Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Silas & Albert - how's your bunny

Vendég
Anonymous

Vendég

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Elküldésének ideje -- Szer. Márc. 04, 2020 2:17 pm
Ezernyi dolgot tudnék erre a kicsit sem kedves kérdésre válaszolni, kezdve olyan nagyon izgalmas dolgokkal, mint hogy napok óta nem tudok három óránál többet aludni és nem, nem szedtem be rá semmilyen bájitalt, mert nem-nem szeretem kiütni magamat, de ez aztán nagyon sok másik kérdést generálna, amire most tényleg semmi kedvem sincsen válaszolni, másrészt Albert kérdése egy másodpercig sem hangzott úgy, mintha tényleg érdekelné, hogy mi bajom van. Persze általában akkor is az orrára kötök mindent, ha éppen kifejezetten nem kíváncsi semmire, de ez azért egy teljesen más szituáció, teljesen más témáról. Úgyhogy inkább nem mondok semmit, csak összepréselem az ajkaimat. Láthatóan Albert sem érzi magát elég fényesen, sőt nem hogy fényesen nem érzi magát, rémesen szarul is néz ki, így hát nem tehetek mást, mint felajánlani neki az egyetlen olyan lehetőséget, amitől legalább ő jobban érzi magát. Olyan természetességgel nyomom elé a csuklómat, mintha a világ legegyszerűbb dolga lenne, hogy a fogait belém mélyeszti, és nem lenne ebben semmi intim.
Albert ujjait a saját csuklómon hidegnek érzem, jeges hidegnek a saját forrón lüktető bőrömön, kiráz tőle a hideg.
A saját tekintetem róla egészen leszalad a saját csuklómra, a mögöttünk halló szimfónia háttérzajjá csendesül, én pedig türelmetlenül tartom vissza a lélegzetemet.
Felszisszenek, ahogyan belém mar, a szemfogai átütik a bőröm, és a tekintetét keresem, izgatottan, mániákusan, mielőtt egészen meg kellene kapaszkodnom valamibe. Megszédülök, leginkább a folytonos alváshiány ütközik ki ilyen módon, de egy kicsit az is, hogy élvezem ahogyan az ajka egészen a bőrömre tapad, ahogyan megszívja alatta a felületet, ahogyan az ujjai erőszakosan és keményen szorulnak a karom köré, ha akarnám, biztosan nem tudnám elhúzni onnan, ösztönös erővel tartja a szája előtt,de én nem akarom elhúzni, nem akarom, hogy abbamaradjon, mert egészen izgatottan tereli el a gondolataimat, egészen magabiztosan veszi át az uralmat fölöttem, nekem meg egészen vissza kell fognom magamat, hogy ne akarjak a hajába túrni vagy ne nyögjek föl az érintése alatt.
Torok köszörülve húzódom el, amint elenged, olyan ez, mint egy kellemes álomból való ébredés, két karral ránt vissza a valóság. A karomra a másik kezemmel gyűröm vissza a pulcsim ujját, majdhogynem zavarba jövök ettől, ettől az egésztől. Lesütöm a pillantásom a földön heverő véres kabátra és mellé guggolok, az ott keletkezett vértócsa közepébe nyomom bele mutató és középső ujjamat, hogy aztán innen egészen lentről bámuljak vissza Albertre.
- Gondolom nem a tulajdonosát kell megkeresnünk. - Erről a felállásról egy teljesen más helyzet jut eszembe, mint amilyenben éppen vagyunk, szóval mielőtt túlságosan eluralkodna rajtam ez az érzés, inkább fölegyenesedem. Valahol, valamelyik fiókban még valami furcsa táncot lejt én pedig éppen nagyon serényen kezdem el nyitogatni a szekrényeket és kihúzogatni a fiókokat, mintha rémesen zavarna a csörömpölés, miközben igazából az Albert által kiváltott érzéseim zavarnak. - Szóval? - Már vagy negyedjére nyitom ki ugyan azt a szekrényt és húzom ki ugyan azt a fiókot. - Ha akarod körbe kérdezhetek egy-két ismerősömnél, hogy mi volt ez az egész. - Pillantok hátra, és már csak gondolatban teszem hozzá, hogy akkor mehetsz is.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szer. Márc. 04, 2020 12:49 pm
Ha nem bosszúsan hunyorítani kezdenék Silas szavai hallatán, akkor bizonyára a másik végletbe csapnék át és kiugranának a szemeim a helyükről, grandiózus módon jelezve, hogy SZERINTEM mekkora faszságot mondott épp. Mert mégis miből gondolja, hogy ÉN csináltam bármit is? Jó, megesik, de ha arról lenne szó, hogy „ezt érdemeltem”, hát istenem! Nyílt titok, hogy nem vagyok egy… konfliktuskerülő személy, sőt. Amikor én csinálok valamit, általában örömmel veszem a következményeit. Kocsmai összetűzésnek csúfolva, olykor kifejezetten jól esik darabokra szedni egymást egy másik vámpírral. Ez mindig is így volt. Már Európában is. Nem látja a fától az erdőt, vagy mi? Az mondjuk meg sem fordul a fejemben, hogy netán én vagyok a problémája, tekintve, hogy hajnali két óra van, ő láthatóan futni vagy ki tudja hova indult, én meg lényegében visszatoltam a lakásba és máris megnyitottam a szócsapot, meg a csináld ezt csináld azt. De itt most nem rólam van szó, nem is róla. Hanem a „pártról”. Ja, nevezzük pártnak. Mondjuk ahhoz kéne valami jó kis név is, ami kevésbé hivatalos hangzatú, mint a Monagham-kormány.
- Neked meg mi bajod van? – Nyilvánvaló fintorral van az arcomra írva a valódi kérdés: Mióta vagy te ekkora hisztérika? Dobálózik itt olyan szavakkal, hogy ő nem robot. Hát persze, hogy nem az! Ha az lenne, akkor befogná végre a lepcses száját és végig hallgatna ahelyett, hogy mindenféle elméletekkel traktálja magát arról, hogy mi történt és főként, hogy miért vagyok itt. Jó, tudom, bosszúsnak hangzok, de egyébként szeretem, hogy ilyen. Egészen unalmas lenne az ellenállása nélkül az életem. Ám a levegőben harapni lehet a nyűgösségemet (nem mintha az övét ne lehetne, de az egészen megszokott) és mára kiapadtak az egyébként sem olyan hatalmas kapacitással bíró készleteim a türelmemet illetően. Nem veszekedni jöttem ide, hanem azért, mert szükségem van Rá.
Van azonban Silasban valami az enyémhez hasonló kiszámíthatatlanság. Erről tanúbizonyságot is ad, mikor ellöki magát a pulttól, ahonnan olyan VENDÉGSZERETŐEN figyelt és ellenállhatatlanul közel jön hozzám. Az éhségtől megbabonázva figyelem és várom türelmesen, hogy mi lesz ebből az egészből. Hagyom, hogy megérintsen, de amikor lényegében az orrom alá tolja a csuklóját azzal a kelletlen „nesze, egyél, aztán húzz innen” kisugárzásával, hát igencsak érdekes görbületek ülnek ki az én vonásaimra is. Eszem ágában sincs visszautasítani, mi több, az ő vérénél nincs számomra édesebb. (Ez pedig kifejezetten bassza a csőröm, mert sejtem honnan fúj a szél, hogy miért olyan édes. Nem vagyok édesszájú. Nem szeretem a huzatot sem. De ez egy másik téma, egy másik esetre. Maradjunk a munkánál.)
Akármily meglepő is, de nem tartozom a vérszomjas vámpírok közé. Az lehet, hogy a saját súlycsoportommal szeretek balhézni, azt meg hagyjuk, hogy vámpírlétem elején milyen mértékben táncoltam állandóan pengeélen, de az őrültségem nem kegyetlenségben merül ki. Inkább hóbortosságban a magam csapongó stílusával. Lehet, hogy toxikus, de nem ártó. Akivel kijövök, azzal meg baromi jól kijövök. Szóval Bastien mellett sem az eszméi miatt állok ilyen sziklaszilárdan, igazából azt a részét nagyjából leszarom. Azért állok mellette, mert a bátyám. Ami szintén egy másik és bonyolult történek, ne is merüljünk bele. A lényeg, hogy a „politikai hovatartozásomtól” függetlenül, nincs bajom az emberekkel, nem sanyargatom őket, nem tartom ki eléjük az utcán a lábamat, hogy orra essenek. Van, hogy elszakad a cérna, mint például ma este a farkasokkal, de nem ölök, ha nem muszáj. És akár hiszi Silas, akár nem, nem azért jöttem ide hozzá sem, hogy szárazra szívjam vagy kihasználjam. Úgyhogy IGAZÁN MEGTISZTELNE, ha letörölné azt a bánat kifejezést az arcáról. Ettől függetlenül persze elfogadom, amivel kínálnak, nem vagyok egy álszenteskedő kis pöcs. Éhes annál inkább.
Finoman fogadom kezeim közé az alkarját, a véres dzsekit a földre dobva, és a korgós gyomrom ellenére olyan érzékiséggel emelem az ajkaim felé, mintha csak csókolni akarnám a bőrt, nem pedig átharapni. Jégkék szemeimet vörösre festi a vérszomj, szemfogaim pedig fegyverré válnak. Kénytelen vagyok azonban felpillantani, amikor a szemközti szekrényben úgy kezd csörömpölni még a kurva élet is, mintha földrengés lenne. A következő másodpercben már Silas (gyönyörű) szemei felé szórok villámokat. De ahelyett, hogy figyelmesen nyugtatni kezdeném, vagy bosszúsan letolni, nem szólok semmit. Harmadik opcióként az eddigi gyengéd mozdulatokat elvetve, egészen vadul mélyesztem fogaimat a bőrébe.
Istenem, megőrülök ezért az érzésért. Érte. Ahogy a vére íze felpezsdíti az egész testemet. Úgy érzem soha nem elég! Még kell. És még. És még!
De nem vagyok sem fiatal, sem hülye, tudok parancsolni a szomjamnak. Lehet, hogy az alkarjába kapaszkodó ujjaimnak nyoma marad a harapással együtt, de néhány kortynál nem iszok többet. Csak annyit veszek el, amennyire tényleg szükségem van. Nem kezdek el nassolni és nem kezdem kihasználni. Az meg egyébként sem célom, hogy legyengítsem, mert dolgunk van. Csak abban reménykedhetem, hogy a fájdalomtól némileg észhez tér és nem állít a szemem közé egy kibaszott villát, mert akkor nagyon morci leszek.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szer. Márc. 04, 2020 11:15 am
A pizsamának használt elnyűtt pólót egy jobb állapotban lévőre cserélem türelmetlen éllel minden mozdulatomban, arra pedig egy kapucnis melegítőfelsőt erőltetek, majd az ágy szélére ülve a zoknijaim közül túrok egy kevésbé feltűnő fajtát, mondjuk egy feketét, mielőtt felsóhajtva hátra nem dőlnék az ágyamon, hogy elnyúlva rajta csak hosszú percekig bámulhassam a plafont pislogás nélkül. A végére már úgy érzem, hogy lassan ki fog folyni a szemem, ég és szúr a nedvesség hiányától, mégis ezerszer nehezebb most bármit is csinálnom, mint csak feküdni így és hagyni, hogy egy kicsit fájjon. Az arcomat beletemetem a tenyereimbe és hatalmasat sóhajtok, mintha már csak az is rémesen megerőltető és fárasztó lenne, hogy ki kell kelnem az ágyból, csakhogy nem az a rémisztő, hogy ki kell kelnem és el kell mennem valahova, hanem az, hogy mindeközben csak itt szeretnék maradni, benyomni valami filmet és napokat vagy heteket végigaludni egy álomtalan álomban.
Kitapogatom a telefonomat az ágyon, az ujjaim szinte rögtön beleütköznek, és elindítom azt a play listet, amit kifejezetten ilyen és ehhez hasonló alkalmakra tartogatok, ha éppen azt szeretném, hogy valami egy kicsit megpörgessen, vagy felbőszítsen eléggé ahhoz, hogy aztán ne csak kocogni legyen kedvem, hanem egyenesen sprintelni addig, míg a végén ki nem akarom köpni a tüdőmet vagy el nem hányom magamat a hirtelen megerőltetéstől.
Valószínűleg húsz perce megy más a fülhallgatómban a zene, mikor sikerül kikászálódnom az ágyból, addigra már elég motiváltnak érzem magam egy kisebb maraton letolásához, szóval egészen újult erővel na meg ütemes léptekkel húzom föl a sportcipőmet, nyúlok a kulcsomért és kapcsolom le a villanyt, hogy aztán majd azzal kezdjem a távot, hogy bemelegítésként lekocogok a lépcsőkön.
Szinte feltépem az ajtót, hogy aztán egészen hirtelen a szívemhez kapjak, ami egészen vad tempóban próbál keresztültörni bordakosaraimon.
- Te meg mit álldogálsz így itt a sötétben? - Szegezem neki a kérdést, miután az egyik fülemből kihúzom a fülhallgatót. - Rám hoztad a frászt. - Nem arról van szó, hogy Albert egy borzalmasan rémisztő alak lenne - mármint ha valaki tisztában van a ténnyel, hogy Albert egy vámpír, akkor jogosan tartja rémisztőnek, de hidd el nekem, hogy nem ő a legrémisztőbb egyed, akivel találkozhatsz életed során - inkább csak egyáltalán nem számítottam arra, hogy megjelenik most itt, vagy egyáltalán a közel jövőben.
Meghökkenve lépek egyet hátra, ahogyan közelebb kerül, szerény ámbár nagyon is testközeli tapasztalataim alapján nem egyszerű Albert közelében lenni, és ha valamikor, akkor most tényleg semmi kedvem nincsen ahhoz, a kedves kis játékhoz, amit előszeretettel játszik konkrétan bárkivel.
Összefonom a mellkasom előtt a karjaimat, merthogy attól, hogy ő maradni szeretne, én igenis mennék. - Hát persze Albert, gyere be. Elvégre ez pont alkalmas időpont a látogatásra. Rajtad kívül még vagy egy tucat embert meghívtam, és persze, igazából semmi dolgom sincs. - Fintorodom el nagyképű megnyilvánulásán, hogy aztán egészen dühösen húzzam ki a másik fülhallgatót is a fülemből, és nemes egyszerűséggel egészen dühösen lecsaphassam egy szekrényre.
- Figyelj, ez tényleg nagyon kedves tőled Albert, hogy gondoltál a nyulamra, meg minden.. de ez most tényleg nem egy alkalmas időpont erre. - Túrok bele a hajamba mielőtt elvenném azt a nagy zacskó zöldséget és oda nem tenném a konyhapultra, ahol aztán csak hetykén belepillantok anélkül, hogy kifejezetten megnézném mit is tartalmaz.
Felsóhajtok, leginkább azért, mert egészen biztos vagyok abban, hogy Albert nem fog elmenni még ha könyörgök neki akkor sem, na meg pedig azért, mert túl feszült vagyok ahhoz, hogy könnyűszerrel elviseljem minden piszkálódását, mondjuk anélkül, hogy körülöttünk bármi a darabjaira hullana.
Nekidőlök a pultnak, hogy egészen szemügyre vehessem Albert csinos profilját. A szokásosnál sokkal rosszabbul néz ki, sápadtabb és elnyűttebb, mint, amilyennek valaha is láttam. Fáradtnak és leharcoltnak tűnik, én pedig hirtelen nem akarok mást csak közelebb lépni és az ujjaimmal végigsimítani azokon a sötét karikákon, amik olyan izgalmasan mélyek a szeme alatt. Csakhogy pontosan tudom, hogy Albert pontosan miért van itt, és azt hiszem nem tenne jót a munkakapcsolatunknak, ha én most csak úgy egyszerűen simogatni kezdeném.
Hümmögök egy sort még mindig a mellkasom előtt összefont karokkal, tüntetőleg.
- De élsz, nem? - Biccentem félre a fejemet egészen érdeklődve. - Mármint ennek tényleg örülnöd kellene. - Mondjuk ahelyett, hogy itt dühöng, vagy ahelyett, hogy nem hagyja, hogy levezessem minden fölös energiámat és bennem rejlő feszültségemet azáltal, hogy ELMEGYEK FUTNI. Megint felsóhajtok,leginkább azért, mert már képtelen vagyok eldönteni, hogy Albert egyáltalán igazat beszél-e vagy csak teljesen ki szeretne hozni a sodromból mindenféle kitalált és abszurd történettel. - Nem akarom tudni, hogy mit csináltál amiért ezt érdemelted. - Újból elfintorodok, a tekintetemet meg inkább elveszem róla, mert túl feltűnően bámul, ami más esetben biztosan nagyon hízelgő lenne, de most amikor ő feltűnően sokszor bámul rá a nyakam vonalára, egészen egyértelművé válik, hogy igazából miért jött.
- Nevezz meg egyetlen egy alkalmat, amikor nem kaptad meg, azt amit kértél. Arról már nem tehetek, hogy nem úgy dolgozom, ahogyan te akarod. Nem vagyok sem robot sem pedig fáradhatatlan.- Megborzongom. Pontosan vissza tudnám idézni az alkalmat, amikor a férfi először mélyesztette hegyes fogait a nyakamba, emlékszem arra, ahogyan áthasította a feszes bőrt, ahogyan belé kellett kapaszkodnom, ahogyan megszédültem a hirtelen vérhiánytól, és arra is emlékszem, hogy utána hogyan nézett rám. Az emlékek viszont mégsem tudnak enyhíteni azon az érzésen, hogy nyilvánvalóan ki leszek használva.
- Essünk túl rajta. Mármint nem értem, hogy miért jöttél el egészen ideáig ilyen állapotban, ahelyett, hogy mondjuk elkaptál volna egy nőt valamelyik szórakozóhely mellet, de most ezerszer nagyobb problémáim vannak, mint hogy ki akarsz használni. - Hirtelen lököm el magamat a pulttól, hirtelen és váratlanul közelítem meg, hogy végre elég közel lehessek, hogy egy kicsit megszédülhessek a közelségétől, hogy a hüvelykujjam begyével végigsimíthassak a szeme alatt lévő hatalmas árkokon, és hogy a csuklómat felfedve végül mégis csak tegyek hátrafelé egy apró lépést.
A helyzet azért némiképpen megalázó: itt áll előttem Albert aki mindig és megmásíthatatlanul nagy hatással van rám, ő pedig nyilvánvalóan ezt ki is használja, és itt állok én, akit szintén kihasználnak leginkább azért, mert szeretné az erejét fitogtatni és úgy uralkodni fölöttem, mint egy kibaszott király akinek szolgák hada lesi minden kívánságát. Feldühít meg egy kicsit meg is aláz. Más esetben, más helyzetben és más napszakban valószínűleg kevésbé zavarna, addigra már nem lennének olyan élénkek az álmom képei, addigra már egészen le tudnék nyugodni, addigra más teljes mértékben fel tudnék készülni , de most váratlanul ért, annyira nagyon váratlanul, hogy nem tudok nem dühös lenni rá, nem tudok nem dühös lenni mindenkire. Nem éppen a legjobb kombinációmban talált meg, még akkor sem ha tényleg szüksége van rám, ami nyilván nincs. Szóval ez rémesen felbosszant és kikészít, mire föleszmélek a szekrényben mögöttünk remegni kezdenek a poharak, tányérok és villák, mintha egy szimfonikus zenekar kelt volna életre, akik valamilyen furcsa újítással játsszák Chopin Tavaszi keringőjét.

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Márc. 03, 2020 9:53 pm
Miért érzem azt, hogy ma mindenki az őrületbe akar kergetni? MIÉRT? Jó, ne is mondd, nem mintha oda nagyon kergetni kéne. De más az élvezhető őrület és más az, amikor folyamatosan felbasszák valamivel a vámpír agyát. És még nincs vége a mai (tegnapi?) napnak, van egy utolsó utam az én drága warlockomhoz így éjnek évadján. Más normális ember ilyenkor az igazak álmát alussza, de már az utcáról feltűnik, hogy Silas lakásán a függöny mögül fény szűrődik ki. Tehát vagy épp megy, vagy jön, vagy szimplán csak nem tud aludni. Tulajdonképpen nála sosem tudni, valamelyik a három közül. Na jó… vagy van nála valaki, de ha így van, az nagyon hamar ki lesz dobva. Nem az ajtón. Az ablakon. Mindenesetre sietősebbre veszem a lépteimet, a főbejárat után pedig hamar a második emeleten vagyok, az Ő ajtaja előtt. Már épp emelem a kezem, hogy úgy könyököljek rá a csengőre, mintha enyém lenne az egész épület, az ajtó túloldalán lévő neszek azonban megállítanak. Hallom a finom lépteket az ajtó felé közeledni, a lámpakapcsoló halk kattanását kioltva a fényeket, a kulcsai zörgését, és a szíve édes dobogását is. Szóval menni készül. De nem fog. Ugyanis az ajtónyitás után az üres folyosó helyett velem találja szemben magát, meg azzal a tenyérbemászó mosolyommal.
- Ne olyan sietősen, szépségem. – Amúgy meg hajnali két óra van. Ki a faszom indul el ilyenkor bárhova? Silas, ugyan ki más. Istenem, imádom ezt a srácot. Már azt leszámítva persze, hogy úgy általánosságban legszívesebben kitépném az összes végtagját és az épületek mögötti konténerek közé dobnám. Megelőlegezve a vendégszeretetét (amit kénytelen lesz tanúsítani, ugyanis ezalkalommal nem jókedvből jöttem, hanem munkaügyben), további kommentár nélkül belépek az ajtón, ha pedig nem hátrál beljebb magától, akkor tolom a saját testemmel őt is. Így vagy úgy, de rövidesen kattan mögöttem a zár.
Lehet, hogy megint egy pöcsnek tűnök, de a felső rétegek alá tekintve egészen látható, hogy valami bajom van. Mármint azon kívül, hogy láthatóan valaki nem rég a százas skálán százhúszra tolta fel bennem a pumpát. Nem szimplán feszültnek tűnök, inkább frusztráltnak. Amúgy meg nem érkeztem üres kézzel, sőt. Úgy trappolok be, mintha most jöttem volna a piacról. Ami valljuk be, elég komikus látvány. Az egyik kezemben egy túlméretezett szatyrot tartok, a másikban meg… hát azt inkább hagyjuk, hogy mi. Ránézésre egy halom ruha, de amúgy csak a fekete bomberdzsekim valami hülye pózban tartva. A színéből adódóan nem látni, de a jellegzetes, nemvámpírorr számára kifejezetten kellemetlen szagáról visít, hogy csurom vér.
- Hogy van a nyulad? – A felböffentéssel együtt a kezébe is nyomom a szatyrot. Tessék, otthonról hoztam. Neki. Mármint a nyulának. Amit tőlem kapott. Zöldségek. Hogy őszinte legyek, fogalmam sincs, hogy mi a nyúl neve vagy van-e neve egyáltalán, és fingom nincs mit eszik egy nyúl. Répát, gondolom. Vagy az csak egy városi legenda? Tök mindegy, a lényeg, hogy hoztam neki a hűtőből random összedobált zöldségeket, ami azért valljuk be… tőlem elég szép gesztus.
Mellesleg, nem szoktam megjegyezni, hogy fáradtnak tűnik, de Silas ma kifejezetten fáradtnak tűnik. Mondjuk egészen hozzászoktam, hogy az emberek szarul néznek ki körülöttem, úgyhogy részben fel sem tűnik. Ott van például Marjory. A napját sem tudnám megmondani, hogy mikor láttam utoljára tiszta állapotában a szétcsapott helyett. Nahát Silas elbújhat az ő nyúzottsága mögött. A tiszteletkörök után meg nem nagyon húzom az időt, a lényegre térek.
- Ma este megtámadott három mágiával spékelt vérfarkas, és a jóistenke áldja meg a reflexeimet, hogy előbb téptem le az egyikük állkapcsát, minthogy belém mélyesztette volna a fogait. – A tőlem már megszokhatott könnyelműséggel adom elő, mégis ott bujkál a jégkék szemek mögött a szituációból adódó stressz (aminek egy részét nem mellesleg már levezettem Bethián). Három farkas egy vámpír ellen, míg köztudott, hogy azoknak a faszkalapoknak egyetlen harapása is halálos… szerintem nem kell tovább ragoznom. De várjál, itt még nem ért véget az estém. – Ezek után még egy nyomorult boszorkány is rám támadt a VIBRÁTORÁVAL, szóval… – Mondatközben nagyot szusszanok, mielőtt megint felhúznám magam az egészen. – Ez alkalommal KÉRLEK, ne nehezítsd meg a dolgomat, csak csináld, amit kérek. – Ja, mert én annyira szépen szoktam kérni. Vagy úgy egyáltalán kérni. De nem kell itt mindent szó szerint venni, okos fiú, érti ő a lényeget. Az mondjuk valahol nyílt titok köztünk, hogy baromira tudom élvezni a baszogtatását, keresztül-kasul. Lehet, hogy egy kívülálló számára nem úgy tűnne, de nagyon kedvelem Silast. Egy kicsit talán túlzottan is. De hát fene se gondolta, hogy azzal a falnivaló pofájával úgy az ujja köré fog tekerni, mint egy szál túlfőtt spagettit. Apropó, spagetti. Mondtam már, hogy mennyire éhesen figyelem őt, mióta megérkeztem?
Szeretném megcsókolni. A matracba nyomi. Levezetni rajta a feszültséget. Megosztani vele a halálfélelem okozta mámorító adrenalinlöketet, ami olyan számomra, mint a drog. De nem teszem. Mert nem vágyok a légszomjra, amit okoz. Minden érintése nyomán lángra lobban a bőröm, mintha ő lenne a Nap, engem pedig nem védene az Első Boszorkányok áldása. Nincs látszata az égésnek, mégis képtelen vagyok lélegezni, ahogy a hamu megtölti a tüdőmet. Fuldokolom melletted.
Bahhh, na jó elég. Leginkább akkor szoktak ilyen falánk elkalandozásaim lenni, amikor éhes vagyok. Márpedig nem vacsoráztam és fáradt vagyok és nyűgös. Silas pedig ismer már annyira, hogy számára is nyilvánvaló legyen: vérre van szükségem. Igen, nemrég éhes tekintet alatt erre gondoltam, hogy vérre szomjazom. Nem a szexuális éhségre. Már ha a sápadtságom önmagában nem tenné nyilvánvalóvá, vagy az, ahogy épp a kívánatos kis nyakát méricskélem. Közben valami magamnak megjegyzett, kétes hümmögést is hallatok, ahogy feltűnik egy halovány kis heg a pulóvere nyaka alól kikandikálva. Érdekes. Ritkán iszom belőle, de azt hittem, annak a harapásait nyom nélkül el szokta tüntetni a különböző abrakadabráival, ahogy lényegében bármelyik mágus tenné. Ez az egy mégis megmaradt. Tőlem, neki. Mitől különleges? Tudom én mitől. Mert egy mazochista fasz.

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

Silas & Albert - how's your bunny
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Albert & Silas
» Albert & Silas - the Sax thing
» Albert & Silas - tinder and the bulldog
» Albert & Silas - you've got bite marks on your tongue
» esmond & silas

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: