Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Albert & Silas - the Sax thing

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Ápr. 20, 2020 3:16 pm
Miután Silassal ismét összefutunk és hamarosan már az autóm pofátlanul kényelmes üléseit nyomjuk, már esélyt sem kap arra, hogy rosszkedvű legyen. Átnyúlok az öle felett, a kesztyűtartóból kiveszek egy kisüveg gyümölcslevet, ami egyébként olyan mint az a pirosgyümölcsös vitatigris, meg tovább kutatok még, de kezdünk elég kígyószerűen kacskaringózni az úton a nagy kutatásom alatt, úgyhogy csak kacagok rajta egyet és inkább a vezetésre figyelek. – Van ott egy kisüveg vodka is. Halászd elő, ha kérsz. – Nehogy már nekem leeresszen, mire hazaérünk. Közben valami zenét is kapcsolok, de ha szeretné, tőlem kapcsolgathatja, mert nekem szinte mindegy mit hallgatunk. Amúgy végül nálam kötünk ki, mert sokkal közelebb lakom a Sax-hoz, mint ő. Nem gond, hogy nincs nálam semmilyen cucca. Közlöm is vele vidáman félvállról, hogy felveheti az enyéimet. Lehet, hogy más ezektől hanyatt vágná magát, de az sem különösebben érdekel, ha az én fogkefémet használja. Bár van egy csomó bontatlan fogkefe fejem, mert csomagban vettem, szóval tök mindegy. Jesszus, hol tartok már, kit érdekel a holnap reggel.
Hazafelé tartva már sokkal közlékenyebb vagyok, mint a szórakozóhelyen voltam. Hogy beszedtem-e valamit vagy csak simán jót tett a friss levegő, mindenki döntse el magának. Amúgy is a szeszélyes vagyok, tudjuk. Arról viszont gondoskodom, hogy Silas is hasonlóan vidám legyen, mire megérkezünk. Sőt, csoda, hogy az autóból kikeveredünk és eljutunk a hálószobáig...
Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Ápr. 20, 2020 2:55 pm

Csak szusszanósan mosolyodom el, és úgy teszek, mint aki tényleg nagyon rajta van a szeren, pedig amúgy egészen józanul tudok ahhoz képest gondolkozni, hogy mennyit ittam. Nevetek és nevetek miközben az idegen embereket bámulom magunk körül, direkt nem nézve Albertre, csak megrántom a vállamat, somolyogva helyeslően bólintok, a helyzet simításaként leugrom a korlátról a padlóra, dülöngélek egy kicsit rájátszósan aztán csak elvigyorodom. - Ha holnap megkérdeznél lehet nem is ezt mondanám. -  Kuncogok föl, de azért kicsit belesajog a mellkasom, mert biztos vagyok benne, hogy pontosan ugyan ezt mondanám. Mármint ha tényleg megkérdezne nyilván nem, de úgy sem fognak ilyen kérdések eszébe jutni, ha meg igen, kitalálok valami sokkal klisésebet, amin egyszerűbb nevetni, mint ezen.
Kiiszom a maradék kólámat, közben meg hevesen bólogatok és még csak utána sem nézek, helyette ellököm magamat a korláttól és laza, ütemtelen lépésekkel indulok meg lefelé a lépcsőn, könnyűszerrel verekedve át magamat az emberek között.
Odabent az üres üvegemet még leteszem egy pultra más üres poharak közé, kivárom a mosdóba kígyózó sort, hogy az arcomra friss vizet locsolhassak józanításképpen aztán magamra mosolygom a tükörben könnyed pillantással, kikérem a kabátomat a ruhatárból, aztán meg csak odalépkedek ahhoz a méregdrága autóhoz, aminek ránézésre is biztosan olyan nagyon jó illata van, mint az összes a szalonból éppen kijövő kocsinak, és amitől az ember már úgy érzi, hogy tárgy helyett pénzben utazik.
A tekintetem végigszalad az autón, hunyorogva próbálom kivenni, hogy tényleg sötétkék-e, nem pedig fekete, de leginkább Alberthez talál mindig vissza kíváncsian addig, amíg be nem szálunk, mert ott aztán csak belesimulok a kényelmes ülésbe és csak nézem a fejünk fölött elsuhanó fénynyalábokat amíg haza nem érünk.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Ápr. 20, 2020 2:07 pm
Furcsállóan felkúszik a szemöldököm. Mi az, hogy lehet nem is leszünk barátok, nyuszika? Az meg láthatóan nem különösebben izgat, hogy vajon mi fog történni a következő pillanatban. Nevezz hozzá képest sekélyesnek vagy tudom is én, de tényleg nem vagyok az a filozofálgatós alkat. Ettől függetlenül viszont jó fej leszek és az ő buliját nem rontom el. Úgyhogy inkább meg sem szólalok.
Már épp lecseszném, hogy ne szemeteljen, amikor látom, hogy elpöcköli a cigicsikket, de ahogy az a levegőben elég, csak vele együtt nevetek egyet és lazábbra veszem az ölelést, amiben kezd egészen elkényelmesedni. Ha nem ugrik, akkor már nincs szüksége a karjaimra. A kérdésére azonban ismét csak vállat rántok, valami félig skót akcentussal elmotyogott „nem tudommal”. A következő agymenésére meg az első, ami felböffen bennem az az irigykedés. Mert fingom nincs, hogy mit szedett be ez a srác, de abból a cuccból nekem is adhatott volna! Ha azt nézzük, adott is, amikor a minden idegszálamat felkorbácsoló véréből ittam, de rám mégsem így hat. Szóval valószínűleg alapból is ilyen… fura. Valóban kérdéses, hogy elbír-e ilyen vallomásokat a fiatal kapcsolatunk. Mármint nem kérdéses, mert a válasz rá nagyon egyszerű: nem. Én meg amúgy elég faszfej tudok lenni, most is csak másodpercnyi csend után nevetek egyet a feltételezésen. Hogy az én ölelésemben akarna bárki meghalni? Jó vicc.
Ha bárki más lenne most itt, nem pedig ő, akkor valószínűleg fognám magam és tovább állnék, keresnék valami kevésbé szentimentális partnert az éjszakára vagy becsatlakoznék a haverjaimhoz. De őt valahogy nincs szívem itt hagyni. Valamiért nincs. A boszorkányommá fogadtam, mégis kicsit olyan, mintha az utcáról fogadtam volna be egy kóbor ebet, aki nem szeretne egyedül maradni. Most akkor hogy hagyjam egyedül? Egészen elfordítom a fejemet, most épp nem rá figyelek, láthatóan másfelé fülelek, még a szemeimet is forgatom valami fura mosollyal. Amúgy csak Boris az a távolból. Így azért könnyű kommunikálni. De máris Silasé ismét a figyelmem.
- Figyelj, cicuka. Emeld meg kicsit azt a mércét, még csak most kezdesz élni. – Megcirógatom az állát, rákacsintok, aztán meg ellépek tőle. – A parkolóban találkozunk. Tudod, melyik az autóm, ugye? A sötétkék Tesla. – Megpaskolom a csinos kis combját, majd megragadom a korlátot és laza mozdulattal szökkenek át rajta, hogy a mélybe ugorjak. Annyira azért nem nagy magasság ez, könnyedén érkezem két lábra, hogy csatlakozzak a lent ácsorgó Borishoz néhány szóra, aztán a parkoló felé vegyem az irányt. Ha meg Silas eltéved félúton (kinézem belőle…), akkor kézen fogom és viszem. Hagyjuk ki a táncikálást, menjünk inkább hozzá. Vagy ha azt akarja, akkor hozzám, tök mindegy.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Ápr. 20, 2020 1:05 pm

Bele tudnék veszni ebbe a lágy cirógatásba, egy pillanatra jólesőn a szememet is lehunyom, mielőtt izgatott kíváncsisággal nyílna föl. A szemöldököm érdeklődve kúszik magasra, elnagyoltan nézek rajta végig, hogy aztán belemosolyogjak a szédületesen kék szemeibe, zsebre vágva az ígéret szagú éjszakát, amit majd aztán követelőzve lehet behajtani már egy lépcsőház beugrójában is. Beleborzongok a duruzsolásába, amitől aztán még a tekintetemet is le kell sütnöm miközben a kólámért nyúlok. Ujjaim izgatottan csúsznak az üveg nyakára, ráharapok a szívószálra, rágcsálni kezdem amíg a lépcsőn haladunk fölfelé, ki a nevetésektől zajos éjszakába.
Felugrok a korlátra, hatalmas lendülettel emelem át a lábaimat rajta, hogy aztán olyan elégedetten gyújthassak rá arra a cigarettára, mintha sosem lettem volna ebben jobb helyzetben.
Nevetni kezdek Albert látványos öklendezésén, kuncogva fújom felé a füstöt mielőtt elbámulnék a betondzsungel felé, megszámolva a lámpákat, amik neon sárga szentjánosbogarakként lebegnek az éjszakában. Még legalább hármat slukkolok a cigarettából, aztán magunk alá hamuzok, tekintetem leköveti a parázs útját, amíg az hősi halált nem hal, aztán csak bámulom a lágyan felkúszó füstöt a cigarettavégről. - Több emberrel kellene akkor beszélgetned. - Pillantok le egy másodpercre a vállamon lévő csóknyomra, mielőtt csak kuncogva bámulnék vissza az éjszakába, aztán elgondolkozva meredek csak magam elé. - Lehet, hogy nem is leszünk barátok. -  Dörzsölöm össze az ajkaimat, mielőtt újra a kólám szívószálára haraphatnék. - És azt sem tudhatod, hogy mi fog történni a következő pillanatban. Honnan tudhatod, hogy lesz-e még esélyed bárkinek erről beszélni? - Biggyesztem le az ajkaimat egészen szomorúan, de a szomorúságom mégsem abból adódik, hogy Albert nem oszt meg velem mély titkokat. Ezer olyan dolog jut szembe, amit el szeretnék mondani valakiknek, akik már sosem hallgathatnak meg, és ettől kényelmetlen feszítés fészkeli be magát a mellkasomba, mint egy alattomos kígyó.
Aztán kuncogva nevetek föl, beledőlök Albert ölelésébe, hatalmasat sóhajtok, szusszanás szerűt. A cigarettám csikkjét magunk elé pöckölöm, zuhanása közben gyúl lángra a mágia hatása alatt és még azelőtt elporlad, hogy a tűz következményeire akár csak gondolni lehetne. - Nem, nem fogok leugrani. - Támasztom magamat egészen neki halkan gurgulázó nevetéssel, aztán sóhajtok egyet. - Pedig azért ez egy elég tökéletes pillanat lenne a legutolsónak, nem? Gondtalan, könnyű és boldog.  - A fejemet igyekszem egészen Albert felé fordítani, részeges tekintetem az övét keresi. - Ha egyszer meg kellene halnom, és lehetőségem lenne visszazongorázni az életem bizonyos pontjain, hogy választhassak egyet belőlük, amibe aztán visszatérhetek abban az utolsó pillanatban, akkor én választanám ezt. Választanám, hogy egy kicsit így öleljen valaki, mint te. - Komolyodom el egészen, talán túlságosan is, talán a fiatal kapcsolatunk el sem bír ilyen vallomásokat, ezért enyhítően felnevetek, mentve a menthetőt. - Túl részeg vagyok ehhez a beszélgetéshez, ne haragudj. - Bocsánatkérő pillantással húzódom kicsit arrébb, kibújva az olyan jóleső ölelésből, hogy a korláton átdobva a lábaimat immáron befelé fordulhassak. Az egyik kezemmel persze megkapaszkodom, nehogy hátrafelé essek, tekintetemmel mega tetőn elszórtan cigarettázó, nevető és csókolózó tagokat pásztázom kínos csendbe burkolva magamat.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Ápr. 20, 2020 11:01 am
- Ezt talán majd egy másik beszélgetés alkalmával. – Meglehetősen ittasan mosolygok rá. Tudod, olyan kellemes bódulattal, miközben az ujjaim kézfej felőli oldalával cirógatom meg az arcát. Úgy tűnik, hajlamos vagyok elfelejteni, hogy ő még egészen új az én világomban, és a vámpírok mibenlétével nem feltétlenül van olyan mértékben tisztában, mint az általam megszokott egy boszorkánytól. Ami nem feltétlenül baj, mert viszonylag könnyen felzárkóztathatom, sőt, egy-két leckét akár még adhatok is neki, de az nem ma éjjel lesz. Ma éjjel szórakozunk. Nem úgy, ahogy én szoktam. Hanem úgy, ahogy ő. Szeretném, hogy mindketten jól érezzük magunkat. – Igen, talán valóban mást jelent. Ha a szexre gondolsz, nem, nem szoktam elfáradni. – Odaduruzsolom neki, úgy, hogy a zene ellenére is hallja, egészen flörtölő hangnemben, ám nincs ott semmiféle pofátlan félmosoly, amivel a pasik szoktak nyomulni, hogy hú mekkora a farkam, vagy hú mennyire jól bírom. Szimpla tényeket közlök, mi vámpírok nem feltétlenül emberi alapon működünk, így nem is olyan alapon fáradunk. Megmondtam, én mitől nyomom az ágyat. Ha nem kapok elég vért uzsira, vagy ha túl sok fokhagymás bagettet tömök uzsira… persze a helyzet vehető ennél komolyabban is, de hát érted. Lényeg a lényeg, nem csak akarom, de képes is vagyok addig gyötörni, amíg már erőtlenül a párnába nyüszögve könyörög a megváltásért. Akarom, hogy tudja. Mégsem nyílt szavakkal akarom ezt a tudtára adni. Épp csak elültetem a gondolatai közé, ha megragad. Úgyis megtudja majd később. Ha felmegyünk egyikünkhöz a Sax után.
Amikor a teraszon Silas cigarettával kínál, csak ilyen öklendezős hangot adok ki, sőt futólag még a nyelvemet is kinyújtom. Ez a kevésbé udvarias közlése lett volna annak, hogy köszönöm, nem kérek, nem szeretem azt a mentolos lófaszt. Jó, most mit tehettem volna, csak félig figyeltem, megtévesztett az ouzo és abszint szaga, ami elnyomta a dobozt körül ölelő mentolt. Ettől függetlenül mosolyogva figyelem a kis boszorkányt, amikor rágyújt, lazán a korlátra támaszkodom. A felkarom az ő oldalát súrolja. Nem csak azért, mert a közelségére vágyok, hanem azért is, mert így könnyebben elkaphatom, ha kibillenne és őfelsége le óhajtana zuhanni, hogy kezét lábát törje. Amire így nem lesz lehetősége. De azt eszem ágában sincs hangoztatni, hogy ne üljön a szélére. Nem hogy nem vagyok az anyja, ha nem lennék perpillanat ilyen lusta, én is a korlátra ülnék mellé.
A következő kérdése azonban egészen elgondolkodtat. Nevetséges, de tudod mi az első dolog, amit rávágnék? Ez. Csupán ennyi. Ez itt vele, itt a Sax tetőteraszán. Én már mindent megéltem, amit lehetett, innentől nem sok jelentősége van a halálomnak, az életem rendben volt. Mármint, a körülményekhez képest. - Néhány év híján száz éve élek, de nem sok emberrel beszélgettem még erről. – Egészen normális a tónusom, legalábbis a magam pöcs stílusához képest, az pedig még inkább, hogy elnyúló csókot nyomok a vállára, mielőtt folytatnám, a fejemet lazán oda döntve. – Fiatal még ehhez a témához a bimbódzó barátságunk, cicuka. – Nem akarok róla beszélni, mert túl komplex, még önmagam számára is, nem akarom beismerni, hogy legszívesebben Atlas karjaiban halnék meg ezen a ponton. A gondterhelt sóhajom akaratlanul is árulkodik arról, hogy jóval magányosabb vagyok, mint amilyennek mutatom magam, és teljesen biztos vagyok benne, hogy egy nap ha meg kell halnom, elfeledve és egyedül fogok meghalni. De nem tök mindegy? Aztán hirtelen Silasra kapom a fejem.
- De ööö, ugye nem azért kérded, mert le akarsz ugrani és ezek valami költői utolsó szavak lennének? – Egyik szemöldökömet erre húzom, a másikat meg arra, és a kis boszorkány alkohollal telített vére okozta bódulattal együtt nevetve ölelem át a derekát, biztos, ami biztos. - Nekem ma még nem elég belőled, úgyhogy por favor.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Ápr. 19, 2020 3:25 pm

Megborzongva a kósza érintések alatt hallgatom csak, a szemöldököm közben persze a magasba szökik, de mielőtt ténylegesen megszólalnék, egy kicsit megtámaszkodom a mellkasán, kiélvezve az utolsó érintések adta lehetőségeket, az utolsó szikrákat, amiket még a bőrünk összeérintése csiszolni tud bennem. - De ezektől nem inkább rosszul vagy? Mármint nem tudom, lehet, hogy a te világodban a fáradtság mást jelent, mint az enyémbe. -És erről eszembe jut, hogy minden ami hónapokkal ezelőtt történt velem az erdőben, ezek szerint számára csak kifáradás lenne, számomra meg hegek,sebek és soha el nem múló fájdalmak, amik váratlan helyzetekben kezdenek el újra lüktetni. Az ingem gombolásával kezdek foglalatoskodni, hogy ne tudjak igazán arra a napra gondolni, helyette erőszakosan igyekszem koncentrálni a helyes öltözködés lépéseinek folyamatára.
Szinkronban haladunk egymás mellett, nekem legalábbis egyszerű idomulnom hozzá, amikor ennyire emberi tempóban mozog, de azért sokkal kevésbé sikerül elkerülnöm a dülöngélő testek halmazát, vállak csapódnak nekem, testekhez érek hozzá, legalább egy valaki löttyint rám valamit, amitől csak nevetnem kell, kedvesen végigsimítok rajta, semmi gond, legalább édes alkohol és eperlé illatú leszek.
Kinyúlva kapom el a cigarettát, megrázogatom, aztán hálásan lépek egy kicsit közelebb. - Ó kösz, imádom a mentolos, vékony szálút. - Kuncogok föl amint kinyitom a dobozt, aztán a farzsebembe süllyesztem, hogy a bárpultnál támaszkodva a tekintetem végigjárassam a felsorolt koktélkínálaton. - Ööööö, azt hiszem most csak egy kólát. - Dörzsölgetem végig az ajkaimat, aztán amíg Albert rendel, én csak a táncoló tömeget bámulom, nézem a tökéletes hullámzásukat.
Könnyed, szökkenő léptekkel kocogok a terasz felé, ahol aztán jó mélyet szippantok a kinti, friss levegőből, észre sem venni, hogy odabent mennyire fülledt és párás minden.
Lágy libabőr bontakozik ki csupasz karjaimon, baromi jóleső.
Egy kevésbé forgalmas résznél aztán csak felhuppanok a korlátra, könnyed anyag, lábaimat átvetem rajtuk, hogy a semmibe lóghasson mindkettő, hogy  éppen csak egy rossz mozdulat elég legyen a zuhanáshoz. - Kérsz? -Nyújtom felé a dobozt, majd magamnak mindenképpen veszek ki egy szálat, a számba illesztem, hogy aztán egy mélynek egyáltalán nem nevezhetőt slukkoljak, még csak le sem tüdőzöm, de azért műgonddal fújom ki, mintha tökéletes láncdohány lennék. - Ha megválaszthatnád életed legeslegutolsó pillanatát, melyik lenne az? - Kortyolok bele a kólámba elgondolkozva, miközben elbámulok a város sárgás fényei felé. Ha választhatnék, én azt hiszem ezt választanám, hiszen olyan tökéletes, olyan nyugodt és olyan kellemes.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Ápr. 19, 2020 2:30 pm
- Normál körülmények között nem. – Buján mosolygok felé, olyan igazán aljas módon. Aztán elkezdek az ujjaimmal a levegőben számolni, léhán mutogatva attól függetlenül, hogy flörtölni próbált-e vagy komoly volt a kérdés. Itt már szimplán csak sorolom a dolgokat, nem mintha titok lenne, hisz aki akarja, ezeket az infókat úgyis megtudja. Már nem olyan fiatal a vámpírfaj, hogy érinthetetlennek higgyenek minket. – Lássuk csak, vérhiány, feszületek, szentelt víz. Még jó, hogy már annakidején sem voltam vallásos, mert igencsak a szívemre venném, hogy nem járhatok templomba. Oh, fokhagyma. Pedig ha tudnád néha milyen szívesen betömnék egy olyan fokhagymás bagettet. Mondjuk, ja… néha nem tudok ellenállni. – Itt befejezem az agymenést, viszont nevetek egy jót magamon. Hidd el, hogy nagyon-nagyon rossz ötlet fokhagymás dolgokat enni. Pedig annyira finom! Közben persze élvezem Silas közelségét, lassan sorolom a dolgokat, olykor megcirógatom a bőrét az ajkaimmal, és hagyom, hogy tapizzon. Persze, hogy hagyom, cseppet sincs ellenemre.
Nem siettetem, amikor az inge gombjaival bajlódik. Sőt, komótosan figyelem, gondtalan, mondhatni mosolyszerű kifejezéssel az arcomon. Tetszik, amit látok. Tetszik ő maga. Azt hiszem, remek választás volt az új boszorkányomnak. Mondjuk nem mindenki van ezen a véleményen, hisz Silas ereje igen instabil még, ráadásul elég új közöttünk. De engem egyik sem aggaszt. Van benne potenciál, hatalmas ereje van, ezt Patricia is megmondta. Majd kikupálódik, addigra pedig hűséggel fog tartozni. Bár valahol nevetséges, hogy ezt pont én mondom. Lásd, mi történt Sofíaval, akinek fel kellett volna tépnek a torkát, amikor még tehettem.
- Hmmm… – A dübörgő zene felé haladva elgondolkodom, hogy van-e nálam cigi. Nem is tudom miért, mert amúgy szinte sosincs nálam. Röffenek is rajta egyet, és bár nem látszik, szemfülesen haladok el az emberek mellett. Nem nehéz kiszagolni, hogy kinél van cigi és kinél nincs. Az egyik csaj mellett elhaladva, észrevétlenül húzom ki a farmerkabátjából kikandikáló doboz cigarettát, amiben még van vagy hat szál, és lazán odadobom Silasnak. Ha meg látom, hogy képtelen lenne elkapni, akkor inkább csak a kezébe nyomom. Tessék, szereztem neked cigit.Mit szeretnél inni? – Ó, ez egy magamhoz képest tök cukin feltett kérdés volt? Jegyezzük fel a naptárba. Megvárom a válaszát és attól függően indulok el a nagyobb bárrész vagy a koktélos cucc felé. Aztán ha megvan az italunk, mehetünk, ahova ő szeretne. Gondolom a teraszra cigizni.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Ápr. 19, 2020 11:01 am

Megigazítom a nadrágomat és becsatolom az övemet, de aztán csak nekidőlök a tömör fa íróasztalnak és lustán laposakat pislogva figyelem ahogyan Albert izmai parancsszóra mozdulnak, megfeszülnek és kiengednek miközben öltözik. Izgatóan gyönyörű látvány, olyan, amiből az embernek soha sem elég. Méregetem, analizálom, befogadom a látványát, hogy majd szűkösebb napokon előhúzhassam az agyam egyik rejtett zugából.
- De akkor azért kifárasztható vagy, nem? - Biccentem félre a fejemet a mellkasom előtt összefont kézzel, mielőtt elszakítanám a tekintetem a testétől és erőszakosan az övébe fűzném, kifejezetten ügyelve, hogy még véletlenül se kalandozzon vissza nyakának feszes ívére. - Mi kellene hozzá? - Érdeklődve mosolygom, belesimulva a közelségébe. Nem igazán bírok magammal, a tenyereim a hasfala és a mellkasa között csúszkálnak hátha kicsalható lenne még belőle valami izgalom, és csak csalódottan hátrálok el, amikor végtére is elég diplomatikusan utasít vissza ahhoz, hogy a sértődésem még csak jogos se legyen.
Egykedvűen megrántom a vállamat. A bevitt alkohol mennyiségtől még mindig eléggé szédülök, de a szédülés még pont annyira kellemes, hogy ne legyen nyomasztó, és ne akarjon egészen ledönteni a lábamról. - Táncolhatunk. - Kezdem el a saját ingemet baromi komótosan begombolni, minden egyes lyukacskának és gombocskának külön figyelmet szentelve. Vagy háromszor kell újrakezdenem, hogy mindegyik a hozzá passzolóhoz társuljon, de végül csak ellököm magamat az asztaltól.
Mielőtt kilépnénk az irodából, azért a kezemet a nyakamra nyomom, hogy egy egyszerű varázslattal a gyorsulási folyamatot felgyorsítsam olyannyira, hogy a friss harapás nyom heggé alakuljon de azért még se tűnjön el. Felszisszenek egy kicsit az égető érzés alatt, de éppen csak annyira, mint amikor az ember asztalsarkokba rúg bele.
- Van egy cigid? - Nyomom be a kezeimet egészen a farmerem zsebeibe, hogy ott aztán birizgálni kezdhessem a telefonom tokját, a lépteimet meg egészen Albert tempójához igazítom a folyosón. - Az enyémet azt hiszem odaadtam valakinek. - Ráncolom össze a szemöldökömet, ahogyan minden egyes lépéssel a dübögő basszus visszaszökik a tudatomba, olyannyira, hogy mire visszatérünk a pulthoz már egészen arra a ritmusra jár a szívem, amilyen zenét a DJ tol.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szomb. Ápr. 18, 2020 2:37 pm
Hevesen emelkedik és süllyed a mellkasom, mire Silas talpra áll. Bár én nyögtem élvezettel utoljára, a fülemben még mindig az ő hangja visszhangzik nem is olyan sokkal ezelőttről. Ki gondolta volna, hogy ilyen édes hangja van a kis warlocknak. Alig várom, hogy még ezer ilyen kizongorázhassak belőle, mire felkel a nap. De addig még van időnk. Mikor az asztal széléhez nyom, egy könnyed mozdulattal rátenyerelek és felhuppanok rá, most én fogadva őt a combjaim közé. A karjaimat lazán nyújtom el a két vállára támasztva. Az egyiket lustán úgy hagyom, a másikkal meg átölelem a nyakát, hogy aztán közelebb húzva rövid csókot nyomjak a szája sarkába. Élvezem az ajkai cirógatását mindenhol, ahol akár csak a leheletével hozzám ér, de azt a kérdést nem is tudom hirtelen, hogyan kellene értelmeznem. Először elég furán nézek rá, mintha csak azt kérdezném, hogy ez most flört volt-e vagy komolyan gondolja. Aztán csak elnevetem magamat, ismét megcsókolom, majd egy laza mozdulattal leszökkenek az asztalról és öltözni kezdek. Mármint felöltözni, nem leöltözni.
- Szépségem, a vámpírok nem fáradnak ám olyan könnyen. – Nem is rajta nevetek, inkább vele. Attól függetlenül, hogy ő nevet-e vagy sem, mert az nem különösebben számít. Már az ingem is rajtam van, de még teljesen szétnyílva, amikor ismét odalépek hozzá, a kezeimet a derekára csúsztatom, és úgy húzom magamhoz annyira közel, hogy a testünk minden alkalommal összesimuljon, amikor levegőt vesz. Óvatosan végig nyalok a nyakát díszítő friss seben, aminek még mindig kellemesen véres íze van, puhán meg is csókolom, aztán már a szemeié a figyelmem. – Mit szólsz egy italhoz? Táncoljunk. Vagy csináljunk valami mókásat. Aztán majd hazaviszlek és felteszem neked ugyanezt a kérdést. – Álszent módon mosolygok rá, a minden lehetséges értelemben táncra hívó bűnös kék tekintettel. A hozzád vagy hozzám teljesen lényegtelen. A szemeim még utoljára az ajkaira csúsznak, de már nem csókolom meg, és ha ő próbálkozna vele, akkor is csak szórakozottan a szájára tapasztom egy ujjamat és néhányat ciccegve jelzek, hogy legyen jófiú és öltözzön szépen fel.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szomb. Ápr. 18, 2020 12:54 pm

+18 Borzalmasan kell koncentrálnom, hogy a szívverésemet követő forró lüktetés ne robbantson máris ezer felé. Lihegve koncentrálok, beleremegve minden érintésbe. Összehúzom a nyakamat, ahogyan a fülembe szuszog, jólesően csiklandoz, a kielégülés felé lök, hogy mire hanyat kerülök az asztalon, csak összegyűrjek egy-két papírt, koordinálatlanul markoljak rá tollakra, és remegősen, hasfalat összerántósan és elég hangosan nyögve élvezhessek el. Olyan, mintha csillagszórók gurulnának ezerfelé, viharos hullámok csapódnának a testemnek, de még csak arra sem lennének képesek, hogy lehűtő hatással szolgáljanak. Kiszárad tőle a torkom, nehezen kapkodom a levegőt, de közben jól vagyok, nagyon-nagyon jól vagyok, talán még sosem voltam ilyen jól, mint ebben a pillanatban, ebben a félig tudat vesztett állapotban, rákoncentrálódó érzékekkel, félrészegen.
A hatása alatt kóválygok még egy egészen rövid ideg ,szinte azt sem tudom hol vagyok, aztán persze eszmélek, vadul csillogó, kielégült tekintettel fordítok magunkon, rövid csókokat adva minden testfelületére, hogy végérvényesen a térdeim keményen koppanjanak a padlón. Elégedetten morranok föl az ujjak szorítása alatt, tökéletes tempót keresve, aminek hatása alatt a legmélyebbek a nyögései, amibe egy kicsit több erőt ad minden lökéssel, és amitől minden csak egyre forróbb és forróbb lehet. Nem lehet betelni vele, nem lehet megálljt parancsolni neki, és csak azt kívánom, hogy ezek a pillanatok bár sose érnének véget, bár maradhatnánk örökre ebben a részegítő állapotban, amikor az élvezetek fölénk kerekedve átveszik a hídon az irányítást, amikor nem kell semmire sem gondolni, minden csak ösztönös és egyszerű, és aminek a hatására alatt csak elég izgalommal tölt el, ahogyan Albert elélvez. Vigyorogva nyelek nagyot, mielőtt felemelkednék, lenyalom a saját ajkaimról a csillogását, szemöldököm a magasba emelkedik, kezeim máris finoman rajta figyelnek, újabb kalandba hívva.
Közelebb hajolok, egészen az asztalra nyomva, követelőző csókokkal zongorázva végig a hasizmain, föl egészen a szájáig, leheletnyi rést hagyva magunk között, hogy amikor megszólalok, az ajkaink összecirógassák egymást izgatóan csiklandós érzést kiváltva. - Ugye nem fáradtál még el? - Búgom egészen hozzá simulva, kéjes macska módjára dörgölőzve, félrebillenő nyakkal, elhúzódva, egészen a fülébe harapva.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szomb. Ápr. 18, 2020 12:00 pm
+18 Nem különösebben érdekel, hogy nem ízlik neki a saját vére íze. Elvégre nem azt érzi, amit én. Én majd’ bele őrülök, annyira felhevíti az érzékeimet a mágiával itatott vörös nedv. Mintha egyszerre szívnék fel egy kanálnyi hőn áhított kokaint az orromba, és süllyednék egy el kád rózsaszirmokkal sűrített, forró vízben.
Nagyon is partner vagyok abban, hogy megszabadítson a felsőmtől. Az érintésébe nevetek és segítek kibújni belőle, azt követően pedig az ő csinos kis ingjét is lekapom róla. Az eddig sietősre vett tempóval együtt az idő is egészen megáll, ahogy ő az én testemre tapasztja a viharos kékjeit, én pedig hasonlóan viszonzom ezt. Nem olyan kidolgozott, mint én, nem olyan erős, mégis végtelenül tökéletesnek tűnik. Ha nem két pillanat közé lenne zárva a szívem a halálom napjáig, akkor most bizonyára nagyot dobbanna, ahogy falánk módon végig szalad Silas fedetlen bőrén a tekintetem. Tudtam én, hogy finom falat lesz.
Hamarosan már engedi, hogy a saját tempómat kövessem, nem mintha lenne más választása. Amikor viszont le akar állítani, hát szépségem… nem így megy ez. Engedek az unszolásának, az ajkai helyett azonban a füléhez hajolok, út közben a friss harapás mellé is apró csókot nyomva.
- Nem kívánságműsor. – Legalábbis jelen esetben nem az. Undokul, mégis végtelenül izgató módon csókolom a fülébe, az egyik kezemmel végig alattomos gyönyörbe burkolva. Éreztetem én vele, hogy: Ne aggódj, cicuka, lehet, hogy az első, de nem az utolsó alkalom, hogy ma éjjel elmész. A másik kezemet aztán a mellkasára tapasztom és máris, ellentmondást nem tűrve nyomom le az íróasztalra elfektetve, mire az ajkaim ismét találkoznak az értem ágaskodó férfiasságával. Élvezem, hogy gyötörhetem, az időt azonban nem húzom. A szíve minden rezdülésére hegyezem a fülem, miközben osztott figyelemmel teljesen átadom magam neki. Az ízének, a merevségének, a nyüszögésének. Csodálatos.
Mélyen az ajkaim közé fogadva adom meg neki az enyhülést, miközben felállok, hagyok néhány csókot a hasfalán, játékosan a mellbimbóját is megharapom „ha már ott vagyok” alapon, aztán végül egy magasságba kerülök vele. Az ördögi kis mosoly mellett olyan elégedettséggel törlöm meg a számat a szemeibe nézve, mint egy nagyra nőtt óvodás, aki most cuppantotta be a délutáni lekvároskenyerét.
Amikor az én kis boszorkányomra kerül a sor, viszont már a kisujjamat sem mozdítom. Élvezem a csókjait, az ártatlan harapásait és hagyom, hogy önerőből szabadítson meg a nadrágomtól. Amúgy is jól esően forog velem a szoba, mert mindaz, amit ő elfogyasztott, az én szervezetemben is dolgozik. Érdeklődve, a vonásaimon egy alattomos, mosolyszerű kifejezéssel figyelem őt. Gyengéden az arcát cirógatom, majd a hajába markolok és az iménti lazsálás után már jóval aktívabban részt veszek az élvezetes kis játékban. Olykor hagyom érvényesülni, a fejemet lustán hátra vetve nyögök fel az ajkai játéka alatt, máskor pedig átveszem felette az irányítást, a haját markolom, a csípőmet újra és újra az irányába mozdítom. A végéhez közeledve már egészen rábízom magam.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Ápr. 17, 2020 9:02 pm

Belemosolygok a csókba kedvesen, kicsit meghatódottan, de azért nem eléggé meghatódottan, hogy Albert kivehesse, hogy amúgy mennyire baromira jól esik, hogy törődik velem. Inkább csak megpróbálok úgy értelmes mondatokat formálni, hogy közben csókolózunk, ami valljuk be elég nehéz. Túl jól csókolózik, túl izgató és forró ahhoz, hogy férfi ember ne csak a benne növekvő vágyra tudjon összpontosítani. - Mhh.. nem tudom. - Végül csak ennyit tudok kinyögni, hiszen a kérdését is régen elfelejtettem már, meg különben is, éppen türelmetlenül várom, hogy a fogai egészen mélyre hatoljanak a nyakamba.
Türelmetlenül markolom csak a haját, közelebb nyomva, szinte követelve, hogy a kínzó csókok után végre történjen valami más is,de ennek ellenére minden cirógató nyelvmozdulatra csak hálásan nyögök föl, a csípőmet közelebb lököm, kitartva a feszítő érzést, hogy aztán felszisszenhessek amikor az éles fogak végül behatolnak. Meglepő érzés, meglepően fájdalmas, de közben meglepően izgat ahhoz, hogy a fájdalom lassú fakulásával lüktető érzés költözzön az ölembe. Megszédítő élmény, beleremeg a combom, beleremeg egészen a lelkem is. Beleharapok a saját ajkamba, a szememet pedig lehunyom, hogy a körhinta érzés még hosszú ideig megmaradjon. Csalódottan biggyed le az ajkam egy másodpercre ahogyan elhúzódik, a kezem mégis annál lelkesebben mozog körülötte, a szemhéjaim felnyílnak, feltárva a botrányosan vágyakozó tekintetemet.
Felkuncogok, egészen kéjesen és mélyen Albert csípőjének ritmikus mozgásához igazítva a kezem tempóját, aztán belefintorgok a csókba a saját vasas ízem érezve, ott figyel még a nyelve hegyén. Keserű, kicsit sem kellemese, de nem eléggé borzasztó ahhoz, hogy elhúzódjak, de azért arra késztet, hogy megtöröljem az ajkaimat, hátha attól kicsit eltűnik az íz.
Sietősen húzom ki a nadrágjából a kezemet, hogy nagyon türelmetlen mozdulatokkal kezdjem kigombolni az ingét, a felénél megunom, és csak felfele rángatom az anyagot, hogy még éppen időben szabadíthassuk meg a felsőjétől.
Kíváncsi tekintetem végigszalad rajta, a kezem követné, ha nem hajolna egészen elém, olyan nagyon izgatóan, hogy kiszáradó torokkal nagyot kell nyelnem. Megremegek, ahogyan a nyelve érint, még az ajkaim is elnyílnak a türelmetlen várakozásba, a szemem beleszalad a napfényes tengerszín szemekbe követelőzve, kicsit kérlelve.
A csípőm felé lököm, elégedetten fel is nyögök pont kellően forró és nedves, még a fejemet is hátravetem, tenyereim rámarkolnak az asztal szélére, ütemesen sóhajtozom, meghagyva neki, hogy saját tempót találjon. Félúton kinyílik a szemem, lihegve hajolok előre, tenyereim a vállán támaszkodnak, erőtlenül próbálva eltolni. - Mindjárt el fogok menni. - Húzódom egészen hátrébb, lihegve, izzó pillantással. - Nem akarok még. - Reked be a hangom szelíden, miközben igyekszem lecsillapítani a bennem kibontakozó lüktetést, mielőtt ténylegesen elélveznék, ujjaim az álla alá nyúlva próbálják felhúzni, csókmagasságba csalni.
Fordítok magunkon, remegős lábbal huppanok le, csókokat kicsalva nyomom neki az asztal szélének, az ajkaim tőle elszakadva a nyakára vándorolnak, a mellkasára, le a hasfalára, óvatos harapdálásokkal csatolom ki az övét, türelmetlenül rángatom le a nadrágját, hogy farkasszemet nézve vele játszadozás helyett és ujjak helyett az ajkaimmal fogom közre, elégedetten nyögve föl az íze alatt, a kezéért nyúlva, hogy a hajamig vezessem, így adva meg az esélyt, hogy az általa diktált tempó alatt élvezhessük mindketten.

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Ápr. 17, 2020 8:16 pm
+18 Ugyan már, egy kis egészséges önbizalom sosem árt, az ízlésemmel meg nincs semmi gond. Az mondjuk más kérdés, hogy nevezhető-e bármi egészségesnek velem kapcsolatban a társadalmi normák szerint. Vagy hát a múlt normái szerint, mert Bastien uralma alatt igencsak megbillent a bili az ilyesmi kapcsán. Nem mintha engem az ilyesmik érdekelnének, erre már a kis boszorkány is rájöhetett. Csak a szeszélyeimre hallgatok és köszönöm szépen, nekem ez így megfelel.
- Azt majd meglátjuk. De már az elején megmondtam, hogy nem vagy többé egyedül, hm? – Az utolsó szavakat az ajkaiba csókolom. Valami fura megjegyzés ez arra irányulva, hogy testiségek ide vagy oda, ma éjszaka jól fogjuk érezni magunkat, együtt. Ha nem itt, akkor a tánctéren, bár bennem fel sem merül az, hogy bármi probléma lehetne. Nézz csak rá, mintha szobrászok formálták volna arra a célra, hogy fel akarjam falni. Éhesen nyalom meg a felsőajkamat, folytatva az egyik kiélezett szemfogammal, miközben őt figyelem.
- Helyes. – Épp csak lehelem felé. Máskor talán azt mondanám, hogy nem túl bölcs dolog megbízni bennem, de itt, most, ebben a kontextusban ez a legjobb, amit tehet. Ő az én csini, ártatlan kis boszorkányom, „sosem” bántanám. A kérdésére aztán csak pökhendi módon elmosolyodom, valószínűleg fogalma sincs róla, hogy mekkora önuralmam van. Felelet nélkül hajolok az értem sikoltó nyakához, azzal együtt, ahogy ő maga felé ránt engem. Nem harapok azonnal belé, előbb a vállán csókolom a bőrt, olykor finoman beleszívok, vagy épp cirógatom az ajkaimmal, vagy a fogaimmal karcolom sértés nélkül a puha, tökéletes bőrét. Gondoskodom róla, hogy mire végül eljutok a kiválasztott pontig, ő is épp annyira akarja a harapásomat, mint én az ő vérét. Felborzolom a kedélyeit, végül pedig figyelmeztetés nélkül, fájón mélyesztem bele a fogaimat. Ám hiába az erőszakos mozdulatok, az édes, éles fájdalom, az érintéseim tökéletes ellentétben vannak vele. Édes, gyengéd cirógatással szalad a derekánál az inge alá a kezem, szeretően simogatom, gyengéden, mégis telhetetlenül marom az ujjbegyeimmel, miközben mohón aprókat kortyolok belőle.
Amikor meglepetésemre azért rimánkodik, hogy ne hagyjam abba, csak még erőszakosabban megszívom, és belenyögök az érintésébe, amikor végre az ujjai közé fogad. Nem csak a vére mágiával itatott íze szédít meg, hanem az a rengeteg cucc is, ami a szervezetében dolgozik. Imádom, hogy én is épp annyira beállok tőle, mintha emberként fogyasztottam volna. Már nem iszom belőle, csak végig nyalok a friss seben, miközben csípőmet telhetetlen mozdulattal lököm az érintésébe.
- Fogalmad sincs róla, hogy mennyire finom vagy. – Lihegem a fülébe, még mindig a vére bódulatának hódolva. Aztán újra megcsókolom, már sokkal falánkabb módon, és a farmerja gombját és cipzárját is hamar likvidálom. Mármint nem teszem tönkre, csak felszabadítom a kezeim számára az utat, kioldva és lentebb rántva róla a ruhadarabot, hogy már a tenyerem alatt érezhessen a vágyát. Jesszusom, miért ilyen tökéletes!? Buján pillantok le a farkára, aztán ördögi mosollyal fel a szemeibe. A legapróbb jelét sem lehet kiolvasni a tekintetemből, hogy mi járhat a fejemben. A következő másodpercben egyik tenyeremmel már az asztallapon támaszkodom, a másikkal pedig a farkát tartom, amin falánkul húzom végig a nyelvemet, végig Silas szemeibe nézve. Továbbra is ott játszik az ördögi kis mosoly. Szeretnéd? Szeretnéd, hogy bekapjam? Nem mintha különösebben válaszra várnék, mert hogy hamarosan magamba fogadom.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Ápr. 17, 2020 4:19 pm

Éppen csak végigfuttatom a tekintetemet az idegenen szórakozottan, aztán inkább el is kapom, mert a furcsa pillantásával leginkább csak azt tudnám tenni, hogy vissza kérdezek mégis mit bámul, és hát akárhogyan is nézzük, a tag nem éppen úgy néz ki, mint aki ezen ne kapná föl a vizet, szóval inkább csak a cipőmre szegezem a pillantásom és azon gondolkozom, hogy miért kell az embereknek így bámulnia, ha két férfit látnak együtt. Szóval csak megforgatom a szemeimet, mielőtt eltűnne a srác, meg mi is bevetnénk magunkat az irodába, ahol már esélyem sincs semmire sem gondolni rajta kívül.
Megrántom a vállamat egy hamis mosoly kíséretében és még csak meg sem próbálom leplezni, hogy mit bámulok éppen, még akkor sem jövök igazán zavarban, amikor Albert olyan nagyon nyíltan rákérdez. Megrántom a vállamat, mielőtt a tekintetem egészen a szeméig kapaszkodna.- Persze, valami miatt mégis csak ilyen büszke vagy magadra, és nem gondolnám, hogy mondjuk az ízlésed miatt. - Nevetek föl egészen kellemesen, ahogyan végigpillantok rajta, meg az egyszerűnek mondható ruháin, megint elidőzve bizonyos pontokon, megint türelmetlenül fészkelődve, mielőtt megint a magasba szaladna a szemöldököm játékosan. - Honnan tudod, hogy velem akarod tölteni az egész estét? Még csak az is lehet, hogy ki sem tudlak elégíteni. - Húzom el a számat lebiggyenő ajkakkal, félve, hogy tényleg megtörténhet, de aztán elég hamar átlendülök a dolgon, amikor az asztalon csapódom, kicsit közelebb kúszom az összedörzsölődés felé, és elégedetten harapok a saját ajkaimban.
Hátradőlök, hogy a tenyereimen támaszkodhassak meg és egy kicsit értetlenül bámuljak a vörös szemek legmélyére, ahol egy másodpercre felfedezhető még a mély kékség, amibe az ember bármikor megfürödne.
Elég határozottan rázom meg a a fejemet, egy kicsit be is szédülök tőle. - Bízom benned. - Harapok a saját ajkaimba a kivillanó szemfogak láttán. Nyilván van bennem egy egészséges adagnyi félelem, de fölülírja a kíváncsiság és a vágyakozás ahhoz, hogy mélye kezdjek el gondolkozni a következményeken. - Baromi izgató, amikor így figyelsz. - Vallom be búgó hangon, közelebb hajolva, a vállaimról lerázva a puha ing könnyed anyagát. - És te félsz, hogy nem bírsz majd leállni? - Súgom türelmetlenül a hajába dugva az ujjaimat, belemarkolva, egészen a nyakamig rántva a fejét, hogy a fogak átharaphassák a bőrömet, én meg az érzés alatt sziszegősen nyöghessek föl, combjaimmal körülkulcsolva, közelebb vonva, összedörgölőzve, a fülébe sóhajtva, mintha soha életemben nem találkoztam volna izgatóbb élménnyel. - Ne hagyd abba. - Súgom türelmetlenül, elfojtott torokhangon, közénk vezetve a saját kezemet, hogy beerőszakolhassam Albert öve és nadrágja alá.

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Ápr. 17, 2020 2:40 pm
A csókjaink alatt kiveszem a kezéből a koktélját. Nem mintha ne lenne tervben hamarosan megszabadulni az ingemtől, de még vissza is kell vennem. Vele ellentétben, nekem mindig is jól ment a figyelmem megosztása. Még így is azt tudom mondani, hogy minden idegszálam rá van kiélezve, és ez igaz is. Csak épp oda tudok figyelni másra. A pohara a pulton koppan az enyémet követve, ezután pedig már két kézzel ölelem magamhoz, őrülten ragaszkodó mozdulatokkal éreztetve vele, hogy csak az enyém. Legalábbis ma éjjel az, és a legkevésbé sem érdekel, hogy ezt ki látja. A pultos srác sem noszogat minket, hogy menjünk arrébb, mert áll a sor. Amúgy sem tenné zsebre, amit kap.
- Ts, ts, ts. – Rosszallóan ciccegek az ajkai felé. – Rossz vagy, Silas. – Ejnye bejnyézek, mielőtt röviden újra megcsókolnám. A fényektől fel-felvillanó cinkos mosolyomról persze egyértelműen az tükröződik felé, hogy nagyon is benne vagyok a mókában. Az iroda felé haladva félúton elkapom egy közelünkben elsétáló vámpír karját és közelebb húzom magamhoz. Silas nem hallhatja tisztán a szóváltást, de nem kell lángésznek lenni ahhoz, hogy következtetni lehessen. Csak Boris az, a „vámpírhaverjaim” egyike. Futólag annyit kérek tőle, hogy tartsa távol az irodától azt, akinek arra lenne bárminemű dolga. Amire persze felcsúszik a szemöldöke és rápillant Silasra is kissé furcsállóan. Vissza is kérdez, hogy minek, ott a VIP. Erre már nem is felelek, csak nevetve tovább állok a kis boszorkányomat húzva magam után.
- Kíváncsi vagy, ugye? – Szeszélyes, enyhén ördögi félmosolyra húzom a számat, amikor az irodában Silassal szembe fordulva feltűnik, hogy mennyire megragad a tekintete a pöcsömnél. Ahhoz képest, hogy elvileg tilosban járunk, amúgy baromira ráérősre veszem a figurát. Mondjuk ez tőlem megszokott. - Teljesen mindegy, mennyi időnk van. Ma éjjel már nem tervezlek elengedni. – A különös ígéretet pedig odateszi, ahova akarja. Gondolok itt ilyesmire, hogy játsszunk kicsit, aztán bulizzunk még, utána majd hazaviszem és ágyba dugom. Nem tudom, ő mit gondol rólam, meg őszintén szólva különösebben nem is érdekel, de amikor felajánlottam neki a pozíciót, azt mondtam, hogy nem kell többé egyedül lennie. Ezt pedig komolyan is gondoltam, szóval nyilván több figyelmet szentelek neki, mintsem itt hagyjam a picsába egy próbakör után.
Az iroda egészen tágas, az íróasztal mögött pedig fal helyett korlát helyezkedik el. Üveglépcső vezet egy fél szinttel lentebb, ahol régi, drága italok és úrias fotelok sorakoznak egy kanapéval szemben. Talán oda is eljutunk. Egyelőre azonban hirtelen ragadom meg Silas csípőjét és egy határozott mozdulattal, vámpírsebességgel máris a tulaj tömör mahagóniasztalán találhatja a formás hátsóját, velem a combjai között. Nem engedem túl messzire, sőt, közelebb is húzom, hogy az ágyékunk egymásnak préselődjön, miközben újra forrón csókolom. Mikor viszont elválunk, már a vámpírénemmel találhatja szemben magát. Vörös, sötét tekintet és vérre szomjazó szemfogak.
- Félsz tőlem? – Veszélyesen, hátborzongató erotikával sziszegem felé. Persze kecsegtető lenne egy igen, de én nemleges válaszra vágyok. Semmi oka félni. A tenyereim mohón a combjait falják, egyre közelebb és közelebb, a figyelmem azonban a bőre alatt lüktető véré. – Tetszik, ahogy téged figyellek? – Nem mondom ki nyíltan, mégis egészen kézzel fogható a tény, hogy a finom vérszomjról beszélek. Arról, hogy milyen látványosan vágyom a vérére. Amit nem akarok elvenni. Azt akarom, hogy ő adja nekem. Közben a kezeim is magára hagyják az idomait, hogy az ingétől foszthassam meg. A válasza után pedig kész vagyok harapni. Ott, ahol ő megkínál.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Ápr. 17, 2020 12:25 pm

Reményteljes érdeklődéssel vonom össze a szemöldökömet a mondata hallatán, forrni kezd tőle a vérem és vad izgatottság száguld végig rajtam, ahogyan visszaismétlem magamban, hogy csak ma. Ezernyi eszmefuttatást tudnék végezni, boncolgathatnám, hogy ez pontosan mit jelent, pontosan hogyan is értette, de erre majd éppen elég időm lesz hazafele, vagy az ágyban fekve, kora reggel és egész délután. Most csak most van, és ebben a pillanatban nem is tudok arra gondolni, hogy a most elmúltával mi fog történni. Minden idegszálamat leköti, hogy Albertre figyeljek és, hogy visszatartsam a testem ösztönös reakcióját, amit a közelsége vált ki.
Izgatottan borzongok meg a hirtelen váltakozó szempár súlya alatt, önkéntelenül biccentem félre a fejemet, így feszítve meg a nyakamat, egészen feltárva előtte, de szinte észre sem veszem magamat, annyira leköt, hogy a narancsos vodka ízű szájára gondoljak. -Akkor most be kell érnünk ezzel, nem igaz? - Csak nehezen tudom mondatokká formálni a szavakat, amikor ennyire közel van, amikor az illata egészen mélyre hatolva kúszik egészen a tüdőmig, felborzolja az idegszálaimat, egészen közel vonz és a részegségem ellenére, tudom, hogy elevenebbül fog élni bennem ez az illat, mint bármi.
Megrebbenő szempillákkal nyitom ki a számat a hidegül bizsergető érzés alatt, egy pillanatra meglepődve csókolok vissza, de aztán a meglepettség helyét átveszi az eddig finoman visszaszorított vágy. Miközben csókolózunk a koktélomat igyekszem nem nagyon rálötykölni, de elég nehéz, amikor az alkohol mellett valaki más csókja is részegít, meg amikor az a valaki hideg jégkockákat ejt az ingem alá, amitől csak jólesőn szisszenek föl, fókusz vesztetten a fogainkat is összekoccantom, én is a csókba nevetek, hogy aztán teljesen neki feszülve, mocorogni, dörgölőzni kezdjek, látszólagosan azért, hogy a közünk feszülő jégkocka ne csak egy helyen égesse a bőrömet.
- Mhh.. - Próbálok gondolkozni, de borzalmasan nehezen megy, amikor még érzem a számon az ő ajkainak a hiányát. - Menjünk az irodába. - Sietősen kiiszom a poharam tartalmát, hogy utána kicsit furcsán ruganyos léptekkel, meg sokat kuncogva kövessem, elvégre ha innen kivágnak minket, még mindig választhatjuk a VIP-termet.
Odaérve izgatottan csukom be magunk mögött az ajtót, mintha még sosem csináltam volna ilyet, a szívem pánikolós izgalommal dobog én meg még csak azt sem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire hangos-e, vagy csak a drog miatt érzem így. - És most? - Dőlök neki az ajtónak, leginkább a fejemet támasztva rajta, a csípőmet előre lökve, türelmetlenül járatva végig a tekintetemet a testén, különös figyelmet fordítva az öve alatti gócpontra.- Sietnünk kellene, nem igaz? Elvégre hány percünk lehet, míg csak a miénk az iroda? Tíz-tizenöt? Esetleg húsz? - Lököm el magamat az ajtótól, hogy az ujjaim érzéki türelmetlenséggel zongorázzon végig a nadrágján.

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Ápr. 16, 2020 7:27 pm
- Ó, nem, ma csak magamnak akarlak. – Lehet, hogy bevállalós vagyok, de ma csak magamnak akarom. Apró, ám annál bűnösebb mosollyal sziszegem az ajkai felé a szavakat. Persze csak azért hajoltam közelebb, hogy értse mit mondok vámpírhallás nélkül is, semmi hátsószándéka nincs. Ahogy nekem sincs soha semmilyen hátsószándékom. Hisz egy földre szállt angyal vagyok, az arcomra van írva, érted te. Ezzel pedig közlöm vele azt is, hogy ma éjjel nem csak kóstolót szeretnék belőle, hanem bármikor máskor is kapható vagyok egy kis szórakozásra. Már ha összepasszolunk. Közben az én lélegzeteim is ingerültebbé válnak, ahogy a pohár szélén játszadozó nyelvét figyelem. Az alsóajkamba harapok, ismét vörösen villanó szemeim a nyakára tévednek, aztán le a mellkasán, ameddig az inge látni engedi a bőrét, majd fel a szemeibe, ahol már ismét a kékjeimmel találkozhat.
Micsoda igényei vannak a kis boszorkánynak. Mindezt persze csak egy sejtelmes mosollyal reagálom le és a noszogatására ismét belekortyolok az italomba, ami az övénél fényévekkel egyszerűbb duplavodka, frissen facsart narancs- és mandarinlével meg némi jéggel.
- Nos… az általad felsoroltakon kívül nem sok opció van errefelé. Mosdók, tető… Egyébként a VIP teremre gondoltam, ami csak a miénk lenne, de – itt elnevetem magamat és szórakozott vállvonással kortyolok az italomba – nem tudom hitelesen garantálni, hogy nem mások orgazmusaitól terhelt. – Most hogy így mondja, ideje lenne ismét lecserélni azt a kanapét a hátsószobában. De ez egy másik nap problémája. Most ilyesmi az utolsó, ami érdekel. Csak Silas érdekel. Közelebb lépek hozzá, ha már elhúzódott, az ajkait figyelem, aztán kiveszek a poharamból egy olvadó jégkockát, amivel előbb érzékin a puha száját cirógatom körbe, amikor pedig végzek az erotikus mozdulattal, az ajkaimat az övéhez közelítem, hogy aztán oda is tapasszam, megízleljem, és végre izzó csókcsatába kezdhessünk. Amivel egyszerre a jégkockát sunyi módon beejtem az ingje nyílásán, őt pedig szorosan magamhoz ölelem, hogy ne tudjon a felhevült testén végig futó jeges érzés ellen küzdeni. Még a csókjaiba is belenevetek. Miután elválunk pedig a füléhez hajolok.
- Egy hely van a Saxban, ahol még engem sem látnak szívesen. – Meg senki mást. – A tulaj irodája. – Ha pedig őfelsége kiválasztotta, hogy a VIP-ben vagy az imént említett helyen szeretne bulizni… akkor mehetünk is.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Ápr. 16, 2020 6:55 pm

A pultra támaszkodom, a tekintetem néha ugyan végigszalad a körülöttünk állókon, de végérvényesen mindig Alberten köt ki, mindig a szájába ütközik, amitől aztán zavartan emelem el, de végérvényesen pillanatok múlva újból ott köt ki, úgyhogy egy ponton túl már meg sem próbálok úgy tenni, mintha nem őt bámulnám.
A keze úgy simul a derekamra, mintha ígérgethetne valamit, és én hajlamos vagyok beledőlni ezekbe az ígéretekbe. A tenyere forrón éget át az ingemen, nem is akarok mást, csak hogy alá kússzon, belém marjon, és ettől a gondolattól többször meg kell köszörülnöm a torkomat, mielőtt zavarba hozna.
Nem teljesen értem, az agyam megtagadja, hogy az alkohol és a drog hatása alatt komoly gondolatmeneteket futasson, csak kószán pakolja egymásra a jól ismert struktúrát, aminek a vége mindig ugyan az az előbb látott pillanat: Albert tenyere a finoman domborodó női csípőn. Megőrjít, olyannyira megőrjít, hogy képtelen vagyok bármire koncentrálni rajta kívül. A tekintetem egészen bejárja a testére simuló ruhák alatt sejlő izmokat, és többé már nem tudok semmire sem gondolni, csak hogy mennyire szeretnék közelebb kerülni hozzá. Már legalább két hónapja ezzel kínoz, a folytonos játszadozással, és még mindig ugyan akkora sikereket ér el, mint a legelső alkalommal. Most is megborzongom, ahogyan közelebb hajol. A markáns parfümjének illata most is megtelepszik a nyálkahártyámon, én meg csak önkéntelenül veszek újból és újból nagy levegőt, megrészegülve tőle.
A lehelete cirógat, ezernyi libabőr bontakozik ki a hatása alatt, ezernyi bizsergető érzést okozva, aminek az epicentruma csak egyre lejjebb és lejjebb kúszik a nyakamtól egészen a csípőm alá.
Beharapom az ajkamat, a kezem pedig rögtön a koktélos poharamra kulcsolódik, ahogyan a pincér elénk tolja. - Csak te és én. - Húzódom hátra, hogy a tekintetük újfent találkozhasson, a szavakat ízlelgetem, meg őt, latolgatva, hogy milyen esélyekkel fog széttépni, amit kettesbe kerülünk, aztán a szemem végigjártatom nagyjából a helyen, futólag persze, szédülten a koktélom sokízűségétől. - A mosdóban, a kocsidban, vagy a tetőn fogunk akkor bulizni? - Vonom föl a szemöldökömet incselkedve. - Azt hittem bevállalósabb vagy ennél. - Nyomom följebb a kezében tartott poharat a karjával együtt, jelezve, hogy igyon még egy kicsit, hátha attól lazábbra veszi magát. - Lepj meg valamivel, ami lehetőleg ne női orgazmustól terhes kanapék összessége legyen, és amitől egy kicsit kecsegtetőbb lehet a veled lévő privát buli, mint a táncparketten nekem feszülő testek súlya.  -  Izgatottan nyalom végig a poharam peremét, mintegy jelzésértékűen, aztán fel is nevetek. Ugyan, mindketten tudjuk, hogy bárhova elvihet, még csak ellenkezni sem fogok.

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Ápr. 16, 2020 6:31 pm
Nem, szépségem, nem képzelegsz. A vámpírénem alig várja, hogy kóstolót kapjon ebből a finomságból. Lángol a kék szemek mögött szabadulásra várva, Silas pedig nagyon is jól látja, hogy a kékek olykor vöröset öltenek magukra. – Nem, eszemben sincs. – Elnevetem magam. Én nem vagyok egy szégyenlős típus és egyre biztosabb vagyok benne, hogy a sejtésem igaz volt, és ő is csak a felszínen tűnik ártatlannak, a mélyben pedig csak arra vágyik, hogy kielégítsem minden bűnös vágyát. Nem is olyan mélyen.
A kérdésére nem felelek. A vonásaim, a mosolyom viszont egyértelműen árulkodik arról, hogy sokkal többet akarok tőle, mint szimplán inni egyet. Ami persze meglepő lehet, hisz a legilletlenebb helyzetekben elejtett flörtökön, meg nyuszikázásokon kívül eddig nem sok jelét adtam a férfiakhoz való vonzalmamnak. Mondjuk már önmagában az is elég lett volna, ha nem hessegeti el a gondolatot, talán a „túl szép, hogy igaz legyen” kategóriába sorolva.
Átvezetem őt a lüktető tömegen, hogy végül a pultnál álljunk meg. Kikérem neki azt a kecsegetető nevű borzalmat, magamnak meg valami sokkal egyszerűbbet. Soron kívüli kiszolgálást kapunk, persze így is várni kell egy keveset, hisz nem varázsütésre készül a koktél. Én közben egészen közel simulok Silashoz, egyik kezemmel lazán karolva át a derekát, és a szemeit figyelem. Azt próbálom épp kivenni, hogy vajon mennyi minden dolgozhat benne, alkohol és egyebek. Merthogy azzal én is jól fogok lakni, ha a vérét ihatom. Méricskélem őt, végül pedig a füléhez hajolok és alattomosan, izgató módon búgok a fülébe.
- Meghívlak egy sokkal jobb buliba, mit szólsz? Csak te és én. – Szédítő illata van, olyan, amibe bele lehetne őrülni. És nem csak az emberi orr számára érzékelhetetlen módon párolgó alkohol és könnyűdrogok miatt.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Ápr. 16, 2020 5:54 pm

A tekintetem csak úgy falja Albert vonásait, ilyen közelről tökéletesen szemügyre tudnám venni a szemében megbúvó cirádákat, ha a fények vad villózása nem festené őket át minden pislogásom előtt. El sem tudom dönteni, hogy a drogok miatt látom-e ilyennek, vagy ez a valóság, abban sem vagyok biztos, hogy nem egy kanapén ülök teljesen kifeküdve a party drog túlerős hatása alatt, hanem ténylegesen itt állok vele szemben.
Közelebb kell hajolnom, hogy a zene ritmusa mögül kihalljam a szavait, rémes vagyok szájról olvasásból amúgy is, hát még így, ilyen illuminált állapotban, füstgépek, alkoholpára és diszkófények alatt. Csak elvigyorodom, mielőtt a tekintetem a szájára csúszna. - Ugye ezután nem azt fogod mondani, hogy ami a Saxban történik, az a Saxban is marad? Borzalmasan klisés lenne. - Emelem meg a hangomat, hogy megpróbáljam túlkiabálni a dübörgő zenét, eszembe sem jut, hogy tökéletesen hallhat bármit, ha suttogok is.  Persze foghatnám a piára, meg a fényekre, meg a drogra, meg az izgatottságra, de mégis csak Albert látványa részegít a leginkább.
- Ó, ez mind egy koktélban van egyszerre. - Pajkos módon utánozom le, a szemöldököm szintén a magasba szalad, de a tekintetem máris az ajkára siklik, pont úgy, ahogyan az övé az enyémre.
Játéknak hat az egész, ahogyan állunk a tömegben mozdulatlanul, én egy kicsit persze kevésbé biztos lábakon, mint ő, de azért mégis csak majdnem tökéletesen mozdulatlanul, incselkedünk és játszadozunk, de végtére is a mellkasom alatt az én szívem vadul vágtázni kezd, amikor az ujjai egészen a nyakamig kúsznak. Idegszálakat borzol az érintése, megremegtet, fölizgat, úgyhogy csak óvatosan nyalom meg az ujját, huncut mosollyal harapva rá finomkodva. - Minek, hiszen úgy is csak iszunk egyet, nem igaz? - Érdeklődve szalad a szemöldököm a magasba, közben meg játékosan húzódom hátra az izgató érintés elől, hogy percek múlva szó nélkül kövessem, közel bújva, árnyékaként.

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Ápr. 16, 2020 5:15 pm
Látom a férfi kezét Silas lenge ingje alá csúszni, mire az én nyelvem falánk módon szalad végig a partnerem fülén, miközben forrón a hajába túrok. Hiába a nőnek szentelt mozdulatok, a tekintetemet le sem veszem a kis boszorkányról. Nagyon is kedvemre van, hogy kéretés nélkül csatlakozott a kis játékhoz. Hamarosan azonban eltűnök a viharos színű, kutató szempár elől, hogy néhány másodperc múltán közvetlenül előtte bukkanhassak fel újra. A fények türelmetlenül villognak, a zene azonban belassul, hogy felborzolhassa a jelenlévők kedélyeit az újabb drop előtt. Hiába a dübörgő, olykor erotikus dallamok, minden idegszálam Silasra és a szívverésére van kihegyezve, miután elküldöm a táncpartnerét. A környezet dübörgése számomra egészen eltörpül a szíve ritmusos dobogása mellett.
- Fiatal még az este, tartogathat meglepetéseket. – Más esetben elnevetném magamat a kétértelmű incselkedésén, most azonban csak ördögin mosolygok rá, aminek a fények egészen sejtelmes hangulatot adnak. Amikor úgy világítja meg vonásaimat egy-egy elhaladó fénycsóva, a kék szemeket mintha izgalmas módon vámpírvörösek váltanák fel, mielőtt a félhomály ismét jeges kékségbe burkolja őket.
Az érdekes koktélválasztása pedig láthatóan célba ér, a szemöldököm ugyanis meglepődve és legalább annyira elismerően szökik fel. Ám kellemes meglepetés ide vagy oda, nem áll szándékomban elengedni a fülem mellett a magaslabdát. – Mind megkaphatod. – Vajon még mindig koktélokról beszélünk? A tekintetem mohón falja föl az ajkait, mikor beharapja őket, és nem csak a figyelmemet, de az érintésemet is magával vonzza.
- Öblítsük le az ajkaidról az ízét… – Kisülésekként szaladnak fel a testén az ujjbegyeim, hogy a tenyerem félig a nyakára, félig az állkapcsára simítva állapodjon meg. A hüvelykujjammal pedig az alsóajkát cirógatom, úgy kísérem a szavakat. Nyilvánvalóan az iménti táncpartneréről beszélek. Aztán hirtelen ismét bűnös félmosolyra húzom a számat és egy tetszőleges irányba biccentek. – Gyere. – Azzal összefonom az ujjainkat és magam után húzom a koktélokat kínáló bárpult felé, Mózesként nyitva meg magam előtt a tömeget. Jó… ez a finomabb kifejezés arra, hogy tankként vágok át rajtuk és aki nem megy arrébb, azt szimplán arrébb lököm egy-egy szellőkönnyedségűnek tűnő mozdulattal. Vámpírerő (meg modor), mit mondhatnék.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Ápr. 16, 2020 2:51 pm

A szemöldököm felszalad, ahogyan Albert keze a lány csípőjére csúszik, és valami irigykedős érzés kezd megülepedni a mellkasomban. Hosszú percekig csak bámulom őket, ahogyan tökéletesen mozdulnak egymáson, ahogyan a kék szempár vissza talál hozzám időről időre, és ahogyan ez a pillantás bennem felborzol valamit. Aztán csak hozzá simulok a mögöttem álló férfihoz, hagyom, hogy alám kavarjon, szórakozottan engedem, hogy megfordítson, de valahogy úgy táncoltatom magunkat, hogy ő álljon háttal Albertnek, és ne én. Úgy teszek, mintha élvezném, ahogyan a tenyere az ingem alá csúszik, belenyögök a csókunkba, de közben galád módon a kék szempárt keresem kihívó pillantással. Ő mégis csak eltűnik, én meg mégis csak megpróbálok nem arra gondolni, hogy a férfi keze mennyire tolakodóan szeretne máris az övem alá csúszni, miközben idegen testek bújnak hozzánk, idegenek nevetnek föl, táncolnak és ugrálnak a zene ritmusára. Elvégre voltam már rosszabb helyzetben is. Kiszakítom magamat a csókból, hogy megfordulva dörgölőzhessek az idegenhez, így csalva a figyelmét arra, hogy a csípőmbe markolva akarjon irányítani, ne pedig itt és most a nadrágomba jutni.
Meglepődöm, ahogyan Albert megjelenik, úgy áll itt, mintha őt nem borzolná a basszus mélysége, mintha nem táncoltatná az alkohol és a drogok észvesztő keveréke. Megállásra készít engem is a merevsége, vadul föl-le emelkedő mellkassal bámulom csak, hatalmas mosollyal. Íncselkedve nyalom meg az ajkaimat, félig hátra pillantva nézem ahogyan az idegen eloldalog, dühösen, amiért lógva maradt. Úgyhogy csak felnevetek, nem mintha nem találna bárkit, aki szívesen térdel elé. - Hát meg akartam nézni ezt a helyet, túl sokszor emlegeted, pedig nem olyan nagy szám.  Szépségem. – A megnevezést csak úgy odabúgom, aztán kihívóan futtatom végig a tekintetemet rajta, mintha nem is a helyszínről beszélgetnénk, és mintha ő nem lenne elég nagy szám. Pedig még csak senki labdába sem rúghat mellette. – Aha. Én egy Suck, Bang and Blow-t kérek. - Kihívó mosollyal harapom be az alsó ajkamat de a tekintetem egészen megjátszott ártatlansággal csúszik az övébe.

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szer. Ápr. 15, 2020 6:42 pm
Emlegettem már egyszer-kétszer az újdonsült kis boszorkányomnak a kedvenc szórakozóhelyemet, úgyhogy ideje volt ténylegesen meg is hívni. Mondjuk nem kifejezetten reagálta le, szóval nem voltam benne biztos, hogy tényleg eljön. Lehet benne volt a pakliban, hogy én amúgy már két napja alig válaszoltam neki. Illetve arra a tegnapi kutyás videóra kapott annyit, hogy „Lol”. De most mit írjak rá? Fontosabb dolgaim voltak, mint ilyesmivel foglalkozni. De lényeg a lényeg, tényleg eljött, legnagyobb örömömre. Azóta vágyom egy újabb kóstolóra, normálisabb körülmények között, mióta először megízleltem a vérét. Meg úgy eleve nézz csak rá. Ki ne akarna belőle egy falatot? Kedvelem, hogy olyan tüzes és nem hagyja magát. Még nekem is visszabeszél.
Lefutom a szokásos köreimet, aztán én is a tánctéren kötök ki. Csak miatta. Méterekre van tőlem, de sem a közöttünk lüktető tömeg, sem a fények színes villogása, sem a nehézkes félhomály nem képes elszakítani róla a pillantásomat. Pontosan úgy nézek rá, mint egy ragadozó, aki számára ő itt a legkívánatosabb falat. Feltűnt már a mindennapokban egy-két kósza pillantása, az olykor meglóduló szívdobogása, de sosem reagáltam le különösképpen. Ahogy azt sem közöltem vele, hogy nagyon is egy csapatban játszunk. Legalábbis részben. Mert hát eddig nem számított. A lusta érintéseim a karjaim közt, buján ringatózó nőé mind – néhány éve lett vámpír, jóban vagyunk, bírom a mocskos száját, de semmi több – a tekintetem viszont a fiatal warlocké. Szemtelenül mosolyodom el, amikor felém integet, viszonzás helyett pedig érzékin a nő csípőjére pakolva a kezeimet magam felé fordítom őt, hogy forró csókokkal halmozzam el. Az érintéseim nem szégyenlősködnek, ám bármit teszek is, a fél szemem Silason tartom. Látni akarom, érezni minden rezdülését. Azt akarom, hogy játsszon velem. Miután persze kiszórakoztam magam tovább állok. Néhány másodpercre eltűnök a tömegben, majd teljesen más irányból lépek be Silas elé.
- Hello, szépségem. – Hiába a ritmusos zene, meg sem moccanok, csak állok előtte, egy egészen vészjósló, mégis túl udvarias mosollyal. Cicukának meg nyuszikának sokszor hívtam már rövid ismertségünk alatt, főleg, ha odapirítottam kicsit, de szépségemnek még sosem. – Örülök, hogy végül itt kötöttél ki. – A tekintetem aztán a mögötte ringatózó pasasra villan. - Tipli van. – Vele szemben egészen más tónust ütök meg. Ő pedig pontosan tudja, hogy ki vagyok, így rövid morgás után tovább áll. Nem érdekel, ha áll a pöcse. Nem sokára nekem is fog.
- Meghívhatlak valamire?
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szer. Ápr. 15, 2020 5:21 pm

Egyszer csak azon kaptam magamat hogy a szórakozóhely előtt kígyózó sorban karolok át egy lányt - bódító alkohol és parfüm illata van, szőke haja, és hatalmas nagy szempillái -, miközben elég gyorsan próbáljuk meg kísérő nélkül meginni a vodkájukat ahhoz, hogy ne kelljen egy egész üveget kint hagyniuk, de mire bejutunk - és valahogyan bent rögtön lekerül a válláról a kezem, valahogyan elhúzódunk, majd szépen lassan el is keveredünk egymástól, de eddigre már amúgy is túlléptem volna a nemlétező gátlásaimon - hősiesen kiisszuk az üveg tartalmát. Az alkohol kellően izgalmas állapotba hoz ahhoz, hogy odabent a pulthoz tolakodjak és enyhítésként kikérjek magamnak valami gyümölcslével hígított koktélt, aminek a szívószálát a fogaimmal rágcsálom.
Valahogyan vissza keveredem a lányokhoz, vagy ők keverednek hozzám,de ez ezen a ponton már teljesen lényegtelen, csak iszogatjuk a koktélokat, kijárunk cigizni és úgy teszünk, mintha már ezer éve ismernénk egymást. Meghallgatom az összes kínos sztorijukat, hagyom, hogy bepötyögjék a számukat a telefonomba, hogy közös képeket lőjünk, hogy party drogokat tukmáljanak rám a terem szélén.
Egy ponton túl már semmi sem számít igazán, minden tompán fényes és tompán mozgó, mindent egyetlen ritmus irányít, a DJ verhetetlennek tűnő szettje mozgatja a tömeget, és vele mozgok én is a táncparkett közepén. Izzadt testek csapódnak nekem, dörgölőző érintésekbe simulok bele, mígnem végül bele nem fagyok a gondtalan mozdulatokba. Pont akkor, amikor a tekintetünk találkozik, Alberté és az enyém. Egy pillanatra lelassul a szívverésem, szinte ütemeket hagy ki, és belassul minden, ahogyan összeforr a pillantásunk. Egy másodpercig nézem csupán, de ezalatt a másodperc alatt is tűpontosan nyilall belém az iránta érzett elfojtott vágy.
Aztán a pillanatnak vége, a lassult szívdobogásom őrült tempóra vált, a szintetikus könnyű drog nem hagyja megnyugodni, a zene is újra felgyorsul és én csak intek egyet felé mosolyogva, mielőtt újra mozdulnék a mögöttem álló csípőjével egy ütemben.

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

Albert & Silas - the Sax thing
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Albert & Silas
» Silas & Albert - how's your bunny
» Albert & Silas - tinder and the bulldog
» Albert & Silas - you've got bite marks on your tongue
» esmond & silas

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: