Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Delilah Vaughn

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Nov. 23, 2020 9:53 pm
Elfogadva, gratulálunk!

üdvözlünk köreinkben

Kedves Delilah!

Nagy öröm számomra, hogy hivatalosan is tagjaink közé avathatlak, és hidd el, hogy most nem a gonosz énem szól - tényleg nagyon örülök neked, több szempontból is. Cute Ott van mindjárt a neved; Delilah. Tudom, tudom, mindig a nevekkel jövök, és hát esetedben sokszorosan is apád nevezett el - if you know what I mean -, de akkor is! Imádom. Aztaaaaa Aztán itt ez a csodálatos pb, ami számomra FRPG szinten is kellemes emlékeket jelent, de egy nemrégi sorozatban kifejezetten a szívemhez nőtt, így nagy örömmel látom most nálad. Szeri

Most viszont, sajnos vagy nem sajnos, fel kell vennem a fonalat, amit Trish szinte még el sem engedett: amekkora öröm, hogy veled immáron teljes lehet a Vaughn család, olyannyira nehéz lenne tagadni, hogy itt bizony erősen mállik a vakolat... vagy inkább reped az alapozás? mivan? Persze, tudjuk, hogy senki nem lehet tökéletes, így bizony a szüleitek is követnek el hibákat, és ti sem a mesekönyvekből léptetek ki, de azt azért látnunk kell, hogy itt a problémák jóformán gerjesztik egymást. A hőn áhított mágia megszerzése egy rövid időre talán közelebb hozott az apádhoz, de most mind távolabb taszít tőle, nem is beszélve a bátyádról. A szüleid házassága romokban hever, és ne haragudj, hogy ezt mondom, de bizony akaratodon kívül főszereplője lettél mindannak, ami a végső kegyelemdöfést adhatja a kapcsolatuknak. bujik

Befogom az alteregóm száját és azt mondom: én azért féltelek, hercegnő. Miközben te csészéket reptetsz és a falevelekkel táncolsz, az a bizonyos rémálom talán közelebb van, mint gondolnád. Delilah Vaughn 3354269571

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy vészeli át a családotok mindazt, ami még vár rátok, így nem is tartalak fel tovább. Nyomás foglalózni, aztán vesd be magad a játéktéren is! Cuki

Mielőtt a játéktérre betoppannál, el ne felejtsd tiszteleted tenni a foglalók birodalmában, különös hangsúlyt fektetve az avatarokra és a szerepkörökre. De itt még nem ér véget csodálatos kalandod: tudsz partnert keresni a rendes kerékvágásban is, vagy összesorsolhatunk valakivel, ha úgy szeretnéd. A plotjainkról hallottál már? Még nem késő.
Ha pedig mindezen túl vagy, már csak azt kell lejelentened, hogy van-e főkaraktered az oldalon; ez ügyben kérjük szépen, vedd fel a kapcsolatot @Patricia C. McDermotttal; amennyiben titkos karaktert regisztrálsz,  akiről nem szeretnéd, hogy mások tudják, hozzád tartozik, hát biztos lehetsz benne, hogy a titkod nálunk biztonságban lesz!  Kacsi

Vissza az elejére Go down
Kiválasztott

Delilah Vaughn
Chatkép :
Delilah Vaughn Tumblr_inline_o8wauiRkvK1t9hpw0_500
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
elle fanning
Hozzászólásaim száma :
43
Pontjaim :
33
Pártállás :
  • Semleges

User név :
lilah
Őt keresem :
the more that you say, the less I know
Wherever you stray, I follow
Delilah Vaughn Aa6ccaf2180c58776cff381cc5e5ae1b460fa58d
I'm begging for you to take my hand
Wreck my plans, that's my man

Kedvenc dal :
once upon a dream
Life was a willow and it bent right to your wind
Korom :
25
Foglalkozásom :
egyetemista - belső építészet

Delilah Vaughn

Elküldésének ideje -- Hétf. Nov. 23, 2020 7:18 pm
Delilah Vaughn

changeling princess
ft. elle fanning

1999. 06. 24.
születési idő
kiválasztott
faj
keresett
a karakterem
Semleges
pártállás
Aksel Vaughn

All magic comes with a price, dearie...
A varázslat a születésem óta az életem része. Ott van a családomban és a világban ami körülölel és mindennél jobban vágytam arra, hogy bennem is csörgedezzen. Ámulattal bámultam apámat és a testvéremet. Lenyűgöztek a mesék és töerénetek, kisgyerekként mesebeli tündérnek és legendás boszorkánynak képzeltem magam, aki megmenti a királyfit és a királyságot. A jóságos Északi boszorkánynak, aki védelmezi és hazasegíti Dorothyt. Vártam, hogy az erő majd bennem is egyszer majd feléled... A testem minden porcikájával ezért imádkoztam minden áldott este! Ám a mesékben és az életben is vigyáznia kell az embernek mit kíván, mert még valóraválik, abból pedig semmi jó nem származik.
Egyszer csak elérkezett az a nap, amikor teljesült minden álmom. Megkaptam az erőt, ami azt hittem majd felszabadít és végre teljesen otthon érzem majd magam a bőrömben és a családomban... Olyan naiv és ostoba voltam, hogy tényleg elhittem minden tökéletes lesz! Amit szabadságnak hittem csak egy újabb, halálos kalicka rácsai lettek. A varázserő hatalmas felelősség és még nagyobb veszély. Főleg ha nem a természet adománya, hanem az ember önző vágyaiból fakad...

the cursed princess in a crumbling golden cage
Néha elgondolkozom azon, mi lett volna, ha nem a család legkisebbjeként növök fel... Nem a burokban nevelt "hercegnő" lennék, aki annyira vágyott a csodára, hogy végül az okozta a vesztét. Tudom, hogy senki sem tudhatta előre, hogy céltáblát tesznek a mellkasomra. Tudom, hogy a papa csak meg akarta adni azt az egyetlen dolgot, amit soha nem kaphattam volna meg és a szívem hasadt meg a vágyakozásba. De mégis... Mi lett volna, ha egyszer az életben azt mondja valaki hogy nem? Annyira elkényeztetett minket az élet, hogy bele sem gondoltunk a következményekbe.
Nem, azt hiszem akkor sem lennék boldogabb. Még akkor sem, ha a béke helyett örökké harcban kell élnem. Akkor sem, ha az álmom megkeseredve egy borzalmas rémálommá válik. Akkor sem, ha az utolsó lélegzet szakad fel a torkomból. Elég önző vagyok ahhoz, hogy továbbra is élvezzem a ereimben csörgedező mágiát, aminek hiánya biztosan végérvényesen megkeserített volna.
Elég önző vagyok ahoz, hogy nem akarom elveszíteni Tatianat, főleg amikor hajszálrepedések és törések teszik instabillá a kapcsolatot az apámmal. Tudom, mind a ketten meggondolatlanok voltunk. Tudom, hogy képtelen lett volna lebeszélni bárki is arról, hogy tegyek egy lépést az álmaim felé... De ő az apám. A védelmezőm. Kinek kellett volna több eszének lennie, ha nem neki? A későn jött aranyketrecről már nem is beszélve. Túl késő már gátakat szabni. Túl késő már szabályokat állítani, amikor már mindent felrúgtunk és ledöntöttünk a célért. Miért nem látja, hogy késő? Miért nem hisz bennem, hogy elbírom ezt a terhet, akkor is ha ez az utolsó amit életemben teszek? Hol van az a bizalom, ami egy törékeny élet születésével kezdődik? Ha végre egyenlők lettünk, hová tűnik a testvérem? És mi lesz a szüleimmel, ha a kártyavár végleg összeomlik? Hová tűnt a szeretet?

a sweet nightmare worth a thousand dreams
Táncolok. Nevetek. Bizsergek. Vibrálok. Élek. Az erő, bár hatalmas árat követel túlszárnyal mindent, amiről valaha álmodtam. Szinte pattognak a szikrák az ujjaim körül és valami túlvilági fénnyel szikrázik fel az összes ér a testemben, amikor a mágia szabadon áramlik bennem. Amikor megemelkedik a teáscsésze és vígan áttáncol a szobán. Amikor egy erdei tisztáson táncra kelnek velem a levelek és szél kap a hajamba.
Élek. Élek. Élek. Élek. Dübörög a szívem és nem érdekel semmi, ami az összeomló kártyavárra emlékeztet. Nem érdekel, hogy dühös vagyok magamra és a papára. Nem érdekel hogy Laurence, mint illékony kísértet hajnalhasadáskor egyre távolabb száll tőlem. Nem. Csak a pillanat számít, és a bizonyosság, hogy erre születtem és hogy minden nehézség ellenére ezt az utat kell járnom. És nincs visszaút.

salvation and doom are closer than we think
Ne állj szóba idegenekkel, sohasem származik belőle semmi jó. De, ha egyszerűen képtelen vagyok megállni, hogy ne szökjek ki hozzá. És már tudjuk egymás nevét, tehát nem vagyunk idegenek. Nem tudom, mitől édesebb a tiltott gyümölcs, de azt hiszem a függője lettem. Az a sötét, sokatmondó pillantás... A veszély és erő vibrálása. Az a hang. Az a mosoly. Az a nevetés. Ahogy a nevemet mondja vagy csúfondárosan Hercegnőnek hív. Mintha az ereimben  száguldozó erő minden rezzenéstől és véletlen érintéstől felszikrázna. Nem tudom mi ez, ahogy azt sem meddig tarthat, csak azt hogy képtelen vagyok leállni. Képtelen vagyok távol maradni.
A szívem a torkomban dobog, a ritmusra szaporázom lépteimet a kihalt holdfényes parkban, majd megállok ahogy mindig. A szemem lassan alkalmazkodik a sötéthez, szél fújja az ezüstösen csillogó fürtjeimet az arcomba. A levegő vibrál, a levelek lassú táncot járnak a lábaim körül a zabolátlan erőtől... Ág recccsen és a testem megfeszül, a levelek hirtelen torpannak meg.
- Hello, Hercegnő!
A felszín alatt

Jellem nélkül nem lenne győzelem

Hosszú szőke ezüstösen csillogó haj. Hatalmas égkék szemek szemek melyek a lelkedig hatolnak. Törékeny, kecses alkat, mint egy táncosé. Minden szempontból olyan vagyok, amilyennek egy hercegnőt képzelnél, ám ennél sokkal több vagyok. Több az elkényeztetett, burokban nevelkedett naiv lánytól. Több a mágia után sóvárgó gyermektől. Persze, kevesen vannak akik igazán a felszín alá akarnak nézni. Megelégszenek a látszattal: "Neki mindene megvan, csak megszületnie volt nehéz." Ha vennék a fárdatságot, láthatnák a belül forrongó erőt és kitartást. Az önzetlen jó szándékot.
Nem tehetek arról, hova születtem és hogyan neveltek. Igyekszem nem magától értetődőnek venni a dolgokat, ám ez nem mindig könnyű. A múltat nehéz levetkőzni. A család legkisebb és egyetelen lány gyermekeként akit igyekeztek minél jobban óvni és elkényeztetni akaratlanul is könnyű volt megszokni minden jót, de legalább próbálkozom. Jobbá akarom tenni a világot, túllépni a korlátokat és levetkőzni minden gátlást. Az álmaimhoz makacsul ragaszkodom és képes vagyok fejjel menni a falnak azért hogy elérhessem őket. Szenvedélyesen tudok vitatkozni és a céljaimért küzdeni. Nem ejtettek a fejemre, a szőke hajszín ne tévesszen meg senkit. Talán naiv vagyok és még túl fiatal, elvakíthatnak a szép szavak és a nemes célok de folyamatosan tanulok és alkalmazkodom. Nem rettenek meg a szorult helyzetektől és bár lehet félelem szorítja el a torkom és a szememből patakzanak a könnyek nem vagyok hajlandó feladni soha. Nem szokásom feladni a dolgokat és egy cél mindennél jobban ragyog lelki szemeim előtt. Szabad akarok lenni és boldog. Ez olyan nagy kérés lenne?
Vissza az elejére Go down

Delilah Vaughn
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Tatiana & Delilah
» Mrs. Vaughn
» Laurence & Delilah || can't we just start over?
» Grace E. Vaughn
» Dr. Aksel Vaughn

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Kiválasztottak-
Ugrás: