önmagában. Vérben fürdik, máskor pedig elbájoló kis szigetként tetszeleg, már nem is tudom, nem mindig tudom mit látok a tükörbe nézve és főleg, nem mindig szeretem, amit látok, de, és ebben különbözöm a hétköznapi emberektől: van időm megszokni vagy változtatni rajta.
Szeretem a változásokat, a fúziós konyhát, a vándorlást, a globalizációt. Tisztelem és gyűjtöm az ősi boszorkány hagyományokat, a tudást, a tapasztalatot, de dinamikus módon. A mulatságos társaságot, a közönséges szórakozást, a színházat, a discót, a tengerparti koktélozásokat. Ha elmúltál már háromszáz éves mindenféle korszakod lehetett, nehéz bekategorizálni a személyem.
Nem állhatom a korlátoltságot, a nőgyűlöletet (bár olyan korszakom is volt), a túl meleg időt, a túlságosan hideg időt, az esőt szidalmazó embereket, akik nem fogják fel, hogy milyen fontos. A környezetszennyezést és magamban azt, hogy élvezem mindazt a luxust, amit a természet megkárosításával elő lehet állítani. A hideg kiráz a nedves papírzsepkendőktől.
| |
|
| | | | Marla St. James | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|