Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Albert & Silas - tinder and the bulldog

Vendég
Anonymous

Vendég

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Elküldésének ideje -- Pént. Márc. 20, 2020 8:10 pm

Miközben Albert olyan jót kacarászik, azért én odaszúrom, hogy elég borzalmas áldozat lennék, mert nem hagynám, hogy bárki föláldozzon. Valószínűleg foggal-körömmel meg minden mással addig harcolnék amíg végkimerülésben el nem pusztulnék legyen az-az áldozat bármilyen közegben. Meg aztán amúgy sem értek vele egyet, mert egyáltalán nem nézek ki úgy, mint akit fel lehetne áldozni, de nem akarok erről vitába szállni vele, úgyhogy inkább csak elhessegetem a gondolatot és csak úgy ráhagyom.
- De rendes vagy. El sem hiszem, hogy ilyen kedves felajánlást teszel. Tudod egyáltalán, hogy hogy néz ki a mosogatószivacs? Mármint én nyilván megtalálom a farkamat a nadrágomban, de hogy fogok magamhoz nyúlni, ha te fel sem ismered majd, hogy mit kell a helyzetben csinálnod? - Vigyorodom el, mint aki már borzalmasan várja a helyzetet, de aztán le is olvad a mosoly az arcomról, tekintve, hogy a telefonom még mindig ott van nála, amit igazából csak szeretnék visszakapni és mondjuk teljesen mást csinálni. Tényleg, bármit, akár némán is feküdhetünk egymás mellett.
De Albert akkor is hajthatatlan lenne, ha bármit megígérnék vagy bármit felajánlanék, akkor sem sikerülne elvonnom a figyelmét, úgyhogy én megadom magamat neki és csak hasra fordulva várom, hogy Albert megássa  a síromat, amibe majd magamtól dőlhetek bele.
- Most miért, ez egy elég korrekt leírás. Jobb, mintha azt írta volna, hogy órákig bírja az ágyban, mert az akkor tényleg kamu lenne. - Nyögöm élettelen hangon, miközben a kutyát piszkálom, aki a kis érdes nyelvével nyalogatja az ujjamat, amitől jobb esetben biztosan nevetni kezdenék, de ebben az esetben inkább csak úgy sóhajtozom, mint aki tényleg mindjárt meg fog halni, és ezen még csak az sem segít, hogy Albert próbálja oldani a helyzetet. Azért egy ponton mégis csak felnevetek, de elég halkan és elég vérszegényen, de ezen a ponton megállapíthatatlan lenne, hogy Alberten vagy éppen a kutyán - nyilván Alberten - és csak megdögönyözöm Boscot aki persze tök hajlékonyan veti hátra magát, hogy a hasához kicsit jobban hozzáérjek. - Hát szerintem ez nem éppen a kinézetükre utal, ha érted mire gondolok. - Nyilván érti, mármint pont Albert ne értené, hogy ez mire utal. - Mármint csak nem írhatod oda, hogy ki akarsz lenni a kapcsolatban, nem? És ez azért nem olyan, amit az emberre ránézve látsz. Most érted lehet, hogy bejönne a tag, de aztán pont ugyan azt a szerepet töltenétek be. Az elég ciki lenne, nem? - Közben persze még mindig a kutyát babrálom ahelyett, hogy ránéznék Albertre, mert a kutya legalább nem akar az üzeneteimben olvasgatni. Le is másznék hozzá, hogy a feltétlen szeretetét élvezzem, meg hát ő is az enyémet, ha Albert nem lenne olyan erőszakos. Mondjuk nem mondanám, hogy ez a része nem tetszik a dolognak, kár hogy éppen nemmás viszonylatban történik a dolog.
- Hát én is itt vagyok, te mégis a telefonomat nyomkodod. - Sóhajtok föl, közben meg persze már egészen elégedetten húzom magammal a kutyát is, aki láthatóan eléggé örül, hogy egy szinten vagyunk,morog, meg eléggé eljátszik a pokróccal meg a kezemmel, csakhogy Albert megszólal, én meg eléggé megdöbbenve fordulok felé, mintha nem éppen lenne normális.
- A nagylelkűség mintapéldányával van dolgom, mindig elfelejtem. -Gúnyolódom vele mielőtt arra nem jutnék, hogy igazából még mindig van esélyem elvonni a figyelmét. Úgyhogy csak úgy hirtelenjében egészen a csípőjére ülök, a feje fölött megtámaszkodva és valahogy úgy előrehajolva, hogy miközben én a telefont bámulom addig, a hajam a szeme elé, vagy legalább az arcába nyomódjon. - Nem fogom tudni megtartani magamat. - Figyelmeztetem panaszos hangon, hogy aztán nemes egyszerűséggel ráfeküdjek remélhetőleg a kezére is,egy kis időt nyerve, mielőtt tényleg bekövetkezik a vesztem. A fejemet Albert nyakához dörgölöm - remélhetőleg nem lökött le magáról - a kutyát meg csak úgy arrébb nyomom, hogy ne nyaljon a számba vagy Albert nyakába.
- Nem csinálunk inkább valami mást? - Álszent hangon egészen úgy nyögöm a nyakába, hogy közben az ajkaim a nyakát birizgálják. - Sokkal izgalmasabb dolgokat tudok, mint amit a Tinderem nyújthat neked. - Támaszkodom meg megint a feje mellett és úgy bámulok rá, mint aki éppen arra gondol amire gondolja, hogy gondolok. Egy kicsit hozzá is nyomom a csípőmet, hogy ha amúgy nem lenne egyértelmű, hogy eddig mire gondoltam, akkor most teljesen az legyen.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Márc. 20, 2020 7:17 pm
Mihelyt elhangzik az álszent kis szájából az orgia szó, igen érdekes grimasz ül ki az arcomra. Nem is tudom, hogy a szemöldökömet felfele, lefele, vagy összefele vonom, úgy nagyjából egyszerre mindhárom. Aztán egy epés kacagás mellett közlöm is vele, hogyha nem ismerném jobban, akkor én is áldozatibáránynak nézném az ártatlannak tűnő pofácskáját. De szerencsére ó nagyon is ismerem. Azt már nem teszem hozzá, de meg kell mondanom, hogy csodálatos. Csodálatos vagy. Minden porcikád.
Ha olvasnánk egymás gondolataiban, akkor most kezet foghatnánk a szüleinket tekintve. Legalábbis azt a részét, hogy mindketten milyen érdekes csatangolásokban vettünk részt tinédzserekként. Ami tetteiben nem feltétlenül összehasonlítható, de nem azon van a lényeg. Az enyémeknek nem jóhiszemű hozzáállása volt, szimplán saját magukkal voltak elfoglalva, apám az üzleti élettel, anyám meg hagyjuk mivel, de a lényegen nem változtat. Tapasztaltunk. Mondjuk míg Silas legfeljebb tinderezgetett, én addig a volt sofőrünk alvilági ügyleteibe kontárkodtam bele puszta kedvtelésből, a veszély után koslatva, illegális sikátorharcokban részt véve, sőt a hamisítás fortélyait is tőle tanultam meg. Na de mindegy is. Ebbe most nem akarok belemenni, gondolatszinten sem. Majd egyszer mesélek neki róla, szívesen.
- Jaj, hát ha ez minden vágyad, egyszer megnézheted, hogy elmosogatok és kiverheted rá. – Mennyi kínja van ennek a srácnak istenem. Egy idő után akárhogy is jön a kis boszorkány részéről a huzavona, végül megkaparintom és feloldom a telefonját, aztán kényelembe helyezve magamat, fel is oldom. Amúgy ha nem a földön hemperegne azzal a kutyatestben ragadt malaccal, akkor ő is láthatná, hogy egyébként nem nyitom meg az üzeneteit. Mármint megnyitom, mert csak úgy tudok az adott illető profiljára menni, ahol aztán a képeit lapozgatom, de az üzeneteket nem feltétlenül olvasom el. Rápillantok, ennyi. (Szerencsénkre random válogatok és egyelőre pont azét a pasasét nem nyitottam meg, akit annyira rejteni próbál előlem.) Aztán elkezdek pöckölni ide-oda. Persze, a legtöbbjüket balra húzom, de aki kellőképp finom falatnak tűnik, azt jobbra. A legtöbbjüknek alig van valami szöveg azon kívül, hogy mi a csillagjegye (wtf? Még a farokméretet megérteném, de mi ez a horoszkóp őrület? Lemaradtam valamiről?) de van, ahol elidőzök és végig olvasom a reeeendkívül lehengerlő bemutatkozásokat.
- Jézusom, ettől begörcsöl az agyam. – Jót nevetek a kínszenvedésem közepette, amit a bio kínossága okoz, és hogy éreztessem Silassal, nem az üzenetein virulok épp, fel is olvasom. – Ezt hallgasd… – Felolvasom azt a hatvan szónyi romantikus(nak szánt?) förmedvényt, ami azzal kezdődik, hogy saját lakása van és jó munkája, és azzal végződik, hogy ő milyen karizmatikus. Aztán újra nevetek egy jót. – Már nem azért, de aki karizmatikus, az nem mondja magáról, hogy karizmatikus. Nem? – Legalábbis magamból kiindulva. Ha Silas belegondol, rájöhet, hogy az én számból még soha nem hallott olyasmit, hogy én ilyen volnék vagy olyan volnék. Karizmatikus, meg sármos, meg tököm tudja milyen jelzővel illetik magukat. Ha ez valakinek a viselkedéséről nem jön le, akkor nem is az. NA EZ MEG A MÁSIK! Újra nevetni kezdek, mert már a sokadik ilyen profil jön szembe a sűrű balra húzogatás közepette. De a kérdésem komoly, komolyan nem értem. Na meg a komoly mellett elég lenéző is. – Miért írja azt minden harmadik pasas a profiljába, hogy maszkulin? Mármint eeehhh… – Felnézek Silasra kényesen elhúzva a számat. Mi bajuk van ezeknek? – Ha valakinek ki kell írnia azt, hogy ő maszkulin, akkor az nem épp az ellenkezőjét sugallja? Mármint érted. Valakire ránézel és vagy az, vagy nem az. Rám nézel és látod, hogy nem vagyok se szőke, se vörös, szóval nem kell kiírnom a profilomba, hogy milyen színű a hajam. – Húzhatnám a témát, mint a rétestésztát, de amúgy csak magamat égetem ki vele, úgyhogy ugrok is. Amúgy meg őszintén nem értem, hogy Silasnak mi baja van most. Ha egy fokkal magasabb lenne az érzelmi intelligenciám, akkor bizonyára én is rájöhetnék, hogy amit csinálok a telefonjával, attól baromi kényelmetlenül érzi magát és lényegében megalázom vele. De könyörgöm, mit drámázik ilyeneken? Szerinte hol érdekel?
- Hé, figyelj már rám! – Figyelemre vágyok. Figyelj rám! Megfogom a bokáját és alattomos módon behúzom az ágy közepére, mielőtt lemászhatna a földre a kutyához. – Hahó, itt vagyok. – Forgatom a szemeimet, de csak szórakozok, tudom én, hogy hall. – Rakd fel az ágyra Boscot is. Bánom is én. – Ha annyira vele akar foglalkozni. Amúgy az a kedvenc pokrócom, de szintén nem adok neki hangot, ahogy annak sem, hogy mennyibe került, mert minek. Ezek csak tárgyak. Azt akarom, hogy idebújjon. – Nem zavar, ha nézed, mit csinálok. – Milyen nagylelkű valaki… még én mondom, hogy nem zavar, ha nézi. De az én szemszögemből ez az egész helyzet nagyjából annyi, hogy együtt virulhatunk ezeken a szerencsétleneken. Miért baj az?
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Márc. 20, 2020 12:47 pm

- Azon kívül, hogy az emberek kilencven százaléka fehér inget hord? Hát nem is tudom, olyan snassz, meg olyan átlátszó, venned kell föl alá valamit, meg olyan vagy benne mint egy pincér. Aztán ott van a rizikó faktor, ha leöntöd, leeszed vagy a koszos kezeddel véletlenül hozzá nyúlsz biztos, hogy mindenki észreveszi, hogy koszos lett az inged. Meg olyan, mintha nem is tudom, mintha valami keresztelőn lennél vagy nem tudom. A kovenünkben kellett  mindig fehérbe öltözni, ha áldozatokat hoztunk. - Fintorodom el egy másodpercre, de mielőtt nagyon elkezdenék a múlton gondolkozni és rágódni inkább visszatérek a fehér ing problémához, amiről nyilvánvalóan órákig tudnék még beszélni, megvillogtatva minden tudásomat, amit ebben a digitális világban magamra szedtem, csak szerintem Albertet már ez a kis előadás is kellően untatja, úgyhogy csak felsóhajtok és próbálom igazán nagyon rövidre fogni a dolgot. - És tudtad, hogy orgiára is kínos fehérben menni? Olyan, mintha te lennél az akit szűzként áldoznak föl, ennyi erővel a fejedre is írhatnád, hogy rontsatok meg. Mondjuk nem hiszem, hogy nekem kellene erről előadást tartanom, valószínűleg sokkal többet tudnál erről te mesélni.  - Biztos rémesen érdekes történeteket tudna most itt felhozni az emberek szexuális éhségét tekintve, de ebben a helyzetben azt hiszem nem akarok furcsa perverziókról hallani, mert akkor úgy kellene tennem, mintha nagyon meglepne a dolog, és aztán meg be kellene vallanom, hogy milyen hátrányokkal és tapasztalatokkal járt felnőni ebben a világban, és hogy mennyire de mennyire felelőtlen szüleim voltak, és hogy mennyire de mennyire ki tudtam használni a jóhiszemű hozzáállásukat, de akkor az azt is vonzaná, hogy bemutassam őket és akkor attól elkezdeném rosszul érezni magamat, bekerülve egy végeláthatatlan körforgásba. Úgyhogy inkább csak elhessegetem a gondolatokat és igazán arra próbálok gondolni ami itt történik velünk a jelenben. - Miért, akarunk? - Kérdezek vissza egy hatalmas vigyorral, mintha ez nem lenne már most egészen egyértelmű. Az én csípőm egészen felé mozdul és át tudnám adni magamat az érzésnek nagyon könnyedén, elfeledve az előbbi gondolatokat, csakhogy ő máris ott áll előttem a telefonomat lóbálva, amitől hirtelen már nem is akarom, hogy úgy érjen hozzám. Valami kényelmetlenül rossz érzésem támad, tudod olyan nyakat fojtogató és gyomrot összehúzó rossz érzés, amitől az ember hirtelen megfeszül. Pont olyan, mint amilyet akkor érez az ember, amikor tudja, hogy bűnös, én pedig roppant mód az vagyok.
A gúnyolódására csak egy vérszegény fintorgásra futja, sokkal több energiát fordítok arra, hogy az ujjaimat olyan helyekre juttassam, ahol Albert nem fér hozzájuk, nem mintha nem tudná a kezemet kierőszakolni más pozícióba bárminemű erőfeszítés nélkül, de azért a tudat mégis csak egész megkönnyebbülést hoz.
- De ez simán működhetne így, mert igazából mi találjuk ki a szabályokat, ez nem valami ezer éves rituálé, ahol jobbra kell lépned a bal helyett. - Forgatom meg a szemeimet valami fél duzzogással, hogy végtére is a telefonom még mindig Albert kezében van, meg persze amiatt, hogy hiába próbálnám meggyőzni bármivel, esélytelen lenne. - Nem, ez nem számít csalásnak. Igazából te csalsz, bezzeg ha én nyertem volna és két hét múlva akarnám, hogy takaríts, tuti nem tennéd meg. - Lebiggyesztem az ajkaimat, mint egy utolsó mentsvárként, hogy hátha sikerül meggyőznöm arról, hogy tegyen le a dologról, aztán persze föl is sóhajtok, mert az ujjai elég gyorsan pötyögik be a kódomat, a szemöldököm azért a magasba szalad, hogy honnan is tudja, de a hasamban lévő kellemetlen görcs sokkal erősebb, mint a meglepődésem.
Körülbelül még egy percig bámulom elég szomorú és könyörgő szemekkel, mielőtt rájönnék, hogy ez esélytelen (oké igazából ezt már az elején tudtam, inkább csak reménykedtem). Aztán felsóhajtok megint, és csak úgy fogom magam és hasra fordulok, még a fejemet is elfordítom Albert irányából, inkább nem is akarom látni, hogy milyen képet fog vágni ahhoz, amit ott talál. A  kezemet lelógatom az ágyról, az ujjbegyeimmel pedig megkocogtatom a padlót, hogy Bosco felfigyelhessen rám. Igazából nem kell sokat zajonganom, a kutya elég hamar odamászik Albert pokrócát maga után húzva, én meg úgy kezdem el a fülét vakargatni, mintha ez bármitől megvédhetne. Elég édesen röfög és szuszog miután a kedves simogatásunk átvált valami izgalmas játékba, amiben éppen Albert pokrócát szeretnénk kisajátítani mindketten. Azért mondjuk remélem, hogy ez nem valami műérték, mint a lakásban körülbelül bármi, és nem éppen egy olyan takarót szedünk szét, ami többe került, mint amennyinek kinéz. Azért a Boscoval való játszadozás eléggé lefoglal ahhoz, hogy csak félig akarjon a szívem a torkomon keresztül távozni, de azért minden nyelésem kényelmetlenül karcolja a torkomat, és egy ponton csak úgy csúszok le a földre a kutya mellé az ágyról, mintha az bármitől megmenthetne, hogy így nem csak én nem látom Albertet, hanem ő sem engem.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Márc. 20, 2020 10:40 am
Igen, én is észrevettem, hogy ráncosodok, amin Silassal együtt nevetek is egy jót. Nem olyan feltűnően, mint ő, de láthatóan nincs ellenemre a piszkálódása. Mert amúgy néha kifejezetten ellenemre van és hajszálak választják el attól, hogy leharapjam a csinos kis fejét a nyakáról vagy egyenként az ujjaival kezdve kezdjem lefejteni róla a végtagjait. Jó, túlzás. Olyasmit én nem szoktam csinálni. Ha valakit kínozni kell egyébként is a mentális tortúra híve vagyok. Akár hiszed, akár nem, nem kenyerem a felesleges erőszak. Legalábbis egy bizonyos ponton túl nem. Most nyilván nem róla beszélek, de ha valakit vissza kell állítani a sorba, egy kis ejnye-bejnye, néhány törött csont, elmegy. De azzal, hogy a beleidet fogom a nyakad köré tekerni, általában csak fenyegetőzök. Mert amúgy jó eséllyel előbb hánynám el magamat, mint a delikvens. Láttam néhány ronda dolgot annak idején a fronton. Azt hinné az ember, hogy megedződtem. Ami így is van, de azért van egy határ. Jesszusom, na kanyarodjunk szépen vissza ehhez az ínycsiklandozó kis boszorkányhoz a horrorséta helyett.
- Mi bajod a fehér inggel? – Húzom fel az orromat. A fehér ing a világ egyik legkirályabb dolga. Másrészt meg ismerem Silast, úgyhogy inkább bele se menjünk, felesleges. Tudom, mivel jár az, ha őt viszem magammal. Márpedig én őt akarom magammal vinni, nem egy olyan Silast, akit szépen minden oldalról lefaragtam, hogy beleilljen az általam elképzelt dobozba. Más lenne a helyzet, ha dolgozni mennénk, de nem teljesen erről van szó. Sosem tenném ezt a dobozos dolgot senkivel, ahogy egykor a szüleimnek sem hagytam, hogy ezt tegyék velem. Hipokrácia lenne tőlem.
- Miért, nem akarunk szexelni? – Elnevetem magam a fura feltételezéseit hallva, de a kérdésem nem komoly. Nem tudok olyan valós helyzetet elképzelni, ahol ő ne akarna engem, vagy én ne akarnám őt. Oké, keresve mindenki találna olyan szcenáriót, de nem kell kákán a csomót. Most is olyan csábító, ahogy itt térdelek az imádott combjai között. Szívesen feltolnám a pulcsiját, a pólóját, hogy az őrületbe kergessem a csókjaimmal, talán még egy kis kóstolót is vegyek. Ám a látszat ellenére (meg vele szemben, bár imádom, hogy ilyen) nem vagyok már huszonéves, aki képtelen a farkát a nadrágjában tartani. – Shhh… – Csitítom el, amikor az ajkai közül kiszökő sóhaj halk nyögéssé alakul. De nem azért, mert csendkirályt akarok vele játszani, hanem azért, mert amúgy nem áll szándékomban belekezdeni a huncutkodásba, csak a telefonjára pályázok. Amit néhány másodpercen belül meg is kaparintok és úgy állok talpra, mint egy szűzkurva, aki elhúzta a mézesmadzagot, de mikor a tárgya kellene térni már a határban sincs.
- Biztos, hogy nem oldom föl. – Kifigurázom, valami érthetetlen akcentussal nyavalyogva vissza a szavait, és  a hozzávágott grimasz sem a legelőkelőbb. Aztán újabb esélyt adva (kérve?) ismét az arca felé tolom. Oldd fel. Aztán elkapom a telefont, minden alkalommal, amikor érte nyúl. Figyelek rá, hogy ne repedjen vagy törjön, de olyan vasmarokkal tartom, hogy tőlem aztán nem kaparintja meg. – Ez nem így megy cicuka. A fogadás az fogadás. Ne fogadj, ha utána meg nem akarod betartani. Amúgy meg nem ezer éve járt le, csak két hete történt. Jesszusom. – A végére csak hisztisen kisóhajtom azt az egy szót és levágódok az ágyra, úgy cipőstől. Érzem a sötétszürke ágytakaró szagán, hogy meghempergett rajta az ázott kutyája, úgyhogy tök mindegy. Feltúrom magam mögött Silas oldalán a párnát és kényelmesen dőlök neki, a lábaimat meg egymásra pakolom kinyújtva. Igen, van oldala. Mert ő szokott azon az oldalon aludni. Nem mintha olyan sokszor aludt volna már itt, de na érted. Ez az ő oldala, az ablakfelőli. A másik meg az enyém. Egyébként nem tudom, mennyire gondolja, hogy biztonságban van, merthogy egyáltalán nincs. Elég volt a minap a szemem sarkából látni a kódját. Vagy amúgy simán ideerőszakolhatnám az ujját és feloldhatnám azzal. – Rossz vagy Silas! Nem ér csalni! Te csalsz, nem én! – Bökdösök felé komolytalanul az ujjammal épp úgy, mint ahogy Bosco felé mutogattam, amikor megugatott. Mert nem akarja ideadni a jutalmamat. Bezzeg ha abban fogadtunk volna, hogy le kell szopnia, már végezné a dolgát, mint a kisangyal. Lássuk, mit titkol. Nem mintha különösebben érdekelne, inkább csak amiatt akarok kicsit az idegein táncolni, mert baromi furcsán viselkedett. Ha nem lenne ez a fogadás, akkor nem zaklatnám vele. De így? Oh la la.
Bepötyögöm a kódját, feloldom a telefont és akarva akaratlanul is (jó, akarva) a Tindert nyitom meg, mert van vagy tizenöt értesítése. Párba álltál, új üzenetet kaptál, meg mit tudom én. – Lássuk, mit huncutkodsz a digitális világban. – Nevetek az orrom alatt. Sajnos túlságosan élvezem a helyzetet és meg sem fordul a fejemben, hogy Silast ezzel mennyire megbántom vagy kellemetlen helyzetbe hozom. VISZONT! Fogadtunk, ő belement. Nem csak úgy elvettem a telefonját. Mármint igen, de érted. Ha én veszítettem volna, akkor most mosogathatnám a tányérjait. Tudod mikor mosogattam utoljára? Az jó, mert én nem. Bár a múltkor kiborítottam a müzlimet és rájöttem, hogy van ilyen kéziporszívó izém. Megpróbáltam vele feltakarítani, de nem tudtam bekapcsolni azt a szart. Így visszagondolva, lehet, hogy be kellett volna dugni. Vagy nem? Sosem tudjuk meg.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 19, 2020 3:40 pm

- Nincs bajom. -Rántom meg a vállamat, mert hát bajnak ezt semmiképpen sem mondanám, sokkalta inkább örömnek, amitől ha mondjuk szárnyaim lennének, már régen itt repkednék, így viszont nincs más lehetőségem, csak lekövetni a mozdulatait. Árgus szemekkel nézem, hogy mire készül, mert hát nála ugye ezt sosem lehet tudni. Igazából elég értetlenül bámulok utána anélkül, hogy kifejezetten bármilyen jelentőséget fordítanék neki, hogy csak úgy magát bámulja a tükörben. - Te is észrevetted, hogy ráncosodsz, nem csak én, ugye? - Incselkedve nevetek föl, totálisan megkönnyebbülve és jól szórakozva, most hogy igazából simán csak Alberttel foglalkozhatok. - A szemed sarkában, ott keresd. - Én ezen egyébként elég jól szórakozom azon, hogy elpimaszkodhatok vele. Albert láthatóan elég jó hangulatában van ahhoz, hogy az ember csak úgy simán elkezdje piszkálni, most csak olyan félig harapós állapotban van, amitől nem fog az egész ház zengeni, bezzeg ha az ember rossz napján találja meg - igazából a rossz napjain is pont ugyanígy néz ki, talán egy kicsit vicsorgósabbnak tűnik az ábrázata - akkor aztán rendesen fel kell készülnie, hogy az Albert nevű hurrikán elől valamibe jól megkapaszkodhasson.
Lebiggyesztem az ajkaimat olyan egészen kérlelően. Utálom a formális öltözéket, és, hogy mindenki ugyan úgy akar kinézni.
- A csokornyakkendő a világ legbénább dolga. - Szúrom oda, még pont azelőtt, hogy Albert a nyakamhoz érne, ezzel pedig néma megadásra késztetve. Nagyot nyelek, túl nagy hatással van rám, és ezt túlságosan jól tudja ő is. Olyan egyszerűen használja ki és még csak igazán haragudni sem tudok érte. - Oké, legyen. - Sóhajtok végül föl.  - De én választom ki a színét. És már most mondom, hogy nem vagyok hajlandó fehér ingben menni. - Úgy szögezem le, mintha egyénként létezett volna az az opció, hogy én pontosan olyan ruhát vegyek föl, amilyet elvárnak tőlem. És ha már a csokornyakkendőbe belemegyek, amitől előre tudom, hogy fuldokolni fogok meg köhögni, akkor legalább ne kelljen úgy felöltöznöm, mint egy pincérnek. Nem mintha ilyen közel és ebben az állapotban ne tudna könnyűszerrel meggyőzni az ellenkezőjéről.
Egészen az ágyig el is hátrálok, mielőtt esélye lenne rá, és csak onnan figyelem felkönyökölve, hogy mire készül. Aztán már nem igen tudok koncentrálni mert egyszerre csak úgy tudok bámulni rá, mintha nem is ő lenne. A lélegzetem bent marad egy másodperce, mielőtt ténylegesen azt nem érezném, hogy túl meleg van és, hogy Albert nem is teljesen önmaga. Túl kedves és túl hihetetlen mondatokat mond.
Egészen vadul dobogó szívvel dőlök csak megint hátra, a szám meg kiszárad attól az egy szótól, amit olyan érthetően ejtett ki, mégis teljesen összezavaróan. - Randizni csak olyanok mennek akik vagy szexelni akarnak a randi után, vagy valami teljesen mást várnak az estétől. - Mondjuk én teljesen mást várok tőle, mert hát összefeküdni bármikor összefeküdhetünk. Ettől a gondolattól meg kicsit izzadni kezd a tenyerem, mert olyan hatása van, mintha ezen állna vagy bukna minden. - Miért hívsz randira? - Kérdezek vissza egészen reménykedve, de hát Albert mindig is értett hozzá, hog hogyan kerülje ki az egyenes választ igénylő kérdéseket.
Például így, hogy itt térdel a lábam között, és a combom belső fele máris beleremeg az érintéseibe, még a hasfalam is összerándul, mintha várna valamire. Az ajkaim egészen szétnyílnak, és én már nem tudom tovább tartani a szemkontaktust, inkább visszaejtem a fejemet a takaróra, meg bele is markolok mielőtt egészen elégedetten nyögnék föl. Bele tudnám magamat egészen élni a helyzetbe, éppen azon gondolkozom, hogy akkor most véletlenül leveszem a felsőmet, meg közben közelebb fogom húzni Albertet, de igazából ő már itt sincsen, csak a keze helyén marad nagyon hideg érzésem, és össze is kell ráncoljam a homlokom. Nem annyira értem, hogy miről van éppen szó, mert hát belekezdtünk - helyesbítek, Ő kezdett bele - valamibe, erre meg ott van a kezében a telefonom.
És hirtelen minden ihletem tova száll, mintha idős nőkről mutatott volna meztelen képeket, mert eszembe jut, hogy mi van a telefonomba és ettől a vér is meghűl az ereimben.
- Biztos, hogy nem oldom föl. - Rázom meg a fejemet, és hátrább is csúszok, egyrészt elég sértetten, hogy a telefon fontosabb, mint az előbbi közjáték, másrészt meg össze is fonom a karjaimat a mellkasom előtt.
- Találj ki valami más nyereményt magadnak. - Leginkább a bűnösökre jellemző szokással nem nézek a szemébe, hanem a kezében lévő telefont bámulom. - Neked is van telefonod vagy nézegesd azt. - Úgy nyúlok a saját telefonomért, hogy abban a mozdulatban benne legyen, hogy akármi is történjék, én nem fogom feloldani a készüléket, úgyhogy elég hamar fel is adom a dolgot, de azért nagyon elégedetten vigyorgok. - Meg egyébként is, annak a fogadásnak már ezer éve lejárt a határideje. Fogadjunk inkább újból, nem is játszottál tisztességesen. - Forgatom meg a szemeimet elégedetlenül. Valószínűleg itt ülünk életünk végéig, de az egészen biztos, hogy engem erőszak nélkül Albert nem tud rávenni, hogy megtegyem. Túl sok mindent láthat, amit nem akarom, hogy lásson.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 19, 2020 2:48 pm
Hogy én burkoltan céloznék valamire? Nagyjából egy éve ismerjük egymást, de egy gyerek már biztosan megfogant és megszületett volna ennyi idő alatt (mondtam már, hogy rühellem a kölyköket?) mióta együtt dolgozunk, vagy épp együtt csinálunk mást. Együtt múúúúlatjuk az időnket. Szóval a lényeg, hogy kitapasztalhatta már az igencsak szeszélyes természetem alapköveit, amik nem olyan változókat képeznek, mint az, hogy valamire épp hogyan fogok reagálni, teljesen kiszámíthatatlan módon. Ilyen fix pont az is, hogy nem szokásom burkoltan előadni a dolgokat. Aztán Silas álszent kis mosolyából számomra is világossá válik, hogy ő is épp erre gondol, így nem ragadok le a témánál.
Később nem nehéz már a levegőből kiszagolni a kis boszorkány hatalmas megkönnyebbülését. Az pedig nem tudja elkerülni a mindig kiélezett figyelmemet, hogy a telefonja abbahagyta a pofátlan, izgő-mozgó viselkedését. Egyszerű összerakni a képet, hogy mire fel ez az egész. Lehet, hogy egy ostoba férfival könnyebb lenne az élete, akitől az életstílusa nem követeli meg, hogy mindig résen legyen és tudjon olvasni a sorok között, de hé! Minden bizonnyal unalmasabb is! Vegyünk valakit, akinek akkora az EQ-ja, mint nekem az IQ-m és fordítva (mert hogy nekem az érzelmi intelligenciám a béka segge alatt van, néha annál is lentebb). Lehet, hogy azt hiszi, olyanra vágyik, de amúgy mindketten tudjuk, hogy nem! Jellemző, szélsőségekben gondolkodom. Az meg sem fordul a fejemben, hogy valaki okos is meg kedves is. Pedig Silas is az. Ah, hess hess, hol tartok már. Egyébként imádom, hogy bárhol és bármikor rám tud hangolódni és kész nekem adni magát. Érezhetően most is, ahogy kezei a combomra szaladnak, aztán indulnának tovább. Bármennyire kecsegtető is, sajnos túl lassú volt, és már mindketten talpon vagyunk. Nem kerülöm egyébként, csak nem tehetek róla, hogy az én csapongásomhoz képest be van lassulva a lelkem. Majd eljutunk oda is. Tudod, tudod, A LISTA!
- Neked meg mi bajod van? – Nevetem el magamat, mert megint olyan fejet vág, mint aki szellemet lát, ahogy itt állunk egymással szemben. Aztán hirtelen gondolok is egyet és a nyitott ajtójú fürdőszobába trappolok, hogy farkasszemet nézzek a tükörképemmel. Hümmögve nézegetem az arcéleimet, erről az oldalról is, arról az oldalról is, míg barázdák rajzolódnak a homlokamra. Nem, nem vagyok sem falfehér, sem átlátszó, meg semmi, pedig már kezdtem azt hinni, mert az utóbbi tíz percben már másodjára kaptam meg a „jaj, szellem!” kifejezést tőle. Aztán felcsendül a vidám hangja, én pedig visszasétálok a szobába. A kutya az utamban van, nincs kedvem kerülgetni, nehogy már én kerülgessek bárkit a saját házamban, úgyhogy csak átlépem és megállok Silas előtt. Úgy tűnik, jól olvas a vonásaimról, mert már érdekes tekintettel épp rákérdeznék, hogy mit szorongatja a kezemet, mint a nagyanyám, amikor elenged.
- De igen, kell. – Nem lehet eldönteni, hogy most épp kárörvendek magamnak, amiért pingvinnek öltöztethetem, vagy bosszankodok, amiért hülyeségeket kérdez és próbál kibújni a pucc alól. Végül az ádámcsutkájához tapasztom az ujjamat és súlyos vízcseppként húzom le egészen a kulcscsontjai találkozásáig, egy halvány, baljós mosollyal kísérve, aminek a gyengéd hangom csak valami különösen veszélyes élt ad, de amúgy megszokhatta már, hogy elég sűrűn beszélek így. Ilyen hovatehetetlenül. – Remekül fog állni a csokornyakkendő. Majd én megkötöm neked. – Nincs apelláta. A mosolya viszont engem is mosolygásra késztet, különösen, amikor elterül az ágyamon, mint egy óvodás azzal az idétlen kifejezéssel az arcán. Én meg állok itt félig komoran, félig könnyeden figyelve, mert nem igazán tudom, hogy kellene most viselkednem, és láthatóan engem közel sem hat meg annyira ez az egész helyzet, mint őt. Mármint tényleg, most mi van?
- Munkatársakként? Ez egy bál. – Kiröffen valami nevetésszerű, aztán úgy teszem hozzá, mint a világ legtermészetesebb dolgát, miközben közelebb sétálok és letérdelek az ágy széléhez, egyenesen a szétnyitott lábai közé. – Randi. Randi viszonylatban leszünk ott. – Az ő szavait idézve válaszolok. Egyik kezemmel felsimítok a combja elülső részén, ujjaimat bedugva a pólója alá, hogy érezhessem a forrongó bőrét. Másik kezemet pedig a másik combja külső részén engedem útnak. Falánkabb, erőteljesebb mozdulatokkal. Egy ponton mohón markolok a húsába, érezni akarom, ami az enyém, majd tovább csúsztatom arrogáns kis mosollyal, bedugva a hátsója alá. De ott már nem markolok rá, helyette alattomos módon kihúzom a farzsebéből a telefonját, mielőtt pedig nagyon beleélhetné magát bármibe, én már talpon is vagyok, mint aki jól végezte dolgát. Igen, igen, most hogy a bálos meghívás letudva, jöhet a következő pont. Jó, annyival nincs letudva, hogy jössz-e bálba, jövök, de közben dumálhatunk róla, nincs kedvem tovább húzni az időt, ha már úgyis itt van. Lehet, hogy most fogja megbánni, hogy összefutottunk ma.
- Emlékszel a fogadásra? – Vállmagasságban lengetem meg a telefonját, lazán az ujjaim között tartva aztán az arcába nyomom, de úgy fogva, hogy ne tudja kivenni a kezemből. – Oldd fel. – Rám láthatóan az égvilágon semmilyen hatással nem volt az előbbi kis műsor a lábai között, csak sunyi módon arra ment ki, hogy megszerezzem a telefonját. Amit megoldhattam volna egyszerűbben is, de mindketten tudjuk, hogy szeretek játszani.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 19, 2020 9:03 am

Most visszakérdezhetnék, hogy mégis miért szeretne meglepetés bulit, de azzal valószínűleg elindítanám azt a végtelen kört, amiben csak kérdéseket teszünk föl egymásnak és válaszokat nem adunk, szóval inkább csak elég értetlenül bámulok Albertre ezzel az egésszel kapcsolatban. biztos vagyok benne, hogyha valaha is megpróbálnék neki valami meglepetést szervezni, ő valahonnan kiszagolná és addig ostromolna kérdésekkel, amíg meg nem unom és végül el nem mondom neki. Ami után persze ő valószínűleg örülne magának én meg nem örülnék neki, és totálisan összevesznénk, vagy valamilyen passzív-agresszív taktikát folytatva bámulnánk egymást. Úgyhogy nem, nem tartom valószínűnek, hogy a közeljövőben meglepetésbulit tartsak neki. Amúgy sem hiszem, hogy nagyon meg tudnám lepni bármivel is, vagy ha meglepődne szerintem azt is rémesen jól titkolná.
Simán lehetne nyert ügyem, ha mondjuk egy kicsit még jobban feszíteném a nyakamat, akkor valószínűleg megadná magát a kényszernek, és többé nem foglalkozna azzal, hogy mi van a fürdőszobában, én meg többé nem akarnék azzal foglalkozni, hogy miért rezeg állat módjára a telefonom. Jó taktika lenne, ha Albert nem lenne közel száz éves és nem tudná magát kontrollálni, vagy ha nem viselkedne úgy, mint akit gardedámok őriznek a sarokból, nehogy valami oda ne illő dolgot csináljon. Erre pedig muszáj felsóhajtanom egy kicsit értetlenül, nyilván nem lesz semmi bajunk, ha egy kicsit egymásnak esünk, ha egy kicsit belém harap én meg egy kicsit a pólója alá nyomom a kezemet, hogy aztán ott végig zongorázhassak a hasfalán.
A szemöldököm a magasba emelkedik meg közben a vállamat is megrántom, mintha el lennék havazva az estére, pedig valószínűleg mindketten jól tudjuk, hogy én azért fele annyira sem vagyok fontos ember, mint ő, szóval az estéim nagy része csak azért nem szabad, mert mindenkire ráakaszkodom. - Ez kicsit most úgy hangzott, mintha burkoltan arra céloznál, hogy húzzak haza. - Mosolyodom el, leginkább a  gondolatra, hogy ő bármit is beburkol. Mióta ismerem azt hiszem soha nem próbált semmit sem finoman közölni, mindig mindent olyan stílusos merészséggel vágott hozzám, hog konkrétan meglepetést okozna, ha tényleg ezzel akarna hazazavarni. Persze nem tartom valószínűnek, úgyhogy csak megrántom a vállamat megint, és úgy teszek, mintha nem esne baromi jól, hogy Albert elhív, pedig elég jól esik ahhoz, hogy megint egy kicsit hozzá akarjak simulni. - De persze, végül is miért ne futhatnánk össze? -
A figyelemelterelésem nyilván nem ért célba, ettől meg egy kicsit csalódott is leszek, csakhogy Bosco olyan édesen ugatja meg, hogy attól máris ugatnom kell, és egy kicsit a kutya védelmére kelnem, úgyhogy csak leguggolok, hogy biztonságban érezze magát és odatotyogjon hozzám, hogy aztán úgy vehessem föl, mintha legalább a sajátom lenne.
- Ne mááár. - Nyújtom el az á betűt hitetlenkedve. - Nem értem, hogy hogyan bírod nem megsimogatni. - Én meg úgy vakargatom Bosco fülét, mintha legalább egy dollárt kapnék minden vakarásért. Tényleg nem értem, hogy Albert hogy bírja ki, ha rajtam múlna én egész nap csak simogatnám, meg hagynám, hogy hozzám bújjon és játszanék vele, erre ő itt áll, és úgy bámulja az állatot, mintha sosem látott volna ilyen lényt ezelőtt.
Én pedig hiába szeretem nagyon ezt a kutyát (is), azért mégiscsak borzalmas mód frusztrál, hogy a telefonom őrült módjára zizeg a zsebembe, úgyhogy jobb ötlet híján csak Albertnek nyomom Boscot, hogy elslisszolhassak mellette. Még visszanevetek rá az ajtóból, amin aztán kilépve borzalmasan megkönnyebbülök, és miközben úgy teszek, mint aki egy labdát keres elő is húzom a zsebemből, és csak úgy, jobb megoldás híján bekapcsolom rajta a ne zavarjanak holdacskás ikont, aztán meg, mint aki jól végezte dolgát, vissza is térek a labdával. Totálisan megkönnyebbülve lépek vissza Albert hálószobájába, ahol ő is meg a kutya is biztos távolságból tétlenkednek.
- Okééééééééé..- Eléggé meglep Albert hirtelen pálfordulása, úgyhogy csak leejtem a labdát valahova magunk mellé, utána úgy sem lesz időm foglalkozni vele, főleg nem így, hogy ilyen közel van. Érzem a testéből áradó hőt, meg azt is érzem, hogy ez bennem milyen visszafordíthatatlan folyamatokat generál. Persze nem ellenkezem, sőt egészen beleélem magamat a helyzetbe, a tenyereim mintegy véletlen a két combjára siklanak, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy akkor most majd jól betörnek a pólója alá, és akkor végre foglalkozhatunk izgalmas dolgokkal.
Valahol az öve tájékán kalandozhatnak a kezeim, amikor azért csak beszélni kezd, és nekem az agyam egy rejtett, ámde még józan zugában befogadó félre is lelnek a szavai. Megtorpanásra késztet minden mozdulatban, hogy aztán olyan nagyon meglepődötten nézzek az acélosan kék szemeibe, mintha legalább azt mondta volna, hogy ez így nem fog működni kettőnk között.  Hirtelen nem is tudok mit mondani neki, csak arra eszmélek, hogy most már nem vagyunk egymáshoz olyan  közel, tehát nem ülünk, minden súly a lábamra nehezedik, szóval állunk. És ahogyan itt állunk Albert annyira kedves, hogy hirtelen a szívem kihagy egy ütemet, hogy aztán türelmetlen tempóban kezdjen dobogni, nekem meg az agyam kattogni kezd olyanokon, hogy ez akkor olyan meghívás, mármint olyan-olyan? Milyen értelemben akar velem jönni, most munkatársak leszünk, vagy..? Erre mégis hogyan kérdezzek rá? Legalább több órára lenne szükségem ahhoz, hogy ezekre megfelelő választ találjak, de Albertet nem hagyhatom lógva, úgyhogy először csak bólintok, persze a testem elárul, az arcomra mosoly kúszik és hirtelen borzalmasan boldog leszek. - Persze nagyon szívesen. - Az ajkamba kell harapnom, hogy ne akarjam máris megölelni, de azért én mégsem bírom olyan jól a testi kontaktus hiányát, szóval a kezéért nyúlok és rászorítok egyet hálásan, aztán el is húzódom, mielőtt kínos módon rákérdezne, hogy mit szorítgatom. - De meg kell ígérned, hogy nem kell csokornyakkendőt kötnöm. Meg úgy egyáltalán nyakkendőt viselnem. Meg sem tudom kötni, meg szerintem nincs is olyanom. - Kicsit több információt osztok meg vele, mint amennyit ez a válasz igényelne, de hát a legtöbb esetben ez így szokott lenni. Elégedetten vigyorodom el, levakarhatatlan boldogsággal. Valószínűleg a nap további részében semmi nem ronthatja el ezt az érzést, amitől egy kicsit a világ is boldogabb helynek tűnik, és amitől csak úgy furcsán áll görcsbe a gyomrom, mintha ezen állhatna vagy bukhatna minden.
Egészen az ágyáig hátrálok vissza, hogy ott a hátamra dőlve elég idétlenül vigyorogjak a plafonra. - És egyénként milyen viszonylatban leszünk ott? Munkatársakként? Barátokként? - Direkt nem mondom ki azt amire gondolok, inkább csak bepróbálkozom, mint általában, közben meg fölkönyökölök, és úgy tárom szét a combomat, hogy Albertnek elég egyértelmű legyen, hogy most már idejöhetne.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szer. Márc. 18, 2020 9:03 pm
Először csak egészen falánk mód elmosolyodom. Ugyan minek kellene az a sok vendég, ha itt van ő is? A privát bulijaink is igazán jól szoktak elsülni, amik sörrel, netán néhány tablettával kezdődnek, és egészen fülledten, csapzottan érnek véget. Ez a gondolat pedig az arcomra van írva, vággyal teli, mégis bosszantóan semmitmondó vonalakkal. Mert hogy bármennyire vágyik is rá a kis boszorkány, láthatóan nem áll szándékomban itt és most felfalni őt. Sokkal inkább leköti a figyelmemet az idegein való popsirázó táncikálás, meg az, hogy mi (vagy épp ki) van az ajtó másik oldalán. Aztán ott van a telefonja is, de azzal egyelőre nem foglalkozom. Egyszerre csak egy dolog. – Miért ne akarnék meglepetésbulit? – Jó, mindketten tudjuk, hogy nem vagyok oda a meglepetésekért. Még a sorozatokban is nagyon ritka, hogy nem rágom a fülét spoilerekért, ha ő már látott valamit, mert egyszerűen túl türelmetlen vagyok kivárni a végét. Azt már ne is említsem, hogy a könyveknek is mindig először az utolsó lapjának utolsó néhány mondatát olvasom el és csak utána kezdek neki a mű tényleges olvasásának.
A humoros megjegyzésén kacagok egyet, de sokkal inkább leköt a belőle áradó, már-már elviselhetetlen mértékeket öltő sóvárgás. Szerencsénk, hogy már nem mai csirke vagyok, mert akkor kurvára nem tudnék neki ellenállni és arra figyelni, amivel most foglalkozni akarok. Kibaszott ellenállhatatlan vagy, remélem tudod. Minden idegvégződésemet felkorbácsolja az, ahogy a teste reagál a közelségemre. Az ajkaimon érzem, ahogy a bőre forróbbá válik, ahogy értem kiált, a nyakán végig futó libabőrök pedig egészen felpezsdítik a bennem szunyókáló vámpírt. Látni abból a délutáni nasira vágyó tekintetből, amit egy másodpercre a nyakára szegezek. Ha az a szerencsétlen kutya nem lenne az ajtó túloldalán, már kivágtam volna a nonstop rezgő telefonját a szobából, őt pedig itt helyben, a falnak feszítve falnám fel. Minden lehetséges értelemben. De mindent szépen sorjában. Mondjuk ha már ilyen közeli helyzetben vagyunk… - Este kinézek a Sax-ba. Van kedved összefutni? – Aztán a válaszától függetlenül témát ugrok és reakció helyett nyitom az ajtót.
Megugat. Megugat!
Arra, hogy lepisilte a kedvenc cipőmet nem nagyon mondok semmit. Az egyik szemöldököm flegmán kúszik fentebb, ahogy szolidan vágok egy pofát, de amúgy nem fűzök hozzá semmi. A kedvenc cipőm rajtam volt, bár az egy sima nyolcvanöt dolláros Converse. Nagyon remélem, hogy nem valamelyik méregdrága cuccomat hugyozta le. Bár nem érzek pisa szagot, úgyhogy vegyük valami nagyon béna poénnak, amit meglepő módon nem értékelek.
- Kösz nem. – Hisztikriszti. Szóval amiért megugatott, amikor szerettem volna simogatni meg minden, most már nem kell. Hát nehogy már. Mit képzel magáról ez a kutya. Majd hogy nem a hátam mögé teszem a kezeimet passzív módon, hogy én aztán nem simogatom meg. A figyelmemet viszont nem tudja elkerülni a folyamatosan izgő-mozgó telefonja. Illetve az önmagában nem is feltétlenül érdekelne, az viszont már annál inkább felkelti az érdeklődésemet, amilyen kényelmetlenül Silas reagál rá. Nem most jöttem le a falvédőről, cicuka. Amúgy meg nem tudom, hogy kit akar hülyének nézni a csinibaba. Lehet, hogy szerinte őskövület vagyok, de felismerem a különböző rezgéseket. A platform, ahol egyébként mi is kommunikálunk, egyet rezzen. Tudod, mi rezzen kettőt? A Tinder, az. Én nem használom, de a múltkor feljött témaként, mikor rámorrantam, hogy mit nyomkodja annyira azt a szart. Aztán fogadtunk is egy semmiség kapcsán, ami tétje szerint, ha én veszítettem volna, akkor takarítanom kell. De mivel ő veszített, megkapom a telefonját és nyomkodhatom. Mármint a Tindert. Nem felejtettem ám el attól, hogy már réges rég behajthattam volna rajta. Na de majd most. Viszont még mindig van néhány napirendi pont előtte.
- Egyébként jó, hogy jöttél. Amúgy is be… – Nem hogy a kezembe nyomja a kutyát siettében, egyenesen elengedi, rám hárítva a felelősséget, én meg persze, hogy elkapom. – szélni akartam veled. SZOPD KI SILAS! – Kiáltok végül utána. Elég furán nézünk egymásra a kutyával, jobban látom letenni, mielőtt megharap, én meg visszaharapok. Egyébként úgy látom, úri kutya, simán lehúzza magának a bőrszékemből a sötétszürke, puha pokrócot és azzal kezd hemperegni, amíg meg nem találja magának a kényelmes pontot a lazsáláshoz. Kimérten figyelem, de végül nem teszek semmit, mert visszajön Silas és máris övé a figyelmem.
- Ülj le. – Időt sem hagyva neki, a vállainál fogva finoman megragadom és leültetem az ágy végében lévő faülőkére (ami drágább volt, mint maga az ágy, de ez lényegtelen), én pedig az ölébe ülök. A két combommal közrefogom az övéit, a karjaimat pedig a vállán lazán elnyújtom az ágyra. Engem cseppet sem zavar vagy feszélyez ez a szituáció, szeretek a közelében lenni. Nem több ez annál, mint mikor Marjory-nak a mellein heverészek illuminált állapotban. – Minden évben megrendeznek a városban egy puccos, tavaszköszöntő bált. Nem tudom, hallottál-e már róla. Tudom, hogy nem vagy az a bálozós típus, de szeretném, ha eljönnél velem. – Hozzám képest is meglepő sármossággal teszem fel a kérdést elmerülve a viharos színű szemeiben. Ami... igazából nem is kérdés, de mindegy. Nem tartozik a top tíz szokásom közé, hogy bármit kérjek vagy kérdezzek. (Top ötven? Száz?) Aztán szeszélyességemben hirtelen gondolok egyet, és válaszolni sem kap időt, máris felpattanok, a kezét fogva húzom Silast is magammal. Csak akkor engedem el, mikor már mindketten talpon vagyunk. – Leszel a párom, szépségem? – Láthatóan igazán próbálom megerőltetni magamat, hogy egy formális meghívást kapjon, de nagyon nem megy, úgyhogy nem is akadok rajta fenn. Csak azt próbálom a tudtára adni, hogy nem úgy simán összefutni akarok vele, mint hébe-hóba a bulikban szoktunk, hanem azt akarom, hogy Velem tartson. Ha ezt a témát letudtuk, majd utána felhozom a következőt, is ne aggódjon, nem felejtettem ám el.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szer. Márc. 18, 2020 6:39 pm

- Szia.- Nyögöm ki végül eléggé zavartan, egy kicsit le is sütöm a pillantásomat, jól végigbámulva Albertet, mielőtt visszanéznék az acélosan kék szempárba. Ezernyi játékos él fedezhető fel benne, és ha nem éppen azon aggódnék, hogy vajon milyen idegállapotban van, akkor egészen biztosan belesimulnék a játékba, így viszont csak kényelmetlenül feszengek, leginkább azon imádkozva, hogy jó kedvében legyen. Nem lenne rossz, ha nem kellene összevesznünk azon, hogy felhoztam ide egy kutyát, aki egyébként felmászott az ágyába, meg ki tudja még, hogy merre csatangolt, lehet, hogy meg is rágja odabent a szőnyegét.
- Elég béna meglepetés buli lenne, ez a buli vendégel nélkül. - Rántom meg a vállamat egészen hetykén, bár engem egy kicsit sem zavarna, ha a buli privát bulinak számítana és nem kellene a bunkó haverjaival jó pofiznom, amíg Albert legalább háromféle, különböző módon próbál tudat vesztett állapotba kerülni. - Minek akarsz te meglepetésbulit? - Szűkítem össze a szememet, mintha ebből rájöhetnék, hogy amúgy mi jár a fejében. Persze azért ez egy elég lehetetlen küldetés lenne, szerintem néha Albert sem tudja, hogy mi jár a saját fejében, néha túl hirtelen reagál le bizonyos dolgokat, mintha egy protokoll szerint működne. Sosem azt teszi, amit az ember elvár tőle, úgyhogy nem, valószínűleg nem szerveznék neki soha meglepetés partit, mert ki tudja, lehet, hogy nekem esne mindenki előtt, vagy éppen úgy tenne, mintha nem hatná meg a dolog.
A szívem a mellkasom alatt vadul dübörög, ahogyan itt áll előttem, olyan kínzóan éhes pillantással, mintha bármelyik pillanatban felfalhatna, és lehet, hogy én most szeretném is, hogy felfaljon, túl izgalmas a tekintete, túl sok kimondatlan ígérettel kecsegtet.
- Hát humorodnál vagy, látom. - Leginkább csak magamnak jegyzem meg, közben pedig úgy simulok ahhoz az ajtóhoz, mintha ezen múlna az életem, Albert meg már egyre közelebb és közelebb van, érzem az illatát, és többé nem tudok úgy tenni, mintha az ajtó védelme fontosabb lenne, annál hogy közelebb jussak hozzá. A lehelete egészen cirógatja az arcomat. A nyakamon libabőr bontakozik ki érintése nyomán, és nekem nagyon-nagyon kell koncentrálnom ahhoz, hogy ne akarjak az ajtó helyett rögtön hozzá simulni, inkább csak félrebiccentem a nyakamat leheletnyit, ahogyan a szeme helyett már a száját bámulom.
- De, eléggé elkapott az eső. - A hangom beleremeg a mellkasomon ejtett galád érintésekbe. - De látom te nem. - Borzalmasan kell koncentrálnom, hogy értelmes, összefüggő mondatokat tudjak mondani, anélkül, hogy egészen belerekednék.
A tenyere égeti a felsőjén keresztül a bőrömet, az idegszálaim egészen azért könyörögnek, hogy ne legyen már itt semmilyen határfal, legyen minden csupasz és meztelen, csakhogy Albertnek nyilvánvalóan teljesen más szándékai vannak, elterelő hadműveletnek azért tökéletes volt. Csúfosan elbuktam a játékában - most őszintén,  hányszor van eleve igazán esélyem ellene nyerni? -. Összefonom a mellkasom előtt a karjaimat ahogyan ő megtart, és nem nem fogok hozzá simulni, még akkor sem, ha ez szinte fizika fájdalom, csak elbámulok a feje mellett, nézem az ágyat, és még véletlenül sem a haját, ami belelóg a látásomba, nem vándorol a tekintetem a fülére vagy a nyakára.
A telefonom a zsebemben persze egyfolytában rezeg, mint egy rosszul működő vibrátor, mintha ő is csak egy bizonyos irányba akarna ezzel lökni, én meg megköszörülöm a torkomat egészen megkönnyebbülten, amikor Albert nem kezd el üvölteni.
Persze a kutya nem díjazza őt, nekem ettől pedig el kell mosolyodnom, és csak hátrálok egyet, hogy leguggolva a kezemet odanyomhassam Bosco orra elé, aki aztán lelkesen megnyalja. - Most mit izélsz? Nem díjazza, hogy játszadozol velem. - Pillantok föl incselkedve, mielőtt egészen a kezembe emelhetném a kutyát, aki persze hálásan megnyalogatja a nyakamat, amin én csak nevetni tudok.
- Ne legyél undok Bosco, még nem is tudja, hogy lepisilted a kedvenc cipőjét. - Úgy súgom a kutyának, mintha nem tudnám, hogy Albert is hallja, de persze ott villog a szám szélén a játékosság.
- Amúgy bocs. Igazából tényleg nagyon eláztunk és muszáj voltam átöltözni. Meg aztán neki is pihennie kellett. - Az arcomat azért mindig úgy fordítom, hogy Bosconak esélye se legyen megnyalni a számat vagy az orromat. - Szerintem most már simán megsimogathatod. - Lépek vissza egészen közel Alberthez, kissé feszülten a telefonom egyfolytában való rezgésétől.
Légyszi, légyszi Charlee legyen az vagy Romulus. Eszembe jut, hogy ki mindenkivel beszélek, és hogy milyen platformokon, és ettől eléggé elkezd izzadni a tenyerem, nem mintha amúgy jogos lenne a kellemetlenkedésem.
- Van valahol egy labdája is. - Ebben a pillanatban nagyon igyekszem a kutyát átnyomni Albert kezébe, hogy úgy nagyjából kettő percre megszabadulhassak tőle - mármint Alberttől, nyilván, nem a kutyától -, hogy lenémíthassam az értesítéseket. - Fogd meg és idehozom. - Hát végül is én elengedem a kutyát, és hát Albertnek elég jók a reflexei ahhoz, hogy mindenképpen megfogja, mielőtt a földre zuhan - vagy legalábbis nagyon remélem - közben pedig én valahogy úgy próbálok kislisszanni mellette, hogy még véletlenül se érjek hozzá.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szer. Márc. 18, 2020 5:47 pm
Kedvelem ezt a komor időt. Megvan a maga szépsége. Amikor olyan igazán nagy zuhé volt, még a városházán voltam, ami mondhatnám, hogy szerencse, mert az elmúlt évtizedek során szerintem úgy nagyjából nulla alkalommal volt nálam esernyő, de valljuk be, nem haltam volna bele három csepp vízbe. Merthogy nagyjából annyi kapott volna el az autómtól az ajtóig, ha az aktuális kényelmes sétám helyett szimplán átsuhanom a távolságot. Ám attól, hogy hazaérkeztem, még nem érnek véget a teendőim. Jó, jó, a Max-el való shit talking nem egy fontos teendő, de kell a lelkibékének, úgyhogy mondhatjuk, hogy az. Meg amúgy munkáról kezdtünk el beszélni, mostanra váltottunk témát. Csak az egyik fülemben van earpod, a telefon meg szokás szerint a farzsebemben. Mikor legutóbb az elülső zsebemben volt, letörölték miatta Instáról a képemet. Most ennyire hihetetlen, hogy az a telefonom volt, nem a pöcsöm? Na mindegy, szóval hazaérek, az én (cseppet sem kedves) vámpírbarátom pedig úgy zsörtölődik a vonal túlsó végén, hogy nem tudom, sírjak-e vagy nevessek. Várj egy kicsit. Fél percre elcsitítom, ugyanis a saját lakásomra besétálva nem a már jól megszokott illat fogad. Zárom magam mögött az ajtót, bentebb indulok két lépés és rögvest meg is állok. Összeszalad a két szemöldököm, ahogy néhányat a levegőbe szagolok, aztán el is fintorodok. Hallod, szerintem van egy kutyám. Vagy egy nagyon büdös asszisztensem. Ja, szerintem Silas nem tudja, hogy olykor az asszisztensemként utalok rá, ami lehet, hogy jobb is. Az emeleten a hálószobámban bizonyára nem lehet kivenni, hogy milyen diskurzusban vagyok épp a telefonon. Legfeljebb halk hangfoszlányok, olykor nevetés hallatszik fel. Az évtizedek alatt eléggé megszoktam, hogy ha nem vagyok idegben vagy ilyesmi, akkor alapvetően rettenetesen finom hangerővel beszélek. Az már más kérdés, hogy a szeszélyes, olykor veszélyt jelentő vámpírtónus mindig ott van, de nem túl nagy a hangerő, amihez hozzájön a gyerekkoromból rám ragadt enyhe skót akcentus is. Mert hát vámpír vagyok, lényegében még a padló alatt a hangyák csoszogását is hallom, akkor meg minek kiabáljak?
Gondoltam hazajövök, összedobok magamnak egy koktélt, meg hasonlók, de meggondolom magam, illetve későbbre tolom a programot. Csak lazán ledobom úgy útközben valahova a kulcsaimat, meg a dzsekimet a kanapéra, néhány másodpercen belül pedig ott állok Silas előtt. Ma is káprázatosan festesz.
- Mit keresek itt? Neked is szia. – A meglepettség szikrája sem tűnik fel az általa olyannyira kedvelt vonásaimon. Persze, ott van a levegőben, hogy most a cicázás jön, mert amúgy is szeretem gyötörni, de ha arra vár, hogy számon kérjem, hát nem fogom. Elég különbözően működünk, de ezt tudjuk. Hallom Silas szívének heves dobogását, és ott van egy másik apró szív is az ajtó másik oldalán. Meg az a fura szuszogás, ami nem a boszorkányomból jön (és legnagyobb megkönnyebbülésemre az ázottkutyaszag sem belőle jön, feltételezem az apró lényből, aki az ajtó másik oldalán csahol). Egyelőre mégsem adok hangot annak, hogy egyáltalán észrevettem volna, hogy nem egyedül jött. Mondjuk abból már sejthető, ahogy futólag a válla felett a fürdőszoba ajtajára pillantottam, de tényleg csak futólag. Az arcomon terebélyesedő önelégült vidámság mellett meg nem olvasható ki semmi más. Amúgy örülök, hogy itt van. Kurva régóta van már kulcsa, ezzel együtt bejárása is hozzám, de sosem jött még. Invitálás nélkül aligha. – Ha csak nem meglepetés bulit akartál nekem szervezni, akkor ezt én kérdezhetném tőled. – De nem kérdezem, meg láthatóan nem különösebben érdekel, hogy mit keres itt. Kivételesen nem az érdektelenség miatt, amit olyan sokszor hajlamos vagyok tanúsítani, hanem a világ legtermészetesebb dolgának veszem, hogy gondolt egyet és átugrott csak úgy, ezt pedig ő is érezheti rajtam. Kényelmetlenkedik itt, mert hát nála megvan ez a… hogy is fejezzem ki magamat. Halandói etikett, amihez olyan sokszor tartja magát, én meg az esetek többségében nem. Mármint, én vagyok az, aki általában beszambázik hozzá, hogy filmezzünk, vagy csináld ezt, meg csináld azt. Természetesen meghívás és egyéb finomkodás nélkül.
Aztán a már-már vendégszerető nyitásom hamar valami ragadozói játszadozássá válik. Közelebb sétálok hozzá, kimérten pásztázva végig a vonásait. - Most miért nézel rám úgy, mintha szellemet látnál? Kilencvenhárom vagyok, nem halott. – A barátságos szavak mögött ott van valami ijesztő él. Teljesen úgy viselkedek, mint egy pszichopata, nem csak a testemmel állva el az útját, míg ő az ajtóhoz simul, hanem mentálisan is sakkban tartva a libabőröző nyájasággal. Teljesen tisztában vagyok vele, de csak szórakozok. Mindketten tudjuk, hogy nagyon messze állok én a pszichopatától. Legfeljebb kissé (kissé?) flúgos vagyok, ennyi. De ha már ilyen szépen felvettem a fonalat, nem engedem el, inkább tovább játszok vele, mint egy lusta macska, aki a ház urának gondolja magát. Igazából, aki jelen esetben az is. – Jól állnak a ruháim, szépségem. Csak nem eláztál? – Finoman húzom végig az ujjam az álla vonalán, az általa viselt pulóveremen át Silas mellkasán folytatják az ujjaim útjukat, végül az oldalára simítom a kezem. De csak azért, hogy észrevétlenül, aljas módon a kilincsre tegyem a mancsom és benyissak a fürdőbe. A saját jégkék tekintetemmel fogva tartom az ő szemeit is és előjel nélkül nyitom mögötte az ajtót, de nem tud hátra esni, mert a másik kezemet is a derekára pakolva magamhoz ölelem, nehogy elvágódjon. Hűvös tekintettel nézek be a warlock válla felett a fürdőbe. Amikor azonban találkozik a bent türelmetlenkedő francia bulldoggal a tekintetem, engem hirtelen mintha kicserélnének. Elengedem Silast és el is távolodom egy lépésnyivel, másé a figyelmem.
- Awww! Hát szia! – Arra már nem nagyon kapok lehetőséget, hogy cukorgombolyaggá válva közelebb lépjek a kutyához a kezemet nyújtva, mert konkrétan megugat. Érted? Megugat. A SAJÁT HÁZAMBAN. Színpadiasan teljesen elképedek (bár nem is biztos, hogy színpadiasnak lehet nevezni, mert mindketten tudjuk, hogy drama queen vagyok), felháborodva nézek Silasra. – Öööh, megmondanád neki, hogy Ő van az ÉN fürdőszobámban és kurvára nem kéne megugatnia? Most mi baja van? Az, hogy vámpír vagyok? – Szinte személyes támadásnak veszem! – Rossz vagy, Bosco. Rossz! – Bökök felé a mutatóujjammal. Igen, igen, tudom a nevét. Mit vagy ezen meglepődve? Láttam már néhányszor Silas sztorijában. Legalábbis úgy rémlik. Kettőnk közül mondjuk én vagyok a sztorizgatósabb.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Márc. 16, 2020 12:44 pm

Úgy fekszem el Albert ágyán, mintha legalább a sajátom lenne, Bosco pedig a francia bulldog olyan édesen hajtja a fejét a mellkasomra, hogy egyszerűen képtelen vagyok megmozdulni. A fejem fölé emelem a telefonomat, hogy így írhassak vissza az egyfolytában, megállíthatatlanul rezgő üzenetekre teljesen elvesztve az időérzékemet. Néha persze leeresztem, amikor már kellően elfárad a karom, vagy már huszadszorra ejtem a fejemre a mobilt, akkor persze inkább a kutya fülét kezdem el vakargatni, vagy éppen hagyom, hogy összedörgölőzzön a fejünk. El tudnék itt aludni, pontosan így, ebben a pózban a kutya szuszogására, meg Albert ágyának ismerős illatába burkolózva, és minden bizonnyal meg is történne, ha a bejárati ajtó nem csukódna be hirtelen, és a szívem nem állna meg egy pillanatra, hogy utána úgy verdessen, mintha ki akarna esni onnan. Felülök, Bosco meg nyekkenve esik a combomra, és én nem tudok mást tenni, csak egészen az ölembe kapni és sietős léptekkel szó szerint bevágni Albert fürdőjébe, az ajtó kilincsét legalább úgy fogva, mintha az életem múlna rajta.
Az egész egyébként úgy kezdődött, hogy hosszú sétára indultunk a parkban, mármint Bosco és én. A gazdája, Mary, egy nagyon aranyos, idős hölgy, akinek nincsen ereje arra, hogy a közeli parknál messzebbre re vigye a kutyáját, a kutyája pedig sosem elégszik meg elegendő játék nélkül az életével. Úgyhogy immáron három hónapja az ő kutyájával is én foglalkozom, bizonyos időközönként sétálni viszem, hosszú, fárasztó utakra, hogy a végén pontosan úgy, ahogyan az előbb, a mellkasomon aludjon el, vagy Mary házának egyik pontján.
Aztán persze az eső rákezdett, vaskos, gömbölyű cseppekkel áztatott el minket, és mire egyáltalán a parkból kiértünk Bosco annyira elfáradt, hogy csak fogta magát és lefeküdt a járda szélére, nagy, hatalmasan szomorú szemeit rám emelte, nekem meg nem volt szívem szenvedtetni, csak fogtam magamat, és odaültem mellé, hogy a járda szélén várjuk meg míg össze tudja szedni az erejét. Az eső közben meg egyre csak esett és esett, és mire a kutya lihegése lecsillapodott, a hajamból már csak úgy csöpögött alá a nedvesség a farmeromra, ami hiába szerette volna kötelességtudóan beszívni azt, esélye sem volt már rá.
Minden egyes lépésnél legalább egy deciliter víz folyt ki valamelyik ruhadarabomból, a cipőmben egy egész tócsa alakult már ki, és mire föleszméltem, csak ott álltam Albert háza előtt, bámulva a hatalmas ablakokat mozgás után kutatva. Legalább harminc másodpercig bámultam a kapubejárót, mire úgy döntöttem, hogy akkor bemegyünk. Azért persze kopogni kezdtem, legalább öt percig, mintha lenne esély arra, hogy ne hallja meg, ha itthon van ( nem mintha az első pillanattól kezdve nem tudtam volna, hogy Albert nincsen itthon, de hát jobb félni, mint megijedni.), aztán meg csak úgy elővettem a kulcscsomóm, bedugtam a zárba azt a kulcsot, amit valószínűleg soha nem használtam, és lebámultam a kiskutyára, aki bután okos szemeivel bámult föl rám.
- Oké, most meg kell ígérned, hogy nem mész föl semmilyen bútorra. Nem lépsz a szőnyegre, és nem csatangolsz el a házban. - Úgy súgom, mintha tényleg attól félnék, hogy Albert kifigyel, vagy odabent van.
Benyitok, Bosco meg máris nyomul előre.- Hahó. - Szólok bele a ház néma ásításába, mielőtt lehajolva megkönnyebbülnék és csak úgy lecsatolnám a pórázt a kutyáról, mintha tényleg abban bíznék, hogy akkor Bosco nem megy sehova, hanem engem követ. Egy ideig követ is, vízcsíkot húzunk magunk után, csakhogy a szobába belépve ő máris az ágyba veti magát, viccesen hozzádörgölőzik az ágytakaróhoz, nekem pedig csak nevetnem kell rajta, mielőtt a fürdőben ledobnám az összes vizes ruhadarabot, hogy egy törölközővel dörgöljem le a nedves cseppeket mindenhonnan. Aztán persze felöltözöm, leginkább Albert cuccaiba, meg néhány saját ruhadarabba, aztán megszárítom a kutyát is azzal a törölközővel, és bedobok egy mosást. Megalkudom magammal, hogy megvárom, amíg a szárítógép lejár, aztán itt sem vagyunk, elvégre nem lehet több mindez egy óránál, és Albert biztosan nem ér addig haza, biztosan el van foglalva, meg aztán túl korán is van ahhoz, hogy megjelenjen, csak ledőlök az ágyra, hagyom, hogy Bosco a mellkasomra hajtsa a fejét, a tinder üzenetek meg csak záporoznak és záporoznak, még csak azt sem hallom, hogy a szárítógép többé már nem ad ki semmilyen hangot, túlságosan lefoglal az, hogy minél hamarabb írjak vissza annak a férfinak aki eléggé szereti a kutyákat. Még képet is küldök neki, ahogyan Albert ágyában fekszünk, és mire feleszmélek, valaki ( na és vajon ki? ) becsukja maga mögött az ajtót, én meg csak úgy gyorsan megpróbálok úgy tenni, mintha sem a kutya sem én nem lennénk itt.
A telefonom folytonos csipogása ( mert persze totálisan esélytelen, hogy amúgy már az utca végéről halljon.. ) biztosan elárul, és mire csak becsukom magam mögött a fürdő ajtaját Albert már ott áll.
Nagyot nyelek, és csak reménykedni merek, hogy Bosco akkor nem kezd majd el nyüszögni ( na nem mintha nem hallaná azt is Albert, hogy odabent van valami). - Hát te meg mit keresel itt? - Csúszik ki a számon, mintha nem én törtem volna be az ő házába.

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

Albert & Silas - tinder and the bulldog
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Albert & Silas
» Silas & Albert - how's your bunny
» Albert & Silas - the Sax thing
» Albert & Silas - you've got bite marks on your tongue
» esmond & silas

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: