Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Birdie Spellwood

Kiválasztott

Barbara N. Lancaster
Chatkép :
Birdie Spellwood GoXuneB
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
camila mendes ◎
Hozzászólásaim száma :
307
Pontjaim :
19
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
zsani ◎
Fő képességem :
don't shut up ◎
Őt keresem :
Birdie Spellwood Tumblr_ooe5qu4OLi1rl53x2o4_250
Korom :
26
Foglalkozásom :
student ◎

Barbara N. Lancaster

Elküldésének ideje -- Hétf. Feb. 03, 2020 9:36 pm

gratulálunk, elfogadva!  
isten hozottjátékosaink között!  

Drága Birdie,
Kíváncsi voltam az előtörténetedre a délutáni beszélgetésünk után, és bátran kijelenthetem: értettelek! Angyal vagyok Very Happy
Na de, viccet félretéve: teljesen átjött, amit mondani akartál a személyiséged fejtegetésénél. A történeted pedig... ó, kedves, borzalom, hogy mennyit kellett a tulajdon anyád miatt szenvedned. Bár a laza stílusodon át azt éreztem, hogy már voltaképpen... hozzászoktál. Talán ez a legkeserédesebb az egészben. Megszokni a megszokhatatlant. Azt, ami fáj, és nem épít, csak tönkrevág.
Azzal pedig külön egyediséget varázsoltál magadnak, hogy lényegében nem tudsz varázsolni, habár boszorkány vagy. Ennek a fejtegetésére még nagyon kíváncsi leszek, és éppen ezért nem is tartalak itt tovább; kérlek, látogasd meg a foglalót, majd... ahogy néztem, egy egész család vár rád. Wink Jó szórakozást, érezd jól magad! Cute

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 01, 2020 4:51 pm
Birdie Spellwood

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉  

it's okay not to be okay

witchy human

Everyone is fragile in the beginning. What’s important is that when you fall down to the ground, you stay down or you get up and face it again. Face all the terrible things you see in your dream, you see in the eyes of your sister or your little brother. because if you get up, you became strong. Stronger every time to the point where you are untouchable. And you don’t have to be a supernatural to do that. I mean… I am surrounded with witches - but I have never had any benefit of using my power. I suck at it. Like… I would say I am a pretty fast learner, I speak four languages, I’m good at math but magic… not my cup of tea. And without any ounce of magic in my blood... it would be kinda impossible.
I had to be strong in order to stay alive. I had to fight with my own thoughts because the way my brain works was not acceptable.I had to fight against my feelings because I felt differently. Because I liked the same girls as my very sick father. I had to take care of myself even before I could learn how to do that.
But I’m good. I think. I love when I can, I scream when it hurts, I cry when no one sees. I’m no proud of what I do for a living.. but I made my peace with that.
I am where I need to be.
And it’s okay not to be okay all the time.

1990.05.21

adelaide kane
ember
a karakterem saját  

bártulajdonos

Anyám pampog. Már megint, ugyanazon, hevesen, pohár törik, talán egy váza is robban valahol a falon.  Azt gondoltam, már hozzászoktam, hogy már ne hozhat ki a sodromból a szűk látókör társulva az ostobasággal. Lehunyom a szemem, és elszámolok magamban háromig. Majd tízig...nyolcvan kilencnél anyám megragadja a karom, és megráz.
Nem tudom hol vagyok egy pillanatig. A számolás hatott, a happy place a fejemben formát öltött és egy kraken rántásának erősségével szippantott ki a szipirtyó. Kellett nekem idejönni, megvoltam nélkülük.  
- Ezt kell kapjam, mikor végre hat év után hazajössz? Hogy rólam beszél a közösség mert degenerált vagy? Huszonkilenc éves vagy, igazán abbahagyhatnád már ezt a buziskodást, és foglalkozhatnál a családoddal! - A szemöldököm az egekbe szökik ahogy kitörlök egy nyálcseppet a szememből . Degenerált. Ha lenne egy dollárom minden ilyen megnyilvánulás után nem kellett volna három hónapig a földön aludnom.
- Végeztél? Mehetek? - lépek hátra egyet, bőrkabátom zsebébe csúsztatva a kezeimet. Csak az kell nekem hogy elkezdjen rinyálni a tetoválások miatt is. - Mondd meg Balzacnak, hogy amit kért az ágyán lesz.
Az ajtó csapódik mögöttem, anyám morózus, monoton mormoása mégis áthallatszik rajta, szidva vele minden létező tettem.

Hogy születhetett ilyen betegnek? Mit érdemeltem, hogy ezt kapom? Miért nem lehet olyan mint Bethia? Miért nem hasonlíthat rám? Legalább a mágia menne neki. Miért nem lehet ő is olyan erős mint a testvérei?

- Tudod hogy igaza van. Tényleg kinőhetnéd már. Majdnem harminc vagy. - A húgom hangja az agyam köré hálózza magát, visszahozva az összes gyermekkori szidást, vitát, üvöltést, harcot, ellenállást, lázadást. Nem akarok válaszolni neki.
Bethia nem enged, lenézően néz rám, kicsi malac orra ráncolódik ahogy próbál undorral végigmérni. Valahol ott van még benne a kislány, a babával játszó, kezemet szorongató, teapartit rendező kislány akinek én voltam az erő. Aki mindig nekiment a fiúknak mikor szekáltak.
- Te is hiányzol Beth. Néha lenézhetnél a bárba. - Ellépek mellette, vállam a karjához súrlódik, szavai még mindig a fülemben csengenek ahogy a hatalmas tölgyfa ajtó bezáródik mögöttem újra, újabb hat évre. Újabb hat év mági nélkül.. ahogy eddig is. Ahogy mindig is. Mert nekem nem jutott annyi mint nekik. Mert én nem vagyok erős. Mert engem nem érdekel.

◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘

- Mi lenne ha egyszer az életben normálisan nyitnál ki, és a táblát ténylgesen megfordítanád, hogy az emberek tudják hogy mi NYITVA vagyunk? - Hozzávágom az egyik undorítóan büdös rongyot a kedves öcsém fejéhez ahogy a szennyes kosaram cipelve lecaplatok az emeletről. Mayhem a kis kilógó nyelvével követ, majd elrohan és azonnal beveti magát a pult alatt lévő kis fekhelyére. Mayhem állandó felügyeletet igényel, így természetes volt hogy a bárba is szabad bejárása lesz. Szerencsére a másik két dög - Purge és Haven - nem szeret annyira emberek között lenni .
- Elmentem mosni, kérlek ne törj össze semmit, nemsokára jövök. - Nem tudok mosni. Sosem tudtam, és mivel nem vagyok hajlandó a mágia közelébe se menni - hidd el, jobb így mindenkinek - marad a mosoda szemben.
Az ajtó csilingelve nyílik ki - mindig is utáltam az a csengőt, annyira hamis, annyira erőltetett - ahogy beküszködöm magam a “kis” kosarammal, majd lepakolom az egyik asztalra mindenem nagy nyögve.
- Mrs. Minsky, kaphatok egy pér negyed dollárost, nem maradt apróm… - Kibányászom a zsebemből azt a két egydollárost, amit beváltani szánok, de az asztalnál nem Mrs. Minsky áll… vagy ha igen akkor már értem Mr. Minsky miért akarta csak magának. - Te nem Mrs. Minsky lánya vagy ugye? Nem... Téged nem lehetne elfelejteni. - Szőke haja mint a méz, selymesen hullik a vállára, én meg hálát adok annak a hajléktalannak akinek minden apróm odaadtam a sarkon.
Vissza az elejére Go down

Birdie Spellwood
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Balzac Spellwood
» Bethia Spellwood
» Bethia & Albert - Spellwood kúria
» Birdie & Ben
» Birdie && Opal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: