Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Workout or torture? - Kyra & Jacob

Vámpír

Jacob Gardner
Chatkép :
Workout or torture? - Kyra & Jacob Avatar_f8e9a4ea9d0d_128
Szerepkör :
bastien verőembere
play by :
Ed Skrein
Hozzászólásaim száma :
138
Pontjaim :
124
Pártállás :
  • Szimpatizáns

Jacob Gardner

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
Elküldésének ideje -- Hétf. Jún. 15, 2020 8:36 pm
Játék másik helyszínen folytatódik.
Vissza az elejére Go down
Boszorkány

Kyra Eleison
Chatkép :
Workout or torture? - Kyra & Jacob Kyra-av-400x640-3
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenny Boyd
Hozzászólásaim száma :
163
Pontjaim :
154
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Titti
Fő képességem :
Fő képességem a pirokinézis
Őt keresem :
A vámpíromat, az apámat és a hugomat ☺️
Korom :
30
Foglalkozásom :
Felszolgaló/pultos egy kocsmában

Kyra Eleison

Elküldésének ideje -- Hétf. Jún. 15, 2020 8:34 am
- Ne haragudj, nem szándékos. És most kifejezetten nem akarok a fejedbe látni. - felelem kicsit bűnbánóan, de csak rá tesz még Ég lapáttal és erőszakosan furakodik egy elég pikáns jelenet a fejembe, amitől szépen el is pirulok. Elfordulok, hátha úgy nem olyan erős a telepátia, de nem sok sikerrel.
- Kérlek, hagyd abba! Nem azért, mert nem szeretném kipróbálni, amire épp gondolsz... De így nem fogok fejlődni és nem sok hasznomat fogod venni. – jegyzem meg halkan. Bár a tetteimmel pont az ellenkezőjét bizonyítom, főleg a félmeztelen bevonulással a házba. A pinkodos megjegyzést elengedtem a fülem mellett, nem esett jól ez tény. De megértettem az aggodalmát. Nem ismer, nem bízik bennem 100%-san. Az lenne a csoda hogy alig pár nam ismertség után megbízna bennem. Ezeken gondolkoztam miközben átöltöztem és rá vártam.
A teremben felfeküdtem az masszázs asztalra, amikor megérkezett. A füstölő amit gyújtott kellemes levendulaillattal töltötte meg a szobát. A masszázs eddig kellemes volt, levettem a felsők, amikor erre kért, na ezután már nem volt olyan kellemes a dolog. A csomók amiket talált piszok mód fájtak, ahogy kimasszírozta őket. Sziszegtem, volt ahol fel is jajdultam a fájdalomtól. Nem tudom mennyi idő telhetett el, de nekem egy örökkévalóságnak tűnt, ahogy egyesével végig ment a csomókon. Miután kicsit letörölte a hátam, nagy nehezen feltornáztam magam és felültem. Kicsit megmozgattam a hátam, jó nagyot roppant is.
- Auch... Ez fájt. – nyujtoztam meg egyet, majd felé fordulok. – Köszönöm szépen. Megyek átöltözni akkor. – nézek rá, majd a felsőmet felkapva ruganyosnak szánt léptekkel megyek a szobámba. Felkaptam egy cicanadrágot, meg egy pólót és úgy mentem vissza. Keresni kezdem, amikor meghallom a BMW motorzúgását. Vajon hova akar vinni? Mit találhatott ki megint? Kimegyek és megállok az autó mellett.
- Nos, felőlem indulhatunk. Kíváncsi vagyok mit tervezel. – nézek rá, majd bepattanok az anyós ülésre.
Vámpír

Jacob Gardner
Chatkép :
Szerepkör :
bastien verőembere
play by :
Ed Skrein
Hozzászólásaim száma :
138
Pontjaim :
124
Pártállás :
  • Szimpatizáns

Jacob Gardner

Elküldésének ideje -- Vas. Jún. 14, 2020 7:49 pm
- Miért nem lep meg, hogy megint a fejemben turkálsz? Talán mindig szex közben kéne elképzelnem téged különféle pózokban, hátha szépen elvörösödsz? - gondolkodok el és képzelek el egy meglehetősen pikáns jelenetet vele kapcsolatban. - Valamit meg kitalálok, hogy miképp tudjuk edzeni ezen képességedet, hogy ne láss bele más fejébe akaratod ellenére. Nem szeretném, ha megtudnád a kártyám pinkódját. - adok hangot azért egy igen lényegesnek dolognak. Nem lennék túl boldog, ha valóban ilyen dolgot lesne ki, főleg, hogy azért nem kevés pénz csücsül ott. Bár az anyagi helyzetemre mostanra már rájöhetett, de jobb félni, mint megijedni.
- Ez a cica nagyon bátor lett ahhoz képest, hogy mennyire félős volt. - gondolkozok el a megjegyzésére. Megízlelt valamit, amit eddig maximum csak látott és olvasott róla. Így hát annyira megszerette, hogy várja a következő adagot. Félek, hogy olyan lesz, mint Thea, vele is megkeressük a ház minden zugát. Ám egyelőre egy masszázs vár rá és nem a bútorok kényelmének tesztelése különféle pozitúrákkal.
Így aztán gyorsan hozzá is látok miután elkészültem. Elsőre a lábait lazítottam el, miután meggyújtottam egy füstölőt, ami segít a relaxálásban.
- Vedd le a fölsőd. - szólalok meg és megvárom amíg megteszi, majd bekenem a kezem és úgy kezdem el megmasszírozni a hátát. Végig a gerince mentén, majd onnan kifelé haladva, a vállait, a nyakát, kicsit a tarkóját. Végül belekezdek a kissé keményebb mozdulatokba, amikkel direkt a csomókat célzóm meg. Ezek már korántsem olyan kellemesek elsőre, mint a lazítások, de hasznosak. Egy óra elteltével ismét elkezdem a gyengédebb mozdulatokat.
- Öltözz át valami sportosba, a kenőcsöket hagyd beszáradni, majd este zuhanyozhatsz. - mondom neki miközben letisztítom a kezem és egy kicsit megtörölgetem a hátát. Ismét elmegyek öltözni, majd kijárok a BWM-vel. Míg várok elszívok egy cigit és játszadozok a füstjével. Bírta a lövészetet, ezt imádni fogja, legalábbis remélem.
Boszorkány

Kyra Eleison
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenny Boyd
Hozzászólásaim száma :
163
Pontjaim :
154
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Titti
Fő képességem :
Őt keresem :
Korom :
30
Foglalkozásom :

Kyra Eleison

Elküldésének ideje -- Vas. Jún. 14, 2020 4:11 pm
Ezt a csatát, már vesztettem, mert már akkor tudtam mire készülök, amikor elindultunk vissza. A csókját még mindig érzem a számon és nem nagyon tudok megszólalni. Eddig erre csak ő volt képes. Belém fojtani a szót, úgy hogy semmi értelmes ne jusson eszembe. Próbáltam kikapcsolni a telepátiám, nem valami komfortos érzés, ha tudom mire gondolnak mások. Mégis felvillan előttem egy aranyos kölyökkutya képe, amit nem tudok hova tenni.
- Miért gondolom azt, hogy a kutyákon jár az agyad? Vannak helyzetek, amikor nem biztos, hogy túl komfortos ez a telepátia dolog. Úgy értem ha melóban kapok el gondolatokat, és itt most a bárra gondolok... - adok hangot az aggodalmamnak. Elég érdekes lesz így dolgozni. Ne adj isten, ha magamat látnám más fejében. Brr... Nem akarom tudni ki hogyan fantáziám rólam. Ez alól csak Ő kivétel. Jobb ha az ilyenek rejtve maradnak, szerintem.
- Úgy vettem észre a kandúr szereti a bátor cicát. Hát akkor megkapja! - fordulok hátra, és háttal megyek tovább pár lépést, és valamiért nem bánom, hogy közben képeket készít. Újra előre fordulok, mielőtt seggre ülnék és még meg is rázom a popsim neki, csak hogy piszkáljam a kandúr bajszát. Már a házban vagyunk, amikor elkap és megint hevesen csókol meg. Sőt még játszik is egy kicsit a nyakammal. Vajon arra megy ki a játék, hogy könyörögjek, hogy harapjon meg végre? Ha úgy folytatja lehet, hogy az lesz, de egyenlőre még tudom tartani magam. Kapkodva veszem a levegőt, mikor végre elenged.
- Hát ha egyszer hagyja, hogy húzgáljam a bajszát? Vagy húzgáljam inkább a farkát? - nevetek fel, de még is akad a nevetés, ahogy a fenekembe markol. Már csak pironkodva halkan kuncogok, és figyelem ahogy eltűnik átöltözni. Én is bemegyek a szobámba és felveszem az edzőruhámat. Mikor végzek, a terem ajtaja előtt várom, hogy visszaérjen.
Vámpír

Jacob Gardner
Chatkép :
Szerepkör :
bastien verőembere
play by :
Ed Skrein
Hozzászólásaim száma :
138
Pontjaim :
124
Pártállás :
  • Szimpatizáns

Jacob Gardner

Elküldésének ideje -- Vas. Jún. 14, 2020 3:21 pm
- Pont ezért is elég pár szép szó, hogy lekerüljenek a ruhák, így könnyebben megy az élvezetes tapi. - kötöm össze kapásból a kettőt egymással. Nem kevés nővel volt dolgom az évek folyamán, amióta vámpír lett belőlem, de egyikükkel sem élveztem ennyire a szócsatákat, ha voltak egyáltalán. Többségüket elvarázsolta a puszta létem, vagy egy harapás után változtak meg irányomban. Nem kevés kísérletezésem volt ezen a téren, mire kitapasztaltam a képességeim határait.
- Tudnék ennél gonoszabbat is, de ez most bőven elég volt. - szólok a karomban tartott lányhoz, akinek láthatóan megremegtek a lábai. Nagyon tudom élvezni a kapott reakciókat felőle, mint amikor egy kutyát tanítasz új trükkökre és nevetsz rajta, amikor bénázik. Egy kicsit ő is ilyennek tűnik számomra, csak nála ez az együttlét és a kapcsolat. Abból, amit elmondott magáról, számomra hamar egyértelművé vált a magányosság, ami benne van. Nem tagadom, hogy lehet ezt is kihasználom ellene a céljaim elérésének érdekében. De meglepetéseket még így is tud okozni. Mint amikor egy melltartó landol az arcomon a megjegyzésemet követően. Nem gondoltam volna, hogy valóban megteszi, bár nem teljesen úgy, ahogy mondta, de felül meztelenül sétál végig a stégen a házig. Természetesen nem hagytam ki a lehetőséget, hogy csináljak pár képet.
- Tehát a cicának nem csak a szája jár, hogy mennyire bátor. - cukkolom egy kicsikét és mielőtt beérne a házba hátulról ölelem magamhoz, hogy egy kicsit eljátszadozzak a nyakával. Egy csókot adok rá és a fogaimmal karcolom egy kissé, majd felém fordítom a fejét és egy újabb erőszakos nyelvcsatába kezdek bele. Ám most nem tart rövid ideig, sőt, épp ellenkezőleg. Már-már túl sokáig húzom, de közel sem addig, hogy kellemetlen és kényelmetlenné váljon.
- Mondtam, hogy ne húzkodd a kandúr bajszát. - szólalok meg miután elváltak ajkain és belemarkolok a formás fenekébe miközben elhaladok mellette átöltözni.
Boszorkány

Kyra Eleison
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenny Boyd
Hozzászólásaim száma :
163
Pontjaim :
154
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Titti
Fő képességem :
Őt keresem :
Korom :
30
Foglalkozásom :

Kyra Eleison

Elküldésének ideje -- Szomb. Jún. 13, 2020 11:33 pm
- Szóval azt gondolod, hogy pár szép szóért megint ledobom a ruháimat? – szaladt a szemöldököm, de közben mindketten tudtuk, hogy így lesz. Túlságosan is élvezem a társaságát és olyan mélységekbe vetettük már magunkat, ahonnan nincs visszaút. A kérdés már csak az, mikor fog rám unni. Ő is el fog dobni magától, mint eddig mindenki akit kicsit is közel engedtem magamhoz. A sok rossz tapasztalat, a szüleim, majd az a kevés kísérlet a barátkozásra, a pasikat nem számolom mert elég gyér a felhozatal alig 2-3 kísérlet. Nem is viseltek meg igazán.
- Ha jó helyen és jó időben érkezik a tipitapi kifejezetten élvezem. – kacsintok vissza és a tekintetem elidőzik az arcán. Látszott hogy valami eszébe jutott és már a terveket szövi, hogy meg is tudja valósítani. Nem tetszett ez nekem, mert erős gyanúm volt rá, hogy ez megint egy olyan terv lesz, amiben én húzom a rövidebbet.
A csókja gyakorlatilag erősebben hatott rám, mint a fekete abszint, amiből egy elég is volt egész életemre. Szinte erőszakos volt ez a csók és olyan szinten szédítő volt, hogy nem voltam biztos benne, hogy még tudok állni a lábamon. Erősen kapaszkodtam a karjába utána, amíg visszanyertem a normális légzésem és szívverésem.
- Ez gonosz volt. De hatásos... Már van némi elképzelésem mire gondolhatsz. – kuncogok halkan, miközben kiköt a parton. Ahogy elindul, lassan követem és nem kellett sokat várnom a kérdésre.
- Ha a kandúr nem bánja, ha más is meg látja a cicusát!? – nézek egyenesen a szemébe, közben már a melltartót kikötve. Leveszem és az arcába dobom, de a bugyi marad. Ennyire azért mégsem vagyok bátor.
Vámpír

Jacob Gardner
Chatkép :
Szerepkör :
bastien verőembere
play by :
Ed Skrein
Hozzászólásaim száma :
138
Pontjaim :
124
Pártállás :
  • Szimpatizáns

Jacob Gardner

Elküldésének ideje -- Szomb. Jún. 13, 2020 3:55 pm
- Pár szép szó és máris láthatóm őket újra. - kacsintok rá egy pimasz mosoly kíséretében. Megint kicsit a fürdős esetre utalva és több, mint valószínű, hogy nem utoljára. Nem mintha nem adna elég muníciót, amit fel tudok használni ellene kis szópárbajok esetén, vagy csak úgy, mert jól esik szívatni őt.
- Miért is nem lep, hogy semmi úgy gondolod. A tapizást meg úgy vettem észre, hogy nem bánod túlzottan. - mondom neki ismét egy félmosollyal. Viszont elkezdek gondolkozni egy esetlegesen másik programon, amihez pár hívást azért el kell intéznem. Biztos vagyok benne, hogy az is nagyon fog tetszeni neki, ám egyelőre érjünk haza és meglátjuk, hogy miképp folytatod a nap. Nem kevés elképzelésem van, amikkel számomra tudom kifejezetten hasznossá tenni őt és nem csak a magányos éjszakák folyamán.
- Erre. - felelek a kérdésére és húzom magamhoz egy hirtelen mozdulattal, hogy hevesen és kissé erőszakosan csókoljam meg. Mindezt kellően hosszú ideig, hogy hevesen vegye utána a levegőt. Tudom, hogy mennyire jól tudja azt, amire gondoltam és próbálja adni a kis ártatlan lányocskát, de bár nem az, nagyon nem. Amikor viszont a haja úgy gondolta, hogy eltakarja a kilátását, akkor felnevettem. Nesze neked, amikor lecsap a karma. Végül kikötök és a stégen várok rá egy mosollyal.
- Na akkor. Le a bikini és meztelenül besétálsz? - kérdezem tőle a telefonommal játszadozva.
Boszorkány

Kyra Eleison
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenny Boyd
Hozzászólásaim száma :
163
Pontjaim :
154
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Titti
Fő képességem :
Őt keresem :
Korom :
30
Foglalkozásom :

Kyra Eleison

Elküldésének ideje -- Szer. Jún. 10, 2020 9:09 pm
Nem tudtam nem észrevenni, ahogy leplezetlenül nézi a melleimet. Ha más áll velem szemben, ha más körülmények között lennénk, tuti hogy eltakarnám magam, akkor is, ha megtörtént volna a tegnapi. Előtte még sem szégyenlősködtem. A megjegyzése a ruhára meglepett, de értettem a célzást.
- Addig használd ki a látványt, míg fel nem öltözök. Utána nem tudom mikor csodálhatsz meg újra ruha nélkül. – fordultam utána, amikor elindult rá gyújtani. A reggeli végeztével vissza mentem a kabinba a fürdőruhámért. Egy ideig gondolkoztam, de végül mind a két részét felvettem. A célzása elég volt ahhoz, hogy egy kicsit elmenjen a kedvem a meztelenkedéstől. Bár ahogy felvettem a bikinit, csak hátul kötöttem be. Elől a nyakpánt lazán lógott, többet mutatva a korábban általa megdicsért testrészeimből.
- Ha ez a terv legyen ez. Nem vagyok én semmi jónak elrontója. És biztos vagyok benne, hogy neked kellemesebb lesz, ha büntetlenül tapizhatsz. – halkan felkuncogok miközben megiszom a kávém maradékát. Körbenéztem, és rengeteg hajó volt már körülöttünk. Jól tettem, hogy felvettem a felsőt is, de még voltak terveim.
- Nem értem most mire gondolsz? – mondom ártatlan fejét vágva, mintha tényleg nem érteném mire céloz. Ahogy elindult még mindig a korlátnak dőlve néztem meg hátulról, pontosabban a fenekét. De végül követtem őt a kormányhoz. Kíváncsi tekintettel figyeltem, hogy mit is csinál. Ahogy elindult k a szél lágyan a hajamba kapott, de nem tartott sokáig a szexy látvány, mert összeborzolta az amúgy is kócos hajamat és az egészet az arcomba küldte az a fránya szél.
Vámpír

Jacob Gardner
Chatkép :
Szerepkör :
bastien verőembere
play by :
Ed Skrein
Hozzászólásaim száma :
138
Pontjaim :
124
Pártállás :
  • Szimpatizáns

Jacob Gardner

Elküldésének ideje -- Szer. Jún. 10, 2020 4:04 pm
- Valóban nem sok értelme lenne, bár így elképesztően szexi vagy és csalogató, de a bikini takarása ad egyfajta kellemes rejtélyt.  - célozgatok arra, hogy azért felvenni egy kis ruhát sosem árt. Bár csak ő eszik, ám nagyon élénkítő hatással van rám az ilyen látvány, főleg a tegnapi nap után. Nem mintha nem lenne ellenem akármilyen kis játék és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. A pimasz kis megjegyzésével mosolyt varázsol az arcomra és közben kendőzetlenül nézem a melleit.
- Nem sokat egy kis pihenésen és relaxáláson kívül miközben megbeszéljük az edzéstervet neked. Mellé egy kis masszázs, hogy azokat a szép kis csomókat eltüntessem, amiket legutóbb éreztem. Ezen része biztosan nem lesz túl kényelmes számodra, efelől biztosíthatlak. - felelek a kérdésre és reménykedem, hogy most már azért felhúzta a bikinit és nem meztelenül jelent meg. Főleg, hogy megnőtt a kint lévő hajók száma, bár tegnap nagyon mondogatta, hogy gond nélkül besétál meztelenül a házba.
- De ha lepedőt akarod markolászni egész nap, annak sem vagyok ellene. - mosolygok rá miközben elnyomom a cigit és elindulok a hídhoz, hogy haza induljak a hajóval.
Boszorkány

Kyra Eleison
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenny Boyd
Hozzászólásaim száma :
163
Pontjaim :
154
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Titti
Fő képességem :
Őt keresem :
Korom :
30
Foglalkozásom :

Kyra Eleison

Elküldésének ideje -- Kedd Jún. 09, 2020 10:31 pm
Lassan botorkáltam ki és ültem le az asztalhoz. Ahogy kértem a kávét szinte máris megkaptam.
- Köszönöm szépen. – mondtam és belekortyoltam az éltető nedűbe és álmosan pislogtam rá. – Most már nincs értelme visszamászni az ágyba tovább aludni. – tettem hozzá és ekkor esett le mire is célzott. Nem volt rajtam semmi, még egy bugyi is. Bele is pirultam a dologba.
- Akkor még mindig tetszik a látvány? Ennek örülök. – néztem rá pimaszul és nagyot ásítva nyújtóztam egyet, amikor megkaptam a reggelimet is. Csendben láttam neki, mert olyan csábító illata volt, hogy nem tudtam tovább várni vele. Lassan ettem, hogy kiélvezzem az ízeket. Közben Jacob kiment rá gyújtani. Legalábbis erre gondoltam. Ő viszont már nadrágban volt. Kíváncsi voltam mi lesz a mai program, milyen felmérést, vagy edzést talál ki nekem mára. Igazság szerint már vártam és izgultam is miatta. Miután befejeztem a reggelit, a mosogatóban elmostam a tányéromat és az evőeszközt és a kávémmal együtt mentem ki hozzá. Most jó kislány voltam és nem vettem el a cigit tőle, hanem gyújtottam egyet magamnak.
- Mi a mai terv? Milyen kínzást találtál ki nekem? – kérdeztem lazán a korlátnak dőlve. Úgy kérdeztem, mintha csak az időjárásról érdeklődtem volna, leplezve az izgatottságomat. Úgy döntöttem újabb meglepetést okozok neki, és beváltom a tegnap esti ígéretem.
Vámpír

Jacob Gardner
Chatkép :
Szerepkör :
bastien verőembere
play by :
Ed Skrein
Hozzászólásaim száma :
138
Pontjaim :
124
Pártállás :
  • Szimpatizáns

Jacob Gardner

Elküldésének ideje -- Kedd Jún. 09, 2020 1:25 pm
Mit ne mondjak, kifejezetten kellemes volt felébredni úgy, hogy egy lány simul hozzád meztelenül. Nem volt túl sokszor részem ilyen reggelben, mint a mai és van egy olyan gyanún, hogy nem is ezt volt az utolsó ilyen eset. Szívesen gyönyörködtem volna a kerek mellek látványában, de inkább felkeltem, hogy valamivel elüssem az időt, amíg felébred. A szokásos kávé hamar meg is lett és szerencsére jól emlékeztem a hűtő tartalmát illetően. Így aztán a vámpír konyha ismét kinyitja kapuit, még ha nem is túl bonyolult ételek kerülnek terítékre. Arra se kellett túl sokat várnom, hogy meghalljam az ismerős csilingelő hangot magam mögül.
- Pechedre csak 10 óra van, de a második fele.. - fordulok felé, majd elmosolyodok a látványon. Kócos haj, álmos fej és teljesen meztelen, bár ez utóbbi nem meglepő, lévén, hogy így is feküdt le. - A látványért cserébe jár. - kacsintok rá, majd ki is készítem neki, ahogy tegnap is itta. Nem sokkal később tányért is kap, miközben én kimegyek egy cigire. Nem hittem volna, hogy Thea-n kívül másnak is fogok reggelit csinálni. Azt még kevésbé, hogy még élvezni is fogom ezt, ami azért meglep. Nem nagyon illik a rólam kialakult képhez az, hogy a konyhában teszek-veszek. Kissé talán komikus is, ahogy az elmúlt pár napot le tudnám írni. Eleison család, akiknek mindennél fontosabb a kinézet és az etikett. Akik kiutálják a saját gyereküket, mert félnek tőle, ahelyett, hogy elfogadták volna. Mondjuk nem meglepő, hogy miért is tették, de mindent csak maguknak köszönhetnek. Kíváncsi lennék, hogy miképp reagálnának, ha megjelennék náluk. Biztos nem tárt karokkal fogadnának, főleg, ha Kyra-val jelennék meg.
Boszorkány

Kyra Eleison
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenny Boyd
Hozzászólásaim száma :
163
Pontjaim :
154
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Titti
Fő képességem :
Őt keresem :
Korom :
30
Foglalkozásom :

Kyra Eleison

Elküldésének ideje -- Hétf. Jún. 08, 2020 11:48 pm
Na jó, ez most kiakasztott. Dühösen és villogó szemekkel néztem rá és felemeltem a mutatóujjam felé.
- Bármelyiket is meg mered tenni, valami fel fog gyulladni. - néztem a szemébe határozottan. Még hogy fel rakja a netre, meg elküldi a családomnak? Normális ez a pasi? De úgy látszik szeret a tűzzel játszani.
- Az ösztönösen jött. Nem tudtam kikapcsolni. - feleltem kicsit durcásan még mindig kipirult arccal. A szemtelen vámpír fajtáját neki. Pillanatok alatt fel tud bosszantani. De valahogy tetszett is meg nem is. Úgy folytatta a szurkálódást, mintha nem is vette volna észre, hogy mennyire haragszom rá. De a játékossága kicsit feledtette velem a haragomat.
- Ha a kandúr nem piszkálja a cicus, akkor nem lesz ágyról lerúgás. Sőt, kellemes bújós alvásban lesz része. - válaszolom kicsit megenyhülten.
Láttam ám a szúrós szemeket a cigi lopásért, de nem bántam meg, sőt kifejezetten jól esett ellopni tőle. Még is kaptam érte a büntit, egy csókkal a nyakamon, ami olyan váratlanul ért hogy ledermedtem, na és a nyalás. Nyalás!! Halkan felkuncogtam és befeküdtem az ágyba. Ébren vártam meg és ahogy befeküdt úgy gömbölyödtem mellé.
Álmomban újra éltem az elmúlt óra eseményeit, amitől vörös fejjel keltem fel. Nyujtozkodtam, de Jacobot sehol nem találtam, legalábbis az ágyban. Halk zajok szűrődtek a konyha felől. Kimásztam és kómás fejjel botorkáltam ki hozzá.
- Jó reggelt. Mondd hogy elmúlt dél! És kérhetek egy kávét? - nyafogtam álmosan.
Vámpír

Jacob Gardner
Chatkép :
Szerepkör :
bastien verőembere
play by :
Ed Skrein
Hozzászólásaim száma :
138
Pontjaim :
124
Pártállás :
  • Szimpatizáns

Jacob Gardner

Elküldésének ideje -- Hétf. Jún. 08, 2020 10:42 pm
- Felraknám a világhálóra? Vagy elküldeném a családodnak? Bár ez valószínűleg nem hat meg túlzottan. - vonom le a következtetést a mondatom végére érve. Az igazat megvallva azért nem lett volna rossz, ha valami másfajta reakciót ad, de ha valóban megcsinálja, azt se bánom.
- Lehet, hogy jobban jársz, bár nem voltál rest a fejembe nézni együttlétünk alatt. - szúrok kicsit vissza neki. Ezek az állandó óda bökések szinte már üde színfoltokká váltak vele kapcsolatban. Rendkívül jól fel dobja a kedvem, pedig alig pár napja ismerem őt. Mégis olyan, mintha már több éve ismerősónk lennénk.
- Egészen jól hangzik. Remélem a cica nem is fog összekarmolni vagy lelökni az ágyról alvás közben. - vágod gondolkozós fejet neki mielőtt elmenne zuhanyozni. Nekem sem ártana, főleg ennyi mozgás után. Ám a cigaretta lopásért szúrós pillantást kap és nem szavakat.
- A tolvaj macska formáját valakinek. - szólalok meg, amikor visszakapom a szálat. El is szívom gyorsan, mielőtt megint kivenné a kezemből. Amikor mondja, hogy elmegy aludni, csak sejtelmesen mosolygok rá. Miközben befelé haladok nem tudom kihagyni, hogy egy kicsit játszadozzak vele. Így amikor elmegyek mellette nyomok egy csókot a nyakára és kissé meg is nyalom. Majd nagy mosollyal megyek a zuhany alá.
Reggel nem meglepő módon bőven előtte ébredek fel, szerencsére még az ágyon. Halkan és anélkül, hogy felébredne mászok ki, majd a hajó konyhába megyek a nadrágon felhúzását követően.
Boszorkány

Kyra Eleison
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenny Boyd
Hozzászólásaim száma :
163
Pontjaim :
154
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Titti
Fő képességem :
Őt keresem :
Korom :
30
Foglalkozásom :

Kyra Eleison

Elküldésének ideje -- Hétf. Jún. 08, 2020 5:10 pm
- Talán félnem kéne, hogy felkerülök a tekefonodra? Vajon mihez kezdenél vele? - kérdeztem ijedten, holott erről szó sem volt. Utána már őszinte kiváncsisággal néztem rá.
- Hüyeségeken? Talán jobb ha nem kérdezek rá. - mondtam elkalandozva, hogy mégis milyen hülységeken gondolkodhat. Mégis miért foglalkoztat hogy mi jár a fejében? De nem tudtm sokat agyalni ezen a dolgon, mert egészen közel hajolt hozzám, amitől elállt a lélegzetem is újra. Hűvös lehellete az arcomat simogatta, és a fogain megcsillant a fény.
- Igen, azt szeretné a cicus. Bújni és dorombolva aludni.- néztem fel ártatlanul és a nyakához dörgöltem az orrom még egy kicsit dorombolva is neki. - majd elvonultam. Zuhanyzás közben viszont kattogott az agyam, hogy Thea vajon aludt-e ezen a hajón, vagy egyáltalán Jacob mellettt. Már csak a gondolatra is rosszul lettem, hogy Thea vele aludt. Mit szólna hozzá, ha megtudná, hogy Jacob egy másik nővel volt? Mekkora bajba kerülnék, ha ez kiderülne? Megráztam magam a forró zuhany alatt és az izzadtsággal együtt az aggodalmaimat is lemostam magamról.
- Azt hiszem a tiédet használtam. Kellemesen férfias illat, amitől teljesen ellazultam. - feleltem, miután elvettem tőle a cigit, ami ahgy észrevettem nem nagyon tetszett neki. neki támaszkodtam a korlátnak és felnéztem a csillagos égre. Ne volt túl nagy a fenyszennyezettség, így tisztán kirajzolódtak a csillagképek. Gyerekként sokszor néztem a csillagokat, hátha tőlük megtudom az igazat, de mindig némák maradtak.
- Azt hiszem én bemegyek és az ágyban megvárlak. Úgy érzem már nem bírok megállni a lábamon. A zuhany alatt is majdnem elaludtam. - néztem rá faradtan, és ahogy elmentem mellette megsimogattam az arcát. Bent lefeküdtem az ágyra és magamra húztam a takarót.
Vámpír

Jacob Gardner
Chatkép :
Szerepkör :
bastien verőembere
play by :
Ed Skrein
Hozzászólásaim száma :
138
Pontjaim :
124
Pártállás :
  • Szimpatizáns

Jacob Gardner

Elküldésének ideje -- Hétf. Jún. 08, 2020 1:16 pm
- Nehogy véletlenül fel is vegyek valaki, ahogy a csupasz popsid rázod a házam felé haladva vörös fejjel. - kacsintok rá egy kicsit utalva arra, hogy nagy eséllyel én lennék az első, aki elő venné a telefonját. Micsoda hasznos kis fegyver lehetne ez vele szemben, egy újabb a meglévő mellé. Nem hiszem, hogy nagyon akarná ezt, elég neki az információ, amire kíváncsi.
- Nem túl sokra az tény, de attól még jól tud esni. Na meg kikapcsolja az agyat és akkor nem kattogok semmi hülyeségen. - szólalok meg és egy kicsit még közelebb hajolok hozzá - Talán a kis cica ennyire a kandúr mellett szeretne aludni, hozzá bújni? - incselkedek egy kicsit vele. Tény, hogy nem túl sokszor ébredek magam mellett nővel, még Thea is csak nagy ritkán volt ott reggelente. Szokása volt az hajnalban eltűnni és mindezt úgy, hogy észre se vettem. Ez utóbbi mindig is bosszantani tudott, de sosem szóltam érte. Ám Kyra-ból ezt nem nézném ki, leginkább azért, mert kétlem, hogy csöndben meg tudná oldani. Úgy, hogy ne vegyem észre, ne ébredjek fel. Amikor végül elmegy fürdeni, kimegyek egy kicsit a hűvös levegőre füstölögni.
Jó 15 perc elteltével ő is megérkezik és galád módon veszi ki a kezemből a cigarettát, ami már a második. Máskor nem szokásom ennyit szívni, de most valahogy mégis megteszem.
- Találtál tusfürdőt? - kérdezem tőle egy kicsit meglepődve, mert nem emlékszem arra, hogy hozott volna magával. Így vagy talált egyet, ami annyira nem meglepő, vagy az enyémet használta.
Boszorkány

Kyra Eleison
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenny Boyd
Hozzászólásaim száma :
163
Pontjaim :
154
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Titti
Fő képességem :
Őt keresem :
Korom :
30
Foglalkozásom :

Kyra Eleison

Elküldésének ideje -- Hétf. Jún. 08, 2020 10:20 am
Tényleg ennyire könnyű lenne neki örömet okozni? És miért érzem úgy, hogy mindig így akarom látni? Mégis mi folyik itt? Mi változott az elmúlt pár napban, ami ennyire megváltoztatta a viselkedését, és az enyémet is? Ilyen és ehhez hasonló kérdések zakatoltak a fejemben. Miérteket kerestem, holott már így is több kérdésem volt, mint válaszom.
- Nem-e? Majd meglátod, mennyire vagyok szégyenlős! – vágtam vissza kizökkenve a gondolataimból. Úgyis megcsinálom és akkor majd pisloghat nagyokat. Volt egy olyan sejtésem, hogy egyáltalán nem hisz abban, hogy még is csinálom. Magamban mosolygtam, ahogy elképzeltem a döbbent arcokat, de leginkább az övét. Szorosan bújtam hozzá, amikor megölelt.
- Nem tudom mennyi alvásra van szükséged. De örülnék neki, ha velem aludnál. – válaszoltam egy puszi kíséretében. Szemérmesen magam köré csavartam és ellibbentem a fürdő felé. Az ajtóból még visszafordultam egy pillanatra.
- Sietek! – szóltam és eldobtam a törölközőt és beálltam a zuhany alá. Gyorsan lezuhanyoztam, de utána meg sokáig álltam a forró víz alatt. Ellazított a víz, és nagyon jól esett. Megazárítkoztam és kiléptem a fürdőből. Jacob már nem volt bent, így keresni kezdtem és kint találtam meg a fedélzeten, ahol épp dohányzott. Odaléptem és szemtelenül kivettem a kezéből a cigit és beleszívtam.
Vámpír

Jacob Gardner
Chatkép :
Szerepkör :
bastien verőembere
play by :
Ed Skrein
Hozzászólásaim száma :
138
Pontjaim :
124
Pártállás :
  • Szimpatizáns

Jacob Gardner

Elküldésének ideje -- Vas. Jún. 07, 2020 1:22 pm
- Ezt örömmel hallom. - felelek a kijelentésére, amivel nem igazán nyugtatott meg. Mondjuk egy kicsit magam miatt aggódok, mivel nem tudom, hogy én mennyire fogom bírni. De az még a jövő zenéje és egyelőre a jelennel kell foglalkoznom, ami itt fekszik mellettem. Aranyosan elvörösödve miután nem tudott mit felelni a pornós beoszlásomra.
- úgy sem tennéd meg, túlságosan is szégyellős vagy hozzá. - mosolygok rá pimaszul. Kétlem, hogy azt megtenné, legalábbis nem olyan képen, ahogy mondta és nem nappal. Este még talán, főleg megfelelő mennyiségű alkohol után. Az utóbbi nagyon sok bátorságot képes adni alig pár pohárka után. Láttam már normális, összeszedett embereket olyan elképesztő nagy hülyeségeket csinálni részegen, hogy el sem lehetett volna hinni róluk.
- Talán azt akarod, hogy máshol aludjak? Vagy azt hitted, hogy eleve nem végzek már olyan tevékenységet? - ölelem át és úgy húzom magamhoz, így mindezt a fülébe súgom. Ingerlem egy kicsit ennyi akció után, hátha kiváltok valami érdekes reakciót belőle.
- Persze. Reggelit itt is tudok csinálni, van annyi alapanyag a hajon. - felelem neki, majd figyelem, ahogy elmegy fürödni. Visszahúzom a nadrágom és kimegyek egyet cigizni, gondolkozni. Vajon hülye vagyok, vagy a családja tényleg jól behúzott a csőbe a tudtom nélkül.
Boszorkány

Kyra Eleison
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenny Boyd
Hozzászólásaim száma :
163
Pontjaim :
154
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Titti
Fő képességem :
Őt keresem :
Korom :
30
Foglalkozásom :

Kyra Eleison

Elküldésének ideje -- Vas. Jún. 07, 2020 8:15 am
A pornós kijelentésre nem tudtam felelni, csak haragosan nézni, főleg a győztes mosolyát látva. Boszi – Vámpír 0:2. Újabb szócsatát vesztettem el, és mivel a csípős nyelvem cserben hagyott inkább behunytam a szemem és hagytam hogy cirogasson.
- A tüzelő cica nem fogja elterelni a kandúr figyelmét, ha komoly helyzetekben lesznek. Tud jó cica is lenni, és tudja mikor minek van itt az ideje. – feleltem lágyan, és komolyan is gondoltam. Egy komolyabb meló közben egyikünknek sem lenne jó, ha elterelném a figyelmét. Kész akarva biztos nem, de az már most biztos, hogy ezt a játékos csipkelődést nem fogom abbahagyni. Túlságosan is tetszik a helyzet, hogy szinte büntetlenül pimaszkodhatok vele. A gyerekes válaszra már csak hümmögni tudtam. Kíváncsi lettem volna, hogy Paige, a húgom hogyan reagálna rá, így hat évesen. Vajon ő is megijedne? De most miért jutott egyáltalán eszembe ő? Tán hiányozna nekem? Hisz nem is láttam két napos kora óta. Kicsit megráztam a fejem és Jacobra néztem.
- Akkor ha visszamegyünk a házba, meztelenül sétálok le a hajóról, egészen a házig, fényes nappal. Ha ennyire nem zavarna ha mások is látnák a csodás csípőm, a feszes fenekem, a kerek mellem. – visszahangoztam a szavait, és ahogy végig nézett rajtam, úgy emeltem ki a mozgásommal az említett testrészeket. Hirtelen terem mellettem és fordít maga felé és gyengéden csókol meg.
- Velem alszol? – lepődök meg a kérdésen, mert erre nem számítottam. Egyáltalán a vámpírok mennyit és hogyan alszanak? – Maradhatnánk itt? – kérdeztem remegő hangon elpirulva, miközben elveszem a törülközőt. Miután felel nekem, gyorsan elmegyek lezuhanyozni, és megint vizes hajjal térek vissza, a törölközőt még magamon hagyva. Zavarban vagyok, csak azt nem értem, miért hisz semmi okom nem lenne szégyenlősködnöm előtte, azután amit csináltunk.
Vámpír

Jacob Gardner
Chatkép :
Szerepkör :
bastien verőembere
play by :
Ed Skrein
Hozzászólásaim száma :
138
Pontjaim :
124
Pártállás :
  • Szimpatizáns

Jacob Gardner

Elküldésének ideje -- Szomb. Jún. 06, 2020 11:35 am
- Tehát elég sok pornót néztél. Nem hittem volna, hogy ezt valaha is bevallja akármelyik nő. - mosolygok rá, egy picit győztesen, hiszen kimondta azt, amiről senki nem beszél. De ő most belevallotta és mi több, meg is mutatta, hogy miképp szokta csinálni, legalábbis egy részét meg. Azt hiszem jobban megismerten ezen pár nap alatt, mint azt ő elsőre szerette volna, főleg az elmúlt pár órában. De van egy olyan érzésem, hogy az utóbbit bánja a legkevésbé és nagyon is vágyik rá, hogy többet kapjon.
- Van amikor jobb lenne másra koncentrálni és nem egy folyton tüzelő kis cicusra. - felelek a kérdésére. Szeretek szórakozni és azt szeretem a másik nemmel csinálni, de sosem akkor, amikor mást dolgom is akad. Bár, ha úgy viselkedik, mint ahogy eddig, akkor nem fogja megkönnyíteni a dolgomat. Előre látom a sok fejfájást, amit okozni fog nekem.
- Meglehet, meg. - gondolkozok el a tisztaságon. Na igen, akkor még nem tettek semmit és nem vágynak semmire a tejen és az alváson kívül. Ám alig pár év és ez teljesen megváltozik. Szinte lenyűgöző, hogy mennyire be tudnak piszkolódni egyesek, mire felnőnek.
- Vagy csak meg akarom mutatni mindenkinek azt a testet, amin annyit dolgoztam? A csodás csípőt, a feszes feneket, a kerek melleket, a vörös ajkakat, a szőke tincseket. - sorolok fel dolgokat, miközben mosolyogva nézem a lassan távolabb araszoló lányt. Közben végig viszem a szemem az említett testrészeken, lassan és részletesen megnézve mindet. Amikor viszont elfordul, hogy megkeresse a törülközőt, hirtelen mozdulok és mögötte termek. Gyengéd, de határozott mozdulattal fordítom kissé felém az arcát, majd megcsókolom.
- Itt aludjunk, vagy a házban? - teszem fel neki a kérdést és a kezébe nyomom a keresett törülközőt.
Boszorkány

Kyra Eleison
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenny Boyd
Hozzászólásaim száma :
163
Pontjaim :
154
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Titti
Fő képességem :
Őt keresem :
Korom :
30
Foglalkozásom :

Kyra Eleison

Elküldésének ideje -- Szomb. Jún. 06, 2020 8:56 am
Ekkora bűn lenne, ha az ember lánya, még ha boszorkány is, kíváncsi? Bár igaz, néztem ezt azt, de játékszerekhez sose nyúltam.
- Ezt kikérem magamnak! Máshogy már nem is tud tanulni egy lány, csak ha ehhez folyamodik? - kérdeztem szemrehányóan rendesen el is pirulva. Ennyire átlát rajtam, nyitott könyv vagyok előtte, és ez kicsit megriaszt.
- Az olyan nagy baj lenne? - kérdezek vissza ártatlanul. - De megnyugtatlak, ez nem fogja elvonni a figyelmemet a munkáról. Ígérem, jó cicus leszek. - pislogok rá nagy kerek szemekkel. Ha ez lesz a jutalmam egy egy munka után, nekem tökéletes lesz. Sőt, még örülnék is neki, csak ahhoz a nőhöz ne menjen vissza. Azt nem bírnám elviselni. A gyerek témában viszont ahogy észrevettem egy véleményen voltunk, így nem kellett attól tartanom, hogy ez feszültséget szülne.
- A gyerekek ártatlansága és tisztasága az oka annak, hogy tudják mi vagy. - simitottam az arcára. Vajon az állatok is így viselkednek a közelében? Simán el tudnék képzelni egy kutyát mellette. Nyújtózkodás közben szoba hozta a tóba dobás lehetőségét. Tettetett ijedtséggel araszoltam arrébb.
- Isten ments, hogy megint a tóba dobj! - ijedt szemmel mondom még messzebb araszolva. - Nem lennél féltékeny, ha idegenek látnának meztelenül? - kérdezem lebiggyesztve az ajkam. Ha nemmel válaszol már tudom is mit felelek neki és gonosz mosoly költözik az arcomra. Lassan felülök és a törölközőt kezdem keresni a kabinban.
Vámpír

Jacob Gardner
Chatkép :
Szerepkör :
bastien verőembere
play by :
Ed Skrein
Hozzászólásaim száma :
138
Pontjaim :
124
Pártállás :
  • Szimpatizáns

Jacob Gardner

Elküldésének ideje -- Pént. Jún. 05, 2020 10:05 pm
- Tehát már nem kevés pornót néztél végig, ráadásul játékszereket sem használtál. - gondolkozok hangosan a kijelentésére, kicsit reménykedve, hogy el fog pirulni ezekre a szavakra. Pihegve fekteti a fejét a vállamra és érzem, ahogy rám fújja a meleg levegőt. Belőlem már olyan sem fog jönni sosem, csakis hűvös és élettelen. Kegyetlen átok, amit könnyű lenne megtörni, de még sem tettem még meg.
- Később? Nehogy a végén mást ne akarj csak szeretkezni, amikor alkalmunk nyílik rá. - nézek rá egy kis félelmet csempészve a hangomba, de természetesen semmi ilyenről nincs szó. Nem akarom vele végigkefélni az egész házat, a pincétől a padlásig.
- Én sem tudom magam elképzelni apaként. Valahogy annyira nem nekem valónak tűnik az egész. Ráadásul a nagyon fiatal gyerekek mintha megéreznék, hogy mi is vagyok valójában. -a vége felé egy kicsit elgondolkozok, azon pár esetre emlékezve, amikor csecsemőkkel találkoztam. Azok addig békésen elvoltak, ám amint megláttak eltört a mécses, nem is kicsit. Túlzottan akkor sem lepődtem meg, lévén, hogy nem egy állatból váltottam már ki hasonló reakciót, ám érdekes módon ott sem mindegyiknél. Nem véletlenül nincs se macskám, se kutyám, pedig néha lehet jól esne, ha meg tudnám simogatni őket. Bár a mellettem lévő cicusnak mondja magát.
- Talán dobjalak megint bele a tóba? - fordulok felé komoly arccal - Így, ruha nélkül, meztelenül? Mázlid van, akkor pont jön valaki és végignézik. - a végére már inkább meglepett és nagyon elgondolkozó fejet igyekeztem vágni neki a jobb a hatás érdekében.
Boszorkány

Kyra Eleison
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenny Boyd
Hozzászólásaim száma :
163
Pontjaim :
154
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Titti
Fő képességem :
Őt keresem :
Korom :
30
Foglalkozásom :

Kyra Eleison

Elküldésének ideje -- Pént. Jún. 05, 2020 9:04 pm
- Örülök, hogy sikerült meglepni téged. Bár lehet a cicusnak ez volt az első alkalom, attól még tud pár dolgot a kicsike. - mosolygok rá pimaszul és fáradtan. Pihegve bújok hozzá, ahogy magához húz, kissé hűvösebb a bőre mint az enyém, de ezt annak a számlájára írom, hogy bennem még mindig tombol a láng, és nem úgy néz ki, hogy nagyon csillapodni akarna. Most jöttem rá, hogy amit eddig lángolásnak éreztem, csak pislákolás volt. Ő lobbantotta fel bennem a mindent elsöprő lángot, amit ha nem tudok kordában tartani, akkor nagyon csúnya vége is lehet.
- Most lehet hogy nem, de később lehet hogy igen. – nézek sejtelmesen rá, és biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az első és utolsó alkalom vele. Megfordul a fejemben, ha apám látna most, biztos nem lenne rám büszke, főleg ha azt is tudná kivel vagyok. Ahogy simogatja a hajam, észre veszem, hogy csatakos az izzadtágtól, de olyan jól esik hozzá bújni, meg az igazat megvallva nem is nagyon tudok mozdulni. Az egész testem fáj, de azzal a kellemes jóleső érzéssel. A vállába fúrom az arcomat és halkan szuszogok egy kicsit.
- Megfordult a fejemben, hogy vajon mennyi erre az esély. – vallottam be csendesen. – Az igazság az, hogy sose éreztem magam anyatípusnak. Félre ne érts, szeretem a gyerekeket, de én nem vagyok anyának való. – feleltem miután homlokon csókolt. Gyengéd és törődő megmozdulás volt ez, és meg is lepett vele. Cserébe csak egy apró puszit adtam a szájára, majd lassan elfordultam mellőle.
- Azt hiszem kell egy zuhany. Sőt, biztosan. – nevetek fel halkan, amikor meglátom milyen is a hajam. Nagyot nyújtózok és elnyomok egy ásítást. Ezután biztos, hogy délig ki sem kelek az ágyból. Nincs az a pénz.
Vámpír

Jacob Gardner
Chatkép :
Szerepkör :
bastien verőembere
play by :
Ed Skrein
Hozzászólásaim száma :
138
Pontjaim :
124
Pártállás :
  • Szimpatizáns

Jacob Gardner

Elküldésének ideje -- Pént. Jún. 05, 2020 11:26 am
- Meglehetősen meg vagyok, jobban, mint azt pár órája gondoltam volna. - mondom neki miközben mellé fekszem és közel húzom magamhoz. Jól esik a teste melege, sokkal jobban, mint azt beismerném magamnak.
- Még egyszer? - kacagom el magam miközben ránézek - Nem tűnsz olyannak, aki nagyon bírna még egy menetet. - mosolygok rá és közben kósza tincset húzok el az arcából. Tekintete még mindig ködös egy kissé és rendesen ki is van pirulva, arról nem is beszélve, hogy mennyire kiizzadt. Bár egyik sem túlságosan meglepő azok után, amiket csináltunk az elmúlt órákban. Pedig nem tűnt olyannak, aki ennyire bevállalós lenne az ágyban, de úgy tűnik tévedtem.
Amikor a családi kis kastélyukban jártam, még bőven a születése előtt, nagyon más véleménynél voltam róluk. Bár a nagyapjával jó volt viszonyom és egy darabig a többiekkel is, de ez hamar megváltozott. Leginkább akkor amikor meg tudtam azt, amire a mellettem fekvő szőkeség is oly annyira kíváncsi. Akkor szívattak meg a kis trükkjükkel, aminek most ittam meg a levét, sikeresen el is felejtettem azóta.
- Amúgy.. - szólalok meg miközben a hátát cirógatom - Attól nem kell félned, hogy teherbe esnél. A vámpírok sterilek attól a pillanattól kezdve, hogy átváltoznak. - adok egy csókot a homolókára a végén, mert biztos vagyok benne, hogy ez a gondolat át futott a fejében.
Boszorkány

Kyra Eleison
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenny Boyd
Hozzászólásaim száma :
163
Pontjaim :
154
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Titti
Fő képességem :
Őt keresem :
Korom :
30
Foglalkozásom :

Kyra Eleison

Elküldésének ideje -- Pént. Jún. 05, 2020 7:33 am
18+

Szavaira belső istennőm győztes táncba kezd, lángba borítva a lelkemet.
- Örülök, hogy meg vagy velem elégedve. - felelem mosolyogva, bár inkább csak sohajtás, mint rendes beszéd. Egyre gyorsabb és őrültebb a tempó, nem lassít, elveszi amit akar, és én örömmel megadom neki. Nem finomkodok, nem fogom vissza magam. Mikor megérzem a fogát a nyakamon belső istennőm megáll és várakozik. Várja, hogy kimondjam azt az egy picike szót, amivel biztos megtenné, de ugyanakkor tudom, ő nem akarja még. Már a nyelvem hegyén van, s ily könnyű lenne a fülébe súgni, mégsem teszem meg. Még nem, pedig a mai estét elkönyvelhetem a szép kérésnek, s ha egyszer úgy adódik én fogom kérni, hogy tegye meg. Kinyitom a szemem, pont akkor, mikor láthatóan nem bírja tovább tartani és átadja magát ő is az élvezetnek. Mohón tapad az ajkamra, hogy egy csókkal megpecsételje az estét. Így a kéjes sikitas, ami feltörik belőlem tompitva hallatszik. Még mindig remegek kívül belül, mikor megtámaszkodik mellettem, lágyan simitva végig a hajam ön, s vele együtt az arcomon is.
- Hozzá tudnék szokni. - válaszolok elhaló hangon, légzésem lassan válik újra egyenletessé, és a mosolya lehengerel.
- Nagyon is hozzá tudnék szokni. Jobb mint a lövészet. Szabad még egyszer? - kérdezem nevetve, emlékezve, hogy mondta hallani fogja még ezt a kérdést párszor. Bár most biztos nem lenne hozzá energiám és anem vágyom másra, csak egy forró zuhanyra.
Vámpír

Jacob Gardner
Chatkép :
Szerepkör :
bastien verőembere
play by :
Ed Skrein
Hozzászólásaim száma :
138
Pontjaim :
124
Pártállás :
  • Szimpatizáns

Jacob Gardner

Elküldésének ideje -- Csüt. Jún. 04, 2020 10:57 pm
18+

- Nem tagadom, hogy kellemesen csalódtam benned. A kis cicus, aki ilyenekre képes, pedig alig pár órája még nem is tudta, hogy milyen. - felelek a csók és a kacsintása után. De azért is azt is látom, hogy mennyire másképp reagál erre a tempóra. Hallom a nyögéseit, érzem, ahogy mozgatja a csípőjét, ahogy egyre erősebben szorít, ahogy a hátamat karmolja, hallom ahogy zihál. Mindent meg is teszek, hogy ezeket hallhassam, érezzem, nem lassítok, inkább gyorsítok. Közben nem egyszer villan át rajtam a gondolat, hogy meg kéne harapnom őt. Szívni kéne a véréből egy kicsit, csak annyit, hogy a kéj még nagyobb legyen. Meg is közelítem a nyakát, a fogaim a bőrét karcolják és már majdnem zárnám is össze az állkapcsom, de végül elhúzom. Nem, nem  fogom megtenni, főleg nem most, ebben a helyzetben, legalábbis nem kérés nélkül.
Végül persze eljön az elkerülhetetlen, a hegymászás vége, a csúcs, amire mind ketten vágytunk már egy jó ideje. A kéj és a vágy beteljesülése, ami kirobbanó erővel tör ki belőlem, hogy kitöltse őt. Mindeközben forrón és hevesen csókolom meg, hogy ezzel is tettőzem a dolgot. Végül kissé elemelkedek és úgy nézek le rá, jobb kezemmel kisimítok egy némileg összecsomósodott tincset, hála a sok izzadásnak.
- Nos kis cica, milyen felnőttnek lenni? - kérdezem tőle egy győztes mosoly kíséretében, már majdnem olyan ezer wattos, mint amit ő szokott villantani.

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

Workout or torture? - Kyra & Jacob
Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Jacob&Kyra
» Kyra Eleison
» Jacob & Thea

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: