Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Edith Gisnberg

Kiválasztott

Barbara N. Lancaster
Chatkép :
Edith Gisnberg GoXuneB
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
camila mendes ◎
Hozzászólásaim száma :
307
Pontjaim :
19
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
zsani ◎
Fő képességem :
don't shut up ◎
Őt keresem :
Edith Gisnberg Tumblr_ooe5qu4OLi1rl53x2o4_250
Korom :
26
Foglalkozásom :
student ◎

Barbara N. Lancaster

Elküldésének ideje -- Kedd Május 05, 2020 6:49 am

Elfogadva, gratulálunk!  
isten hozott játékosaink között!  

Kedves Edith,
Neked milyen szép neved van!  hopp Jó, persze, az arcod is páratlan, viszont azt hiszem, ezzel a névvel még nem találkoztam szerepjátékos pályafutásom során.  
Mivel így is rengeteget várattalak, máris a lényegre térek; nagyon tetszett ez a formai világ, amit a karakterlaphoz választottál. Az is, ahogyan egy meg nem nevezett figurához címeztél minden gondolatot a történetben. Ez felcsigázta az érdeklődésem, ráadásul itt elég mély dolgokról beszélünk, hisz ahhoz képest, hogy egy fiatal lány vagy, megannyi mély és elgondolkodtató kérdést vetsz fel. Főleg abban a bizonyos utolsó bekezdésben... bonyolult, sőt! Sokszor sötét dolgokra képes a depresszió...
Amit olvastam, az lenyűgözött, nincs több kérdésem!  Razz Csak kíváncsiságom, és egy kérésem: foglald le ezt a bájos arcot, majd nyomás pajtit találni. Jó szórakozást kívánok neked és jó játékokat! 

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Ápr. 30, 2020 8:28 pm
Edith Eva Ginsberg

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉  

my heart is a child
it doesn't understand endings

slack friday

Felhív az éjszaka közepén, hazakísér akárhol is élj, megvéd bárkitől, kóbor állatokat fogad be, esőben is táncol, mindig nevet, fut a taxik után, beáll sör pongozni, kívülről fújja a Queen összes dalát, imádja a slam poetryt, a hétfő a kedvenc napja, hánytat a csütörtöki bulin, a világ végére is követne, beléd szeret, aztán kiszeret belőled, sírva fakad, megzuhan. Ül az asztal mellett szótlanul, turkálja a kedvenc ételét, tompa pillantással néz téged. Nem hív föl, nem ír smst, nem nevet, nem táncol, nem fut a taxik után, nem játszik, nem énekel, nem követ.

Atipikus depresszióban szenved, pánikrohamok gyötrik és néha csak meg akar halni.

Tizennégy éves korában megpróbált öngyilkos lenni, miután az iskolatársai internetes zaklatásain nem tudta túltenni magát. Azóta folyton csak két világ között lebeg, a folyton megfelelési kényszertől küzdés és a megélni a pillanatot között. Egy tökéletes pillanatot keres, amiben az lehet, aki csak szeretne, azt érezhet, amit csak szeretne, és a világ egyszerűen teljes egészében az övé lehetne.

Bele tud bolondulni bizonyos dolgokba, imádja a furcsa fóbiákat, ismeri az összes ország zászlóját, tudja a virágok latin neveit, tudja a kémiai elemek felfedezését dátum szerint. Utálja, ha a dolgok nem bizonyos sorrendben vannak elmosogatva, ha nincs szimmetria a dolgok között, ha csak egyszerűen válaszolnak neki. Tudja az összes emoji nevét, de utálja használni őket.

Mindig nevet.

Aztán a szobájában sír.

1999. 12.31.

Bridget Satterlee

vérfarkas
a karakterem saját

pártállásom: semleges

Pam-pam. Pam-pam. Pam-pam.

Ütemesen ver a szívem, egyre szaporábban, egyre hangosabban, egyre ritmus vesztettebben. A fülemben dübörög dobszóként, elnyom minden más zajt, pedig a város hangos, szinte fülsiketítő az autók kerékcsikorgása és a dudák felvisítása. Emberek beszélnek, zúg a metró, csobog a híd alatt a víz és a fényszennyezés is embertelen mértéket ölt. A szmogtól akár fuldoklani is lehetne. Lehet, hogy fuldokolni is fogok tőle. A kezemet fogod, az ujjaink barátságosan fonódnak össze, kötöttségek nélkül ,de míg az én ujjaim jégcsap hidegek, a tieid magabiztosan forrók.

Hozzám beszélsz, a hangod valahogyan utat próbál törni az ütemes dobogás között, de hiába próbálkozol igazán, hiába az édes dialektus, a sörtől botladozó nyelv, a lassú és andalgó léptek, egyszerűen a szavaid még csak el sem jutnak a tudatomig. Pedig mindig olyan szépen beszélsz, olyan kifinomultan és érthetően. Most mégis olyan, mintha víz alól hallgatnálak: látom ahogyan a szád mozdul és érzem, hogy hangok is társulnak hozzá, de akármennyire is koncentrálok, akármennyire is erőlködöm, egyszerűen nem tudom értelmezni.

A tenyerem izzadni kezd a tied alatt borzalmasan hidegnek érzem a saját tenyeremet, és tudod egyszerűen csak hirtelen rám tör a pánik, nyakon önt, a levegő is kiszorul a tüdőmből, a szívem megy még gyorsabban kezd kalapálni, dudaként harsog a fülemben. Éles fájdalom hasít a mellkasomba, a gyomrom össze is rándulok kissé miatta. Nem hallak, lassan már nem is látlak, ahogyan igyekszem a lépteimet helyes ütemben megtartani. Melletted haladni, a jelenben maradni.

Sípolni kezd a tüdőm, a lépteim botladozóvá válnak a szívem meg hirtelen szúrni kezd, és egyszerűen csak azt érzem, hogy meg fogok halni. Itt és most a híd közepén, és nincs más velem csak te. Félre ne érts, máskor szívesen halnék meg veled, bármikor kilépnék egy száguldó vonat elé, ha te fogod a kezem, kedves vagy és bármit elhinnék neked, de mégsem jelentesz igazán semmi. Szúrni kezd a szemem, a világ hirtelen száznyolcvan fokos fordulatot vesz körülöttem, a hideg és lucskos beton a tenyeremet sérti, te meg már itt térdelsz előttem, én pedig meg fogok halni.

A tenyeremet a mellkasomra szorítom égetően üres érzés, csak remegek és baromi nagy szükségem lenne rá, hogy enyhíts a pánikomon, hogy hangosan számolj nekem, hogy azt mond minden a legnagyobb rendben lesz és csak vegyek egy mély levegőt, akkor aztán a tüdőmbe oxigén jut és nem fogok megfulladni ezen a hídon itt veled. Azt is mondhatnád, hogy nem történik semmi, nem fuldoklok víz alatt és nem kaptam szívrohamot. Mondhatnád, hogy részegek vagyunk, hogy álljak föl, hogy lépjünk a híd szélére, hogy másszuk föl a peremre, keressünk egy eldugott helyet, ahol nem véd háló az öngyilkosság elől és ugorjunk a hideg vízbe.

De te nem mondasz semmit a nevem kívül, úgy hajtogatod, mintha imába akarnád foglalni és csak kérdezgeted, hogy mi bajom van, én meg csak rád fókuszálni sem tudok, a barna hajad és a barna szemed beleolvad az éjszaka csendjébe. Jelentéktelenné válsz, pont ahogyan jelentéktelenné válok én is. Itt és most. Azt kívánom bár csak lenne annyi erőm, hogy én kérjelek álljunk a híd szélére, keressünk egy pontot, ahol a háló nem véd majd az öngyilkosság elől, fonjuk össze jó szorosan az ujjainkat és ugorjunk le.

Azt is mondanám, hogy nem kell félned, mert az a pár másodperc amíg zuhanok, mielőtt a testünk kősziklaként csapódik a hideg vízbe, csodás lesz. A legcsodálatosabb és egyszerűen neked csak nem kell félned, mert az a másodperc lesz az, amit minden ember keres az életében, a súlytalan zuhanás, az édes kiteljesülés, a szeretet, az elfogadás. Azt is mondanám, hogy abban a másodpercbe lehetsz bármi, hogy megéri. De én sem tudok megszólalni, túlságosan fojtogat a pánik. Alattomosan vetette ránk magát, megbújt valahol, és bárcsak mondanál valamit.

Vissza az elejére Go down

Edith Gisnberg
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: