Elküldésének ideje -- Szomb. Ápr. 10, 2021 9:55 pm
group six ten
Temple of the Mighty
Felgyorsultak az események, és a vizespalackos próbálkozást követően jobb híján két pontos lövéssel mindenképpen hatástalanítottam a férfit, bár lehet, hogy Bel volt gyorsabb, nem is érdekelt már különösebben, csak az, hogy tovább indulhassunk és remélhetőleg végre elhagyhassuk ezt az elcseszett helyet, ami egyre inkább recsegett-ropogott, mintha össze akart volna borulni. A titkos út egy kapuig vezetett, melyen túl a hajnal derengése látszott, ami hosszú idő óta az első valódi jelnek tűnt, mennyi ideje is kóboroltunk az épületben. A lábam miatt a fiatalabb páros előbb ért az utolsó akadályhoz, amelyen át egyszerűen át is jutottak, így aztán követtem Belisát is magammal húzva, hogy végre megszabaduljunk. - Nem kell - feleltem a sétálás felvetésére, amúgy sem bírtam volna túl sokáig. Nálam a többiekkel ellentétben volt telefon, aminek odabent nem vettem hasznát, ám itt végre volt értelme, és tárcsáztam a mentők számát. A diszpécser tájékoztatott, hogy már több egységet elküldtek a kúriához, néhány percen belül meg kell érkezniük, szóval igen, a srác megérzése nagyon is jó, megvárhatjuk őket a kerítésnél ücsörögve.
Elküldésének ideje -- Csüt. Ápr. 08, 2021 12:09 pm
we can run down the street
with stars in our eyes
Ahhoz képes tök hideg van kint, mint amilyen meleg volt odabent, szóval én máris fázni kezdek és még mindig egy kicsit arra gondolok, hogy talán jobb lenne nekünk bent abban a kis hülye szobában, a hülye vaságyakon barkochbázva, mint itt a hűvös, szabad levegőn várni, hogy valaki megállítson minket és megöljön. Szóval én azért vissza-visszapillantok még a kúriára, mert mégis csak eltöltöttünk itt egy huzamosabb időt és én mégsem láttam még kívülről pedig tökre bírom az ilyen műemlékszerű épületeket és közben csak fogom Mack kezét, mintha soha többé nem lennék képes elengedni azt. - Hát ahha. - Most már amúgy is tök ciki lenne azt mondani, hogy nem, meg az is tök ciki lenne ha továbbra is apámmal és a feleségével élnék, meg aztán amúgy is éltem egy kúriában pár hónapot (és ez amúgy simán hangozhatna tök menőnek, ha a részleteket eltitkolom) szóval erre miért is mondanék nemet? Majd biztosan megbánom amikor rádöbbenek, hogy lehet, hogy Macknek minden macskafajta megvan, amit megtanított nekem. Majd biztosan megbánom amikor rádöbbenek, hogy fogalmam sincsen hogyan működik a mosógép. De hát hé, ezen elég akkor rágódnom amikor hozzám dörgölőzött az összes állata és nincs több tiszta pólóm amit felvehetnék, nem? - És izé, akkor innen gyalog megyünk tovább? - Mert értitek, akkor még mindig visszafordulhatunk. Na jó nem, csak viccelek. Megvárhatjuk a mentősöket a kapun kívül ücsörögve.
Jó, hát nem azért vágtam hozzá a palackot, mert azt feltételeztem volna, hogy ez majd bármit megold – érted, ha mondjuk legalább jéggé dermesztettem volna a palackban vizet, és lett volna súlya, máris jobb lett volna, nem? DE NEM ÉRTEK ILYESMIHEZ! –, csak megijedtem! De szerencsére Belisa és a fickó valahogy – mondom, hogy NEM ÉRTEK AZ ILYESMIHEZ – megoldják a helyzetet, így nekem már éppen elég azon pánikolnom, hogy itt egy újabb ajtó – ami ezúttal egy KAPU, de nekem már ajtófóbiám lesz, ha hazaérek, esküszöm, az összeset leszereltetem a lakásban! –, és kajak reszketve közelítem meg, és továbbra is szorosan Maddox kezébe kapaszkodva nyúlok a kilincsért. Remélem, nem egy kurva villanypásztor. Felkészülök arra, hogy megkúrjon az áram – nem tudom, hogy Maddox elég földelés lesz-e, vagy így rántom őt is magammal a halálba, de hát nem csodálatos vég lenne? nem, tudom –, ehelyett azonban csak nyikorogva lenyomódik a kilincs, aztán nyekeregve tárul ki a kapu, én meg hunyorgok a hajnali derengésbe, és próbálom nem elsírni magam. – És akkor... komolyan mondtad, hogy hozzánk költözöl, ha kijutunk innen? – Megvakarom a büdös, zsíros, undorító masszává hajam alatt a fejbőrömet, aztán rájövök, hogy se pénztárca, se telefon nincs nálam. Így aztán rohadt nehéz lesz Ubert hívni. – Jöttök? – Azért még hátrapillantok a két szőke lányra és a srácra, de őszintén remélem, hogy egyikük sem fogja felvetni, hogy alakítsunk kúriában raboskodó önsegítő kört, mert ahhoz már túl introvertált vagyok.
Chatkép : Szerepkör : történetek írója play by : faceless ≫ Hozzászólásaim száma : 92 Pontjaim : 0 Pártállás :
Semleges
Fő képességem : distroying, ruining your life? ≫ Őt keresem :
the Author
Elküldésének ideje -- Vas. Ápr. 04, 2021 9:17 pm
10. csoport
Helyszín:előkert
Mackenzie ásványvizes palackja bár kétségtelenül valami, ahhoz azért kevés lesz, hogy a szekta egyik tagját végérvényesen leszereljék vele.Kihasználhatják azonban a zavarát, elvégre a történések nem teljesen az ő tervei szerint alakultak, az ő szándékai szerint a legkevésbé sem a kúria előkertjében kellett volna kikötniük, de a kiválasztottak különlegessége itt is közbeszólt. Valószínűleg Belisa és Sam párosa is elegendő lehet a férfi lefegyverzésére: előbbi a mágiáját, utóbbi pedig harci tapasztalatát - persze a sérülése függvényében - felhasználva indul meg a szektatag ellen, és bár ők ketten is elegendőek lennének, ha Kyra, vagy esetleg Mackenzie és Maddox is segítenek nekik valahogyan, végérvényesen ki tudjátok iktatni az utolsó utatokban álló szektatagot is. Mert hogy ő lesz az utolsó, aki az utatokba áll. Egyértelműen látjátok kirajzolódni a távolban a kaput, ahogy látjátok a halovány derengést is szerte a kúria fala mentén: varázslat, ami a területet védi. Az egész túl egyszerűnek tűnik. Ki tudnátok sétálni a kapun a védővarázslat ellenére is? Pedig ki fogtok tudni. Csak valakinek meg kell próbálnia.
Ezzel a mesélői reaggal a kaland véget ért, több mesélői már nem fog érkezni. A csoport végső célkitűzése az, hogy a kapun keresztül elmeneküljetek a kúria területéről.
A helyszín április 11-ig van nyitva, addig szabadon írhattok!
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Vas. Ápr. 04, 2021 11:17 am
grey faced, eyes burnt out
flames are gone, my gloves are out
Már nem először vakuznak a szemembe, mióta itt vagyunk – végül is ez is egy bevett kínzási forma –, és már nem először kerülök más helyre, mint ahol eleve voltam – ezt a kínzási formát meg a nácik tutira elirigyelték volna amúgy, ha tudnak róla! –, ami eddig volt a gyomromban, azt már ugyan kihánytam, de HÉ, egy kis epe még van ott, kiköpöm azt is. Maddox kezét szorongatva próbálok kinyitni egy ásványvizet – ami sokkal, sokkal nagyobb kihívás, mint amilyennek gondoljátok, és IGEN, nekem pont ezek a mértékű kihívások valók, nem ám villanások meg helyváltoztatások meg szekta meg tököm tudja, hogy micsoda, NEM, az én kis nulla életemnek már az nagy kaland, ha fél kézzel akarok kinyitni egy flakont! –, aztán iszom pár kortyot, majd körbekínálom a többieknek, hátha esetleg ők is szomjasak. Ja, így terjed egy csomó betegség, de hát nem mindegy már? A két szőke lány szagra és látványra is tuti biztos, hogy ugyanúgy itt raboskodott, mint mi, a srác tök szar állapotban van, Barbara meg-- – Hol van Barbara? Lehet, hogy... VÁ! – A „vá” már annak szól, hogy Barbara helyett itt áll közvetlenül mellettem a muksó, aki az előbb még Kyrát ölelgette, és Kyra már határozottan nem ölelgeti vissza, hanem a fűben üldögél, tehát szerintem jogos a feltételezés, hogy akkor ez nem az a Jacob nevű fazon, hát reflexből hozzávágom a vizet flakonostul. Mert... ebből majd megtanulja! (Említettem már, hogy nem vagyok túl jó boszorkány?)
Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : Jenny Boyd Hozzászólásaim száma : 163 Pontjaim : 154 Pártállás :
Semleges
User név : Titti Fő képességem : Fő képességem a pirokinézis Őt keresem : A vámpíromat, az apámat és a hugomat Tartózkodási hely : Washington DC Korom : 30 Foglalkozásom : Felszolgaló/pultos egy kocsmában
Kyra Eleison
Elküldésének ideje -- Kedd Márc. 30, 2021 6:09 am
Kyra & The Others
Az elme legnagyobb ellensége a félelem
Jacob közelsége reménnyel töltött el, hogy nem vagyok egyedül, hogy van esély a kijutásra. Hiába beszéltek nekem a többiek, nem hittem nekik, hogy nem ő az. Szorosabban bújtam hozzá, ahogy Belisa megpróbálta elmosni a tűzfalat. Hiába tartottam, úgy látszik erősebb nálam. Jacob kérésére, hogy ijesszek rájuk, de ne bántsam őket több tűzlabdát is létrehoztam, majd sorra dobtam el őket, amik pattogni kezdtek a szűk folyosó falain. Úgy irányította őket, hogy lehetőleg senkit ne érjenek el, de Belisat le tudjam választani a többiektől, hogy minél közelebb kerüljön hozzánk.
Valaki a kis csapatból olyan kérdést tett fel, hogy egy pillanatra elbizonytalanodtam, de válaszolni már nem tudtam, mert hatalmas fény árasztotta el a folyosót, eltakartam a szemem, és mikor újra kinyitottam már egy kertben találtam magam, a többiekkel együtt. Pontosabban eggyel kevesebben voltunk. Az egyik nő eltűnt köreinkből. Körbefordulva kerestem, hátha a közelünkben van még, de őt ugyan nem láttam, ahogy Jacob sem volt sehol. Mintha egy lázálomból ébredtem volna fel. Igazuk lett volna a többieknek? Tenyleg nem ő volt? Csak egy újabb csapda?
Nem tudom, hogy a felismeréstől, vagy a villanás utóhatásaként, de felfordult a gyomrom és azt hittem menten elhányom magam. Jobbnak éreztem inkább leülni a fűbe, mert nem voltam biztos abban, hogy a lábaim megtartanak. A sérült vállamra simitottam a másik kezem, és a szégyentől vörös arccal fordultam a többiek felé. - Bocsánat. Remélem egyikőtök sem sérült meg miattam. - mondtam halkan feléjük fordulva.
Chatkép : Szerepkör : történetek írója play by : faceless ≫ Hozzászólásaim száma : 92 Pontjaim : 0 Pártállás :
Semleges
the Author
Elküldésének ideje -- Vas. Márc. 28, 2021 8:24 pm
10. csoport
Helyszín:titkos alagút
Kyra sajnos túl sok gondolatot szentelt Jacobnak és az édesapjának, ezért az útjukba került szektatag álcája túlságosan is valóságos számára. Az alaknak egyébként sem kell a többiekkel vesződnie, elvégre egyikük sem ismeri Jacobot - elég, ha Kyra elméjére koncentrál, és vele láttatja Jacobot maga helyett. A tűzfal elmosása jó ötlet volt Belisa részéről, ám a szektatagot határozott céllal küldték ide: meg kell akadályoznia a társaság kijutását, és vissza kell juttatnia két boszorkányt az úrnőjének. Kyra már a markában van, és ő továbbra is Belisát szemelte ki másodiknak. - Ijessz rájuk, de ne bántsd őket - súgja Kyra fülébe, de nem ad konkrétabb utasítást, ráhagyja, milyen módszert választ; egyébként is biztos benne, hogy Belisa nem hagyja majd, hogy a többieknek bántódása essen. Mivel mindenki rájuk figyel, a csapat egyetlen tagjának sem tűnik fel, mi történik a hátuk mögött: a lilás-feketés gömb haloványan dereng csupán a sötétségben, ráadásul az alak mágiája nyomán gyorsan elég nagyra nő. A boszorkányok egyike szemfüles lehet és a mágiát érzékelve megkérdezheti Kyrát, vajon az ő hőn szertett Jacobja is varázshasználó-e, de már ekkor is túl késő lenne kapcsolni, a gömb ugyanis gyors mozgással elindul a társaság felé... De nem az történik, amire a szektatag számított. Barbara áll leghátul, és ismét bizonyítást nyer, hogy a szekta még nem tudja biztosan, hogyan is kellene bánniuk a kiválasztottakkal. Ahogy a gömb a lány vállához ér, vakító villanás veszi el egy pillanatra mindenki látását, és ezúttal Sam sem kivétel a hullámvasút-élmény alól, amit mindenki fokozottan érzékel. A gyomruk felfordul és szédülnek - még szerence, hogy Mackenzie egyszer már kiürítette előbbi tartalmát -, ezért eltart néhány percig, mire mindenkinek kitisztul a feje és a látása. Már nem a folyosón vagytok. Odakint találjátok magatokat a friss levegőn, egyfajta előudvarban, a kúria épülete mögöttetek, a távolban pedig mintha hatalmas vaskapu derengene előttetek. Két dolog azonban megváltozott: Barbara már nincs veletek, a szektatag álcája pedig megszűnt Kyra fejében.
//
@Barbara N. Lancaster saját kérésére távozik a kalandból. A gömb kiválasztottakra gyakorolt eltérő hatása miatt ő a kúria kerítésén és védővonalán kívül találja magát, szabadon.
Tartózkodási hely : • Washington DC Korom : 34 Foglalkozásom : • bartender at Blasphemy
Belisa E. Cavanaugh
Elküldésének ideje -- Vas. Márc. 28, 2021 9:54 am
Temple Of the Mighty
A folyosó ennél morbidabb, már nem is nagyon lehetne és igen. Elég sok horrorfilmet láttam. Például a fűrészt is, ahol muszáj részt venni a játékban, hogy kijussanak. Vagyis... Kijutnak egyáltalán? Mindegy, nem fogom levágni semmimet, de sodródni kell az árral, azaz arra megyünk, amerre ajtó van. Nincs is nagyon más választásunk, hacsak le nem ülünk valahol a padlóra és állunk neki játszani valamit. Egy alak tűnik fel a folyosón, akiről fogalmam sincs kicsoda, de Kyra úgy indul meg felé, mint egy faltörő kos, szóval nem nehéz kitalálni, hogy vagy a pasija vagy valami rokona lehet. Vagy nem? Elég gyanús a figura, de a lányt képtelenség lenne megállítani. Az ellen sem tudunk tenni, hogy a fazon nyakába boruljon és az ellen sem, hogy tűzfalat varázsoljon körénk. Ha pedig mindez nem lenne már így is elég bizarr, az egyik - számomra idegen- pasi a nevemet mondja és azt, hogy véletlenül se menjek oda. A férfira villantom pillantásom és bólintok egyet. -Köszi a figyelmeztetést!- suttogom halkan, nehogy az állítólagos Jacob is meghallja. -Szóval ez egy kelepce. De mégis, mi a fenéhez kezdjünk? És miért pont én kellek nekik? Szemmel látható, hogy Kyra sincs mágia szűkében... - húzódok közelebb Samhez, csak hogy minél távolabb legyek a tűztől, valamint szorosan a férfi mellett is egyben, majd a kezére pillantok, ami az enyémre simul, miközben Kyrát próbálja győzködni. -Szerintem, ez most cseppet sem érdekli. Fordított helyzetben engem sem érdekelne.-morfondírozok a párocskát nézve, majd úgy döntök, hogy itt az ideje végre tenni valamit, mielőtt mind itt égünk szét, mint valami kicseszett boszorkányperen. Nagyon rég nem használtam az erőmet, de érzem, hogy visszatért. Szinte lüktet bennem, hogy végre használjam és ne csak porosodjon, így előrébb sétálok, hogy mindenki a védelmembe kerüljön, közvetlenül ezután pedig előcsalogatok egy "aprócska" vihart. -Ez egy kicsit vizes lesz.- közlöm, mielőtt kiteljesedne az eső és a szél, ami végig süvít a folyosón, bár a tűz elég sokáig ellenáll neki. Kyra gondolom igyekszik tartani a falat, de nem fogom hagyni, hogy hülyeséget csináljon. -Kyra. Legyen eszed! Ez biztos, hogy nem Jacob! Ki kell jutnunk innen, most ez a legfontosabb! Kérlek!- szólok oda a lánynak már csurom vizesen, majd a folyosó tetején gomolygó felhőkre pillantok és felkészülök arra, hogy megvédjem tőle magunkat, ha nem tisztul ki az agya.
Vámpírvadász
Chatkép : Szerepkör : magányos vadász play by : Liam Hemsworth. Hozzászólásaim száma : 66 Pontjaim : 57 Pártállás :
Elküldésének ideje -- Vas. Márc. 28, 2021 12:17 am
group six ten
Temple of the Mighty
Az ember azt hinné, hogy ha talál végre egy ajtót, akkor azon szerencsésen távozhat, bárhonnan. De itt ez a szabály egyáltalán nem érvényes, mert ha ki is jutunk, hát valami sokkal rosszabb helyre kerülünk. Szóval kezd nekem is baromira elegem lenni az ajtókból, az egész kúriából, egyáltalán varázslatból, ami itt tartott mindannyiunkat. Csak egy egész kicsi szünetet szeretnék, ami alatt végre egy valódi kijáratot találhatunk. Belisa után alig egy lépéssel lemaradva igyekeztem tovább - mert baromira nincs választásunk, meg mert szemmel láthatólag egy olyan ajtón sétáltunk át, amit szándékosan rejtegettek előttünk… -, de persze a roppant bizalomgerjesztő folyosó olyasfajta meglepetéseket tartogatott, amire egyrészt fel sem készülhettünk, másrészt az egyszerű fegyvereim hatástalanoknak tűntek. Picsába az egésszel! Megállítanám a szőke lányt, ha tudnám, de olyan lendülettel tört át kettőnk között Kyra, hogy esélyem sem volt utána kapni, és mire a fájó lábammal utolértem őt a többiekkel, rá kellett jönnöm, kurva nagy bajban vagyunk. - Kyra, ez az alak nem Jacob! Akart volna ő ártani ismeretlenül egy boszorkánynak? - blöfföltem természetesen, mert hát mit tehettem volna. A mágikus tűzfalon még az is lehet, hogy átlőni sem tudtam volna, így aztán nem is mertem kockáztatni, hogy a kis terünkben eltévedjen egy golyó. De a lángok kellemetlen forrósága nem hiányzott egyáltalán. Belisa keze után nyúltam, és megszorítottam. Nem fogom hagyni, hogy elvegyék újra tőlem, ha már végre megtaláltam őt.
Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 25, 2021 9:41 pm
– De Jack is felfért volna arra az ajtóra – közlöm Maddoxszal már-már hisztérikusan, mert nem akarom, hogy meghaljon – meg amúgy is, mi a garancia arra, hogy ha ő meghal, akkor ÉN életben maradok, hm? –, elvégre ő a legjobb barátom az egész világon – bár itt jegyezzük meg, hogy a világon jelentősen leszűkült az elmúlt időszakban mindenféle el-eltűnő ajtókra, meg fel-feltűnő folyosókra, meg folyton cserélődő arcokra, meg AGYDARABOKRA. Undorító, összeaszott vámpíragy-darabokra. PFUJ. – Hát az a kávés fazon, nem? – Más Jacob nem jut eszembe a Jacob's Aroma reklámon kívül, mondjuk egy kávé jólesne amúgy, ha már itt tartunk, meg egy háromfogásos vacsora is, de voltaképp most már egy diétás energiaszelet is, igazából NAGYON éhes vagyok, de lehet, hogy nem feltétlenül ilyesmin kellene agyalnom, mert egyszer csak TŰZFAL, GECI, én meg csak diszkréten felhördülök, és hát, ez biztos mindenkit meg fog lepni, de belekapaszkodom Maddoxba. – Na jó, de ha Belisa nem megy oda... – A faszi és a csaj között jár a tekintetem, mert hát a fene sem tudja, hogy melyikük a Belisa, ÚRISTEN, még Barbarára is ránézek, mi van, ha a Belisa a Barbara becézése? Mi van, ha nincs is itt semmiféle Belisa egyáltalán? Mi van, ha Maddoxnak nem kéne lángokkal beszélgetnie, mert nem érti tisztán, hogy mit mondanak? – Szóval... – Újfent hátrapillantok. Mert ugyebár az az ajtó meg becsukódott. – Szóval akkor így most mi legyen? És amúgy ezt most annyira komolyan gondolom, hogy még csak féltékeny sem kezdek lenni, amiért nem az én erőmre van szükség. Jó, hát nem mintha fel akarnám áldozni magam, vagy ilyesmi, de azért JÓLESNE a felvetés, na!
Elküldésének ideje -- Szer. Márc. 24, 2021 7:35 pm
with stars in our eyes
A tény, hogy mozog a padló MÁR MEG SEM LEP. Mármint komolyan, ez a hely tényleg olyan mint egy rémisztő elvarázsolt kastély - oké tudom, hogy az elvarázsolt kastélyok eleve rémisztők de ez még annál is sokkal rémisztőbb: random ajtók nyílnak meg random helyeken aztán random el is tűnnek; random sötét lesz; random zombivámpírok törnek az életünkre; random idegenek jönnek velünk szembe; random földrengés alakul szóval én már azon se csodálkoznám, ha piros hó esne vagy éppenséggel kiderülné, hogy nem is kastélyban vagyunk hanem valahol az Óperenciás-tengeren egy hajón várunk életünk megmentőjére: én már ahhoz sem ragaszkodom, hogy fehér lovon jöjjön csak vigyen már ki innen valaki. Légyszi. - Mack, te nem halhatsz meg! - Pillantok rá Mackre egy kicsit rémülten. - Ha hősi halált kell halni, akkor kettőnk közül nekem kell ezt megtennem. Úgy illik. Jack is hősi halált halt, hogy megmentse Roset vagy George Berger is meghal, hogy a barátjának jó legyen. - Mondjuk inkább ne bocsátkozzunk annak kiderítésébe, hogy miért nekem kell lennem a hősi halált halónak, inkább csak fogadjuk el a tényt, mert JÉÉÉ OTT EGY ÚJABB AJTÓ-- amin nyilván besétálunk. Itt tényleg SENKI nem nézett horrofilmeket? Úgyhogy csak felnevetek a szőke lány megjegyzésén - fun fact: majdnem minden lány szőke szóval ezt így most döntsétek el ti, hogy kin nevetek - pedig közben már gyomorgörcsöm van a ténytől, hogy MÉG EGY AJTÓ VÁR RÁNK. - Ööööö ki az a Jacob? - Súgom oda a nagy dulakodásban, mert lehet, hogy nekünk is futnunk kellene, hátha minket is megment, csak aztán mire tényleg futunk (oké, én inkább lemaradok és ha Mack nem engedi el a kezem, akkor itt szépen kullogunk utolsóként futólépésben) és mire tényleg odaérünk egy kicsit örülök, hogy nem mentünk a sor elejére, mert ez a Jacob alak elég para. MONDOM PARA és a szőke lány aki közben hozzábújik - most már Macket kizárhatjuk - meg csak még parábbá teszi a helyzetet. - Nem azt mondtátok, hogy mind menekülők vagytok? - Mert a nagy izgalomban nem emlékszem rá, hogy mit mondtak az idegenek. Mert tuti hazudtak, hiszen mindjárt ÉLVE EL FOGUNK ÉGNI!!!! Visszaszívom, nem akarok hősi halált halni. - Én nem tudom ki az a Belisa, de a lángok felém sodorták a nevét és légyszi Belisa, még véletlenül se menj oda. - Na jó ha tippelnem kellene akkor a harmadik szőke lányt tippelném Belisának kizárásos alapon - végül is érhetnek meglepetések szóval inkább nem merek hátranézni nehogy álljon még ott valaki. Bár már azon sem lepődnék meg.
Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : Jenny Boyd Hozzászólásaim száma : 163 Pontjaim : 154 Pártállás :
Semleges
User név : Titti Fő képességem : Fő képességem a pirokinézis Őt keresem : A vámpíromat, az apámat és a hugomat Tartózkodási hely : Washington DC Korom : 30 Foglalkozásom : Felszolgaló/pultos egy kocsmában
Kyra Eleison
Elküldésének ideje -- Szer. Márc. 24, 2021 5:54 am
Kyra & The Others
Az elme legnagyobb ellensége a félelem
Látva, hogy nem igazán vagyunk biztonságban a teremben, útnak indultam a többiekkel. Őszintén nem is igazán figyeltem, hogy merre megyünk. Az, hogy újonnan csatlakozott társaink között is van akiért eljöttek, hogy segítsenek kiszökni, csak még jobban facsarta a szívemet.
A remény, hogy Apám, vagy Jacob értem jön lassan kezdett elhagyni. Kezdtem beletörődni, hogy tényleg magamra vagyok utalva. Némán baktattam a sor közepén, Belisa és Sam párosa mögött, mellettem egy idegen nő, talán Barbara? Egy pillanatra néztem fel a folyosó sötétjébe. Már hajtottam volna újra le a fejem, mikor felismertem az alakot, aki a sötétben várakozott. Szívem hatalmasat dobbant, és a lélegzetem is elakadt egy pillanatra.
- Jacob! - suttogtam halkan, majd a többiekkel nem törődve indultam meg felé. Szinte furva indultam meg, szegény Belisat is majdnem fellökve, de a boldogság ami átjárt, legyőzött mindent.
- Hát eljöttél? Tudtam, hogy nem hagysz magamra - vetettem magam a karjába, belesimulva az ölelésébe. Édes hangja a fülemben csengett és karjai között a többiek felé fordulva, tűzfalat húztam, mely részben elvágta őket egymástól. Mesterem és szerelmem volt, ha azt kérte volna a világot is felégetem kérdés nélkül.
Semleges
the Author
Elküldésének ideje -- Vas. Márc. 21, 2021 7:47 pm
10. csoport
Helyszín:titkos alagút
Az a bizonyos titkos átjáró akkor sem lesz bizalomgerjesztő látvány, ahogy lassan útnak indultok, főleg, hogy elég egy véletlen pillantás a hátatok mögé Mackenzie-től, hogy a lány megállapítsa: az ajtó, amin bejöttetek, úgy tűnt el mögületek, mintha soha nem is lett volna ott. Persze Maddox is meg tudja erősíteni, hogy márpedig emlékei szerint sem szublimáltatok át a téglák között. A sort Belisa vezeti, bár tény, hogy Sam inkább sétál mellette, mint mögötte, ha szigorúan nézzük a távolságokat. Kyra egy kissé talán elveszett a két páros között; hiába bandukol mellette Barbara, szinte mintha nem is látná a lányt, annyira elveszik azon irányú gondolataiban, hogy egyedül van. Aztán, mintha csak reményei manifesztálódnának egyetlen képben, egy alakot pillant meg a távolban, a folyosónak azon a részén, ahová emberi szem szinte el sem láthatna még: Jacob. A többiekkel mit sem törődve és sérült vállát is látszólag elfelejtve indul meg felé futólépésben: Barbara hiába próbálja megállítani, Belisát és Samet szinte fellöki, aztán eltűnik a többiek szeme elől az egyik villódzó villanykörte fénye alatt, egyenesen Jacob ölelésébe olvadva. Ahogy a többiek utolérik őket, az ő szemeik elé valami egészen más tárul: nem mintha ismernék Jacobot, de ismernék, tudnák, hogy az alak nem ő; így is elárulja viszont szemeinek sötét, gonosz árnyékai. Jacob hangján suttog Kyra fülébe egyetlen mondatot: - Nem juthatnak ki innen. - Aztán, ahogy Kyra kezei nyomán felhúzódik a tűzfal a társaság előtt és mögött, még valamit a fülébe súg. - Szükségünk van Belisa erejére.
//
@Barbara N. Lancaster, kérlek dobj a kockával, a dobás eredményét pedig mindenképp vedd figyelembe az aktuális körben. Egyes vagy négyes szám esetén: Meghallod az alak szavait, és figyelmeztetni tudod Belisáékat a közelgő veszélyre, így van idejük reagálni, mielőtt egy láthatatlan, mágikus erő Kyráék felé kezdené húzni a lányt. Kettes vagy ötös szám esetén: Te nem hallod tisztán az alak szavait, Mackenzie azonban igen, így van esélye közbelépni, mielőtt egy láthatatlan, mágikus erő Kyráék felé kezdené húzni a lányt. Hármas vagy hatos szám esetén: Te nem hallod tisztán az alak szavait, Maddox azonban igen, így van esélye közbelépni, mielőtt egy láthatatlan, mágikus erő Kyráék felé kezdené húzni a lányt.
A kockát ebben a topikban tudod dobni, és ha esetleg szükségét érzed, olvasd át nyugodtan, hogyan kell használni a kockát.
Tartózkodási hely : • Washington DC Korom : 34 Foglalkozásom : • bartender at Blasphemy
Belisa E. Cavanaugh
Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 18, 2021 10:09 am
Temple Of the Mighty
Mostanra már tökélyre fejlesztettem a "riadt szemekkel körbe bámul mindenkin" reakciómat, ugyanis Kyra és a fekete hajú fiatal lány szavaira is így reagálok, bár utóbbinál vegyül az egész az értetlen ábrázatommal is. Újra körbenézek mindenkin, majd úgy döntök, hogy akár válaszolhatok is, mielőtt megkérdezném, hogy mi a fene az a kugli. -Mi ketten boszik vagyunk, de Sam... szóval ő egyszerű ember. Vagy kugli? Mi az a kugli?- rázom a fejem értetlenül hol az egyikre, hol a másikra pislogva - most van bőven választék-, hátha valaki tudja a választ. A mugli szót még ismerem a Harry Potterből, de a kugli nálam kimaradt. Hacsak nem a tekéről beszél a lány, de valahogy kétlem. Mindezek után viszont már annyira nem is érdekes ez a téma, mert az az érzés , ami valószínűleg mindenkin végig söpör, elvonja a figyelmemet. Csak egy bólintással válaszolok, majd rögtön utána a szemünk előtt megjelenő ajtót kezdem bámulni. Biztosan nem véletlen, hogy az ott megjelent, mint ahogy az sem, hogy a helyet körülvevő mágia meggyengült. Nem, mintha érdekelne, hogy mi okozta, mert én leginkább azon vagyok, hogy lelépjünk végre innen. A fenébe ezzel az egész kócerájjal. A lakásomat akarom! -Nem fogunk meghalni...remélem.- közlöm, bár az utolsó szót csak suttogni merem, de ugye én se lehetek biztos olyasmiben, amit nem tudok. Azonban igyekszem pozitív maradni és arra gondolni, hogy kijutunk innen és később csak egy jó sztori lesz, amit egy iszogatós estén el lehet mesélni. -Tekintve, hogy ez az ajtó eddig el volt rejtve előlünk... szerintem arra kellene mennünk. Benne van a pakliban, hogy kelepce, de én megyek...- közlöm végül, de a nagy rohamom odáig jut, hogy nekifeszülök az ajtónak, de nem történik semmi. Ha meg is gyengült valami, ez az ajtó még mindig védve van. Vagy egy nagyon fontos helyre vezet, vagy ez a kijárat. -Segítene valaki kinyitni? Attól tartok, csak úgy simán nem fog menni.- pillantok a többiekre, akikről úgy érzékelem, hogy hozzám hasonlóak és bár tudom, hogy szegény Sam jönne legszívesebben segíteni, vele most nem hiszem, hogy sokra mennék. Ez nem be van szorulva. Ezt mágia védi, amit ketten avagy még többen fel is tudunk törni. Viszont, ami mögötte van, még mindig nem az, mint amire vágytam. -Remek. Lefogadom, hogy ennek a végén is lesz egy ajtó, ami egy másik folyosóra vezet...- morgom dühösen, hiszen miért is lenne ez olyan egyszerű, mint egy plázában vagy egy reptéren, ahol ki van táblázva, hogy a hülye is értse, hogy KIJÁRAT.
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Szer. Márc. 17, 2021 9:04 pm
– Fogjuk rá – válaszolom Barbarának, és a mosolyom nem túl őszinte, mert azt ugyebár már említettem, hogy a hajam annyira MOCSKOS az itt töltött időnek köszönhetően, hogy a fonatom gyakorlatilag rasztásodott a zsírtól, és nem tudom, hogy ha valaha kijutunk innen, lesz-e kedvem nekiállni szétszedni úgy, hogy egy összeaszott vámpír AGYMARADÉKA is beleragadt. Lehet, hogy csak le kellene borotválnom az egészet? Én igazából nem tudom, hogy a többiek hova akarnak indulni meg sietni – eddig mindig baj volt mindkettőből –, hát kissé összezuhanva pillantok Maddoxra, akinek még mindig fogom a kezét, ÉS IGEN, ez ebben a pillanatban már elkezd kicsit ROMANTIKUSNAK TŰNNI, pedig azt hittem, hogy a hányás miatt nem így lesz, és MÉG A GYOMROM IS LIFTEZIK EGYET. Reménytelen vagyok. Vagy... várjunk, lehet, hogy a gyomrom nem is Maddox miatt liftezett, és nem is vagyok ANNYIRA reménytelen? – Ti is éreztétek? Mozog a padló? – Picit meg is basztatom a lábammal – mintha az ötvenkilós testem icipici noszogatására megismétlődhetne a dolog –, és mivel boszorkánynak is legalább annyira vacak vagyok, mint barátnő-alapanyagnak, eszembe sem jut, hogy más is állhat a dolog hátterében. De ha már a hátterekről beszélünk, a szőke nő és a srác mögött – akik amúgy TÖKRE hasonlítanak Katnissékre a Hunger Gamesből, nem? ezt feltétlenül meg kell majd beszélnem Maddoxszal, miután meggyőztem magam, hogy nem lettem szerelmes belé IS – megjelenik egy ajtó, én meg reflexből teszek egy lépést hátra, félig Maddox háta mögé húzódva – mert ha már meggyőzöm magam, hogy nem vagyok szerelmes belé IS, akkor akár fedezéknek is használhatom? rettenetes ember vagyok –, mert ezen a helyen eddig SEMMI jó nem sült ki abból, hogy ajtók megjelentek csak úgy! – Én sem akarok meghalni, de kinyílt mögöttetek egy ajtó. Onnan jöttetek? És ha nem, akartok arra menni? Vagyis, ha igen, akkor is mehettek arra. Én lehet, hogy inkább itt maradok, és mégis meghalok. Vagy mi, azt mondtad, hogy nem az a terv? – Megint Maddoxra pillantok segélykérően, aztán meg Barbarára, mert ő már átjött velünk egy ajtón, és gyanítom, hogy előtte átment legalább egy másikon is, és nem tudom, hátha majd ő megmondja a frankót, mert nekem most hirtelen nagyon-nagyon hiányozni kezd Marla-Galadriel. Bár igazából ő is csak ajtókon vezetett át mindenféle helyekre. Lehet, hogy ha egyszer kijutok innen, a lakásból az összes ajtót kiirtom a faszba.
Elküldésének ideje -- Szer. Márc. 17, 2021 8:26 pm
with stars in our eyes
- Hát igazábóóóól... - És itt Mackre pillantok, merthogy szerintem mi eddig nem kerestünk semmit, csak sodródtunk az árral és szobáról-szobára haladtunk, meg új emberekkel találkoztunk és ha ennek vége, akkor biztosan össze kellene dobnunk egy bulit: ha ezt a sok-sok embert mind bekövetem instán és ők mind-mind visszakövetnek, akkor azért simán lehet, hogy a képeimre kicsit több lájk jön majd, nem? - Én csak nem akarok meghalni. - Most mit szépítsek: ezen a ponton lehet, hogy inkább visszasétálnék a SZOBÁMBA (túl nagy a forgalom ahhoz képest, hogy hetek óta nem fürödtem, nem mostam fogat és ha most választanom kellene, hogy még ennyi ember előtt pisiljek vagy visszamenjek a szobámba és a kis vaságyamon feküdjek akkor.....) mint még húsz emberrel összefutni, ennyi arcot már meg sem bírok jegyezni és hogyan fogok köszönő leveleket írni? Úgyhogy én csak sodródom az árral és miközben Mack kezét szorongatom szüntelenül igazából csak megteszem azt, amire kérnek, hogy egy újabb terembe kerüljek ahol remélhetőleg nem kell új emberekkel találkozni és gyilkos zombi-vámpírok miatt sikítást visszatartani.
Semleges
the Author
Elküldésének ideje -- Vas. Márc. 14, 2021 4:47 pm
10. csoport
Helyszín:bálterem
Érdekes kifejezés ugyan a "kugli", de talán Barbara titka – vagy legalábbis a tény, amit jól lenne titokban tartani – biztonságban maradhat; ki tudja, a többiek mennyire jártasak a kiválasztottak témájában. Az mindenesetre biztosan szerencse, hogy a kedves polgármester urat már nem tudhatják köreikben, amikor erről beszél. Szerencsés az egymásra találás is, elvégre két kisebb csoport tud most egyesülni, hogy együtt keressék tovább a kiutat innen, már ha létezik egyáltalán. Aligha valószínű azonban, hogy ez a szerencse okozza azt a különös jelenséget, amit ezután következik. Belisa, Kyra, Mackenzie és Maddox visszatérő erejüknek hála egészen biztosan megérzik, hogy valami történik, de talán még a Barbara vérében csordogáló mágia is jelzi azt a furcsa megingást. Egy kicsit ahhoz hasonlatos érzés, mint amikor az ember egy gyors lifttel megérkezik a kívánt emeletre, és a gyomra menne tovább fölfelé; nem olyan szörnyű, mint egy hullámvasút, de határozottan érezhető. Kyra rögtön rosszat sejt, úgy emeli tekintetét a már egyébként is romos tető felé, mintha az ismét rájuk akarna omlani, Belisa pedig már a fedezéket keresi, ahová behúzódhatnának, és csak akkor jönnek rá, hogy szó sincs semmiféle földrengéshez hasonló élményről, amikor Sam szóváteszi, mennyire nem érti a viselkedésüket. És bár ő volt az, aki kimaradt az iménti kis izgalomból, a furcsa jelenség eredményét is Sam látja meg Belisa háta mögött: a terem túlsó oldalán egy egyszerű ajtó bontakozik ki a falból, amit addig mágia rejtett el a kíváncsi szemek elől. Vajon mi történhetett a kúriában, ami képes volt megtörni egy védővarázslatot, és a boszorkányok is érezték? Akaratlanul is mindenkinek végigfut a fején a gondolat, és talán éppen ez az oka, hogy gyorsan egyöntetű döntésre juttok az ajtó sorsával kapcsolatban. Ki kell használni a kínálkozó lehetőséget, ezért elindultok az ajtó felé. Ezúttal kevésbé egyszerű a helyzet, de ez egyben akár biztató jel is lehet. Az ajtót nem lehet egyszerűen csak a kilinccsel kinyitni, bizony szükség van a boszorkányok erejére, és még Belisa is hiába próbálkozik egyedül az áttöréssel, legalább még egy boszorkány segítségére szükség van ahhoz, hogy az ajtó feltáruljon előttetek. De talán az az ajtó, amit ennyire erősen próbálnak védeni, éppen arra vezet, amerre nem akarják, hogy menjetek: kifelé. Ebbe a gondolatba kell kapaszkodnotok akkor is, amikor beléptek, mert bár kivételesen sem vér, sem szektatagok nem várnak rátok odabent, egy dohos szagú, málló vakulatú folyosón találjátok magatokat, ahol nincsenek ablakok, az egyetlen, kissé bizonytalan fényforrást pedig a másfél méterenként lelógatott egyszerű villanykörték szolgáltatják. Egyértelműen látszik, hogy ez nem egy sima közlekedőfolyosó, és az is, hogy nem használták túl gyakran. Leginkább egy falba vájt titkos átjáróhoz hasonlít, márpedig az ilyesmi gyakran éppen a titkos menekülőutakat rejti...
Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : camila mendes ◎ Hozzászólásaim száma : 307 Pontjaim : 19 Pártállás :
Ellenálló
User név : zsani ◎ Fő képességem : don't shut up ◎ Őt keresem : Tartózkodási hely : the hell called heart of washington ◎ Korom : 26 Foglalkozásom : student ◎
Barbara N. Lancaster
Elküldésének ideje -- Vas. Márc. 14, 2021 10:05 am
team ten
everyone wants to escape sometimes
Kezdett egyre szimpatikusabbá válni egy zombiapokalipszis gondolata, semmint hogy itt töltsem az időmet. Ott azért elég egyértelműek lennének a szabályok: élsz vagy meghalsz. Itt viszont minden annyira bonyolult, minden annyira... kiszámíthatatlan. Főleg az ajtó, amin hárman léptünk át, és mikor a hátunk mögé néztünk, az ajtó köddé is vált. Mintha beleolvadt volna a falba. Ilyen nemcsak a filmekben van? - Jobban vagy? - kérdeztem Mackenzie-től, igaz, nem én voltam az első. A srácot, aki mellette állt, nem ismertem, az viszont biztos, hogy elszakadva az iménti társaságtól, az esélyeink lecsökkentek. Pontosabban, nullára redukálódtak. Tényleg elgondolkodtam azon, hogy megkeresem azt a poros kis helyiséget, ahová bezártak... legalább nem egy bálteremben fosztanak meg minden méltóságomtól - és az életemtől persze. Fel kellett volna tűnnie, hogy nem vagyunk egyedül. És már megint egy átkozott pisztoly, amit nekünk szegeznek. Esküszöm, nem hiszem el! Jó, király. Legalább rögtön le is eresztette. - Ti is... - A jól megszokott kérdést készültem megvillantani, miszerint ők is rabok-e vagy inkább szabadok, de végül ezt a kérdést meg is válaszolták. - Én támogatom! - biccentettem a szőke lány szavai után, aki szorgalmazta az indulást, én pedig nem is nagyon vitatkoztam senkivel, elindultam a saját fejem után. Ami soha nem vezetett még semmi jóra. Ugyebár. Csak menni akartam, tökéletesen ignorálva a vérfoltokat, amik szinte végigkísérték mind a három métert, amit megtettem. - De most azért tisztázzuk... - álltam meg hirtelen mindenki előtt, és szembefordultam az újonnan avanzsált társasággal. - Itt mindenki boszorkány, és csak én vagyok kugli? - néztem rájuk felváltva. Jó lenne tisztában lenni, hogy akkor most... kinek van itt mágiája? Van egyáltalán? Az idősebbik férfi lábán észrevettem egy sérülést. Talán ő vérezte össze a padlót.
Semleges
Kyra Eleison
Elküldésének ideje -- Szomb. Márc. 13, 2021 6:14 am
Kyra & Witches
Az élet felbecsülhetetlen
Az, hogy Juliet életével fenyegették meg Victoriat és konkrétan elválasztották őket tőlünk, adott némi magyarázatot. Victoria az elsők egyike, és Juliet a lánya. Így már érthető miért tűnt olyan bensőségesnek a viselkedésük, bár elég k titkolták.
Belisaval és Sammel némán folytattuk az utunkat, magunk sem tudva most mihez is kezdjünk. Végül egy ajtó előtt kötöttünk ki. Ahogy bementunk szinte velünk egyszerre másik három személy is a terembe lépett a túloldalon felnyíló ajtón. Nem is figyeltem meg jobban a termet, csak a szemem sarkából érzékeltem a friss vért, és a romokat. Némán álltam a három idegennel szemben, Belisa és Sam hamarabb válaszoltak a kérdésükre. Kicsit beljebb mentem és felnéztem a mennyezetre. Jó isten tudja mi tartotta még egyben a helyet, úgy nézett ki, mintha bármelyik pillanatban ránk omolhat az egész. Halványan érzékeltem az érkezők energiáját is, de a szoba fenyegető aurája jobban zavart.
- Talán tovább kéne mennünk. Szerintem ti sem szeretnétek csapdába esni... Újra - mondtam halkan, de így is visszhangot vert a hangom. ~ Apa... Jacob... Hol vagytok? Miért hagytatok magamra? ~ üvöltöttem gondolatban. Megint magamra maradtam, megint csak magamra számíthatok. Megint kislánynak éreztem magam, aki senkinek nem kell, akit mindenki eldob. Gyűlöltem ezt az érzést.
Belisa E. Cavanaugh
Elküldésének ideje -- Pént. Márc. 12, 2021 7:45 pm
Temple Of the Mighty
Még mindig furcsa volt a tudat, hogy valaki uralta a testemet és még mindig megborzongok, ha belegondolok, hogy komolyabban is megsérülhetett volna bárki, miközben én nem tehettem volna semmit. Most azonban már tehetek. Kivezethetem magunkat innen, bár nem igazán vagyok vezető jellem. Én magam sem tudom, hogy merre tovább, de végül a felkínálkozó ajtó felé indulok. Elöl megyek, mert én vagyok hármunk közül az egyetlen, aki képes mágiát használni, ha szükséges, ráadásul Kyra és Sam is megsérült. Más se zakatol az agyamban csak az, hogy vigyáznom kell rájuk, mert a lelkiismeretem nem viselné el, ha bajuk esne. Minden idegszálammal a környezetünkre figyelek, mikor pedig a kilincs felé nyúlok, lehunyom a szemem és megpróbálom az esetleges veszélyeket. Nem olyan pókemberesen, csak olyan "valami mágia ügyködik körülöttünk" módon, de nem érzek ilyet. A kilincs enged, de az ajtó szorul, így kicsit nagyobb erővel kell neki veselkednem, bár Sam segítsége jól jön. Apró, hálás mosolyt villantok felé, bár a hála most ezer dolog miatt szól, nem csak az ajtó nyomása miatt; hogy itt van, hogy keresett, hogy aggódott érzem... nem sokan tettek még hasonlót sem, bár azt sajnálom, hogy miattam megsérült és veszélybe került. -Bármi is van odabent, bárhogyan is reagálok arra a valamire... kérlek, ne ez alapján ítélj meg.- suttogom halkan, hiszen nehéz idők nehéz döntéseket igényelnek, tehát, ha szükséges lenne, kinyírnék bárkit. Most már én is ezen a szinten mozgok, mert tudom, hogy a szép szó nem használ, azt pedig nem fogom hagyni, hogy Sam még jobban megsérüljön. Boszit akartak, hát most megkapják. Ahogy benyitunk nagy nehezen, végül semmi veszély nem pislog ránk, csak egy romos, hatalmas terem. Egykor bálteremként funkcionálhatott, de most lepusztult. A padlón lévő vér sem bizalomgerjesztő. Összességében az egész hely szomorú és lehangoló látvány, mint ahogy a három személy is, aki megjelenik velünk szemben, és legalább annyira riadt őzikéknek tűnnek, mint mi. A srác kérése borzasztó fájdalmat okoz, pedig nem is ismerem. Hogy voltak erre képesek? Hogy kínozhattak meg minket így és még most is játszadoznak, mintha nem gyötörtek volna meg már épp eléggé mindannyiunkat? -Nem akarunk bántani senkit. Leginkább ki szeretnénk jutni. Ti jól vagytok? - kérdezem hol az egyikre, hol a másikra pislogva, bár a kérdés elég idiótának hát. Mégis, ki a fene lehet itt jól? Tekintve azonban, hogy Sam és Kyra sérült, leginkább az érdekel velük kapcsolatban, hogy el kell-e látni valakit.
Vámpírvadász
Chatkép : Szerepkör : magányos vadász play by : Liam Hemsworth. Hozzászólásaim száma : 66 Pontjaim : 57 Pártállás :
Elküldésének ideje -- Pént. Márc. 12, 2021 11:30 am
group six ten
Temple of the Mighty
Nem volt ínyemre a tény, hogy elszakítanak a két legerősebb jelenlévő mellől - nem vitattam a többiek képességét sem, bármilyen természetfelettiek is voltak, de az Első Boszorkányok egyike és a lánya nyilván erőfölényt jelentett. Ám a szektatag, nagyon egyértelmű volt, s különös módon még csak nem is akart velünk foglalkozni, így Belisával és a másik lánnyal tovább indulhattunk. Persze az más kérdés, hogy ez valójában szerencse volt-e vagy sem, hiszen ezen a helyen semmi sem úgy működött, ahogyan illett volna neki. Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem tetszik az újabb elénk kerülő ajtó… eddig az ajtók mögött semmi jóval nem találkoztunk. Az egyetlen, ami vigasztal, hogy Bel ereje visszatérni látszik, látványos a változás, az arcára van írva, jobban van - nekem persze rengeteg kérdőjel jelenik meg a fejemben, ám nem szólalok meg, tulajdonképpen az a pár kérdés elfér az eddigi száz mellett is… Az ajtónál megadtam magamat, belátva a helyzetet, én kevésbé voltam használható, így aztán fél lábon támaszkodva segítettem belökni az ajtót, ami mögött legalább nem egy hulla hevert és ezt pozitívumként fogtam fel. A mennyezetből származó törmelék azonban cseppet sem tetszett - ez a kúria olyan lepusztult volt a valóságban, hogy bármikor képes lett volna összeomlani alattunk, úgyhogy csak reménykedni tudtam benne, nem most akar összeborulni, akár egy kártyavár. Ám mint ahogy eddig is, voltak a régi bálteremben aggasztóbb dolgok is. - Ez friss vér… - mondtam ki hangosan, és bár folytattam volna, a terem másik oldalán nyíló ajtó félbeszakított. Fájó láb ide vagy oda, az érkezőkre szegeztem a fegyveremet. De hamar le is engedem - készenlétben ugyan, de már nem a pisztoly csövével kell szembenéznie az érkezőknek -, ugyanis a fiú szavaiból gyorsan kiderül, hogy ők is a fogvatartottak közül valók. - Felteszem, ti is a kiutat keresitek, ugye? - kérdeztem aztán barátságosabban, mert nem láttam okát, hogy a kis trióban ellenséget lássak, egyelőre legalábbis semmiképpen sem. És remélhetőleg a megszállást most már el fogjuk kerülni.
Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 11, 2021 1:56 pm
– Eee – felelem meggyőzően, jelen értelmi képességeim maximumát felhasználva, és nem merem megmondani, hogy az a hányásos kezem, mert félek, hogy akkor feleennyire sem lennél előzékeny és figyelmes és úriember és lovagias – ÉS A LEGJOBB BARÁTOM! –, szóval inkább csak feléd nyújtom a másik kezemben lévő palack ásványvizet, hogy igyál, mert hát látod, én sem haltam bele, és amúgy tutira te is szomjas vagy. Voltaképpen nem tudom, hogy minek masírozunk arra, amerre masírozunk – de éppen most robbant szét egy vámpír feje a vállam felett, meg most okádtam, ráadásul maga a POLGIMESTER adott nekem egy zsebkendőt, hogy rendbe szedjem magam (basszus, vajon mennyiért adhatnám el ezt a relikviát az eBayen?), szóval szerintem senki sem hibáztathat érte! –, kicsit hibásnak is érzem magam, mert én rángattam meg valamelyik könyvet, amely megnyitotta ezt a titkos, aztán titokzatosan eltűnő ajtót, az viszont tuti, hogy Barbara, Maddox és én nem ott vagyunk, ahol mindenki más van. Hanem ott vagyunk, ahol más mindenki van. A beszédet Maddoxra bízom, bár amikor azt mondja, hogy ezerszer jobb volt ott, ahol eddig raboskodtunk, akkor amolyan Nathan Fillion-osan tiltakoznék, de inkább befogom a számat, és csak igyekszem úgy tenni, mint aki ott sincs: nem veszek levegőt, nem mukkanok meg, nem nézek senkire, éppen csak még jobban rászorítok Maddox kezére, IGEN, a hányásos kezemmel.
Elküldésének ideje -- Szer. Márc. 10, 2021 3:27 pm
with stars in our eyes
- Mack, jól vagy? - Lépek egy kicsit közelebb pedig tudom, hogy amúgy az emberek többsége nem feltétlenül szeret ilyen közelségben lenni másokkal miközben hány, meg ugye azt is tudom, hogy ez egy hülye kérdés: hát mégis hogyan lenne jól - elrabolták, bezárták, elszívták az erejét, éheztették, nem hagyták fürdeni, nincs tiszta ruhája, a haját is simán lehetne rasztásítani, megfojtogattam, vissza kellett hoznia az időben, rá támadt egy VALAMI, agyas lett és még el is hányta magát - de ez inkább csak egy olyan jó fej akarok lenni kérdés, tudjátok olyan fognám a hajad WC csészék felett jól vagy, de egy kicsit nekem is hányingerem lesz (mondjuk azt hiszem nekem inkább az éhségtől, mert tudjátok van az az állapot, amikor már annyira éhes vagy, hogy képes lennél elájulni vagy éppenséggel elhányni magad, ha arról lenne szó: nem tehetek róla, hogy ez a pillanat nálam pont most van) úgyhogy egy kicsit jobban rászorítok Mack kezére és csak némán meg szótlanul követem, de belül rendesen pánikolok. Még mindig nem értem, hogy mit tettem, amiért ezt érdemlem az élettől. Szóval miközben én itt nagyban pánikolok és éhezem valahogyan eltűnünk. Mármint nyilván nem válunk köddé vagy valami - pedig menő lenne és talán ötletnek sem az utolsó - csak egyszerűen amikor a következő pillanatban a hátam mögé nézek többé nincs ott a polgi - és ettől csak még idegesebb leszek, mert a Polgi és Marla mégis csak a lehető lenagyobb biztosíték volt, amit el tudtam volna képzelni - helyette szemben áll velem három valaki, akiknek a mágiája egy kicsit vibrál és egy kicsit birizgál, de pont így birizgált az is, amikor elkezdték elszívni az erőmet, szóval csak a falnak simulok. Hátha láthatatlanná tudok válni. Hátha láthatatlanná TUDUNK válni, Mack és én. Túl ijesztő ez a hely ahhoz, hogy ne akarjak látható maradni, csakhogy ugyebár nem vagyunk egyedül és ettől szeretnék felnyüszíteni, mert már tökre elegem van az új ismeretlenekből, akik random lövöldöznek vagy éppenséggel futkorásznak és magyaráznak, szóval csak megköszörülöm a torkom és annyit mondok, hogy: - Ha szektások vagytok, akkor légyszi inkább kísérjetek vissza a szobámba, mert ott ezerszer jobb volt, mint idekint! -
Sam, Belisa és Kyra nem önszántukból hagyták maguk mögött addig kifejezetten jól működő csoportjukat, egyszerűen csak nem hagytak nekik más választást; egy társuk élete lett volna a tét, ha ellenszegülnek. Útjuk eddig viszonylag zavartalanul vezetett a folyosókon, és mire felbukkan előttük egy ajtó, Belisa lassan visszacsordogáló ereje is egyre nagyobb teret nyer magának. Szükségük is van rá, hiszen Sam és Kyra is megsérültek. Az ajtó kinyitásához elegendő a kilincs lenyomása, nem védi mágia, ami akár gyanús is lehet, de a választásaik ismételten végesek: hacsak nem akarna megfordulni és visszamenni oda, ahonnan jöttek, muszáj bemenniük. Belisa megy előre, amit Sam nem szívesen hagy, de be kell látniuk, hogy hármuk közül most neki van a legtöbb ereje, a szó mindenféle értelmezésében. A kilincs olajozottan jár, az ajtó mégis nehezen akar kinyílni, de ennek most kivételesen prózai oka van: az ajtó mögött felgyűlt megannyi törmelék. Odabent nem vár rájuk ellenség, de sok jóval sem kecsegtet a látvány. A hatalmas helyiség a díszes oszlopok maradékából ítélve egykor bálterem lehetett, a régi pompát azonban nem csak az enyészet vette el tőle. Még szinte száll a por a félig leomlott és a padlóra hullott mennyezet maradékából, és ha elég szemfülesek, vérnyomokat és észrevehetnek a padlón. Friss vérnyomokat. Ha pedig azt hitték, egyedül is maradnak, a terem túlsó végében felnyíló ajtó ennek hamar az ellekezőjét bizonyítja.
Mackenzie, Maddox és Barbara számára sem éppen úgy alakultak a dolgok, ahogy szerették volna. Viszonylagos biztonságban voltak eddig - a polgármester jelenléte mondjuk jogosan kérdőjelezhetné meg ezt, főleg Barbara számára, de két ereje teljében lévő boszorkány, két rendőr és egy képzett vadász azért elég jó biztosíték lehetett volna ezen az elátkozott helyen -, de hát honnan is tudhatták volna, hogy nem szabadna átlépniük azon az ajtón? A tükörszoba önmagában is elég rémisztő élmény volt, egyikük sem gondolt egy titkos átjáró lehetőségére, most mégis itt vannak. Az ajtó nagy dörrenéssel csapódik be mögöttük, biztos ami biztos, hogy senki figyelmét ne kerülhesse el az érkezésük, aztán egyszerűen csak beleolvad a falba, mintha soha nem is lett volna ott. Elveszítették a többieket, és most egy romos bálteremben találják magukat, jókora halom törmelék felett nézve farkasszemet a másik hármassal. Mackenzie és Maddox, valamint Belisa és Kyra párosa egyértelműen érzik a másikak mágiáját, csak az a kérdés, hogy mint kölcsönösen elraboltak is egymásra ismernek-e.