Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

3. csoport

Vendég
Anonymous

Vendég

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Elküldésének ideje -- Vas. Nov. 15, 2020 10:45 am
3. csoport

Helyszín: Adminisztrációs szárny

Van az a mondás, hogy túl kevés, túl későn. Hiába Isla varázslata, ami ennél sokkal, sokkal korábban talán működhetett volna. Vagy talán nem. Elég az, hogy Dante hajlandóságot mutat, a jelenés pedig vasmarokkal kapaszkodik meg bennük. A boszorkányok szemei előtt elsötétül a világ. A támadás túl hirtelen és erőszakosan jött. Tudták, hogy hova nyúljanak, miután egyszer már megízlelték az elméjük zugait. A társaik pedig már hiába keresik őket, az épület falai között nem fogják megtalálni.

@Isla Rousseau és @Dante Jackson ti ebbe a körbe már NE írjatok, a záró körötök egy másik helyszínen lesz (6. csoport), ahova szerdáig érkezik a mesélői, már nem tőlem.

Az esemény mesélő által irányított része lezárult, tehát határidő és mesélői reag már nem lesz. A játékot nyugodtan folytassátok tovább, amíg lezártnak nem találjátok.

Jövőhéten érkezik majd egy összefoglaló, ami némi magyarázatot ad arra is, hogy mi és miért történt.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szomb. Nov. 14, 2020 6:13 pm
Jackson && hangers-on

Sorry, I use humor to deflect my insecurities
Plus, I'm hilarious, so don't hate 

Magam sem tudtam, mi bújt belém. Ezerszer végigzongoráztam fejben ezt az egészet, és már az első pillanatot átkoztam, mikor kézbe fogtam ezt a nyamvadt szórólapot. Isla-val fel kellett volna készülnünk arra, hogy ez az este talán mégsem egy könnyed szórakozásról szól majd. Az egész annyira rejtélyes volt, csak éppen az a fiatalok által okozott hülyéskedés hiányzott az egészből, ami miatt idejöttem.
Isla ragadta meg a kezemet, viszont nem volt lélekjelenlétem poénkodni ezen. Egy távoli emlék kúszott a szemeim elé, mikor majdnem elveszítettem. Az ő vesztesége viszont nagyobb volt akkoriban. Most megint itt voltunk egymás mellett, hirtelen egymás oldalán állva, és talán az apja most büszke lenne rám, amiért ezúttal nem hagytam cserben a lányát. Már én is láttam azonban, mi ösztönözte erre. A holtest, a nő, amit az előbb még négyen nézegettünk, valami furcsa jelenés formájában termett előttünk. Az onnan áradó melegség azonban megnyugtatta a zakatoló szívemet.
Aztán már nem egy szem nélküli, halott nőt láttam. Hanem... anyát.
- Anya? - Tettem fel a kérdést úgy, mintha egy egészen másvilágba csöppentem volna. Halványan még emlékeztem rá, milyen volt, mikor még élt. Mielőtt még... apám inkább más család gondjaira bízott volna. Elfojtottam az emlékeimet. Nem akartam tudomást venni arról, hogy én tehettem a saját anyám haláláról. Boszorkány volt ő is. Én pedig gyerekes csínyből elárultam őt. - Isla. Itt az anyám. - Suttogtam, érezve, hogy fátyol vonul a szemeim elé, miközben a jelenés felém nyújtotta a kezét. Egészségesnek tűnt. Mosolygott. Közben pedig szüntelenül éreztem, hogy Isla a kezemet szorítja, majd megpróbált odébb húzni. Én azonban nem akartam elmenni. A falak megroppantak mellettem, majd pár cső került a látókörünkbe. Talán Isla... mit akarna ezekkel a rudakkal? - Nem akarok menni. Menj, ha akarsz! - Éledt fel a hangom, miközben a kinyújtott kézre néztem, közeledve felé saját ujjaimmal.  
Ember

Caroline Costello
Chatkép :
3. csoport UhAWr3l
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
❅ Gal Gadot ❅
Hozzászólásaim száma :
126
Pontjaim :
71
Pártállás :
  • Semleges
  • Ellenálló

User név :
❅ L.
Fő képességem :
❅ I can do miracle with a scalpel. ❅
Őt keresem :

Korom :
36
Foglalkozásom :
❅ forensic pathologist ❅

Caroline Costello

Elküldésének ideje -- Csüt. Nov. 12, 2020 9:42 pm
The Egyptian God, the Soldier, the Amazon and the Ugly

“Believe nothing you hear and only one half that you see. ”

Utálok puhány lenni és soha nem is éreztem magam annak, hiszen akkor nem az lennék, ami vagyok. Utálok félni. Az esetek többségében, ha kicsit be is rezelek -pedig volt már rá példa, amikor éjjel egyedül voltam a patológián és fura hangokat hallottam-, inkább nyelek egy nagyot és másra gondolok. De most. Most képtelen vagyok uralkodni magamon és úgy tenni, mintha nem épp az imént ragadta volna meg a kezemet egy hulla, akinek nem voltak me a szemei -vajon attól jobb lett volna?- és akkorára nyílt a szája, ami anatómiailag teljesen lehetetlen. Utálom, hogy reszketek, hogy zokogok, hogy olyan vagyok, mint egy riadt kislány, de képtelen vagyok összeszedni magam. Még akkor sem sikerül, mikor már Eric szorosan magához ölel, pedig iszonyúan jól esik a közelsége és az ismerős illat, ami körbe lengi. De most ez is kevés. Elfogadom, hogy vannak vámpírok meg vérfarkasok és még boszik is. Elfogadom, hogy ezek képesek az életemre törni és végezni velem, na de még ez is? Most már a halottaktól is félnem kell? Hiszen ellenőriztem. Halott volt az a nő, erre a diplomámat és az összes többi papíromat is rá merném tenni. Mégis, hogy történhetett ez?
Nem igazán vagyok tudatában annak, hogy épp elindulok kifelé abból a nyűves szobából Eric kezét markolászva, csak üres tekintettel, a lábam elé bámulva követem. Igazából fogalmam sincs, hogy hova megyünk, hiszen Isla és Dante eltűnt. Ezt azért még felfogom és aggódom is értük, de olyan üresnek érzem magam jelen pillanatban, hogy már meg sem hat a tény, hogy magunkra maradtunk és, hogy talán ki sem jutunk innen élve.
Eric hangját hallva aztán mégis csak sikerül valami reakciót kicsikarnom magamból, ami java részt abból áll, hogy bőszen rázom a fejem.
-Nem tennének ilyet. Nem hagynának minket csak így itt és ezt te is tudod.- motyogom, de olyan halkan, hogy még én sem vagyok biztos benne, hogy valóban megszólaltam, aztán felpillantok Ericre aggodalmas tekintettel, majd elbámulok a semmibe a folyosón mindkét irányba.-Menjünk még egy kicsit, hátha látunk valami nyomot.- köszörülöm meg a torkom, de titkon folyton azt lesem, hogy vajon mikor jelenik meg megint az a nő, hogy aztán a csuklómat szorongatva ... nem is tudom. Egyáltalán, mit akart ezzel elérni?
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Nov. 12, 2020 2:11 pm

halloween night

Lehet, hogy kezdetben csak értetlenséget és frusztrációt éreztem Eric és Jackson megmagyarázhatatlan viselkedése miatt, a dolgok egyre furcsább alakulása kezdett megijeszteni, az a földöntúli sikoly pedig úgy tűnt, végleg feltette az i-re a pontot. Vagy legalábbis ezt hittem, míg tudtomon kívül én magam is intő példája nem lettem a megmagyarázhatatlan viselkedésmintáknak. Persze mindezt addig nem is fogtam fel, míg vissza nem nyertem a tudatom és a testem feletti irányítást, valami olyan helyen, ahova fogalmam sem volt, hogy menni akartam.
Jackson jelenléte ritkán jelentett számomra megnyugvást, de amikor rájöttem, hogy nem vagyok teljesen egyedül, mégis valami hasonlót éreztem.
Igen – feleltem halkan, körbejártatva a tekintetem magunk körül. Szerencsére eleget éltem és láttam már ahhoz, hogy ne essek pánikba, de felesleges lett volna letagadnom a félelmet a hangomban. Túl sok volt itt a furcsaság... – Vagy inkább mi hol vagyunk – jegyeztem meg, alaposan megnézve az előttünk elnyúló folyosót. Nem tűnt valami bizalomgerjesztőnek a kitört ablakaival és a szélben magatehetetlenül csapkodó függönyeivel, arról nem is beszélve, hogy a jellegzetes, narancssárgás fény tapasztalataim szerint egyvalamire engedett következtetni, én forróság helyett mégis fogvacogtató hideget éreztem a testem körül. – Miért jöttünk egyáltalán ide? – tettem fel a költői kérdést, bár úgy sejtettem, ő sem tudja a választ.
Egyetértek – vágtam rá, amikor azt javasolta, hogy menjünk innen minél messzebb, pedig az sem volt jellemző, hogy mi egyetértsünk bármiben is. Már épp azon voltam, hogy sarkon forduljak, mikor a semmiből megjelent a folyosón a holttest, amit az irattárban hagytunk Eric és Caroline társaságában. A semmiből jelent meg, éppen az orrunk előtt, pedig... épp olyan halottnak tűnt, mint korábban. – Mi a franc – sziszegtem az orrom alatt, és mielőtt még végiggondolhattam volna, mit csinálok, megragadtam Jackson felém eső kezét, készen arra, hogy futásnak eredjek és őt is magammal rángassam. Éreztem valami furcsát. A halott nő szemgödrei üresen meredtek ránk, mégis mintha megnyugvás sugárzott volna az egész lényéből, pedig ahogy felénk nyújtotta a kezét, minden egyes ösztönöm és érzékszervem veszélyt jelzett.
Aztán megláttam őt. Mintha eddig nem is a halott nő állt volna előttem; Steve meleg, barna szemei néztek rám kedvesen és törődőn, hívogatóan, ajkai szeretetteljes mosolyra húzódtak, és minden egyes porcikája magához hívott. Megrendültem és elbizonytalanodtam, tettem egy tétova mozdulatot, és csak ekkor éreztem meg, hogy az ujjaim között még mindig Jackson kézfejét szorongatom. Ő itt van. Steve nincs.
Steve halott.

Olyan volt ez, mint egyfajta kijózanítás, bár hiába ráztam meg a fejem, képtelen voltam elűzni a fejemből az arcát.
Tűnjünk el innen! – nyögtem kétségbeesve Jacksonnak, és megrángattam a kezét is, nagyjából ugyanakkor, amikor a Steve képét felvett alak vasmarokkal megragadta a karomat. Ösztönösen cselekedtem, felemeltem a szabad kezem, majd a mágiám segítségével jobbára előhívtam néhány vasrudat a falakat alkotó jó öreg vasbetonból, készen arra, hogy akár keresztül is vezessem ezen a valamin, biztosítva magunk számára a menekülőutat.

poetry of madness
hey babes <3

Vámpírvadász

Eric Robert Warren
Chatkép :
3. csoport Tumblr_nblmowcE681qjx6n6o1_250
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Chris Evans
Hozzászólásaim száma :
122
Pontjaim :
110
Pártállás :
  • Semleges
  • Ellenálló

User név :
Cop
Őt keresem :
3. csoport Giphy.gif?cid=ecf05e47hoqi1upk922utlcbjj0j0v6dmimm343xrr4rnj5m&rid=giphy
Talán még nem tudod, de egymásra találtunk...
3. csoport Tumblr_n454rkFVr51t62v5ao2_400
Korom :
39
Foglalkozásom :
Rendőr

Eric Robert Warren

Elküldésének ideje -- Szer. Nov. 11, 2020 2:17 pm

Halloween night

Booo!!

A helyzet az, hogy igyekeztem mihamarabb kivezetni abból az aprócska dohos helyről Caroline-t. Nem akartam, hogy a kelleténél több időt töltsünk el egy hulla közelében, aki bármelyik pillanatban ismét megmoccanhat, hiszen nyilvánvaló volt az avatott szemnek, hogy ebben bizony valami varázslat is közrejátszott.
Elgondolkodtam rajta, vajon mennyiben lehet mindennek köze a boszorkányok eltünéséhez, de inkább elhessegettem magamtól ezeket a képeket, inkább csak fogtam Caroline kezét, másikban pedig a zseblámpámat, és világítottam a sötét folyosót, hogy megkereshessük végre az elveszett párosunkat, akik olyan sebesen mentek ki onnan, hogy még csak fel sem tudtuk fogni a dolgot.
-ISLA!? JACKSON??!! - kiáltottam el magam, hátha kapok valamiféle választ, miközben egyre beljebb haladtunk a sötét folyosókon. - Megtaláljuk őket, és hazamegyünk… - halkítottam le hangom, miközben kicsit erősebben fogtam meg Caroline kezét, csak hogy éreztessem vele, minden rendben lesz. Legalább is én ebben reménykedtem.
-Hova a fenébe tűntek el ezek? - morogtam az orrom alatt, miközben tovább haladtam a folyosón. Aggasztó volt ez az egész. Igaz annyira behatóan nem ismertem őket, de olykor elbeszélgettünk egy-egy találkozás alkalmával. Még sem akartam, hogy eltávolodjunk egymástól ennyire, hogy a baj felüthesse a fejét.
Amire azonban nem számítottam, és szerintem egyikünk sem, hogy itt nem csak arról lesz majd szó, hogy a drogokra kell odafigyelni, hogy nekeverjenek semmit sem az italainkba, amit azóta sem vettünk magunkhoz.
Egy pillanatra megtorpantam, s morfondíroztam, vajon melyik utat is kellene választanunk. Sajnos nem haladtunk olyan gyorsan mint szerettem volna.
-Menjünk erre… - vetettem fel a lehetőséget, s ha Caroline is elindult, akkor tovább haladhattunk a folyosón. Olyan szinten sikerült elkeveredniük ebben a hatalmas épületben, hogy hiába kerestem őket, és nyitottam be az ajtóval rendelkező szobákba, de sehol sem találtam őket.
-Vagy történt vel0ük valami, ,vagy annyira begazoltak, hogy kereket oldottak... -morfondíroztam.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Nov. 09, 2020 9:02 am
3. csoport

Olykor nem megy elsőre, aminek mennie kellene. A boszorkányok akarata erősnek bizonyul, de hamarosan megtanulhatják majd, hogy a rejtélyes kovennel szemben ez nem minden. Ez nem elég. Mélyebbre kerülnek a folyosókon, egészen messze sikerült megállniuk, egy másik folyosón a szárnyban. Az előttük lévő folyosó ablakokkal van tele. Az épület fénykorában a kilátás egészen kellemes lett volna innen a hátsókertre nézve. A kitört ablakokon lógó függönyöket most szél tépázza, a folyosót narancssárgás fény világítja meg és hamu szállingózik be az ablakokon a másik szárnyban égő tetőszerkezet miatt.
Amikor a hátramaradt páros feláll és hátat fordít az irattárnak, a holttest eltűnik mögülük, és a napnyugta színekben úszó folyosón jelenik meg Islával és Dantéval szemben. A nő sápadt, a szemgödrei hiányoznak, ahogy eddig, mégis valami különös nyugalmat áraszt magából, miközben a kezeit feléjük nyújtja.
Életük legszebb emléke hívja őket, az a személy, aki a legjobban hiányzik nekik. Ha pedig nem csatlakoznak, a nő ragadja meg a karjaikat, mint nem rég Caroline-nal is tette.

Határidő: november 14. (szombat) éjfél

@Eric Robert Warren dobj kockával, az eredményt pedig vedd figyelembe az aktuális reagodban, ez a partneredre is kihatással lesz.
Páros: Időben utoléritek Dantét és Islát, szemtanúi lehettek a történéseknek.
Páratlan: Nem találjátok meg őket időben.

Kérlek figyeljetek a kicsit szűkebb határidőre! Már nem tart sokáig a buli.

Vámpírvadász

Eric Robert Warren
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Chris Evans
Hozzászólásaim száma :
122
Pontjaim :
110
Pártállás :
  • Semleges
  • Ellenálló

User név :
Cop
Őt keresem :
3. csoport Giphy.gif?cid=ecf05e47hoqi1upk922utlcbjj0j0v6dmimm343xrr4rnj5m&rid=giphy
Korom :
39
Foglalkozásom :
Rendőr

Eric Robert Warren

Elküldésének ideje -- Szomb. Nov. 07, 2020 6:54 pm
Oké... Lehet túlságosan is kiakadtam az elmúlt időszak okozta streszhelyzet miatt. Lehet az is közrejátszott, 3s nem csak az a tény, hogy alig néhány percel ezelőtt ez a nő még életben volt, és megpróbált elvezetni magához. Szóval kiakadtam.
Aztán Caroline megvizsgálta a testet, és megerősítette a tényt, hogy nem rég még életben volt.
Jackson persze próbált megnyugtatni, a tőle meglepő módon, aztán csak vettem egy nagyobb levegőt, és igyekeztem nyugalmat költöztetni magamra.
Közben, míg Caroline bíbelődött, addig én körbepillantottam, majd odavilágítottam ahová kérte, ám nem sokáig tartott ez a nyugalom, hisz a test felemelkedett, megmarkolta Caroline karjait, és néma sikolyra nyílt a szája, ami elég groteszk módon nyilt ki.
Sokmindent láttam már, de ez alaposan rámhozta a frászt. A szívem majd kiugrott a helyéről, s kellett néhány pillanat, míg sikerült magamhoz térnem.
Addigra Caro már a földön üldögélt, sírt.
Én pedig azzal nem törődve, hogy a többiek elszublimáltak, felsegítettem, s szorosan öleltem magamhoz. Elsőnek őt akartam megnyugtatni, és utána jöhet majd a többiek megkeresése.
-Már nem lesz baj! - súgtam, miközben a hátát cirógattam, s még egy puszit is nyomtam a fejére. - Menjünk ki innen... Nem kell több meglepetés. Keressük meg a többieket! - szóltam miután megnyugodott, s már nem hüppögött. Megfogtam a kezét ha hagyta, s elindultam vele kifelé, hogy mihamarabb a hátunk mögött hagyhasuk ezt a helyet.
-Jobb lesz ha megkeressük őket, mielőtt még kinyírják egymást. - jegyeztem meg higgadt hangon.
Ember

Caroline Costello
Chatkép :
3. csoport UhAWr3l
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
❅ Gal Gadot ❅
Hozzászólásaim száma :
126
Pontjaim :
71
Pártállás :
  • Semleges
  • Ellenálló

User név :
❅ L.
Fő képességem :
Őt keresem :

Korom :
36
Foglalkozásom :
❅ forensic pathologist ❅

Caroline Costello

Elküldésének ideje -- Szomb. Nov. 07, 2020 12:00 pm

Igyekszem a lehető legalaposabban megvizsgálni szerencsétlen nőt, aki minden bizonnyal nem kamu holttest és nem a díszlet része. Tényleg egy élő, lélegző ember volt, akinek kitépték a szemét...
-Más külső sérülést nem látok rajta. Nem fojtogatták és nem lőtték le vagy szúrták meg. Semmi. Fel kellene boncolnom, ha biztosat akarnék mondani.- közlöm tanácstalanul, hiszen találgathatnék én itt mindenfélét, hogy miben is halt meg a nő, csak az felesleges lenne. Nem szoktam előre találósdit játszani, inkább utána járok a dolgoknak és kiderítem. Itt most azonban nincs erre lehetőség.
Eric persze önmagát hibáztatja, de én és Dante is megnyugtatjuk, hogy már nem tehetett volna semmit. Isla azonban más miatt aggódik és már épp mondanám, hogy nekem sem igazán tetszik a helyzet, amikor egy vasmarok szorít rá a kezemre és az előttem ücsörgő hulla álla... majdnem leesik.
Nem vagyok egy sikítós típus, de most reflexből rákezdek, miközben próbálok minél hátrébb húzódni a hullától és levakarni a csuklómról a kezét. Lefejtegetni az ujjait vagy bármi, de nem megy. Riadtan pillantok a többiekre, de mivel háromból két nyomozó a fülükre tapasztott kezekkel áll, nem sokan tudnának segíteni. Talán, Eric, ha nem kapott legalább akkora sokkot, mint én.
-Szedjétek már le rólam! Jézusom! Szedjétek le!- visítom hisztérikusan -tessék felírni a boncolási jegyzőkönyv lábjegyzetébe, hogy ilyesmi még kurvára soha nem történt velem-, miközben ülve próbálok elmászni onnan, de csak akkor sikerül odébb csúsznom, mikor egyik pillanatról a másikra ismét élettelenül visszadől a falnak.
Alig merem levenni róla a szemem, ám végül mégis körbe pillantok és reszketve az egyik szekrényig hátrálok még mindig a földön ülve. Igazság szerint még az sem jut el teljesen az agyamig, hogy Dante és Isla nincsenek sehol, mert az sokkal jobban érdekel most, hogy ne kapjak infarktust és még az ép eszem is megmaradjon. Mi a franc történt? -Ugye, nem csak képzeltem? Te is láttad? Láttad, igaz?- suttogom Ericnek ijedten, miközben potyogni kezdenek a könnyeim, amit foghatnék arra nagy okosan, hogy az adrenalin távozik a testemből de itt az a helyzet, hogy szimplán csak rohadtul megijedtem. Nagyon remélem, hogy Eric felrángat onnan és úgy magához ölel, hogy kiroppanjon a gerincem, mert ha nem így tesz, akkor inkább átölelem a térdeimet és, mint egy igazi dilis, előre-hátra dőlve, bámulva a hullát bőgök tovább még egy kicsit.

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Nov. 06, 2020 9:52 am
Jackson && hangers-on

Várható volt, hogy a nyomozó cimbora belelovagolja magát a történtekbe. A halállal mindig nehéz szembesülni, nem még szembenézni, az egésznek pedig az volt a pikantériája, hogy az imént egyedül ő látta - állítólag - ugyanezt a nőt. - Nyugi, haver. Vannak helyzetek, amikor már mi se segíthetünk. - Intéztem a szavakat Erichez, tőlem szokatlanul nyugodtan, némi együttérzést villantva felé. Itt most nem akadt helye humornak, bár nem is találtam megfelelő táptalajt annak, hogy csak úgy elvicceljem ezt az egészet. Isla bosszantásának kedvéért sem tudtam rögtönözni semmit, de nem is ez volt az elsőszámú elfoglaltságunk.
Míg ők a holtest körül sürögtek, lassú léptekkel igyekeztem feltérképezni a helyiséget. A szekrények össze-visszasága már amúgy sem adott túl nagy biztonságérzetet, elvégre ez a nő valószínűleg itt halt meg. Talán a gyilkosa sem járt túl messze. Adott mellé egy koszos, pókhálós helyiség, tele irreálisan összezsúfolt szekrényekkel... ki fog ezután nyugodtan aludni? Azonban nem telt el pár másodperc, mire a hulla megmozdult. Ujjai Caroline karjára fonódtak, de mire bármit is tehettem volna, a fülsiketítő visítás következtében ugyanúgy reagáltam, mint Isla: a füleimre csúsztattam mindkét kezemet. Mintha minden idegszálam egyszerre lépett volna aktivitásba, csak hogy egymást borzolva az őrület szélére sodorjanak.
Az egésznek nem volt semmi értelme. A hang megszűnt. A testemben furcsa, kellemes érzést hagyva maga után. Irreális volt az egész jelenet, főleg mikor ismét előreindultak a lábaim. Ki a koszos szobából, miközben úgy éreztem magam, mintha lebegnék. Hirtelen mintha mindenhol kisütött volna a nap, fény világított be előttem mindent, miközben valójában az egész szárnyban vaksötét uralkodott. A lábaim egyre bátrabbá váltak, a tudatom pedig egy sötét sarokba elzárva próbált rájönni, vajon hová megyek.
A sötétség kellős közepén ébredtem. Kitisztult a tekintetem, eltűnt a világosság. És ezzel együtt eltűnt a fura bizsergés, a kellemes érzés, ami idáig vezetett. - Te is érezted? - Kérdeztem, miután felfedeztem, hogy egyedül Isla van mellettem. - Hol vannak a többiek? - Néztem a hátam mögé. Nehéz lett voln megmondani, mégis mikor indultunk el tőlük. - Jobb lenne, ha visszamennénk a földszintre, és ott várnánk erősítést. Valami nem stimmel ezen a helyen.  
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Nov. 02, 2020 10:01 am

halloween night

Reménytelen próbálkozás volt mágiával válaszokat keresni, semmire nem jutottam azon kívül, hogy pontosan fel tudtam mérni minden egyes fémet tartalmazó tárgyat a közelben, és valami furcsa érzés kerülgetett a holttest irányából; ez utóbbi persze nem volt csoda, hiszen Eric elmondása alapján ő is boszorkány volt. Inkább Caroline szavainak szenteltem a figyelmemet.
Látsz rajta a halál okára utaló nyomot? – kérdeztem, miközben az eltűnt szempár után kezdett kutatni a tekintetével. – Engem jobban aggaszt, hogy mi miért pont itt kötöttünk ki...
Szinte még be sem fejeztem a mondatot, amikor a holttest – meghazudtolva önnön állapotát – megmozdult. Minden túl gyorsan történt: láttam, ahogy megragadja Caroline karját és magához rántja, az állkapcsa úgy nyúlt meg, ahogy nem lett volna szabad... reflexszerűen akartam feléjük ugrani, hogy kiszabadítsam Caroline-t a nő szorításából, ám utóbbi éppen azt a pillanatot választotta arra, hogy sikítani kezdjen. Előbb tágra nyílt szemekkel, elkínzott nyögéssel szorítottam a fülemre mindkét tenyerem, aztán inkább összeszorítottam mindkét szemem, hátha úgy ki tudom zárni a velőtrázó, földöntúlinak ható sikolyt, de mintha a fülemre szorított kezeim sem szűrtek volna meg semmit a hangból. Mintha az egész... a fejemben visszhangzott volna.
Fogalmam sem volt, meddig tartott a dolog, számomra mintha órák teltek volna el. Valahol éreztem, hogy már nem vagyok teljesen ura az erőmnek sem, a vaskos fémajtó szenvedő nyikorgása legalábbis erre engedett következtetni, de képtelen voltam fél gondolatnál többet szentelni ennek. A magas hang mintha egyesével tépte volna szét minden idegszálamat, és mikor végre vége szakadt, ez az érzés megmaradt a bőröm alatt is. A fejem zsongott, a testem viszont mintha háborút vívott volna saját magával: a vérem nem csak elemi erővel száguldott az ereimben, hanem mintha szét akarta volna robbantani az összeset.
Szerettem volna lenyúzni a saját bőrömet, hogy megkönnyebbülést nyújtsak ennek a feszítő érzésnek, de volt egy ennél sokkal sürgetőbb érzés is bennem. Sarkon fordultam, a lábaim maguktól vittek kifelé az ajtón, majd onnan tovább a folyosón; úgy masíroztam előre a vaksötétben, mintha pontosan tudnám, hová mennék. És tudtam is. Azt hiszem. Vagy valami ilyesmi.
Aztán – ki tudja mennyi idő elteltével – mintha felkapcsolták volna a villanyt a fejemben. A folyosón sajnos nem, amikor visszanyertem az irányítást a testem felett, csak arra lettem figyelmes, hogy őrült módjára marom mindkét alkarom bőrét a körmeimmel, és olyan sötét vesz körül mindenhol, hogy az orromig sem látok. A vérem a fülemben dobogott, csak a saját ziháló légzésemet hallottam, és egyetlen embert érzékeltem valahol a közelemben.
Jackson...? – suttogtam a sötétségbe.

redshift
hey babes <3

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Nov. 01, 2020 9:25 pm
3. csoport

Eric téved, nem segíthetett volna a nőn. A kérdés innentől az, hogy másokon tud-e majd. És magukon?
Miután Caroline végzett a holttest rögtönzött megvizsgálásával és már épp eltávolodna, az eltűnt boszorkány teste hirtelen megfeszül, vaskarommal ragadja meg az embernő alkarját és rántja vissza magához. Horrorfilmekbe illően megnyúlt állkapoccsal, hosszú másodpercekig sikolt az arcába, csakhogy hang nem jön ki a száján. Majd ugyanolyan élettelenül esik vissza a falhoz.
A probléma ott kezdődik, hogy míg az embereknél valóban süket fülekre talált a jelenés, Isla és Dante szinte elviselhetetlen intenzitással élik meg a lelkükig hasító fülcsengést. Amikor pedig vége szakad, már egyikük sem ura önmagának. Dantét jól eső bizsergés árasztja el, míg Isla úgy érzi, mintha a teste összes ere próbálna szétfeszülni. Az azonban megegyezik, hogy egyikük sem képes szólni, észre sem veszik, egyszerűen hátat fordítanak és elindulnak, ki az ajtón, még tovább a szárny sötétségébe.

Határidő: november 8. (vasárnap) 12 óra

@Dante Jackson és @Isla Rousseau mindketten dobjatok kockával, az eredményeitek egymást nem befolyásolja. Az eredményt vegyétek figyelembe az aktuális körben.
Páros: a karakter felébred a transz alól.
Páratlan: a karakter NEM ébred fel a transz alól.

Mindenkit kérek, hogy olvassátok el még egyszer, hogy hol és hogyan kell kockát dobni. A posztotokban tüntessétek fel, hogy mire dobtok, mi történik, ha páros, mi történik, ha páratlan! Halloween-i kockadobó.

Ember

Caroline Costello
Chatkép :
3. csoport UhAWr3l
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
❅ Gal Gadot ❅
Hozzászólásaim száma :
126
Pontjaim :
71
Pártállás :
  • Semleges
  • Ellenálló

User név :
❅ L.
Fő képességem :
Őt keresem :

Korom :
36
Foglalkozásom :
❅ forensic pathologist ❅

Caroline Costello

Elküldésének ideje -- Vas. Nov. 01, 2020 9:47 am

Nem igazán értettem egyet azzal, hogy kövessünk most épp egy másik hapsit, aki úgy néz ki, hogy teljesen megbolondult, de inkább baktattam a többiek után, mint hogy ott maradjak egyedül...akárhol is. Igyekeztem csendben szemlélni őket, miközben az agyam folyamatosan azon kattogott, hogy mi lehet ez az egész. Az már kiderült, hogy a fiúk nem szórakozásból színészkedtek nekünk se az előbb, amikor Eric "őrült meg", se most, amikor Dante vágtázik keresztül a fél épületen, hogy aztán lecövekeljen egy fém ajtó előtt.
Isla ugyan még félszegen neki áll a mondatnak, hogy "biztosan be akarunk oda menni?", vagy legalábbis úgy hiszem, hogy ez lett volna a vége, ha addigra Dante meg nem válaszolta volna már a kérdését azzal, hogy benyitott. A penészes, dohos szag nem volt meglepő egy ilyen régi épület még régibb szobájához képest, azonban, amikor meghallottam Dantétól, hogy "az ott egy láb", már én is  a homlokomat ráncoltam és közelebb furakodtam. A kíváncsiság, ugyebár...
Szóval adott egy holttest, akit Eric állítása szerint nem rég látott jelezni neki és most önmagát neki áll ostorozni, hogy talán megmenthette volna.-Jajj, Eric. Ne nyúlkálj már ahoz a nőhöz csupasz kézzel...- csóválom a fejem Amerika kapitányt figyelve, miközben Isla a telefonját kezdi birizgálni, de meg sem lep, hogy nem működik a készülék, helyette inkább azt teszem, amihez értek: megvizsgálom a halottunkat. Odafurakodok a nőhöz, előveszek egy zsebkendőt, hogy azzal érintsem majd meg lehetőleg, leguggolok mellé és megvizsgálom -mondjuk a pulzusát már Eric nézte, de ezt nekem is meg kell csinálnom, hiszen patológusként mindig ez a legelső és legfontosabb-, majd a végtagjait is ellenőrzöm.
-Még nem állt be a hullamerevség, ami azt jelenti, hogy még nincs egy napja, hogy halott lenne. Az állkapocsízület se kezdett el megmerevedni és a bőre sem olyan nagyon hideg. Szerintem nincs egy órája, hogy meghalt... már legalábbis, így hirtelen megállapítva.- összegzem gyorsan mindazt, amit most meg tudok állapítani -bár ez is lehet téves, ha számításba vesszük, hogy milyen kibaszottul fura ez az egész-, majd a nő szemgödreit kezdem vizsgálgatni.-Világíts ide, kérlek.- szólok Ericnek, hátha közben megfeledkezik picit az önsajnálatról és, ha így tesz, akkor jobban megnézem magamnak a nőt.-Az biztos, hogy nem szívesen lettem volna a helyében. Még élt, amikor... nos... leginkább azt tudnám mondani, hogy kiszakították a szemét a helyéről, vagy ilyesmi. Ráadásul, akárhogy is nézem, nincsenek meg...- leskelődök körbe, hátha megtaláljuk az említett ööö testrészeket, de nem igazán látom sehol, így végül felegyenesedek és elgondolkodva körbe nézek most már alaposabban is a helyiségben.
-Na jó. Nem vagyok nyomozó, de nem gondoljátok, hogy ennek a szemkitépésnek és az eldugott kis szobának köze lehet egymáshoz? Talán, egy intő jel akar lenni vagy ilyesmi?- töprengek hangosan, majd odasétálok Erichez és megszorítom a vállát.-Téged pedig valamennyire nyugtasson meg a tudat, hogy tekintve, hogy mikor volt a ... látomásod és, hogy milyen állapotban van a holttest, szerintem már amúgy sem tudtál volna rajta segíteni. Lehet, hogy az egy másik nő volt, aki hasonlított erre.- nyugtatgatom finoman, majd Islára sandítok és tanácstalanul vállat vonok. A kérdés adott: mi a fenét kezdjünk ezzel a hullával, ha nem tudjuk felvenni a kapcsolatot a külvilággal?

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Okt. 29, 2020 2:19 pm

halloween night

Hiába ragadtam meg a karját, Jackson úgy vágtatott tovább, mint a faltörő kos, jobbára engem is maga után vonszolva; egy pillanatra azt hittem, szó szerint fejjel fog nekimenni az ajtónak, amit látszólag kipécézett magának, de szerencsére inkább a kilincsért nyúlt. Aztán nem csinált semmit azon kívül, hogy mintha eltűnt volna a szemeiből a tompaság, a testéből pedig a merevség. Általában nem ejtett volna kétségbe, ha egy kicsit bedilizik, de most azért tényleg aggódtam érte egy kicsit.
Oké, semmi gáz – fújtam ki a levegőt, bár nem tudtam biztosan, hogy ezzel most őt nyugtatom vagy magamat, vagy inkább Eric kérdésére válaszolok. Vagy mindhárom egyszerre. Helyeselni szerettem volna a zseblámpás kérdésre, de észrevettem, hogy Jackson épp lenyomni készül a kilincset. – Biztos, hogy be akarunk oda... – kezdtem, de a következő pillanatban már fel is tárult az ajtó. Baszki. Az orromat megcsapta a régi iratok állott, dohos szaga, olyan volt, mint az őrsön a döglött akták terme, csak mondjuk úgy tízszer erőteljesebb. Valahogy meg sem lepődtem, hogy Eric megint aktákról kezd beszélni, de azért kezdtem komolyan beparázni attól, hogy... talán mégis volt értelme annak, amit korábban mondott. Ez így ijesztőbb volt, mintha csak félrebeszélt volna.
Micsoda? – kérdeztem vissza, amikor Jackson valami lábakról kezdett beszélni, és én is beslisszoltam Eric mögött a helyiségbe. A polc mögül két csupasz, nőinek tűnő lábfej kandikált ki, ami egyértelműen semmi jót nem jelentett. – Baszki... – Elhúztam a számat, ahogy alaposabban szemügyre vettem a nőt. A szemgödrei üresen tátongtak, a teste még nem szürkült el teljesen. Nem lehetett régóta halott, de egyelőre nem láttam rajta, mi okozhatta a halálát. Aztán Eric megadta a kegyelemdöfést azzal, hogy az egyik eltűnt boszorkányt ismerte fel benne; azt inkább kizártam a tudatomból, hogy az imént is őt vélte látni a folyosón.  – Hogyhogy... de akkor mégis hogy került ide? – Körbenéztem a helyiségben, és valósággal kirázott a hideg az egyértelmű üzenettől: valaki ide akart csalni minket.  – Héé, hé, nyugi, nagyfiú – próbáltam csitítani Ericet, de közben már benyúltam a jelmezem köpenye alá, hogy elővegyem a derekamhoz passzírozott telefonomat. – Szóval szerintem ez az a pillanat, amikor hivatalosan is jelentem a dolgokat. Ha ő az egyik eltűnt boszorkány és mi megtaláltuk a holttestét, akkor... – Homlokráncolva hagytam félbe a mondatot, mikor tudatosult bennem, hogy a telefonom tök süket. Az hagyján, hogy nem volt semmi térereje, de ahogy feloldottam volna a képernyőzárat, egyszerűen... kikapcsolt. Onnantól kezdve pedig semmire nem reagált. Idegesen néztem körbe a helyiségben, a szívverésem felgyorsult, már biztos voltam benne, hogy itt valami rohadtul nem oké. – Mi a franc folyik itt? – suttogtam leginkább csak magamnak. Jobb ötlet híján szabadjára engedtem a mágiámat, és ahogy lassan körbepásztáztam a helyiséget, próbáltam felfedezni valamit, bármit, ami segíthet rájönni, ki és miért szórakozik velünk. És miért gördített az utunkba egy holttestet.

redshift
hey babes <3

Vámpírvadász

Eric Robert Warren
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Chris Evans
Hozzászólásaim száma :
122
Pontjaim :
110
Pártállás :
  • Semleges
  • Ellenálló

User név :
Cop
Őt keresem :
Korom :
39
Foglalkozásom :
Rendőr

Eric Robert Warren

Elküldésének ideje -- Szer. Okt. 28, 2020 5:31 pm

Halloween night

Booo!!

-Nem erről van szó Doki! - jelentettem ki határozottan, miközben Dante után pillantottam, majd villantottam egy mosolyt, és úgy emeltem rá tekintetem. - Ugyan… ne legyél ilyen pesszimista! Még egyikünk se tűnt el. - kacsintottam egyet, mintha ez az egész annyira humoros lenne, ám közel sem volt az.
Tekintettel arra, hogy nemrégiben még láttam egy nőt aki ott sem volt.
- Ilyenről szó sincs Caroline...- mikor beértük őket, váltottunk pár szót Isla-val, ám az önálló életre kelt rongybabánk  nem állt meg, hiába kiáltozott bárki bármit is utána, szóval kezdtem egyre kíváncsibb lenni még is mi a fene történik itt. Összeszaladt szemöldökkel emeltem felé tekintetem, majd mikor magyarázkodni kezdett, mellé lépem megveregetve a vállát. Átéreztem min is megy keresztül.
Mikor kinyitotta az ajtót, s elállta az utat, a kezét levettem az ajtófélfáról, s belém hasított a felismerés. Összeszaladt a szemöldököm, hisz azok az emlékek olyan távolinak tűntek, még is ott égtek bennem.
- Az akták ami… - azonban Dante megjegyzése a lábakról félbeszakított. Odébbtóltam, majd mentem a szekrény mögé, s abban a pillanatban gyökeret eresztett a lábam, s magam se tudom honnan vettem az ötletet, de nyakához nyúltam, hogy megnézzem él e még.
- Picsába…. - fortyantam fel, s még káromkodtam egy cifrát. Nem mintha ez illene Amerika Kapitányhoz, de ennek ki kellett jönnie. - Ezt a nőt láttam!! Ő...Srácok… ő az egyik eltűnt boszi… -megdörgöltem az arcomat. - Még ki se hűlt… - jegyeztem meg, s magamat okoltam, amiért nem voltunk gyorsabbak. Amiért elszarakodtuk az időt mindenfélével. -Segítséget akart, és én elszúrtam… - morogtam, majd dühömben a falba öklöztem. Magam okoltam, és a többieket az egész rohadt világot. Az lett volna a feladatom, hogy megmentsem őt. Hogy megtaláljam. Nos, ebből csak a megtalálás jött össze.
-Doki…? - odébb léptem, s alaposabban körbepillantottam odabent. Most már értettem az összefüggést. A régi dokumentumok, majd a jelenés, mert mi más is lehetett, hiszen a lábai nem voltak annyira koszosak, hogy személyesen mászkált volna az épületben. Csak hát… elkéstünk.

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szer. Okt. 28, 2020 4:38 pm
Jackson && hangers-on

Fel sem fogtam azt, ami körülöttem történt. Egy lidérces álomhoz tudtam volna hasonlítani a jelenetet, azok pedig, akik kívülről végignézhették a furcsa pávamozgásomat, egyszerre hihették, hogy megbolondultam, vagy csak simán elment az a maradék kis eszem is. Isla-nak amúgy sem kellett nagy biztatás, hogy belesétáljon az egomba. Így szerették egymást a "testvérek".
Nem jutott el a fülemig egy hang sem. Valahol érzékeltem, hogy Isla a hátam mögött gyorsabb tempóra váltott, majd a következő másodpercben megragadta a karomat. Mintha mi se történt volna, sétáltam volna tovább, egy ajtót célozva meg. Olyan volt, mint egy furcsa mágnes, ami arra kényszerített, hogy ne sétáljak csak úgy el mellette. Isla megakadályozott abban, hogy tovább menjek. Annyira természetellenesnek tűnt az egész. A távolból Caroline és Eric hangja is egyre közelebb hallatszott.
Az ajtó kilincsére csúszott a kezem, majd hirtelen kitisztult az agyam. Felfogtam, hogy Isla tényleg mellettem állt, Caroline és Eric pedig lassan a hátunk mögé ért. - Hogy... hogy mi? - Kérdőn vontam fel a szemöldökömet, közben felgyorsult a légzésem. Megköszörülve a torkomat, leráztam magamról a kezét. Minden érintés annyira hidegnek tűnt, mintha az éjszaka kellős közepén jégpárnák hátán evickélnénk. - Valami csak... nem tudom. - Módosítottam végül a beszédemet. Nem akartam, hogy teljesen elmebetegnek gondoljanak, bár a jóindulat azt sugallta, hogy ezen már túl voltunk.
Ahelyett azonban, hogy tovább kutattam volna a szavakat, lenyomtam a kilincset, azt követően pedig a szemeink elé tárulhatott egy dohos, piszkos helyiség. Talán valami adminisztrációs raktár lehetett fénykorában. Kutakodtam a tekintetemmel, először csak a szekrényeket fedeztem fel, a kezemmel pedig elálltam a mögöttem állók útját. Talán nem is szándékos volt.
Tekintetemmel egy-két lábnyomot követtem a poros padlón, aztán... - Én nem akarok vészmadár lenni, de az ott egy... láb. - Suttogtam félrebillent fejjel, mintha azt méricskélném, vajon tényleg jól látok-e a poros helyiségben. Az egyik szekrény mögül csak ennyi látszódott. Egy pár... boka.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Okt. 26, 2020 9:44 am
3. csoport

Valóban nem láthat Dante szellemeket elsuhanni maga mellett, ha egyszer a vállán ülnek. A férfit még néhány percig viszi a lába, folyosó folyosót követ, mire végül egy fémajtónál áll meg. Úgy érezheti, hogy ki kell nyitnia azt az ajtót, az inger azonban elmúlik, a teste felett pedig visszakapja az uralmát. De ha már idáig eljöttek, ugye.
Ha kinyitják az ajtót, a másik oldalán egy kisebb, ablaktalan irattárólót találnak, sötétségbe burkolva. Az ajtó mellett húzódó két nagy polcos szekrény T alakban hagy szabad helyet a szobában. Ha benyit az ember, a sarkokat elsőre nem is látni tőlük. Pedig az egyik sarokban még ott van a régi, kávéfoltos íróasztal. A másikban pedig az Ericnek megjelenő nő ül elnyújtott lábakkal. A bokái ki is érnek a szekrény mögül, a talpai koszosak, de nem eléggé ahhoz, hogy azt lehessen mondani, hogy végig járta az épületet, mint ahogy a vadász gondolhatná.
A szemei hiányoznak, a teste pedig még ki sem hűlt.

Határidő: november 1. (vasárnap) 14 óra

Ember

Caroline Costello
Chatkép :
3. csoport UhAWr3l
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
❅ Gal Gadot ❅
Hozzászólásaim száma :
126
Pontjaim :
71
Pártállás :
  • Semleges
  • Ellenálló

User név :
❅ L.
Fő képességem :
Őt keresem :

Korom :
36
Foglalkozásom :
❅ forensic pathologist ❅

Caroline Costello

Elküldésének ideje -- Csüt. Okt. 22, 2020 8:17 pm

A kérdésemre talán túl bőséges választ kapok, mert esküszöm, a hideg futkos a hátamon, amikor kiderül, hogy ez egy diliház volt. Sosem szerettem az ilyen kétes múlttal rendelkező helyeket, ezt meg pláne nem, mert túlságosan bizarr, hogy mindez aközben derül ki, hogy Eric megmagyarázhatatlan dolgokat csinál és olyasmit lát, ami nincs is ott. Mondjuk mindezek ellenére Isla beszólásán, miszerint Dante felmenői közül talán járt már-e falak közt valaki, valami fura röfögő hangot hallatva próbálom elfojtani a kuncogásomat-sikertelenül.
Mire Eric feje kitisztul és immár tényleg elég meggyőzően mondja, hogy nem ivott semmit, Dante kezd el felfelé trappolni a lépcsőn úgy, mintha kötelező lenne. Értetlenül, tanácstalanul vonok vállat Isla pillantását látva, aztán Eric keze ismét az enyémre kulcsolódik és miközben ki is mondja a kérdést, ami bennünk is megfogalmazódott, már rohanunk is Dante után.
-Na jó. Fogadjunk, hogy ti be vagytok avatva és direkt színészkedtek. - csóválom a fejem fújtatva párat, ahogy felérünk a folyosóra, ahonnan kétfelé ágazik az út. Az egyik a "nem valami barátságos ösvény" a másik pedig a "semmiképp se erre gyere" feliratot is viselhetné. És Dante merre indul?
-Pontosan így szoktak kezdődni a horrorfilmek. Egy valaki elindul egy tök logikátlan irányba, a többi hülye meg követi, aztán huss...- hadarom feszülten és akaratlanul is közelebb húzódok Erichez, miközben a kezét úgy szorongatom, mintha az életem függne tőle. Kissé hiányérzetem is támad, mikor elengedi, így inkább átölelem magam -talán úgy kevésbé fogok megfagyni- és feszülten figyelem a többieket, akikhez a lehető legközelebb húzódok. Már, csak a horrorfilmek miatt is, mert ezek után meg az következik általában, hogy "héé, hová lett XY?".
-Srácok, valami itt tényleg nem stimmel. Nem mehetnénk vissza a földszintre inkább?- sóhajtom csüggedten, alsó ajkamat rágcsálva aggodalmamban, ide-oda pillogva közöttük. -Ha kiderül, hogy ti ketten összebeszéltetek, esküszöm tökön rúglak titeket.- sziszegem a fogai között dühösen hol Dantéra, hol pedig Ericre sandítva, bár szerintem ennyire elvetemültek még ők sem lehetnek.-Nálad miért van elemlámpa?- ráncolom a homlokom értetlenül.

Vámpírvadász

Eric Robert Warren
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Chris Evans
Hozzászólásaim száma :
122
Pontjaim :
110
Pártállás :
  • Semleges
  • Ellenálló

User név :
Cop
Őt keresem :
Korom :
39
Foglalkozásom :
Rendőr

Eric Robert Warren

Elküldésének ideje -- Csüt. Okt. 22, 2020 7:10 pm

Halloween night

Booo!!

Odafent egy darabig még lestem magam elé, tekintetemmel keresve az előbbi jelenést, de nem tűnt fel újra. Összeszaladt a szemöldököm, hisz valami itt nem volt rendben. Mivel kezdtem kicsit jobban érezni magam, legalábbis azt, hogy nem láttam ismét a jelenést ennek a számára vettem fel, morogtam valamit az orrom alatt, aztán Caroline-ra pillantottam.
-Jól vagyok, és teljesen józan! - jelentettem ki immár hartározottan, s  mikor már Isla és Dante is csatlakoztak hozzánk, kicsit tüzetesebben is körbe pillantottam odafent, majd Dante viselkedésére való tekintettel összeszaladt a szemöldököm.
-Ennek meg mi baja? -Figyeltem miképpen sasszézik jobbra balra, majd tépi le a fejéről a maszkot. - Mint akit elvarázsoltak… - tettem még hozzá, aztán újfent megmarkoltam Caroline kezét, s vontam magam után, s határozott léptekkel haladtam Isla nyomában, aki Dante-t követte, s kiabált utána.
Egyre jobban dolgozott bennem a kíváncsiság vajon hova is mehet, s miért erre a sötét részre vitte a lába. Aztán eszembe jutott az előbbi jelenés, hátha ismételten fel fog tűnni valahol. Nem lehetett véletlen, s talán Jackson sem véletlenűl viselkedik úgy, mint akinek elment az esze.
A pókhálókkal már nem kellett bajlódni, hiszen az előőrs már alaposan eltakarította őket, s annak eltávolításának is szemtanúi lehettünk, miután beértük őket. Elengedve Caroline kezét, a zsebemből előszedtem egy elemlámpát, és felcsattintottam, majd azzal a mozdulatsorral világítottam rájuk.
- Jól van? Elvarázsolt egy helyzet mi? - villantottam egy mosolyt feléjük.

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Okt. 22, 2020 3:59 pm

halloween night

A legőszintébb tanácstalansággal vontam vállat Caroline kérdésére. Igazából lövésem sem volt, mi a franc ütött Ericbe, de nem igazán találtam logikusabb magyarázatot a randidrogoknál... mondjuk, ha jól értettem, ők most épp egymással randiztak, de ez részletkérdés. Talán csak valaki rá volt gerjedve Amerika Kapitányra a bulizók közül? Akármiben is rejlett az igazság, a helyzet csak még rosszabb lett. Eric addig legalább csak félrebeszélt, de aztán már képzelegni is kezdett. Elképzelésem sem volt, mit keresne itt az egyik eltűnt boszorkány, de azért utánunk indultam – biztosra véve, hogy Jackson is követ –, hogy aztán ne találjunk semmit. Nyilván.
Igen – erősítettem rá Jackson feltételezésére. Célzottan jöttem ide, úgyhogy végeztem egy kis háttérmunkát, még ha nem is éreztem úgy, hogy ennek jelentősége lehetne. – Silver Hill volt a neve, azt hiszem, a 70-es években zárták be, de azt nem tudom, miért. Valami zavaros ügy volt – húztam fel a vállaimat. Kit érdekeltek a régi históriák? – Nagyon vicces vagy – forgattam meg a szemeimet Jackson hülyeségére. – Nem éltek itt véletlenül rokonaid?
Mintha csak a kérdésemet akarta volna megválaszolni, felment a maradék lépcsőkön, aztán úgy kezdett el jobbra-balra sasszézni, mintha bekattant volna nála valami. Tanácstalan tekintettel pillantottam Caroline-ra, valami olyasmit üzenve a szemeimmel, hogy itt komolyan mindenki zakkant rajtunk kívül?
És te jól vagy? – szóltam oda Jacksonnak, elindulva utána, de mire felértem volna a lépcsőn, ő is mélyebbre süllyedt a megmagyarázhatatlan cselekedetek feneketlen gödrében. – Mit csinálsz... – kezdtem volna a kérdést, amikor úgy tépte le a maszkját, mintha hangyák csipkedték volna alatta, de aztán már el is indult.  – Hova a francba mész? – kiáltottam utána, de mintha meg sem hallottam volna.  – Ott nincs semmi!
A vállam felett hátrapillantottam Caroline és Eric párosára, majd bocsánatkérőn megvontam a vállam és Jackson után indultam. Nem tudtam, mi a franc folyik itt, de az biztos, hogy Jacksont csak én billenthettem fenékbe; még akkor is, ha a logikával totálisan szembemenve egy néptelen, síri csenddel és pókhálókkal övezett folyosón vágtatott keresztül éppen, látszólag céltalanul. Vagy pont valamit keresve?
Jackson! – szóltam rá, de megint nem kaptam semmi reakciót, szóval megszaporáztam a lépteimet, hogy beérjem. Kirázott a hideg, itt valamiért rohadt hűvös volt ahhoz képest, amire ez a rohadt jelmez elég lett volna. – Megállnál végre?! – Elkaptam a felkarját, mikor végre utolértem és erővel állítottam meg.  – Mi a franc bajod van neked is? – mértem végig homlokráncolva. Fintorogva emeltem fel a kezem és kezdtem leszedegetni a pókhálódarabokat az arcáról és a hajáról, csak aztán néztem körül. – És mi ez a hely?

redshift
hey babes <3

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Okt. 22, 2020 3:20 pm
Jackson && hangers-on

A kibontakozó események következtében visszasírtam a földszinti partit. Sokat megért Isla bosszantása, és a dokinő és a nyomozó társa ráadásul még jó arcnak is tűnt, de semmi kedvem nem volt itt is akciózni. A humorérzékem mondjuk nem hagyott cserben ilyen esetekben sem, de kezdtem elveszíteni a fonalat. Több részre vált a csapatunk, Eric valami teljesen érthetetlen viselkedést kezdett produkálni, a két nő pedig nem hagyhatta szó-, és gyanakvás nélkül. Én még egy ideig a lenti buli felszűrődő zeneszámain melankóliáztam, fél füllel figyelve az oknyomozást, de mikor az indulás mellett döntöttek, nagy sóhajjal elszakítottam magam az egyetlen hangforrástól, amin még szórakozni is tudtam. Maradtál volna lenn, Dante. Te hülye!
- Diliház volt. Nem? - Isla felé fordultam, habár a dokinő tette fel az ezer dolláros kérdést. Talán Isla jobban tudta, miként is funkcionált ez a hely. - Hm. Talán itt kísértenek azok a szellemek, akiket itt kínoztak a halálba. Huuuu-huuuu. - Imitáltam egy hülye mozdulatot, majd elsuhantam mellettük. Úgy láttam, a nyomozó társunk már kicsit visszavett a képzelgésből - talán tényleg kapott egy kis erősítőt a délutáni kávéjával... -, én pedig a folyosó kereszteződésében megállva néztem hol jobbra, hol balra. Kétség kívül ígéretesebbnek tűnt jobbra menni, de mégis mintha a másik irány húzott volna magához. Nyomasztó folt az egész hely, a lábaim pedig önként indultak el először jobbra, aztán balra. Aztán megint jobbra. Mint aki valami őrült nagy dilemmába ütközött volna, és nem tudott dűlőre jutni magával. Közben az agyam folyamatosan dolgozott, első nekifutásra rá tudtam volna üvölteni a társaságra, hogy menjünk már valamerre, csak induljunk el, mit állunk itt még mindig? - Most tényleg egész este azon fogtok rugózni, hogy a haver képzelődik? Komolyan? Uncsiiii! - Vetettem oda foghegyről, a következő pillanatban azonban a fejemhez kaptam, és szó szoros értelmében elkezdtem letépni a maszkot. Mintha meg akart volna fojtani a saját jelmezem. Vagy túlontúl felment a vérnyomásom az unalomtól. Közben a lábaim még mindig mozdulni akartak, mindenáron a csendes, bal szárny felé csábítottak volna. A poros földre vágtam a maszkomat. Nem törődtem egyetlen mögöttem állóval sem, a mellkasomat masszírozva indultam el, hogy eleget tegyek a testem kívánságának. De talán nem is volt más választásom... megállni sem tudtam.
Pókhálók kövezték az utat, ahová tévedtem, tárva nyitott ajtókba nyertem betekintést, miközben egy szót sem szóltam. Nem is tudtam. A hangszálaim elgémberedtek. Nagyot kellett nyelnem. A szobákban felborogatott, letakart bútorokat láttam, de nem néztem a hátam mögé. Mintha a vállamra ült volna valami, az vitt magával bele a vakvilágba. Legalább szellemeket nem láttam elsuhanni magam mellett.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Okt. 18, 2020 8:42 pm
3. csoport

Helyszín: Harmadik emelet

A többiek nem is gondolnák, hogy Eric milyen reménysugarat jelent az éjszakában valaki számára. A csillagtalan éjszakában, ami már hetek óta tart a női jelenés számára. A harmadik emelet sötét és csendes, talán túl csendes is. A lépcsőn felérkezve, a jobb oldali folyosón még el lehet kapni néhány bulizó kacaját, de a bal oldalt síri csend övezi. Logikátlannak tűnik, hisz mi gátolná meg az alkoholmámorban úszó felfedezőket épp egy ilyen hely körbejárásában? Remek kérdés. Eric látomásaival pedig egészen egyértelműnek tűnik a válasz.
Vagy éppenséggel tűnt, hisz az eltűnt boszorkánynak se híre, se hamva. Ellentétben Dantéval, aki szinte magából kifordulva kezd viselkedni. Márpedig egy hozzá hasonló pasas esetében ez meglepő.
Lekapja az álarcát, amiben úgy érzi, mindjárt megfullad és zavartan veti a földre, már-már indulatosan, mintha belső küzdelmet vívna. Ez után pedig sietve indul meg a sötétebb folyosó felé. Nem ura a saját testének, még a saját hangszálainak sem, így csak megy előre anélkül, hogy a társaihoz bármit szólhatna.

Határidő: október 25. (vasárnap) 11 óra

Ember

Caroline Costello
Chatkép :
3. csoport UhAWr3l
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
❅ Gal Gadot ❅
Hozzászólásaim száma :
126
Pontjaim :
71
Pártállás :
  • Semleges
  • Ellenálló

User név :
❅ L.
Fő képességem :
Őt keresem :

Korom :
36
Foglalkozásom :
❅ forensic pathologist ❅

Caroline Costello

Elküldésének ideje -- Kedd Okt. 13, 2020 7:34 pm

Ha már annál tartunk, hogy mi mindentől érezném kevésbé kellemetlenül magam, mindenképpen odasorolnám Dante pornóújságait és a tényt is, hogy egyes szám harmadik személyben beszél saját magáról, minek hallatán csak mosolyogva a fejemet csóválom és visszaintegetek. -Szuper a szerkód. Te legalább le tudod tagadni, hogy ki vagy...- jegyzem meg vigyorogva, bár szívem szerint hozzá tenném azt is, hogy valószínűleg a jó segg alapján toboroznak Washingtonban nyomozókat -nem néztem, de valószínűleg Isláé se semmi-, de Isten ments, hogy ilyen mélyre süllyedjek. Na meg, amúgy is Eric pillanatnyi elmezavara egészen elvonja a figyelmemet, ami érezhetően meg is gyilkolja az egyébként is gyengécske beszélgetésünket. Egy pillanatra megfordul az agyamban, hogy kihagytak valamiből, de mivel se Isla se Dante nem tudja, hogy miről van szó, némileg megnyugszok. Leszámítva, hogy fogalmam sincs, hogy mi baja Ericnek.
-Gondolod, hogy party drogot kapott?- vonom fel meglepetten a szemöldökeimet, de aztán inkább Eric homlokára nyomom a tenyerem és megnézem, nem-e lázas, de nem. Lehet, hogy valami titkos műsorral készült nekünk? A party drog ötletet mindenképpen elvetem, mert nehezen tudnám elképzelni, hogy bárki is meg akarná erőszakolni Amerika kapitányt. // Angyal vagyok //
A furcsa események ellenére Dantét megjutalmazom a "szexi amazon" miatt egy mosollyal, mert meggyőződésem, hogy itt valami szívatás zajlik, de aztán Eric kezd olyan lenni, mint a kiscsávó a Hatodik érzék című filmben és az egyik boszit véli látni a lépcsőnél. Islára pillantok, mikor visszafordul felénk és egy váll rándítással jelzem, hogy én ugyan semmit sem láttam, az arcáról pedig hasonló reakciót olvasok le, szóval nem értem. Ettől függetlenül persze, ahogy Eric kézen fog és húzni kezd a lépcső felé, nem ellenkezek. Igyekszem követni a cuki kis tipegőmben, de azért értetlen arccal visszapillantok a többiek felé. -Nem jöttök? Kezdek egy kicsit megijedni...- indulok el felfelé a lépcsőn, de láss csodát... nincs ott semmi. Aggódva figyelem Ericet, majd megfogva az állát rákényszerítem, hogy rám pillantson és végre ne a nagy semmit bámulja, mint egy zakkant. Tényleg kiver a frászt a viselkedésétől. -Ez rohadtul nem vicces, Eric! Nincs ott semmi!- suttogom komor arccal, de azért a biztonság kedvéért néha körbe sandítgatok a sötét lépcsőn, majd előkotrom a mobilomat és, ha mással nem, hát legalább azzal megpróbálok egy kis fényt szolgáltatni.-Egyébként tudja valaki, hogy egészen pontosan hol is vagyunk? Mármint, hogy mi ez az épület? Meglehetősen nagy és bizarr is... jó lenne nem eltévedni itt.- pillantok a sötét folyosó felé, majd nyelek egy nagyot. Nagyon para. Baromi PARA.

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Okt. 13, 2020 9:40 am

halloween night

Egy fokkal kevésbé éreznénk kellemetlenül magunkat – bólintottam nevetve, mélyen egyetértve Caroline-nal. Határozottan jobb lett volna lepedőbe bújva lézengeni ennyi ember között... de nem is igazán tudtam beleélni magam a gondolatba, Eric szavai ugyanis zavart kifejezést költöztettek az arcomra. – Régi dokumentumok? – kérdeztem vissza őszinte értetlenséggel; fogalmam sem volt, miről beszél, és Caroline arcán is inkább a saját érzéseimet láttam visszatükröződni. Mintha Eric valami teljesen más filmet nézett volna, mint mi.
És ha azt hihettük volna, hogy ennél furcsább már nem lehet, nem sokkal később egyenesen nekiesik az egyik párkánynak, készen arra, hogy lefeszegesse a helyéről. – Ööö... minden oké? – vontam fel a szemöldökömet, és Caroline irányába és vetettem egy aggódó pillantást, pedig láthatóan ő sem tudta hová tenni Eric viselkedését. – Hát, akármit is ivott Eric, biztos nagyon ütős lehetett – nevettem el magam.
Aztán az ütősségről valami egészen más jutott eszembe, ahogy Jackson kedvesen a szívbajt hozta rám; valószínűleg csak a szentlélek vagy valami ilyesmi mentette meg egy reflexszerű jobbegyenestől. A visszakérdezésre csak egy látványos szemforgatással feleltem, őszintén szólva a legkevésbé sem volt kedvem a pornónézési szokásairól cseverészni. Türelmetlenül hessegettem el az arcom elől Jackson hadonászó kis kacsóit, és már éppen ki akartam fejezni az egyetértésemet – egy kis alkohol talán elviselhetőbbé tette volna Jackson jelenlétét –, de Ericnél megint beindult a dokumentum-lemez.
Egy kicsit úgy érzem, Ericen kívül mindenki kimaradt valamiből – feleltem összevont szemöldökkel, kissé aggódva szemlélve Amerika Kapitányunkat. – Beleraktak valamit az italodba? – jött elő belőlem a rendőr.  – Ittatok már egyáltalán valamit? Vagy pont a pia hiánya van rád ilyen hatással? – próbáltam oldani a saját értetlenségemet is, de mintha csak tetézni akarta volna a dolgokat, a hátam mögé meredve megdermedt.
Felvont szemöldökkel néztem hátra a vállam felett, de nem láttam semmit és senkit. Most már kezdett komolyan aggasztani Eric elmeállapota, bár az is eszembe jutott, hogy talán csak Halloween alkalmából szívat minket egy kicsit. Mire visszafordultam, a közelben lévő, felefelé vezető lépcsősor felé bámult, és arról mormolt valamit, hogy mi is látjuk-e... a semmit?
Biztos jól vagy? – kérdeztem bizonytalanul, a válasz pedig egy bitang erőteljes nem volt, amikor szinte felkiáltott valami eltűnt boszival kapcsolatban, és Caroline kezét megragadva megindult a lépcsők irányába. – Mi a franc – foglaltam össze az érzéseimet, és bár nem mi voltunk az egyetértés szent szimbólumai, Jacksonra néztem, hátha neki van elképzelése, mi a szent szar történik éppen.  – Most azokról a boszorkányokról beszélt? – céloztam a rejtélyes eltűnésekre, amiktől az egész őrs hangos volt, de közben már el is indultam a páros után.
Valahogy nem voltam meglepve, hogy amikor utolértem őket sem láttam a környéken senkit és semmit.
Oké, Eric, ha ez valami rossz halloween-i poén, engem meggyőztél.

redshift
hey babes <3

Vámpírvadász

Eric Robert Warren
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Chris Evans
Hozzászólásaim száma :
122
Pontjaim :
110
Pártállás :
  • Semleges
  • Ellenálló

User név :
Cop
Őt keresem :
Korom :
39
Foglalkozásom :
Rendőr

Eric Robert Warren

Elküldésének ideje -- Hétf. Okt. 12, 2020 2:13 pm

Halloween night

Booo!!

Nos igen. A viselkedésem nem csak engem lepett meg, hanem a többieket is. Pedig eskü, és így görbüljek meg, ha ittam egy kortyot is, teljesen józan voltam.
Caroline értetlen pislogására csak megingattam a fejem majd intettem egyet, s valami olyat motyogtam, hogy teljesen józan vagyok, mikor észrevettem a halvány női alakot elsuhanni Isla mögött.
Megdermedtem egy pillanatra, hiszen nagyon ismerős volt az ábrázata. Valahol már láttam! Valahol mintha…
-Mondjátok, hogy ti is látjátok… - hangom csendes volt, s közben le sem vettem tekintetem a női alakról. A nő egyenesen a lélektükreimbe fúrta övéit, s szinte hozzá fagyott a tekintetem. Tartottam tőle, ha pislogok, akkor bizony semmivé válik. Ekkor hasított belém a felismerés, hogy bizony Tudom ki az a nő!
Még arra a megjegyzésre sem reagáltam semmit, amit Jackson ejtett meg, miszerint a szexi amazonnak igaza van, és való igaz tényleg az volt, ám ebben a helyzetben a halvány női alak jobban piszkálta az érdeklődésemet, hiszen én Ezt a nőt kerestem!
-Doki… itt az eltűnt boszi!!! - böktem oldalba Caroline-t, s már-már kaptam ismét keze után, hogy magammal vonjam őt is, aztán mikor az megindult felfelé, hát utána eredtem, hiszen az megindult a következő szintre vezető lépcső felé. Én pedig nem gondolkodva, hogy ez lehet akár csapda is, szinte átgázolva mindenkin indultam meg utána felfelé a lépcsőn, s szinte az sem akart megállásra kényszeríteni, hogy a következő pillanatban a szó legszorosabb értelmében vált kámforrá. Körbepillantottam, de nem láttam már sehol. Mintha csak egy szellemet kergettem volna...

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Okt. 11, 2020 8:37 pm
3. csoport

Helyszín: Személyzeti emelet

Caroline nagyobbat nem is tévedhetne, amikor azt állítja, hogy bulizni jöttek. Valaki, aki még csak a felszínt kapargatja, nem fogja őket hagyni. A csoport negyedik tagja érkezése után nem sokkal, egy sápadt nő sétál el a félhomályban Isla mögött. Mintha csak a vörösbe öltözött férfi kísérte volna ide. Gyenge, alig érzékelhető a női alak jelenléte, de ismerős lehet Eric számára. Nem sokkal később az egy szinttel fentebb vezető lépcsősor alján tűnik fel. Nem mozdul, amíg össze nem találkozik a tekintete Eric szemeivel. Ekkor már a férfi is felismerheti. Az egyik boszorkánynő az, aki az elsők közt tűnt el, most pedig úgy bolyong itt, mint valami kísértet. A többiek ebből továbbra sem tapasztalnak semmit, miközben a nő lassan hátat fordít, tartva a szemkontaktust, mintha azt akarná, hogy kövessék, majd a lépcsőn felfelé haladva kámforrá válik a sötétben. Eric biztos lehet abban, hogy nem képzelődik. De vajon valóban így van ez? Valakinek tényleg a segítségére van szüksége, vagy pusztán játszadoznak vele? Velük.

Határidő: október 18. (vasárnap) 11 óra

@Pandora Osborne kiesett a játékból.

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

3. csoport
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 3. csoport
» 4. csoport
» 5. csoport
» 1. csoport
» 2. csoport

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok :: Silver Hill elmegyógyintézet-
Ugrás: