Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

7. csoport

Lelkes újonc

the Author
Chatkép :
7. csoport Procure-wand
Szerepkör :
történetek írója
play by :
faceless ≫
Hozzászólásaim száma :
92
Pontjaim :
0
Pártállás :
  • Semleges

Fő képességem :
distroying, ruining your life? ≫
Őt keresem :
7. csoport Tumblr_n25usnuvf31rbgp12o1_500

the Author

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Elküldésének ideje -- Vas. Márc. 07, 2021 9:00 pm
7. csoport

Helyszín: labirintus

Az elsőként megjelent szörnyszülött szó szerint lángrakap Laurence tűzcsóvája nyomán, iszonytató üvöltéssel fogadva elkerülhetetlen végzetét. Égett hús bűze terjeng a levegőben, a lángoló test ide-oda csapódik haláltusája során; jobb lesz, ha vigáyztok magatokra, mert bár a mágia - és így a tűz is - hatástalan a sövénnyel szemben, közületek senki nem tűzálló...
Aksel közbelépése is hatásosnak bizonyul, a másik elkorcsosult vámpír tehetetlenül repül hátra, magával ragadná Thaliát is, de Raymond még idejében reagál: elkapja a lány karját, ezzel megóvva őt egy csúfos zuhanástól és a szörnyetegtől is.
Mindannyian érzitek, hogy nincs vesztegetni való időtök, nyertetek egy kis előnyt, de ezt rögvest ki is kell használnotok. Thalia még sokkos kissé az iménti eseményektől, de ha kell, akár szó szerint is magatokkal húzzátok, miközben futva elindultok az ellenkező irányba. Igyekeztek kikerülni a másik vámpír lángoló maradványait, és egyszerűen csak rohantok, amerre a lábaitok visznek...
A sarkatokban ugyanis ott liheg az életben maradt torzszülött.

A következő kört mindannyian a 9. csoportban folytatjátok, ebbe a topikba már nem kell írnotok. A fentiek figyelembevételével olvassátok el a 9. csoportba érkezett mesélőit is, és csatlakozzatok be.

A csoport lezárva!

Vissza az elejére Go down
Boszorkány

Aksel Vaughn
Chatkép :
7. csoport Tumblr_mn6ms5LmtG1qzmvsio1_250
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Mads Mikkelsen
Hozzászólásaim száma :
35
Pontjaim :
26
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
bb.
Fő képességem :
intuition
Őt keresem :
7. csoport Tumblr_nyylxvhX2R1r382aho4_250

my son & my daughter
Korom :
55
Foglalkozásom :
pszichiáter főorvos

Aksel Vaughn

Elküldésének ideje -- Pént. Márc. 05, 2021 8:09 am

Nem Thalia miatt van itt, de sok szempontból érezné rosszul magát, ha hagyná szenvedni a nőt, ezért sem csinál titkot a képességeiből, meg hát nem hinné, hogy nagyobb ellenséggel találkozott volna a kis csapattársaitok szemében, mint a szekta, ami elrabolt téged is. És persze ott dolgozik benne a hivatástudata is: ezért lett pszichiáter, hogy segíthessen az embereknek, és ő igen is segíteni akar a nőn, aki ugyanolyan elesett ebben a helyzetben, mint Te, vagy talán még inkább mint Te. Szerencséje van - nem állítaná, hogy nem volt szüksége erre is, hiszen olyan helyen jártok, ahol a mágia szabályait átszabták -, és sikerül kiűznie a rémképeket Thalia fejéből, cserébe az a félelem belé költözik. Talán azért is szerencsés, mert a prakszisában nagyon sok olyan beteget kezel, aki leginkább fél, és ezért nevezik őrültnek, így képes gyorsan megküzdeni a démonokkal, amelyek nem is hozzá tartoznak. Ahogy megfordul, a tekintetedben elkap valamit, ami rajta is segít: ugyanúgy nézel rá, mint gyermekkorodban, ugyanazzal a büszkeséggel és vággyal, hogy hasonlíthass rá. Nem akarta sohasem, hogy olyan legyél mint ő, de annak kétségtelenül örül, hogy viszontlátja mindezt benned. Félt, nagyon félt, hogy teljesen elveszíthet téged és nem csak az elrablásodra gondol ezen a ponton. Ám most úgy tűnik, van remény.
És Aksel szeretne hinni ebben a reményben, és hisz is, egészen addig, míg meg nem hallja a farkasüvöltést, amitől mindenki összerezzen, ő is, és akaratlanul is átcikkázik a gondolatai között, hogy milyen szerencsétlenül jártak azok, akik egy vérfarkassal találkoztak ebben a ködben… és akkor még nem jut eszébe, hogy talán ti is találkozhattok valami hasonló rémséggel. De ez csak rövid idő kérdése, mert amikor beér egy újabb forduló után arra a hosszú szakaszra, amelynek a végén egy alak sejlik fel, megtorpan. A ködön keresztül szinte csak a vörösen felvillanó szemeket látja, és automatikusan terelne mindenkit a háta mögé, de Te gyorsabb vagy, és Aksel megérti: az erőd, ami eddig hiányzott belőled, most visszatér. Érzi a mágia vibrálását körülötted, s ettől megnyugszik kissé: nem azért, mert olyan nagyon bátorítana, hogy szembeszállj a vámpírral, hanem mert igenis aggasztotta, valaki képes volt elszívni az erődet. Úgy tűnik, át sem gondolod a helyzetet, és már támadsz is, és szerencsére veled semmi baj nem történik, így a tűz, amit mindig is könnyedén irányítottál forgószélként indul meg az ellenség felé.
A sikoltásra fordul hátra, és azonnal reagál, mielőtt még a másik bestia Thaliába marhatna. Nincs neki baja egyik fajjal sem, de mégis csak rólatok van most szó, és inkább egy begőzölt vérszívó hulljon porba, mint ti. A karjával int, amitől erős szél támad, mely ha szerencsétek van, elsodorja a vámpírt Thaliától, s biztosan a nőt is odébb löki, hacsak a Joseph-nek nevezett férfi nem kapja el.

and the hard rain
dark times pour on down
No one can save me

Laurence E. Vaughn felhasználónak tetszik ez a poszt

Kiválasztott

Thalia Prescott
Chatkép :
7. csoport Tumblr_inline_p82hylsvty1ro4fjb_100
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenna Dewan
Hozzászólásaim száma :
106
Pontjaim :
57
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Vic
Fő képességem :
telekinesis & empathy
Őt keresem :
7. csoport Giphy
....he's my star in the darkest night

7. csoport Tumblr_nifxwhG5mp1qmw13co8_250
but always heart to heart

Korom :
32
Foglalkozásom :
Headmaster

Thalia Prescott

Elküldésének ideje -- Hétf. Márc. 01, 2021 5:30 pm
Team Seven

Temple of the Mighty

Belém hasít a félelem, sikítani tudnék miközben zokogva kiabálok segítségért. Miért pont én? Valahonnan távolról meghallom Aksel hangját, de a madarak túlságosan hangosak. Remegve engedek a férfi kérésének és kinyújtom felé a akezem, legalábbis abba az irányba ahonnan a hangja érkezett. Határozottan markol a karomra, mire még jobban összerezzenek. Érzem a idős által hozott változást, olyan mintha valaki kaparná az elmémet, annak felszínét és egyre mélyebbre menjen. Hirtelen magam mellé dobom a másik karom és pupillái mkitágulnak. Az érzéseim és gondolataim minden felé kavarognak, nem értem mi történik. Aztán, amilyen gyorsan jöttek a madarak úgy távoznak. Hallom a nyugtató hangot, ami jó hatással van lelkiállapotomra. Mély levegőket veszek, hogy aztán megmentőmre nézzek.
- Köszönöm - ejtem ki a szavakat halkan, ahogy elengedi a kezem. Körbe pillantok és Josephet keresem, aki elindult a bokrok között fegyverrel a kezében. Harag fut át elmémen, hogy aztán egyetlen szó nélkül kövessem a csapatot.  A suttogások elnémulnak és emberi hangok váltják fel. Próbálok összpontosítani, de képtelen vagyok kivenni merről jöhetnek, időm sincs ezen rágódni ugyanis egy farkas üvöltése szaktja félbe az emberi hangokat. Valahol megnyugtat a tudat, hogy nem nekünk kell szembeézni vele, míg egy másik részem mérhetetlenül sajnálja az áldozatokat. A folyosó végén egy alakra leszek figyelmes, akiből állatias hangok törnek elő. Autómatikusan lassítok a lépéseimen, félek. Nem tűnik emberinek a köd korlátozza a látásom, így nem tudom kivenni mivel van dolgunk, mégis a vörösen megvillanó szemem vámpírra utalnak. Jo egyetlen kézmodulattal maga mögé terel, biztonságba, míg fegyverével a lényre céloz. Gyűlölöm, hogy semmi erőm sincs. Tehetetlen vagyok. A fiú erősebbnek tűnik és lép pár lépést előre, hogy aztán kezeiből lángcsóvák cspjanak ki, amit egyenesek a lénynek ereszt. Ó, remek! Az előbbi kis attrakció után biztos voltam benne, hogy Aksel warlock, de úgy tűnik a fiának is vannak képességei. Tényleg csak én vagyok ilyen szererncsétlen.  Jo válla felett látom az eseményeket, reménykedve benne, hogy túl éljük. Felsikkantok, ahogy valami hátulról elkap. Utolsó erőmből megrántom Jo ruháját, hogy rám figyeljen -ha a sikítás nem lett volna elég hozzá - mielőtt hátrálni kényszerülök.
- Segítség! - ejtem ki a szavakat, miközben az a valami a nyakamba liheg. Túlságosan erős a szorítása, úgy érzem apránként veszítem el az összes tüdőmben lévő levegőt. Ez lenne a vég?

Aksel Vaughn felhasználónak tetszik ez a poszt

Boszorkány

Laurence E. Vaughn
Chatkép :
7. csoport 2156fa2aa0f1070c8a950f562b2b73954244ecdb
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Tom Holland
Hozzászólásaim száma :
59
Pontjaim :
0
Pártállás :
  • Szimpatizáns

User név :
Kíra
Fő képességem :
Pirokinézis
Őt keresem :
7. csoport 5d39b80f03236a3af07092d0c596738f

Maia Nodangala

Kedvenc dal :
What am I to be?
What is my calling?
I gave up giving up, I'm ready to go
The future’s left unseen, it all depends on me
Put it on the line to follow my dream, yeah!

Korom :
29
Foglalkozásom :
Washington egyetem - Genetikai Intézet - fejlesztési munkatárs

Laurence E. Vaughn

Elküldésének ideje -- Hétf. Márc. 01, 2021 11:12 am

7 groups
••

Dobás: Egyes vagy négyes dobása esetén: A másik vámpír Thalia mögött ér földet és elkapja a lányt.

Figyeltem, ahogy apám munkába lát, ahogy a lány segítségére siet. Még mindig ámulatba ejt, ahogy munkálkodik, ám mivel vége a lány problémájának kis időre, így haladhatunk tovább. Apa közelében maradok, némán haladok és figyelem a hátát, büszke vagyok rá, hisz itt van és nekem ez többet jelent bármi másnál. A másik férfinél fegyver volt, s csak abban reménykedtem, nem süti el mert ő is begőzöl valami miatt. Már csak az kellene. A köd miatt messzire nem látunk... ám a hangok mellyek sietve érkeznek és távoznak aggodalomra adnak okot. Ijedten kapkodom a fejem amerre a hangok jönnek és távoznak... fogalmam sincs mi a fene ez...vagy kik inkább? Ám amikor a vérfarkas vagy mi a szösz üvöltését is meghallottam, hát akkor álltam meg és rezenéstelen figyeltem magunk elé. Remegtem. A félelemtől, a dühtől, attól, hogy menthetetlen ez az egész. Nem éljük túl... de aztán Maia mosolygós arca lebegett be elém... s energiát kaptam tőle. Csak egy kicsit. Kifújtam a bent rekedt levegőt, majd továbbsétálltam lassan, hol a lányt, hol a másik férfira figyelve. Ám ahogy tovább lépek... meg kell hogy állítsam a csapatot... van előttünk valaki... valami.
- Ez nem túl jó... - figyelembe véve a vörös szemeket és a karmokat... nyeltem egyet. Miért most? Miért minket vesznek célba? Miért ránk küldik ezt a valamit... itt nem állhatunk meg. Ki kell jutnunk... Maia már túl sokat aggódik miattam! Elég! Mi ez? Kissé szusszanok egyet, hogy a szemem is lehunyhassam, hogy érezzem a mágiámat, hiszen ez a sajátom. Vissza kapom? Miért? Mi történik? Csapda volna? Vagy csoda? Mindenesetre egy apró mosoly kúszik számra, majd ahogy kinyitom tekintetem farkasszemet nézek a fenevaddal. A többiek irányába pillantok, legyenek mögöttem, ott biztonságosabb... jelenleg.
- Ő az enyém... - halkan ejtem ki a szavakat, hiszen elegem van ebből az egész általuk hitt mókából. Begőzőltem, sok volt ez így egyszerre... ki kell adnom a felgyülemlett haragot, félelmet, kétségbeesést... A jobb tenyerem lángolni kezd, lassan körül öleli a kézfejemet, majd egyre jobban beborítja a karomat. Igen, ez az enyém, nem okoz nekem problémát, nem fáj, nem éget, teljesen uralmam alatt áll. Úgyanígy megjelenik a másik karomon is a láng, majd a kezem felemelve az idegen felé mutatok. Azzal a lendülettel egy vékony tűzorkán indul meg felé... élj célba! Te meg meg ne mozdulj! A kapkodás sosem vezet jó útra, így nem akarom minél előbb és azonnal elkapni, elpusztítani...nem fordulhat ellenünk ez is!

Öltözet

Lelkes újonc

the Author
Chatkép :
7. csoport Procure-wand
Szerepkör :
történetek írója
play by :
faceless ≫
Hozzászólásaim száma :
92
Pontjaim :
0
Pártállás :
  • Semleges

Fő képességem :
Őt keresem :

the Author

Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 28, 2021 5:01 pm
7. csoport

A csoport túljutott az első akadályon, de biztosan ők is mind érzik, hogy ez csak a kezdet volt. Továbbra sem látszik oszladozni a köd, azonban a földöntúli suttogásokat egészen más hangok váltják fel: a csapat tagjai sem biztosak benne, de először mintha nagyon is emberi hangokat hallanának, amelyek kivételesen nem őket fenyegetik... inkább mintha hasonlóan kétségbeesve keresnének innen valamiféle kiutat. A labirintus sűrű sövényzetében tévelyegve persze nagyon nehéz meghatározni, honnan is jönnek ezek a hangok - az eddigi történéseket figyelmebe véve pedig az is kétséges, egyáltalán valódiak-e.
Nos, az kétségtelenül valódinak tűnik, amikor egy vérfarkas üvöltése hangzik fel ugyanabból az irányból, szokatlanul tisztán. Ha reménykedett is a csoport némi erősítésben, ez nem túl jó jel; a megkönnyebbülés pedig, amit amiatt éreznek, hogy nem ők találkoztak a vérfarkassal, átkos, de ki hibáztatná őket?
Minden valószínűséggel maga a karma - ha szeretnénk selyempapírba csomagolni a szekta tevékenységét -, ugyanis ahogy egyre beljebb érnek a labirintusban, nekik is szembe kell nézniük valakivel. Vagy inkább valamivel. A sövény alkotta hosszú folyosó végén emberi alak áll, a szájából azonban állatias hangok törnek fel, hörög és morog, vállai erőteljesen járnak fel-le, ahogy lélegzik. Arca sötétbe burkolózik, szemei azonban vörösen világítanak az árnyékban, és ahogy kissé oldalra billenti a fejét, a ködön megtörő halovány fény megvilágítja szokatlanul hosszúra nyúlt szemfogait. A szemfülesebbek azt is kiszúrhatják, hogy minden ujja hosszú, állatias karmokban végződik - már ha van egyáltalán bárkinek kedve alaposabban szemügyre venni, tekintve, hogy már az arcáról lerí: ez nem egy hétköznapi vámpír.
A világ szeme most Laurence-re szegeződik. Valami balul sülhetett el - vagy valaki szórakozik velük -, ugyanis a mágiája szép lassan visszakúszik belé, ő és Aksel is érzik a visszatértét, még ha nem is teljes nagyságában, de elég erősen ahhoz, hogy felvehesse a harcot a vámpírral. Hiszen a vámpírok nem szeretik a tüzet.
Aksel készen áll a fia támogatására, akár a saját erejével, Raymond pedig kissé hátrébb tereli Thaliát, hogy biztonságban legyen, aztán felemeli és a vámpírra szegezi a fegyverét, hogy segíthessen, ha kell.
Csak az a baj, hogy míg Laurence támad, senki nem veszi észre a hátuk mögé, a sövény tetejéről leugró másik fenevadat.

//

@Laurence E. Vaughn, kérlek dobj a kockával, a dobás eredményét pedig mindenképp vedd figyelembe az aktuális körben. Fontos, hogy a dobás történjen meg az aktuális kör első reagja előtt.
Egyes vagy négyes dobása esetén: A másik vámpír Thalia mögött ér földet és elkapja a lányt.
Kettes vagy ötös dobása esetén: A másik vámpír Raymond mögött ér földet és - a fegyverére és képzettségére való tekintettel - gyorsaságát kihasználja még azelőtt meg is harapja a férfit, hogy az reagálni tudna a fenyegetésre.
Hármas vagy hatos dobása esetén: A másik vámpír Aksel mögött ér földet, és amikor elkapja a férfi mindkét felkarját, Aksel csak a borzalmas fájdalmat érzi, ahogy a vámpír nem túl szokványos karmai mélyen a húsba vájnak.

A kockát ebben a topikban tudod dobni, és ha esetleg szükségét érzed, olvasd át nyugodtan, hogyan kell használni a kockát.

Határidő: 03.07. (vasárnap) délelőtt 11:00. Mesélői reag vasárnap délután érkezik majd.

Begyüjtõ

Raymond T. Deer
Chatkép :
7. csoport Q1Gy
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
michael fassbender ∷
Hozzászólásaim száma :
36
Pontjaim :
16
Pártállás :
  • Szimpatizáns

User név :
zsani ∷
Fő képességem :
cause disasters ∷
Őt keresem :
Everything I have done, every change I have made to that circus, every impossible feat and astounding sight, I have done for her.
7. csoport Tumblr_inline_obcrwaLnHK1rifr4k_500
She should be kissed, by someone who knows how.

Foglalkozásom :
always something else ∷

Raymond T. Deer

Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 28, 2021 10:22 am
team seven

peace was never an option

Egyelőre azért nem tartottam attól, hogy Thalia számon kér, mert... valljuk be, volt ennél nagyobb problémánk is jelenleg. Sőt. Ennél csak nagyobb problémánk akadt jelenleg, és egyelőre úgy tűnt, hogy annyira nem tartós a félelme irányomban. Főleg mikor megfogta a kezemet, ujjait pedig az enyéim köré fonta. Többet jelentett, mint kellett volna. A belső háborúnak azonban nem most fogok véget vetni - nem volt rá időm. Igaz, egyelőre kezdett úgy tűnni, hogy korán van azt tervezgetni, mi lesz ezután. Messze volt a kijutás lehetősége.
A két férfi körül lassan elnémultak a történések. Mintha csak egy átmeneti állapot lett volna, a fiatalabbik ismét magára talált, ez pedig - valljuk be - megkönnyebbülés. Egymásra voltunk utalva. És egyelőre úgy tűnt, hogy egyedül az idősebbik tud használni mágiát. Csak bíztam benne, hogy nem jártas a városi ügyekben. Hogy nem ismeri fel az alkaromon lévő, begyűjtőkhöz kötődő tetoválásomat. Hogy... nem tud majd beazonosítani.
A gondolatból Thalia sikolya ébresztett. Kitépte az ujjait az enyémek közül, és úgy tűnt, mintha készen állna lekaparni magáról a bőrt. Basszus. Mi folyik itt?
Az idősebbik férfi sietett a segítségére. Esélyem sem volt cselekedni - mit tehettem volna én a mágia ellen? Fegyverem volt és fizikai erőm. De mi voltam én hozzájuk képest? Csak egy... ember.
Thalia mellé kellett volna sétálnom, mikor megnyugoodott, de nem így tettem. Helyette elindultam a bokrok között, ismét kezembe véve a fegyveremet, miután esküdni mertem volna rá, hogy hangokat hallottam. Bár talán már az én agyamba is elültettek pár bogarat. - Inkább olyan érzésem van, mintha egyre messzebb kerülnénk a kijárattól - suttogtam, talán csak én hallottam a szavaimat, de voltaképpen... magamnak is szántam. Azt hiszem, én vagyok a helyzet demotivátora. Végighúztam az egyik kezem a sűrű bozóton, de bárhová néztem, csak zöldet láttam. Hacsak nincs az öregnél egy térkép, maximum a fegyveremmel fogok tudni alagutat ásni.

coded by barb
Boszorkány

Aksel Vaughn
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Mads Mikkelsen
Hozzászólásaim száma :
35
Pontjaim :
26
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
bb.
Fő képességem :
intuition
Őt keresem :

my son & my daughter
Korom :
55
Foglalkozásom :
pszichiáter főorvos

Aksel Vaughn

Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 28, 2021 12:19 am

Azért jött, hogy megmentsen téged, de most úgy érzi, semmi esélye sincsen erre. A tény, hogy valaki megszállt, és ő képtelen kitessékelni az idegent, egyszerre rémíti meg és tölti el aggodalommal. De ahogyan eddig is, most ir hirtelen változnak a dolgok, és amint mindannyian beljebb léptek a labirintusba, azonnal összezárul a kijárat. S ezzel szinte egyidőben Te is magadhoz térsz, és engedi, amennyit képes vagy átvegyél a mágiájából, aztán elereszt, hogy összeszedhesd magadat, mert nyilvánvaló, megviselt téged a megszállás.
- Jól vagy? - kérdezi, bár sok ideje nem marad arra, hogy valóban megtudja, rendben vagy-e - elég valószínű, hogy nem, hiszen a fogságod után is csak megpróbáltatásaid voltak -, most a nővel történik valami. A ködben minden zavaros, de az egészen nyilvánvaló, Thaliával történnie kellett valaminek, amit csak ő lát és hall, amitől ennyire megrémült. Rád pillant, és bár nem akarta felfedni minden képességét, úgy tűnik nincs más választása jelenleg.
- Thalia, Thalia, próbáljon a hangomra figyelni, és adja ide a kezét - kedvesen, megnyugtatón lép oda a nőhöz, ám annál határozottabban kapja el a karját, hogy aztán átengedje magán a nő érzéseit. Rengeteg minden kavarog benne, de Aksel elég gyorsan rájön, mitől is fél olyan nagyon a barna hajú. És akkor olyasmit tesz, amit már nagyon régen nem, hiszen utoljára évekkel ezelőtt használta aktívan a mágiáját, ám most betör Thalia elméjébe és kiűzi a madarak rémképét onnan, ami nem is olyan egyszerű dolog, tekintve, hogy nem egyszerű halandóról van szó, hanem egy kiválasztottról, ők pedig egyáltalán nem egyszerű esetek. De ezt Te is tudod, hiszen a húgod egy közülük… Már csak abban nem biztos, hogy a hidegvérű gyilkosnak, aki a kis csapat negyedik tagja, mi köze volt a nőhöz, mert nagyon sok minden kavargott Thalia fejében vele kapcsolatosan. - Jól van, nincs semmi baj, már nincs mitől tartania - megszólal belőle a szakember, Te ezt biztosan hallod a hangján, amikor már olyan állapotban van a “beteg”, hogy elengedje. A ködre és a labirintusra azonban nincs hatással, így bármi megtörténhet, és csak reménykedhetnek, hogy nem tűnnek el szem elől. - Menjünk, de maradjunk együtt - mondja, aztán int neked, és elindul, óvatos léptekkel előre.

and the hard rain
dark times pour on down
No one can save me

Boszorkány

Laurence E. Vaughn
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Tom Holland
Hozzászólásaim száma :
59
Pontjaim :
0
Pártállás :
  • Szimpatizáns

User név :
Kíra
Fő képességem :
Pirokinézis
Őt keresem :

Maia Nodangala

Kedvenc dal :
What am I to be?
What is my calling?

Korom :
29
Foglalkozásom :

Laurence E. Vaughn

Elküldésének ideje -- Szer. Feb. 24, 2021 6:05 pm

7 groups
••

Csak figyelni tudom az eseményeket jelenleg, se visszaszerezni a saját testemet, se megszólalni nem vagyok képes. Erőtlen testetlen báb lettem. Pont én. Nevetséges. Apám küzd értem, ám nem sokra megy vele, választ sem kap. Szóval amint belépünk a labirintusba és az bezárul mögöttünk, az én részemről is történnek dolgok. Visszalöknek a helyemre képletesen. Összegörnyedve kapok levegő után, elösször a gyomromat ölelem át szorosan két karommal, majd pár másodperccel később a térdeimen landoltak tenyereim, végül az "utazás" miatt a gyomortartalmam is landolt a talajon bőkezűen. Ezután kissé felemelt fejjel pislogok jobbra, balra, az idegen férfire és a nőre. Köd van, nem vészes így egymás közelében...bizonyára távolabb apámat se látnám. Ám a helyzet folyamatosan változik.
- Mégis mi... - züllött egy helyzet ez, főleg az, hogy a lány... mit csinál? Van valami...nincs...akkor mit? Miért? Kattant? Nem... akkor? Mitől védi magát? Semmit nem látok... a fejében lenne a hiba? Nem tudom. Bár ez a milliónyi gondolat áramlat is fejfájást okoz, így hagyom kicsit az egészet. Szeretnék kijutni végre... apám csakis értem jött. Ez sok mindent jelenthet, nemigaz? Tekintetem elúszik a zöldlombfalra, ameddig a köd miatt ellátok... vajon milyen és mennyi meglepetések várnak még ránk? De vissza térve a lányra...
- Tudunk az elméjén segíteni? - kérdezem halkan apámtól, a tekintetem a segítségkérőn akadt. Segítenék, de nem érzek magamban semmit, amire büszke voltam mindig is. Laposnak érzem magam, magányosnak az erőm elhagyása óta. És a telefonom sem csörgött még...
Felegyenesedem, megtartom magam, majd kiroppantom a nyakam jobbra is és balra is. Vészjósló a lány ijedtsége, hiszen semmi és senki sincs körülötte, amit mi látnánk, szóval az ő fejében van a hiba... hogy csináljuk? Mit tegyünk? Hagyjuk itt? Menjünk tovább? Mi van ha nem tudunk tovább menni, míg eme nőszemély ki nem szabadul? Mi van tovább? Van tovább? Megannyi kérdés és sehol egy válasz.

Öltözet
Kiválasztott

Thalia Prescott
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenna Dewan
Hozzászólásaim száma :
106
Pontjaim :
57
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Vic
Fő képességem :
telekinesis & empathy
Őt keresem :
7. csoport Giphy

Korom :
32
Foglalkozásom :
Headmaster

Thalia Prescott

Elküldésének ideje -- Kedd Feb. 23, 2021 4:32 pm
Team Seven

Temple of the Mighty

Az események gyorsan új lendületet vettem és nincs sok időm feldolgozni azokat. Joseph vagy ki felém fordul, szavai sem győznek meg ártatlanságáról. Mindig van más választás. Gondolom magamban, mivel időm nincs kimondani, mert valami magába szippant. A hullámvasút sosem tartozott a  kedvenc vidámparki játékaim közé. Gyermekként is kizárólag Peter kedvéért mentem egy-egy kört, aminek a vége rosszullét lett. Ez most sincs másképp, ahogy egy idegen helyen kötünk ki. A hirtelen sokkot követően megtudakolom hogy vannak a társaim. Aksel aggódva rám pillant, majd a fiúra végül az indulás mellett teszi le a voksát. Pár lépést követően Jo megtorpan, így felé fordulok és látom, ahogy a sövény összecsukódik mögöttünk, mintha valami hülye filmben lennénk. Mi ez a Harry Potter?!? Aksel kérdése hallatán magasba szökik a szemöldököm, miközben a mellettem álló férfi felteszi helyettem is a kérdést. Kissé szomorúan veszem tudomásul, hogy rajtam kívül mindenki tudja mi folyik itt. Menekülésre nincs lehetőségünk és a hirtelen leszálló köd se segít a látási viszonyokon. Még mindig fogom a férfi kezét, nem akarom elengedni ezt. Úgy forgatom kezem, hogy ujjaink keresztezzék egymást, ezzel szorosabban fogva őt. Hangokra leszek figyelmes, így egyből balra indulok, miközben egy furcsa érzés telepedik rám. Talán néhány métert mehettünk előre a semmibe, amikor az út kiszélesedik és a köd oszladozni látszik. Hatalmas sóhaj szakad ki belőlem, hogy végre visszakaphattam a látásom. Az öröm nem tart sokáig, ahogy egy túlvilági sikoly szakítja ketté a dobhártyám. Egyből a fülemhez kapok, kezeimmel betakarom, hátha csillapítja a hangot. Időm sincs megvárni a végét, hiszen a semmiből egy madárraj ereszkedik alá, hogy rám támadjanak. Minden irányból nekem esnek, hiába próbálom hessegetni őket kezeimmel. Felesleges mindenféle hadonászás, ők a húsomba marnak.
- Takarodjatok innen! HESS! - kiabálom, miközben körbe forgok a saját tengelyem körül megállás nélkül. Nem tudom mi lehet a többiekkel. Miért nem segítenek már? A madarak mindjárt felfalnak!
- Ne! Elég! - hallatom a hangom továbbra is, tehetetlenségemben leguggolok és olyan apróra húzom magam, amennyire scak tudom - Valaki segítsen! - könyörgök a férfiaknak, miközben a fejemet védem kezeimmel. Semmit se látom a hatalmas madárrajtól és félek, hogy itt a vég.

Lelkes újonc

the Author
Chatkép :
7. csoport Procure-wand
Szerepkör :
történetek írója
play by :
faceless ≫
Hozzászólásaim száma :
92
Pontjaim :
0
Pártállás :
  • Semleges

Fő képességem :
Őt keresem :

the Author

Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 21, 2021 4:45 pm
7. csoport

Ha nem is indulna meg mindegyikőtök magától a bejárat felé, nem igazán hagynak nektek más választást. Láthatatlan erő tol titeket előre, mintha csak a szél fújna erőteljesen abba az irányba, pedig ez valójában Laurence műve - vagy inkább azé, aki átvette felette az irányítást.
Ahogy mind a négyőtök lába átlépi a szemnek láthatatlan, mágikus küszöböt, ami a belépéseteket igazolja, a magasra törő, sűrű sövény, ami a labirintus falait alkotja, úgy záródik össze mögöttetek, mintha élne: ágai és levelei egymásba kapaszkodnak, és lassan összezárnak, elvágva előletek a menekülőút lehetőségét. Aksel fellélegezhet, öröm az ürömben, hogy ezzel a mozzanattal egyetemben Laurence fejéből is távozik az, aki eddig irányította a fiút.
A kérdés csak az, hogy meddig.
A sövény összezáródásával sűrű, baljós köd ereszkedik rátok, mintha eddig nem lett volna épp elég hátborzongató élmény, hogy csapdába estetek egy elátkozott labirintusban. Túlvilági hangok, suttogások törik meg az addigi vészjósló csendet; Thalia jobban teszi, ha szorosan kapaszkodik Raymond kezébe, és inkább hálát ad a férfi túlélési képességeiért, mert még jócskán szükségük lehet rá. Aksel még indulás előtt - nagyon okosan - végiggondolja, hogy a fiának szüksége lehet némi munícióra odabent, legyen szó akár a csapat túlélési esélyeinek növeléséről, akár arról, hogy nehezebben tudjanak az elméjébe férkőzni, ezért átad neki valamennyit a saját erejéből. Így már Laurence is visszakaphatja a mágiája egy részét.
Bár nekik még fogalma sincs róla, de nincsenek egyedül odabent, és ez most kivételesen nem kizárólag a szekta tagjait jelenti. Messze azonban még az erősítés, és erősnek kell lenniük ahhoz, hogy kizárják a hangokat és ne érezzék az őrület közeledtét, miközben elindulnak a választott irányba.

//

@Thalia Prescott, kérlek dobj a kockával még az első reag előtt, a dobás eredményét pedig mindenki vegye figyelembe az aktuális körben.

Benned dúl leginkább az érzés, hogy minél hamarabb ki kell jutnotok innen, és egyébként is ti vagytok az elsők a sorban, ezért te mész előre, az előttetek álló kereszteződésben te választod meg az irányt.
Páros szám esetén: Balra indulsz el. Néhány méter megtétele után egy kiszélesedő részhez értek, ahol mintha jobban eloszlana a köd, de korai a megkönnyebbülést. A velőtrázó sikolyok a semmiből hangzanak fel, szinte szétszakítják a dobhártyádat, az égből pedig mintha egy egész madárraj akarna zuhanórepülésben egyensen rád támadni. A gond csak az, hogy ez kizárólag a te fejedben létezik. A többiek nem hallanak és látnak belőle semmit, csupán a reakciódat látják, és ha bárki is a segítségedre sietne, az bizony jóval szorultabb helyzetbe kerül, ugyanis a sövény ismét életre kel és kinyúl értük, gúzsba kötve a végtagokat, mintha csak magába akarná olvasztani őket. Itt csak a boszorkányok ereje segíthet.
Páratlan szám esetén: Jobbra indulsz el. Jócskán meg kell tennetek pár kanyart a labirintusban, a suttogások egyre inkább visszhangoznak a fejetekben, és mintha a labirintus járatai is szűkülnének körülöttetek. Fogalmatok sincs, mikor kél lába Raymond fegyverének, valószínűleg a tudatotokra nehezedő nyomástól nem veszitek észre a történéseket, de a pisztoly az egyik pillanatban még a férfi nadrágjának derekához süllyesztve pihen, a következőben azonban már ott lebeg előttetek a levegőben, megállásra késztetve a csapatot. A fegyver azonban nem téged vesz célba, hanem a gazdáját, az elsütőbillentyű mozdul, és hacsak nem lépnek közbe időben a boszorkányok, a golyó egyenesen Raymond jobb vállába fúródik.

Határidő: 02.28. (vasárnap) délelőtt 11:00. Mesélői reag vasárnap délután érkezik majd.

Begyüjtõ

Raymond T. Deer
Chatkép :
7. csoport Q1Gy
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
michael fassbender ∷
Hozzászólásaim száma :
36
Pontjaim :
16
Pártállás :
  • Szimpatizáns

User név :
zsani ∷
Fő képességem :
cause disasters ∷
Őt keresem :
Everything I have done, every change I have made to that circus, every impossible feat and astounding sight, I have done for her.

Foglalkozásom :
always something else ∷

Raymond T. Deer

Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 21, 2021 10:44 am
team seven

Nagy árat fizettem azért, hogy megmentsem a saját életemet. Ez egy ösztön, ami a születésem óta kísér; küzdelem a túlélésért. Valójában mindig is élni akartam, ezért lehettem itt ma is. A sok önpusztító év után ez kiváltképp nagy szó volt. És ahogy a helyzet kinézett, valószínűleg ez volt az inkognitóm utolsó megmaradt kockája is. Thalia úgy ismert, mint egy bőkezű üzletembert. Erre a képre pedig alaposan rácáfol a magamnál tartott méretes fegyver, majd az a rutin, ahogyan elbántam ezzel az átkozott szektataggal. Tudtam, hová kell térdelnem, majd tudtam, hogy hová kell emelnem a fegyvert, hogy azonnal leterítsem. Ez pedig lerombolt minden imázst, amit ki tudtam alakítani.
Megérintettem az orromat, majd az ujjaimra nézve konstatáltam, hogy tényleg vérzek - milyen meglepő. Azt követően Thalia felé fordultam, aki rögtön hátrálni kezdett, szavai pedig ijedséget tükröztek - ahogyan az arckifejezése sem volt épp bizalomgerjesztő. - Nem volt más választásom - mondtam lassan, némileg kimérten, elvégre csak nem készül számon kérni azért, amiért megvédtem magam, ezzel pedig közvetve őt is.
Nagyjából ennyi verbális kommunikációra volt időnk, mert a következő pillanatban már nem a dohos helyiségben álltunk, hanem valahol a szabad ég alatt. Előttünk egy hatalmas labirintussal. A gyomrom bukfencet hányt, a látásom mintha egy pár másodpercre elhomályosodott volna, de gyorsan visszataláltam magamhoz.
Thalia belemarkolt a kezembe, ezzel maga után rántva engem is. Bár úgy sejtettem, hogy nem nagyon tudja, hová is megy. Valószínűleg éppen az oroszlán barlangjába, miután átlépte a labirintus első bokrocskáját. De nem hagyott nyugodni az sem, hogy amúgy nem kettesben voltunk; a másik páros pedig hamarosan rá is szolgált arra, amiért ennyire figyelni akartam rájuk is. Megtorpantam. Feltehetőleg egy apa-fia párossal volt dolgunk. - Mi a fene történik itt? - kérdeztem az idősebb férfi szavait hallva. Úgy beszélt a fiúról, mintha nem is ő lenne. Hát akkor mégis ki? Mi az, hogy takarodjon a fiából?
Aztán arcul csapott a felismerés. - Ó, a picsába...

coded by barb
Boszorkány

Aksel Vaughn
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Mads Mikkelsen
Hozzászólásaim száma :
35
Pontjaim :
26
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
bb.
Fő képességem :
intuition
Őt keresem :

my son & my daughter
Korom :
55
Foglalkozásom :
pszichiáter főorvos

Aksel Vaughn

Elküldésének ideje -- Pént. Feb. 19, 2021 3:28 pm

Bár egy veszélytől megmenekítettelek, még mindig nem mentettelek ki a kúriából, az egész helyről, és valamiért nagyon rossz előérzetem támad. Amikor magadhoz térsz és a szektatag ájultam csúszik le a padlóra, miután sikeresen odébb seperte, aggódó pillantással mér végig, megérinti a válladat, ismerheted már annyira, hogy tudd, miért teszi. Letapogat, de nem olvas benned, most nem akarja ezt tenni, egyszerűen csak tudni akarja miféle traumákon mentél keresztül. A szavaid jól esnek neki, sokat számít, hogy hittél abban, eljön majd. Ha tudott volna korábban bármit, ha édesanyád tudott volna bármit, már rég megjelentek volna itt valószínűleg… Aksel pedig mindenkire dühös, aki nem vette észre a jeleket, önmagára is, amiért ennyi ideig is el kellett szenvedned a történteket. A kérdésedre elmosolyodik, ő nevelt arra, hogy sose bízz csak úgy meg senkiben.
- Legjobb tudomásom szerint nincs - az egy másik kérdés, hogy a sors fintoraként éppen édesanyádhoz jutott el az információ a menyasszonyodról, és így mégiscsak tud a létezéséről, de ez most nem fontos, majd később megbeszélitek ezt, ha kijutottatok, ha már nem lesztek veszélyben, ha kipihented magadat. Aztán magához húz, átölel, fogalmad sincs mennyire aggódott érted, mennyire féltett, hiszen bármi történjék is, a kisfia maradsz örökre. Az egyetlen fia. De az öröm nem tart sokáig, s szinte ahogy elenged téged megváltozik minden. Furcsán merevvé válsz és ő újra a neveden szólít, de már hiába, próbál felrázni, azonban nem reagálsz, még arrébb is taszítod, hogy aztán megnyisd a portált, ami hirtelen repít át egy másik kertbe, amiről nem tudom biztosan megállapítani, hogy vajon Washingtonban van-e vagy sem. Thalia kérdésére aggódva pillantok előbb rá, aztán rád, és rá kell jönnöm, hogy még mindig nem vagy a magad ura, és félig már utánad is lépek, amikor osztozom a nő véleményében.
- Menjünk! - aztán csak megy utánad a sövénylabirintusban, és amint utolér elkapja a karodat, hogy beléd lásson, hogy megértse mi történik veled. Nem kell sok idő neki, rájön, megszálltak téged, és ettől elborzad. - Mit akarsz a fiamtól?! - tudja, valaki, akinek köze lehet az elrablásodhoz hallja, és azt akarja, hogy takarodjon belőled, eresszen el.

and the hard rain
dark times pour on down
No one can save me

Kiválasztott

Thalia Prescott
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenna Dewan
Hozzászólásaim száma :
106
Pontjaim :
57
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Vic
Fő képességem :
telekinesis & empathy
Őt keresem :
7. csoport Giphy

Korom :
32
Foglalkozásom :
Headmaster

Thalia Prescott

Elküldésének ideje -- Csüt. Feb. 18, 2021 10:38 am
Team Seven

Temple of the Mighty

Ahogy Joseph kiejti a nevem, tudom, hogy nem álmodom és végre itt van. A hosszú hetek alatt többször voltak halucinációim vele kapcsolatban. Mégis félelem költözött a szívembe, ahogy rádöbbentem itt van. Nem szabad itt lennie, veszélyeben vagyunk mindketten. Közben észre se veszem, hogy Aksel a fiú felé indult. Annyira örülök, hogy itt van miattam a férfi, bele tudnék süppedni az érintésébe, de a háta mögül érkező megakasztja az örömünket. Ha mást nem tudok, legalább figyelmeztetem, éppen ezért sikerül megfordulnia, bár az ütést képtelen kivédeni. Utána akarok menni, de lábaim a földbe gyökereznek, ahogy az idegen elkapja a torkát. Minden olyan gyorsan történik, időm sincs levegőt venni, ahogy Jo előrántja a farzsebéből a fegyvert, rúg egyet a az ellenfelébe, majd meghúzza a ravaszt. Szél támad a szoba belsejében, mégsem vagyok képes feldolgozni azt, túlságosan lefoglalja elmémet a tény, hogy Jonak fegyvere van, amit használt is. Megölt egy embert.
Mégis ki ez a férfi előttem? Ezernyi kérdés cikázik át az elmémen.
- Te megölted őt! - remegő hangom ejtem ki a szavakat, kitágult pupillákkal nézem a férfit, akihez gyengéd érzések fűződnek. Két lépést hátrálok tőle. Időm sincs a menekülésre, mert valami láthatatlan erő bekebelez a többiekkel együtt, hogy aztán kiköpjön egy másik helyen. Nincs időm körbe pillantani, egyből elfog a szédülés, a hányinger kerülget, utolsó erőmből még a mellettem lévőbe kapaszkodok. A hirtelen jött rosszullét szerencsére hamar elmúlt, így elengedem Joseph kabátját és szemügyre veszem a kertet(?). Mögöttünk sűrű sövénnyel, míg előttünk egy labirintusnak tűnő résszel. Remek! Itt vagoyk három idegennel, akiből az egyik egy pszichopata gyilkos. Lehet ennél rosszabb?
- Jól vagytok? - nézek a két férfira, akik feltehetően ismerik egymást, fogalmam sincs mi történt velük az előbb, de az egyből leesik, hogy a kissrác nincs a helyzet magaslatán.
- Induljunk, mielőtt megint elkapnak minket. Ki akarok jutni erről a helyről - még mindig a párost szemlélem, Joseph tekintetét kerülöm.  Nem vagyok hajlandó rá nézni vagy megemészteni az előbb történteket. Túl sok kérdést vet fel az egész, amire nem akarom tudni a választ. Majd ha belegyeznek meg fogom Jo kezét - igen, úgy tűnik a túlélési ösztönöm kerekedett felül a sokkomon - és megam után húzva elindulok az ösvényen, úgy sincs más lehetőségünk.

Boszorkány

Laurence E. Vaughn
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Tom Holland
Hozzászólásaim száma :
59
Pontjaim :
0
Pártállás :
  • Szimpatizáns

User név :
Kíra
Fő képességem :
Pirokinézis
Őt keresem :

Maia Nodangala

Kedvenc dal :
What am I to be?
What is my calling?

Korom :
29
Foglalkozásom :

Laurence E. Vaughn

Elküldésének ideje -- Szer. Feb. 17, 2021 10:28 am

7 groups
••

A hang mely tombolással érkezik elmémbe a nevemet süvíti. Laurence...Laurence... ismerős a névejtő tulajdonosa, a hangja, a lejtése... a szorítás enyhülni kezd, majd megszűnik, így levegő után kapok és élvezem, hogy végre normálisan kapok levegőt. Hogy végre az elmém nem csapja be senki sem. Főleg nem egy ilyen alak. Megdörzsölöm a szemem, majd próbálok talpopn maradni... a térdeimen támasztom kezeimet, még nem megy a felegyenesedés. Apára pillantok, apró mosolyt ejtek felé, szemeim a boldogságtól csillognak. Örülök a látványának és remélem, hogy nem csupán egy újabb illúzió... azt már nem bírnám ki épp ésszel. Remélek.
- Tudtam, hogy eljössz... - bíztam benne, persze, hogy bízom egy olyan emberben, mint Aksel Vaughn. Az apám. Vér a véremből, no meg fordítva is. És hiába pikkelek rá, attól még szeretem! De ami azt a bizonyos illúziót illeti.
- Tudom, hogy nem számítasz ilyen kérdésre, de meg kell hogy bizonyosodjak róla, hogy Te Te vagy, nem egy újabb csalódás... van barátnőm? - érdeklődöm felegyenesedve.  Hiszem, hogy ő tényleg az apám, hiszen ha nem hinném, akkor már rég támadtam volna... Fogalmam sincs milyen nap van, ahogy azt sem tudom mennyi idő telt el azóta, hogy itt vagyok. Meg kell bizonyosodnom...  Van, aki képes mások fejébe látni és van az, aki képes gondolatot olvasni, ám még mielőtt bármi más történhetne, hirtelen elhomályosodik előttem minden, sötétté válik minden. Mintha a nem létezésbe taszított volna egy nagyobb erő. A testem itt van, csak a lelkem maga tünt el mélyre.  A testem magától mozdul, nem én irányitom.  Rettegés tölt el, hiszen az én testem csak az enyémnek kellene lennie, de nem így van. Nagyobb dolgok történnek. Azt hittem, hogy ha itt van apa, akkor kiszabadulhatok, de továbbra is a kosszal kell együtt élnem. Hatalmas erőt is kapok a nem lét mellé, mely a sajátom, ám mégsem. Érzetre sem, smirglis érzés, olyan más... mégis ezzel ejtem fogjul pillanatok alatt a másik kettőt is... apát is. A gömb mely elkap mindünket áthatolhatatlan, hangot sem enged ki. A szívem vadul kalapál, ám szólni sem tudok... segítségért kiálltanék, kapálóznék, de semmit sem tudok tenni. A mozdulatok az enyémek, ám nem én irányitok. A következő utazás megbolygatja a gyomromat, sosem szerettem a hirtelen történő dolgokat, ráadásul a megérkezési hely sem bizalomgerjesztő. Ismeretlen a hely, ám a labirintus túloldalán talán a szabadulás várhat minket, vagy egy újabb csapda? Mindenesetre én beindulok a zöldbe... mintha lenne más választásom így.

Öltözet
Lelkes újonc

the Author
Chatkép :
7. csoport Procure-wand
Szerepkör :
történetek írója
play by :
faceless ≫
Hozzászólásaim száma :
92
Pontjaim :
0
Pártállás :
  • Semleges

Fő képességem :
Őt keresem :

the Author

Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 14, 2021 10:14 pm
7. csoport

Helyszín: belső udvar

A csapat talán azt hiszi, innentől könnyebbek lesznek a dolgok, de ennél nagyobbat nem is tévedhetnének. Pedig Aksel és Raymond sikerrel járnak, már ami az éppen előttük levő akadályokat illeti; utóbbi sikere elég egyértelmű és kézzelfogható - bár nem túl szép látvány -, de a Laurence-t fogvatartó szektatagot is túlságosan lefoglalja, hogy már így is két felé kell figyelnie, ezért nem védi ki Aksel támadását, a szél magával sodorja, a fiú felett gyakorolt hatalma pedig megszűnik. Laurence hosszú idő után először megízlelheti egy kicsit a szabadság ízét. Arra a kis időre pedig a csapat másik párosának is szüksége van, ugyanis Thalia számára sem feltétlenül könnyen emészthető az előtte lezajlott jelenet.
A megkönnyebbülés azonban nem tart sokáig. Apa és fia kaptak néhány percet az egymásra találásra, de ezt követően a dolgok sajnos ismét rossz irányt vesznek. A csapat nem láthatja a háttérben hangyabolyként működő és lassan újra erőre kapó szekta ténykedését, nem tudják, hogy már mindegyik csoport helyzetét be tudták azonosítani, és most egy globális lépésre szánták el magukat.
Aksel annyit lát, hogy a fia tekintete egyik pillanatról a másikra üvegessé és távolivá válik. Laurence semmire és senkire nem reagál többé, bár az apja érezheti, hogy a testébe hirtelen visszatért a mágia; csak azt nem tudja, hogy nem az ő sajátja. Mindenki tehetetlen, amikor Laurence tesz egy széles mozdulatot a kezével, és ezzel mozgásba hozza a levegőben addig láthatatlanul lebegő, embernagyságú energiagömböt, amit az egyik szektatag éppen az ő erejéből hozott létre.
A gömb pedig egymás után kebelezi be mind a négyüket.

Az ilyesfajta portálokon való átlépés nem feltétlenül jó móka azoknak, akiknek még nem volt része ilyesmiben és nem szeretik a hullámvasutazást, de mondjuk ki: az émelygés és a szédülés lesz most a legkisebb bajuk. Még mindig a kúria udvarán vannak, pedig mintha valaki lecserélte volna a díszletet: gondosan karbantartott kertrész tárul eléjük, rövidre nyírt gyeppel, a hátuk mögött sűrű és áthatolhatatlan, kínosan egyenesre vágott sövénnyel. Előttük pedig egy labirintussal.
Egy amúgy is elvarázsolt helyen sosem jó jel az útvesztő, de aligha van más választásuk, mint bemenni, hacsak nem akarnak egy helyben toporogni. De vajon mi vár rájuk odabent? És miért nem hagyta még el a szektatag Laurence testét és emléjét?

Határidő: 02.21. (vasárnap) délelőtt 11:00. Mesélői reag vasárnap délután érkezik majd.

Thalia Prescott and Laurence E. Vaughn felhasználónak tetszik ez a poszt

Begyüjtõ

Raymond T. Deer
Chatkép :
7. csoport Q1Gy
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
michael fassbender ∷
Hozzászólásaim száma :
36
Pontjaim :
16
Pártállás :
  • Szimpatizáns

User név :
zsani ∷
Fő képességem :
cause disasters ∷
Őt keresem :

Foglalkozásom :
always something else ∷

Raymond T. Deer

Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 14, 2021 9:39 am
team seven

Persze. Miért is hallgattak volna rám? Elvégre csak próbáltam őket megkímélni attól, ami ebben a kietlen akármiben várhatja őket. Erre szinte félresöpörve sétálnak be az oroszlán barlangjába, én pedig úgy néztem utánuk, mintha ezúttal én látnék szellemeket. Nagyjából úgy is néztek ki... gondolkodni képtelen alakoknak. Próbáltam Thalia karja után kapni, de végül nem sikerült.
Nagy sóhajt követően megráztam a fejem, és beléptem utánuk. Az az igazság, hogy nem készültem fel arra, hogy szellemeket kísérgessek... erre nem képeztek ki. Ötletem sem volt, ilyesfajta transz alól hogyan lehetne őket felébreszteni, van-e egyáltalán mód arra, hogy halandó mivoltomból kifolyólag bármivel kizökkentsem őket. a válasz mondjuk könnyűnek tűnik: nincs.
Aztán Thalia megtorpant, és felém fordult. A tekintete ezúttal már tiszta volt, a hangja pedig ismét úgy csengett, mintha megszűnt volna a varázs - vagy bármi, ami foglyul ejtette az imént az elméjét. - Thalia - ejtettem ki a nevét lassan, közben megpróbálva valamelyest közelebb férkőzni hozzá, habár még mindig óvatosan lépkedtem. Nem akartam újabb trükköket, és nyilván nem ártott volna foglalkoznom a másik két alakkal is - pontosabban hárommal, ha a nőt is beleszámítom a fiatal srác fejénél -, de ezúttal máshová helyeztem a prioritást. A férfi, aki eddig Thalia mellett állt, a fiatal fiú után indult, így mondhatni, mindenki megtalálta a maga pesztonkáját. - Én vagyok. Igen - válaszoltam, ekkor már előtte állva, és már felemeltem a kezem, hogy megsimítsam az arcát, ekkor azonban tekintetének tükrében megpillantottam egy sötét alakot, ami a hátam mögé került. A következő pillanatban Thalia hangja éles tőrként hasított a fülembe, majd ahogy megpördültem a tengelyem körül, már éreztem egy kegyetlen öklöt az orrcsontom alatt, aminek nyomán reccsenést követően dőlni kezdett a vér az orromból, és felszakadt a szám széle. Nem kellett sok idő, hogy megérezzem a nyakam köré fonódó ujjakat. Elég komoly döntés elé állított a helyzet; vagy megvédem magam, ahogyan egy begyűjtő tenné, ezzel felfedve magam Thalia előtt, miszerint nem egy szokványos üzletember vagyok, vagy... igazából. Nincs vagy. Ha életben akartam maradni, egyedül ez az egy opció maradt.
Ujjai tovább szorították a nyakamat, a lélekjelenlétemet kihasználva pedig megfeszültem, ezzel nehezítve a dolgát, és hiába próbálta kiszorítani belőlem az oxigént, szabad karommal leütni próbáltam magamról. Elég erős darabnak tűnt, így nem maradt más opció. Jöjjön a B terv, értetlen boszorkányok számára, akik nem ismerik a saját határaikat.
Szabad kezemmel előrántottam a farzsebemnél lapuló fegyveremet, hogy rúgva egyet az ágyékához, begörnyedjen előttem. Nem sz*roztam, hiába nyeltem éppen a saját véremet, de ki kellett használnom a pillanatot, ami adott volt; a halántékához fogva húztam meg a ravaszt.

coded by barb

Thalia Prescott felhasználónak tetszik ez a poszt

Boszorkány

Aksel Vaughn
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Mads Mikkelsen
Hozzászólásaim száma :
35
Pontjaim :
26
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
bb.
Fő képességem :
intuition
Őt keresem :

my son & my daughter
Korom :
55
Foglalkozásom :
pszichiáter főorvos

Aksel Vaughn

Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 13, 2021 11:29 pm

Elvesztette a kapcsolatát a külvilággal, tudattalanul lépked az épület felé, melynek vonzása oly erősen hat rá is, mint legújabb ismerősére. Nem is törődik a másik férfival, csak akkor ha megpróbál az útjába állni, míg el nem jut a romos épület bejáratáig. Ott Lilian alakja jelenik meg előtte, hogy aztán a feleségévé olvadjon és hívja egyre mélyebbre és mélyebbre, ő pedig gondolkodás nélkül követi, lassan, de kitartóan, egészen addig, míg a belső szobában meg nem látja az alakot, aki oly ismerős számára, s hiába a két számára fontos nő, a gondolatai között, ahogyan az energiából rajzolt kört figyeli, aztán azt is felfogja mit lát.
- Laurence… - motyogja először ködösen, aztán ahogy kitisztul az elméje végre, hangosabban és tisztábban mondja ki a nevedet. - Laurence! - amint felméri, mi is történik körülötte, körülötted, vibrálni kezd az ujjai között a levegő, és egy intéssel segítségül hívja a levegőt, melyből szélt generál, hogy aztán félre söpörje vele a szekta tagját, aki éppen el akarja szívni az erődet, ám ha mindez nem sikerülne neki, akkor puszta kézzel igyekszik megszabadítani téged a kellemetlen helyzetből, amelyet már ő is érez, tudja mi történik veled, ám nem fogja hagyni mindezt… Szinte nem is törődik mindazzal, ami a másik két alakkal történik, Thaliával és a Joseph-nek nevezett férfival, jelenleg számára Te vagy a legfontosabb. Elvégre megígérte édesanyádnak, hogy haza fog vinni, ezt pedig komolyan gondolta.

and the hard rain
dark times pour on down
No one can save me

Laurence E. Vaughn and Anastasia P. Rasputina felhasználónak tetszik ez a poszt

Kiválasztott

Thalia Prescott
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenna Dewan
Hozzászólásaim száma :
106
Pontjaim :
57
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Vic
Fő képességem :
telekinesis & empathy
Őt keresem :
7. csoport Giphy

Korom :
32
Foglalkozásom :
Headmaster

Thalia Prescott

Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 13, 2021 10:44 pm
Team Seven

Temple of the Mighty

Az előbb azt hittem Josephet látom, reménnyel telt szívem, hogy eljött értem. Mégis ahogy áll, ahelyett, hogy közelebb jönne elmúlik az érzés. Újabb zaklatott álomkép csupán, legalábbis ezt gondolom. Majd az ösvényen tovább indulok az idős férfival az oldalamon. Nem vagyunk a helyzet magaslatán, de ha már a segítségemre sietett illendő bemutatkoznom, amit szerencsére viszonoz. Az épülethez közeledvén magával ragad egy erő, vonzott a rozoga kövekhez, míg nem egy árny elénk ért. Az alak mellett elnézve anya meleg mosolyával találtam szembe magam, aki beljebb invitált kezében egy halom papírral, majd eltűnik a sötétben. Hallottam az útonálló hangját, mely oly ismerősen csengett, de a vonzás erősebbnek bizonyult, anyával akartam lenni. Ez a vágy minden gondolatom kitöltötte. Így az alakot kikerülve belépek a helyiségbe. A szoba végében két alakra lettem figyelmes, az egyik nő mormol valamit és a levegőben mozgatja a kezét, míg másikat egy szenvedő fiú homlokán tartja, érzem, ahogy a mágia apránként hagyja el a testét. Ez a látvány olyan, mint áramütés ért volt. Teljesen kijózanodok és próbálok rá jönni hol lehetek. Körbe fordulva szembe találom magam Josephhel, aki oly közel van, hogy megérinthetem. Kezem ki nyújtom, mire a mellkasán fenn akad. - Joseph, tényleg te vagy az? - halkan suttogom a szavakat, mintha még mindig nem hinném el igazán. Pedig érzem a belőle áradó meleget és önkéntelen elejtek egy könnyecseppet. Nem kellene túlságosan reménykednem, mégis a tény, hogy itt van temérdek eddig elnyomott érzést szabadít fel. Persze próbálom erre fogni, de miióta beléptünk a szobába bizsergés fogott el, ami másodpercek alatt a többszörösére nőtt. Mintha eltelnék energiával, kevésbé érzem magam fáradtnak. Egy apró mosolyt engedek magamnak, míg mérhetetlen öröm telepedik rám. Sajnos a boldog érzés nem tart sokáig, ahogy a férfi mögött megjelenik egy másik alak. - Vigyázz! - kiáltom el magam, ahogy csak bírom, miközben kezem a magasba lendül. A támadó mintha hátra tántorodott volna mozdulata közben. Szabad szemmel alig látható, mégis adhat akkora előnyt Jonak, hogy hárítson vagy akár üssön.

Megmentelek Ray  De cuki vagy
x x x

Boszorkány

Laurence E. Vaughn
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Tom Holland
Hozzászólásaim száma :
59
Pontjaim :
0
Pártállás :
  • Szimpatizáns

User név :
Kíra
Fő képességem :
Pirokinézis
Őt keresem :

Maia Nodangala

Kedvenc dal :
What am I to be?
What is my calling?

Korom :
29
Foglalkozásom :

Laurence E. Vaughn

Elküldésének ideje -- Szer. Feb. 10, 2021 4:35 pm

7 groups
••

Az épület cseppet sem volt hangulatos... ellenkezőleg. Kicsit félelmetes volt. Több szempontból is veszélyesnek gondoltam, ám jelenleg teljesen máson járt az agyam. A gondolatok és a tettek két különböző dolgot művelt. Ráadásul haza akartam jutni, ám mégis a bűvöletébe csalt a hely. Ismeretlen terepen mozogtam, ráadásul két idegen is elém lépett. Nem ismertem fel őket, a mozdulat amivel "letepertek", ismeretlen eredetű volt. Kivédeni, hárítani sem tudtam, így aztán a markukban tartottak. Engem! Homlokomhoz ért, s a hideg érzés végigborzongott rajtam. Rémületet éreztem, mikor a saját erőmet éreztem belőle áradni. Hogy történhetett meg mindez? Mifféle csalfa játékot űznek velem? Hogy képzelték el mindezt? Mégis kik lehetnek ezek? Kik irányithatják a szálakat? Halk nyekkenésszerű valami tört fel a torkomból, ahogy a fájdalom mardosni kezdte a tudatomat. Talán ez lesz a vég? És még el sem köszönhettem senkitől se...Maia kezét még meg se kértem... apámnak unokát ígértem, mikor 10 éves voltam.... régi szép emlék, régi szép idők. Próbálok emlékezni, hogy mi történhetett napokkal, vagy órákkal ezelőtt, ám minden összefolyik, s egy nagy fekete massza lesz belőle. A szívem vadul perdes a bordáim között, a fájdalom átirányul más területre is és nem csak egy helyen összpontosul. Fogalmam sincs hogyan fogok innen kiszabadulni, a családom jár az eszembe, hogy el ne kapják őket... mi van ha a fejembe látnak? Akkor ne gondoljak a családra? Gondoljak másra? Képtelen vagyok másra gondolni másodpercek lepörgése múlva, hiszen a fájdalom az elmémbe nyílal és nem hagy más utat. A hajam szanaszét áll, a ruhám koszos, kitudja mióta lehet rajtam, s ahányiner kerülget ezen gondolatra. Túl finnyás vagyok ilyen téren...s még a halál is kopogtatni fog az ajtómon? Hát Így kell meghalljak? Nevetséges.... ám mégsem tudok szabadulni. A nyomás az elmémre túl hatalmas... esélyem sincs az erőm nélkül. Hiányzik az erőm....

Öltözet
Lelkes újonc

the Author
Chatkép :
7. csoport Procure-wand
Szerepkör :
történetek írója
play by :
faceless ≫
Hozzászólásaim száma :
92
Pontjaim :
0
Pártállás :
  • Semleges

Fő képességem :
Őt keresem :

the Author

Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 07, 2021 6:07 pm
7. csoport

Helyszín: elhagyatott épület

Laurence ezt a napot egészen biztosan nem a szerencsenapjaként tartja majd számon. Odabent két szektatag fogadja, és épp egy pillanat áll rendelkezésére ahhoz, hogy visszanyerje a tudatát, mielőtt egyikük a homlokára tenné a kezét, és a fiatalembert abban a pillanatban egy bénító érzés keríti hatalmába. Mozdulni sem tud, legfeljebb beszélni, de kinek? A testét gúzsba kötő alak kinyújtja a másik kezét, ujjaiból a szemnek már-már láthatatlan energianyalábok nyúlnak ki, lassan kört formálva a levegőben, és ehhez éppen Laurence erejét használja fel. Biztos lehet a saját halálában, egészen addig a pillanatig, míg a szobába nem lép egy ismerős alak. Az apja.
Raymond háttal állt a verandának, és itt követett el egy súlyos baklövést: nem láthatja a ház rozoga, félig lógó bejárati ajtaján kilépő alakot, pedig ő lehetne az egyetlen, aki igazi valójában látja a szektatagot. Aksel és Thalia szemei azonban egészen más látnak, a boszorkány az ő tudatukban egy számukra különösen kedves alak képét veszi fel, aki meleg, hívogató mosollyal az arcán int nekik, hogy menjenek utána, majd sarkon fordulva eltűnik a ház sötétjében. Aksel és Thalia nem gondolkoznak, utána indulnak, nemes egyszerűséggel kikerülve Raymondot – vagy, szükség esetén, erővel taszítva őt félre.
Szűkös, romos szobába jutnak odabent, ahol a kevéske fény is valamiféle láthatatlan forrástól érkezik. Két alakot látnak a szoba végében, nem túl kecsegtető felállásban: egy női alak egyik kezével furcsa dolgot varázsol a levegőben, másikat pedig egy fiatalember homlokán tartja, szinte szabad szemmel látható, hogyan szívja el belőle a maradék erejét is. Thalia számára – bár Aksellel ellentétben ő nem ismeri az áldozati bárányt – mintha kijózanító lenne a látvány: a hívogató érzés eltűnik az elméjéből, nem is igazán érti, hogy kerültek egy épület belsejébe. Ők még nem tudják, de ez kézzel fogható bizonyítéka annak, hogy a szekta még bizonytalan a kiválasztottakkal szemben; egyelőre nem tudják, pontosan hogyan is kellene őket kezelni.
Raymond talán megkönnyebbülést érezhet, hogy a lány végre magához tért, de talán jobban tenné, ha nem csak Thaliára koncentrálna. Laurence kezdeti fogadóbizottságának másik tagja ugyanis mögötte jelenik meg az ajtóban...

//

@Aksel Vaughn, kérlek dobj a kockával, a dobás eredményét pedig mindenképp vedd figyelembe az aktuális körben.
Páros: felismered a fiadat, és ez a felismerés elég erősen hat rád ahhoz, hogy kiess a szekta által rátok bocsátott transzból, így Laurence segítségére siethetsz.
Páratlan: a fiadban továbbra is csak egy halványan ismerős alakot látsz, de már motoszkálni kezd a fejedben, hogy valami nem stimmel.

@Raymond T. Deer, kérlek dobj a kockával, a dobás eredményét pedig mindenképp vedd figyelembe az aktuális körben.
Páros: túlságosan a többiek távozásról való megjegyzésére koncentrálsz, főleg most, hogy Thaliát végre magad mellé tudod állítani, így nem veszed észre a mögöttetek érkező alakot, az hátulról rád támad.
Páratlan: kifinomult begyűjtő érzékeid nem hagynak cserben, érzékeled az új jövevényt a hátad mögött, és még időben szembe tudsz fordulni vele, hogy háríthasd a támadást.

A kockát ebben a topikban tudjátok dobni, és ha esetleg szükségét érzitek, olvassátok át nyugodtan, hogyan kell használni a kockát.

Határidő: 02.14. (vasárnap) délelőtt 11:00. Mesélői reag vasárnap délután érkezik majd.

Aksel Vaughn, Laurence E. Vaughn and Anastasia P. Rasputina felhasználónak tetszik ez a poszt

Begyüjtõ

Raymond T. Deer
Chatkép :
7. csoport Q1Gy
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
michael fassbender ∷
Hozzászólásaim száma :
36
Pontjaim :
16
Pártállás :
  • Szimpatizáns

User név :
zsani ∷
Fő képességem :
cause disasters ∷
Őt keresem :

Foglalkozásom :
always something else ∷

Raymond T. Deer

Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 07, 2021 8:47 am
team seven

Az, hogy az épület úgy csapódott be mögöttem, mintha a legerősebb emberi kar vágta volna be, talán nem kellett volna annyira meglepőnek lennie. Ez a hely olyan, mint amilyennek tűnt. Átkozott. Trükkös. És veszélyes. Pont olyan, amilyennek képzelek egy rozoga kísértetkastélyt. Annak idején, mikor számos éjszakát töltöttem el egy teljesen másik világba száműzve magam - köszönhetően különböző drogoknak -, sokszor láttam magam előtt egy ilyen helyet. Egy pszichológus meg tudott volna gazdagodni belőlem annak idején. Leta kezelése hatásosabbnak bizonyult.
Szándékosan nem közelítettem meg Őt. Őket. Talán ennek volt köszönhető, hogy Thalia először rám nézett, majd elindult a férfival az oldalán. Mit gondolt, hogy képzelődik? Hogy nem is vagyok itt? Mondjuk... amióta eltűnt, ki tudja, mivel mosták át az agyát. A szemében akár szellem is lehetek jelenleg. Az azonban furcsa volt, hogy mindketten szinte ritmusra mozogtak, és ugyanazt a pontot bűvölték. Mit láttak a távolban, amit én nem?
Elindultam a nyomukban. Lassan kivehetővé vált egy növényzettel benőtt, ócska épület, ami már kívülről sem tűnt túl bizalomgerjesztőnek. Ezek pedig éppen oda tartottak... itt kezdett világossá válni, hogy ebben az egészben valami sántít; bizonyára nem önszántukból vonulnak éppen egy... csapdába?
Az utolsó előtti pillanatban szeltem át azt a pár lépcsőt, ami az ajtajához vezetett, majd eléjük álltam. Thalia arca közelebbről többet elárult, mint az iménti monumentális távolságból. A férfit azonban nem ismertem. Idősebb volt, és Thalia-val ellentétben a ruhája rendezett, tiszta. Nem úgy tűnt, mintha hetek, hónapok óta itt élne. - Remélem nem gondoljátok komolyan, hogy bementek ide - emeltem fel a bal kezemet, tenyeremet feléjük fordítva, mintha ez olyan nagy visszatartó erő lenne - már ha tényleg megbűvölték őket. - Thalia. Ne csináld - tettem még hozzá, a nőre nézve. Mondjuk ha az előbb azt hitte, hogy egy nyomorult szellem vagyok, vagy ostoba képzelgés... akkor miért hinne most mást? Átkozott ez a hely. Az agyát pedig könnyen átmoshatták az itt töltött idő alatt.

coded by barb

Thalia Prescott felhasználónak tetszik ez a poszt

Boszorkány

Aksel Vaughn
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Mads Mikkelsen
Hozzászólásaim száma :
35
Pontjaim :
26
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
bb.
Fő képességem :
intuition
Őt keresem :

my son & my daughter
Korom :
55
Foglalkozásom :
pszichiáter főorvos

Aksel Vaughn

Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 06, 2021 8:43 pm

Csak biccent, és már segíti is fel az ismeretlen nőt, aki szemmel láthatólag sok megpróbáltatáson van túl, többen, mint azt ilyen fiatalon megérdemelné valaki. S valóban, ahogy mondja is, gyenge, alig pislákol benne valami… És ahogy Aksel megfogja a kezét, a várt történések elmaradnak. Nem ömlenek rá a szorongó, elveszett érzések, amelyekre már felkészült, nem kell elnyelnie semmit sem a nehézségei hullámából, és az az első gondolata, hogy ez lehetetlen, hiszen empataként képes bárkiben olvasni… bárkiben, kivéve a lányában, aki egyike a kiválasztottaknak. S most a barna hajú nő ugyanolyan rejtély a számára, mint Delilah. Vajon tudja, hogy mi is ő, milyen képességek rejtőznek benne, milyen lehetőségek, és milyen veszély fenyegeti a várost kormányzók miatt? Egyetlen dologban biztos, ez a helyzet, amelybe került a nő, és amelyben a fia is van, bárhol is legyen, nem a városvezetés hibája, de akkor kié?
Újabb taggal bővülő kis csapatukhoz ezúttal egy férfi keveredik, aki mögött hangos csapódással vágódik be az ajtó. Ő is egy volna a kiválasztottak közül? Nincs ideje ezen gondolkodni, egyrészt mert úgy tűnik a nővel ismerik egymást, másrészt amikor bemutatkozik Thalia, ő is viszonozza a gesztust, s ezúttal is elmarad mindenféle kapcsolat.
- Aksel - nem látja okát, hogy a vezetéknevével vesződjön most, elvégre teljesen mindegy, sokkal fontosabb, hogy kijussanak valahogyan innen. És hogy megtaláljon téged, Laurence, hiszen miattad jött ide, hátrahagyva a feleségét, akinek nem csak a felettese tiltotta meg hogy beleártsa magát ebbe az egészbe, hanem ő maga is.
Ekkor azonban valami különös dolog történik, ami egyáltalán nem jellemző rá, olyannyira nem, hogy zavartság tükröződik egyetlen pillanatig az arcán, de aztán gondolkodás nélkül indul el a különös udvar, még különösebb romos kis kő épülete felé, melyet benőtt a moha és az indák, körülötte elburjánzott a gaz, a kőlapokkal kijelölt ösvényen is, mégis ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy belépjen oda. S ahogy Thalia meg is jegyzi, egy férfi alakja látszik eltűnni a bejáratánál, neki pedig oly ismerős ez a sziluett, mégsem ez a fő oka, hogy elindul a nővel, hanem az az ismeretlen vonzás, aminek nem tud jelenleg ellenállni.

and the hard rain
dark times pour on down
No one can save me

Thalia Prescott and Laurence E. Vaughn felhasználónak tetszik ez a poszt

Kiválasztott

Thalia Prescott
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenna Dewan
Hozzászólásaim száma :
106
Pontjaim :
57
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Vic
Fő képességem :
telekinesis & empathy
Őt keresem :
7. csoport Giphy

Korom :
32
Foglalkozásom :
Headmaster

Thalia Prescott

Elküldésének ideje -- Pént. Feb. 05, 2021 6:02 pm
Team Seven

Temple of the Mighty

Tudom, hogy fel kell kelnem onnan, tudom, hogy ki kell jutnom. Mégis alig van erőm ahhoz is, hogy gondolkodjak. Olyan, mintha lecsapolták volna a vérem, talán utoljára a kórházban ébredve éreztem magam ennyire gyengének. Nem, nem gondolhatok arra a napra, sem az utána lévő fél évre. Bárcsak itt lenne Joseph, vagy bárki, aki tudna segíteni. Hangom elveszik a kertben, mégis gyenge érzékeim nem hazudnak és pár perccel később egy férfival találom szembe magam.
- Nem tudom - hebegem, majd leközdve a feltörni készülő könnyeket össze szedem magam és értelmes válasszal szolgálok -  Igen, csak nagyon fáradtnak és gyengének érzem magam. Segítene? Valami nagyon furcsát érzek rajta, mintha nem lenne ember, de olyan távolinak tűnik minden, mintha egy álomban lennék csupán. Végül felkelek a lépcsőről - segítséggel vagy anélkül - és a kijárat után kutatok, amikor egy hatalmas csapódásra leszek figyelmes. Egyből összerezzenek, mint valami ijedt kismadár, majd a hang irányába pillantok. Biztos a szemem káprázik vagy ez a halál utáni élet, de mintha Jot látnám a távolban.
- Joseph? - önkéntelen buknak ki belőlem a szavak, ha közelebb ér gondolkodás nélkül megölelem. Ellenben, ha nem jön a közelünkbe, akkor egy délibábnak gondolom és elindulok az udvar belsejébe az idegen társaságában.
- Thalia vagyok - nyújtom a kezem az idős felé bemutatkozás gyanánt. Elönt egy leírhatatlan érzés, valami szólongat magához. Pár lépést követően meglátom a romos épületet, mely mellett elhalad a gazzal benőtt ösvény, melyen megyünk. Úgy érzem magam, mint Dorothy a sárka köves úton, akit a kastély hívott magához, ellenben engem ez az életveszélyes romhalmaz. Össze szűkítve a szemeimet úgy tűnik, mintha egy fiú lépte volna át a kőépítmény ajtaját.
- Te is láttad? - kérdezem a férfitól, remélve, hogy nem ment el az eszem teljesen és ő is látta. Meg sem várva a válaszát elindulok a fiú után, hogy megtudjam mi van az épületben. Érzem, hogy oda kell mennem. A testem bizsereg és minden idegszálam esedezik a sötét veremért. A logikát és a józan ítélőképességet régen magam mögött hagytam.

//Dobás eredménye; 2
Páros: kiválasztott oldalad győzedelmeskedik, a vonzás rád is hatással van, így egyedül Raymondon múlik, hogy képes-e befolyásolni a csapatot. //

Ray ments meg!  Feladom
x x x

Boszorkány

Laurence E. Vaughn
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Tom Holland
Hozzászólásaim száma :
59
Pontjaim :
0
Pártállás :
  • Szimpatizáns

User név :
Kíra
Fő képességem :
Pirokinézis
Őt keresem :

Maia Nodangala

Kedvenc dal :
What am I to be?
What is my calling?

Korom :
29
Foglalkozásom :

Laurence E. Vaughn

Elküldésének ideje -- Csüt. Feb. 04, 2021 2:41 pm

7 groups
••

Hangokat észlelek kicsit távolabb magamtól. Nem ismerem őket, ám fogalmam sincs mennyire lehetnek közel vagy épp ellenkezőleg. Hiába figyelek, a hangok nem egy helyről jönnek. Vagy csak a hely varázsa... elátkozott mivolta végett ilyen kesze kusza. Mindenesetre a mobilomat ismét megpiszkáltam, ám a térerő túl sokat mondott... feladtam, hogy azzal bárkit is elérhessek. Ki lett volna az egyetlen reményem? Nos Maia hangja erőt adott volna, legalább egy hangyányit, ám nem sokat értem volna vele, így nem nagyon számítottam senki másra. Egy nagyobb lendülettel keltem fel a földről, hogy a koszos földtő szabaduljak, hiszen nem ide számztek, s magamat sem akarom, így tovább sétálltam. A folyosó időközben megváltozott, fogalmam sincs, hogy miképp kerültem zöld növényzet ölelésébe... kimaradt az elmém...vajon játszadozik velem valaki? Mindenesetre eléggé hivogató az egész környezet, olyan megbabonázó. Körül ölel a béke és a nyugodtság...holott semmi sem igazi itt. Elraboltak, elszívták az erőmet és még játszanak is velem. Ez több mint szemétség! Nem vagyok holmi állat, hogy ilyen mód szórakozzanak velem. Az a romos épület... hivogat. Csábít magához, mint holmi csokis sütemény, melyet a húgom nemrég megosztott velem. Nemrég... talán egy hónappal ezelőtt. Fogalmam sincs milyen időt írunk, hogy este van-e vagy nappal, vagy hogy hétfő, esetleg szombat van-e. Mintha a mobilom is szétesett volna ilyen téren. Semmit sem mutat. Még ennyire Maia sem szokott a bűvöletébe csalni, egy sima épület pedig megtette. Romos, az idő múlása meglátszódik rajta. A növényzet elburjánzott rajta, s talán ez tette oly félelmetessé. Ám mindez nem tartott vissza. Beléptem, felkészültem egy esetleges védekezésre, ám oly sok mindent se így se úgy nem nagyon tudok.
Számítok meglepetésre. Más boszorkányok üdvözlésére, vagy valami kegyetlenebbre...esetleg apám arcának másolatára. Mindenesetre ha felbukkanna, tudni fogom mit is kérdezzek, melyre csak ő tud helyesen válaszolni. S akkor tudni fogom a helyes lépést.

Dobás: Páratlan (a csapat többi tagja nem talál rád időben, egyedül pedig képtelen vagy ellenállni a vonzásnak, ezért bemész.)

Öltözet

Lelkes újonc

the Author
Chatkép :
7. csoport Procure-wand
Szerepkör :
történetek írója
play by :
faceless ≫
Hozzászólásaim száma :
92
Pontjaim :
0
Pártállás :
  • Semleges

Fő képességem :
Őt keresem :

the Author

Elküldésének ideje -- Vas. Jan. 31, 2021 5:05 pm
7. csoport

Helyszín: belső udvar

A csoportotok háromnegyede így vagy úgy, de egymásra talált, ez azonban nem jelenti azt, hogy a szekta meg fogja könnyíteni a dolgukat. Amint @Raymond T. Deer is kiteszi a lábát az ajtón, az hangos és vészjósló csattanással vágódik be mögötte; felerősített ösztönei nem hagyják cserben, de nem is hazudnak neki, hiába feszül neki az ajtónak, az többé nem fog kinyílni sem emberi, sem mágikus erő hatására. @Aksel Vaughn az egyetlen erejénél levő boszorkány, de ő sem képes mozgásra bírni az ajtót - az egyetlen út a nem túl bizalomgerjesztő udvar belsejébe vezet, ami említett boszorkányunk számára egyébként nem feltétlenül lesz rossz, elvégre a fia is ott van valahol.
Ahogy elindulnak az udvaron, a mágiával bírókat furcsa érzés keríti hatalmába, és ez alól nem kivétel @Laurence E. Vaughn sem, függetlenül attól, hogy közben a nyomára bukkannak-e vagy sem. Nem is olyan távol, a buja növényzet takarásában egy kicsit sem bizalomgerjesztő épület bújik meg, a csoportot vezető ösvény éppen elvezet mellette, persze könnyen lehet, hogy a mágiával érintettek számára még csak ösvény sem kellene hozzá. Megmagyarázhatatlan erő vonzza őket az épület irányába, és könnyen lehet, hogy egyedül @Raymond T. Deer határozottságán és befolyásolóképességén múlik majd, hogy képesek lesznek-e távol tartani magukat az épülettől...
Márpedig az a régi építmény amellett, odabent is jócskán tartogat meglepetéseket, talán a kijutást sem könnyítené meg számukra.

//

@Laurence E. Vaughn, kérlek dobj a kockával, a dobás eredményét pedig mindenképp vedd figyelembe az aktuális körben.
Páros: még idejében csatlakoztok egymáshoz a csapat többi részével, így van esélyed megúszni a szorosabb ismeretséget az épülettel (de ez közel sem jelenti azt, hogy biztosan nem mész be).
Páratlan: a csapat többi tagja nem talál rád időben, egyedül pedig képtelen vagy ellenállni a vonzásnak, ezért bemész.

@Thalia Prescott, kérlek dobj a kockával, a dobás eredményét pedig mindenképp vedd figyelembe az aktuális körben.
Páros: kiválasztott oldalad győzedelmeskedik, a vonzás rád is hatással van, így egyedül Raymondon múlik, hogy képes-e befolyásolni a csapatot.
Páratlan: a véredbe csempészett mágia alulmarad az épület hívásával szemben, te is képes vagy józanul mérlegelni a helyzetet.

A kockát ebben a topikban tudjátok dobni, és ha esetleg szükségét érzitek, olvassátok át nyugodtan, hogyan kell használni a kockát.

Fontos: @Laurence E. Vaughn dobása mindenképp történjen meg a következő kör első reagja előtt! Nem muszáj neki kezdenie a kört, de a dobása eredményét mindenki vegye figyelembe. Amennyiben páratlan számot dob, legfeljebb azt láthatjátok, ahogy bemegy az épületbe, előbb nem találhattok rá.

Határidő: 02.07. (vasárnap) délelőtt 11:00. Mesélői reag vasárnap délután érkezik majd.

Thalia Prescott and Aksel Vaughn felhasználónak tetszik ez a poszt

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

7. csoport
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 10. csoport
» 1. csoport
» 1. csoport
» 2. csoport
» 3. csoport

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok :: Chesterfield kúria-
Ugrás: