Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alona Frost

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Május 28, 2020 8:43 pm

Elfogadva, gratulálunk!  
isten hozott játékosaink között!  

Drága Alona!

Először is szeretném megköszönni a türelmedet, elúsztunk egymás mellett a csapattal, így csak most értem ide, de annál nagyobb örömmel cövekeltem le a lapodnál! Aztaaaaa Nagyon szép arcod választottál magadnak, ezeket a szépséges, elegáns, szoborszerű vonásokat éppen tökéletesen el tudom képzelni egy vámpírhoz. A babaarc persze valóban ellentmond egy veszélyes természetfeletti lénynek, ugyanakkor szerintem éppen ezért ütős páros. Nagyon illő választás. 22
És ha már ellentmondások, igazán különleges élmény volt az életedben egymásnak feszülő szakaszokat olvasni. Ha egymás mögé teszem a jellemed, majd a történeted két fejezetét, remekül vissza lehet kapni a fekete-fehér-fekete kontrasztot: felvázoltál egy személyiséget, amit kezdetben nehezen lehetett volna összeegyeztetni a fiatal Alonával, de aztán szépen lassan eltorzult a kép... a végén pedig már meg sem lepett az újabb fekete fázis. Feladom Nagyon sok mindent kellett meg- és túlélned, de én örülök, hogy végül az életet választottad, amikor megtehetted - persze, amennyire életnek nevezhető, hogy tulajdonképpen egyszer már meghaltál. mivan?
Azt viszont biztosra veszem, hogy jól hámoztam ki a szavaidból, miszerint nem vagy olyan egyedül a világban. Az olyan emberekre (?!) mindig nagy szükségünk van, akik a legrosszabb időszakunkban segítettek kimászni a gödörből, szóval mindenképp keresd fel Albertet, még ha el is távolodtatok kissé a közelmúltban. Kacsi

Nem is tartalak fel tovább, kérlek foglald le, amit még le kell, aztán irány a játéktér! Jó szórakozást! Cute

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Május 26, 2020 2:07 pm
Alona Frost

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉  

Don't shame yourself. It's enough that your parents do.

dirty princess

Megszokott dolog, hogy az ember változik, ahogy az idő elhalad lassan felette. A természete, a külseje egészen mássá válik, nálam azonban ez nem igaz. A habitusomra mondjuk igen, hiszen rám is hatással vannak bizonyos események, de a külsőm megmaradt olyannak, amilyen huszonhat éves koromban volt. A magam 170 centijével semmiképp sem lehet magasnak nevezni, az alkatom pedig kecses, formás és most már ilyen is marad. Igazi babaarcom van, mely sok mindent sugallhat másoknak, csak épp azt nem, hogy tartaniuk kellene tőlem és ez így van jól. Amíg alábecsülnek, addig nálad van az ütőkártya és te irányítod a helyzetet, szóval egészen örülök annak, ha egy aprócska, gyenge, ártatlan kislánynak néznek. Kellemetlen lehet később szembesülni azzal, hogy valójában ez egyáltalán nem így van.
Hosszú, sötét hajam egészen a derekamig ér és talán, már a védjegyemmé is vált. Mindig is büszke voltam rá, hiszen ugyanilyennel büszkélkedhetett az édesanyám is, aki csodálatos nő volt. Igazság szerint, az apám mindig azt mondta, hogy olyan vagyok, mintha csak anya kiköpött volna, ami talán nagyrészt igaz is. Azonban, ha valami, hát a természetem a szöges ellentéte az övének.
Ő bájos volt -ez talán rám is igaz-, jószívű -ez már kevésbé- és rendkívül önzetlen -na ez meg totál nem én vagyok. Senki sem tudott rosszat mondani róla, de mit is várhat az ember egy ápolónőtől? Mindent megtett annak érdekében, hogy enyhítse a szenvedők fájdalmát és képtelen lett volna bárkit is bántani.
Vele ellentétben én, inkább a nagyapámra ütöttem. Ő gátlástalan volt és önző. Mindig a saját érdekét tartotta szem előtt és képes volt ezért bárkin átgyalogolni. A pénz és a hatalom volt a mindene. Bár kislány koromban az édesanyám mintáját követtem, később rájöttem, hogy Paolo látja jól a világot. Csak akkor tudsz életben maradni és érvényesülni, ha nem hagyod magad eltaposni, ahoz pedig az kell, hogy gátlástalan légy. Az empátia, a szeretet és egyéb baromságok nem vezetnek semmi jóra, mert gyengévé tesznek, én pedig megfogadtam még halandó koromban egy ominózus éjszaka után, hogy soha többé nem akarok gyenge lenni. Soha többé nem fogom hagyni, hogy bárki is bántson akár fizikailag, akár lelkileg.
Így lettem egy önző, arrogáns, erkölcstelen, gátlástalan ámde határozott, kemény, büszke nőszemély. Ja igen. Meg amúgy mások vérén élek már hosszú évek óta, de ez nem olyan lényeges, nem?
Ami a foglalkozásomat illeti, a nagyapámnak köszönhetően elég sok mindent tudok az alvilágról és arról, hogy mivel tud az ember leginkább pénzt keresni. Megtanultam, hogyan tegyek szert a jó lapokra, hogyan manipuláljak másokat és, hogy hogyan szerezzem meg azt, amit akarok. Igazság szerint, a szüleim akármilyen jók is voltak hozzám, a legtöbb hasznos dolgot Paolonak köszönhetem és már halandóként is remekül tudtam ezeket hasznosítani, mikor pedig vámpírrá váltam, csak még izgalmasabb lett a játék.

1947. február 07.

Sofia Carson

vámpír
keresett

pártállásom: semleges

1966. július

A tenyerem annyira izzadt, hogy nem győztem törölgetni, hiszen életem első autósmozijába készültem épp a barátaimmal. Carlával egész délután készülődtünk, csicseregtünk, hogy vajon milyen is lesz az este, amikor majd Logan, én, Carla és a barátja, Scott beülünk egy jó kis filmre egy romantikus duplarandi keretében. A lábam szinte remegett, amikor ajtót nyitottam, Logan pedig rám villantotta azt a szívdöglesztő mosolyát, amitől cseppet sem lettem nyugodtabb. Szívdöglesztő pasi volt. Az egyetem minden csaja őt akarta, ám mégis én lettem az, aki megkaparintotta végül.
A tűzpiros Chevy Impala, melynek fehér teteje most a jó idő miatt le volt nyitva, elképesztően menő volt, úgyhogy Carla és én a lehető legvagányabb csajoknak éreztük magunkat, amikor behuppantunk. És vagányak is voltunk. Mindenki irigykedve nézett minket, ahogy lassan begurultunk a mozi területére, majd szerelmesen, összebújva néztük végig a filmet, amire viszont azóta sem emlékszem, mert sokkal jobban lekötött, ahogy Logannel csókolóztam. Aztán közölte, hogy elmegy a büféhez, én pedig ott maradtam Carlával és Scottal. Ami utána történt, igazából annyira nem is lényeges. Legalábbis, nem ez életem legmeghatározóbb pontja, hacsak nem vesszük azt figyelembe, hogy amiatt indultam el egyedül haza a sötétben.
Carla és Scott vadul smároltak a hátsó ülésen, ami egy idő után igazán zavaróvá vált számomra, így inkább Logan után indultam, ő azonban sokkal fontosabbnak tartotta, hogy flörtölgessen valami szőkével a büfénél.  
Veszekedtünk. Nagyon durva dolgokat vágtunk egymás fejéhez, melyben még az is szerepelt, hogy csak meg akart fektetni, most pedig már nincs szüksége rám. Akkor azt hittem, hogy semmi sem fájhat úgy, mint azok a szavak, de tévedtem.
Zokogva indultam el hazafelé egyedül a sötétben. Utáltam magam, amiért ilyen hiszékeny picsa voltam és utáltam abban a pillanatban mindent. Talán, emiatt nem vettem észre azt a gyanús pasast, aki az utca sötétebb részén bagózgatott. Talán, ha épp nem vagyok kibukva, rájöttem volna, hogy más úton kellene hazajutnom, de mit is törődtem én ilyesmivel?

Emlékszem az első pofonra, amit kaptam. A saját vérem ízére és a fájdalomra, melyet a szétrepedt ajkamban éreztem. Emlékszem a saját sikolyomra. Kétségbeesett, velőt rázó, rettegő sikoly. Emlékszem az újabb pofonra, ahogy erős vasmarok fonódik a csuklómra. A ruhám recsegő hangjára, ahogy megadta magát a pánt. A hűvös szélre, amit a szabaddá vált bőrömön éreztem, de az adrenalin úgy tombolt bennem, hogy nem fáztam. Remegtem, de nem azért, mert hideg volt, hanem, mert tudtam, hogy nem menekülhetek. Rúgkapáltam, karmoltam, haraptam, de semmit nem értem el vele, maximum csak annyit, hogy újabb pofon csattant az arcomon. Emlékszem a súlyra, ami rám nehezedett és a hideg aszfaltra. A nem messze lévő kuka szagára. A forró könnyekre, melyek patakokban csorogtak le az arcomon és a nyüszítés szerű hangra, mellyel kérleltem a férfit, hogy engedjen el. Emlékszem a lihegésére és a forró leheletére, ami sör és rum szagú volt. Még most is felfordul tőle a gyomrom.

Emlékszem arra a pillanatra, amikor végleg feladtam. Csak feküdtem csendben az eget bámulva, üresen, legyőzötten, mint a vad, melyet megsebeztek és tudja, hogy itt a vég. Mozdulatlanul, néma könnyek kíséretében vártam, míg az a mocskos állat kiélvezkedi magát, majd ott hagy a földön fekve, mint valami szemetet, melyet az imént dobott el az utcán.
Emlékszem, ahogy magamra rángatom a szakadt ruhámat és remegve a falig hátrálok, hogy aztán ott kuporogva bámuljak a semmibe. Üresnek éreztem magam, mintha a lelkemet épp most vették volna el tőlem. Fájt a lelkem, de nem is sejtettem, hogy testileg is örök nyomot hagyott rajtam az a szemetláda.

Egy idős férfi talált rám végül az út szélén botorkálva és elvitt a legközelebbi kórházba.
Az anyám zokogva rohant be az ágyamhoz apámmal a nyomában, aki olyan arcot vágott, amilyet még sosem láttam rajta. Rendőrök jöttek, felvették a vallomásom, de mindez már teljesen összemosódott. Nem érdekelt. Semmi sem érdekelt.

Pár nappal később megírta az újság, hogy valakit különös kegyetlenséggel meggyilkoltak. Hogy egészen pontos legyek kiherélték és még nagyon sok más sérülést is elszenvedett. Hosszasan szenvedett én pedig tudtam, hogy a nagyapám tette és annyira hálás voltam érte, mint még semmi miatt. Sosem kérdezett arról, ami történt és én sem kérdeztem soha, hogy ő állt-e bosszút a férfin. Egyszerűen csak tudtam, hogy szeret és bármit megtenne értem.
Hetekkel később abortuszom volt, ami olyan szuperül sikerült, hogy örökre meddő lettem.
Évekkel később kiderült, hogy AIDS-es vagyok és bár egészen addig igyekeztem összeszedni magam és kiheverni azt, ami történt, ez a hír újra elindított a lejtőn. Drogoztam, ittam, buliztam. Semmi nem érdekelt, hiszen nem volt már számomra jövő. Alig emlékszem arra az időszakra, mert szinte egy tiszta pillanatom sem volt. A szüleim nem tudtak mit kezdeni velem, hiszen már felnőtt voltam és amúgy sem érdekelt az egész. Az sem érdekelt, hogy ők is szenvedtek, mert magukat hibáztatták amiatt, ami történt. Arra sem emlékszem, hogy mikor temettük el a nagyapámat.

Albertre viszont emlékszem. Korábban nem sokszor találkoztam vele, mégis ő lett az, akinek az életemet köszönhetem, mert pár évvel mindezek után felajánlotta, hogy segít. Mindketten tudtuk, hogy az AIDS előbb vagy utóbb meg fog ölni, én pedig az életet választottam. Nem azért, mert eddig olyan jó lett volna hozzám a sors, hanem, mert élt bennem a remény, hogy talán lehet még jobb.

1972. május

Csodálatos volt, ahogy a természet újjászületett. Ahogy virágba borult minden és szinte lüktetett az élet, akárhova nézett az ember. Talán, a sors akarta úgy, hogy épp ekkor határozzuk el magunkat. Tökéletesen passzolt a tavasz az alkalomhoz, melyet Albert gondosan megtervezett és előkészített. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen is tud lenni, de talán közre játszott az is, hogy Paolot legalább annyira szerette, mint én (ha nem jobban) és úgy érezte, hogy régi barátja unokájával gyengéden kell bánnia.
Forró fürdőt készített, míg én bevettem a tablettákat és rózsaszirmokat is tett a vízbe, hogy valamivel barátságosabb legyen ez az egész morbid helyzet. Igen. Ha az ember megtervezhetné a halálát , szerintem mindenki ilyenre vágyna.
Nem féltem. Olyan kába voltam, hogy még abban sem vagyok biztos, hogy a kádba egyedül másztam be. Albert nyugtató szavaira viszont tisztán emlékszem, a mai napig a fülemben csengnek. Bíztam benne annyira, hogy rá bízzam magam és ez volt életem legjobb döntése. Valahol, talán még hálás is vagyok a sorsnak, hogy minden úgy történt, ahogy. Másképp, talán sosem váltam volna azzá, aki most vagyok.

A lányt, akit megerőszakoltak és halálra ítéltek; aki gyenge volt, törékeny és feladta az életet, örökre eltemettük. A helyébe lépett egy új, erősebb nő, aki tudta, hogy képes bármit túlélni, már csak azért is, mert olyasvalaki állt mellette, mint Albert. Nélküle nem ment volna.
Bár manapság eltávolodtunk egymástól, mert a legutóbbi találkozásunkkor nem valami szépen váltunk el, mindig tudom, hogy ott van nekem, bármi is történjen. Számíthatok rá, ahogy akkor régen is és ő is számíthat rám, hiszen a testvérem a szó legnemesebb értelmében: az Ő vére csordogál az ereimben.

Vissza az elejére Go down

Alona Frost
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Alona & Solomon
» Alona & Alexis
» Alona & Sandra
» Nash & Alona - Nothing breaks like a heart
» Alona & Felix - Do you fear Vampires?

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: