Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Regulus & Edith

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Jún. 25, 2020 8:22 pm

Csak sietősen rázom meg a fejemet, nem haragszom rád, még csak meg sem fordul a fejemben, hogy olyan fiú lehetsz, aki bocsánatot kérne a viselkedése miatt, meg aztán hozzá szoktam már az ilyen felcsattanó fiúkhoz, akik valahogyan sosem elégszenek meg hosszú és forró csókokkal, mindig egyre többet és többet akarnak, hogy aztán kéretlen és bántó szavakkal dobálózzanak. Persze nem azt mondom, hogy te ilyen fiú lennél, éppenséggel csak arra akarok kilyukadni, hogy nem várok tőled sem bocsánatkérést sem pedig sajnálkozást. Ami azt illeti egy kicsit tartok is tőled, biztos távolságba hátrálok el, mielőtt újból felcsattanhatnál, önkéntelen reakció ez, menekülés, ha úgy tetszik.

Egy részem azt akarja, hogy hagyjalak itt, a reakcióid mind azt mutatják, hogy jobb lenne ha mennék, hogy éppenséggel nem kívánatos társalgópartner vagyok számodra, hogy lenne jobb dolgod is, mint velem kellemetlenkedni; egy másik részem viszont, a farkasos felem valamiért mégis érdeklődve szimatolna meg téged, furcsa kötődést érezve, beazonosíthatatlan mégis ösztönös dolgot, amire persze most semmiképpen nem tudnék rájönni.

Lesütöm a pillantásom, meg a számat harapdálom, elsuttogok egy ó-t, feltűnően én is másfelé pillantok, ideje lenne mennem, minden jel ezt mutatja, el kellene indulnom, csakhogy a lábaim nem mozdulnak. Ismeretlen eredetű kíváncsiság tör felszínre, az egyik szemöldökömet fel is vonom jó magasra, az ujjaimat kicsit tördelni kezdem, az igazság az, hogy még mindig rémesen rosszul érzem magamat. - Megbántott? Mert, hát egészen biztosra mondhatom, hogy Levi nem akart volna ártani neked.- Ösztönös reakció ez, hogy így védem, ilyen kedveskedve, heves bólogatással megtűzdelve. Valamiért hirtelen mindennél jobban szeretném kimenteni a helyzetből a bátyámat, feloszlatni a köztetek lévő feszültséget, hiszen nem lehet, hogy akárki, bárki rossz véleménnyel legyen a világ legjobb emberéről.

- Igen. - Úgy vallom be neked, hogy egyedül vagyok, mintha kicsit te is a bátyám lennél, közelebb is húzódnék hozzád védelmet keresve, ha nem lenne ilyen elgondolkoztató a kiállásod. Így viszont csak a cipőm orrát kezdem bámulni zavarban, mintha arra várnék, hogy akkor most kioktatsz vagy helyre teszel. Kissé megrémiszt, hogy nem tudom mire számíthatok tőled. - Lemerült a mobilom és hát tudod... nem igazán vannak barátaim. - Kicsire és láthatatlanra szeretném összehúzni magamat, borzalmasan magányos vagyok és elveszett. - Esetleg ha hívnál nekem egy taxit, azt megköszönném. -
Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Jún. 14, 2020 8:59 pm
Indokolatlan felcsattanását, durva szavait megbánja abban a pillanatban, hogy kiejti őket a száját, látva a rájuk érkező reakciót pedig csak még rosszabbul érzi magát miattuk. Ösztönösen lép kettőt hátra, teret adva, visszakozva, hosszút pislog, fejét néhány centivel oldalra fordítja, igyekszik kevésbé fenyegetőnek látszani, nem bámulni, megnyugodni. Hiszen a pocsék hangulat egy dolog, pattanásig feszült, a pohárban az utolsó cseppet váró, idegei egy másik, a lánynak azonban nincs köze egyikhez se. Fogalma se lehet róla, sikerült egy olyan témába belekönyökölnie, amit jobb, ha messziről kerül mindenki, aki bármiféle békére vágyik.
A bocsánatkérést, mely nem jár neki, mit éppen neki kellene erőltetnie, épp csak sikerül elkapnia, minden bizonnyal kizárólag azért, mert minden porcikájával az előtte állóra koncentrál, próbálva legalább ezzel csillapítani valamennyit kezdeti masszív udvariatlanságán.
- Inkább nekem kellene elnézést kérnem - fejét rázva tiltakozik. Rosszul alszik, rosszul ébred, az egész napja csak telik, s mindből hiányzik valami. Valami létfontosságúnak tetsző. Valami, aminek mindig is hiányán volt, csakhogy eddig nem volt rá szüksége, észre se vette a betöltetlen űrt. Ez pedig a megszokottnál is ingerlékenyebbé teszi. Mintha minden türelme lassan, de biztosan szivárogna el belőle és attól tart, nem kell sokat várnia, hogy elég legyen egyetlen ferde pillantás, hogy elveszítse a hidegvérét és mérlegelés nélkül rácsattanjon bárkire.
Hiába minden józanész, hiába a próbálkozás, nem kell sok, hogy ismételten eldurranjon az agya, ezúttal a féltékenység sárga szörnyének böködésére és ismételten kimutassa, milyen, ha képtelen uralkodni az ösztönein. Pedig igazán semmi köze ahhoz, honnan ismerik azok ketten egymást, ami meg még ennél is fontosabb, nem is kellene, hogy érdekelje. S mégis. Kellemetlen, kéretlen gondolatok tömkelege siklik át szemei előtt arról, hogyan és mennyire lehetnek közel a másikhoz és egyik se nyeri el a tetszését, épp ellenkezőleg.
Meglepett nyikkanás hagyja el ajkait a válasz hallatán, vagy az ijedelem miatt, melyet fenyegető magatartása váltott ki ismételten, talán mind a kettőnek köze van hozzá. A benne élő farkas fájdalommal, bűntudattal telt nyüszítést hallat, s legszívesebben a földre kushadva kérne bocsánatot. Összeszorított foggal nyomja el a késztetést, korábbi hangnemén azonban igyekszik finomítani, legalább egy hangyányit. - Ó. Nem tudtam, hogy van testvére - ha belegondol, márpedig épp nincs ennél jobb dolga, semmit se tud a férfiról, egyetlen róla feltett személyes kérdésre se tudna válaszolni. Ez pedig, természetesen, tökéletesen rendben van is így. Nem számít, hogy farkasa ebben is homlokegyenest más véleményen van. - Nincs itt, szóval... - pillantását a másikra villantja, mielőtt végighordozná környezetükben, kiutat keresve az alól, ami elől jól tudja, nem lesz képes elmenekülni. Márpedig mindent szeretne, épp csak hazakísérni nem a másikat és valahogy úgy érzi, az érzés kölcsönös. Kavargó ösztöneinek azonban az utóbbi időben csupán bizonyos szintig tud parancsolni és a korábbiak után szinte kizártnak tartja, hogy képes legyen visszafogni azt a furcsa védelmező kényszert, mely azóta kapargatja elméje hátulját, mióta megtudta, a különös idegen az alfa testvére.
- Bonyolult - ajkai kelletlen fintorra görbülnek. Nincsenek jóban? Nincsenek. Egyértelműen, mi rendben is van teljesen. Mégse képes kimondani. Anélkül, hogy hangjába csalódottsággal vegyes szomorúság keveredne, nem.
- Egyedül vagy? – nem ítélkezik, nem is tehetné, hiszen ő is egymagában érkezett, éppen csak a lány éppen olyannak tűnik, aki jobb szeret társaságban mozogni. A látszat persze csalhat, hát nem lepődne meg, ha tévedne.
- Van valaki, akit felhívhatsz, hogy jöjjön érted? A bátyádat kivéve - teszi hozzá, pusztán a miheztartás végett. Van így is épp elég baja, igazán nem szeretné még az alfa jelenlétével is tetézni, azzal pedig végképp nem hajlandó foglalkozni, hogy farkasa mennyire nehezményezi ezen meglátását.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Jún. 04, 2020 2:06 pm

A karjaimat a mellkasom előtt fonom össze, szinte fázósan, még a nyakamat is kissé behúzom ahogyan felcsattansz, félősen lépek egyet hátra, a tekintetemet lesütöm a cipőmre. Azt hiszem nem ez volt életem legjobb döntése, mert ha jobban belegondolok, igazán meg sem tudom mondani, hogy ismerlek-e, hogy láttalak-e már valaha Levi közelében, hiába kutakodom az agyam minden eldugott kis szegletében az arcod valahogyan ismeretlen marad. Nevek ugranak be, amiket néha-néha hallottam, futólag képek nélkül, hozzájuk mérlek: Mattnek, Thomasnak és más fiúknak képzellek, akikről valaha is szó esett köztünk, akiket valaha is híváslistákban láttam, véletlenül megnyitott chatbeszélgetésekben, amikbe sosem olvastam bele. - Ne haragudj, nem akartalak így letámadni. - Motyogom magam elé hol felpillantva rád, hol pedig vissza a cipőmre, abban sem vagyok igazán biztos, hogy a dübörgő zene ritmusa alatt hallod a hangomat.

Nekem is fel kell néznem rád, hogy egy kicsit olvashassak is a szádról, hátha félrehallok valamit. Az ajkaim kicsit csalódottan is biggyednek le, a hegeim viszketni kezdenek, így hát kioldom kezeim összefonódását és a hosszú ujjú felsőm felett kezdem el vakargatni az évek alatt összeforrott és kifehéredett vágások nyomait. - Ó, értem. - Bólogatok bocsánatkérően. Azt hiszem mindent megmagyaráz, hogy egy ideje nem láttad - biztosan az az egy ideje nem lehetett azért olyan régen, hiszen rajtad van az illata és emiatt egy kicsit csak hozzád szeretnék bújni, de azt hiszem nem örülnél neki - azért csak az a fakó illatfoszlány, éppen csak megül rajtad, én is csak azért érezhetem, mert Levi illata egyenlő az otthon illattal számomra.

Összerezzenek ahogyan felmorransz, a szemöldököm a magasba szalad, még egy lépést teszek hátrább, a farkasom nyüszögve dobja magát hátra előtted, behódolna neked bármelyik pillanatban. - Levi a bátyám. - Adok gyorsan választ sietősen, megadóan, gondolkodás nélkül. - És én csak megéreztem az illatát rajtad, és.. tudod nem érzem magam olyan jól és gondoltam, hogyha itt van, akkor esetleg hazakísérne, vagy valami. - Zavartan pislogok párat pár lépés távolságból. A tekintetem azért kíváncsian kéredzkedik a tied felé. - Ti nem vagytok valami jóban, ugye? - Biccentem félre a fejemet visszautalva rá, ahogyan reagáltál rám, ahogyan lemorogtál és ahogyan itt állsz, kicsit kényelmetlenkedve, kicsit úgy, mintha magadat és engem is valahova máshova kívánnál.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Május 17, 2020 11:59 am
A „csakazértis” erős indok ahhoz, hogy jobb belátását félretéve ismételten megkísérelje azt, amibe korábban már belebukott. Fogalma sincs, tulajdonképpen miben reménykedett, de bármi is volt az, dobhatja a kukába. Most még addig se jutott el, hogy felhívja friss kiszemeltjét a lakására, elég volt egyetlen, ártatlannak is elmenő érintés, mélyebb szippantás az ismeretlen, alkohollal és izgalommal vegyült illatból, hogy úgy érezze, kifordul a gyomra. De nem adta itt fel, nem is ő lenne, ha nem próbálkozna újra és újra, hasonló eredménnyel. A harmadik férfi után dönt úgy végül, csalódottan, s valahogy mégis megkönnyebbülten, - úgy érzi, tényleg kezd teljesen elmenni az esze – ennek semmi értelme. Vesztes seregként vonul a pulthoz, pedig legszívesebben hazamenne, de ha már úgyis itt van, legalább kihasználja a lehetőséget, hogy ha már másba nem tudja, alkoholba fojtsa a bánatát.
Módszeresen elhajt mindenkit a közeléből, ez nem az a hely, ahol szociális csevejt folytatsz, másra pedig úgyse lenne kapható, bármennyire is szeretné, ez pedig csak felbosszantja. Kezdi bánni, hogy nem maradt a fenekén, hogy ezúttal se hallgatott a farkasára és makacsul kitartva amellett, ez az egész nem lehet komolyabb hatással az életére, hogy megcsinálhat bármit, amit előtte, pedig igazán elkezdhetné átgondolni ezen álláspontját.
Az ismerős illat váratlanul üti meg az orrát, olyannyira, hogy néhány másodpercig nem is tudja hová tenni. Aromája halovány, képlékeny, mintha nem is a tulajdonosa lenne a közelben, csupán valakin ott hagyta volna a lenyomatát. Épp ezt a rejtélyt igyekszik megfejteni, mikor könnyed nyomást érez a karján. Homlokát ráncolva fordul az irányába, de elhal az ajkain ülő elutasítás, mikor ismét megérzi az illatot. Most, hogy közelebb van hozzá, könnyebben be tudja azonosítani, akárcsak azt, miért tűnt olyan furcsának. Kétszer is végigfuttatja tekintetét az előtte álló lányon és környezetén, de mindhiába, nem találja, akiben reménykedett.
- Honnan kellene tudnom? - felcsattanása teljesen indokolatlan, tudja jól, el is szégyelli magát szinte azonnal, de már nem tudja visszavonni. Azt se érti, miért is haragszik valójában. Az bántja talán, hogy az alfa valaki mással érkezett? Vagy az inkább, hogy nem Ő állt a háta mögött?
- Nincs itt és nem is volt - immáron nyugodtabb hangnemben felel a kérdésre, habár nem múlik el a kellemetlen  viszketés, a mélyről jövő csalódottság és a vágy, hogy józan ítélőképessége ellenére felálljon és körbenézzen, hátha Levi a közelben van még valahol. – Nem láttam már..., egy ideje – teszi hozzá, elmélkedést imitálva, mintha nem tudná pontosan, mikor volt az utolsó találkozásuk. – Honnan ismered? - minden igyekezete ellenére hangjába halk, figyelmeztető morgás vegyül és nagyon reménykedik benne, a válasz, ha nem is kedvére való, de legalább elviselhető lesz anélkül, hogy jelenetet rendezne, mint valami ostoba, dramatikus tinédzser.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Május 15, 2020 6:52 pm

A fejem egészen szédül már az elfogyasztott italmennyiségtől, az érzékeim betompultak, a fény villogásától pedig hajlamos lennék pánikba esni, ha közben nem ölelne valaki hátulról. A tenyere egészen a csípőmre simul, édes szavakat suttog, olyanokat, amiket csak nevetve fogadok, ellegyintve, úgy téve, mintha nem akarnám komolyan venni. A lehelete cirógatja a nyakamat, libabőrös leszek tőle és még inkább csak nevetnem kell. Éjfélkor csillámló konfettik hullanak alá, beleragadnak a hajamba, rásimulnak a bőrömre, csiklandoznak ők is.

A zene ritmusa erőszakosabbá válik, a mögöttem lévő ölelése pedig kényelmetlenné. Hirtelen túlságosan melegem lesz, megszédülök, szomjassá válok. Hátrafordulva a fülébe kiáltok, lépteim a mosdó felé vezetnek, beállok a hosszan kígyózó sorba, karjaimat a mellkasom előtt fonom össze míg várakozom, a lábammal a zene ütemére dobogok, hátamat a falnak vetem, a fejemet is megtámasztom rajta mígnem hosszú várakozás után végre a csuklómat a hideg víz alá nem nyomhatom. A tarkómat is megnedvesítem, a hajamat háta tűröm, a rúzsomat egy papírtörlővel törlöm le teljesen, a pillantásom találkozik egy másik lányéval, a szemöldöke a magasba emelkedik, a tenyere meg a táskájába csúszik, apró, átlátszó zacskót emel ki belőle, fogai az alsó ajkába marnak, fejével egy mosdó felé biccent.

Nem tudom miért lépek be mögötte, azt sem tudom, hogy miért hagyom, hogy a nyelvemre helyezzen egy apró, kék pirulát, de hagyom neki, pedig tudom, Levi mindig óvva int ezektől, valószínűleg el is szörnyülködne rajtam, én is szörnyülködöm, mikor magamra hagy, a WC csésze mellé guggolok, a hajamat hátrasimítom, rám tör a pánik, a levegő kiszorul a tüdőmből, és csak hosszú-hosszú percek múlva hagy alább amikor már egészen kiöklendeztem magam.

Odakint az arcomat mosom, hirtelen hatalmas fáradtság telepszik a vállamra, csak szeretnék hazamenni, az ágyamba feküdni és holnapig aludni.

Kibotorkálok, igyekszem összeszedni magam, rágóért nyúlok, az illatodat pedig csak véletlen kapom el, és mire már föleszmélek, már a közeledben állok, mélyen belélegezve markáns aromád, ami úgy hordozza magán a bátyám öblös, otthon illatát, mintha percekkel ezelőtt a kezét rajtad pihentette volna. Lábujjhegyre emelkedem, a hátad mögé próbálok belesni, Levit keresem, de sehol sem találom. Végül a tenyeremet az alkarodra simítom, így hívom föl magamra  a figyelmed, türelmesen várom ki, hogy idefordulj, akkor aztán lábujjhegyre emelkedem, hogy a füledhez hajolhassak. - Meg tudnád mondani, hogy Levi merre ment? Egy ideje már őt keresem. - Húzódom vissza hátrább, édesen, de fakón mosolyogva.

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

Regulus & Edith
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Regulus B. Medosa
» regulus & levi
» Edith Gisnberg
» Levi & Edith
» Jason & Edith

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: