Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aksel & Thea

Boszorkány

Aksel Vaughn
Chatkép :
Aksel & Thea Tumblr_mn6ms5LmtG1qzmvsio1_250
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Mads Mikkelsen
Hozzászólásaim száma :
35
Pontjaim :
26
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
bb.
Fő képességem :
intuition
Őt keresem :
Aksel & Thea Tumblr_nyylxvhX2R1r382aho4_250

my son & my daughter
Korom :
55
Foglalkozásom :
pszichiáter főorvos

Aksel Vaughn

Elküldésének ideje -- Vas. Jan. 03, 2021 10:58 pm

Minden valószínűség szerint Te vagy az első igazi kísértés az életében, hiába is járt el felette az idő olyan nagyon… persze ez is csak nézőpont kérdése: lelassította az öregedését, de csak egy egészen kicsit, hogy ne keltsen vele feltűnést. Némi hiúság szorult belé is, de ha valaki hasonló múltra tekinthet vissza, mint ő, talán az óvatosság nem olyan meglepő. Persze minderről Te nem tudhatsz: honnan is tudhatnád, hogy a mágia ott zubog Aksel ereiben, a fia ereiben, s Tatianának hála már a lányában is. Honnan tudhatnál bármit is minderről, hiszen sosem mesélt neked ilyesmiről - ő pedig tökéletesen nyugodt, hiszen a képessége meg van hozzá, hogy kiolvassa belőled, ha becspnád, ugye? Márpedig nehezen tudja elképzelni rólad, hogy ártani akarnál neki vagy éppen képes lennél rá. Éppen Te. A szavaidat és a mosolyodat követően az ujjaid érintése a legjobb dolog eddig az estéjében. Hát nem nevetséges - ő nevetségesnek érzi -, hogy egy olyan fiatal nővel próbálkozik, mint Te. Mert próbálkozik, ebben ne legyen senki bizonytalan. Egy része nagyon szeretne belefeledkezni abba a puha, meleg érzésbe, amit a bőröd adna neki, mely selyemként takarná be, belefulladni a szőke tincseid friss, ropogós napfény és hópehely illatába… ugyanakkor őszintén tart attól, elutasítás várna rá ezen a ponton, ráadásul ha mindezt megteszi, visszafordíthatatlan károkat szenvedne a házassága. Márpedig szereti a feleségét, még ha az már sohasem lehet olyan heves, mint a veled való lehetséges viszony lenne.
A mondat, melyet elharapsz, egészen felkavarja. Nem érti, hogy lehet valaki ilyen kegyetlen és féltékeny… persze ez az ő esetében csak mint magánember igaz, pszichiáterként pontos elképzelései vannak, mennyire rossz családi háttérrel és szociális kapcsolatai lehetnek a barátodnak, amiből egyenesen következik, hogy erőszakoskodik veled és minden lehetséges módon korlátok közé akar szorítani. Akaratlanul is szúrós pillantást vet a pincérre, aki végtelen türelemmel és ráéréssel veszi fel a rendelésünket, miután kitöltötte a bort, így végül kénytelen módon elengedi a késztetést, hogy elzavarja. Most is, csak utána rendel, semmi igazán különlegeset, mégis olyasmit, amiről tudja, jól készítik itt: őzhúst vörösboros erdelyi gyümölcsös raguval. Abban a pillanatban, hogy ismét kettesben maradtatok, tekintete visszavillan rád, s aggódó pillantással illett.
- Tudod nagyon jól, mi a véleményem, és nem hinném, hogy Te volnál paranoiás - mondja komoly hangon, mégis lágyan. Mostanra megszámlálhatatlanul sok alkalommal próbált meggyőzni, hagyd el azt az embert… még ha tudja, hogy ez igen illetlen beleszólás más életébe. De úgy érzi, észhez kell térítenie. Melletted amúgy is hajlamossá vált elvakulnak lenni, ezt tudja is, érzi magán, mégis enged ennek az érzésnek. - Továbbra is áll az ajánlatom, ha szükséged van egy biztos helyre, amit James nem ismer - jegyzi meg aztán, mert már többször említette neked Aksel a lehetőséget, hogy költözz a kihasználatlan kis garzonba, amelyben a fia lakott egy darabig, de aztán elköltözött, a lánya pedig nem akart odamenni. El akarták már adni, de miattad már lebeszélte párszor a nejét.
Mégis mikor őszinte mosollyal az arcodon emeled a poharadat, ő is így tesz, nem képes nem a szikrázó kék íriszeidet nézni, amelyek olyan könnyen rabul ejtették az első alkalommal, ahogy beléjük nézett. - Én tartozom köszönettel neked - nem mondja ki miért, de tudja, pontosan érted, ahogyan ő is tisztában van azzal, nem a vacsorán van a hangsúly. Ott üvölt egy hang az agya hátsó zugában, jelezve, elindult a lejtőn azzal, hogy veled ül itt, de ez az üvöltés suttogássá halkul a Te hangod mellett.

Silver shadows walking by
my side And I'll breathe you
in my dreams

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Nov. 22, 2020 3:32 pm

i'll wrap my hands around your neck
so tight with love

Az izgatott bizsergés halk duruzsolássá alakul valahol a gondolataim hátsó felében, ahogy helyet foglalunk az asztalnál. Kezdek rájönni, miért szeretem ennyire ezt a feladatot: hiába alakul minden a terveim szerint, hiába eszel a tenyeremből, folyamatos kihívást jelent, hogy egyetlen pillanatra se veszítsem el Liliant, hiszen számodra gyerekjáték lenne megérezni egy apró hibát is. Te ráadásul azok közé tartozol, akiknél valóban stratégiára van szükség, te a legkevésbé sem csak egy magányos szerencsétlen vagy, akit két szép szóval le lehet venni a lábáról.
Talán ezért is megtisztelő az, ahogyan most is nézel rám. Nem ágállok, amikor megrendeled a drága vörösbort, elvégre Lilian még csak nem is tudhatja, mi fán terem a Château Lafite; egy finom kis mosollyal veszem tudomásul a dolgot, de látványosan csak akkor oldódik fel kissé a hangulatom, amikor a pincér kettesben hagy minket.
Nem kell sokáig bűvölnöm téged, hogy találkozzon a pillantásunk és feltehessem neked a magunk közti „nagy kérdést”, őszintén érdeklődve róla, hogy érzed magad. Ez Lilian: nem mély dekoltázzsal és ferde pillantásokkal nyerte meg magának a figyelmed – egy hozzád hasonló intelligens férfi hosszútávon nem lett volna vevő ilyesmire –, hanem a kedvességével és azzal, hogy végre valakit újra te érdekelsz, ráadásul úgy, hogy közben a te érdeklődésedet is végig fenn tudja tartani.
Ennek örülök – jelenik meg az arcomon az öröm derűs mosolya is, amikor kifejezed, hogy a társaságom ismét elérte a célját. A következő szavaid hallatán a mosolyom enyhül kissé, inkább megértés ül benne, de kihasználom a kínálkozó alkalmat. Átnyúlok az asztalon, kezemet az étlapot tartó, de most az asztal lapján nyugodó kezedre helyezem, ezzel is sugallva, hogy értem, mire gondolsz, és én itt vagyok, ha szeretnél beszélni róla, de erőltetni nem fogom a dolgot. Az érintés csak egyetlen pillanattal tart tovább a kelleténél, így még nem sugalmaz túlságosan bizalmas viszonyt, de ahhoz épp elég, hogy te ne feledkezz meg róla túlságosan hamar.
A kérdésedre az első reakció egy halk, kissé ideges nevetés, és az a jellegzetes mozdulat, amivel a halántékomhoz emelem a kezem, hogy aztán rögtön le is engedjem onnan. Aprócska mozdulat, de elegendő ahhoz, hogy hangsúlyt helyezzen a nem megfelelően elfedett ütésnyomra.
Most, hogy James elutazott, azt hiszem, garantált néhány nap nyugalom – húzom fel a vállaimat, mintha semmiség lenne az, hogy az ember valóságos megkönnyebbülésként éli meg, hogy a párja néhány napra eltűnik az életéből. Egy kicsit lehalkítom a hangomat. – Mielőtt elment, telepített valamilyen GPS alkalmazást a telefonomra, de nem tudom, van-e jelentősége... – Mintha csak tudná, hogyan tud a legjobban időzíteni, a pincér ebben a pillanatban tér vissza a rendelésünkkel, így pont el is kell harapnom a mondat végét. Az arcom ismét bezárkózik kissé, de udvarias mosollyal köszönöm meg a vizet és azt is, amikor tölt a vörösborból a poharamba. Ezután az ételrendelésünkről érdeklődik, pontosan úgy húzva az időt, mintha csak része lenne a tervemnek; rápillantok az étlapra, amivel eddig nem is különösebben foglalkoztam, és jóformán az első ételt választom, amit megpillantok és elég egyszerűnek tűnik Lilian ízléséhez, valamiféle sült hal könnyű salátaágyon. Amikor ismét kettesben maradunk, nem teszek úgy, mintha nem tudnám, miről beszéltünk, elvégre Lilian nem ostoba, de nem is szeret erről beszélni, ezért zavart mosollyal megrázom a fejem. – Ne is figyelj rám, biztosan csak paranoiás vagyok.
Hogy látványosan el tudjam terelni a témát, kíváncsian pillantok a sötétvörös nedűre a poharainkban, majd ujjaimat a sajátom köré fonom, és egy sokkal őszintébb mosollyal emelem meg az irányodba. – Inkább hadd mondjak köszönetet a meghívásért – nézek a szemeidbe kissé félszegen, de őszinte hálával, hogy mindketten tudjuk, a legkevésbé sem azért mondok köszönetet, mert ki fogod fizetni a vacsorámat.

Boszorkány

Aksel Vaughn
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Mads Mikkelsen
Hozzászólásaim száma :
35
Pontjaim :
26
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
bb.
Fő képességem :
intuition
Őt keresem :

my son & my daughter
Korom :
55
Foglalkozásom :
pszichiáter főorvos

Aksel Vaughn

Elküldésének ideje -- Vas. Szept. 27, 2020 12:26 am

Kedvellek, talán túlságosan is, mert olyan törékeny vagy, olyan elképesztően tiszta, pont mint a hófehér ruha, amiben tündökölsz. Olyan nagyon könnyű döntés lenne, ha fiatalabb lennék, és nem lennének gyerekeim… Olyan könnyű volna, az agyam hátsó zugaiban ott motoszkál folyamatosan az a gondolat, vajon megtehetem-e hogy engedjek a vágyaimnak. Mert magamnak már hetek óta nem hazudom azt, amit másoknak szemrebbenés nélkül megteszek, amikor rólad kérdeznek. Remek asszisztens, kiváló munkatárs, képzett alkalmazott. Számos semleges kifejezés, amivel mások előtt rád hivatkozom minduntalan. Ám valójában ez erőltetett hazugság a számból – elbűvölő, csodás nő, makulátlan és kedves. Esélyem sincs egy egyszerű munkanap során kimondani ezeket a jelzőket, túl sokat árulna el abból, miként gondolok Rád minden nap, Lilian. Hát nem nevetséges ez az egész? Pedig teljesen és tökéletesen nyilvánvaló, mert amikor a kék szemeiddel fogva tartod a tekintetemet, akaratlanul is kamasz fiúnak érzem magamat, akit túl könnyű zavarba hozni, ha egy olyan nő, mint Te ilyen áthatóan figyeli.
Viszonzod a lelkesedésemet, amikor szóvá teszem, mennyire örülök, hogy el tudtál ma jönni velem ide és ez őszintén boldoggá tesz. Talán ez aljas tőlem, mert mégis csak elárulom a házasságomat és a feleségemet, és talán már ezzel is végzetes és visszafordíthatatlan hibát követek el, ám mégis úgy érzem ez helyénvaló. A családomat kicsit szeretném kizárni, mert bár a mindenem a gyermekeim, néha úgy érzem megbuktam a nevelésükben, és szeretném ezt a szégyent és veszteséget elfelejteni. Veled pedig sikerül. Minden porcikám egyre inkább feloldódik, minél több ideig vagyok a közeledben.
– Egy üveg ’99-es Château Lafite-et hozzon, és egy pohár szódát – rendelek én is, s bár nem lep meg a válaszod, azért az sem érhet meglepetésként, hogy berendelem az üveg jó minőségű vörösbort, mert azt előre tisztáztuk, én állom a vacsorát, Te a vendégem vagy. Nem csak azért mert én ragaszkodtam ehhez az estéhez, hanem azért is mert így illendő. Lehetséges, hogy egyesek régi vágásúnak hívnának, de egészen biztos voltam abban, hogy ez így van rendjén.
A tekintetem aztán az étlapra vándorol, bár számomra nem tartogat nagy meglepetéseket, ez az étterem az egész városban a kedvenc helyem. Az élet fintora, hogy éppen a feleségemmel soha sem jártam itt, valószínűleg pedig már nem is fogunk együtt eljönni, hiszen abból csak egy kellemetlen jelenet alakulna ki, amire egyikünk sem vágyik. Pillantásom azonban Rád vándorol, amikor érzem az engem fürkésző tekintetedet.
– Jelenleg nagyszerűen – villantok meg egy elégedett mosolyt Téged figyelve, s az asztalra helyezem az étlapot, ami azt a kevés érdeklődésemet is elveszti, amit eddig élvezhetett. Melletted nehéz koncentrálni, melletted nehéz bármi másra figyelnem. Ezért is olyan fárasztóak néha a hétköznapok. Ennek ellenére azonban minden pillanatát élvezem. – Ezen túl kissé kimerülten – rázom meg kissé a fejemet, mert tudsz a tönk szélére sodródott házasságomról, te vigasztaltál hónapokkal ezelőtt. Talán ezért is hívtalak el vacsorázni, hogy köszönetet mondjak a támogatásodért, ami bőven túlmutat a munkaköri feladataidon. – De azt hiszem, fontosabb kérdés, te hogy vagy? – kissé összehúzom a szemeimet, ráncok jelennek meg a homlokomon, a tekintetem akaratlanul is a szemed körüli sötét zúzódásra fókuszál. Többször felvetettem már, hogy segítek a barátoddal kapcsolatosan, aki nem érdemel meg Téged a véleményem szerint, mert akkor nem bántalmazna. Ám azt is megértem, hogy félsz. Azonban én aggódom, minden alkalommal, amikor egy újabb zúzódást látok rajtad, egyre inkább.

in my dreams

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szomb. Aug. 22, 2020 10:31 pm

so tight with love

Tagadhatatlan az a finom kis bizsergés az elmém mélyén; a várakozás és a munka izgalma, ami egyszerre szól Dr. Vaughn személyének – és annak, hogy az ügye belopta magát a szívembe –, valamint annak, hogy jól tudom, mennyit várhatok ettől az estétől. Persze nem ringatom magam hamis álomképekbe, inkább a realitás az én talajom, de azt nagyon is jól láttam az elmúlt időszakban, hogy Aksel elérte az instabilitás mezsgyéjét; mi sem bizonyította ezt jobban, mint a ma este. Márpedig amennyiben a ma este a terveim szerint alakul, elég lesz neki egy egészen kis unszolás is, hogy átbillenjen.
Ezt vetíti előre az a tekintet is, amivel a felé közeledő alakomat figyeli – szinte látni vélem megcsillanni a szemeit az utcalámpák fényében. Nem tévesztem szem elől a pillanatot, amikor a pillantása elidőzik a nem tökéletes alapozáson a halántékomnál, ám én is néma maradok: mindössze a mosolyom változik meg egy kissé, a viszontlátás örömét beszennyezi egy kis értő szomorúság, ujjaim egy pillanatra szorosabban fogják a felkarját, de nem mondok semmit. Egyszerűen csak belemegyek a játékba, amelynek szabályai szerint ma este az éttermen kívül hagyjuk a szennyest.
- Köszönöm – felelem megkönnyebbülve, az öltözékemet övező bizonytalanságot egy magabiztosabb mosollyal váltva fel, amikor ismét Akselre fordítom a pillantásom. A szükségesnél éppen két másodperccel tovább tartom fogva a tekintetét, mindössze ezzel fejezve ki, hogy értem a bókja valódiságát.
- Persze – felelem, szándékosan nem leplezve jól egy kis megbúvó izgalmat a hangomban, ahogy Aksel tenyere a hátamhoz ér. Engedelmesen indulok el az étterem bejárata felé, az előtérbe lépve pedig nem is kell mondanom semmit: az ott várakozó pincér csupán egy pillantást vet ránk, majd magabiztosan egy kétszemélyes asztal felé indul, ami éppen elég távol van a többitől ahhoz, hogy egy pár kellemesen érezze magát a vacsora alatt. Megengedek magamnak néhány zavart oldalpillantást, hiszen Lilian bár boldog, egyben zavarban is van; a főnökével vacsorázik egy olyan étteremben, amit saját magának nem engedhetne meg. Aksel viszont, mintha csak Lilian lelkének húrjaira lenne hangolódva, éppen ezt a pillanatot választja, hogy megszólaljon, így megadva nekem a lehetőséget, hogy kizökkentsem őt a zavarából. Nagyon fontos, hogy lássa, milyen hatással van rá. – Én is – felelem, és bár a hangomban megbújik a félsz, hiszen Lilian tilosban jár, mosolygok. – Nem számítottam rá, hogy sikerül, de örülök, hogy itt vagyok.
Ahogy elérjük a célpontunkat, a pincér a székért nyúlt, hogy kihúzza nekem, hacsak Aksel nem lép közbe, hogy átvegye a helyét. Amennyiben a pincér marad a széknél, kedvesen megköszönöm az udvariasságnál, ha azonban Aksel áll a székem mellett, a mosolyom mellett megengedem magamnak azt is, hogy egy zavart mozdulattal a fülem mögé tűrjem a hajam, miközben leülök. A pincér elénk helyez egy-egy étlapot, de egyelőre az asztal mellett marad, az iránt érdeklődve, kérünk-e valamit inni.
Gyorsan Akselre pillantok, majd vissza a pincérre. – Én vizet kérnék, köszönöm – mondom ki a választ, amit bárki várna Liliantől, hiszen nem engheti meg magának, hogy akár csak egy üdítő miatt is drágább legyen a vacsora. Újra Akselre pillantok, de ha ő rendel valami komolyabbat, nem ellenkezek, csak egy apró mosollyal biccentek.
Amikor a pincér magunkra hagy minket, felnyitom az étlapot, de nem a fogások listájára nézek, inkább Aksel arcára függesztem a pillantásom, mintha ő sokkal jobban érdekelne – mert sokkal jobban is érdekel. Arcomon megjelenik egy már sokkal kevésbé zavart mosoly, ezzel is sugallva, hogy ha csak ketten vannak, Lilian ki tudja zárni a külvilágot. – Hogy vagy? – kérdezem aztán, kissé oldalra billentett fejjel tanulmányozva a vonásait. A játékszabály az, hogy a szennyest odakint hagyjuk, de ettől még az érdeklődés nagyon is őszinte.

Boszorkány

Aksel Vaughn
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Mads Mikkelsen
Hozzászólásaim száma :
35
Pontjaim :
26
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
bb.
Fő képességem :
intuition
Őt keresem :

my son & my daughter
Korom :
55
Foglalkozásom :
pszichiáter főorvos

Aksel Vaughn

Elküldésének ideje -- Pént. Júl. 24, 2020 4:04 pm

Olyan nagyon régóta vártam ezt az estét veled, és valószínűleg neked fogalmad sincs minderről, de amióta találkoztunk és elkezdtél nekem dolgozni folyton az jár a fejemben, te olyasvalaki vagy, akiben képes lennék megbízni. Persze ezt gondoltam a feleségemről, aki mostanra már rám sem akar nézni, aki bár még nem döntötte el, de napról napra egyre közelebb jut a válás gondolatához, én pedig tehetetlenül nézem mindezt, sőt már meg sem próbálok ellenállni ennek, mert valami végérvényesen eltörött közöttünk. És akkor te besétáltál az életembe, s minden egyes nap azért küzdöttem, hogy eltereljem a figyelmemet rólad, drága Lilian, mert félő volt eddig is hogy ostobaságot követek el. Ám a ma este… a ma este az ellenállásom utolsó szilánkjainak egyike. Legalábbis ezzel hitegetem magamat: még van bennem valamiféle gát, amely megakadályozza, hogy végérvényesen valami őrültséget, valami ostobaságot csináljak, amivel nyilvánvalóan lerombolok mindent az eddigi életemből.
Az étterem előtt várok rád, ami elegánsabb, mint amit valószínűleg megengedhetnél magadnak, de ez nem lehet kifogás, amiért nem jössz el, hiszen meghívtalak, többször elmondtam korábban, hogy ezen nem kell aggódnod. Csak beszélgetni akarok veled, mert a közeledben megnyugszik a képességem, amiről te nyilván nem tudsz, és ami mostanában, az otthonomban folyton újra és újra zavart lesz, felbolydul, s ettől én is. Ezt persze te már kiszúrtad. Az éleslátásod páratlan, annak ellenére is így gondolom, hogy nem vetted észre mennyire veszélyes a férfi, akivel együtt élsz, és most nem tudsz kiszállni a mókuskerékből, amiben előle kell futnod. Őszintén sajnálom mindezt. Felajánlottam már a segítségemet, de mindig elutasítottad, s nem tudom azért, mert valóban ennyire félsz attól a baromtól vagy csak nem akarsz a lekötelezettem lenni. Mindenesetre szeretnélek megvédeni.
Ahogy megpillantalak a fehér ruhádban, egy pillanatra bennszakad a levegő a mellkasomban. Nem kellene ennyire lenyűgözve éreznem magamat, tudom, mennyire veszélyes ez a kettőnk kapcsolatára nézve, a házasságomra nézve, ám nem tudlak nem végig mérni, ahogyan a törékeny alakod a tűsarkakon közeledik felém. Egyik kezemet kihúzom a nadrágom zsebéből.
– Szervusz – köszönök neked, egy pillanatig csak a tekintetedet figyelem, látom a zúzódásaidat átsejleni a sminked alatt a fényben, ami az étterem bejáratát világítja meg. A szám, az arcom megrándul, de nem teszek megjegyzést erre, szeretném, ha egyszerűen elfelejtenénk mindent, amit magunkkal cipeltünk ide, szeretném, ha csak mi ketten, teljesen lecsupaszodva lépnénk át a küszöböt, s persze tudom, ez nem ilyen egyszerű, nem is lehetséges, túl sokat kérek, de azért mégis csak kérem. Ahogy lepillantasz a ruhádra, akaratlanul is követem a tekintetedet, s mikor visszatérek az íriszeidhez kissé szemérmesen jegyzem meg: – Elragadó vagy – régen talán ez csak egy bók lett volna, amit egy férfi bármikor megjegyez, de talán te is érzed, hogy ezt több, mint érzelemmentes kedveskedés. Egészen kicsit elfordulok tőled, az étterem bejáratára nézek, majd visszafordulok hozzád.
– Mehetünk? – a hangsúly kérőd, de a kezemmel a hátadat érintem, jelezve, hogy menj csak, követlek, mert nevetséges módon bárhová követnélek. – Örülök, hogy el tudtál jönni – mondom miközben már az épületben vagyunk, s egy pincér kísér minket az egyik asztalhoz.

in my dreams

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Júl. 10, 2020 4:33 pm

so tight with love

A taxit az utca végében állítom meg, egy kicsit távolabb a bártól, és amikor a sofőr egy leplezetlen pillantással alaposan végigmér, csupán a tekintetével célozva arra, hogy a kezemben tartott húszdolláros helyett akár természetben is fizethetnék, rámeredek. A puszta nézésem elég ahhoz, hogy hátrahőköljön és inkább gyorsan kikapja a kezemből a bankjegyet; idebent még Thea vagyok, és egy ilyen perverz nyomorult nem is érdemelne nála jobbat.
Attól a pillanattól kezdve azonban, hogy kiszállok az autóból, már Lilian vagyok. Könnyedén egyensúlyozom a magas sarkakon – ez mindig hozzátartozik Lilian összeképéhez, és még csak kihívónak sem kell lennie. A ruhaválasztásom már sokkal lényegesebb: a fehér anyag finoman követi a testem vonalát, a szoknyarész nem illetlenül rövid, és még csak dekoltázsom sincs benne, de pontosan ezért tökéletes. Egyszerre tükrözi Lilian ártatlanságát – vagy inkább ártalmatlanságát – és garantálja, hogy Dr. Vaughn emlékeibe örökre beivódjon ennek az estének az emléke. Is.
Persze gondosan meg kellett komponálni a körülményeket. Tudtam, hogy nagy pillanat ez, amikor Aksel végre újabb lépést tesz Lilian felé, és a fényes nappal lopott órácskákat kész kiegészíteni valami komolyabb lehetőséggel is, éppen ezért nem szabadott, hogy minden gördülékenyen menjen. Nem engedhettem, hogy közben esetleg meggondolja magát otthon, a feleségét látva, nekem az kellett, hogy az utolsó pillanatig akarja ezt az estét. Ezért visszakozott Lilian azonnal, mondván, nem mehet csak el úgy otthonról, hiszen nem tudna épkézláb magyarázatot felhozni mentségére a párja előtt, ha pedig megtudná az igazat... Ó, igen, ezt a részt Aksel már nagyon jól ismerte, de azért az alapozást direkt nem csináltam elég vastagra, így aztán majd a megfelelő pillanatokban kaphat újabb emlékeztetőket a halántékom környékén derengő zúzódástól. Jacob szokás szerint remek munkát végzett.
Egészen az utolsó pillanatig kivártam, Lilian csak ma kora délután küldött sms-t a főnökének arról, hogy a párja elutazott három napra, így mégis ráér ma este. Azt persze nem hagyhatta, hogy Aksel autóval érte jöjjön, hiszen akkor a szomszédok miatt kellett volna magyarázkodnia.
És ez épp így volt tökéletes.
Magamra veszem az arcot: kissé elnyílt szemekkel, bizonytalanul oldalra-oldalra pillantva indulok el a bár irányába – hiszen Lilian nem jár ilyen helyekre, ezért zavarban van –, de aztán megengedek magamnak egy pillantást előre is, rögvest kiszúrva a bejárat mellett várakozó alakot. Ahogy felveszem a szemkontaktust Aksellel, finom mosolyra görbülnek az ajkaim és alig láthatóan kihúzom magam, ezzel is sugallva, mennyi magabiztosságot nyerek a puszta jelenlétéből.
Határozottabb léptekkel zárom be kettőnk között a távolságot, és amikor odaérek hozzá, megengedem magamnak, hogy szemeim elidőzzenek az arcán. Felesleges lenne tagadni, hogy nekem is kedvemre való az összes karakteres vonása, de ettől még nem billenek ki a szerepemből.
- Szia – üdvözlöm közben, és egy látszólag semleges, de mégis sokatmondó mozdulattal megérintem a felkarját. – Remélem, nem késtem el. Az utolsó pillanatban majdnem átöltöztem, mert... – Félbehagyom a mondatot, Lilian bájos bizonytalanságát tükrözve lenézek a ruhára, bár tudom, hogy Aksel enélkül is alaposan megnézné magának. – Talán egy kicsit túlzásba estem.

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

Aksel & Thea
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Thea Lindholm
» Thea & Leta
» Lidiya & Thea
» Jacob & Thea
» Tatiana és Aksel

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: