Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

titan ⁂ maximus

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szer. Júl. 22, 2020 12:56 pm
Maximus & Titan

Az irodában alvástól olyan vagyok, mint egy összegyűrt szalvéta, akibe valaki jól beletörölte a pizzaszószós száját. Az alkohol és a porok maró hiánnyal tompítják le az érzékszerveit, vagy élesítik fel őket – a nézőpont lényegtelen, csak a viszkető bőr számít, meg a hirtelen rám törő érzelmek és a torkomat fojtogató valóság.
Józannak lenni szar.
Mint kiderül, átaludtam a napot, belealudtam az éjszakába és józanná pihentem magam. Nálam ez felér a másnapossággal, mert olyan vagyok, mint egy szarul megvarrt és kifordított ing, amit ki nem raknál soha a kibaszott boltba; soha senkinek nem kellene.
A buli zenéje beledübörög a fülembe, a szagok átkúsznak az ajtó alatt bujkáló papírvékony résen; lüktető tömeg, izzadtságnak és tömény vágynak a szaga mászik az orromba, akkorát nyelek, hogy az ádámcsutkám majdnem kiugrik a számból. Kicsámborgok az pult mögé, látom az embereket, meg nem is, mint amikor valaki a fától nem látja az erdőt. Italt töltök, az ujjaim automata módon nyúlnak a pohár után, nem gondolkodok és nem is lep meg, amikor túlcsordul az alkohol.
A szóda már csak felesleges giccs, nem pazarlom magamra.
Úgy vánszorgok vissza az irodába, mintha éjfél helyett hajnali öt óra lenne, koszos bakanccsal vágódók fel az íróasztalomra, cigarettára gyújtók és inkább nézek ki úgy, mint valaki, aki betört az irodába, mint úgy, mintha tényleg az enyém lenne. A füstölgő cigi sem elég ahhoz, hogy elnyomja a tömeg mellett felcsapódó illatot, aminek a gazdája felém dübörög; túl hideg és jeges az én szimatomnak.
És ez pont elég ahhoz, hogy sejtsem, kihez tartozik.
- Maximus – morgom azelőtt, mielőtt beléphetne, szép estét kívánhatna gödröcsés arccal. A morgás cseppet sem bosszús, inkább csak hiányzik belőle az a vodka, ami kisimítja az élét. – Még öt pohár ilyen – rázom felé az említett tárgyat – és tudok véleményt mondani a forgalomról. Most csak szimplán idegesítenek – forgatom meg drámaian a szememet, ami a férfi zsebéből előhúzott pénztől sem csillan fel.
Az egyik legtehetségesebb dílerem, ettől lusta félmosoly kúszik az arcomra és a pénz felét számolás nélkül visszacsúsztatom neki, miközben helyet foglal velem szemben. – A tied – kocogtatom meg a körmömmel a papírköteget. – És kurvára ne jótékonykodj azzal, hogy nem fogadod el. Megérdemelted. Cigit? – billentem felé az erőteljesen fogyatkozó dobozomat, noha a mai napig nem tudom teljesen lenyelni, hogy egy vámpír, akinek maga a légzés sem szükséges, az, hogy a francba cigarettázik.
Illetlenség lenne ilyesmikre rákérdezni?
- Tényleg? – kúszik fel a szemöldököm a homlokom közepére. – Csak aztán nehogy lincselés legyen belőle, hogy nem kapnak meg téged… Vagy nem a kis gödröcskékkel fogod meg őket?
Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Ápr. 26, 2020 10:31 pm

strawberry lipstick state of mind
Titan
 Max  
Mostanában egyre gyakrabban kell benéznem a The Nymph bárba újabb adag szállítmányért. Sok embert megkörnyékeztem és elég nagy mennyiségű drogot sikerült eladnom. Valamennyit még én is kipróbáltam ez elején, mikor kezdtem dílerkedni, de mivel vámpír vagyok, így rám nem úgy hatnak a dolgok. Ütős szer és határozottan megéreztem a hatását, de azt hiszem nekem elég is volt azaz egy alkalom. Inkább maradok az alkoholnál, még ha sokszor nem is üt be egyáltalán hiába iszom liter számra a whiskyt, vodkát és sört.
Az egész napomat azzal töltöttem, hogy a lakásomon ültem és konkrétan semmit sem csináltam. Florence halála óta elég magányosnak érzem magam és ez volt az egyik oka, amiért belementem abba, hogy dílerkedjek. Ez által megismerhetek több embert és egy napon el fogom felejteni a nőnek a halálát, aki átváltoztatott és a mentorom volt évekig.
A magány már egészen felemésztett. A legtöbb dologtól elment az életkedvem, s még a szokásosnál is morgósabb lettem. Semmi sem segített rajtam. Már emberként sem volt könnyű velem bánni. A legtöbb személyt, akivel találkoztam nem becsültem meg. Egy idő után, ha rájuk untam, akkor eldobtam őket magamtól. Florence óta Ari az első ember, akivel sikerült egy egészséges kapcsolatot kialakítanom.
Már éjfél elmúlt, amikor odaérek a bárhoz. Emberek nyomulnak a hely előtt, a legtöbbjüknek cigi lóg ki a szájából és bent is hatalmas a tömeg. Mire is számítottam egy péntek estén? Kikerülöm az embereket és bemegyek hátra Titant keresve vagy igazából a másik két srác – Vegyész és Kocka – is megfelelne, de egyiküket sem pillantottam meg kint a tömegben. Óvatosan benyitok hátra, ahol meg is pillantom az előbb említett férfi szőke loboncát.
- Szép estét – köszönök vigyorogva, majd odalépek hozzá, hogy ezet foghassak vele. – Milyen ma a forgalom? – érdeklődöm puszta udvariasságból, majd előhúzom a zsebemből a pénzt, amit az előző adagokért kaptam és átnyújtom Titannak, hogy számolja át. Egy dollár sem hiányzik belőle. Már háromszor néztem át, mielőtt idejöttem volna, de igazából ez az ő pénze, amit az általuk kifejlesztett szerért kaptak. Szíve joga rendelkezni felette.
- Gondolom nem lep meg, hogy kifogytam belőle. Egyre jobban viszik. Azt hiszem most dupla adagot vinnék el, mint a múltkor – helyet foglalok az egyik széken. Kényelmesebb így beszélni az üzletről, s amúgy sem tudom, hogy meddig leszek még itt.

Vissza az elejére Go down

titan ⁂ maximus
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» ariadne & maximus
» Maximus J. Leopold
» Esmond & Titan
» Titan && Marjory
» Titan && Sveta

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: