Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oakley & Titan

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Júl. 06, 2020 1:13 pm
Oakley & Titan
I should've stayed at home
'Cause now there ain't no letting you go

Már megint egy tök más fonalra tekeredik rá a gondolatmenete, igazából tudom, hogy szándékosan tereli oda, de nem Esme az, akiről most beszélni akarok. Habár tény, hogy ő valódi farkasfalkában nevelkedett és néhanapján azon sem lepődnék meg, ha farkasalakban üldözné Kockát, mert véletlen olajjal készítette a rántottát és nem vajjal.
- Miért van az, hogy mindig őt hozod elő, hogy ha valami kellemetlen téma kerül szóba? „Esme így, Esme úgy” – utánzom eltúlozva (meg kicsit talán nőiesítve) Vegyész hangját és elkerülhetetlen, hogy meg ne forgassam a szemeimet. Ő meg csak rázza a fejét, mintha attól valami helyrekattanhatna, mintha kevésbé tehetné megtörténté azt, amit Esme szakított félbe.
És baszki tényleg. Megint ő. Mintha életem kudarca két lábba lenne öntve; ő maga a megtestesült sikertelen női hódításom. Mondjuk, jobb így, kétlem, hogy Kocka szeretne utánam mártogatni akármit is.
Oakley meg közben azzal sérti a fülemet, hogy Yana-t hozza szóba, elviselhetőségről beszl, holott látom a szemében, hogy ez egyenlő számára azzal, hogy Yana bármikor szívesen pucsít előtte, bizonyítást ad számára, hogy ő szentül a nőkhöz vonzódik és nem… Szóval igazából mindenkihez, aki nem én vagyok. És baszottul bosszant, hogy ő az, akinek a teste köré fonódik, aki kielégítheti minden vágyát, holott csak a felszíneseket meg azokat, amelyeket a társadalmi korlátok előírtak a férfiak számára, de korántsem azokat, amiket Oakley valójában akarna.
Mert azt rajtam kívül más nem adhatja meg neki – egoista, duzzadó mellű gondolat, nem hiába, hogy a tekintetem megint az ajkára téved.
- Ja, kurvára egyformák, ellentétben azzal, hogy úgy az ágyra nyomnálak, hogy ketté állna tőle a füled és soha többet rá sem bírnál nézni arra a plasztik nőszemélyre – morgom az ajkának, ahogyan beharapja és képtelen vagyok visszafogni a valódi problémámat, mai igazából annyi, hogy miért nem képes elismerni. Miért nem képes engedni annak, ami, vagy ami nem, csak hogy lépjünk már előre, mert úgy érzem, hogy egy olvadó jégtömbön állunk és ő képtelen a vízbe ugrani, vagy tovább ugrani egy másik, nagyobb tömbre.
Végül az erkély szorít minket össze, meg a Vegyész körül keringő cigarettafüst – és még mindig nem sikerült egy csepp józan gondolatot sem kicsikarnom magamból, pedig szívom be rendesen az éjszaka sötétjét. A mellkasomat feszíti valami, nem tudom, hogy mi, de amikor Oakley-ra nézek olyan, mintha egyenként megrepednének a bordáim, a szívem pedig lecsúszna a gyomromba, hogy onnan öklendezzem fel neki. Ilyen hát a szerelem? Ennyire, kurvára feketén fájdalmas?
A kezemért nyúl, ahogyan bökdösöm a mellkasát, meg egy óvodás biggyedt ajkával mondom neki, hogy már nem a barátom. Ekkor igazán látom azokban a méz-zöld szemekben, hogy valami ferdét mondhattam, valami olyat, amire nem számítottam és elvettem tőle valamit, ami ezzel szemben nagyon is, hogy számított neki. Igen, ettől az én mellkasom tompán sajogni kezd, visszavonnám a szavakat, ha máshogy nem, hát az ő szájából szívnám ki őket, de csak állok ott, mint egy délceg uborka.
- Kurvára nem hiszek neked. Ismerem magam és nem te, meg a kibaszott varázserőd bűvölt rá arra, hogy akarjalak – halkan morgom neki, amolyan veszélyes, nagymacskás hangon, mielőtt a tarkójára fonnám a kezemet, eltakarva a gúnyos mosolyát, ahogyan azt mondja nekem: „faszság”. Aztán már csókolózunk is, túl követelőzve és túl hirtelen, de ezekre a pillanatokra a kirakós darabok tökéletesen összeillenek, szép, ám torz képet adva ki, mégis tökéletesen mi vagyunk. ÉS ugyanennyire fáj hátrébb húzódnom, elvenni a cigarettáját és azt szívni ahelyett, hogy az ajkát érinteném, a fülemben még táncol az, hogy a számba sóhajtott bele a csók alatt. Most meg összeszűkült szemekkel néz, az ujjaival kikapja a kezemből a cigarettáját, elszívja és eldobja.
Csak nem ugyanezt tette a szívemmel is?
Rajtam van a sor, hogy döbbenten álljak, dörömbölő szívvel és hálát adjak az égnek, hogy nincsen olyan kifinomult hallása, hogy meghallja, mennyire félrever tőle a ketyerém. Vagy inkább mennyire érte dobog…
- Akkor ezt igazából felfoghatom úgy is, mintha fordított pszichológia lenne – döntöm oldalra a fejemet és úgy mérem végig – Rávennél arra, hogy mondjuk szemérmetlen módon ezen a teraszon hagyjam, hogy azt tegyél velem, amit akarsz? Hogy álljak és hagyjam, hogy levetkőztess és kiéldd a legsötétebb vágyaidat? – a szavak nehezebben bukkannak elő belőlem, úgy érzem, nem kapok levegőt attól, ahogyan rám néz, meg a sötétbe kémlel, hogy közeledik-e a felénk valaki. – Majd én figyelek – csúszik ki a számon, fejemmel a sötétség felé biccentek, ahonnan meghallom az emberi láb surranását, vagy éppen cigarettára vágyó női kacajt.
Aztán az ingemre céloz, az ujjaim a gombok után kapnak, egyszerűen nem értem, hogy hogyan jön egy mondatba az, hogy van rajtam valami és az szarul áll… De a gondolatmenetem félbeszakad, mert Vegyész valahogyan ott áll előttem, az ajkai annyira közel vannak, hogy nem lényeges, ki hajolt oda előbb, ki hagyta magát, vagy ki akarta jobban; végre összefonódnak, megint túl sietősen, tépelődve. Ujjaim a derekára markolnak, a korlátnak nyomom, hogy nekifeszüljek, hogy sürgető érintéseim diktálják a tempót, a fogam, amely az alsó ajkába mar.
Most nem tépek, mert tekintettel vagyok az esemény jellegére, csupán embertelenül fürge ujjakkal gombolom ki az ingjét, karcolom végig a hasizmát.
- Ha nem egy kibaszott teraszon lennénk, nem hálálnád meg azt, amit veled akarnék tenni – morgom a fülébe, a cimpába harapva. Ujjaim a hasán lefelé csúsznak, egyenesen a nadrág alá, nem túl mélyre, csak pont annyira, hogy értse a célzást.
Vissza az elejére Go down
Boszorkány

Oakley Zubkov
Chatkép :
Oakley & Titan Tumblr_inline_nq0du0YuOQ1rxcren_250
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
arthur gosse
Hozzászólásaim száma :
66
Pontjaim :
48
Pártállás :
  • Semleges

User név :
vivins
Fő képességem :
akaratátvitel
Korom :
30
Foglalkozásom :
chemist

Oakley Zubkov

Elküldésének ideje -- Hétf. Ápr. 27, 2020 7:27 pm
- Inkább az utóbbi, szerinted amúgy hol tanult meg ez a lány káromkodni? Mármint oké, mintha említette volna, hogy sokan vannak testvérek meg hasonló...de baszki – hitetlenkedve rázom a fejem és egy pillanatra tényleg el is hiszem, hogy sikeresen eltérünk a témától, annyira sikeresen, hogy mondjuk nem is kanyarodunk vissza többet de persze ez nem így megy. Te nem hagyod, hogy csak úgy annyiban maradjanak az ilyen beszélgetések – pedig talán most hagyhatnád. Na nem mintha én ne akarnék veled beszélni bizonyos dolgokról – és nem, nem a tündérporokról akármennyire is emlegetem azokat ahogy a folyosón haladunk az erkély felé, Te azonban ezzel is tisztában vagy, sőt még fel is háborodsz én meg úgy teszek, mintha nem érteném a felháborodások okát – és itt azt hiszem, hogy szakmát tévesztettem, mert ezzel az alakítással amit ma este nyújtok simán kaphatnék egy Oscart de mondjuk minimum egy Globeot.

Egyébként meg igen. Szeretném azt hinni, hogy az értetlenkedésem meg az ignorálásom majd azt vonja maga után, hogy a problémáim – ami jelen esetben Te vagy meg a hozzád fűződő kusza érzelmeim, amiket nem tudok még magamnak se megmagyarázni – majd úgy maguktól megoldódnak vagy megoldja valaki más, mondjuk Te. Tökre feszengek, mert megint Yana kerül szóba – oké, én hoztam szóba megint és most el kéne magyaráznom neked, hogy mennyire elviselhető, de kötve hiszem, hogy hallani akarod, hogy miért tartom elviselhetőnek, hogy mondjuk tökre ügyesen tudja használni a nyelvét meg a kezét egyszerre. Igazi boszorkány, érted. Gondolom nem értenéd, meg nem vennéd ezt a poént szóval inkább csak beharapom az ajkamat és nem szólok semmit először.
- Igazából most ahogy nézem tökre egyformák vagytok, mármint Te is ugyanúgy hisztizel, mint ahogy Yana szokta – tessék, ez sokkal jobb lett, nem? De igazából ezt megint Te hoztad előlem Titan, mert tényleg hisztizel és ez engem sokkal jobban szórakoztat, mint kellene és elfelejtem kellemetlenül érezni magam, mert kerüllek meg mert … mert azt csináltam veled.

Aztán már ott a cigi a számban, meg zseninek hívsz mire én megint csak a vállamat rángatom és még mindig tökre jól szórakozok bár a következő mondatoddal kicsit baszogatod az önérzetemet – pedig igazán baszogathatnál mást is, de úgy tűnik most csak ennyit érdemlek. Visszavágnék meg feleselnék, hogy nem szégyellek de aztán jössz a bökdöséssel és látom rajtad, hogy milyen vihar tombol benned, hogy ez a bökdösés is csak egy nagyon, de nagyon visszafogott módja annak, hogy most mennyire szét akarsz tépni Te is meg a farkasod is. Én meg igazából állnék elébe, mert megérdemlem. Szeretném tovább feszíteni a húrt, elkapom a kezed és már majdnem kicsusszan a számon valami amivel még több olajat önthetek a tűzre de akkor ott olyat mondasz amivel tökre lelohasztasz mindent és már nem is érzem viccesnek a hisztid, nem szórakozok jól, most egy megbántott ötéves kisfiú vagyok és szeretnék egy kicsit sírni Ninának, amiért a barátom – IGEN, TE – azt mondta nekem, hogy már nem vagyok a barátja.

A legjobb védekezés pedig a támadás, na meg persze amúgy is el akartam már Neked mondani, hogy pontosan mi is történt aznap este – csak éppenséggel nem így, nem ilyen hidegen, nem ilyen kimérten, nem ennyire semmilyen módon, mintha nem számítana. Nem úgy, hogy fájdalmat akarjak vele okozni – márpedig most épp nincs más szándékom vele csak ez, mert az előbb Te teljes mértékben beletiportál a lelkembe. Szégyelld magad.
- Most azt akarod, hogy megismételjem? - mérgesen felhorkanok és szívok egyet a cigiből, közben igyekszem nem felrobbanni meg nem Téged nézni, de a kíváncsiságom sokkal erősebb, mint minden más így mégiscsak rád nézek, hogy vajon, hogy fogadod az igazságot.
- Faszság – rád vigyorgok gúnyosan és már fel is röhögnék, egyenesen az arcodba, hogy aztán elmagyarázzam mennyire nem faszság, mennyire nem tudsz csinálni semmit az ellen, ha én tényleg használni akarom rajtad az erőmet. Megmutatnám neked, hogy elég egyetlen kis érintés - sőt lassan már az se kell – és Te majd pontosan úgy fogsz táncolni, ahogy azt én mondom. Mint egy engedelmes kis öleb – annyira pedig nem is vagyunk messze az igazságtól, már ami az ölebet illeti és hirtelen arra is kíváncsi leszek, hogy mondjuk a farkasodat is képes lennék-e uralni. De nem tudok jobban eljátszani az ötlettel, meg utána megmutatni neked, hogy milyen erőfölényben vagyok, mert hirtelen olyan közel kerülsz hozzám, hogy levegőt venni is elfelejtek, a cigi is csak megáll a levegőben még mielőtt beleszívnék megint. Az agyamnak kell egy pár másodperc amíg felfogja, hogy most tényleg megcsókolsz, én meg belesóhajtok a csókba és nem is tudom, hogy most én akarom-e viszonozni vagy a testem már automatikusan reagál Rád, anélkül, hogy én parancsot adnék neki. Ujjaid nyomán kellemes bizsergés árad szét a tarkómon és sokkal hamarabb szakítod meg az egész varázslatot, mint ahogy azt én akarom – megint – szóval kicsit összeszűkített szemekkel meredek a rád meg a szemeid kékségébe, rád akarok szólni, hogy azért nem kell ennyire hátrahúzódni amikor elveszed a cigarettám, de a szavaid elégedett vigyorrá változtatják a ki nem mondott szavakat és ha nekem is lenne farkasom, akkor most biztosan önelégült fejek vágna ahogy Te simogatod a szavaiddal.
- Először is – végül sikerül megtalálnom a hangomat amiből olyan szinten kicseng a jókedv, hogy még én is meglepődök - Tényleg nem hazudtam – figyelem ahogy beleszívsz a cigimbe – Másodszor akármire rá tudlak venni – itt egy kicsit közelebb lépek, kiveszem a kezedből a cigimet és most én slukkolok egy nagyot majd eldobom a csikket, eltaposom végül kifújom a füstöt és lopva az erkélyajtó felé pillantok, hogy vajon meglát-e majd minket valaki, ezért meg még nem szidhatsz le, mert talán most magamnak be fogok ismerni valamit, de ez még mindig nem egyenértékű azzal, hogy majd mindenki másnak is beismerem – Harmadszor meg .. az inged. Nagyon idegesít, hogy szarul áll – mutatok rá aztán még mielőtt esélyed lenne megigazítani már ott is termek előtted, az ajkaim a tieidért kiáltanak és most tényleg nem fogom hagyni, hogy olyan gyorsan megöld a pillanatot.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Ápr. 16, 2020 6:41 pm
Oakley & Titan

A célzásaim kellően mélyre találnak – szinte érzem, ahogyan áthasítják a közönyösség izomszövetét, csúszó-recsegő hang, talán kicsit gyomorforgató is, amilyennek képzelem -, mert Oakley arcán egy vigyornak álcázott fintorban teljesednek ki. Persze próbál úgytenni, mintha ez mind elismerésének a megnyilvánulása lenne, én meg tényleg valóban elkaptam volna valamit bármiféle szexuális értelemben.
Már, ha Marjory annak tekinthető.
Finoman burkolt célzásom, miszerint nem félek bizonyos dolgokat a számba venni, csak Vegyész esetében üt, Yana pillantása ennél renyhébb sem lehetne. Igazából kissé úgy néz ki, mint az én tükörképem, amikor egy jó joint után bealszom és felkelek, a világ meg keringőt jár körülöttem.
Jobb napokon nem hányok a tükörre. Mármint, szó szerint.
Mondjuk most Vegyész éppen prüszköl, talán nem kellett volna pont akkor ellőnöm a célzást, amikor alapból a gyöngyöző pezsgőbe dugja az orrát. A mosolyom már csak akkor lehetne kevésbé jóllakott macska szerű, ha lenyalnám a tejfölt a bajszomról. De persze az egész rögtön az arcomra fagy, amikor esküvő kerül a terítékre és a házasság amúgy sem szívügyem, főleg, ha olyan a préda, aki viszont tényleg az… Mármint igen, Oakley-val elég sokat foglalatoskodik mostanában szegény dobogó vörös kis vakarcs. A tekintete egyenes vonalat sző Yana és közém; merthogy folyamatosan ugrál közöttünk, várja, melyikünk nyula ugrik ki előbb a bokorból – és hidd el, az én nyulam elég türelmes, nem leplezi le hamar magát.
Egy kéz vándorol az orrom elé, csupasz bizonyítéka annak, hogy a gyűrű még csak a boltban van. Mondjuk ez kibaszottul nem nyugtat meg, folyamatosan az orrom alatt morgok, még a folyósón is, aztán a falak eleinte csak a távolból suttognak, majd közelről kiabálnak, egyre hangosabban és hangosabban…
- Mármint hangos, mint a reggeli szex esetében, vagy hangos, mint amikor a narancsprést használja és egy mag belekeveredik a narancslébe? – és igen, olyan káromkodás áradatot még sosem hallhattál, ha nem hallottad Esme-t. Oakley meg megint csak a vállát vonogatja, mintha ez bármit jelentene, amúgy is, értelmetlen szituációkban használja, amitől csak még kuszább lesz minden. – Jaj, szarok én a tündérporaidra, nem egy kibaszott estélyen fogom veled megbeszélni. Ha akarsz valamit, keress fel a Nymph-ben – most kellene kifordulnom, el a folyósóról, nem zsákutcába menekülni a falak elől egészen az erkélyre. Ő meg jön utánam, jól megrezegeteti az ajtókeretet, ostoba mód kérdez vissza a nyilvánvalóra.
- Ezt is, Oakley, nem tök mindegy? Morzsolgasd csak a kis füledet, mert attól csapásra megoldódik életed összes aprócseprő problémája – forgatom meg a szememet, holott szívesen morzsolnám én fülét, mondjuk az ajkammal, vagy másznék be az ingje alá, hogy jobb kedvre derítsem. És minden egyes ilyen gondolat csak még durvább szavakra sarkall.
Vegyész meg annyira zavarban tekereg előttem, hogy már-már sajnálom. – Kérlek fejtsd ki, mit jelent az, hogy elviselhető! Elviselhetőbb nálam, csak azért, mert egy farok helyett mással áldotta meg az ég? – felcsattanok, valahogyan a valós problémám próbál a felszínre mászni, én meg csak fojtom el magamban és remélem, hogy belefullad a gyomorsavamba. És bele sem gondolok, hogy azért elviselhető, mert olyan dolgokat csinál, amiket nekem nem lehet.
Aztán együtt vagyunk ebben a csodás erkélynek nevezett zsákutcában, ő meg túl közel van ahhoz, hogy a tekintetem állandóan kikerülje őt és túl magas is ahhoz, hogy folyamatosan átugorjon rajta, így hát felé fordulva legeltetem rajta lustán a szememet. Igazából csak egy lépés lenne, talán még annyi sem, elég lenne előre hajolni egy kicsit és máris megkaphatnám azt, amit szeretnék, ő meg azt, amiről maga se tudja, hogy akarja-e vagy sem. És ez talán egy választ jelenthetne a kérdésére. Nézem, ahogyan ajkai közé vonja a cigarettát, szorosan fogja közre, egy pillanatra a borostyánszín szemek is a szálra mélyednek, mielőtt meggyulladna.
Vagy én gyulladok meg mindjárt?
Erre csak olaj a felvont szemöldöke, újbóli vállrángatása, a lusta felelelése, ahogyan duzzogó ajkáról felém gördülnek a szavak.
Ennyire akarni valakit biztosan nem normális A farkasam szűköl, kaparja a szívemet, de a csont túl erősen fogja közre.
- Akkor a zseniséged is valószínűleg csak kapott titulus, mintsem érdem, vagy a valóság – vicsorítok rá egy pillanatra, de tényleg, csak egy pillanatra, mert ez a vicsor nagyon közel jár ahhoz, hogy csók legyen belőle és még betűegyezés sincsen közöttük. Oakley meg a füstbe vigyorog – és istenem, de letörölném azt a gúnyban ázott vigyort a képéről, nem az öklömmel, hanem mással, nagyjából ezer ötletem volna a megvalósítására. De az érzéseimet rekordidő alatt képes vagyok dühbe fordítani és hadonászó mutatóujjal a mellkasát bökdösni, élvezni, ahogyan a szíve megrezdül minden egyes bökéstől, ahogyan felszisszen.
Azzal nem számolok, hogy akár még az ujjaim után is kaphat, ám ő megteszi, tudom, hogy azt akarja, állítsak magamon. Én meg csak sziszegve és sértetten kapom a szívemhez a karomat vagy talán ő engedi, mintha bántott volna. Mintha fájna. És komolyan, nem fájhat? Vagy nekem már az sem jár?
Persze akarom, hogy neki fájjon, talán tényleg ő engedi el a kezemet, ahogyan közlöm vele, hogy már nem a barátom. És nem hazudok, tényleg nem a barátom; mert ha az lenne, nem lennék belé szerelmes az összes szívkamrám zugával együtt.
Aztán hideg tényeket közöl velem, olyan hidegeket, hogy jéggé fagy minden és tudom, hogy ha most összetöri, akkor sosem lesznek épek. És nem olvadnak el, csak darabokban keringenek, böknek és szúrnak.
- Hogy… hogy mi? – összezavarodom, összevonom a szemöldökömet, a homlokomat ráncolom. Vegyész pillantása lassan kúszik fel rajtam és mikor az arcomhoz ér, szenvtelenül emeli a szájához a cigarettát.
De nem. Hazudik. Hazudnia kell. Önként tettem, a megismerkedésünk pillanatától fogva az ördögi ajka járt a fejemben – és ha rá vett? Ha rá vett, akkor ő is akarta, nem?
- Ez faszság. Az egész, amit beszélsz, kibaszott faszság – sziszegem az arcába, bele az orrába, a szemébe, a füstöt fújó szájába, aztán beleveszek mindenbe és semmibe, de legfőképpen belé és megcsókolom. Nem lustán, igazából nem is tapogatózó módon, csak egyenesen és nyersen, mint amilyenek az ő szavai voltak, de hamar ellágyulok és beleveszek a szája mozgásába, ha visszacsókol. Ujjaim a tarkójára kúsznak, azokhoz a lustán selymes pihékhez, amik a nyakát borítják és közelebb vonom, hagyom, hogy ez a pillanat illetlen legyen, de csak a miénk.
- Ezért. Szerinted erre is te vettél rá? Olyan ostobának tartasz, hogy nem tudom, mit akarok? Azt hiszed, ilyen hazugsággal rá vehetsz arra, hogy… nem is tudom, hogy ne kívánjalak többet? – hajolok ki a csókból, a hangom még teljesen más, mint általában, nem üti meg a hamisság, amit a tudatosan eltompított érzelmeim okoznak. A szemem az övébe mélyed és kalandozik benne, élvezve a zöld frissességét. Aztán arrébb hajolok, kiveszem az ujjai közé ragadt cigarettát, mert az enyém a csók közben öngyilkos merényletet követett el és beleszívok.
- Nem azon a bulin gondoltam rád másképpen. Legalábbis, nem először.
Boszorkány

Oakley Zubkov
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
arthur gosse
Hozzászólásaim száma :
66
Pontjaim :
48
Pártállás :
  • Semleges

User név :
vivins
Fő képességem :
akaratátvitel
Korom :
30
Foglalkozásom :
chemist

Oakley Zubkov

Elküldésének ideje -- Szomb. Ápr. 11, 2020 11:31 am
Próbálom látványosan ignorálni azon mondataidat amikkel éppen arra célzol, hogy a nagylelkűséged hányan megtapasztalták az elmúlt napokban, hetekben de nem járok különösebb sikerrel, mert valami oknál fogva az arcizmaim felett most nem lesz hatalmam. Rád vigyorgok, kicsit grimaszolva, kicsit fintorogva talán már nem is vigyornak tudható ez be hanem inkább egy vicsorgásnak. De mégis igyekszem azt a látszatát kelteni, hogy mennyire szórakoztat a kijelentésed, mennyire büszke vagyok rád, mint férfitársamra, barátomra, haveromra amiért már megint sikerült megdöntened pár csajt vagy éppen srácot, mert ugye nálad pontosan ezt ki tudhatná? Mondjuk én tudhatnám, ha nem játszanék bujdosósdit veled – bár talán akkor se akarná tudni, mert … mert csak egyszerűen nem.
Ha nem éppen akkor emelném a vodkás poharat a számhoz amikor éppen azt ecseteled, hogy mennyire nem félsz a szádba venni bizonyos dolgokat akkor talán nem nyelném félre a vodkát – ezért még megfizetsz Archdeacon !!! – és nem égetné az alkohol szinte mindenemet, nem prüszkölnék hanem mondjuk csak rád vigyorognék meg elsütnék én is valami kicsit bántó dolgot meg ilyenek, de nem teszem, mert ugye éppen próbálok nem megfulladni a félrement vodkától. Szerencse, hogy már nincs itt az apám, mert biztos kijönne a szerepéből és elfeledkezne arról, hogy nem szeretne rossz színben feltüntetni engem meg a kapcsolatunkat előtted. Előtted az aranyvérű kis ficsúr előtt, akiben annyi dollármilliót lát, hogy az arra készteti, hogy a társaságodban velem is normális legyen.
Hogy még kínosabb legyen az egész helyzet számomra, meg azért valljuk be: számodra is, Yana megemlíti az esküvőt és csak áldani tudom az égieket, hogy akkor épp nem akarok inni. Így csak lefagyok, ahogyan Te is lefagysz és látom, hogy ez most mennyire beléd mart – fordított helyzetben valószínűleg az én arcomon is a döbbenet és a fájdalom keveréke jelenne meg, szóval nem hibáztathatlak – és most nagyon meg akarom ragadni a karodat, megrázni, hogy „hé ez csak egy vicc „meg utána talán még a tarkódra is csúszna a kezem, hogy megmutassam mennyire vicc ez az egész amit Yana hablatyol és mennyire nem akarom én őt feleségül venni. Természetesen nem teszem egyiket se, sőt még csak nem is ellenkezek hanem szótlanul nézek Rád aztán meg Yanára aki leveszi a a terhet a vállamról és az orrod alá tolja a gyűrű nélküli ujjait. Látod, hogy mennyire csak poén volt az egész? Látod?
-Sok minden kavarog a fejemben és nem segít, hogy Esme annyira hangos tud lenni reggelente, nekem meg inkább arra van szükségem, hogy összeszedhessem a gondolataimat..csendben – vonom meg a vállam – Sok új ötletem van ami a kis tündérporokat illeti – ja, mert amúgy erről akarok veled beszélni, nem arról, hogy elmondjam mennyire sajnálom amiért rávettelek arra, hogy megcsókolj a VIP részlegben, hogy igazából ezt csak azért mondtam, mert így helyes és amúgy kurvára nem sajnálom. Azt sajnálom, hogy nem raktam a zárral együtt valami farkas taszító bűbájt is arra a rohadt ajtóra, hogy Esme ne tudjon egy ujjal sem hozzáérni.
-Ezt is?- meggondolatlanul kérdezek vissza és ezt rögtön realizálom is szóval belecsípek a fülcimpámba meg kicsit morzsolgatom is, mint minden alkalommal amikor zavarban érzem magam – Yana tényleg … -itt keresem a megfelelő szót, ami mondjuk nem az amit anyám, apám, Yana apja, Yana anyja, apám üzlettársai, a nagyi meg az unokabátyám mondott a lányra – szóval sokkal elviselhetőbb, mint gondoltuk anno – fejezem be és amúgy egy picike igazság van is benne, mert nagyon odaadó tud lenni. Bár talán ha nem olyan anyagi helyzetben lennék amilyenben, akkor nem lenne ennyire odaadó de ezt ugye sose tudhatom már meg.
Az ajtó csapkodása semmilyen célt nem szolgál csak egyszerűen túl sok bennem most az indulat és úgy gondolom megfelelő eszköz arra, hogy egy picit levezessem. Most meg Te fordulsz hirtelen felém, az illatod az orromba szökik olyan kémiai reakciók kaszkádját indítva el az idegvégződéseimen amik végül arra késztetnek, hogy kicsit nagyobb levegőt vegyek. Hogy a parfümöd, a mosóporunk – amit ugye Esme lecserélt egy másikra és egyébként kénytelen vagyok beismerni, hogy igaza volt, klasszisokkal jobb, mint amit eddig használtunk – meg a füves cigarettád illata egy picit teljesen betöltsön, mert nem hiszem, hogy lesz lehetőségem az este folyamán arra, hogy közelebbi kontaktusba kerüljek Veled meg a csodás illatoddal. Vagy mégis?
A cigaretta számba helyezése is csak egy pótcselekvés ami arra irányul, hogy kezdjek valamit a kezeimmel és az a valami ne az legyen, hogy megragadlak és közelebb húzlak magamhoz. Tudod milyen nehéz ez most nekem, Titan? Fogalmad sincs.
-Wow, touché – vonom fel a szemödököm, mert amúgy tényleg nem tudok felsorolni egyetlen alkalmat se az ismeretségünk során amikor ne tartottad volna be azt, amit nekem ígértél és ez most egy kicsit melengeti a szívemet de Neked ezt nem kell tudnod – Akkor rázogatom a vállam amikor akarom, nem vagy az anyám, hogy kioktass – feleselek vissza, csak, hogy ne lásd, hogy az előbbi felismerés mennyire jól esett. Még a cigi füstjét is rád fújom vagyis inkább feléd, mert azért ennyire nem vagyok tapló, de így is elérem a kívánt hatást és legalább egy pár másodpercig nem látlak tisztán. Mintha amúgy ez a pár másodperc elég lenne bármire is.
-Na hé – horkanok fel szórakozottan – Először is én nem hívom magam zseninek – újabb slukk – Ti vagytok azok akik folyton ezzel a jelzővel illettek, szóval – újból megvonom a vállam, csak mert az előbb megszóltad meg azért is, hogy lásd én nem tehetek róla, hogy zseninek kell hinnem magam illetve nem fejezem be a mondatot se csak rád vigyorgok, mert már eltűnt a füst is és láthatod, hogy egy picit tényleg szórakoztat a tény, hogy zseninek tartotok.
Aztán a szavaid úgy marnak belém, mint valami kígyó és érzem ahogy a méregfogak egyenesen a szívemet kapják el, mert minden egyes szavad teljes mértékben igaz. Fel is szisszenek ahogy megbököd a mellkasom és a második bökés után már reflex szerűen kapom el a kezed, hogy leállj vele és hirtelen elönt a bűntudat. Nem azért, mert még mindig nem mondtam el, hogy igazából rávettelek az egészre, hanem azért, mert azt hiszed, hogy szégyellek.
- Én – szóra nyitom a számat,hogy megmondjam mennyire nem szégyellek és soha nem is szégyellnélek de utána közlöd, hogy már nem tartozom a barátaid közé se és elengedem a kezed, mert ez most sokkal jobban fájt, mint minden más amit az előbb a fejemhez vágtál. Becsukom a számat, mert most tényleg fogalmam sincs, hogy mit is mondjak, a zsenialitásom úgy tűnik csak eddig tartott – vagy igazából eddig se.
Kellemetlen csend áll be közénk, mert én ugyan most meg nem fogok szólalni meg rád se fogok nézni, csak a cipőm orrát bámulom meg a cigit szívom közben a fájdalmat úgy dolgozom fel, hogy egyre mérgesebb leszek rád meg magamra is. Végül pedig úgy döntök, hogy ha fáj akkor fájjon jobban, fájjon annyira, hogy haljak is bele az egészbe, Te meg többet ne is gondolhass arra, hogy mi még valaha is barátok leszünk.
- Rávettelek – szólalok meg és hideg pillantásom felkúszik a lábadon, a még mindig szarul álló ingeden, a haragos ajkaidon és megállapodik a szemeiden – Amikor megfogtam a csuklódat, akkor használtam rajtad az erőmet és megparancsoltam, hogy megcsókolj – szárazon hangon közlöm veled a tényt, a számhoz emelem a cigim és várom, hogy mit kezdesz ezzel az információval.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szer. Ápr. 08, 2020 9:21 pm
Oakley & Titan

Minden egyes mozdulatom, minden egyes mondatom csak neki szól és senki másnak, hiába őket nevezem meg címzettnek. És ez újabb alapot ad a dühömnek, még makacsabb íve lesz tőle az állkapcsomnak, még nagyobb erőfeszítésembe telik az, hogy ne ragadjak le az arcánál vagy éppen ne ragadjam meg szó szerint azt, kikényszerítve a válaszokat, esetleg egy csókot...
- Már többször is megtérült a napokban – mosolyomhoz enyhén felrántott szemöldök dukál, válaszként arra, hogy értette a célzást, tett is rá egy lapáttal, én pedig csak gyarapítom a kupacot. De igazából már most azt érzem, hogy az a kupac rohadtul betemet és nem kapok alatta levegőt, mert bizony a kimondatlan igazságon nem jár keresztül az oxigén.
Hibát vétek, ahogyan tekintetem az arcára kúszik, talán elkapok egy rám vetülő pillantást, talán csak beképzelem – ám az éjszaka élesen rajzolódik ki előttem, ahogyan nem tudtuk megkülönböztetni, hogy hol kezdődöm én és hol végződik ő, annyira egymásba voltunk zuhanva. Aztán kiderült, hogy tényleg zuhantam, méghozzá arccal a padlóra, jó nagyot csattantam is, de meglepő módon a koponyám helyett a szívem bánta – hát nem jó üzlet?
Felhorkanása csontig hatol, megzörget bennem pár ütött-kopott billentyűt, az amúgy is megemelkedő szemöldököm csak még magasabbra szökik. Én aludtam be valami megbeszélésen a lakásban, vagy ma tényleg a kétértelmű mondatok világnapja van?
- Legalább én nem félek akármit bevenni a számba, Oakley – formázza ajkam peckesen a nevét, talán túl peckesen, de gondolom Yana fejében is annyi aranyflitter van, mint a ruháján – ha nem több -, így nem tűnik fel neki az eszmecsere többrétegű jelentése. Meg az se, hogy a fülem hegye kissé belepirul abba, hogy Oakley mikre készen nem állt azon az éjszakán. És még mindig az a legbosszantóbb, hogy ezzel nem dicsekednék el, igazából féltve őrzöm valahol a bordáim mögött, ha kell, akkor örökké is.
Aztán rájövök, hogy ez nem bosszantó, csupán ijesztő – mert az érzés túl mélyre mászik.
Aztán – igen, szóismétlés, még mindig nincsen diplomám – Yana esküvőről beszél, a szent víz kúszik le a gerincem mentén, egy pillanatra elmélázok azon, hogy ha Vegyész itt és most kéri meg a kezét, akkor kivetem magam az ablakon. Ja, földszint. Akkor mindegy. A tekintetem akaratlanul is az övét keresi; úgy elsápad, hogy az ajka is falfehérre meszelődik. Szóval van igazságtartalma a dolognak.
Akkor az ártatlan insta nézegetes sem volt az? Azok az üzenetek, amiket Kocka nevében írtunk nem csak légből kapott értelmetlen viccek voltak? Szívem szerint előkapnám a telefonját és megnézném, hogy melyik igazra és szépre retusált kép a háttérképe.
Végül csak lelépek, mert kicsit belehalok abba az ajakmozgásba, ahogyan száját Yana homlokához érinti.
- Akkor hallgatlak, mert mostanság a kávédat is a barlangodban fogyasztod el a konyha helyett – azt nem teszem hozzá, hogy pontosan tudom, melyik székről van szó, nekem az a kedvencem, de csak azért, mert ő állandóan azon ül. És a kihalt folyósó hirtelen túl szűk lesz, talán Oakley túl nagy benne, vagy túl nagy bennem, lát valamit rajta, megtorpan, pedig komolyan mondom, hogy akarnám, hogy közelebb jöjjön.
Aztán kimegyek a teraszra, mert ennyi logika szorult belém. Lesem az eget, mintha a kibaszott csillagok nem csak lusta díszek lennének az égbolton, hanem segítséget nyújtanának, de a cigarettám füstjén kívül semmi jelet nem ad az univerzum.
Az esküvőről kérdezem, igazából nem mondd semmit, rám sem néz, úgyhogy vehetjük ezt hazugságnak is. Nem, mintha többet várnék ettől a gyáva nyúltól. – Biztos vagy te ebben? Vagy ezt is csak félsz magadnak beismerni, hogy igazából ő életed nője? – most Yana-ról beszélünk, vagy rólam? Ezt érezteti a hangom karcos éle, az, ahogyan nem nézek rá, közben meg csak őt nézem a szemem sarkából, farkas reflexszekkel. Belerezzenek, miközben csapódik mögötte az ajtó, megremeg a kezem alatt a korlát.
- Mit csapkodod azt a kibaszott ajtót? Ártott valamit neked? – felé perdülök, de már megint túl közel van, fogalma sincsen, hogy pont előle menekültem, mert beterített a jelenléte és elvette minden józan eszemet. Már ami maradt belőle. És erre ott áll velem szemben, úgy kinyalva magát, mint valami ficsúr, de esküszöm, nála vonzóbb hamis alakot még életemben nem láttam – ezt érzékelteti a szemem, az ajkamra perdülő nyelvem, azok a nonverbális jelek, amikből csak úgy szikrázik, hogy menten felfalnám őt. A cigarettát meg az a mocsok alak úgy rakja a szájába, hogy felmorranok és a fejemet fordítom az ég felé, hátha a feketeség elveszi a szívem fájó vörösét.
- Olyannak nézek ki, aki nem tartja a szavát? Jaj, ne rázogasd már itt nekem a vállad Vegyész – a hangom hecceli őt, holott rá se nézek, csak utánzom a mozdulatát. A lehető legrosszabb énem áll lesben, mert veszélyben érzem magam, igazából általa, aki még ártani sem merne nekem, fogalma sincsen róla, hogy ő a legélesebb kés, ami átcsusszan a bordáim között, beleállva a szívembe. Amúgy is, hallom a szíve zúgását, olyan kibaszott hangos, mintha a fejed mellett szállna el egy repülő, ő meg élete leglazább alakítását szeretné produkálni.
Rám fújja a füstöt – jobb is -, mert ettől a befejezett mondattól úgy nézek rá, hogy nem felfalni akarom, hanem a falhoz vágni, hátha a karcos felülettől egy kis ész kerül a fejébe. – Nem hiszem el, hogy te hívod magad zseninek, amikor azt sem tudod megkülönböztetni, hogy ki kerül ki – marok bele a füstbe, közelebb lépve, ez nem incselkedés, hanem kihívás, de nem keringőre, hanem az igazságra. És ebbe a táncba ő úgysem bonyolódna bele. Gyáva. A korlátnak dől, engem néz, várja a választ.
Ez az ing mocskosul meg a szeméhez. Meg a szája ráncához.
- Nem kerüllek. Kettőnk közül én fel merem vállalni magam, azt, aki vagyok, hogy talán a kelleténél több nemnek van nálam esélye, de te – minden egyes betűvel dühösebb leszek, nem kiabálok, csak sziszegek, ez egy jó kis előjáték a vihar előtt. BUMM: a mellkasára bökök dühödt mutatóujjal. – Te félsz felvállalni magad. És én kurvára nem tűröm el senkinek, hogy szégyelljen engem a saját barátaim előtt, mert abban biztos lehetsz, hogy ez a titulus téged már cseppet sem illet meg – bökködöm közben a mellkasát, hangsúlyozva a szavaim élet, a tekintetem az övébe mar, igazából akarom, hogy meghallja a szavam mögött rejtőzködő valódi tartalmat, a könyörgést.
Hogy szeretem.
Hogy szeressen már egy kicsit ő is engem.
Hogy beszéljen a nyelvemen, hogy hallja meg, amit mondani akarok neki.
Hogy pont olyan gyáva vagyok, mint ő – ezért dugom a bökdösödő mutatóujjamat zsebre és fordulok bele egy újabb slukkba, meg az arcába.
Boszorkány

Oakley Zubkov
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
arthur gosse
Hozzászólásaim száma :
66
Pontjaim :
48
Pártállás :
  • Semleges

User név :
vivins
Fő képességem :
akaratátvitel
Korom :
30
Foglalkozásom :
chemist

Oakley Zubkov

Elküldésének ideje -- Kedd Ápr. 07, 2020 8:19 pm
Nem felejtettelek el, egyszerűen csak meglep, hogy Te sem felejtettél el. Annyira nem számítottam a jelenlétedre azok után ami köztünk történt, amilyen háborús állapotok uralkodnak köztünk, hogy egy pillanatra még az olyan alapvető normákat is elfelejtem, mint a köszönés. Végül valahogy csak sikerül összeszednem magam, de a jelenlevők társaságában mégse eshetek neked – semmilyen értelemben.

A szám széle mosolyra rándulna ha nem tartanám kordában az arcomat. Tökéletesen átlátsz apámon, aki ebből mit sem vesz észre – engem viszont ez örömmel tölt el és most tényleg rád akarok vigyorogni, hogy zavarba hozzam Őt és némán megköszönjem Neked amiért ennyire odafigyeltél amikor éppen az apámat szidtam. Hogy egyébként még akkor is figyelsz amikor úgy csinálsz mintha mondjuk olvasnád az újságot vagy görgetnéd az instádat.

Yanát sem kíméled és Ő nem tudhatja, hogy amikor csak megjátszod magad akkor mindig rámosolyogsz a másikra és hagysz egy másodpercnyi hatásszünetet mielőtt mondanál valamit. Én viszont vagy százszor láttam és hallottam. Meg egyébként nem mintha nem tudnám megkülönböztetni, hogy a mosolyaid pontosan mit takarnak. Ismerem a cinkos mosolyod, az álszentet, a meglepődöttet, a szomorkásat, a dühöset – igen, neked még ilyen is van – és még sorolhatnám... egyszóval MINDET.

- Biztos megtérül majd a nagylelkűséged – jegyzem meg egy mosoly keretében, mert ha már Te ilyen kétértelműen fogalmazol akkor én miért ne adnám alád a lovat. Hazai terepen vagyok – apám mindig itt szervezi az estélyeit – de mégsem engedhetek meg magamnak mindent. Még nem. Viszont még mindig rávehetlek dolgokra. Ettől a gondolattól pedig picit elhomályosul a tekintetem, de csak egy pillanatra mert utána rögtön realizálom is hogy megint min gondolkozok és utána az egyetlen dolog amit érzek az a szégyen. Már megint.

- Mintha egyébként ne lógna egyfolytában valami a szádból, Titan – horkanok fel én is mert tényleg ritkán látni a bárban füves cigaretta nélkül így valóban nem is értem, hogy mi ez a felháborodás a cigizés ellen. Bár talán ez inkább nekem szól, mintsem a ciginek ezt pedig tökéletesen megértem. Yana esküvős megjegyzésére pedig nem tudom, hogy én sápadok el jobban vagy Te de a megrökönyödés mindkettőnk arcán ott ül, Yana pedig szinte biztos, hogy még jobban belelovalná magát a témába látva a reakciónkat. Most azonban mégsem teszi és kicsit fel is lélegzek. Még nem érzem késznek magam erről beszélni Veled – meg amúgy nagyon sok másról sem érzem magam késznek, hogy beszéljek de hát egyszer el kell kezdeni meg nem állapot az sem, hogy hetek óta burkoltan kerüllek és fennhangon jegyzem meg a lakásban, ha éppen randira készülök Yanával. Mintha nem röhögtünk volna együtt Yana beállított instaképein, mintha nem likeoltuk volna be az összes képét Kocka telefonjáról meg kommenteltünk volna lángos emotikonokat azokhoz ahol kevés ruha van rajta. Most mégis én nyomok egy puszit a lány homlokára mielőtt elindulnék a tömegbe.

- Igazából nagyon is sok mondanivalóm van – torpanok meg és fordulok Feléd ahogy a kihalt folyosóra érünk de nem készültem fel a hirtelen közelségedre meg arra, hogy mennyire feldúlt vagy és az a két dolog így együtt mennyire letaglózó tud lenni. Egy pillanatra képtelen vagyok levegőt venni ahogy közeledsz felém de aztán csak sikerül a lábaimat arra sarkallnom, hogy megforduljak és tovább haladjak az erkély felé.
- Jézusom Titan – szörnyedek el de még mindig nem nézek rád mert az előzőleg is totálisan meggondolatlan voltam és most még szükségem van egy kis friss levegőre meg hidegre, hogy lehűtsem magam mielőtt ténylegesen a szemedbe nézek – Dehogy akarom elvenni - megborzongok mintha ez olyan undorító dolog lenne. Talán a férfiak nagy része ölne azért, hogy elvegye Yanát – talán nekem is ölnöm kéne érte, mert hát ugye Yana a tökéletes választás. Minden szempontból – az egyetlen baj vele, hogy Ő nem Te vagy.

Az erkélyre vezető ajtót kicsit erősebben csukom be utánad mint ahogy azt kellene. Mélyet szívok a friss levegőből és reménykedek benne, hogy ennek most tényleg tisztító hatása lesz, hogy majd lenyugtat, hogy ez a kis hideg csillapítja a bőröm égését meg azt az égető vágyat ami arra próbál rávenni, hogy megigazítsam az inged gallérját mert ahogy az előbb kigomboltad az öltönyöd – igen, figyeltelek még akkor is amikor erőszakosan csak magam elé bámultam – valahogy sikerült kicsit belekapnod az ingedbe is és most túlságosan zilált a külsőd ahhoz, hogy nyugodtan el tudjam mondani neked azt amit akarok anélkül, hogy elkalandoznék másfelé. Egyáltalán minek kellett neked kigombolnod azt a kurva öltönyt?
- Nem felejtettelek el, csak nem gondoltam, hogy eljössz – vonom meg a vállam miközben a számba illesztek egy szálat én is rágyújtok, csak remélve, hogy olyan lazának látszok, mint amilyen lazának akarok tűnni – Azok után, hogy – nem fejezem be a mondatot mert – amúgy nem is akarom, mert azzal már most rá kellene térnünk a témára, de én még nem állok készen – szóval mert inkább szívok egyet a cigiből és úgy fújom ki a füstöt, hogy egy kicsit eltakarjon Téged ahogy a korlátnak dőlsz – Szóval a múltkori után. Kerülsz? - szegezem neked a kérdést, mintha amúgy én nem kerülnélek, de hát mindketten tudjuk, hogy ezt úgyse fogom bevallani se Neked se senkinek – jó talán Ninának, de hát Ő meg mindent tud. Vagyis még nem mindent, de egyszer úgyis meg fogja tudni. Az meg azt fogja jelenteni, hogy én is elfogadom és akkor már tényleg nem lesz mire fognom a gyerekes viselkedésemet. Lepöckölöm a parazsat a cigaretta végéről és nekidőlök a korlátnak melletted, pedig tényleg nem akarlak még jobban felhergelni de Te nem tudod, hogy olyankor mennyire dögös vagy. Szóval vállalom a kockázatát, hogy majd leüvöltesz meg hasonlók de legalább addig se nekem kell beszélnem.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Ápr. 06, 2020 9:43 pm
Oakley & Titan

Végig nézhetem, ahogyan klisés módon tolnak egy selfie-t az Iphone legújabb görcsével, azzal a háromkamerás csodának nevezett botránnyal – közben a gyomrom liftezik egyet és elkap a hányinger; a kokainra fogom meg a vegyszerszagú bőrülésre, amiről felszívtam.
A nő kibaszottul tökéletes, úgy simul Oakley karjaiba, mintha oda tervezték volna, úgy nevet az apja viccein, mintha azok tényleg humorosak volnának és nem csak a pénz tenné őket érdekessé. Tipikusan az az alkat, akit hanyatt vágnék menten és gondolkozás nélkül, az, aki nem ágyat érdemel, csak egy vécé koszos ülését és azt, hogy a menet közben ne lásson belőled semmit, egyedül a csupasz csempét. És eszembe jut, hogy talán Oakley is hasonló módon kapja el ma este vagy kapta el, mielőtt idejöttek – ez pedig cseppet sem vonzó számomra. Nem, egészen addig, ameddig nem én lehetek mocskos vágyainak a tárgya és beteljesítője – és ettől megint túl szűk lesz rajtam minden, mindenhol -.
A megjelenésem elcsippenti mindenki ajkát, a tekintetek rám szegeződnek, Oakley apja olyan, mint az az emoji, aminek dollár van a szeme helyén; csak a befektetést látja rajtam, felméri, milyen drága az utolsó mandzsetta is az öltönyömön. Vegyész torka elszorul, innen látom rajta, hogy halovány lila fingja nincsen, mi a francot keresek én itt.
És szarul esik, hogy ilyen hamar elfelejt, kiráz a fejéből.
A tekintetem mégis rajta ragad, azon, hogy illetlenül dögösen fest kiöltözve – noha az én ízlésemhez képest túl sok rajta a ruha és túl kevés a látható bőrfelület, pont ettől fosztanám meg módszeresen. Biccentéséhez csak egy kényszeres mosolyt tudok nyújtani, talán azért is, mert a nő keze birtokló módon vándorol a mellkasára és ettől a farkasom borzolja a szőrét.
- Ez cseppet sem túlzás, Yana – mosolyodok rá szívélyes köntösbe bujtatott kimértséggel, amit ő nem vehet észre, Vegyész számára azonban nyilvánvaló. A kezét felém nyújtja, meglepődve, felvont szemöldökkel meredek rá; de eszem ágában sincsen kezet csókolni neki. – Ne haragudj, szépségem, de nem tartom magam elég méltónak ahhoz, hogy kezet csókoljak neked, úgyhogy inkább… - az egészből egy groteszk kézfogást alakítok ki, ez lehet kínos, ám nem számomra, ahogyan félmosollyal tűröm az egészet. Inkább csókolok meg egy vén ráncos segget, mint azt, amelyik Oakley és közém helyezi kihegyezett körmeit.
A figyelmem nagyon hamar Vegyészre siklik, arra, hogy maga sem tudja miért van itt. – Remek, ma adakozó kedvemben vagyok – kacsintok mindkettőjükre, kétélű szavakkal, legfőképpen Oakley-nak célozva. Erre ő ki akar rángatni engem, valami cigivel burkolt indokkal, mire felkúszik a szemöldököm. – Titan cigizni akar? Jó tudni – horkantok fel megvetően, közben a gyomrom bukfencezik attól a mosolytól, amit a férfi virít a túl szép nőre; bensőséges és olyan érzés, mintha kimaradtam volna valamiből.
De az igazi ökölcsapás csak ezután jön; az esküvő szó visszhangot ver a fejemben, szerintem el is sápadok, tátott szájjal meredek rájuk. – A jegyese vagy? – kérdezem Yana-tól, aki boldog vigyorral tolja tolja az orrom alá a kezét, ám a vigyora lefelé fordul, amikor közli:
- Még nem jegyzett el a kis butus – rebesgeti a szempilláit, már nem rá figyelek, hanem arra a gyáva féregre, akinek keze a kézfejemet cirógatja és még így is túl heves szívdobogást okozva ezzel számomra. Némán, a dühtől feldagadt arccal követem, ahogyan az ismeretlen épület ismeretlen folyósóin cikázik, aztán végül kikötünk egyen, ami semmivel nem másabb, mint a többi.
- Mire volt jó ez a szar indok? Tudtommal nincsen semmi mondanivalód számomra – emelem magasra az államat, tincseim a homlokomat csiklandozzák. Ezerszer elterveztem a pillanatot, kiéleztem a legbántóbb szavakat és most mégsem jönnek a nyelvemre, mert ő úgy néz ki, hogy attól elszorul a szívem. És nem, nem bántanám, soha, de soha, mégis folyamatosan azt teszem.
- Amúgy is, mi ez az esküvő baromság? El akarod jegyezni ezt az idiótát? – tépek a saját hajamba, csak azért, hogy ne az övébe kapjak, talán annak rosszabb vége lenne, mint pár kihullott hajszál, talán csókba fordulna… A levegő túl kevés, marja a tüdőmet az öltöny, kigombolom, de nem elég, jönnek a falak, a folyósó túl keskeny, én pedig idegesen kapkodom ide-oda a fejemet, mígnem az erkélyen kötök ki; kicsi, de legalább csak egy oldalról határolja fal.
Cigarettát kapok elő, rágyújtok, miközben a korlátra helyezem a súlyomat, hátra sem nézve szívom a bagót, a szívem valahol ottmaradt vele abban a VIP szobában, ahol úgy ugrott ki az ölemből, mintha megégettem volna – vagy mintha szégyellene engem, az egészet, a vágyait, saját magát.
- Még azt is elfelejtetted, hogy meghívtál erre a rohadt estélyre… - és úgy mondom ezeket a szavakat, mintha csak ez lenne az egyetlen bánatom, mintha emiatt zárkóznék be a szobámba, mintha emiatt nem engedném be Kockát, mintha emiatt lennék az, aki éjfélkor kisurran olyan helyekre, amikről nem beszél…
Boszorkány

Oakley Zubkov
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
arthur gosse
Hozzászólásaim száma :
66
Pontjaim :
48
Pártállás :
  • Semleges

User név :
vivins
Fő képességem :
akaratátvitel
Korom :
30
Foglalkozásom :
chemist

Oakley Zubkov

Elküldésének ideje -- Hétf. Ápr. 06, 2020 8:21 pm
Yana úgy simul hozzám, mintha a szmokingom része lenne, szinte érzem a testéből áradó hőt ahogy a parfümjét is ami pontosan annyira émelyítő, mint amennyire egy parfümnek émelyítőnek kell lennie ahhoz, hogy a másikat kicsit elbódítsa. De nem rossz értelemben. Egyszerűen ezen a nőn minden tökéletes. A frizurája, az arca, a sminkje ahogy óvatosan beszívja az alsó ajkát amikor kér valamit – és mindezt úgy, hogy a fogain nem marad semmi rúzsnyom. Yana a tökéletes választás. Ezt apám is így gondolja, hiszen amióta hivatalosan is együtt vagyunk azóta egy kicsit megenyhült az irányomban, sőt még képes volt a vegyész mesterképzésen szerzett eredményeimmel villogni az egyik kliensének úgy, hogy én is ott voltam mellette. Először is maga a tény, hogy még emlékszik rá már önmagában meglepő. Másodszor, hogy ezt meg is említi valakinek és közben átkarolja a vállamat majd elismerően megveregeti az oldalamat...különös. Kerestem a fintort vagy a szájának a rándulását ezen dolgok közepette, de elmaradtak. Elmaradtak, mint az az érzés amit vártam, hogy hatalmába fog keríteni ha eljön ez a pillanat. Boldogan mosolyogtam rá meg Yanára – de belül teljesen máshol jártam.

- Na, Oaaaak – megint az a lebiggyesztett ajak amit aztán tudatosan beszív, hogy manipuláljon én meg hagyom magam - mert Yana a tökéletes választás – és közelebb hajolok hozzá, miközben Ő a fejünk fölé tartja az iPjhone 11 Pro-ját és lő egy szelfit – Hmmm – most meg ránagyít a saját arcára, az orrára meg a pórusaira, hogy minden tökéletes legyen mielőtt posztolná az instára.
- Talán ezt Te is posztolhatnád – dugja az orrom alá a képernyőt én meg csak beleegyezően hümmögök egyet Ő meg persze észreveszi, hogy megint nem figyelek mire az ujjai a combom belső felére csúsznak, az ajkai meg vészes közelségbe kerülnek a fülcimpámmal. Aztán hirtelen megint csak Téged látlak, a Te ajkaidat érzem és muszáj megráznom a fejem és a vodkáért nyúlnom. Yana sértődötten elhúzódik.

Pár perccel később már apámmal beszélgetünk – Yana csak csilingelve kacag valami régi sztorin, aminek talán a fele sem igaz. Apám szereti kicsit kiszínezni az eseményeket úgy, hogy aztán Ő tűnjön a hősnek, a lángelmének, aki nélkül az a valami nem történhetett volna meg. Yana pedig nevet én meg csak vigyorgok, ujjaim ütemesen járnak fel-le a lány oldalán. Szeretem ezeket az esteket – szerettem ezeket az esteket – de jelenleg inkább vonulnék el a szobám négy fala közé – mármint abba a szobámba ami a Zubkov villában van, nem pedig a másikba – és szépen lehámoznám a lányról a ruhát, hogy aztán az ágyba zuhanhassunk és lehunyt szemmel élvezhessem ahogy megfoszt az ingemtől. Miközben azt látom, ahogy Te fosztasz meg az ingemtől.

Annyira elmerülök a gondolataimban, hogy észre sem veszem ahogy apám elhallgat, ahogy Yana is abbahagyja a nevetést. Végül a Te hangod ránt vissza a valóságba és üt arcon olyan erővel, hogy egy pár másodpercig köpni-nyelni nem bírok. Szinte alig merek Rád nézni. Azóta a Nymph Bar-os eset óta igyekeztelek kerülni, ami igencsak nehéz volt, hiszen mégiscsak egy helyen éltünk. Az este után pedig majdnem egy óráig álltam a zuhany alatt, hagytam, hogy a forró víz leégesse a bőrömet és vele együtt az ujjaid és az ajkad érintését. Szinte már a bőrt is lemartam magamról úgy sikáltam a szivaccsal magam, de már akkor tisztában voltam vele, hogy teljesen felesleges amit csinálok. Ahhoz, hogy kiirtsalak magamból sokkal mélyebbre kellene ásnom – már ha igazán akarnám.

- Titan – biccentek és igyekszem figyelmen kívül hagyni, hogy mennyire rohadtul dögösen festesz szmokingban, hogy az apám mennyire jókedvvel néz Rád. Rád akiben igazi kék-vér folyik, aki mégis úgy tekint a fattyú fiára, mintha az is nemes lenne.

- Jajj, Oakley – Yana keze kígyó módjára kúszik fel a mellkasomon miközben a szemét le nem veszi Rólad – Minden barátod ennyire szeret túlozni? - elneveti magát. Nem hülye, de tökéletesen játssza a szerepét. Mert Yana a tökéletes választás - Te biztosan Titan Archdeacon vagy, Oakley már sokat mesélt rólad. Örülök, hogy megismerhetlek, én Yana vagyok – a kezét nyújtja feléd, elvárja, hogy kezet csókolj neki közben én is a reakciódat várom. A tekintetem lustán siklik végig rajtad még egyszer – talán már megint elég vodka van bennem ahhoz, hogy ezt megengedjem magamnak.
- Jótékonykodás, azt hiszem a leukémiás gyerekeknek – vonom meg a vállam, mert egyébként tényleg nem tudom, hogy pontosan mire fel adakozik – A lényeg, hogy a legdrágább és legkülönlegesebb piákra mennek majd a licitek úgy – itt az órámra pillantok, aminek értéke vetekszik egy átlag washingtoni ember féléves fizetésének összegével – másfél óra múlva kezdődnek. Yana – itt a szőkeség felé fordulok – Rágyújtanék Titannal odakinn, addig légy jó kislány – rávigyorgok, mintha valami bennfentes poén lenne köztünk, mintha lehetne bármilyen titkos nyelvünk, mintha tényleg egy pár lennénk de Yana csak felhúzza a kis fitos orrát a cigaretta említésére.
- Azért remélem az esküvőig leszoksz arról a büdös cigiről – meglegyint én meg ledermedek az esküvő említésére, mert az oké, hogy az anyámmal – mostohaanyámmal – előszeretettel boncolgatják a témát de nekem még mindig eszem ágában sincs elvenni. Most nem igazán merek Rád nézni és ahogy ellépek melletted az ujjaim gyengén érintik a kézfejed, mert bár napok – sőt hetek – óta megpróbállak kiverni a fejemből, most hogy itt vagy – meg ilyen mocskosul dögösen nézel ki – képtelenség nem megérinteni. Még ha csak a kézfejedet is. Nem állok meg és nem nézek hátra, hogy követsz-e csak töröm az utat a tömegben egyenesen egy kihalt folyosóra, ahol már alig jár valaki – mert bizony van közelebbi erkély is ahol cigarettázhat az ember, de hát Te is tudod meg én is, hogy nekünk most nem egy olyan erkély kell, ahol mások is vannak. Mert talán ideje lenne bocsánatot kérnem vagy valami hasonló.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Ápr. 02, 2020 9:30 pm
Oakley & Titan

Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó – tartja a mondás, én pedig cigarettával a számban, füstfelhővel a nyomomban mászom ki a bérelt kocsi hátsó üléséről. Ez most az ildomos fajta cigaretta, ám az estét nem bízom a véletlenre; megtörlöm az orromat, az ujjamra tapadt port gyorsan az ínyembe dörgölöm – kicsit drága ilyesfajta szórakozást pazarolni.
Úgy nézek ki, mint egy kibaszott pingvin; öltönyben hasítok, feketében, mert a szürkében póznáról szaró galambnak éreztem a magam, a homokszínűben homokosnak, a kék pedig olyan volt, mintha ki akarnék mászni a tömegből ezzel a király-árnyalattal, így hát maradt a fekete, némi fülkarikával, giccses aranylánccal, Rolex-szel, amit még apám küldött karácsonyra. És hé, el ne merj ítélni, a kisujjad amúgy is semmire való, nekem pedig szükségem van a státuszszimbólumokra!
A bejáratnál szokásos tagbaszakadt ruszkik állnak, kőbe faragott arccal, túl nagy állal, böngészve az eléjük tartott listát:
- Titan Archdeacon – vetem oda foghegyről a nevemet, a cigarettát két lusta bokor közé dobom. A férfi metsző pillantással követi az ívét, de a nevem a listán van, nem szól, csak beenged, hogy ott majd úgyis elintéznek.
Végtére is, nem téved nagyot.
Vegyész kerül, amióta majdnem történt közöttünk valami említésre méltó – én pedig nem az a fajta kutya vagyok, aki lohol a gazdája után. Más esetben vigasztalódnék, külön telefonkönyvem van erre a célra – nem, ennyi nevet nem érdemes a telefonban tárolni -, de most a Netflixbe és az Xbox-ba fojtom könnyeimet, a papucsomat dobálom azok után, akik idegesítenek – tehát a lakótársaim már menekülnek előlem.
És nem, ez még kibaszottul nem elég, mert az a mocsok az álmaimba is berágta magát, ahol az eseményeket nem szakítja félbe sem Esme, sem Kocka és nekem ezerszer kell lepedőt cserélnem. Nem beszélve arról, hogy a szívem is olyan furán van, húzza a mellkasomat, kicsavarja a levegőt a tüdőmből – elég egy gondolat is, nem kell hozzá Oakley jelenléte.
Átvágok a tömegen, fel akarok készülni, hogy élesben találkozunk, hogy meghívott az apja egyik gáláns partijára, én pedig nagylelkűen eljöttem, na nem, mintha három nap után nem fért volna rám egy kis zuhany meg némi emberi külső. Erre BUMM! Ott van a tömeg közepén ő, ujjai aranyba csomagolt nőre tekerednek; olyan az alakja, mint valami élő szobor, a haja ingerlően omlik le a hátára, az egész nő vakító jelenség.
Persze nekem ettől csak elszorul a torkom, menekülnék, vagy legalábbis eltépném Oakley kezét a nő derekáról, magammal rángatnám valami kibaszott sarokba, lecseszném és megcsókolnám, de Zubrov papa észrevesz, felém int. Kényszeredett mosollyal az arcomon lépek oda hozzájuk, a tekintetemmel kerülve Oakley-t.
- Mr. Zubrov, Oakley – biccentek feléjük, tekintetem a nőre csúszik, felvonom a szemöldökömet. – Mondd csak, Oak, nem volt elég valami gyönyörű nő, neked egyenesen a Napistennőt kellett idehoznod? – csak egy pillanatra nézek a férfira, akihez a kérdést intézem, már ez is elég ahhoz, hogy visszanyeljem a kibaszott jelzőt a napistennő elől. A szavaim bókolnak, a hangom nyers és metsző éle van, nem hiába lép le egy pincér takarásában Mr. Zubkov.
- Tulajdonképpen apád miről is ad partit? – kapok le én is egy pezsgőt, lehajtom, az alján ülő epret gondosan visszaköpve; gusztustalan a sok kis pihe és mag rajta. Kicsit sem feltűnő, ahogyan a tömeget pásztázom, kerülve azt a tekintetet, azt az arcot, amelyik a legjobban vonzana engem, amelyiknek illata most is a bőröm alatt van…

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

Oakley & Titan
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Titan && Oakley
» Titan && Marjory
» opal && oakley
» Titan && Sveta
» Ivan & Titan

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: