Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4. csoport

Boszorkány

Patricia C. McDermott
Chatkép :
4. csoport Tumblr_inline_ogkbv8f1Gw1tfmqoz_500
Szerepkör :
az elsõk egyike
play by :
nathalie kelley❞
Hozzászólásaim száma :
158
Pontjaim :
80
Pártállás :
  • Szimpatizáns

User név :
szuszu❞
Fő képességem :
telekinesis❞
Őt keresem :

you're my beginning
and my destiny

Kedvenc dal :
the dye a blood red setting sun rushing through my veins, burning up my skin i will survive, live and thrive: win this deadly game
Korom :
322
Foglalkozásom :
boszorkány és szövetséges❞

Patricia C. McDermott

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Elküldésének ideje -- Vas. Nov. 15, 2020 10:09 pm

at halloween night

Ahogy a kis boszorkány eltűnt az erdő sötétségében, átfut a gondolat a fejemben, hogy rosszabb már nem jöhet, és hogy első dolgom lesz Bastiennel beszélni, mert bármi is szállta meg Kyrát, az nem normális. Azonban hirtelen gyorsulnak fel a dolgok, és a következő pillanatban érzem, ahogyan a hátam mögött áll valaki, akinek kilétére elég pontos elképzeléseim vannak, de mégsem voltam elég gyors. A nyaklánc kapcsának finom kattanására a nyakamhoz kaptam, a pántként rám szoruló ékszert próbáltam letépni magamról, de az nem mozdult, s egyre inkább kétségbeestem, mert rossz előérzetem támadt ezzel kapcsolatban. A férfi ujjaim a számra préselődtek. Intettem a még szabad kezemmel, de nem történt semmi – az erőm életemben először cserben hagyott. Újabb csuklómozdulat, ám semmi sem történt, az idegen még mindig tartott, én pedig tehetetlen voltam, hiába próbáltam a varázserőmmel arrébb söpörni. Más esetben egyszerűen az egyik fához vágtam volna egyetlen ujjmozdulattal, olyan erővel, hogy bármi is volt, egy időre biztosan kiütöttem volna, de most… Semmi. A pánik eluralkodott rajtam. Sikítani próbáltam, de a hangom tompán fulladt bele a férfi tenyerébe.

Mire Jacob felénk fordult és előhúzta a nála lévő fegyvert, már elkésett. Az ismeretlen vámpírsebességgel hurcolt el, én pedig tehetetlen voltam, egyszerű halandó erővel pedig esélyem sem volt a vérszívó ellen. De ha azt gondolja, ezt ilyen egyszerűen megúszhatja, hát hatalmasat téved…

215 szó. wave rider. köszönöm a kalandot! Cute
coded by JC

Vissza az elejére Go down
Vámpír

Jacob Gardner
Chatkép :
4. csoport Avatar_f8e9a4ea9d0d_128
Szerepkör :
bastien verőembere
play by :
Ed Skrein
Hozzászólásaim száma :
138
Pontjaim :
124
Pártállás :
  • Szimpatizáns

Jacob Gardner

Elküldésének ideje -- Vas. Nov. 15, 2020 8:18 pm

Halloween Night

Csak néztem, ahogy Kyra szemeiből kiveszett az, amit eddig ismerősnek vélten. Ami belém akart költözni, az most könnyedén veszi át felette az uralmat. Még a mozgása és a járása is megváltozik, ráadásul láthatóan igen ellenszenves lettem számára. A csók meglehetősen meglepett, de mire bármit is léphettem volna, már félig eltűnt az erdőben. Edzéseken sosem ment neki ez a sebesség, mint most. Bár, már nem is az általam ismerős és kissé naiv lány volt, hanem valaki más, aki valószínűleg jól szórakozik rajtunk.
Talán pont ez miatt váltottam át a szokásos munka mondóba, anélkül, hogy észrevettem volna. Csak az tűnt fel, hogy széles vigyor jelent meg az arcomon. Végre valami. Suhant át a gondolat az a elmémben, ami lehetett az előbbiek maradványa, vagy a saját őrültségem megtestesülése. Mindenesetre meghallom, ahogy a hátam mögött a másik vámpír valami rosszban sántít és egy csattanást. Reflexből fordulok hátra és rántok pisztolyt, majd lövök. Remélhetőleg pont meglőve a Patricia mellett állót.
- A jó büdös p.... - káromkodom el magam miközben látom, hogy pont elsuhant a rohadék Patriciával. Dühömben azt se tudom, hogy mit csináljak. Előveszem hát a móbilom és írok egy gyors sms-t az öregnek. Biztos vagyok, hogy nagyon boldog lesz...
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Nov. 15, 2020 10:45 am
4. csoport

Helyszín: Hátsókert

Kyra elveszett. A sötétség felé sétálva még tudatánál van ugyan, de egyre csak távolodik tőle minden, tompulnak az érzékei, míg végül ténylegesen elsötétül előtte a világ és az elméje álomba szunnyad, hogy ki tudja mennyi idő elteltével, egy másik helyen ébredjen majd fel.
Jacob semmit nem tehet, míg a lány kámforrá válik. Földbe gyökerezett lábakkal képes csak végig nézni, ami történik. De ott van rajta kívül egy másik boszorkány is, akit még nem veszített el. Talán Ben hibát követ el azzal, hogy nem törődik vele, ki látja és ki nem, hogy elragadni készül Monagham boszorkányát. De talán egyáltalán nem is számít, hisz már a markában van.

@Kyra Eleison te ebbe a körbe már NE írj, a záró köröd egy másik helyszínen lesz (6. csoport), ahova szerdáig érkezik a mesélői, már nem tőlem.

Az esemény mesélő által irányított része lezárult, tehát határidő és mesélői reag már nem lesz. A játékot nyugodtan folytassátok tovább, amíg lezártnak nem találjátok.

Jövőhéten érkezik majd egy összefoglaló, ami némi magyarázatot ad arra is, hogy mi és miért történt.

Vérfarkas

Wyatt B. Thornton
Chatkép :
4. csoport 551171efb515316b1887977dbd01cec8e2f251f3
Szerepkör :
alvilági vezetö
play by :
⥼ aaron taylor johnson
Hozzászólásaim száma :
89
Pontjaim :
3
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
⥼ benibigyó
Őt keresem :
my only weakness
4. csoport 4x37

my older sister
4. csoport 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f6d697278586f6e6a4151666a43513d3d2d3835343432313233302e313566663635623433383461386334313430343232323035363632332e676966

my younger sister
4. csoport DjmNBghNSfW2Jx4Kw6iERt38xGL8SuUbnXOF4uTky4ZPfjKZYmkkXp9BJJQCqojKh6f7VfWtuWGltlg3NWy1ezCBWXCpM4VcximOR1erX59a-qr2xop6iX_TNoOKMU8Mjdn8klhNZJvFunFquc1Zve_bbiNLxDPaVg
Korom :
42
Foglalkozásom :
⥼ leader of some betrayers

Wyatt B. Thornton

Elküldésének ideje -- Szomb. Nov. 14, 2020 9:06 am

Halloween night
night of the illegal party

Kezdtem azt hinni, hogy nem veszítek semmit azzal, hogy nem veszek részt az ilyen partikon. Aki ismert, tudta, hogy ilyen téren magányosan küzdő farkas vagyok, nem vágytam a nagy eseményekre. Főleg nem szívesen szívtam egy levegőt például Bastiennel, de volt egy olyan megérzésem, hogy ma este nem fogja tiszteletét tenni. Talán túl gyermeteg kikapcsolódásnak titulálta. Bár ha látná ezt az őrültek házát, rögtön meggondolta volna magát.
A zsebembe nyúltam, hogy elővegyem a nyakláncot, amit Isabelle-től kaptam. Sokat küzdött azon, hogy megfeleljen az elvárásaimnak. Elvégre foglyul kellett ejtenem vele egy Első boszorkányt. A másik lány nem érdekelt. Az sem, hogy ki nézi majd végig, bár ahogy most az események zajlottak, nem az lesz az első amit észrevesznek, hogy Patricia eltűnt.
A szavaira nem is reagáltam. Többet tudtam róla, mint szerettem volna, hála Warricknak, aki leadta az információkat.
Kapóra jött, mikor elindult a másik kettő után - akik úgy tűnt, nem igazán akarnak visszafordulni és csevegni vele. Úgy tűnt, hogy most vagy soha. Nem adódik rá új alkalom. Nem figyelt rám, nem számított arra, hogy valaki majd hátulról meglepi; így mikor nagy és gyors léptek után utolértem - miközben széttártam a nyaklánc pántjait, hogy könnyedén körbefogjam vele a nyakát. Egy lehetőséget kaptam, és ha elcseszem, a saját halálos ítéletem mellett másokét is aláírom majd. A gyomrom összeszorult, a szívem a torkomban kezdett dobogni... magam sem vettem észre először, hogy a lánc két pántja szinte magától csatolódott össze a nyaka körül. Mágia. A boszorkányom mindenre gondolt.
A következő pillanatban megragadtam a két vállát, majd egyik tenyerem a szája elé kúszott, hogy befejezze a kiabálást a két másik után. - Remélem nem sértődsz meg, ha borul a papírforma - suttogtam a fülébe, de még nem voltam egészen megkönnyebbülve. Ezidő alatt valószínűleg ezer mágiát próbált bevetni ellenem, hatástalanul. Működött a varázslat. A tehetetlenség kínzó érzése még számomra is ismerős volt. És ismertem a mellékhatását. Lebénít. Legalább annyira, hogy magamhoz szorítva egy másodperc alatt eltűnjek vele a sötét éjszakában...    

Boszorkány

Kyra Eleison
Chatkép :
4. csoport Kyra-av-400x640-3
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenny Boyd
Hozzászólásaim száma :
163
Pontjaim :
154
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Titti
Fő képességem :
Fő képességem a pirokinézis
Őt keresem :
A vámpíromat, az apámat és a hugomat ☺️
Korom :
30
Foglalkozásom :
Felszolgaló/pultos egy kocsmában

Kyra Eleison

Elküldésének ideje -- Szer. Nov. 11, 2020 10:19 pm

Kyra in Halloween party

Egy test, két lélek

Minden olyan hirtelen és gyorsan történt. Nagyon fura érzés volt, hogy én mozogtam, de közben mégsem én voltam. Mintha, egy ablakon át láttam volna magam, ahogy elindulok, egyenesen Patricia felé, Jacobot is figyelmen kívül hagyva.

Az Első boszorkány előtt megálltunk, és újabb érdekes érzés fogott el. Bensőséges, nyugodt és meghitt légkör telepedett ránk, és ebben az idilli hangulatban, puhán megcsókoltuk Patriciat.

~ Pontosabban az, aki vagy ami átvette felettem az irányítást. Magamtól sose lettem volna ennyire merész és pimasz, hogy ezt megtegyem.~

Trish döbbenten nézett ránk, de mi meg sem várva mit készül mondani hátat fordítottunk neki és elindultunk az erdő mélye felé. Apró, megfontolt és kecses léptekkel távolodtunk a döbbent boszorkánytól, és sejtettük nem fog követni minket.

~Üvölteni, síkitani akartam, hogy valaki állítson meg. Nem akartam megtudni, hogy hova akar vinni. Próbáltam küzdeni ellene, de vajmi keveset értem el, csak azt, hogy mentálisan kezdtem kifáradni. Tudtam, hogy sok energiát kivesz a boszorkányból, ha a másodlagos erejét használja, csak arra nem gondoltam, hogy ilyen sokat. Felhagytam a küzdelemmel, mert később még szükségem lehet a megmaradt energiámra.~

Hallottuk, ahogy Trish a nevemet mondja, de nem fordultunk vissza, vagy válaszoltunk neki. Rezzenéstelen arccal, talán csak egy halvány mosollyal az arcunkon mentünk tovább, elsétálva Jacob mellett, ügyet sem vetve rá. Lassan érünk be az erdőbe, ahol már az éjszaka fényei szűrve érnek csak át a fák lombkoronáin. Egyre halkabb a partizók zsivaja, csak a szívverésünk töri meg az áldott csendet.

NOTE: Bajban vagyok! MUSIC: zene ide

Boszorkány

Patricia C. McDermott
Chatkép :
Szerepkör :
az elsõk egyike
play by :
nathalie kelley❞
Hozzászólásaim száma :
158
Pontjaim :
80
Pártállás :
  • Szimpatizáns

User név :
szuszu❞
Fő képességem :
telekinesis❞
Őt keresem :

you're my beginning
and my destiny

Kedvenc dal :
the dye a blood red setting sun rushing through my veins, burning up my skin i will survive, live and thrive: win this deadly game
Korom :
322
Foglalkozásom :

Patricia C. McDermott

Elküldésének ideje -- Kedd Nov. 10, 2020 8:33 pm

at halloween night

Az idegen társaság úgy tűnik, csak számomra az, legalábbis a férfi úgy beszélt, mintha pontosan ismerné minden tettemet. Dühösen villantottam rá a pillantásomat, majd végig mértem. Ha ez az este csak egy sima buli lett volna, talán még flörtölni is leálltam volna vele, na persze, nem ez után a megjegyzése után.

– Mit tudsz te rólam? – a hangom jeges, tekintetem inkább lenéző és megrovó, mintsem indulatos. Több vagyok nála, akármi is legyen, és ebben nem kételkedem a pillanatig sem. Az ilyen alakokat amúgy sem kedveltem, mert a mérhetetlen önteltségüktől nem láttak tovább az orruknál.

Sok időm azonban nincs az ismeretlenre, mert szemmel láthatólag miután Jacobból kilökődött a szellem, a fiatal boszorkányban egyre jobban érezte magát. A tekintete megváltozott, látszott hogy nincs tudatánál, és szemmel láthatólag a vámpírja helyett sokkal jobban kezdtem érdekelni én. Ez pedig nekem baromira nem tetszett. Felém lépett, én pedig rákiáltottam, de hatástalan volt, a következő percben pedig éreztem, ahogyan az ajkai az enyémhez értek és kellemes súlyként telepedett rám a nyugalom. Hirtelen elszállt minden rossz érzésem, ami a helyzettel kapcsolatban felgyűlt, nem úgy, ahogyan a két vámpír iránt táplált színtiszta düh, ami kezdett felbugyogni a torkomban… Mindez azonban nem stimmelt. Nem volt különösebb okom a gyűlölni őket, Jacobot semmiképpen sem. A nyugalom zavarodottsággá vált, és éreztem, ahogyan szinte kiszakadt belőlem valami, bár ennek látható nyoma nem volt. A lány már hátat fordított nekem, és elindult az erdő felé.

– Kyra! – megpróbáltam elkapni a karját, és megállítani, de az imént tapasztalt különös nyugodtság után meglepett volna, ha a boszorkány hallgatott volna a nevére.

264 szó. wave rider. #akockaszeret
coded by JC

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Nov. 09, 2020 9:03 am
4. csoport

Kyra jól érzi, valami tényleg nincs rendben. Csakhogy érezni kevés. Egyre mélyebbre és mélyebbre süllyed, a vámpírt egyre távolabbról látja, hamarosan pedig szinte már fel sem ismeri. Ha az hozzászól, nem fogja tudni a nevét. Ha pedig hozzáér, kész lenne telekinézissel darabokra törni a csontjait. Egy valamit azonban biztosan érez: mennie kell.
Patriciával együtt. És míg Jacob idegen számára, addig a másik boszorkányra nézve ismerős és bensőséges érzés tölti el. Akaratán kívül mozdulva hajol csókra a másik nő felé, hogy az ajkain át a másikba is átmásszon az a téboly, ami őt megszállta. Trish teste elernyed, úgy érezheti, mintha víz alá nyomták volna és egyre mélyebbre süllyedne ott. Mégis kellemesnek tűnhet az érzés. Nyugodtnak.
Ahogy pedig ő süllyed, a vámpírokkal szemben érzett minden elnyelt ellenszenve lávaként tör a felszínre az elmúlt évtizedekből. Nem akar mást, csak minél távolabb tartani maguktól Jacobot, miközben Kyra elindul a sötét erdő fele. Nem ura magának.

Határidő: november 14. (szombat) éjfél

@Patricia C. McDermott dobj kockával, az eredményt pedig vedd figyelembe az aktuális reagodban.
Páros: Magadhoz térsz a transz alól.
Páratlan: Nem térsz magadhoz, te is elindulsz Kyrával.

Kérlek figyeljetek a kicsit szűkebb határidőre! Már nem tart sokáig a buli.

Vérfarkas

Wyatt B. Thornton
Chatkép :
Szerepkör :
alvilági vezetö
play by :
⥼ aaron taylor johnson
Hozzászólásaim száma :
89
Pontjaim :
3
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
⥼ benibigyó
Őt keresem :
my only weakness
4. csoport 4x37

my older sister
4. csoport 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f6d697278586f6e6a4151666a43513d3d2d3835343432313233302e313566663635623433383461386334313430343232323035363632332e676966

my younger sister
4. csoport DjmNBghNSfW2Jx4Kw6iERt38xGL8SuUbnXOF4uTky4ZPfjKZYmkkXp9BJJQCqojKh6f7VfWtuWGltlg3NWy1ezCBWXCpM4VcximOR1erX59a-qr2xop6iX_TNoOKMU8Mjdn8klhNZJvFunFquc1Zve_bbiNLxDPaVg
Korom :
42
Foglalkozásom :

Wyatt B. Thornton

Elküldésének ideje -- Vas. Nov. 08, 2020 10:59 am

Halloween night

Egyre feszültebbé kezdett válni a bennem dolgozó vér. Magam sem tudom, hogy mi volt a fő kiváltója, mert félni nem féltem. Sem kudarctól, sem csalódottságtól... elterveztem valamit, és ha a fene fenét is eszik, véghez fogom vinni. Méghozzá ezzel a boszorkánnyal. Nem törődtem a másik kettővel, voltaképpan az egész külvilágot igyekeztem kizárni, csak hogy semmi ne zavarhasson meg a koncentrációban. Egyelőre pedig úgy tűnt, mintha valaki más is azon dolgozna, hogy sikeres legyen a mai akcióm. A körülmények furcsán alakultak, bizalmatlanságot váltva ki többek között Patricia-ból is. Legalább a nevét volt időm megtanulni ennyi idő elteltével. Még azelőtt, hogy a karjaimba sétált volna... a sors eme pozitív fintorára egyáltalán nem is készültem fel.
Ekkor már vitathatatlanul bekerültem az eseményekbe, láttam mindhármójukat, és ők is láttak engem. Okafogyottá vált a sötétbe burkolózva rejtőzködni. A nő egy gúnyos mosollyal reagált, majd el is lépett tőlem, hogy ismét részt vegyen a nagy nyomozásban. Ami még az én malmomra is hajtotta a vizet. Lekötötte a figyelmét ez a különös, sötét játék, amit valaki játszott velük. Velünk - ha már én is belekeveredtem.
- Pedig ismerve a híred, pont olyannak tűnsz, akire még holtuk után is vadásznának... szellemek - sóhajtottam, először szólva egyszerre mindanyiukhoz. Nem érdekelt, hogy tett-e egyáltalán jót az életében. Én csak annyit láttam belőle, hogy támogatja Bastient. És egyre inkább fogyott az időm. Bármikor készen kellett állnom arra, hogy azt mondjam: itt az idő, te pedig most velem jössz.

Boszorkány

Patricia C. McDermott
Chatkép :
Szerepkör :
az elsõk egyike
play by :
nathalie kelley❞
Hozzászólásaim száma :
158
Pontjaim :
80
Pártállás :
  • Szimpatizáns

User név :
szuszu❞
Fő képességem :
telekinesis❞
Őt keresem :

you're my beginning
and my destiny

Kedvenc dal :
Korom :
322
Foglalkozásom :

Patricia C. McDermott

Elküldésének ideje -- Szomb. Nov. 07, 2020 10:53 pm

at halloween night

Tulajdonképpen kezdett elegem lenni. Nem volt kedvem ahhoz, hogy szellemekkel foglalkozzak, elvégre ők már halottak voltak, én pedig éltem, tehát jobb lenne, ha békén hagyjuk volna egymást. Arról nem is beszélve, hogy semmi értelmét nem láttam ennek az egésznek. Mit akart tőlünk? Vagyis persze testet keresett, mert szemmel láthatólag tehetetlennek bizonyult anélkül, de miért éppen a kis boszorkány és az én figyelmemet keltette fel, hiszen annyian voltunk ezen az elcseszett bulin.

Ahogyan távolodtam a vámpírtól, beleütköztem… egy másikba? Olyan sok éve voltam Bastien és a többi Koalícióhoz tartozó vámpír mellett, hogy nem okozott gondot megtippelnek egy idegenről sem azt, miféle volt. Sejtésem szerint a sötét hajú férfi is vérszívó lehetett, abból ítélve, milyen érzés volt nekiütközni, de különösebben nem foglalkoztam vele. Nem féltem, sohasem féltem a vámpíroktól. És ha netán mégsem az lett volna, legalább nem szellem volt, jelenleg pedig a női jelenés okozott gondot. Mégis a férfi kérdésére egy gúnyos mosoly kúszott az arcomra: ha nem a jelen helyzetben lettünk volna, hanem a buliban, akár még jó pofizni is elkezdtem volna, de így… hát nem voltam éppen humoromnál. Ekkor hallottam meg Jacob hangját, ezért érdemi választ nem adtam az ismeretlennek. A párocska irányába léptem aztán egyet, amikor rájöttem, hogy a jelenés, bármi is legyen valójában, Kyraként emlegetett lány testében „otthonra” lelt.

– Senki olyannak, aki szellemként köztünk ragadt volna – ráztam meg a fejemet, miközben válaszoltam Jacob kérdésére, hogy aztán a boszorkány tekintetét kereshessem, aki most cseppet sem tűnt olyan riadtnak, mint néhány perce.

– Ki vagy te? – kérdeztem fennhangon végül felkészülve minden lehetséges reakcióra, akár arra is, hogy meg kell védenem magamat a szellemünkkel szemben.

264 szó. wave rider.
coded by JC

Vámpír

Jacob Gardner
Chatkép :
Szerepkör :
bastien verőembere
play by :
Ed Skrein
Hozzászólásaim száma :
138
Pontjaim :
124
Pártállás :
  • Szimpatizáns

Jacob Gardner

Elküldésének ideje -- Csüt. Nov. 05, 2020 6:41 pm

Halloween Night

A megkönnyebbülés furcsa hullámai kezdtek átszaladni rajtam, amikor végre megszabadultam a bennem tomboló... Akármitől. Ám egy pillanatra ismét megérzem és ahogy a szőkeségre nézek, nem őt látom.
- A jó mocskos... - kezdek bele ismét és megint nem fejezem be, alig pár perc alatt már másodszor. Kettővel többszőr, mint szerettem volna a mai este folytatnám.. Legalábbis nem ezen okból.
- Patricia. - fordítóm a fejem a nő felé, aki éppen az egyik ürgének ment. Argh... Ezek a nők. Morgolódok magamban és teszek pár lépést felé.
- Mégis kinek ártottál annyira, hogy szellemként is téged üldözőn? - teszem fel neki a kérdést és közben igyekszem figyelni Kyra-ra is, ha esetleg akarna valami nem éppen jó dolgot a másik boszorkánynak. Csak abban tudok reménykedni, hogy van annyi ereje, hogy kordában tudja tartani.. Bár miután már velem is meg kellett küzdenie, így ebben nem vagyok biztos. Így aztán felkészültem arra, hogy kiüssem, ha nem marad más lehetőség. Közben abban reménykedek, hogy Patricia nem sodorja magát nagyobb veszélybe a szőrösek mellett.

Boszorkány

Kyra Eleison
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenny Boyd
Hozzászólásaim száma :
163
Pontjaim :
154
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Titti
Fő képességem :
Őt keresem :
Korom :
30
Foglalkozásom :

Kyra Eleison

Elküldésének ideje -- Vas. Nov. 01, 2020 10:27 pm

Kyra in Halloween party

Jobb félni, mint megijedni

Reméltem, hogy elég ideig még tudom fékezni Jacobot, ahhoz hogy le tudja küzdeni azt, ami benne tombolt. Ugyanakkor rettegtem is, hogyha kicsúszik a kezünkből az irányítás. Ez már komolyabb volt egy egyszerű illegális bulinál és szívem szerint már mentem volna haza.

Jacob ellenállása hirtelen megszűnt, és megkönnyebbülten fújtam ki a levegőt. A mentális kapcsolatot elkezdtem visszahúzni és elengedtem a vámpír arcát, finoman megsimitva azt. Miért tettem nem tudom, talán ösztönös volt, vagy egy utolsó érintés, amíg még önmagam vagyok?
Abban a pillanatban, hogy a telepátia megszűnt furcsa érzés kerített hatalmába, amitől megtántorodtam, és ahogy próbáltam visszaszerezni az egyensúlyomat, sikerült megint elesnem. Szédültem, a látásom is homályos volt pár pillanatig. Kissé megráztam a fejem, mintha ezzel jobb lehetne, és lassan felálltam, bár nem olyan kecsesen és bájosan, mint szerettem volna, hanem mint egy részeg.
- Azt hi.. Azt hiszem vala.. Valami nagyon nincs... – „rendben”, de a mondatot már nem tudtam befejezni, mert akármi is történt velem már nem voltam teljesen képben mi is történik. Most kezdtem igazán pánikba esni. Nem találtam magyarázatot, ami velem, velünk történik és egyre jobban kezd valami mássá alakulni ez a buli. Nem akartam ártani senkinek, főleg nem olyannak akit nem is ismerek. Sikitani szerettem volna, hogy valaki adjon valami értelmes ép ésszel felfogható indokot, hogy miért alakult így ez az éjszaka. Én csak bulizni akartam.
Egy pillanatra lehunytam a szemem, és amikor újra kinyitottam egészen máshogy láttam a világot és vele együtt Jacobot, meg a többieket is.

NOTE: Na most már pánikba estemMUSIC: zene ide

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Nov. 01, 2020 9:26 pm
4. csoport

A fiatal boszorkánynak nagy szerencséje van, ugyanis a jelenés nem tud alkalmazkodni a vámpír félholt szervezetéhez. Természetellenesen lökődik ki belőle, még mielőtt Kyra az elméjébe mászna. Sok ""jó ember"" kis helyen is elfér, de három tudat egy koponyában már kissé sok. A fehér hálóinges nő alakja megjelenik Jacob mögött. Most valahogy egészen másnak tűnik azok számára, aki a szóban forgó pároson kívül láthatja őt. Zavarodott, elveszett, mintha ő maga sem tudná már, hogy miért teszi, amit tesz. Ám ez nem tart sokáig. Hamarabb kap észbe, mint bárki és máris visszaveti magát oda, ahova úgy gondolja, hogy ő való. Jacob ugyanazt a lökést érezheti, amit nem rég Benedict. Úgy hatol át rajta a nő, mint és a vajon, kihasználva a közte és a boszorkány közötti telepatikus kapcsolatot, amíg tart. Amikor pedig Kyra kinyitja a szemeit, már nem ő néz vissza a vámpírra.

Határidő: november 8. (vasárnap) 12 óra

@Warrick Castro kiesett a kalandból.

@Kyra Eleison dobj kockával, az eredményt pedig vedd figyelembe az aktuális reagodban.
Páros: Furcsán érzed magad, de nem tudnád körülírni, hogy miért. Valami nincs rendben.
Páratlan: Nem tapasztalsz változást.

Mindenkit kérek, hogy olvassátok el még egyszer, hogy hol és hogyan kell kockát dobni. A posztotokban tüntessétek fel, hogy mire dobtok, mi történik, ha páros, mi történik, ha páratlan! Halloween-i kockadobó.

Vérfarkas

Wyatt B. Thornton
Chatkép :
Szerepkör :
alvilági vezetö
play by :
⥼ aaron taylor johnson
Hozzászólásaim száma :
89
Pontjaim :
3
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
⥼ benibigyó
Őt keresem :
my only weakness
4. csoport 4x37

my older sister

my younger sister
Korom :
42
Foglalkozásom :

Wyatt B. Thornton

Elküldésének ideje -- Vas. Nov. 01, 2020 1:41 pm

Halloween night

Elég gyorsan változtak az események. Amennyire csak lehetett, megpróbáltam távol maradni, legalábbis addig, míg nem ítélem úgy, hogy végre alkalmas a helyzet. A boszorkányom megölne, ha a nagy erőfeszítések árán elkészült mágia csak úgy semmissé válna... márpedig egy olyan boszorkányt legyűrni, mint Patricia, komoly, emberpróbáló feladat volt. Nem véletlen volt az egyik legerősebb. Nem véletlen volt Első. Már magam előtt láttam Őt, rabláncon. És tudtam, hogy Bastien őrjöngeni fog, ha megtudja, hogy a boszorkánya eltűnt. Az egyetlen mentsvárának befellegzett. És habár még nem döntöttem el, pontosan mit fogok vele csinálni, mert ez javarészt a viselkedésétől is függött, annyit nem esett nehezemre megállapítani, hogy a nagy első vámpír szenvedni fog.
A gondolatok közepette észre sem vettem, mennyire előrekalandoztam. Miközben közeledtem, a nő elkezdett hátrálni. Mikor nekem ütközött, elejtettem a pezsgős poharat, ami a sűrű fűbe esett le. Erre nem számítottam. De talán előnyt is kovácsolhatnék belőle. - Eltévedtél? - kérdeztem felvont szemöldökkel. A lehető legirreálisabb kérdés. De nem kezdhettem azzal, hogy a vállamra kapva itt és most elkezdem az akciót.

Boszorkány

Patricia C. McDermott
Chatkép :
Szerepkör :
az elsõk egyike
play by :
nathalie kelley❞
Hozzászólásaim száma :
158
Pontjaim :
80
Pártállás :
  • Szimpatizáns

User név :
szuszu❞
Fő képességem :
telekinesis❞
Őt keresem :

you're my beginning
and my destiny

Kedvenc dal :
Korom :
322
Foglalkozásom :

Patricia C. McDermott

Elküldésének ideje -- Pént. Okt. 30, 2020 12:19 pm

at halloween night

Ahogy a vámpír felkászálódott a földről, rá kellett jönnöm, hogy ami ellökhette az az a szellem lehetett, aki megjelent előttünk. Bár nem értettem miért, már nem is kifejezetten akartam megfejteni, mert a hátamon felállt a szőr attól, ahogy Jacob rám meredt. Ítélkező, dühös szempárral találtam szemben magamat, amitől hátráltam egy lépést önkénytelenül. Nem voltam félős kislány, de túl sok lehetőség jutott eszembe, amikről korábban csak anyám jegyzetei között olvastam, és egyik megoldás sem kifejezetten nyerte el a tetszésemet.

– Ideje lenne visszamenni a… – kezdtem csendesen, de láthatóan kicsúsztunk abból az időből, amelyben sérülés nélkül megúszhattuk volna a kis kalandunkat. Mi a francnak kellett követnek azt a jelenést! Magamban káromkodtam egy sort, ahogyan a fiatal boszorkány igyekezett megállítani a vámpírt, aki szemmel láthatóan küzdött. Küzdött az ellen, hogy nekem rontson. Nem kívántam benne kárt tenni, ismertem, elég elkötelezett volt a Koalíció felé, de ha szükséges lett volna, gondolkodás nélkül használtam volna a mágiámat, hogy megállítsam. Mindezt persze szerettem volna elkerülni, így lassú lépteket tettem oldalirányba, hogy távolabb kerüljük Jacobtól és a barátnőjétől. Egészen addig tettem mindezt, amíg bele nem ütköztem a sötét hajú ismeretlen férfiba, aki bár távolabb állt az események sűrűjétől, nem elég távol, hogy kikerülhessem.

194 szó. wave rider.
coded by JC

Boszorkány

Kyra Eleison
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenny Boyd
Hozzászólásaim száma :
163
Pontjaim :
154
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Titti
Fő képességem :
Őt keresem :
Korom :
30
Foglalkozásom :

Kyra Eleison

Elküldésének ideje -- Csüt. Okt. 29, 2020 10:52 pm
[center>

Kyra in Halloween party

I1m not afraid of dark

Döbbenten figyeltem, ahogy jacob, mintha rosszul lenne. Soha nem láttam még ilyennek. Mintha hányingere lenne, holott a vámpírok ilyenre képtelenek. Vagy mégis?
Összeszorított fogakkal sziszegett valamit, amit nem igazán értettem, talán káromkodást folytott el. Azt el tudtam képzelni. Na de amit utána mondott azt tisztán értettem.
Azonnal mellé léptem, pontosabban inkább a háta mögé, de nem azért, hogy a kezét fogjam le. Ha egyszer megindul, nem tudtam volna visszatartani. Arra talán csak egy másik vámpír lett volna képes. A két kezemet a halántékára tettem és a telepátiammal benyúltam az elméjébe.
- Ne haragudj. - kértem tőle bocsánatot, mert minden erőmmel azon voltam, hogy a testét megállítsam, arra már nem terjedt ki az erőm, hogy meg is védjem. A telepátiám, csak másodlagos volt a tűz mellett, de mellette ez is sokat fejlődött. Csak azt nem tudtam, mennyi ideig tudom, ezzel a módszerrel megfékezni.

NOTE: Tarts ki Jacob! MUSIC: https://www.youtube.com/watch?v=mWRsgZuwf_8

Vámpír

Jacob Gardner
Chatkép :
Szerepkör :
bastien verőembere
play by :
Ed Skrein
Hozzászólásaim száma :
138
Pontjaim :
124
Pártállás :
  • Szimpatizáns

Jacob Gardner

Elküldésének ideje -- Csüt. Okt. 29, 2020 8:36 pm

Halloween Night

Nem kellett túlzottan sokat várnom, ahhoz megérezzem azt is, hogy miért estem el. Mintha hirtelen már nem egyedül lennék a saját testemben. Mintha valaki megpróbálna irányítani és különféle dolgokra késztetni. S ezen késztetések erősen Patricia felé irányulnak. Emellé olyan, mintha a sivatag közepén lennék a napon járás áldása nélkül és éppen leolvadna rólam a bőr.
- A jó bödö... - sziszegem a szavakat, ahogy igyekszem harcolni a bennem dúló dologgal. Meglep, hogy mennyire sok erőt kivesz belőlem az, hogy nyugton maradjak és ne engedelmeskedjek a fejemben zúgó utasításnak.
- Fogj le. - szólok oda Kyra-nak, aki remélhetőleg nem fog kérdezősködni és remélhetőleg nem kézzel próbálkozik. Ám, ha mégis azt tenné, akkor egy csalódott és kissé frusztrált nézést kap.

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Okt. 26, 2020 9:44 am
4. csoport

Halott a halottban nem működik túl jól, ezt pedig Jacob is elkezdheti érezni, alig egy perc múltán. Még úgy is, hogy nem tudhatja, mi történik, valami egyértelműen nem stimmel. Úgy érzi, a vére forrni kezd a bőre alatt, le kell tépnie magáról. Olyan hányinger kerülgeti, mintha halott ember vérét itta volna, és hiányzik a saját szívverése hangja, rémesen hiányzik.
Ám a nem túl megnyugtató ingerek közül is kitűnik egy gondolat, ami a legerősebben lüktet: a boszorkányt meg kell büntetni. Nem a kis barátnőjéről van szó, hanem az idősebbről. Őt kell megbüntetni. Az ő hibája. De mi is?

Határidő: november 1. (vasárnap) 14 óra

@Warrick Castro kérlek adj magadról életjelet. Amennyiben ez a következő körig sem történik meg, kiesel a kalandból.

@Jacob Gardner, dobj kockával még a következő mesélői előtt. Ez a jelenlegi körre még nem érvényes! Ha páratlan, a jelenés magától kilökődik. Ha páros, az nem lesz túl kellemes.

Vámpír

Jacob Gardner
Chatkép :
Szerepkör :
bastien verőembere
play by :
Ed Skrein
Hozzászólásaim száma :
138
Pontjaim :
124
Pártállás :
  • Szimpatizáns

Jacob Gardner

Elküldésének ideje -- Vas. Okt. 25, 2020 1:26 pm

Halloween Night

Meglepett, amikor az alakot elsöpörte a mágia kelltette fuvallat. De miután semmi szaga nem volt, így valahol sejtettem, hogy nem valós dolog. Bár elsőre csak ez sima illúziónak gondoltam, amit az egész kis bál szervezői találtak ki. Ám amikor beütött a síri csönd, hogy még a bogarakat sem lehetett hallani, nemhogy az otthagyott tömeget. Kezdett egyre érdekesebb fordulatot venni a mai este, ami nem feltétlenül volt ellenemre. Bár az is igaz, hogy Patricia sem nagyon tudta hová tenni a kialakult helyzetet, ami azért némi aggódalomra adhatott okot. Nem sokkal ezután hallottam meg hátulról, ahogy az egyik srácnak igen keményen lépett a földre és mire odafordultam volna, már útban voltam a föld felé.

Kellett pár pillanat, mire összeszedtem magam és felálltam. Bár külsőre megőriztem a nyugodtságot, de belül egy kicsit felforrt a víz. Mintha fellöktek volna, de nem éreztem semmilyen jelenlétet, sem kezet.
- Erre a kérdésre én is szeretném tudni a választ. Mintha fellöktek volna.. - szólalok meg miközben leporolom magam. Kezd egyre furább lenni az éjszaka az már biztos, ahogy Kyra mondta. - Kicsit talán olyan, mint amikor telekinézissel találnak el. - gondolkozok el hangosan. Bár azt meg nem kellett volna a két boszorkánynak megéreznie? Vagy legalábbis az idősebbnek.

Boszorkány

Kyra Eleison
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenny Boyd
Hozzászólásaim száma :
163
Pontjaim :
154
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Titti
Fő képességem :
Őt keresem :
Korom :
30
Foglalkozásom :

Kyra Eleison

Elküldésének ideje -- Szer. Okt. 21, 2020 9:41 am

Kyra in Halloween party

A csend a fül legnagyobb ellensége

Jacob nem engedett oda a nőhöz. Erősen tartott, vagy inkább visszatartott, amikor elindultam volna. A cicajelmezes nő felé fordult, láthatóan tudta kit rejt az álarc. Figyeltem, ahogy a nő varázslata átsöpör a fehér ruhás jelenés én, majd egyik pillanatról a másikra eltűnik. Szorosabban bújtam a vámpírhoz, na most már féltem.

A nő eltűnésével olyan mély csend telepedett az erdőre, hogy nem lehetett hallani mást, csak a lélegzésünket. Nem mertem megnyitni az elmémet, hogy letapogassam az erdő hozzánk közelebb eső részét. Inkább a többieket figyeltem meg, amikor Jacob elhasalt mellettem. Lassított felvételként láttam, ahogy a karja lehullik rólam és elterül. Nem és nem akartam hinni a szememnek. Soha, egyszer sem, amióta együtt dolgozom vele nem láttam, hogy bárki földre tudta volna küldeni. Most mégis valaminek sikerült. Én nem éreztem semmit, nem is láttam semmit, de ahogy leguggoltam mellé, ösztönösen fordultam körbe.
- Jól vagy? – kérdeztem azonnal, a macskanővel egyszerre. Kicsit meglepett, hogy a nő is ismeri, de mit is vártam? Egy ilyen bulin elkerülhetetlen hogy ne találkozz ismerős arcokkal. Mostmár viszont kíváncsi voltam, hogy vajon a szellemnő még itt van-e, így óvatosan kinyitottam az elmém és a néma erdő felé figyeltem. Túl nagy volt a csend, ami bántotta a fülem, kintről és bentről is. Az erdő felől semmilyen elme suttogását nem hallottam, csak az épületben bulizók halk moraja szűrődött felém. Inkább bezártam az elmém, nehogy valaki belemásszon.
- Kezd egyre furább lenni ez a buli... – jegyeztem meg halkan, kimondva azt, amire talán mindannyian gondoltunk.

NOTE: Félek? MUSIC: zene ide

Boszorkány

Patricia C. McDermott
Chatkép :
Szerepkör :
az elsõk egyike
play by :
nathalie kelley❞
Hozzászólásaim száma :
158
Pontjaim :
80
Pártállás :
  • Szimpatizáns

User név :
szuszu❞
Fő képességem :
telekinesis❞
Őt keresem :

you're my beginning
and my destiny

Kedvenc dal :
Korom :
322
Foglalkozásom :

Patricia C. McDermott

Elküldésének ideje -- Kedd Okt. 20, 2020 10:22 pm

at halloween night

A lágy fuvallatként elindított mágia, ahogy találkozott a női alakkal, azonnal elmosta, szétsöpörte, s megszűnt a jelenés számunkra. Oldal billentettem a fejemet, míg mindezt végig néztem. Kellett egy pillanat, mire felfogtam, hogy valami nem volt rendben. A hirtelen beálló néma csend szinte berobbantotta a dobhártyámat, amint felfogtam, hogy minden nesz körülöttünk megszűnt. Nem tartott sokáig, mégis tudtam, hogy baj volt, bár azt még nem, hogy mi… ha szellem volt a nő, talán feldühítette a mágia érintése? Egyáltalán miért akarta, hogy idáig kövessük a fiatal boszorkánnyal együtt? Jacob és a másik két idegen férfi szemmel láthatólag minket követtek; most hasított csak belém a kérdés: a két ismeretlen miért volt itt? Kezdtem úgy érezni, hogy nagyon rossz ötlet volt eljönni ide, talán a buliba is.  

Ekkor az alig néhány lépésre mellettem álló Jacob egyik pillanatról a másikra hasra esett, mintha csak fellökte volna valami, ami lássuk be egy vámpírral ritkán esett meg, de jelen pillanatban nem igazán volt konkrét ok sem. Szemmel látható nyoma legalábbis egyáltalán nem, de ez nem jelentett semmit sem a női alak megjelenése és gyors semmivé válása után.

– Mi történt? – kérdeztem Jacobtól, mert nehezen tudtam elképzelni, hogy csak úgy orra essen a férfi.

195 szó. wave rider.
coded by JC

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Okt. 18, 2020 8:43 pm
4. csoport

Az idősebb boszorkány ártalmatlannak tűnő fuvallata úgy söpri el a fűben sírdogáló nő képét, mintha csak finom homokszemeket kapna fel és vinne tova a szél. Vízbe mártott vattacukorként válik semmivé a jelenés. De valami más is megváltozik, ami elsőre megfoghatatlan lehet. Megáll a szél, elhallgatnak a rovarok, az éjjeli madarak, néhány másodpercre teljes csend áll be.
A többiektől legmesszebb álló Benedict erős lökést érezhet a háta mögül, mintha nekifutásból csapódna belé egy birkózó, mégsem mozdul előre, a teste egyszerűen megfeszül, egy örökkévalóságnak tűnhet, amíg az izmai görcsbe rándulnak, ő pedig mozdulni sem tud, pedig érzékelheti, hogy alig egy  másodperc telik el. A következő momentumban szabályosan láthatja az fehér hálóruhás árnyat kilépni a saját testéből és tovább suhanni a többiek felé, miközben ismét kámforrá válik.
Jacob az, akit végül magával sodor. Nincs szemmel látható jele, Benen kívül nem láthatta senki közeledni. Jacob hasonló lökést érezhet, ez már inkább hasonlít egy széllöketre, ami hasra löki a gazos fűben. Jó indulattal azt is mondhatnánk, hogy fogta és hanyatt vágta magát, hisz a történéseknek semmiféle más külső jele nincs, egyelőre.

Határidő: október 25. (vasárnap) 11 óra

Vérfarkas

Wyatt B. Thornton
Chatkép :
Szerepkör :
alvilági vezetö
play by :
⥼ aaron taylor johnson
Hozzászólásaim száma :
89
Pontjaim :
3
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
⥼ benibigyó
Őt keresem :
my only weakness
4. csoport 4x37

my older sister

my younger sister
Korom :
42
Foglalkozásom :

Wyatt B. Thornton

Elküldésének ideje -- Szomb. Okt. 17, 2020 10:40 pm

Halloween night

Nagyon kellett figyelnem, hogy ne veszítsem szem elől a lányt. Nőt. Amit tudtam róla, az alapján igenis nőnek kellett neveznem. Miközben külsőleg inkább tűnt kamasznak... enyhe túlzással. Talán ez egy jó álcának tűnt neki. Bastien pedig minden bizalmában vele osztozott. Többek között ezért tűnt jó ötletnek ez az egész. Amúgy totális öngyilkosságnak tűnt, de... valahol megálljt kellett parancsolnom a pusztításnak, amit Bastien készült a városra engedni. És ha őt ezzel kell sakkban tartanom...
Egy egész sárhegyen kellett átgázolnom, hogy tudjam velük tartani a lépés. Lemaradtam, jó pár méterrel élveztek előnyt, ennek ellenére pontosan láttam, mikor mi történik. A fülem érzékeny volt minden apró kis zajra, így nem kellett nagyon fülelnem. Legalábbis egy ideig. Ahogy távolodtak, úgy tűnt egyre messzibbnek a hang. Itt valami nem stimmel...    

Boszorkány

Patricia C. McDermott
Chatkép :
Szerepkör :
az elsõk egyike
play by :
nathalie kelley❞
Hozzászólásaim száma :
158
Pontjaim :
80
Pártállás :
  • Szimpatizáns

User név :
szuszu❞
Fő képességem :
telekinesis❞
Őt keresem :

you're my beginning
and my destiny

Kedvenc dal :
Korom :
322
Foglalkozásom :

Patricia C. McDermott

Elküldésének ideje -- Csüt. Okt. 15, 2020 9:36 pm

at halloween night

Egy intéssel hajtottam arrébb az ágakat, nem különösebben törődve azzal, hogy ki láthatja meg mit műveltem, elvégre ez az én városom is volt, az első olyan hely, ahol szabad lehettem. A jelenés, amely úgy vonzott magához és magával, ahogyan az ismeretlen fiatal boszorkányt is, végül megszűnt létezni, legalábbis eltűnt, hiába próbáltam keresni, s nem csak az érzékszerveimmel, az erdős terület szélén nyoma veszett. Csak ekkor tűnt fel a kis kompánia, amely követett minket, s a három férfi közül egyiküket ismertem, ami örömteli hírnek bizonyult a másik két ismeretlen ellenében. Éppen meggondolnám magamat, és visszasietnék a főépület felé, hogy megkeressem a barátnőmet, amikor zokogás hangja töri meg a csendet, s a szőke lányra pillantottam, ahogy elindult a hang irányába. Bár nem éreztem már a vonzást, mégis követtem a fiatal boszorkány példáját, mert őszintén kíváncsi voltam, hogy mindaz, ami történt csak egy rossz tréfa volt-e vagy sem…  

Jacob aztán elkapta a lányt, akit a kíváncsiság szintén hajtott előre, s a szavai megleptek. Sokat elmondtak a vámpír szavai… se nem volt élő, se nem volt félholt a jelenésből egészen valóságossá váló női alak. Kezdett egyre kevésbé tetszeni a helyzet.

– Szellem... – feleltem a férfi kérdésére, de a hangomba azért némi bizonytalanság vegyült. Sok mindent láttam a három évszázadnyi létezésem alatt, ám a szellemek ritkaságok voltak, bár az elmegyógyintézet múltja akár okot is adhatott volna a lelkeknek… mégis volt valami furcsa megérzésem a nőalakkal kapcsolatosan. Intettem egyet a karommal, mire a magas füvön, mintha csak szél lett volna átsöpört egy energialöket, eltalálva a véres ruhában zokogó nőt.

107 szó. wave rider.
coded by JC

Vámpír

Jacob Gardner
Chatkép :
Szerepkör :
bastien verőembere
play by :
Ed Skrein
Hozzászólásaim száma :
138
Pontjaim :
124
Pártállás :
  • Szimpatizáns

Jacob Gardner

Elküldésének ideje -- Csüt. Okt. 15, 2020 4:36 pm

Halloween Night

A szőke úgy ment, mint akik megbabonázta, nem is nagyon foglalkozva azzal, hogy hová tart. Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, amikor megigézek embereket. Vakon követik a fejükben kialakult utasítást, túlzottan vakul. Közben figyelem a kist társaságot, akik szinten erre tévedtek, ám csak Patriciát ismerem. A két ürgét nem, ami egy kicsit azért zavar, mert bár az említett boszorkány meg tudja védeni magát.. Kétlem, hogy szó nélkül tudnék tovább állni, ha megtámadják. Abban már kevésbé vagyok biztos, hogy ő miképp reagálna fordított helyzetben. Túlzottan sokat nem beszélgettem vele.

Viszont végül a jelenés eltűnik és vele együtt az az erő is, ami Kyra-t vonzotta. Legalábbis igen meglepődve és bár próbálja nem mutatni, de látom rajta, hogy remeg az ijedtségtől is. Végül megtalál és sietősen lép mellém.
- Szórakozás. - felelek rejtélyesen mosolyogva. De az igazat megvallva, nem tudnám megmondani, hogy mégis mi a fenét láthatott és érzett. Tippelnem kéne, akkor leginkább a boszorkányokra volt hatással, mert én csak akkor vettem észre, amikor rá mutatott. Az erősödő szorítás a karomon meg csak megerősítette azt az érzésemet, hogy itt valami nagyon nincs rendben. A sírás, ami a feltűnően halk hátsó kertben, vagy hol is vagyunk, nem éppen beleillő dolog. Hiába elmegyógyintézet. Mindenesetre hagyom, hogy a szőkeség magával húzzon.

Pár méter és bokor után elénk tárul az előbbiekben látott női alak, most kicsit valóságosabb és csupa vér. Érzem, ahogy a mellettem álló megindulna a zokogó felé, de megfogom a karját és határozottan visszatartom.
- Nincs szaga. - szólalok meg és Patricia felé fordítom a fejem. - Valami ötlet, hogy mi is lehet? - talán tud valamit, neki mégiscsak nagyobb a tudása, mint Kyra-nak. A másik kettővel viszont még mindig nem tudom, hogy mit kéne tenni, hogy miképp kéne hozzájuk viszonyulni.

Boszorkány

Kyra Eleison
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenny Boyd
Hozzászólásaim száma :
163
Pontjaim :
154
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Titti
Fő képességem :
Őt keresem :
Korom :
30
Foglalkozásom :

Kyra Eleison

Elküldésének ideje -- Csüt. Okt. 15, 2020 2:21 pm

Kyra in Halloween

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel

Nem tudom mennyi ideig követtem azt a jelentést, ahogy azt sem pontosan merre mentem. Egy ponton azonban megtorpantam, mert olyan részen kellett átmennem, amin szinte lehetetlen lett volna. Kicsit nézelődtem és találtam egy ki taposott utat, ami ugyanúgy gazos volt, de valamivel jobban járható volt. Ahogy átértem a fény tompább lett és mintha köd szállt volna a hátsókertre. Még mindig nem gyanakodtam, pedig már kellett volna.

Aztán a jelenés egyszer csak eltűnt és vele együtt az érzés, hogy kövessem is megszűnt. Mintha egy álomból ébredtem volna fel úgy néztem tanácstalanul körbe, hogy hol is vagyok. Ahogy körbenéztem láttam, hogy szinte mindenki követett, pontosabban követte a furcsa nőt. A szívem a torkomban dobogott és Jacobot kerestem. Ahogy rátaláltam már léptem is vissza mellé. Nem mondom, hogy megijedtem, de nem is voltam teljesen nyugodt.
- Mi történt? Mi volt ez? – kérdeztem kissé remegve. Nem szoktam hozzá, hogy ilyenek történjenek velem. A többiek sem tűntek éppen nyugodtnak.
Hirtelen nagyon rossz érzés fogott el. Menekülni akartam, pedig nem vagyok egy ijedős láttam már rosszabbat is, mégis valahogy a kezdeti nyugalmam kezdett megszűnni, bár még nem pánikoltam. Szorosan fogtam meg Jacob kezét és abba az irányba néztem amerről jöttünk és indultam volna vissza, amikor az erdő felől sírás hangját sodorta felénk a szél.
- Ti is halljátok? Ugye nem képzelődök? – kaptam vissza a fejem az erdő felé, és a kíváncsiságom erősebb volt, mint a rossz érzésem és a sírás hangja felé indultam, de a vámpírom kezét nem engedtem el. Ugyanaz a nő volt, aki vonzott magához, de valahogy mégsem. A ruhája véres volt, és úgy zokogott hogy szinte levegőt sem vett. Döbbenten álltam és nem tudtam mit csináljak. Menjek oda? Érintsem meg a vállát, vagy guggoljak elé? Segíteni akartam rajta, a szívem összeszorult a látványtól.
- Mi történhetett vele? – fordultam a többiek felé. És tettem még egy óvatos lépést a nő felé.

NOTE: Nem félek MUSIC: zene ide

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

4. csoport
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 3. csoport
» 5. csoport
» 6. csoport
» 1. csoport
» 2. csoport

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok :: Silver Hill elmegyógyintézet-
Ugrás: