|
|
Laurence Elliott Vaughn
| | Elküldésének ideje -- Vas. Nov. 22, 2020 8:50 pm | Elfogadva, gratulálunk! üdvözlünk köreinkben Kedves Laurence,Egy élmény volt olvasni a lapodat, mert ahogy fogalmazol, az nagyon könnyen magával ragadt, ráadásul nagyon izgalmas a karaktered, elvégre talán nem annyira mindennapi, hogy ennyire elszeparálja valaki magát a családjától, és ne tudjanak arról, ha van egy olyan fontos személy az életében, akivel egészen elkötelezné magát. Mit gondolsz, meddig tartható fenn édesapád képességét ismerve ez az állapot, vagy éppen édesanyád figyelő tekintete mellett? Nagyon kíváncsi vagyok, mit fogtok művelni a játéktéren, és remélhetőleg hamarosan befut majd a húgod is, hogy kiteljesedhessen az egész drámai helyzet A play by választásod nagyon illik a karakterhez, öröm, hogy Tom Holland csinos pofiját sem kell már hanyagolnunk a fórumon. Tekintettel arra, hogy nekem milyen rossz tapasztalatom van a családommal kapcsolatban, csak remélni tudom, hogy Te, Laurence, szerencsésebb leszel, és végül happy end lesz a történet vége, nem csak a titokzatos barátnőddel, hanem a szüleiddel is. Mindehhez csak sok sikert tudok kívánni! Nem is tartalak fel tovább, irány a játék tér, érezd jól magadat! Mielőtt a játéktérre betoppannál, el ne felejtsd tiszteleted tenni a foglalók birodalmában, különös hangsúlyt fektetve az avatarokra és a szerepkörökre. De itt még nem ér véget csodálatos kalandod: tudsz partnert keresni a rendes kerékvágásban is, vagy összesorsolhatunk valakivel, ha úgy szeretnéd. A plotjainkról hallottál már? Még nem késő. Ha pedig mindezen túl vagy, már csak azt kell lejelentened, hogy van-e főkaraktered az oldalon; ez ügyben kérjük szépen, vedd fel a kapcsolatot @Patricia C. McDermotttal, vagyis velem; amennyiben titkos karaktert regisztrálsz, akiről nem szeretnéd, hogy mások tudják, hozzád tartozik, hát biztos lehetsz benne, hogy a titkod nálunk biztonságban lesz!
|
| | | | Elküldésének ideje -- Vas. Nov. 22, 2020 7:50 pm | Laurence Elliott Vaughn Vaughn boy warlock | ft. Tom Holland 1995. 05. 10 születési idő | |
|
Dr. Aksel Vaughn Amikor magadra maradsz a sötétségben, ahol az őrületeden kívül nincsen semmid, mégis mit teszel? Amikor az elmédet elborítják az árnyak, hogy találod meg a kiutat? Ezeken gondolkodtam, miközben megálltam az egész falat takaró tükör előtt és lassan leengedtem a földre a vastag törölközőt, ami a testemet fedte. Lassan futtattam végig a tekintetem az üveglapról rám néző tükörképemen. Elégedett voltam a látvánnyal. Mi több... Az angyali arc mögött megbújó ördög. Kedvesség rejtette romlottság. Hófehér bőr, karcsú, tökéletes alak fedte romlott lélek. Mosolyom, mint csillogó gyémánt, modorom, mint bársonyos selyem. Nem tudhatod, mi van fejemben, mi bújik meg gondolataim között. Az óra indul, a homok pereg. Hiába hiszed, különb vagy. Hiába gondolod azt, téged elkerül a vész. A sors fonalát nem te tekered. Nem tudod, mikor, hol ér véget életed. Nem tudod, mennyi adatott, nem tudod, mi jár neked. Fogalmam sincs igazából, honnan kezdjem, mert lényegében jó messzire visszamehetnék, de inkább nem untatlak minden apró, rezdülésnyi kis előzménnyel, valamennyit viszont mégis jó, ha tudsz. 2018 december. Közeledik egy kedves ünnep. Ami itt számomra a lényeg, hogy bebizonyítsam magamnak, hogy nem vagyok akkora szarházi, mint lenni szeretnék. Másrészt pedig egy jó kis sajtó forrása is lehet. A múlt héten nagyon csúnyán kirúgtam a hámból, az after partiról pedig képek is készültek. Előnytelenek kissé. Pont ebben a kórházban történt az eset. Ezért is járok ide minden évben amióta elkezdtem ezt a mostani parádét. Talán ezért sem esik nehezemre aktívan részt venni a jótékonysági rendezvényeiken. A mai napon "vezető leszek", de gyűjtünk ruhákat, tartós élelmiszert, játékokat is a gyerekosztálynak. A kórusozás vicces lesz, mert az orvosok és az ápolók alkotják majd. De az előzetes próbákon úgy bizonyult, hogy ragyognak a tehetségek, mint a karácsonyfák. Még lehet, hogy sikeres lesz ez a kísérlet. De előtte még van egy programpont. A kórház ebédlőjében gyűlik össze a kupaktanács. Minden önkéntes és a vezetés. Az utolsó masnit is meg kell igazítani. Elvégre életekre gyűjtünk pénzt, hogy visszakerülhessenek az élet vásznára. Ahogy egy kissé köpcös mammonista démon mondaná… visszatérnek a gazdasági vérkeringésbe. Az öltözékem a mai napon nem olyan hivalkodó, mint általában. Nem jöhetek ide teljes puccban, öltönyben… Úgyhogy szürke kabát, fekete garbó, sötét farmer és egy egyszerűbb fekete bőrcipőnek hála nézek ki a szokottnál is magasabbnak. Az étkezőbe érve már látom, hogy gyülekeznek az emberek. Van, aki ruhákat hajtogat, van, aki teát főz, míg mások megisszák, hangolnak egyesek, mások pedig el vannak mélyülve teljesen a tennivalójukban. Egy tea nekem sem árthat meg úgy vélem. Odalépek az egyik kiadóablakhoz, ahol egy szépség magában ácsorog. Reflexszerűen érintem meg futólag a derekát, miközben mellélépek, hogy egy mosolyt villantsak rá. De töltök teát is azért. - Jó látni, hogy nem halt még ki az adakozószellem. – nézek körbe kicsit. Nem szeretem, amikor egy ilyen sötét hajú és szemű gyönyörűség magányosan van egy emberekkel teli teremben. 2020. A sötéthajú gyönyörűség mellettem kötött ki végül, együtt élünk, ám a munkám leköt olykor, de programokat találok ki vele, hogy az időt kettesben tölthessük. Mint sok kapcsolat, ez is úgy kezdődött, hogy meghívtam egy italra és végigbeszélgettük az egész éjszakát. Rá négy hónapra össze jöttünk. Sok randin vagyunk túl... Azóta is töretlen a kapcsolatom vele. Összeköltöztünk, eljegyezni készülöm. Azonban nem vállalom fel a kapcsolatunkat apám előtt. Sem a húgom, sem anyám előtt. Nem tudnak róla. Megóvnám őt a természetfelettitől. Hiszen csak egy halandó...ember. Ez elég sok káoszt szűl a lelki nyugalmamban, szóval mindezt kiszoktam magamból futni. Sokat edzek, sokat futok, hogy a béke megmaradjon... Felszálló feszültség, semmivé foszló, elfojtott düh volt minden, mit éreztem. Mindez már a múltté. Jól vagyok. Tudod, mit kell tennem, hogy ez állandó legyen. Megtaláltam azt, mi tényleg segíthet nekem. Megtaláltam a munkámat is ebben a mókuskeréknek hitt világban. A genetikai intézetben megtaláltam a helyem, mint fejlesztési munkatárs. Anyám mindig azt hitte, hogy majd apám mellé szegődök és imádni fogom a munkáját. Sajnos, nem így lett. Távol maradok ilyen téren a dolgoktól. Ahol ő a csúcson van, ott nem taposta ki az én ösvényem. Én itt kitaposom, s megtalálom a magam utját.
A felszín alatt Jellem nélkül nem lenne győzelem Különlegesnek számítok magam is. Ahogy apám mondogatta régebben. Megtanultam becsülni bizonyos dolgokat, mások felett átsiklani, figyelmen kívül hagyni. Általánosságban nyugalom, higgadtság, megfontoltság jellemez. Kimért, szűkszavú és türelmes vagyok, már ha akarok. Minden csak akarás kérdése. Nem sietek sehova, nem okozok magamnak felesleges fejfájást azzal, hogy feleslegesen aggódok vagy felidegesítem magam. Abban az esetben viszont ha ez megtörtént, kérlelhetetlen vagyok. Ha valamit mégis most akarnék, akkor azt tényleg azonnal akarom, és meg is teszek mindent annak érdekében, hogy megkapjam, elérjem a célomat. Nem félek bemocskolni a kezem, már felhagytam azzal, hogy a lelkem sorsa miatt izguljak. Csak a jelen számít. Ha arra van szükség, keménykezű és szigorú vagyok, de nem kegyetlen. Fontosnak tartom a családomat, az összetartást, az egyetértést, harmóniát, és ugyanígy a rendet is. Egyéb: - Beszélt nyelvek: Francia, Német, Holland - A kétszínűség és farizeizmus nem kenyerem - Testmozgásra alkalmas helyekre járok. - A pontosság nálam alapvető. Inkább negyedórával hamarabb ott vagyok mindenhol, mert nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy bárhonnan is elkéssek. Ugyanígy azt sem szeretem, ha megvárakoztatnak. - 173 centi magas vagyok, ehhez dukál egy edzett test, de nem épp a kétajtós szekrény típusú ember vagyok, hanem az, aki szálkásan izmos. A hajam barna, ahhoz pedig barna szemek párosulnak. Könnyen megjegyeznek maguknak az emberek, szerintem bátran kijelenthetem azt is, hogy elég jóképű vagyok... van egy sajátos kisugárzásom. Kifejezetten helyes srác vagyok - az a tipikus szépfiús fajta -, bár a bőröm nagyon világos és ezt kifejezetten utálom is magamban. Mindösszesen egyetlen kezemen meg tudnám számolni, hogy ki az, aki fontos nekem, és ki az, akiben megbízok. Nem vagyok egy bizalmas típus, na. Valamint a barátkozás sem az én reszortom. De hogyha valakit egyszer megszeretek, akkor azt örökké a szívemben zárom, és még a halála után is megmarad a helye. Anyám számíthat rám mindenben, gyerekkoromban apás voltam, ám sosem feledtem el, hogy csak anyám volt mellettem. Benne igenis bízom! A hugomat imádom, imádtam, de mióta apám csak vele foglalkozik... kissé meginogtam irányába. Kibe bízhatok úgy igazán? Gyakran látni öltönyben, ingben, de nem áll távol tőlem a sportosabb vagy hétköznapi megjelenés sem. Képesség: pirokinézis Autó: katt - jogsitulajdonos 5 éve, autója 1éve van csak. Telefonja is akad, már 5 éve ugyanazt nyúzza! | |
|
| | | | Laurence Elliott Vaughn | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|