Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : Danielle Campbell Hozzászólásaim száma : 37 Pontjaim : 27 Pártállás :
Szimpatizáns
User név : V Fő képességem : ruin everyone's life Őt keresem : I always found you, Bennie
all that I want, is that Mr. Sinclaire cross my path again Tartózkodási hely : washington dc Korom : 31 Foglalkozásom : hunter & student
Katherine McCormack
Elküldésének ideje -- Vas. Május 24, 2020 8:12 pm
Christian && Katherine
Every murderer is probably somebody’s old friend.
Még a gondolatát is gyűlöltem annak, hogy a városban összefuthatok Sammyvel, ahogy azt is, hogy Ő kicsúszott a markomból. Vajon mit rontottam el? Semmit! Ez mindketten tudjuk, szimplán ilyen a természete, amivel a 9 év alatt igazán megbarátkozhattam volna. Mégis motoszkál bennem egy gondolat, hogy egyik esemény se véletlen. Mintha minden szál egybe fonódna apránként, csak még én nem látom az egészet, csupán darabkák vannak előttem. Mint egy kirakós, mely napokon át tartó megoldásra vár. Gyűlöltem az egészet, a várakozást és a találgatást. A legjobb barátnőm megint a kórházban rostokol, így kénytelen vagyok egyedül lerészegedni - már amennyire lehet az én állapotomban - a legközelebbi kocsmában. Kockáztattam azzal, hogy emberek előtt mutatkozom, de untam a négy fal bámulását. Levegőre van szükségem, de leginkább egy kiadós vérengzés tenne jót. Mindent a maga idejében, előbb az ital. A kocsma ajtaját könnyedén rúgom be, senki se veszi zokon, eme tettem, már-már hétköznapinak tűnik. Könnyedén teszem le magam a pult előtti bárszékre, hogy a csapostól kérjek egy vodkát, tisztán. Először kérdőn néz rám, de elmúlik a zavartsága, amint rá villantom tűhegyes fogaimat. Megszólalni sem mer, inkább kitölti elém az italt, majd a többi vendéggel kezd foglalatoskodni. Vajon merre lehet? Telefonomon nézem Washington térképét, melyen kihúztam az eddig felkeresett helyeket, míg azt a bizonyost piros csillaggal jelöltem. Nem, ma nem gondolhatok rá. Megígértem magamnak, hogy ma nem fogok a keresésére indulni. Gyorsan lehúzom az italom felét, átadva magam a jóleső érzésnek, miközben újra zsebre vágom a kis kütyüm. Az ajtó nyílik, amivel nem is foglalkoznék különösebben, de megcsapja az orromat egy különleges illat. Apró mosoly bujkál a szám szélén, de még nem fordulok oda hozzá, úgy is tudom, hogy mellém ül. - Hány éve is volt? Kettő? - emelem rá a pillantásom, miközben mosolyom kiszélesedik - Örülök, hogy újra látlak - óvatosan megérintem a kezét. Christian az a személy, akit a barátomnak mondhatok. Az idő vasfoga egy kis nyomott hagyott arcán, de semmit sem fakult a sármja, sőt talán még vonzóbbá vált. Hallom a szívverésén, hogy izgatottá vált a viszontlátás örömére. Titkon én is az vagyok, remélem, hogy tud nekem segíteni, bármiben. Az ő társaságában kifejezetten jó estének nézünk elébe. - Szerinted? - nevetem el magam keserédesen, majd kissé megrázom a fejem jelezve, hogy inkább ne is beszéljünk róla - Inkább az a kérdés, hogy te mit keresel itt? - hárítok egyből, hogy inkább ő beszéljen. Nem akarom megosztani vele a nyomorom, amiről titkon úgy is tud. Egyszer már a segítségemre sietett, mikor őt kerestem és tudom most is megtenné, ha kérném. De ma este nem akarom ezzel traktálni. Jól akarom érezni magam egy ismerős társaságában. - Van kedved egy kicsit szórakozni? - teszem fel a kérdést egyből, miközben szemeimben egy huncut fény csillan, ami ölni tudna egy kis régimódi vérengzésért.
Elküldésének ideje -- Hétf. Május 18, 2020 10:44 am
Blackpool Pub ﻬ „A pub at the heart of the community and proud of our heritage. A quick catch up over a drink with family and friends, or catching all of the live action with our great sports viewing. There is always something going on in your local pub with a great atmosphere and value for money.”
Chris & Kath
A múltam sok mindent tartalmaz és évről évre csak bővül. Ezek között sok a rossz és kevés a jó. A legjobb döntés az életemben az volt, amikor úgy döntöttem levadászom azokat, akik rászolgáltak. Nem csak azért, mert elkezdtem megtisztítani a város, hanem azért is, mert sok jó embert ismertem meg. Sokaknak fogalma sincsen mindarról, ami körülöttük zajlik. Nem volt részük a szörnyűségekben, így maguk sem érzik át a súlyát. De vannak olyanok, akik keresztülmentek dolgokon, amik az elméjükbe égett. Az áldozatok mind ugyan olyanok, megtörtek és meggyötörtek. De egy különbség van bennük, nem mind gyenge, vagy gyáva, nem mindük emberi és pont ez bennük a különleges. A múltamban van egy lány, Őt még a mágiám elvesztése előtti időkből ismerem. Szintén egy rossz múltat cipel sorsaként, amiből próbáltam jóformán kirángatni. Segíteni neki, nem volt olyan egyszerű, mint azt gondoltam elsőre. Talán azért sem, mert fiatal voltam és az erőmet is két pofára faltam. Igazán szerettem volna segíteni neki, de nem tudtam honnét indulhatnék el. Minden más volt, mint most. Nem voltam ennyire tettre kész és az erőnlétem sem volt a mostanihoz hasonlítható. De mégis örültem, hogy rátaláltam egy hozzám hasonlóra, hogy rájöttem, nem vagyok egyedül ebben a hatalmas világban. Tulajdonképpen ő is segített nekem. Jobban megismerni magamat és a körülöttem lévő világot. Támpontot mutatott abban, amiben élünk. De sajnos ez nem tartott sokáig. Én elvesztettem a varázserőm és el kezdtem lezülleni, csapongani. Nem érdekelt semmi, csak túl akartam élni. Valaki, aki így születik, nagyon nehéz alkalmazkodni egy számára unalmas élethez, az emberi léthez. Valamilyen szinten engem is megtört az az időszak, de felálltam. Muszáj volt, mert még mindig sokan odakint arra várnak, mikor bánthatnak valakit. Az emberek kétszer olyan gonoszak, mint mi vagyunk. Minket köt a létfenntartás, de őket semmi. Csak a bosszú és a vérszomj. Az ölni akarás. Mikor belépek a helyi kocsmába megpillantom őt, Katherine személyesen. Annyira régen láttam, de mégis egy napot sem változott szinte. Ugyan olyan gyönyörű és sugárzik belőle a melegség a maga módján, hiszen gyakorlatilag halott. Lehuppanok mellé a pulthoz és kérek egy fröccsöt. – Rég láttalak. – A köszönésem ezúttal elmarad, mert izgatottá válok. Annyi kérdés motoszkál bennem, amit feltennék neki. Annyi minden lenne, amit megosztanék vele. Rengeteg minden történt azóta, hogy utoljára találkoztunk. – Mi szél hozott erre? – Jól tudom, hogy erre a környékre nem önszántából tette a lábát, talán még mindig az élete megkeserítőjét keresi. Emlékszem rá, egyszer már rátaláltunk, de akkor meglógott. De azt hittem, már megtalálta.