Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Phoebe & Lisa

Boszorkány

Phoebe Wright
Chatkép :
Phoebe & Lisa F30be3b034739a27737bf2a2fd188d400a753d11
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Shailene Woodley
Hozzászólásaim száma :
60
Pontjaim :
42
Pártállás :
  • Ellenálló

Fő képességem :
Telekinézis
Őt keresem :
Phoebe & Lisa Tenor
Korom :
103

Phoebe Wright

Elküldésének ideje -- Vas. Ápr. 11, 2021 4:43 pm

Lisa & Phoebe

A jó dolgok rosszra fordulhatnak, a rossz dolgokból pedig jó sülhet ki.

-Szólok majd nekik előbb. Különben is sokan nem szeretik, ha csak úgy kiadják idegeneknek az elérhetőségeiket. Szóval majd ha engedélyt kaptam rá jelzemfeléd.-Mosolyodom el és fel is jegyzetelem magamnak a telefonomban, hogy mindenképpen keressem fel őket. Lehet, hogy elküldenek a francba, de talán örömmel segítenek majd. Ki tudja...
-Nos te tudod, de ha kell megpróbálhatok bejutni hozzájuk.-Én nem fogom erőltetni, de ha nem talál mást rá én bevállalom.
-Legyen inkább a holnap este. Ma még sok elintézni valóm van.-Közelebb sétálok hozzá és szorosan megölelem őt.
-Köszönöm a segítséget a lovardával kapcsolatban. El sem tudod képzelni, hogy mekkora nagy terhet vettél le a vállamról. Nem is az épület izgatott, hanem inkább a takarmány. Szóval örök hála!-Szépen elengedem őt, majd kezembe is veszem a cuccaimat.
-Akkor a lányt várom és egyeztessünk még a holnapival kapcsolatban.-Intek neki egyet és magára hagyom őt. Ideje hazamennem és folytatni a munkát. Örülök annak, hogy kapok egy kis segítséget, de picit tartok is attól, hogy egy fiatal boszorkányt fogadjak be. Remélem leszek olyan jó mentora, mint amilyen nekem volt Marla.

//Bocsi, hogy csak most és ilyen rövidet, de nagyon köszönöm a játékot :hug://

Vissza az elejére Go down
Vámpírvadász

Lisa Bennett
Chatkép :
Phoebe & Lisa Tumblr_p1hnklQ4Gx1qmxl3ko3_250
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Rachel Weisz
Hozzászólásaim száma :
51
Pontjaim :
45
Pártállás :
  • Ellenálló

Korom :
34
Foglalkozásom :
Ügyvéd, vadász mikor mit szeretnél

Lisa Bennett

Elküldésének ideje -- Szer. Feb. 24, 2021 4:54 am
Pheebs egyből gondolkodóba esett és rögtön két ember is eszébe jutott a rendőrségnél. Ezert is imádtam annyira mint embert, pontosabban boszorkányt. Gyors észjárása és olyan meglátásai voltak mint keveseknek ebben a városban.

- Na szuper, szeretnéd előzetesen felkészíteni őket, hogy számítsanak egy látogatásra, vagy egyből mehetek hozzájuk, mint derült égből a villám? – kérdeztem nevetve. Bárkit leveszek a lábáról két másodperc alatt, csak az első benyomás a lényeg.
- Igen, elég sokat tudok a múltadból, amiért nem lehetek elég hálás, hogy a bizalmadba fogadtál. Köszönöm, hogy a barátom vagy. – néztem rá komolyan, hisz tényleg komolyan is gondoltam amit mondtam. Ritkán adatik meg az ember lányának, hogy olyan barátokra tegyen szert, mint ő. Az hogy mellette együtt is dolgozunk, az már a jackpot. Simán mondhatott volna anno nemet is.
- Gondolkoztam rajta, hogy elmegyek és megnézem azt a kovent, de abból amit Jade mesélt kívülállókat nem engednek be. Talán egy boszorkány könnyebben bejut, mint egy ember. Mielőtt még megkérdezed, nem! Nem küldelek oda! Túl nagy a kockázat, és semmi jó nem származna belőle. – elgondolkodtató volt, hogy tényleg teszek egy látogatást oda, csak felmérés szinten, hogy mégis mi vitte rá a szüleit.
- Igazad van, a világ kifordult önmagából. Felborult az egyensúly, főleg azóta, hogy Bastien kiskirályként viselkedik. Mára végeztünk, és szerintem nekem sincs több munkám mára. Talán egy ügyfelem van, akit ki kell vakarnom a szarból, mert megint baromságokat csinált, de más nincs. – gondolkoztam el az aktáimat nézve. Lassan elkezdtem összepakolni a mappákat, és szépen gondosan tettem vissza a széfbe.
- Egy csajos este? Csak mi ketten? Benne vagyok! Igazad van, rám is rámférne már egy lazítás. Mit szólnál a ma estéhez? Vagy esetleg holnap? – fordultam felé, és régen éreztem már magam ennyire izgatottnak.
Boszorkány

Phoebe Wright
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Shailene Woodley
Hozzászólásaim száma :
60
Pontjaim :
42
Pártállás :
  • Ellenálló

Fő képességem :
Telekinézis
Őt keresem :
Phoebe & Lisa Tenor
Korom :
103

Phoebe Wright

Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 07, 2021 3:15 pm

Lisa & Phoebe

i want to make memories

Lisa szavait hallva eszembe jut Dante. Végül is ő simán lehetne a belső ember, akit keres… De mondjuk fogalmam sincs, hogy bevállalná e, nah meg még mindig nem vallottam be neki a dolgokat.
-Tudod van ismerősöm a rendőrségnél. Kettő is. Meséltem már neked a múltamról, arról is, hogy miért vagyok itt a városban. Nos a tűzeset miatt találkoztam személyesen a bátyámmal. Még nem mondtam el neki az igazságot. Nem tudom mikor lenne a legjobb alkalom rá. Azt hiszem félek a dologtól. Az sem biztos, hogy hinni fog nekem… Mindenesetre, lehet vele felvehetnéd a kapcsolatot. Ő is boszorkány, de azt hiszem ezt tudod… A másik rendőr meg segített nekem, mikor az egyik lovam elszabadult. Benne nem éreztem mágiát. Eric Warren. Rendes egy fickó. Szóval esetleg őt is felkereshetnéd.-Igaz nem sok mindent tudok róla, de ki tudja… Lehet, hogy ő is mellénk állna.
-Nem is értem az ilyen szülőket… Basszus. Hogy képesek ilyet tenni a saját lányukkal? Az ilyeneket égetném el máglyán.-Háborodom fel, majd mély levegőt veszek és próbálok lenyugodni.
-Bocsánat… Szóval örömmel látom őt és igyekszem segíteni neki ott ahol tudok. Legalább mi fogjunk össze, ha már a világ ennyire… nem is tudom… beteg lett. Semmi sem normális… De nem fárasztalak az én hülyeségeimmel. Esetleg van még valami? Gondolom neked is rengeteg a munkád… Amúgy egyszer igazán elmehetnénk kicsit lazítani. Tudod iszogatni vagy hasonló. Rég nem mozdultam ki, de gondolom te sem.-Szélesedik ki a mosolyom. Egy kis iszogatás, laza beszélgetés, akár táncolás. Jól jönne.

Vámpírvadász

Lisa Bennett
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Rachel Weisz
Hozzászólásaim száma :
51
Pontjaim :
45
Pártállás :
  • Ellenálló

Korom :
34
Foglalkozásom :

Lisa Bennett

Elküldésének ideje -- Hétf. Feb. 01, 2021 7:30 am
Pheebs ledöbbent mikor Jaderől meséltem neki. Nem is csodáltam, engem is hidegzuhanyként ért, mennyire egyedül van a világban.
- A fiúknak szólok, hogy jobban figyeljenek oda rátok. A nyomozáshoz pedig lehet keresek egy megfelelő embert. Kell egy belső ember a rendőrségre is, anélkül hiába minden. - sóhajtottam egy nagyot. Kezdett egyre bonyolultabb lenni az ügy, újabb és újabb feladatokat találtam magamnak, talán lehet egy időre szabit kéne kivennem.
- Van családja, nem is kis emberek, de kihasználták az ereje miatt, meg sem tanították neki, hogyan használja rendesen. Mesélte, hogy szándékosan adtak neki altatót, hogy mindig aktív legyen az ereje. Csoda, hogy nem őrült még bele. Említettem neki, hogy lehet tudok szerezni neki állást, és elég pozitívan reagált rá. Pár nap Múlva szerintem el is küldöm hozzád egy kocsival. - néztem Pheebsre. Nagyon hoztam benne, hogy tud segíteni a lánynak, hogy olyan élete lehessen ahol nem kell félnie saját magától.
Boszorkány

Phoebe Wright
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Shailene Woodley
Hozzászólásaim száma :
60
Pontjaim :
42
Pártállás :
  • Ellenálló

Fő képességem :
Telekinézis
Őt keresem :
Phoebe & Lisa Tenor
Korom :
103

Phoebe Wright

Elküldésének ideje -- Vas. Jan. 24, 2021 4:11 pm

Lisa & Phoebe

i want to make memories

-Talán jobban is jártam, hogy nem kerestek meg. Nem hiányzik nekem egy ilyen anyámasszony katonája.-Húzom el a szám sarkát. Ha tényleg ennyire beszari, hogy nem képes meghívni engem egy egyszerű randira, akkor inkább hagyjuk is ezt az egészet. Nem mondom nem lenne jó egy kis kikapcsolódás, de nem kell nekem kölyök.
-Nem kell újakat mellém rendelned. Nem hiszem, hogy az ő hibájuk volt. Szerintem pontosan tudta az, aki csinálta, hogy mi a helyzet. Ki tudja, lehet, hogy hetekig figyelte a helyet... De a nyomozásban örömmel veszem a segítséged. Nem is az érdekel, hogy ki tette, csak tudni szeretném, hogy miért mielőtt valakinek baja esik. Mi van, ha legközelebb a lovakat gyújtják fel, vagy a lányokat bántják?-Az élelem legalább pótolható. Persze jó sok munka lesz újra építettni és nem kevés pénz, de nem is tudom mit csinálnék, ha valakinek baja esett volna. Lehet magam kutatnám fel az illetőt...
-Baszki... Szóval senkije sincs? Jól tetted, hogy hozzám fordultál vele. Bár nekem sose volt tanítványom, de tudok segítséget is kérni, ha esetleg nekem nem menne. Baba voltam még mikor elvesztettem az édesanyámat. Az ő barátnője tanított engem. Szinte ő nevelt fel engem.... Sőt... Ő nevelt fel engem.-Apámra nem igazán számíthattam, szóval igen. Marla a családom és biztos vagyok benne, hogy ő is örömmel fog segíteni a lánynak.
-És vele már beszéltél erről? Mit szól hozzá? Persze a jó munkáért kapna fizetést, de nem rendeset...Viszont cserébe a lakhatásért és miegymásért nem kell fizetnie. Ez így okés?-

Vámpírvadász

Lisa Bennett
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Rachel Weisz
Hozzászólásaim száma :
51
Pontjaim :
45
Pártállás :
  • Ellenálló

Korom :
34
Foglalkozásom :

Lisa Bennett

Elküldésének ideje -- Kedd Jan. 12, 2021 3:38 pm
- Nekem mondod csajszi? Én is mondtam neki, ha randit akár hozzád menjen, mert nem a baglya vagyok, hanem a főnöke. És ezek szerint nem volt elég bátor. Pedig nem kölykökről beszélünk, hanem érett harcedzett férfiakról.  - nevettem fel keserűen.
Pheebsel könnyű volt tárgyalni, valamit valamiért. Még most sem értem miért nem kérdeztem meg a védőőrizetről, és ezt a hibát még egyszer nem fogom elkövetni.
- Ha beleegyezel, új csapatot rendelek ki melléd, plusz ráállítanék két embert a myomozásra. Tudni akarom ki okozott neked kárt, de az engedélyed és beleegyezésed nélkül meg egyszer nem lépek. Túl értékes ahhoz a barátságunk, hogy még egyszer kockára tegyem. - váltottam kicsit komolyabb hangvételre. Majd a kezében lévő képre tévedt a tekintetem amikor róla kérdezett.
- Jade nagyon fiatal, könnyen befolyásolható, tapasztalatlan. Amikor találkoztam elég viharvert állapotban volt és azt mondta farkasokkal találkozott az erdőben. Csoda hogy nem tépték szét. Az álommanipuláció igen ritka képesség, és én is csak szóbeszédeket hallottam róla. Azt gondoltam talán te tudsz segíteni neki. Kicsit többet tudsz a világról mint én. Hogy mennyire tudja használni? Eléggé ahhoz, hogy engem is zavarba tudjon hozni. - meséltem halkan.
Boszorkány

Phoebe Wright
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Shailene Woodley
Hozzászólásaim száma :
60
Pontjaim :
42
Pártállás :
  • Ellenálló

Fő képességem :
Telekinézis
Őt keresem :
Phoebe & Lisa Tenor
Korom :
103

Phoebe Wright

Elküldésének ideje -- Vas. Dec. 27, 2020 2:18 pm

Lisa & Phoebe

i want to make memories

-Hogy mi? Randit? Ez most komoly? Te jó ég! Mintha ismét tinédzser lennék. Miért nem ő jön hozzám? Nem vagy az anyukám, vagy a nevelőm, hogy téged kérjen meg. Ez elég gáz a részéről.-Nézek le ismét az aktákra. Nem mondom azt, hogy nem helyesek, de elég gyerekesen hangzik ez nekem. Ha annyira bejövök neki miért nem tőlem kérdezi meg a dolgot? Lisa szervezzen meg nekünk egy randit? Ez most komoly? Valami kiderül még a mai napra?
De inkább nem is foglalkozom tovább a srácokkal. Gyerekekre nincs szükségem. Túl sokat éltem meg ahhoz, hogy most egy kis pihebajszúval kezdjek ki. Nem lenne hozzá türelmem.
-Oki. Nincs baj, mármint kedves tőled ez a dolog… Szóval igazából hálásnak kéne lennem.-Ejtek meg felé egy mosolyt olyan bocsánatkérés elfogadásaként. Tudom, hogy semmi rosszat nem akart ezzel, de mégis rosszul sült el a dolog, viszont ezért nem fogok rá haragudni.
-Tökéletes.-Örülök neki, hogy nem ellenkezik a dologgal. Ha már ennyit segít, akkor az a minimum, hogy kifizetem a költségeket. Nem őt hibáztatom azért, ami történt, sem az embereit. Erre senki sem számított. Nagy eséllyel nem egy szimpla ember okozta a tüzet. Lehet, hogy nagyon is tisztában volt az illető azzal, hogy megfigyelnek engem és kihasználta azt a pár másodpercet, mikor minden szem másra terelődött.
Elveszem tőle a képet, majd megnézem magamnak.
-Hozzám majd, ha ki tud jönni. Szállást is biztosítsak neki?-Nem tudom, hogy pontosan mit beszélt meg vele. Helye lenne nálam bőven, szóval nem zavarna engem. Már csak az a kérdés, hogy mennyire fiatal.
-És mit kell még róla tudni? Tudja használni az erejét, vagy még tanítani kell?-Nem sűrűn tanítottam fiatal boszorkányokat, de ha szükséges természetesen segítek neki. Nem fogom őt ellökni, ahogyan anno engem sem löktek el, pedig megtehették volna.

Vámpírvadász

Lisa Bennett
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Rachel Weisz
Hozzászólásaim száma :
51
Pontjaim :
45
Pártállás :
  • Ellenálló

Korom :
34
Foglalkozásom :

Lisa Bennett

Elküldésének ideje -- Szer. Dec. 16, 2020 9:36 am
- Nem közvetlenül veszélyezteti. Egyszerűen csak nekem van útban. De Félix rögeszméje hogy védenie kell. Miatta nem... Én miatta... Gyűlölöm és ez még csak enyhe kifejezés. – mondom kissé zavarban amit ritkán láthat tőlem. Nem véletlen, hogy Félix miatt kínoztak. Tudták, hogy többről van szó, mint barátságról.

- Igen, és nem kell fizetned nekik. Én sem fizetek. Nem fogadják el, pedig nem kis pénzt ajánlottam nekik. – halkan felkuncogok és arrébb somfordálok, a keze hatósugarán kívül.
- Rajonganak érted. Az egyikük már kért hogy intézzek el egy randit neki, veled. – Nem bírom ki nevetés nélkül. Talán így egy kicsit oldódik a hangulat.
- Tudom, és tényleg nagyon sajnálom. Többet nem fordul elő. Költői kérdésre nem kell válaszolnom ugye? – kérdeztem félve, mert pont az ilyen esetektől akartam megvédeni, hát ez nem sikerült túlzottan de ezért szólni fognak.
- Áfás számla jó lesz? – kérdeztem halálos komolysággal, pedig nem akartam, hogy az embereim hibája miatt még neki kelljen fizetnie. Az a legkevesebb, hogy mindent elintézek helyette. Amíg még eszemben volt, az asztalhoz mentem, és kutatni kezdtem a papírok között. Hamar rá találtam arra amit kerestem. Egy kép, a hátulján egy név, születési dátum és képesség.

- Nézd csak. Ő az a lány, akit mondtam. Nem találkoztam még hozzá hasonlóval – nyújtottam át neki. – Ígérem többet nem fordul elő, ezért is mutatom meg ezt a lányt. A képessége nagyon érdekes. De majd megtapasztalod te magad is. Csak azt mond majd még, hogy ide hívjam most, vagy egyből hozzád küldjem-e. – néztem rá mosolyogva.
Boszorkány

Phoebe Wright
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Shailene Woodley
Hozzászólásaim száma :
60
Pontjaim :
42
Pártállás :
  • Ellenálló

Fő képességem :
Telekinézis
Őt keresem :
Phoebe & Lisa Tenor
Korom :
103

Phoebe Wright

Elküldésének ideje -- Hétf. Dec. 14, 2020 1:54 pm

Lisa & Phoebe

i want to make memories

-Őszintén... Nem éppen egy gyenge nőt ismertem meg benned. Ha valaki az én szeretteimet bántaná, vagy veszélyeztetné én nem haboznék.-Mind annak ellenére sem, hogy nem vagyok az erőszak híve. De vannak olyan helyzetek, mikor az élet megköveteli, hogy keményen odavágjunk. Szerintem egy ponton mindenki képes lenne gyilkolni...
-Tíz éves adatok. Hú... rendben. -Így már mindjárt más a helyzet. Nehezebb lesz a munkám, de megoldom. Azért ez még nem a lehetetlen. Nem olyan nagy ez a város. Hahaha... Még jó, hogy nem az egész Földet kell felkutatnom utána. Nah akkor lehet visszadobnám neki a feladatot.
Utána valami olyasmit árul el nekem, ami kicsit sem tetszik és ennek hangot is adok. Afelháborodásomat szerencsére igen nyugodtan kezeli és már meg is magyarázza a dolgot. Valahol megértem őt is. Lehet magam is ezt tenném az ő helyében.
Csendben figyelem őt, majd megnézem a képeket a srácokról. Mindegyik arc ismerős nekem, sőt... Mindig is kedvesek voltak velem.
-Önkéntesen? És most ezzel mit kezdjek? Fizessek nekik a munkájukért? Köszönjem meg nekik?-Pillantok fel a képekról Lisára. Na jó érzem, hogy kissé le kell nyugodnom, hisz ha belegondolok semmi rosszat nem tett.
-Ne hargudj, csak ez az egész elég hirtelen jött. Igen, ha szóltál volna tiltakoztam volna a dolog ellen. Nem érzem azt, hogy vigyázni kellene rám. Tudok magamra vigyázni.-Megéltem lassan 100 évet, persze voltak nehezebb és könnyebb időszakok, de élek és virulok. Miért pont most kellene nekem védelem?
Sóhajtok egyet, majd azért varázsolok egy mosolyt az arcomra.
-Ez nem rossz ötlet. Elisa biztos örülne neki, meg hát így ha szabadságra megy nem maradnék egyedül.-Erre valóban nem gondoltam korábban,jól megvagyunk Elisával. Nem egy hisztis lány, aki nem hajlandó bepiszkítani a kezét. Keményen dolgozik, és úgy látom, hogy élvezi is.
-Ez igazán kedves tőle. Kérlek majd mondd meg mennyivel tartozom.-Nem várom, hogy ingyen segítsenek nekem. Az a minimum, hogy legalább a takarmányt kifizetem.
-Legközelebb ilyet ne csinálj. Tök idiótának érzem magam...-Mind a négyen úgy tettek, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Sose éreztem rajtuk azt, hogy több is van a dolgok hátterében.

Vámpírvadász

Lisa Bennett
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Rachel Weisz
Hozzászólásaim száma :
51
Pontjaim :
45
Pártállás :
  • Ellenálló

Korom :
34
Foglalkozásom :

Lisa Bennett

Elküldésének ideje -- Pént. Dec. 11, 2020 1:12 pm
Meglepett, hogy arra gondolt, hogy el akarom tenni láb alól, és kicsit el is mosolyogtam, azzal a veszélyes ragadozó típusúval.

- Pheebs, kedves úgy ismersz engem? Nem, még nem. Meg megígértem Félixnek, hogy nem bántom. Az amit a mappában látsz, az az infó, amit még abból az időből tudok róla, amikor az utamba került. Ezek nagyjából tíz éves adatok. A képek biztosan. – feleltem elmerengve.
A kisebb tombolásomra ő is felpattant, és nem kicsit nézett rám sértetten. Ajjaj... Ezt a tényt, még nem volt alkalmam közölni vele és most elég szarul jött ki a dolog.

- Nyugalom Phoebe! Nem téged figyeltetlek! Csak vigyázok Rád! Nem veszélytelen, hogy segítesz nekem és biztos akartam lenni benne, hogy biztonságban vagy. – próbáltam nyugtatni kicsit, nem sok eredménnyel. Nagyot sóhajtottam és vártam, hogy kissé lenyugodjon, csak azután szólaltam meg újra.

- Azért nem szóltam eddig, mert nem akartam, hogy feleslegesen aggódj. Mindegyik srácot ismered, van aki lovagolni jár hozzád, van, aki szállít neked. És ketten a környező vadászlesekről figyelnek. Nézd! Tudom, szólnom kellett volna, mielőtt elintézem, de tudtam hogy úgyis nemet mondtál volna, ha engedélyt kérek. – Újabb mappákat vettem elő, és tettem le az asztalra. Mindegyiket kinyitottam a képeknél és Pheebs felé fordítottam.
- Ők azok. Mind a négy fiú a legmegbízhatóbb emberem, és önként jelentkeztek a feladatra. – tettem hozzá, halkan. – Ne haragudj, hogy nem szóltam előbb.
Ezután, hagytam hogy nyugodtan nézze a srácokat, addig is felhívtam Anyámat, hogy szerezzen Pheebs lovainak takarmányt. Nem kérdezősködött, csak a lovak számát és a címet kérte. Megadtam neki minden szükséges információt és biztosított róla, hogy a holnapi nap folyamán meg is érkezik amit kértem.

- A segítség alatt, egy fiatal boszira gondoltam, aki Elisa mellett segíthet. Illetve, holnapra minden ott lesz a rácson, amire szükséged van. Anyám elintézi. - fordulok újra felé, miután letettem a telefont.
Boszorkány

Phoebe Wright
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Shailene Woodley
Hozzászólásaim száma :
60
Pontjaim :
42
Pártállás :
  • Ellenálló

Fő képességem :
Telekinézis
Őt keresem :
Phoebe & Lisa Tenor
Korom :
103

Phoebe Wright

Elküldésének ideje -- Kedd Dec. 08, 2020 5:09 pm

Lisa & Phoebe

i want to make memories

Milyen jogon szólhatnék bele az Ő életébe? Ez az ő döntése. Maximum megoszthatom vele a véleményemet. Nyilván nem repesek az örömtől, de most még elfogadom, lenyelem a keserű pirulát. Majd meglátjuk, hogy mi lesz az eredménye a dolognak. Bízom benne, hogy neki lesz igaza.
Átveszem tőle a dossziét és azonnal kinyitom, hogy bele nézzek. Elég sok mindent tud már róla. Kissé meglep, hogy akkor én miért is kellek ide?
-Sok az információ. Nehéz lesz még többet megtudni. Mit akarsz tőle? Ugye nem akarod őt…-Nem fejezem be a mondatom, de érteni fogja, hogy mire is célzok. Nem vagyok híve az erőszaknak. Pont ezért is segítek nekik, hogy ennek az egésznek minél előbb véget vessünk. Hiába vagyunk mások a sima embereknél mégis van valami, amiben ugyanolyanok vagyunk. Uralkodni akarunk a gyengébbeken…
Meglepetten pislogok rá, ahogy felpattan a kanapéról és a telefonja után nyúl. Azért nem történt tragédia. Szerencsére senki nem sérült meg. Nem a lovakat akarták bántani… Mondjuk ki tudja, hogy mikor akar ismét lecsapni. Bár most igen nagy a forgalom nálam… Nem hiszem, hogy kockáztatna az illető.
Összeráncolom homlokom, ahogy meghallom, hogy figyeltet engem az embereivel. Tudom miért teszi, de mégis kissé felbosszant a dolog. Figyelem őt egy ideig, majd ismét megszólalok.
-Hogy mit csinálsz?... Figyeltetsz engem? Erről mégis mikor akartál szólni nekem?  Milyen jogon? -Állok fel most már én is. Érezheti rajtam, hogy cseppet sem tetszik a dolog. No nem az, hogy vigyázni próbál rám, inkább az, hogy nem szólt róla. Mintha valami bűnöző lennék, akit figyelni kell…
-Értem én, hogy így akarsz vigyázni rám, de nem normális, hogy nem tudok róla. Basszus elég idős vagyok ahhoz, hogy magamról gondoskodjak, nem vagyok holmi kis tini lány, akinek minden lépést figyelni kell. Lassan betöltöm a százat… Ennél rosszabb helyzetbe is kerültem már… Mi lesz a következő? Bezársz egy szobába?-Nem ordítok vele, de nem is olyan kedves a hangom, mint az előbb.
-Nincs szükségem segítségre… Elvileg tudnod kellene, hogy ott van Elisa, aki segít… Bár most sok mindent ő sem tud csinálni. A többit meg szakemberekre bíztam rá… Mégis kiket állítottál rám?-Azért ismerem már a csapatot, csak feltűnt volna egy-egy ismerős arc… Vagy ezek az ő beépített testőrei?
-Viszont, ha anyukád körbe tud kérdezni azt megköszönném.-Kicsit lágyul a hangom, de továbbra sem örülök ennek a hírnek.

Vámpírvadász

Lisa Bennett
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Rachel Weisz
Hozzászólásaim száma :
51
Pontjaim :
45
Pártállás :
  • Ellenálló

Korom :
34
Foglalkozásom :

Lisa Bennett

Elküldésének ideje -- Csüt. Dec. 03, 2020 8:07 pm
Hálásan pillantottam Pheebs-re, amiért nem kezdett el túlságosan faggatni, bár neki elmondtam volna mindent. Először azt gondoltam vissza fog utasítani, hisz szabad akaratából van itt, és megvan a joga hogy megtegye.

Amikor afelől érdeklődik, mit lehet még tudni Alabamáról halványan elmosolyodok és a széfhez megyek. Kinyitom és nem kell sokat keresgélnem a mappák között. Eloveszek egy átlagos vastagságú narancssárga dossziét és azzal sétálok vissza a kanapéhoz. Miután leültem csak azután adtam át neki.

- Ebben minden fontos információt megtalálsz, ami segíthet. Születési hely, idő, szülők tanulmányok, TB szám, munkahely. Pár kép is van. Sajnos a kapcsolatok eléggé hiányosak, egyedül Félixhez tudom szorosan kötni. De az is biztos hogy itt van a városban.  – rögtön ahogy kinyitja a mappát egy elég közeli képet láthat róla. A vége felé, van pár régi kép is, köztük egy olyan, ahol Félix és én rajta vagyunk. Ritka pillanatok egyike, hogy egy képen vagyok vele, talán ez az egyetlen.

- Ígérem vigyázok vele. – feleltem megfogva a kezét, majd figyelmesen hallgattam mi történt. Bár kérte hogy ne fújjam fel, de nem tudtam nyugodt maradni. Azonnal felpattant ám és a telefonért mentem.

- Nem hallottam róla, de ezért fejek fognak hullani. Négy emberemnek is ott kellett volna lennie, akik távolból vigyáznak rád. Nem hagyhattalak őrizet nélkül. De ők még csak nem is jeleztek. A széna miatt ne aggódj, szerzek neked, vagy ha nem én, akkor ugrasztom anyámat. A mai napig aktív tagja a lovas közösségnek. – szélvészként forogtam, mire mindent összeszedtem.
- Ha szeretnéd, segítséget is tudok adni a rancsra melléd. – álltam meg egy pillanatra
Boszorkány

Phoebe Wright
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Shailene Woodley
Hozzászólásaim száma :
60
Pontjaim :
42
Pártállás :
  • Ellenálló

Fő képességem :
Telekinézis
Őt keresem :
Phoebe & Lisa Tenor
Korom :
103

Phoebe Wright

Elküldésének ideje -- Kedd Dec. 01, 2020 10:00 pm

Lisa & Phoebe

i want to make memories

Hallgatom őt, de nem igen tudom megérteni. Persze a szívnek az ember nem igen tud diktálni és az ő történetük sem most kezdődött el. De akkor sem a mi nézeteinket követi. Viszont nem fogok e miatt nekirontani Lisának. Támogatom őt. Ha úgy véli, hogy bízhatunk benne, akkor nekem is meg kell bíznom benne. Nem mondom azt, hogy könnyű lesz, de a barátságunkért megteszem.
Csendben hallgatom végig. Nem vagyok olyan pofátlan, hogy közbe szóljak. Minden elmond, azt is mit vár el tőlem. Végül is ezzel a feladattal nincs semmi gond. Csak az lesz a nehezebb feladat, hogy megtaláljam őt. De már kaptam tőle nehezebb feladatot is. Nem hiszem, hogy ennyi tapasztalattal a hátam mögött ez ekkora nagy problémát fog jelenteni nekem.
-Rendben számíthatsz rám. Esetleg mit érdemes tudni róla még?-Egy két dolog mártiszta vele kapcsolatban, de hátha ennél többet tud mondani.
-És kérlek légy óvatos vele. Nyilván, ha te megbízol benne támogatlak, de ettől még én nem biztos, hogy tudok majd benne bízni... De ki tudja. Mindenki okozhat meglepetéseket.-Szélesedik ki a mosolyom. Nem akarom megdorgálni. Igaz többet láttam a világból, mint ő, de ettől függetlenül egy okos nő. Tudja mit csinál, de néha a szív becsaphat minket.
Csak nem hagy békén engem a dologgal. Először sóhajtok egyet, beleiszok a teámba, majd elmosolyodom.
-Tényleg ne csinálj belőle nagy ügyet... Biztosan te is hallottál a tűzesetről. A szénatárolóm leégett... Nagy eséllyel valaki felgyújtotta, most a rendőrök keresik az illetőt, vagy illetőket. Szóval most megy az építkezés, de ez a kisebb gond... Szénát ilyenkor már nehezebb szerezni.-Húzom el a szám sarkát.

Vámpírvadász

Lisa Bennett
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Rachel Weisz
Hozzászólásaim száma :
51
Pontjaim :
45
Pártállás :
  • Ellenálló

Korom :
34
Foglalkozásom :

Lisa Bennett

Elküldésének ideje -- Vas. Nov. 29, 2020 9:50 pm
Csak ráharapott. Francba, de az meglepett, hogy egyből tudta kire gondolok, aztán bevillant, hogy emiatt akadtunk össze annak idején. Amikor olyan lázasan kerestem őt a bosszúm miatt, hogy kellett egy belső ember.

- Igen, pár hete véletlenül összefutottunk. Emiatt is hívtalak most ide. Kicsit változik a felállás. – sóhajtottam egy nagyot és beleittam a már nem tudom hanyadik kávémba. Kicsit kevergettem, és elgondolkozva néztem a lágy hullámokat, amit a kanállal generáltam.
- Félixszel most elég bonyolult a viszonyunk. Valahol örülök, hogy rátaláltam, de Alabama miatt nem sok mindent tudok vele kezdeni. Az a csitri már tíz éve is csak a veszekedést hozta közénk és többek között miatta is maradtunk a barátság extrákkal helyzetben. – fordultam felé ismét, a reakcióit figyelve. Tehetsége volt hozzá, hogy meg nyíljon neki az ember lánya, ezért is volt tökéletes szövetséges számomra. A barátság vele jött az évek alatt, és megbecsülöm ezt a kapcsolatot, nem visszaélve. Ezért is volt fontos számomra, hogy tudjam mi baj történt vele.

- Ha nagyon szépen megkérlek,  Alabama után kellene picit szimatolni. A legapróbb információ is fontos lehet. Úgy mint ahogy eddig csináltuk. Félixet én szemmel tartom, és ha az árulás egy apró szikrája is felmerül nem fogok habozni, de előbb biztosra akarok menni, hogy nem ő miatta kellett annyit szenvednem. – fogtam meg a kezét, majd mélyen a szemébe néztem, azzal az átható pillantással, amit eddig senki nem tudott kivédeni.
- És most te jössz. Mi történt Pheebs? Látszik rajtad, hogy nagy baj van. Tudom, nem szeretsz panaszkodni, de a biztonságod fontos számomra, mert megvédem az enyéimet.
Boszorkány

Phoebe Wright
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Shailene Woodley
Hozzászólásaim száma :
60
Pontjaim :
42
Pártállás :
  • Ellenálló

Fő képességem :
Telekinézis
Őt keresem :
Phoebe & Lisa Tenor
Korom :
103

Phoebe Wright

Elküldésének ideje -- Vas. Nov. 29, 2020 3:35 pm

Lisa & Phoebe

i want to make memories

A táskámat ledobom a kanapéra, a kabátomat meg csak felakasztom a megadott helyre.
-Oh semmi különös...Csak rengeteg a munka... Tudod....Hogy mi? Félixxel?-Lepődöm meg a szavain, miközben helyet foglalok a kanapén. Nah erre aztán végképp nem számítottam. Ő nem éppen a mi érdekeinket képviseli. Meg is feledkezem arról, hogy válaszoljak a kérdésére, így csak később teszem meg azt és egy teát kérek tőle.
-Az én problémám most nem fontos. Majd megoldódnak a dolgok, valahogy... De ő mégis mit keresett itt? Mit akart?-Nem fogom hagyni, hogy elterelje a témát, nah meg most nem azért jöttem, hogy az én problémáimról beszéljünk. Amúgy sem szeretek panaszkodni, vagy sajnáltatni magam. Eddig mindig volt valahogy. Nem lesz könnyű új szénát beszereznem, így a tél elején, de megoldom.
Viszont ha már így közölte velem a dolgot, akkor annyit azért csak megérdemlek, hogy megmagyarázza, hogy mégis hogy sikerült ezt.
A teát megköszönöm neki, de még nem iszom belőle. Most sokkal jobban érdekel a válasza. Összeráncolt homlokkal figyelem Lisát.

Vámpírvadász

Lisa Bennett
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Rachel Weisz
Hozzászólásaim száma :
51
Pontjaim :
45
Pártállás :
  • Ellenálló

Korom :
34
Foglalkozásom :

Lisa Bennett

Elküldésének ideje -- Vas. Nov. 29, 2020 1:45 pm
Újabb lassú és gyötrelmes percek teltek el, de Pheebs még sehol nem volt. Tiktak tiktak tiktak... Az óramutató járása kezdett az agyamra menni, és még a folyosóra is kinéztem párszor, amikor lépteket hallottam. Reméltem, hogy nem történt vele semmi, mert sosem bocsátottam volna meg magamnak.

Már a tárcsázás gombon volt az ujjam, amikor Pheebs robbant az irodámba. Azonnal eldobtam a telefont és már zártam is kulcsra az ajtót, a fontos megbeszélés táblával.
- Szia Pheebs, már aggódtam érted. Mi történt? Elég zilált vagy. – kérdeztem azonnal, és a kanapé felé irányítottam, hogy üljön le nyugodtan. Tisztán látszott rajta, hogy valami eléggé felizgatta és nagyon nincs rendben.
- Fújd ki magad nyugodtan. Kérsz inni valamit? Kávé, tea víz? Csak a szokásos van most. Félixel megittuk a whiskeym végét. – szóltam el magam. Na szép volt Lisa, így felvezetni egy fontos információt, hát csak gratulálni tudok magamnak. Amióta megjelent azóta nem teljesen vagyok a helyzet magaslatán. Figyeltem a reakcióját és ha látom, hogy érdeklődve figyel csak intek, ha nem mutat különösebb érdeklődést, akkor fordulok párat az irodában, amíg elkészítem az italt neki. Tálcán viszem a dohányzó asztalhoz, és leülök mellé a kanapéra.
Higgadtan várom, hogy mesélni kezdjen, nem akarom, hogy tolakodónak nézzen, bár ismerjük egymást. Nem is tudom.. Talán egy két éve? Ezalatt az idő alatt egyszer sem volt köztünk nézeteltérés, és talán mondhatom hogy nem csak az érdek kötött össze minket, hanem már már barátok is lettünk
Boszorkány

Phoebe Wright
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Shailene Woodley
Hozzászólásaim száma :
60
Pontjaim :
42
Pártállás :
  • Ellenálló

Fő képességem :
Telekinézis
Őt keresem :
Phoebe & Lisa Tenor
Korom :
103

Phoebe Wright

Elküldésének ideje -- Vas. Nov. 29, 2020 12:47 pm

Lisa & Phoebe

i want to make memories

Kapkodva indulok el otthonról. Az egész napom csak a rohanásról szól. Amióta felgyújtották a széna tárolót annyi a munka, hogy pihenésre is alig jut időm. Nem mintha amúgy tudnák pihenni az idegességtől. Még mindig nem találták meg a tettest, vagy tetteseket....
Az autóba csak bedobáloma fontosabb dolgaimat, majd rá is nyomok a gázra. Nem vagyok az a késős fajta, nagyon is utálom, ha valaki rám vár... De most mégis úgy tűnik, hogy pár percet várnia kell.
Nem egyszer fordult meg a fejemben, hogy talán valaki rájött arra, hogy otthont adok az ellenállóknak néha napján. Nem vagok a gyilkolás híve, de nem is akarom, hogy ez az egész így folytatódjon tovább. Szóval segítek nekik. Persze ha harcról lesz szó szintén számíthatnak rám, de addig inkább a békésebb megoldások híve vagyok.
Ahogy megérkezem a megbeszélt helyre s sikerül leparkolnom az autóval vállamra kapoma táskám és sietős léptékkel indulok el az épület felé.
-Szia Lisa! Ne haragudj a késésért... Csak fejetlenség van nálam. Bocsi.-Kérek tőle őszintén bocsánatot. Jól ismer már. Tudja nagyon jól, hogy nem vagyok az a linkeskedő alak.

Vámpírvadász

Lisa Bennett
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Rachel Weisz
Hozzászólásaim száma :
51
Pontjaim :
45
Pártállás :
  • Ellenálló

Korom :
34
Foglalkozásom :

Lisa Bennett

Elküldésének ideje -- Kedd Nov. 24, 2020 1:47 pm
A napok kezdtek összefolyni, de pihenésre nem volt időm. Volt egy kontaktom a szimpatizánsoknál, akivel találkozóm lesz a héten, és mindent el kellett addig rendeznem. Szervezés, időpont áthelyezés és egyéb finomságok, hogy zavartalanul és biztonságban tudjak beszélni vele.
Nem olyan régen találkoztunk, a puszta véletlen vagy talán a sors, végzet karma... Ki minek hívja az már lényegtelen. A fontos az volt, hogy volt egy fix belső emberem, aki néha csepegtetett nekem pár infót, és helyet biztosított a vadászaimnak. Cserébe én a biztonságát garantáltam, bárhova is ment. Erről ő nem tudhatott, de mindenhova követte őt egy egy emberem, mindig más, sosem ugyanazok.
Félixszel való találkozásom miatt és Matt balfácánkodása miatt a munka teljesen maga alá temetett, és nem tudtam üzenni neki. Nem kerestem állandóan, de ha úgy hozta a helyzet, hogy sűrgősen találkoznunk kell, hagytam neki jeleket, hogy és mikor találkozzunk.
Most is épp őt vártam. Félix felbukkanása, kicsit megváltoztatja a dolgokat és erről mindenképp tudnia kellett.
Idegesen figyeltem az órát másodpercenként. Nem szokott késni, a telefont is idegesen forgattam az ujjaim közt, és eldöntöttem, ha egy percen belül nem ér ide hívom Cam-et, hogy hol vannak.

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

Phoebe & Lisa
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lisa Bennett
» Lisa and Lucian - Wicked game
» Phoebe Wright
» Phoebe & Eric
» Phoebe && Marla

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: