| Elküldésének ideje -- Hétf. Okt. 05, 2020 11:38 am | Elfogadva, gratulálunk! üdvözlünk köreinkben Kedves Wyatt!Külön öröm számomra, hogy ismét egy rég várt keresett karaktert üdvözölhetek benned az oldalon; Sonja már régóta vár rád, hadd örüljek hát én is vele, hogy immár itt vagy köztünk! A pb-d egy kellemes kis meglepetés volt számomra, eddig egyetlen sorozatban találkoztam Austinnal, de határozottan maradandó élmény volt, ráadásul remekül tudtam azonosítani a pofit a karakterrel. Nagyon érdekesnek találtam az életed két szakasza közti párhuzamot, és talán nem tévedek nagyot, ha azt feltételezem, hogy a titokzatos Jaqueline elveszített mágiája köszönhetett vissza Sonja kiválasztott vérében?! Kíváncsi vagyok, mi történhetett a múltban, pontosan mi közöd is volt a szeretett nő mágiájának eltűnéséhez... és hogyan vezetett most el a sors Sonjához. Hát még, amikor összerakjátok majd a teljes képet! Nem is tartanálak fel tovább, kérlek, tény egy kitérőt a foglalók felé, aztán nyomás a játéktérre! Jó szórakozást! Mielőtt a játéktérre betoppannál, el ne felejtsd tiszteleted tenni a foglalók birodalmában, különös hangsúlyt fektetve az avatarokra és a szerepkörökre. De itt még nem ér véget csodálatos kalandod: tudsz partnert keresni a rendes kerékvágásban is, vagy összesorsolhatunk valakivel, ha úgy szeretnéd. A plotjainkról hallottál már? Még nem késő.
|
|
| Elküldésének ideje -- Vas. Szept. 27, 2020 11:52 am | Wyatt Barker the ruiner | ft. austin butler 1901. 01. 15. születési idő | |
|
sonja Párizs, 1933.
Őt néztem. Vállára omló fürtjei miatt eszembe jutott, milyen volt egykoron, mikor testét elegáns koktélruha borította, hajtincseit göndörítve tűzték fel, ékszerei pedig kihangsúlyozták azt, amelyre amúgy minden férfi kíváncsi. Ám soha nem jegyezték volna meg, hisz modortalanság társaságban egy nő dekoltázsát illetlenül dícsérni, vagy csupán említés szintjén felhozni. Lehunytam a szemem, s éreztem azt az illatot. Azóta már számtalan alkalommal láttam és találkoztam vele, de az első együtt töltött pár perc úgy vésődött belém, mintha a halál előtt még elszámolással tartoznék vele valakinek. Tartoztam is. Magamnak és neki. Azért, amit tettem vele - eleinte csak játékból. Ki gondolta volna, hogy a mágia csak úgy... eltűnik? Nem hittem, hogy ez lehetséges egyáltalán. Egy olyan boszorkány szavát hallgattam, kit nem ismerek, ki nem apám és nem anyám, de még csak nem is hősies bajtársam. Idegen volt számomra, ám ígéretet tett, és azt be is tartotta, cserébe nekem is fizetnem kellett valamivel. Egyedül azonban nem ment. A név újra és újra ajkamra égett, még akkor is, mikor nem voltam mellette. Vagy épphogy ő nem volt mellettem? Jaqueline. Számomra mindig csak Jaquie volt, és erre mosolyognom kellett. Féltem tőle, attól, hogy elrontok mindent, ha úgy alakul. Eleinte csak a mágiájára volt szükségem, míg bele nem szerettem. Lehetőséget kaptam a folytonos újrakezdésre, egészen addig a végzetes szeptemberi estéig, mikor én Jaqueline-t veszítettem el, ő pedig mindent. Ismét mosoly, ekkor más keserű éllel, fejemet annak a bizonyos kőfalnak borítottam. Úgy tűnt, hogy élvezte a tanulmányait Párizsban, én pedig tudtam, hogy hol kell keresnem. El akartam nyerni a bocsánatát. És valahogy elégtételt szolgáltatni számára. De a magiáját nem tudtam visszaadni. Gyűlölt érte. És... már mást szeretett.
Washington, 2020.
Szinte tét nélkül teltek az évek. Egyre ritkábban jutott eszembe a múltam, Franciaország, Jaqueline. Tudtam, hogy férjhez ment. Családot alapított. Örökre elvágta magát a mágiától - nekem köszönhetően. Se ő, se a családja nem részesült többé a mágia kegyeiben. A bűntudat egyre kevésbé gyötört ezek miatt, habár még lett volna miért bűnhődnöm. Sok volt a számlámon. - Szevasz! - köszöntem, széles vigyorra húztam a számat, miután egy haveri pacsit lenyomtunk egymásnak Williamsonnal, és ugyan tudtam, hogy megint késésben vagyok a munkából, de még egy figyelmeztetés elfért, eddig sem zavartattam magam miattuk. Jól is tettem, hogy nem mozdultam, mert a nagy eszmecsere és hahotázás közepette megpillantottam azt a csajt, akit néhány napja eligazítottam. Már akkor valami egészen rendkívüli rezgést éreztem irányából, amit nem tudhattam be holmi szimpátiának - tekintve, hogy nem is köszönte meg az útbaigazítást... a tekintetem a siető alakjára tévedt, nagyjából teljesen elfelejtve hogy Williamson hozzám dumált, és egy alig észrevehető sóhajjal követtem tekintetemmel, hogy hová siet a valószínűleg szintúgy késésben lévő madárka. - Hé, Will. Nem tudod, hogy ki az a csaj? - kérdeztem, félbeszakítva a nagy mondanivalóját, amiben nagyjából chipsről és nőkről na meg sörről volt szó. Egy pillanatra kizökkent, majd arra nézett, amerre én is. - Néha látom a Starbucks-ban. Talán itt gályázik valahol a környéken. Sonja. Talán. - Normális helyzetben megforgattam volna a szemem a bamba ábrázatán, ahogy ezeket a tényeket közölte velem, de inkább úgy döntöttem, hogy jobb program után nézek. - Akkor dolgom van. Csáó! - intettem még oda neki, majd elindultam abba az irányba, ahol a lányt is láttam. Persze meg is lepődtem volna, ha nem tűnik el a következő kanyarban a szemeim elől. Furcsa volt. Mintha egy lánccal kötöttek volna hozzá, hogy követni kezdjem...
A felszín alatt Jellem nélkül nem lenne győzelem Egészen érdekes személyiségnek tartom magam, mindenféle egoizmus nélkül. Ez nyers realizmus, ami valljuk be, a mai világban nagyon is ránk fér. De ássunk akkor mélyebbre, hiszen erre vagy kíváncsi. Emberként, a boszorkány képességeim előtt még egy tipikus, növekvő férfinak számítottam. Volt egy családom, anya, apa, testvérek... csak a szokásos. Mellettük csak azt kellett megtanulnom, hogyan irányítsam majd azt, amit rám hagynak. A családi vállalkozást, amire amúgy sosem vágytam. Azonban anyám szigorúsága mondhatni, rám is átragadt egy idő után, és azóta is úgy szemlélem a világot, ahogyan szükséges: amikor kell, akkor kellően komoly ábrázattal, rezzenéstelen arccal, kemény kritikával, ám szeretem megadmi magamnak a szórakozás minden lehetőségét - ha ezt anyám látná! A keménység és ridegség sem azért alakult ki bennem, mert annyira jólesett - elvárás volt. A külsőm alapján viszont már nem vagyok olyan átlagos. Eléggé kitűnök a tömegből, ha éppenséggel úgy akarom, hiszen a külsőm meglehetősen vonzó. Hajam eléggé középhosszú, a divatnak megfelelően, szőke, már-már világosbarnába áthajlóan, A szemeimet nehéz megítélni. Hallottál már arról a ritka "betegségről", mikor az embernek befolyásolás nélkül is változik a szeme színe néhány árnyalatnyit? Lehet, hogy egyszer égkék a szemem... aztán már tengerkék. Talán ezért is nehéz engem kiismerni. Hiszen a szem a lélek tükre. De ha nálam már ez is meghazudtolja önmagát. Egy tetoválás húzódik meg a gerincem vonalánál, már-már a csípőmnél. Madarakat ábrázol, nagyon apró, szám szerint hat kis állatot. Még a múlt században voltam egy tetoválómester majdnem első áldozata. | |
|
|