• Az oldalon 200x320-as méretű avatar-okat használunk. • Az oldalon jelenleg boszorkány karakter nem alkotható visszavonásig, nemi korlátozás azonban nincs életben. • Nincs megkötött szószám a reagoknál.
keresett karaktereink •
Canon karaktereink összesítőjét itt találod, míg keresett karaktereinkét az alábbi linken tudod meglesni.
mérföldkövek •
2021. február 22.• Oldalunk új köntösbe öltözött; amennyiben bármilyen elcsúszást, kódhibát észleltek, kérjük jelezzétek! 2021. február 01.• A január hónap legaktívabb játékosainak listája már olvasható a hírekben. 2021. január 24.• Kezdetét vette oldalunk legújabb kalandja, részletek ide kattintva érhetőek el. 2020. február 01.• Oldalunk megnyitotta kapuit a látogatóink és leendő tagjaink előtt; merüljetek el bátran a leírásokban, kérdés esetén keressetek minket!
• Együtt nyerjük vagy veszítjük el ezt a harcot, nem számít, mi jön ezután •
Hozzászólásaim száma : 7 Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos Pártállás :
Semleges
play by : Yoon Bo Ra Fő képességem : Nincs Őt keresem : Nincs Kedvenc dal : Kis rock To relax Tartózkodási hely : Washington Korom : 24 Foglalkozásom : Babysitter
Életet lehelnék a fiaim életébe, ehhez keresnék most vállalkozó szellemű játékpartnereket Elég sokan vagyunk, konkrét ötletem egyelőre még nincs, de majd összetesszük, amink van Az elrabolható férfiúk listája: - Mark Anderson - Lucas C. Osborne - Bastien Monagham - Michael Hansen
Privátban bármelyik énem zaklatható, de discord-on is elérhető vagyok
play by : ✿ madelaine petsch User név : she who must not be named ✿ Fő képességem : pyrokinesis ✿ Őt keresem : welcome to the devil's playground you can tread where demons play Kedvenc dal : i’m miss sugar pink liquor, liquor lips,
I’ll chew you up and I’ll spit you out i’m gonna be your BUBBLEGUM BITCH
hy baby Keresem bátor és merész játéktársamat, már, ha persze lesz annyi bátorsága, hogy felkérjen egy táncra. Ugyanakkor engem nem csak egy egyszerű játék érdekel, számomra nagyon fontos a szálak kialakítása. Bárkid lehetek, akit csak szeretnél Cicc, cicc, gyere csak, már várlak
Bad bitch, cute face and some nice titties
Vérfarkas
Hozzászólásaim száma : 3 Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos Pártállás :
Frissen és pozitívan (sajnos manapság ez a szó elég negatívan cseng) elbírált Johannámat szabadjára engedném a játéktéren és ehhez 2 játékostárs segítségét szeretném kérni. Bátran szembenéz vadászokkal és begyűjtőkkel, vagy veszi fel a nyúlcipőt, lepacsizik fajtársakkal, koccint vámpírokkal, üzletel emberekkel, akik szeretnének némi extrát az életükbe egy farkas harapás által és végigszenvedni a procedúrát s még sorolhatnám. Egy szó, mint száz, nyitott bármilyen kalandra, ami nem merül ki abban, hogy szevasztavaszmiújság. Nem kötelező ötlettel érkezni, összedughatjuk a fejünket és együtt is kitalálhatunk valamit
Joe, vagy Hanna, vagy Johanna, ahogy tetszik
Vámpír
Hozzászólásaim száma : 282 Chatkép : Szerepkör : koalíciós tag Pártállás :
Szimpatizáns
play by : thomas doherty Fő képességem : mah fabulous
personality :* Korom : 94 Foglalkozásom : investor / bastien's agent
Az utóbbi időben ővámpírsága takarékra lett téve ki kellett pihenni a halloweent :rolling_eyes:, de most már azért ráférne egy-két új játék. Szóval, lemme know? 🧡
Varázsló
Hozzászólásaim száma : 13 Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos Pártállás :
Semleges
Ellenálló
play by : Jared Padalecki User név : Cop Fő képességem : Extraction Tartózkodási hely : Washington Korom : 30 Foglalkozásom : Épitész
Kedves fiatal ember vagyok. Oké, kicsit túlzás, hogy ember, de közelebb állok hozzá, mint mondjuk egy szöllőcukor. 193 cm magas, szálkásan izmos testalkattal, barna rakoncátlan fürtökkel, néha némi borostával a képemen. Lehetne ez akár egy társkereső is, de csak arra gondoltam, megtornáztatnám magam kicsit, és ismerkednék másokkal, ha már egyszer itt vagyok. Lehet akár ismerkedés, akár kedves viszont látás, vagy valami kalandos. Bárkivel szivesen játszok! Írj bátran, és megbeszéljük!
Lánykám kissé magányos, így arra gondoltam meghirdetem
Amit tudni kell róla, hogy kissé visszahúzódó, szűkszavú, meglehetősen félénk típus Szeretnék mellé egy férfit, romantikus kapcsolatra (vagy akár nőt) aki képes kihozni ebből az állapotból, aki elég türelmes lesz hozzá és nem zavarja, ha néha az álmaiba is beférkőzik Az ereje még kiforratlan, hisz nagyon fiatal boszorkány még, elég zűrös múlttal
Ha úgy érzed, te vagy az akire Jade vár, ne habozz! Írj nyugodtan itt vagy akár discordon (Kyra)
Nyitottak vagyunkk mindenre
Kiválasztott
Hozzászólásaim száma : 4 Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos Pártállás :
Semleges
play by : → Inbar Lavi ← Őt keresem : → my anchor ← Kedvenc dal : → Live Before I Die ← Tartózkodási hely : Washington Korom : 29 Foglalkozásom : → tetováló ←
Frissen és üdén (teljes mértékben újként az oldalon) keresnék játékostársat. Ha nincs kedved elolvasni Sky előtörténetét, pár tudnivaló róla: - Tetovál. Keményen és durván, csak ne valami snassz terved legyen, mert el fog küldeni melegebb éghajlatra - Nagyon nő: ha egy nem hisztis, de kiszámíthatatlan, ilyen is meg olyan is nőt keresel az életedbe, aki idegösszeomlást hoz neked össze, akkor keresd meg. - Meghallgat. Talán tanácsot is ad, de leginkább csak bólogat, ha nem akarsz vele beszélgetni igazán. - Szüksége lenne valakire, aki segít neki nem csak nő lenni, de egy magát megvédeni tudó nő lenni. Teljesen kezdő, ha azt szeretnéd, hogy véletlenül arcon csapjon, a te embered Sky. - Kiválasztott, kallódó kiválasztott, mert ugyan elkezdte megismerni a képességeit, és vannak is tervei vele, de egyedül nem tudja kordában tartani igazán. Ha kellene egy Dobby manó az életedbe, akivel meg kell kedveltetned magad először, ne habozz. Meg akkor se, ha valamire fel akarod használni és kedved lenne egy kicsit megkínozni (csak viccelek nem ) - Néha a szabályok szerint él. De legtöbbször a saját feje után megy, mert tapasztalni akar, élni akar és tudni. Szinte mindent - ergo addig nem hagy békén, ameddig a kíváncsiságát ki nem elégítik. És baromi sok kérdése van - mindenről.
PS: Nagyon szeretnék játéktérre szökni, viszont azt érdemes tudni, hogy a hosszabb reagok híve vagyok sajnos: 600+ szószámmal Illetve.. nem fogalmazok olyan szörnyen szépen, mint az előtörténetben
STORM IN HER EYES PEACE IN HER SMILE
ஃ she was trouble, chaos really. but her smile. her smile dared him to fallin love with her. ஃ
Elfogadásom örömére egy játékot még én is szívesen bevállalnék.De tényleg csak egyet. Örülnék olyannak, ahol esetleg használhatnám Faith képességét, de ha valami más ötleted van azt is örömmel fogadom. A cukicsimukcsi pitypangevést ha lehet kerülném, minden más jöhet. PM-ben megtalálsz.
Sziasztok! Játszótársat keresek, tehát ezt kell rólam tudni, hogy érdekesnek találj: • Egy érzéketlen, seggfej vámpír vagyok, aki bármikor tropára teszi a napodat • Van egy vállalatom, ami által többnyire ismerős arc lehetek számodra. A vállalatom egy gyógyszeripar, rengeteg pénzt ölök egy-egy fejlesztésbe is akár. • A vállalat csak egy álca a drogügyeimmel kapcsolatban; nem olcsó az áru, a fizetséget pedig én szabom meg. Nem feltétlenül pénz az ára. Hidd el, rohadtul nincs szükségem a pénzre. Annál inkább rád, ha természetfeletti vagy. Ha pedig függő vagy, bármit megteszel nekem, hogy hozzájuss akár néhány gramm kokainért. Legyél te az alanyom, vagy a zsákmányom, teljesen mindegy. De nem muszáj függőnek lenned. Bármikor az alanyom lehetsz, akaratodon kívül is. Ha pedig túléled, akkor gratulálok! • Ha nő vagy, és prűd, akkor jobb, ha kerüljük egymást. Nem preferálom a visszautasítást, nekem mindenki igent mond. Ha viszont vágysz valami újra, akkor szívesen megmutatom.
amúgy bármilyen játékra vevő vagyok, teljesen mindegy, hogy ki vagy mi vagy. gondoltam nem leszek annyira mégse unalmas. Szóval, nagyon várlak! Már, ha van elég merszed, de tudjuk, hogy nincs.
When I die, bury me with all my ice on When I die, bury me without the lights on
Vámpír
Szimpatizáns
play by : ∆ emeraude toubia User név : ∆ rapunzel Őt keresem :
Leendő szerelmem játéka mellé keresek még pontosan 1 db játékot, hogy tudjam vinni a suli és a munka mellett is.
Dorcas még friss vámpír, gyakorolja a vérszomját visszafogni, szakítása után a drogokba, piába és bulizásba menekült, mielőtt még megismerkedett Alaskával. Ismerhetsz bárhonnan, lehetsz bárki, férfi-nő-unikornis, ha van ötleted izgatottan várom a PM-et.
― Never trust people who can't lie
they'll find more ways to stab you in the back.
Ember
Hozzászólásaim száma : 38 Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos Pártállás :
Semleges
play by : Yara Shahidi Tartózkodási hely : Washington Korom : 24 Foglalkozásom : egyetemista-fényképész-bár énekes
Egy-két játékra keresnék még partnereket. Igazából jó lenne egy barátnő, akivel igazán kiélvezhetjük a csajos programokat, vagy néháy egyetemi barát. De igazából sok mindenre nyitott vagyok
Kiss me once 'cause you know I had a long night Kiss me twice 'cause it's gonna be alright Three times 'cause I've waited my whole life I like shiny things, but I'd marry you with
Patricia C. McDermott and Dorcas Spellman felhasználónak tetszik ez a poszt
Amíg elő nem kerül az elrabolódásból nem húzta alá jsyk az, akinek keseríteném az életét, szívesen keseríteném másnak is. Szóval egy jó buli? Meghívsz valamire? Elverjelek? Elversz? Amúgy egy mocsár közepén is játszhatunk vagy ellophatjuk Bastien bugyijait, úgyhogy dm me aztán megbeszéljük.
A hozzászólást River Shand összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 19, 2021 5:39 pm-kor.
Begyüjtõ
Szimpatizáns
play by : ∞ ryan gosling User név : ∞ g. Fő képességem : ∞ hunting for special creatures Őt keresem : Here’s to the fools who dream, foolish as they may seem Kedvenc dal : ∞ machine Tartózkodási hely : ∞ washington d.c. Korom : 41 Foglalkozásom : ∞ servant of the regime
A karakterem még friss és ropogós, nem túl sok kapcsolattal Szóval keresnék-kutatnék egy-két partnert, ellenséget, barátot, plot-ot, háborút, egyszóval bármit. Dobj meg egy priváttal, ha látsz egy kis szabad űrt az életedben
Vámpírvadász
Hozzászólásaim száma : 120 Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos Pártállás :
Semleges
Ellenálló
play by : Chris Evans User név : Cop Őt keresem :
Talán még nem tudod, de egymásra találtunk... Tartózkodási hely : DC Korom : 35 Foglalkozásom : Rendőr
Úgy gondoltam, bedobom magam a közösbe, s keresek magamnak valamiféle játékot! Kis ideje parkoló pályán mozgok, és szeretném picikét átmozgatni tagjaimat Konkrét ötletem nincsen, de ha összedugjuk a fejünket, biztosan kitudunk találni valamit! Legyen az izgalmas nyomozós, vagy vadászatos, vagy éppenséggel csak egy bárhol összefutós szösszenet Dobj meg egy üzivel bátran, ha kedved szottyanna hozám !
Köszönöm! Elkeltem ^^
A Hero is one who knows
how to hang on one minute longer.
Ember
Hozzászólásaim száma : 21 Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos Pártállás :
Semleges
play by : Lana Parrilla User név : Zizi Őt keresem :
Who are you in the shadows? How long have you been waiting for me? And would you wait any longer? Let's say forever... Kedvenc dal : D.L.M.N.
*** Lucian
*** Hm.... Tartózkodási hely : Washington Korom : 43 Foglalkozásom : gyilkossági nyomozó
Nos, megvagyok, először itt, friss húsként, minden rajtatok áll Ragadjatok hát el! Nem vagyok már mai gyermek, tehát azt hiszem a szia, hogy vagy, gyere teázzunk jellegű reagoktól nem kell tartanotok- bár az is érdekes tud lenni *-* Ha már Elio megalakult, szeretnék többféle plotszerűt is elkezdeni vele.. Ötletem az mindig van, esetleg megpróbálok alkotni most is. ő.ő
1. Nem nagyon tapasztalt semmit, tehát egy egyszerű, random dolog is meg tudja lepni, mint egy kávéautomata. 2. A világban folyó harcokról semmit sem tud, szociális érzéke nem is nagyon van, viszont egész jó haderő lenne egyik, vagy másik oldalon? Tehát győzködéses játékot is el tudok képzelni, esetleg akcióval? Tesztelni őt, letámadni? 3. Mivel imád kísérletezni, lehetsz az áldozat, vagy a kedves megfigyelő, vagy aki hozza az áldozatot, igazából csak megfigyelne, nem feltétlenül vágna fel, esetleg megszúrna egy kicsit :p
Hát, ha ezek közül valami esetleg felkelti bárki érdeklődését, akkor egy pm-be kerülök. Olcsón megúszod
Boszorkány
Hozzászólásaim száma : 3 Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos Pártállás :
Ellenálló
play by : nikolaj coster-waldau Fő képességem : chronokinesis Kedvenc dal : believer Korom : 323
Kedves fórumlakók! Kiadó lenne egy-két játékom - habár ennek a számnak maximum a képzelet szabhatna határt -, és nagyon szeretném megtalálni méltó partnereimet ezekre a játékos keringőkre.
Rólam tudni illik, hogy az Első boszorkányok egyetlen férfi tagja volnék, jó a modorom, ezáltal talán komolyabb plotokat is vállalni tudnék. Légyszilégyszilégyszi!
Vámpír
Hozzászólásaim száma : 37 Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos Pártállás :
Szimpatizáns
play by : Tom Ellis Fő képességem : Az ellenállhatatlan sármom. Kedvenc dal : Sinnerman Tartózkodási hely : Washington D.C Korom : 35 Foglalkozásom : Egy éjszakai bár tulaja
Sziasztok. Úgy alakult, hogy még egy játékot be tudok vállalni, szóval keresek partnert. Ha lehet, elsősorban boszorkányt, de ez nem feltétel, ha gondolod bárki és bármi lehetsz. Lenne konkrét ötletem, szóval ha érdekelne egy játék velem, akkor kérlek, jelezz pm üzenetben. (discordot nem igazán használok, szóval maradjon pm). Unalmas és fantáziátlan játékot nem ígérek. Bármi mást igen.
ELKELTEM!
Boszorkány
Hozzászólásaim száma : 32 Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos Pártállás :
Sziasztok! Eladó kiadó egy-két játékom! Konkrét ötletem nincs, de majd csak kitalálunk valamit! Nyitott vagyok az ötletekre és a téli szünetnek hála viszonylag gyors játékot is tudok ígérni! Ha szeretnél egy elátkozott boszival játszani, pm-ben vagy discordon megtalálasz!
gold rush
I don't like that anyone would die to feel your touch Everybody wants you Everybody wonders what it would be like to love you • • •
Ember
Hozzászólásaim száma : 125 Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos Pártállás :
Semleges
play by : Aron Piper Tartózkodási hely : Washington
Én valami lassú víz partot mos dolgot szeretnék, vagy tempósabb ám de rövid játékot. Nagyjából mindenre kapható vagyok meg úgy ötletem is lenne, mármint azért senki en várjon nagyon sokat, csak az alapok vannak meg, de hát ketten azért mégis csak gyorsabban építünk házat. ÉRTED Szóval vagy discordon, vagy pmben ( de inkább discordon ) megtaláltok :3
A hozzászólást Franco Miller összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 21, 2020 8:20 pm-kor.
Boszorkány
Hozzászólásaim száma : 58 Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos Pártállás :
Ellenálló
play by : Shailene Woodley Fő képességem : Telekinézis Őt keresem : Korom : 99
Én még egy-két játékra vevő vagyok. Szeretnék vérfarkasokkal, vámpírokkal is játszani, így azok jelentkezésének is nagyon örülnék. Nem kell feltétlenül szeretnünk egymást. Szóval tényleg bátran írjatok, ha van ötletek, ha nincs akkor is. Max együtt kitalálunk valamit
Elérkezett a leszámolás napja; a város lakói megannyi téves híresztelés és pletyka után végre rájöttek az eltűnt boszorkányok lokációjára, a felmentősereg pedig útra kelt.
Mindeközben titkos szövetség alakult a #koalíció bizonyos tagjai között, akik eddig Bastien háta mögül élvezték pozíciójukkal járó sikereiket; ám néha a hatalom és hírnév nem minden. Megalakult egy hét pecséttel őrzött, titkos koalíció. Egy koalíció, amely egyetlen célt tűzött ki maga elé: megbuktatni Bastient, és visszaadni a hatalmat a halandóknak. De vajon tényleg ennyire tiszta a szándékuk? Arra pedig még a legerősebb gyomorral rendelkezők sincsenek felkészülve, milyen háború lapul mélyen, a felszín alatt; az #alvilág koronázott királya és királynője között élesedik az ellentét. A harag szinte tapintható a levegőben, a beépített bandatagok pedig csak szítják a tüzet. Ez csak a kezdet... véres csatározásaik közepette vajon tudják, hogy a háború már felemelte kezét, hogy bekopogjon? És mi több... vajon sejtik, hogy halált hoz magával? Tovább olvasom!
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó (90 fő) Vas. Feb. 21, 2021 7:50 pm-kor volt itt.