A reverendás férfi léptei lelassulnak, ám csaknem az oltárig sétál, mire végre megáll és hátrafordul. Továbbra is az a jámbor kifejezés játszik az vonásain, ami egy paphoz illene, egészen addig, amíg szembe nem néz Domino fegyverének csövével. A testtartása és a tekintete is megváltozik, fenyegetővé és baljóssá válik. Bezzeg ahogy néhány másodperc múltán tovább siklik a tekintete a boszorkánynőre, széttárja az eddig maga előtt hamis imára tartott karjait, mintha azt sem bánná, ha lelőnék. A vendégszerető, mosolyszerű kifejezés visszatér, a fenyegető él viszont nem múlik el. Ostoba gyermek. Hát nem tanulsz? A jó hír, hogy megvan, kit gondol gyermekének a ködös tekintet mögött. A rossz, hogy Keithen ugyanaz a frusztráció kezd eluralkodni, ami a börtönblokkban a társán, csakhogy úgy érezheti, ez nem az atyára irányul, hanem mindenki másra. Kezdve az állítólagos rendőrséggel. Az indokoltnál jóval nagyobb zavarodottságot érezhet.
Határidő: november 1. (vasárnap) 14 óra
Vámpír
Chatkép : Szerepkör : alvilági bandatag play by : Alexander Ludwig Hozzászólásaim száma : 31 Pontjaim : 18 Pártállás :
Szimpatizáns
Kedvenc dal : Devil inside Tartózkodási hely : In every dark corner Korom : 33 Foglalkozásom : Kereskedő vagyok!
Elküldésének ideje -- Szomb. Okt. 24, 2020 5:28 pm
I will always be a slave
To the voice inside my head
A kis kápolna már kívülről sem volt szimpatikus, és én már ott vissza akartam volna fordulni, akkor is ha ehhez Svetát le kellett volna ütnöm, és úgy visszacipelni magammal a buli egyik kellemesebb helyszínére, de nem, nekünk mindannyiunknak beljebb kellett mennünk. Magamban káromkodtam is, mint a vízfolyás, a nagybátyám után ugyanis egyenesen irtóztam mindentől, aminek köze volt a templomokhoz, keresztekhez és Istenhez, ez a kápolna azonban még ennél is rosszabb volt. Ha a nagybátyám rólam hitte azt, hogy megszállt az ördög, na akkor ettől a helytől összecsinálta volna magát, mert bizony én is majdnem így tettem. Ijedtemben rázkódtam össze, amikor becsapódott a hátunk mögött levő egyetlen be- és ezáltal kijárat is. Még attól is megijedtem, amikor Sveta védelmet keresve ragadta meg a karomat. Ettől a helytől tényleg a hideg futkosott a hátamon, a reverendás alakot látva azonban még inkább berezeltem. Túl sok kellemetlen emléket ébresztett bennem ez az egész helyzet, esküszöm, mintha még a régi sebek is újra égni kezdtek volna. Mintha újra kisfiú lettem volna, akit arra kényszerít a nagybátyja, hogy tűzforró köveken sétáljon végig, vagy amikor éppen ő nyomta hozzám az izzó piszkavasat… Nem vagyok hős, soha nem mondtam azt, hogy bátor volnék, így ebben a helyzetben is csak a menekülés körül forgott az agyam. Megragadtam Sveta kezét, úgy húztam magammal az ajtó felé, amit Herbert bezárt. Elővettem én is az egyik dugiban magammal hozott pisztolyt, majd gondolkodás nélkül golyót eresztettem a zárba, abban reménykedve, hogy majd ennyitől megadja magát a korhadó fa. Persze, álmodik a nyomor. Amikor meghallottam, hogy az egyik iker kiejti a száján, hogy Washingtoni rendőrség, még tüzetesebben kezdtem el káromkodni magamban, mert bizony csak nekem lehet ilyen átkozott jó szerencsém, hogy bezárnak egy ördög lakta kápolnába, néhány rendőrrel ráadásul! Eltettem hát a pisztolyt, és inkább a vámpír erőmre hagyatkozva feszültem neki az ajtónak, hogy kitörjem azt a helyéről. Mert az hétszentség, hogy én itt nem fogok egy másodpercnél több időt eltölteni.
- Hijo de una puta. - Mintha az arcomon csattana józanító pofon, ahogy becsapódik a nehéz faajtó. Az ajkaid közt szisszenő bazmegben megbúvó feszültség úgy forrázza végig a gerincem, mint anyánk büntetése a bőrömet, de még inkább a lelkemet. Az átható, dohos, hideg templombűz most jut szaglóhámomról, ahova már percekkel ezelőtt felmarta magát, végre a tudatomig, és hirtelen öklendeznem kell, mert a balsejtelemtől megszűnök ugyan tompának lenni, de amikor az adrenalin elkeveredik az alkohollal, remegni kezd a gyomrom, a fel nem dolgozott vodka pedig hirtelen úgy gondolja, neki igenis jobb volna kint, mint bent. Hangosan nyelek, hogy visszagyűrjem, de nem elég hangosan, hogy ne nyomja el visszhangját a falakról több szólamban lepattanó washingtoni rendőrség, a kakas fémes kattanása, nem is egyszer ---
Felvonnám a szemöldökeim, szarkasztikus megjegyzéssel jelezném, hogy egyébként tökre nem lepődtem meg a dugipisztolyaitokon, lányok, ha nem vágna fejbe az a rettenetes érzés – nem most kezdődött, persze, sem hülye, sem vak nem vagyok, el akartam hagyni magam, valami baromságot csinálni csak egyszer anélkül, hogy gondolkodnék, és ehhez hátra kellett hagynom az állati ösztönök folyamatos vészjelzését, a farkas kétségbeesett szűkölését is, hát tessék, nekem úgy tűnik ez sem jár, ten piedad de mi, que soy un pecadorí –, ha nem borítaná egész testem lúdbőr, mert most először érzem, amiről anyánk annyiszor mesélt, valami hatalmasat, valami természetfelettit, valami erőset, hát rajtakapottan fonom össze magam előtt a karjaim és kapaszkodom a saját könyökeimbe. Csakhogy én nem hiszek benned sem, Hijo de Dios. Elnyílt ajkakkal meredek Domino és a vörös vállai közt az oltár irányába. Sajnálom. Tekintetem képtelen elengedni a feszületen hintázó köteleket.
Elküldésének ideje -- Szer. Okt. 21, 2020 10:32 pm
halloween rave party
A kápolna minden koszos kis sarkával remekül passzol a főépület dizájnjához, bár ha tippelnem kellene, ez nem egyszerűen mostanra lett ennyire lepusztulttá alakítva, hanem eleve ilyen borzalmas állapotban volt a templomocska. Igaz, nem ez az első dolog, ami szöget ütött a fejemben, amikor belépek Kendallt és Kylie-t követve, hanem a gyertyafény. Alap esetben imádom azt a sejtelmes derengést, amit az apró lángocskák idéznek elő, ám ez most más, mert nem tartottam túl reálisnak, hogy a buli szervezői órákkal ezelőtt gyújtották volna meg a sok olvadozó gyertyát. Márpedig – részegség ide vagy oda – ez azt jelenti, van itt valaki rajtunk kívül is. Talán Herbertünk…? Abban a percben, hogy mindez megfogalmazódott a szőke kis fejemben, a kétszárnyú ajtó hatalmas dörrenéssel záródik be mögöttünk, én pedig öntudatlanul húzódok közelebb hozzád, csinifiú, főleg amikor meghallom a félreismerhetetlen hangot, amint a kulcs karistolódva fordul a zárban. Elkapom a kezed, meg sem fordul a fejemben, hogy korábban semmi hasonlóra nem volt példa, s közben végig nézem, ahogyan a Kylie-nak elkeresztelt iker és a vörös kísérőnk fegyvert rántanak. Oké, erre kurvára nem voltam felkészülve, és kurvára nem is terveztem. Persze ki a fasz tervezi úgy az estéjét, hogy egy pap majd bezárja egy lepukkant kápolnába, és néz keresztül rajta. Mert szemmel láthatólag a pasas nem hozzánk beszélt, inkább csak a semmibe… valaminek, amit csak ő látott. Igazán megnyugtató!
team two
Vadász & Boszorkány
Chatkép : Szerepkör : krakowski vadászklán play by : jessica chastain Hozzászólásaim száma : 105 Pontjaim : 76 Pártállás :
Ellenálló
User név : thegoodvibeonly Fő képességem : igni pyrokinesis Őt keresem : my soul chose yours. and a soul doesn't just forget that.
Ha a kis – józan(abb) - társaim fejébe láthatnék, akkor vérig lehetnék sértődve, amiért azt feltételezik, hogy én vígan és önfeledten, a kíváncsiságtól és az adrenalintól ugrálva végig a térköveken, a már-már biztos halálba menetelnék. Persze az, hogy két vadidegen nő testőrévé szegődjek, és az elgondolás, miszerint én majd megmentem őket, ha a helyzet úgy alakul, nem kevésbé őrültség. Látjátok? Nincs itt semmi érdekes, csak ez az ős-öreg, düledező, romos kápolna. Ennyi. Se több, se kevesebb. És ez az egész nem más, mint egy elbaszott, halloweeni tréfa. Vagyis, szeretném, ha az lenne, szeretném, ha semmit az ég egy adta világon nem éreztek volna a társaim az idegen pap semmihez sem fogható jelenlétéből. Szeretném, ha egy cseppet sem érdekelné őket innentől kezdve, hogy mi rejtőzhet a nehéz, tömörfa ajtó mögött, és, ha most már aztán tényleg visszafordulnánk, és ők partiznának tovább, én pedig úgy keringhetnék az épületben, mint egy cápa – csendben, minden apró részletre figyelve, csapásra készen. De bemennek – bemegyünk. És, alig van időm végighordozni a pillantásomat a kápolnán, a hosszú és keskeny ablakok résein, a falakra és a mennyezetre festett, kopottas freskókon, a pókháló szőtte sarkakon, az apró kupolán, a feszületen a hajó túlsó végében, a szúette, egyszerűen megmunkált padokon, melyek sorokat és oszlopokat alkotnak, a nagyobbacska termet kétes visszfénybe vonó gyertyákkal bezárólag, melyek kísértetiesen derengenek a félhomályban. És, amelyeket valaki, vagy valami meggyújtott az érkezésünk előtt, így egyre jobban, s hangosabban motoszkál a fejemben a gondolat, mely már egy ideje szöget ütött benne, hogy csupán szórakoznak velünk – most már inkább affelé hajlok, hogy nem akárki játszadozik velünk, hanem egy erős természetfeletti, valaki, aki ezt tette azzal a szerencsétlen pappal. Vagy ő, az atya, maga lenne az ördög? A kétszárnyú ajtó hatalmas robajjal csapódik mögöttünk, mire én, gyakorlott és gyors mozdulattal tárazom a fegyvert, húzom meg a kakast, és szegezem isten bárányára – hezitálás, lelkiismeret-furdalás nélkül –, közben a két nő, és a férfi elé lépek, a másik nő mellé felsorakozva. Mozdulatom az egyik – a józan(abb) – ikerrel szinkronban történik, és, amikor megszólal, elismerően, finoman biccentek. Ki gondolta volna...? - Vele ellentétben én nem foglak figyelmeztetni, csuhás, úgyhogy jól gondold meg, mi tévő leszel – rezzenéstelen pillantásomat a férfire függesztem, és minden mozdulatát egy ragadozó figyelmével kísérem.
– NABAZMEG – nyögök fel önkéntelenül és nőiesen, amikor bekúródik mögöttem a kétszárnyú ajtó, és nem tudom, melyik az a pillanat, amikor a kezembe kerül a fegyverem – mondtam már, túlságosan szűk ruha, túlságosan kellemetlen helyre rejtett Beretta, dörzsölés, dörzsölés mindenhol –, de ettől függetlenül a kezemben van, és egyenesen Herbert hátára célzok vele, már ameddig felénk nem fordul, hogy aztán meginduljon az oltár felé. Pedig egy pillanattal korábban még vietnámi helyett mexikói flashbackeket küzdöttem vissza, ahogy felidéztem magamban anyánkat – anyánk az oltár előtt, anyánk keresztet vet, ahogy belép a templomba, anyánk fehér leplet terít magára, anyánk leforrázza Canyon kezét, amiért nem vigyázott eléggé rám, anyánk jó keresztény mások szeme láttára, és még jobb, egészen tökéletes keresztény, amikor minket kell megzaboláznia –, ahogy visszazuhantam abba a korba, amikor még én is hittem, és valahogy hiányzott az egész. Hiányzott, igen. Amíg be nem csapódott mögöttem az ajtó. Fel kellene szólítanom Herbertet, hogy akármit is csinál, hagyja abba. Három felszólítás után agyonlőhetném. Nagyot nyelek, de csak ráfogok a másik kezemmel is a pisztolyomra, és kinyitom a számat, de a hangom sokkal rekedtebben és bizonytalanabbul tör elő, mint szeretném. – Washingtoni Rendőrség. Nyisd ki az ajtót, amíg szépen mondom, öregem. Első figyelmeztetés – toldom hozzá, és éppen csak annyival lépek hozzá közelebb, hogy a többieket remélhetőleg magam mögött tudhassam. Közben a gondolataim persze szélsebességgel cikáznak, és próbálom magam meggyőzni afelől, hogy hülye vagyok, hogy nem kellene ideggyenge módon fegyvert rántanom mindenféle ártatlan bácsira, de bassza meg, Herbertben semmi sem tűnik ártatlannak, és ezt minden bizonnyal Canyon és a Szöszi is levágták, legyenek akármennyire is bebaszva.
A boszorkánynak valóban bölcsebb lenne a baljós ismeretlenbe engednie a többieket, netán gátolnia őket, de semmiképp sem velük tartani. Olyan a kápolna, mint egy sajátos jellemmel bíró házőrző kutya. Beengedi az idegeneket, az orrával megízleli, de a kiútra már nem ad lehetőséget, legfeljebb marcangoló küzdelem árán. Ez a szolid épület sem üt el a többi ilyen szentnek mondott helytől. Két oldalról megkopott padsorok kísérik az oltár felé vezető folyosót. Az oltár mögött büszke kereszt áll, a két oldaláról kötelek lógnak le, csuklókra várva. Az egyik padsorral szemben pedig mécsestartók sorakoznak, néhány meggyújtott gyertyával. Csend van és nyugalom. A helynek csak akkor van bizarr érzete, ha az ember hajlandó a felszín alá nézni. A reverendás férfi nesztelenül jelenik meg a bejáratnál – jelen esetben kijáratnál –, a jelenlétére csak a kétszárnyú ajtó csapódása hívhatja fel a figyelmet. Bezárja az ajtókat a nyakából lógó öreg kulccsal, amit aztán el is rejt a ruhái mögé, ahonnan előhúzta. Imádkozzunk, gyermekem. Hidegrázó kedvességgel fordul a társaság felé, ám csak egyes számban beszél, ahogy az oltár felé indul. Senkire nem nézve, mintha ott sem lennének.
Határidő: október 25. (vasárnap) 11 óra
Vámpír
Chatkép : Szerepkör : alvilági bandatag play by : Alexander Ludwig Hozzászólásaim száma : 31 Pontjaim : 18 Pártállás :
Szimpatizáns
Kedvenc dal : Devil inside Tartózkodási hely : In every dark corner Korom : 33 Foglalkozásom : Kereskedő vagyok!
Elküldésének ideje -- Szomb. Okt. 17, 2020 9:51 pm
I will always be a slave
To the voice inside my head
Következő pillantásommal a gyűrött papírt vettem szemügyre, ami a kukából kikerülve a másik iker kezébe került. Vámpírlátásomnak hála nem esett ez nehezemre, de még ha nem is láttam volna a rászáradt vérfoltokat, ezt a szagot ezer meg egy közül is felismertem volna. Hála jó égnek, éhes nem voltam, hogy a hasam hangosan korduljon egyet a vérlátványára (bár bevallom, ennél azért gusztusosabban is felhasználhatták volna azt a vér mennyiséget, mily pazarlás!), de a szemfogaim elkezdtek előbújni, mire inkább ajkamba haraptam. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a térképet bámulva ne támadt volna egy ellenállhatatlan inger nekem is arra, hogy kövessem a papiroson jelölt útvonalat, de hála a hirtelen támadt fájdalomnak, és annak, hogy a térképet hordozó iker megindult előre, ez el is múlt. Kissé olyan volt, mintha egy álomból ébredtem volna, s mire észbe kaptam, már hárman is megindultak a térkép jelölte úton, köztük Svetával persze. Tanácstalanul pillantottam a másik ikerre, aki az egyetlen volt rajtam kívül, aki nem támogatta ezt a kis kirándulást, de hát, mi tévők lehettünk volna? Kötözzük le a többieket vagy üssük le őket ahhoz, hogy maradjanak a seggükön? Igazából, ehhez már túlságosan messze jártak. Amikor megláttam, ahogy Sveta igen kihívóan int nekem, hogy kövessem, egy hatalmas sóhaj hagyta el az ajkaimat. A kurva életbe. S ezzel bizony én is megindultam a kicsiny csapat után, ha pedig jól hallottam, a másik iker is követte példámat így sereghajtóként. Perceken belül megérkeztünk oda, ahova a térkép mutatta: egy kápolnához, amire elég volt csak ránéznem, hogy kirázzon a hideg. Halott voltam már, szóval nem kellett volna megrémisztenie ennek a helynek, meg egyébként is, a munkám se volt éppen cukorfalat, volt azonban valami a kisugárzásában ennek a helynek, ami nem tetszett. - Oké, most hogy itt vagyunk, mehetnénk vissza, Sveta, kérlek? – pillantottam könyörgőn a lányra, habár sejtettem, hogy mi lesz a válasza. – Mielőtt tényleg ránk ugranának Herbert 2.0-k?
A srác egyből végtelenül szimpatikussá válik, más helyzetben talán megráznám a kezét, vagy adnék neki egy amolyan „józanság hangja” pacsit, csinálhatnánk valamiféle pacsirítust is, de ehhez a bizonyos „más helyzet”-hez valószínűleg az is hozzátartozna szorosan, hogy ne én legyek én. Ha például annyira képes lennék feloldódni társaságban, mint Canyon – nézd meg, egy lejtés alatt KÉT új barátnőt is szerzett, egy szőkét meg egy vöröset, látszólag mindenféle erőlködés nélkül, mégis miféle isteni skill ez, amiből én nem részesültem? –, akkor minden bizonnyal menne, ehelyett csak megcsóválom a fejemet a srác tekintetébe kapaszkodva egyetlen, hosszú pillanatig – nem, ez nem amolyan flörtölős pillanat (az sem megy, nem csak a barátkozás!), hanem inkább amolyan „térítsd észhez őket helyettem” pillanat –, aztán mégis csak nagyot sóhajtok, és megállom, hogy elővegyem a combfixemre rögzített Berettámat. Ennek a megállást mondjuk nagyban segíti, hogy ez a ruha kibaszottul szűk, meg hogy ahhoz, hogy elérjem a pisztolyt, bugyiig vissza kéne hajtogatnom magamon. Hogy dörzsöl-e a BELSŐ combomhoz szíjazott fegyver? Igen. Ne is ejtsünk róla több szót, rendben? Amennyiben vámpírunk engedelmesen ugrik a szöszi ujjal csalogatására, hát én zárom a sort – Canyon nekem aztán nem integet, hirtelen visszavágyom, hogy az agya helyett megint inkább a hajamat tekergesse (mi történt az én mindig megfontolt nővéremmel?) –, és meg sem állunk a kis kápolnáig. Ami első ránézésre egy... kápolna. Második ránézésre pedig nem látom és nem is érzékelem Herbertet, ugyanakkor az előbb sem érzékeltem, amikor gyakorlatilag belemászott az aurámba, ez pedig jobban zavar, mint kellene. – Őszintén remélem, hogy Herbertből csak egyetlen egy volt, és nem most fognak tucatnyian a nyakunkba ugrani – jegyzem meg egészen ünneprontósra hangolt hangszínnel, és – mintegy végszóra – összesúgnak a hangok a fejemben. Pont ti hiányoztatok, basszátok meg. Bocs, vámpírkám, úgy tűnik, lassan magadra maradsz a józanság hangjaként!
Belátom elég nagy faszság egy olyan rémisztő alak térképét követni, mint Herbert, de túl sok alkohol dolgozik a szervezetemben éppen, hogy ne egészen izgalmasnak tartsam ezt az egész kincskeresősdit. Ezért egy utolsó pillantást vetek rád, szépfiú, majd elindulok az ismeretlen, legújabb barnahajú barátnőm után. Lehet túl könnyen barátkozom? Mit gondolsz…? Hogy is hívhatna téged drágám? Rá kell jönnöm, hogy fogalmam sincs, de valahogy mégis el kellene nevezzelek, már csak az ikertestvéred miatt is, aki cseppet sem olyan lelkes, mint te vagy én a creepy bozontos szemöldökök meg a térképek iránt. Szóval mit szólnál, ha téged a jelmezed alapján Kendallnak hívnálak? Hmmmm? Tulajdonképpen neked valószínűleg kurvára mindegy, és nem is tudsz róla, úgyhogy bocs, de maradsz Kendall, a tesód pedig Kylie, csak hogy nekem egyszerűbb legyen az életem – megjegyzem: biztos vagyok benne, hogy a valódi neved közelében sem járok, de ez a jelenlegi állapotomban egyáltalán nem zavar. Szóval követlek Kendal, gyönyörűm, bele a sötétbe, a perifériámon pedig látom, hogy velünk tart az imént csatlakozó vöröske is, aki legalább annyira lelkes mint a megszólalásig rád hasonlító ikred, aki aztán – gondolom én – ugyanúgy jön velünk, mint az én sármos, szöszke szépfiúm, mert nekik is jönniük kell. Megfordulok a tengelyem körül, s hátrálva teszek meg néhány lépést, mutatóujjammal intve neked, Keith, hogy meg se forduljon a fejedben itt hagyni, aztán egyetlen ügyes mozdulattal, továbbra is fantasztikusan egyensúlyozva, így megkímélve magamat a nyilvános leégéstől, meg a hátsó felemet egy hatalmas seggre eséstől. Visszafordulok menetirányba, hogy aztán folytassam az utamat, csatlakozva hozzád, meg az irányt mutató térképhez a kis társaságunk élén, hogy a sötétben botorkálhassunk a magassarkúinkon egy darabig a macskaköveken, majd megpillantsuk a kis kápolna düledező épületét.
team two
Vadász & Boszorkány
Chatkép : Szerepkör : krakowski vadászklán play by : jessica chastain Hozzászólásaim száma : 105 Pontjaim : 76 Pártállás :
Ellenálló
User név : thegoodvibeonly Fő képességem : igni pyrokinesis Őt keresem : my soul chose yours. and a soul doesn't just forget that.
Elküldésének ideje -- Csüt. Okt. 15, 2020 12:26 pm
Már miért is kellene egy iszonytató, nem, hogy embernek, de még csak szellemnek sem nevezhető egyén által átadott, kétes eredetű-, és jellegű térképet (mert, ahogy közelebb lépek, látom csak meg, hogy voltaképpen mi is az a papír valójában) követni? Mert, az egy dolog, hogy én, mint vadász, vagy önjelölt igazságosztó, ambivalens lények-, és emberek nyomába szegődök, hogy aztán a végén, a legeslegvégén megöljem őket, csak és kizárólag azért, mert veszélyt jelentenek a gyenge, védtelen halandókra, vagy – rosszabb esetben – a nagy egészre nézve, arra a labilis egyensúlyra, aminek a megőrzésén a családom már évszázadok óta munkálkodik; az meg egy teljesen más lapra tartozik, hogy nem szokásom csak úgy, a bizonytalan sötétségbe masírozni, mint egyfajta önjelölt áldozat. Nem, én nem az áldozat típus vagyok. És most egy egészen kicsit olyan érzés kerít hatalmába, mintha mi itt nem egyebek lennénk, csupán leölésre szánt, szép állatok, akik az idegen parancsára, mintegy magunk sétálunk a mészárszékre. Hogy az egyik vérfarkas, az, amelyik megindul a bizonytalanba, az-e, hogy ő a történet egyik áldozata lesz, azt nem tudom, de azt igen, hogy én nem akarok az lenni. Nem passzol hozzám. A vodkásüveg látványából, és a leheletéből finoman kivehető, alkohol szagából ítélve, ő maga sem tudja, hogy mégis miért követi a férfi utasításait, és a térkép jeleit, útvonalát. De megteszi, mintha csak a világ legtermészetesebb dolga volna. Nem kellene érdekelnie az egésznek, itt kellene hagynom őket, úgy, ahogy vannak, döntsenek belátásuk szerint. Elvégre, valószínűleg, legalábbis ránézésre, mind felnőtt emberek, saját akarattal. De érdekel-e a sorsunk? Valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag igen. És zavar-e ez engem? Eléggé. Élesen szívom be a levegőt, amikor elhalad mellettem a nő. - Képzelem... – vetem oda foghegyről, immár csak a hátának beszélve. - Mármint, első blikkre - meg másodikra sem- nem úgy tűnt, mint, aki így tervezte a ma estét – teszem hozzá, vállamat hanyag eleganciával rándítva meg. És éppen ezért is bosszant a meggondolatlanságod – de ezt már nem mondom ki. Aztán, és, bár nem feltétlenül nekem címzi szavait, a nyomába szegődök. Talán azért, mert egy kicsit megsajnálom.
Herb, bazmeg, nem segítesz ám. Mármint az egész kicsit olyan, mint egy más által megírt Isaac Kijowski regény - azaz kvázi BÁRMELYIK horror és/vagy thriller, amit levehetsz a könyvesboltok polcáról, vagy megnézhetsz mozgóképpé gyurmázva a Netflixen, nekem, meg az agyamnak viszont nyilván bele kell kervernünk az írót MINDENBE, meh -, amiben az első vakmerő hülye - ez lennék én -, vacogva bár - biztosan ők is menekülnek valami, vagy valaki, vagy valaki farkassá harapásának gondolata elől -, de különösebb időhúzás nélkül besétál az ISMERETLENBE. A sötétbe. (Amúgy ott is egész jól látok, csak mondom.)
Tehát józan ésszel - aminek egy részét pár napja az erdőben, a másik felét meg az azóta elkallódott vodkásüveg fenekén hagytam, szóval felesleges is ezt tovább ragozni igazából - végtelen ostobaságnak tűnhetne, hogy precízen irányba állítom a térképet - pont olyan észrevétlenül könyvelem el a vérszagot, ahogy a vörös jelenlétét, mielőtt közelebb merészkedne -, elmélyülten ráncolom kicsit a homlokom - mert, UGYE, nem én vagyok a küldetésre méltónak ítélt iker, ami egyre jobban birizgálja az önbecsülésem, mintha nem lett volna elég egész kamaszkoromban kepeszteni a pozícióért, úgyhogy készülj, Herb, kurvára megkereslek, hogy kérdőre vonhassalak -, aztán icipicit ugyan bizonytalan léptekkel, de csak ellejtek a csatlakozó vörös mellett. Vállam a vállát, tekintetem a profilját súrolja. Már nem fordulok vissza felvenni a szemkontaktust, míg válaszolok. - Tökéletesen, ennél jobb nem is lehetne! - Aztán azért csak hátralesek a szöszire, miközben jobbom mutatóujjával a sötét semmire bökök. - Arra.- És közben állatira remélem, hogy nem egyedül halok meg. Nem, mintha nem lenne tökre mindegy.
A fényviszonyok miatt első blikkre nem lehetett túl feltűnő a meggyötört papírdarabon lévő tinta vörös színe, ám Keith számára már csak az étrendje miatt is eltéveszthetetlen a halvány szaga, embervér. Hogy pontosak legyünk, boszorkányvér, de a fiatal vámpír bizonyára még nem elég tapasztalt ahhoz, hogy ilyen körülmények között különbséget tegyen. A térképnek csak jóindulattal nevezhető rajzolmány mibenléte azonban visszautasíthatatlan késztetést kelt mindenkiben, aki szemügyre veszi azt. Kövesd. Az intézmény ’szebb’ éveiben egy néhány perces, kellemes séta lett volna az út az X-el jelölt kápolnáig. Most, a sötétben már kevésbé az. A macskaköves járdát benőtte a gaz, itt-ott a fűben kell gázolni, az egyszerű kis épület kétszárnyú ajtaja azonban tárt karokkal várja a vendégeit.
Határidő: október 18. (vasárnap) 11 óra
Feladat: Jussatok el a kápolnáig/ba.
Vámpír
Szimpatizáns
Úgy érzem, hogy nem gáz bevallani, de Svetára tényleg lehetetlenség sokáig haragudni. Nem azért, mert én olyan papucs lennék, vagy mert alapból sem vagyok az a haragtartó típus, persze egyetlen egy személyt leszámítva, de ő… ő valami teljesen más. Azok a kék szemek, amelyek olyanok mint a jéghideg tenger, nem egyszer gondoltam már arra, hogy nem bánnám, ha azokba a szemekbe folytatnának bele. Persze csak képletesen. Figyelmen kívül hagytam a következő igen kihívó pillantásait, ugyanis amint a kabátomat a vállaira terítettem, meghallottam, hogy valami, valaki közeledik. Óvatosan, nem túl feltűnően Sveta elé léptem, hogy félig eltakarjam őt a megjelenő alak elől, nem tudva, hogy pontosan mit is akar tőlünk. A térképre gondolva akarva-akaratlanul is rossz előérzetem támadt, és szent meggyőződésem volt, hogy nem kellene belemenni ebbe a játékba. Nekem egyébként is más dolgom is lett volna a buliban Svetán kívül, és ha Sol megtudja, hogy elcsászkáltam holmi kincses térképet követni, egészen biztosan megölne. Na, nem mintha sok választásom lett volna, mert jól láthatóan Svetát érdekelte a dolog, és ha ő megy, akkor bizony nekem is kell. - Azt leszámítva, hogy a lehető legfurább alak, akivel valaha találkoztam, épp most invitált meg mindannyiunkat valami perverz játékra? Hogyne, minden a legnagyobb rendben – fordultam a vörös felé, akinek idefele jövet nekimentem. Úgy tűnt, hogy a nő végig szemmel tartott minket. – Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy el kellene mennünk oda, ahová a térkép mutatja? – kérdeztem felvont szemöldökkel ismét a többiek felé fordulva.
Elküldésének ideje -- Szomb. Okt. 10, 2020 8:29 pm
halloween rave party
A testem a távolabbról hozzánk szűrődő zene ritmusára ring tovább, hiába nem táncolok már, miközben feléd… felétek nyújtom a cigimet. Ha részegebb lennék, még a végén azt hinném kettőt látok, pedig csak rohadtul egyformák vagytok, eltekintve a Jenner lányokat utánzó jelmezetektől. Ezen kívül csak az elfogyasztott alkohol mennyisége látszik meg rajtatok, és nevetek, miközben cigarettát vesz egyikőtök és tüzet adok. A szavak úgy hatnak, mintha ezer éve ismernénk egymást, én pedig mindezt nem teszem szóvá, túl jól érzem magamat, kellemesen elzsibbadtam már az alkoholtól és zsong a fejem a zenétől. Aztán befutsz Te, és pont az arcodba fújom a füstöt, ahogy magad felé fordítasz, én meg még mindig vigyorgok, és a megjegyzésedre csak felvonom az egyik szemöldökömet. Kihívó pillantást vetek rád: nyomkövetőt mi? Ne légy naiv, drága, a techkütyükkel nagyon jó viszonyt ápolok, esélyed se lenne. De persze ezt nem kötöm az orrodra, szépfiú, túl nagy előnyöd lenne velem szemben, és a kedves főnökeid amúgy is szaglászni küldtek utánam. Mondjuk nem bánom, hogy téged kell elviselnem… erről a pillantásom is árulkodik, amellyel végig mérlek. – Kösz… – hagyom, hogy rám terítsd azt a köpenyt, bár nem különösebben fázom, de érezd csak úgy, mennyire könnyen el tudod velem feledtetni, hogy miért is hívtál el erre a bulira. Ebben a pillanatban jelenik meg a furcsa alak, akitől a hideg ráz, arról nem is beszélve, hogy poshadt borszag árad belőle, és most különösen nem bánom, hogy dohányzom, a nikotin kesernyés íze elnyom valamit mindebből. – Merre mutat Herbertünk térképe? – kérdezem nevetős, kíváncsi hangon, ahogy visszaszerezted a papírlapot a kukából, ahová a testvéred nagyon pontosan hajította az imént.
team two
Vadász & Boszorkány
Ellenálló
Elküldésének ideje -- Szer. Okt. 07, 2020 11:17 am
Nem tanúsítok nagy figyelmet nekik – a két farkasnak -, és nem azért, mert nem volnának szemrevaló páros, már csak abból kifolyólag is, hogy ikrek, és a hozzám hasonló vadidegen számára megtévesztésig-, és minden egyes porcikájukban, talán még mimikájukban és mozdulatukban is teljesen egyformák, hanem azért nem, mert hemzseg itt a természetfeletti. Plusz kettő, ide, vagy oda, mit számít, nemde bár? Még a halandó szőkeség, vagy a vámpír – bocsánat kérésére vállat vonok, és elnézően megingatom a fejemet - jelenléte sem tud kirángatni rezignált közömbösségemből – ellenben a már-már semmiből felbukkanó alakkal. Azt azért ismerjük be, hogy nem én vagyok a fajtám etalonja, akinek a fotóját a nem létező fajleírásokat tartalmazó könyvbe illesztenék a boszorkányok cím-, és a leírás mellé; az anyám legalábbis mindig ezt mondogatta – mind a mai napig a koponyámban vernek visszhangot a lenéző, lesajnáló szavai; az ördög vigyen el, semmirekellő boszorkány -, és nevelte belém. Ellenben a különböző fajú lényeket, de még az aurákat, ha mást nem is, megérzek, és felismerem. És ennek a szurokfekete árnynak se íze, se bűze, a kisugárzásának nem csak színe-, hanem úgy amúgy jelenléte sincs. Mintha nem egyéb volna, semmint egy illanó látomás, vagy éppenséggel szemfényvesztés – és egyben mégsem az, mert kézzelfoghatónak tűnik így a távolból. Vele együtt mozdulok, amikor a hirtelenjében verbuválódott csoport felé lép, és, habár sejtem, hogy nem sok értelme volna, a fegyver, és a tár felé nyúlok. Ha már boszorkányként elbuktam, attól vadásznak még lehetek kiváló, ugyebár... Futólag látom csak, hogy valami apró dolgot csúsztat az egyik nő kezébe, aztán, mintha mi sem történt volna, mintha ez volna a világ legtermészetesebb dolga, meghajol, és a sötétségbe vész. És nem tudom nem észrevenni azt a pillantást, amit az irányomba tett, és, aminek nyomán, mintha csak egy hosszú karmokban végződő kéz húzódott volna végig, gerincfüzéremen hideg fut végig. Az íriszei hidegek, és üresek; mint egy-egy végtelen feketelyuk, talán, ha hagytam volna, magába szippantanak, és épp oly’ semmivé válok, mint ő maga. Vajon miféle szerzet? Ki tette ezt vele? Hogyan? Miért? Hezitálás, és gondolkozás nélkül indulok meg a díszes társaság felé: - Minden rendben? – kérdezem, nyugalommal átitatott hangon, opálos íriszeimet hordozva az egybegyűlteken.
- Tudod az van --- Hogy ezt az egészet egyedül te találod erotikusnak, elvégre én részeg vagyok, a kiegyenesített hajad meg pont olyan csodálatosan puha, mint a selyem – hiába, mondják, hogy a kielégülés csodákat tesz, nézz csak rám, milyen szarul nézek ki! -, innentől akár szerepet is cserélhetnénk igazából, erre mégsem gondolom, hogy most kellene rávilágítanom, amikor a szöszi – az illata változatlanul is csiklandozza a szájpadlásom – felém nyújtja a cigit. HÁH! Szabad kezemmel, lelkemben kamaszos daccal – nem kellene innom, és nem kellene hagynom, hogy holmi Isaac Kijowski félé SENKIK, meg a létezésük ilyesmire sarkalljanak - nyúlok a doboz felé. A másikkal ugye tovább gyürmölöm az a szerencsétlen tincset. - Köszi, baba, dögös a jelmezed. - Duruzsolom, mintha több, mint másfél perce ismernénk egymást, tenyerem valamivel többet időzik kézfejeden, mint az a tűzadásnál indokolt volna. Aztán kiegyenesedés közben kicsit félreszökik a füst, mikor megérkezik a lovagod. Testőröd? Tökmindegy amúgy, bevehetjük harmadiknak. Valahogy talán a vámpírságán is túlteszem magam. - Én a telójába tenném, nekünk eddig az jö --- JÖTT BE, az istenit Herbert. Elhúzom a szám, mert nekem aztán bókolhat, az ő hullaságán – igen, vannak határáraim, még nekem is - képtelen vagyok felülemelkedni. Azért biztos, ami biztos alapon figyelem, amint hátrál egy lépést – kicsit közben megsértődöm, hogy nem engem talált a térkép megőrzésére méltó testvérnek -, mielőtt leszökkennék a kút pereméről – tűsarkúban, IGEN, ennyire jó vagyok -, majd vállig elmerülnék a szemetesben, hogy elérjem a – micsoda szerencse – a már belehajigált hulladék tetején megpihenő papírgalacsint. Mindezt olyan kecsesen, mintha nem lennék piás, nem billegne a másik kezemben cigi, és nem lennék szambatáncosnak álcázott Jennernek öltözve. Mondom, hogy jó vagyok. Ha annyi fotós lohol a nyomodban, mint az elmúlt pár évben nekem, ha a tanács sajtósaként kritikus tekintetek figyelik minden lépésed, mint nekem, egy idő után az ilyesmit is megtanulod végtelenül kimérten és elegánsan csinálni. Kezemben a kisimítgatás alatt álló fecnivel sétálok vissza hozzátok. Egyetlen villámgyors pillantással regisztrálom a gyanúsan józannak tűnő vöröst.
Canyonnak nyilván a más cigije jobban kell majd az enyémnél – főleg, ha az a „más” egy magával ragadó, szőke lány, ismerem már az ikertestvéremet, majdnem annyira jól, mint a hangokat a fejemben –, aztán rágyújtok egyre a sajátomból, és csak igyekszem nem látványosan felvonni a szemöldökömet, amikor a beromboló srác előbb vállal levesz egy másik nőt valamivel arrébb, aztán meg a nyájas szabadkozást követően rásziszeg a szöszire, és nem tudom hirtelen eldönteni, hogy ez most valami szerepjátékos romantikázás akar-e lenni, vagy konkrétan fel kéne-e villantanom a jelvényemet, és előadnom, hogy ha az NSA-nek dolgozna, akkor persze arra tenne nyomkövetőt, akire nem sajnál, de amennyiben nem ez a helyzet, akkor talán nem lenne érdemes, ugyanis ez hivatalosan nem összeegyeztethető a-- Kis híján felugrom ijedtemben, ahogy megjelenik mellettem a sűrű szemöldökű faszi. Oké, oké, az elmúlt nyolc évben nem nagyon voltam önmagam, de azért érzek szagokat, érzek természetfeletti és emberi jelenlétet egyaránt, ebből a fasziból viszont a büdös nagy semmit SEM érzem, és erre leginkább csak még egy lapáttal rátesz, hogy úgy bájolog, mint Herbert a Family Guyból – igen, Family Guy szerencsére már nyolc évvel ezelőtt is bőven volt, nem minden reference-em teljesen idejétmúlt –, de megállom, hogy a szememet forgassam, éppen csak az ajkamat harapom be. Persze, a papírlapért pavlovi reflexszel nyúlok, csak hogy aztán amint hátat fordít, kibasszam azt a szart egy éppen kézre eső kukába. Beleslukkolok a cigimbe, és csak aztán nézek körbe rajtatok. – Gondolom, egyikőtök sem akar Herberttel bulizni, vagy igen? – Mármint, ekkorát azért nem fordult a világ az elmúlt években, ugye? Ugye?
Az idő közben összeverődött társasághoz egy kopasz, ám annál dúsabb szemöldökű férfi sétál oda, széttárt karokkal üdvözölve őket. Gyönyörű, gyönyörű hölgyek. Urak. Utóbbinál már annyira nem lelkes. A fekete és csapzott reverendájára egy tenyérnyi nagyságú kereszt lóg a nyakából. Élőhalottnak is nevezhetnénk, de sokkal inkább tűnik halottnak, mintsem élőnek. A természetfeletti érzékekkel rendelkezők számára bizarr jelenség lehet, hogy nincs szaga. Nincs jelenléte, a bőrének legalábbis. Olyan, mint egy fekete folt a holdfényes éjszakában. De azért mégis csak ott van, nem illúzió, mert a reverendán halványan még felfedezhető a megposhadt misebor templommal itatott szaga. Rendkívül autentikus a jelmeze. Az ikrekre nézve kissé zavartnak tűnik, végül Domino kezébe nyom egy – ki tudja honnan előhúzott – háromszor félbe hajtott, megsárgult papírt. Csatlakozzanak hozzám. Azzal ismét széttárja a karjait, egy ideig hátrál, szúrós pillantást vet a távolabbi vadász-boszorkányra, majd hátat fordítva eltűnik a sötétben. A kincskereső térképekre hajazó papír alján a szökőkút van megjelölve, amit egy szaggatott, itt-ott kusza vonal köt össze a lap tetején lévő X-el.
Határidő: október 11. (vasárnap) 11 óra
Vámpír
Szimpatizáns
Próbáltam elrejteni a hangom izgatottságát, amikor felhívtam Svetát, hogy közöljem vele a csodás hírt: velem kell jönnie abba a halloweeni buliba. Jól tudtam, hogy lány nem annyira lelkesedett ezért, mint amennyire én, de mivel ez nem igazán kérés volt a részünkről, kénytelen volt beleegyezni. Azzal is tisztában voltam, hogy le kellene állítanom az agyamat, ami újra és újra a szőke orosz szépség körül forgott – elvégre a munkám volt rá felügyelni! -, én még sem tudtam. Aztán órákon át agyaltam azon, hogy mégis milyen jelmezt öltsek magamra, mert bevallom férfiasan, hogy még soha nem volt alkalmam ilyen buliba elmenni. A múltam miatt, egyértelműen, utána meg nem igazán érdekelt ez a beöltözősdi, csak az, hogy minél több potenciális ügyfélre szert tudjak tenni, és így dagasszam a saját és bandám pénztárcáját. Végül aztán csak sikerült eldöntenem, hogy ki vagy mi legyek, szóval már kezdődhetett is a buli! Szemeimet le sem vettem Svetáról az egész idő alatt, táncoltunk és iszogattunk, persze aztán eljött az a pillanat is, amire számítottam, hogy be fog következni: a lány megpróbált lerázni magáról. Egyből megindultam utána, de a tömeg kicsit feltartott, amit nem is értettem: Sveta olyan könnyedén siklott át az emberek között, míg én hiába lökdösődtem, senki nem akart mozdulni. Sőt, valaki mintha még a fenekembe is belemarkolt volna! Na, aztán csak sikerült valahogyan kiverekednem magamat az embertömegből, addigra persze már rég elvesztettem a lány nyomát. Szitkozódtam is magamban, de aztán találomra megindultam a hátsóudvar felé, mert mintha onnan hallottam volna egy hangot, amely hasonlított rá… Mondanám, hogy bingó, szerencsém van, mert Svetát valóban megtaláltam, de még előtte nekimentem egy másik nőnek, akit nem vettem észre, annyira az orosz jégkirálynőt szugeráltam. - Jaj, ne haragudj, nem vettelek észre – kezdtem el szabadkozni a vörösnek -. Engesztelésképp szívesen meghívnálak egy italra, de mennem kell, mielőtt a partnerem megint lelép előlem – hadováltam neki össze-vissza, de igazából már nem is ráfigyeltem, sőt, félig már meg is indultam Sveta felé, aki jól láthatóan összehaverkodott egy ikerpárral. Óvatosan megragadtam a karját, és magam felé fordítottam őt. - Legközelebb várj meg, jó? Vagy kénytelen leszek nyomkövetőt tetetni rád, azt meg nem akarjuk, ugye? – sziszegtem bosszúsan, de természetesen nem tudtam volna sokáig haragudni rá egyébként sem. – Nem fázol? Elég hideg van. Odaadom a köpenyemet, várj – engedtem el végül a karját, és már nyúltam is levessem magamról az említett ruhadarabot.
Elküldésének ideje -- Csüt. Okt. 01, 2020 11:55 am
Ha őszinte akarok lenni, akkor nem a buli miatt jöttem, hanem sokkalta inkább azért, mert egy ponton, valamilyen furcsa okból kifolyólag felkeltette az érdeklődésemet a hirdetés. És nem az ereszd el a hajam rész végett, jobb is, ha ennyiben maradunk. Ettől függetlenül bízok benne, hogy ezúttal a boszorkányos megérzéseim csalnak, és galádul átvertek, és voltaképpen a semmiért jöttem ma este ide. Nem meglepő módon Natasha Romanoff bőrébe bújtam, de nem ám a titkárnős, feszülős kis feketébe öltözött verzióját választottam, hanem a másik feszülős-, a bőrcuccos kiadását, a karakter Fekete Özvegy verzióját. Meglepő módon azonban az (egyelőre!) töltetlen pisztolyokat kelléknek nézték (?), elvégre ki jönne ide, állig felfegyverkezve...? Meg amúgy is: csak a jelmez részét képezik – most még -, nem igaz? Dehogynem! Csendes és passzív megfigyelője vagyok az eseményeknek, italt nem kérek, és nem kösszel lerázom az engem meghívni akarót, nem táncolok, és valószínűleg csak cirkuszi majmot csinálnék magamból, ha ezt tenném, ugyanis, valljuk be: túl öreg vagyok én már az ilyesfajta rave partikhoz, nem, mintha régebben, amikor még ifjú voltam és vad, túl sok közöm lett volna hozzá. Idegen vagyok, és csak és kizárólag abban bízhatok, hogy, ha más nem, afféle felügyelőnek, biztonsági személyzetnek, vagy ne adja ég, kidobónak néznek – azok, akik még figyelnek, és látnak is. A percek telnek, és múlnak, az elmém megtelik a zajokkal, a fülemben ütemesen dobban a zene, számomra idegesítő tamtamja, az orromat csavarja a különféle parfümök esszenciájának, és az emberi veríték, szúrós aromájának egyvelege. Friss levegő, és elnyomott zaj reményében hagyom el az épületet – csak egy kis idő kell, hogy kiszellőztessem a fejemet -, utam a főbejárat helyett a hátsókert felé visz. Az ajtó nyílik előttem, és az éjszaka sötétjében, meg a lámpák kétes, kékes visszfényében idegen emberek – nők – alakja rajzolódik ki előttem. Nem akarok én megzavarni semmit sem, egyetlen lépést sem teszek az idegenek felé, helyette tisztes távolságot tartok tőlük, és nem bámulom őket, mint valamiféle stalker sorozatgyilkos, csupán fülelek, és a szemem sarkából figyelem őket, mellkasom előtt összefonva karjaimat – az éjszaka hűvös, ez a cucc meg nem sokáig tartja a meleget.
Elküldésének ideje -- Kedd Szept. 29, 2020 4:27 pm
halloween rave party
A dübörgő zene szinte berobban a fülembe, ahogyan a kopott és omladozó épületben éppen elengedem magamat, a táncoló tömeggel együtt mozdulok, hajlok, dobálom a hajamat. Az életem azon része, amelyik él-hal a hasonló ritmusokért bármennyire is háttérbe szorult mostanság, végre ki tud szabadulni. És ehhez jól jössz te is, Keith, bármennyire is az ellenségeim egyikének dolgozol. Nem kötöttem az orrodra, mert miért rontottam volna el a lelkesedésedet, ami a hangodban csendült fel a telefon másik végén, hogy nem azért jövök el veled erre az illegálisnak címkézett bulira, mert olyan nagyon odáig lennék érted. Kurvára tudom, hogy Lenore küldött a nyakamra, én pedig már elég nagy voltam ahhoz, hogy egyedül menjek bárhová. De az a helyzet, szépfiú, hogy ma szabad napot vettem ki magamnak, és ebbe beleférsz te is. Egy darabig mindenképpen: aztán mikor megunom a ritmusra rázni a fenekemet, rád kacsintok, és szó nélkül indulok el a tömegben, nem várva tőled válaszra. Az egyik kijáratot célzom meg, miközben egy tálcáról lekapok valami színes rövidet, amit aztán gondolkodás nélkül hajtok fel: talán vodka lehet az alapja, de a koktélszirup elnyomja az alkohol ízét. Nem ez volt az első ma éjjel, és nem is lesz az utolsó. A hűvös levegő megcsap az ajtóban, és csak hogy igazán autentikus legyen a jelmezem a cigarettámat a szipkába teszem, s úgy gyújtom meg. Egy test melegét érzem hirtelen közel magamhoz, aki egészen biztosan nem te vagy, annál puhább illat, amely a vodka jellegzetességével keveredik. Nevetek magamban, mióta megérkeztem a mosoly levakarhatatlanul az arcomon feszül. A két nő beszélgetése viszont még eljut hozzám. Én pedig kissé tompán, néhány pillanatnyi késéssel lépek utánatok. Végig mérlek titeket, egy pillanatra megfordul a fejemben, hogy kettőt látok, mert kurvára egyformák vagytok, csak a ruhátok különbözik. – Vegyél csak – nyújtom felétek a cigimet, miközben én a sajátomat szívom már, s a kék füst lassan gomolyog körülöttem egy pillanatig, ahogy kifújom.
team two
Vérfarkas
Chatkép : Szerepkör : washingtoni rendõrség play by : Eiza Gonzalez Hozzászólásaim száma : 70 Pontjaim : 62 Pártállás :
Elküldésének ideje -- Hétf. Szept. 28, 2020 9:33 pm
take what you need to take
what's yours is mine
Amikor megérkeztem hozzád a rendőregyenruhámban, ami tíz éve volt rajtam utoljára, egy pillanatra azt hittem, hogy az orromra fogod csukni az ajtót. Aztán amikor nem is csuktad, hanem egyenesen rám basztad, akkor valójában csak megerősödött bennem a gyanú, hogy VÉTKEZTEM, de az égnek emeltem a tekintetemet, elszámoltam háromig, aztán újra bekopogtam, és mire megint ajtót nyitottál, felül már melltartóra vetkőztem. Nem tudom amúgy, hogy miért éppen egy illegális bulira időzítjük a nagy visszatérésemet – ami gyakorlatilag csak számomra visszatérés, hiszen te az elmúlt nyolc évben simán elhitetted mindenkivel, hogy én parádézom a kibaszott rendezvényeken –, de ha már egyszer rászántam magam, és Leonnal is átvettük a biztonsági alapismereteket – haha, nagy szavak ezek valakitől, akit alig két hete lőttek le a saját társai!, na, ezt persze Leonnak nem mondtam –, akkor nem vagyok hajlandó csak azért meghátrálni, mert hánysz a „jelmezemtől”. Persze, amikor rám adtad ezt a förmedvényt, és beöltöztem a másik Jenner lánynak, akinek még a nevét sem tudom – említettem már, hogy nyolc évig egy paplan alatt zokogtam folyamatosan? –, akkor leginkább én akartam hányni.
Aztán sipp-supp elrepült az idő, és mintha már megint te akarnál hányni, hát szép ez az ikerlét, nem igaz? Bambán kapok az üvegért, amikor a kezembe nyomod – most először, teszem hozzá, csak beleszagolok, de nem iszom bele, nem mintha észrevennéd szerintem –, aztán inkább téged próbállak támogatni, na de persze úgy, hogy mások ne vegyék észre, hogy támogatlak, és nem... izé, mi mást lehet még csinálni a durván bekúrt ikertesóddal? Finoman visszahúzlak mindenesetre, amikor belemászol a szőke csaj aurájába, már-már meghunyászkodva mosolygok rá, aztán magamhoz húzlak, a derekad köré fonom a karomat, már amennyire ettől a kezemre font plüss lófasztól képes vagyok rá – miért vannak ilyen cuccok a gardróbodban, és egyáltalán hogy fért be? –, aztán biccentek, de mire előkotrom a cigimet, már a szökőkút peremén egyensúlyozgatsz. Na, emiatt legalább nem aggódom, elvégre a farkasok farkasa vagy, csak nem töröd be a fejedet, ugye? Ugye? – Ha egy kicsit kevésbé erotikusan tekergeted a hajamat, még adok is belőle – morgom csendesen, hogy lehetőleg csak te halld meg, és egy pillanatra úgy érzem, mintha felcserélődtek volna a szerepeink. Nem te szoktál rám vigyázni? És igen, annyira bele vagyok bukva fejjel a saját nyűgjeimbe, hogy csak most, ebben a pillanatban esik le, hogy talán valami nem oké nálad. Ikertesó of the year, nem igaz?
Elküldésének ideje -- Hétf. Szept. 28, 2020 9:07 pm
To get so high
walking on the ceiling
Eszembe juthatott volna, hogy óvatosabb legyek. Hogy talán nem ez a megfelelő hely, idő és alkalom az asztal alá inni magam, csakhogy egyrészt asztal se közelben, se távolban – kibaszott cseles vagyok ám -, másrészt mostanság nagyon sok dologról hajlamos voltam megfeledkezni, tudomást sem venni, amire egyébként normál esetben rettentő kényesen ügyelnék.
És erről, bazmeg, nyilván te tehetsz.
Jaj, nem te, Domcsi, elnézően rád is mosolygok, mintha egyébként rászorulnál a kegyre, az elnézésemre, kedvességem legapróbb jelére – simán lehetséges amúgy, hogy így van, és ha nem vakítana éppen el az önsajnálat, ha nem markolásznák a torkom dühkönnyek, valószínűleg (látszólag) félvállról, valójában azonban igenis furdaló kíváncsisággal érdeklődnék, hogy ugyan mi a szar történt veled (veletek?) néhány nappal ezelőtt, de hát te amúgy biztosan látod, hogy, miként az imént kifejtettem, most rohadt elfoglalt vagyok valami nálad sokkal fontosabb dologgal (leginkább magammal, de mielőtt túl mélyre ásnánk magunkat a pszichológiai elemzésembe, és élből leseggfejeznénk, inkább ugorjunk, csak azt tudnám hirtelen, hogy hova) –, de tessék, ezt így azért odavetem, mert a fejembe ugyan nem látsz, de talán elértem a részegség azon szintjét, amikor már az arcomra is szó szerint ül ki minden, te meg, TE – Domcsi – túlságosan ismered ezeket a vonásokat, hogy átbasszalak.
Számhoz emelem a vodkás üveget - jobban át kellett volna gondolnom ezt a jelmez dolgot is, hiszen dögösnek ugyan nyilván dögösek vagyunk mégis amellett, hogy inkább érzem magam brazil szamba táncosnak, mint Kendall Jennernek a 2019-es MET gálán, minden ez csak nem álruha, és mondanám én, hogy megadjuk a módját, bazmeg, de talán lehetnénk kicsit kevésbé feltűnőek, talán –, aztán miután igényesen meghúztam – a vodkás üveget, HUNCUTOK –, a kezedbe nyomom, kicsit talán le is löttyintem a szerelésed, ami egyébként az én szerelésem, de sebaj, elnézően mosolygok rád, mert ma ilyen kegyes vagyok, majd ahelyett, hogy újra átadnám magam a ritmusnak – és az önsajnálatnak, amiről bezzeg még mindig nem sikerült megfeledkeznem, picsába – inkább megkapaszkodom a csuklódban – imádod, amikor be vagyok baszcsizva, tudom ám –, hátra dobom a hajam – bele az arcodba –, és magammal vonszollak a hátsó kijárat felé. Kurvára rá kell gyújtanom.
Az ajtóban csak egészen óvatosan, végtelen természetességgel simulok a fűszeres-édes illatú szőke aurájába. A bocsánatkérésre nem pazarlom az időt, féloldalas, kihívó mosollyal mérem végig inkább. Hátrálva billegek pár lépést már a hátsókert hűvösében mielőtt elvonnám tőle a figyelmem. - Mondd, hogy hoztál cigit. - Búgom immár neked a kiszáradt szökőkút peremén egyensúlyozva, a jelenlévőket fürkészve, ujjaim közt egy egyenesre sütött tincsed gyűrögetve.
Elküldésének ideje -- Pént. Szept. 25, 2020 8:01 pm
2. csoport
Helyszín:Hátsókert Idő: 23:08
A tujákon kívül, az intézmény területén lévő fák többsége már elhullatta a leveleit, vagy azok épp megsárgultan, élettelenül lógnak a faágakon. Így vagy úgy, autentikus hangulatot kölcsönöznek a Halloweeni rendezvénynek, a több emeletes, ránézésre is bizarr érzést keltő épülettel együtt. Nem változott sokat az alig tíz évvel ezelőtti állapotához képest. Néhol falécekkel vannak beszögelve a javításra váró ablakok, amik alatt még ott árválkodnak az munkások által sebtében magukra hagyott állványok, ám ránézésre mégis meglepően jó állapotban van a hely. Az épülethez a bekötőútról egy szűkebb útszakasz vezet, aminek zárt kovácsoltvaskapuk állják útját. Mellette, a gyalogosoknak szánt kapun lehet bejutni az előudvarra, ahol meggyötört lámpák pislákolnak. A vaskapuval ellentétben, az épület kétszárnyú főbejárata tárt kapukkal vár mindenkit. Itt-ott töklámpások és műanyag csontvázak tűnnek fel a dekoráció részeként, de a hangulat oroszlánrészét odabent a diszkófények és füstgépek adják. Az ilyen eseményeken népszerű zenék lüktetnek, mintha csak a város bármely felkapottabb szórakozóhelyén járna az ember. A terebélyes előtérbe belépve, a helyiség közepét elfoglaló egykori, négyzetet bezáró recepciós pult helyén most a DJ pult van színpadra emelve. Ha jobban megfigyeli az ember, a pult mellett olykor feltűnik ugyanaz a kapucnis figura, pénz és partidrogok cserélnek gazdát Lazzaro bandájának jóvoltából.
Ám ez néhány bulizónak nem különösebben számít, ugyanis ők az épület mögötti, nagyobb területű kertben töltik épp az idejüket. A lámpaoszlopok itt még annyi fényt sem adnak, mint a bejáratnál, de aki nem azért jött, hogy partigyilkos legyen a hozzáállásával, az még élvezheti is. Hisz Halloween van, legyen elég az a néhány öreg lámpa és a holdfény. Az udvar nincs különösebben rendben tartva, a tuják szárazak és gazosok, a néhai szökőkútban száraz falevelek pihennek, azt azonban még így is látni lehet, hogy amikor a hely rendben volt tartva, akkor igen kellemes környezetet biztosíthatott a sétálni és a szabadban pihenni vágyók számára. A padok egész jó állapotban vannak a szökőkút környékén, a macskaköves járda pedig egészen messzire vezet. Nem is feltétlenül látni, hogy hova, hisz a helyenként felbukkanó lámpák sora egy ponton véget ér, a következő már alig látható távolságban pislákol.
Ahogy már említettem, az első néhány kör könnyedebb lesz, különösebb mesélői beavatkozás nélkül. Az, hogy a karaktereitek hogy kerülnek a kijelölt helyszínre és mióta tartózkodnak ott, a fantáziátokra van bízva. Bontakozzatok ki, ismerkedjetek meg a játékostársaitokkal, élvezzétek a bulit, úgysem lesz rá sokáig lehetőségetek because I’m that bitch.