Elküldésének ideje -- Szer. Júl. 22, 2020 11:10 am
Ivan & Titan
... and now I beg to see you dance just one more time
Fikarcnyi kétségem sincsen aziránt, hogy most ő táncol az én koronámban, a királyságom arany palástjába burkolja magát. És kibaszottul jól áll neki, ahogyan felülről mered rám fakó kék szemekkel, pörgeti a perceket, pedig én könyörögnék némi vánszorgásért. Ha Ivan egy lyuk lenne a járdán, feltétlen beleesnék – ennél az átvitt értelemnél nem vagyok hajlandó tovább gondolkozni, inkább csak nézem a csészealakra görbülő száját, meg a magasba szökő szemöldökét. - Fukarnak neveztél? – kívánkozik ki egy vihogás az ajkaim közül, igazából elég rekedt és megcsúfolása önmagának. A szívem hamisan ver, mint a templom rosszul megütött harangja, túl kileng attól, amit az ölemben tekergő kígyó csinál. Nem, ez a kígyó most kivételesen Ivan és nem pedig testem kedvenc része, a nők kéjrúdja, az örömbotja, Mozart varázsfurulyája… - És mi lenne, ha csak az előttiről lenne szó? – morgom, többre nem telik, mint ez a vágytól elmélyült hang. A tekintetem az övébe mélyed, olyanok vagyunk, mint egy elbaszott kirakós remekül összeillő darabjai, csak túl sok helyen sérültek, amikhez nincsenek passzoló részek. Az idegszálaimon jár keringőt az érintésével, ott rúg belém, ahol a legnagyobbat nyögök, ő meg olyan elégedettem dorombol, hogy a fülébe harapnék. Aztán tényleg a fülébe harapok, jácintíze van. A nyelvem körülfonja a cimpáját mielőtt visszanéznék rá. Kellően erős, hogy a pillantása kimosson belőlem minden mást, erősebb, mint a porok, amiket mocskos alagsorokban keverünk, annyira erős, hogy szégyentelen módon hajlandó lennél behódolni az előtt a gyönyör előtt, amit nekem tudna adni. És megharapnám. Ezerszer. De ne aggódj, a vért is lenyalnám a sebről. - Megérzés – rántom fel most csak az egyik szemöldökömet a ravasz mosoly láttán, hogy lapul a fűben a rókakoma. Mégis tetszik, hogy nem bújik birkajelmezbe, a jellemének valósága karcolja a torkomat – és még szűkebbé teszi az alsómat. Ezt nyilvánvalóvá teszem azzal, ahogyan csípőmet az övének veszítem, ahogyan rángatom le róla a közönyösség álcáját és egyszer csak ott van, ő maga, vágytól duzzadó ajakkal… A keze körbe fonja a férfiasságomat, igyekszem nem belesóhajtani a nyakába, hogy oldódik a feszültségem, de egy sziszegés kiszökik a zárt ajkaim mögül. - Nem könyörgök – szűröm a fogaim között, ahogyan a fogai a nyakamat karcolják, szívják és olyan érzés kerget, mintha ez a nyelv mélyebbre hatolna a bőrnél. – Csak nem fogom magam vissza azért, hogy megszerezzem azt, amit akarok – most én marok a nyakába, az álla alatt, az érzékeny bőrbe harapva, vért serkentve. Nem finomkodok, a farkasom remeg, nem csupán izgalmában, hanem Ivan illatáért, az érzésért, hogy ő nem várja el a visszafogottságot, a kereteken belül maradást. Összecsókolódzik a szánk, folyamatosan arról papol, hogy ő mit rángat ki belőlem. Én pedig erőszakosan meg akarom mutatni, hogy ő sem tudott jobban közömbös maradni, mint én; körmeim végig szántják a hasfalát, követelőzően másznak be az alsónadrágja alá, tudva, hogy mire akarnak rámarkolni. - Szóval akkor ez csupán a véletlen eredménye? – zárom össze ujjaimat a kemény végtagon, miközben magam felé húzom. – Azt ne mondd, hogy a klubban is így mászkálsz, drága kis Igorom… - morgom bele a nyakának a bőrébe, mielőtt a székbe kényszerítem és az ölébe nem mászok. - Nem gondolod, hogy egy sliccel több van felhúzva?
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Hétf. Ápr. 27, 2020 7:07 pm
+16 Felröhög, mocskosan, fogatvillantóan, kicsit följebb is emelkedik tánc közben, hogy felülről bámulhasson le a férfira, fölényesen belekapva azokba a szemekbe amikbe bele tudna szeretni, ha arról lenne szó, és amit gyűlölni tudna minden egyes pillanatba, amikor éppen nem szereti. - A fukar kurva eget. -Nevet tovább bármilyen vádló él nélkül, könnyedén és szórakozottan. - És ha a vacsora pénzbe kerül, akkor mégis hogyan lenne lehetőség az utánnára is? - Úgy emelkedik meg a szemöldöke a magasba, mintha egyáltalán fontolóra venné ténylegesen, hogy a férfi szexelni akar vele. Neki egyelőre ez csak egy izgalmas játék tét nélkül, persze nem lenne ellenére, ha el kellene mélyítenie a táncát, ha többé már nem csak egy bemutató lenne, hogy megéri-e a pénzét, hanem valami más: húsdarab, szexbábú, érték. Mindegy, hogy mi, csak ennél több akar lenni, ha egy leheletnyivel is, de több, mint egy sztriptízbárban táncoló alak feledhető testtel és arccal. De nem felejti, hogy akármennyire szeretne más lenni, itt most neki bizonyítania kell, éppen ezért rendíthetetlenül dörgölőzik a másikhoz, tökéletes válaszokat váltva ki a férfi testéből, amitől aztán elégedetten sóhajt föl. Erre várt, erre számított, valahol tudta is, hogy ez fog történni, hiszen kevés olyan alak van, aki egy test mozdulatára ne válaszolna, még ha meggyőződése is, hogy a másik nemhez vonzódik, elég egy jól irányzott pillantás és egy tökéletes mozdulatsor, máris megmozdul benne valami. Ő pedig megmozdított valamit Titanban, ezt tisztán látja, serényen adja is alá a lovat, minden kéjes pillantással, elfulladó levegővétellel. Akarná, hogy megharapja, hogy durván belé marjon, hogy a foga fehérjét kimutassa, nem félne tőle, egy másodpercre sem tudja rabigába hajtani a fejét, hiába a főnöke, hiába arrogáns a kisugárzása, Ivan dereka nem hajolna, inkább törne, mintsem behódoljon. Tökéletes játék lenne ez közöttük, folytonos harc, civakodás, türelmetlenkedés, forró csókok, erős pofonok, verekedés és forró szex, cigaretta füst, szétszórt porok. Még az ajkait is megnyalja, olyan valósan tudja vizualizálni maga előtt. - Ez csak egy érzés.- Ravasz mosolyra húzza az ajkát, nem ellenkezik, nem is helyesel, de azért elég sejtelmes, hogy sejteni lehessen nem ő a legszentebb dolog ezen a világon. Messze nem a legszentebb. A legmocskosabbhoz ezerszer közelebb áll, saját magát tartja a hívogató bajoknak, jobb vérszívó lenne itt bárkinél, csakhogy ő vér helyett a másik lelkét szipolyozná. Hetykén rántja a vállát, de ebben a pillanatban már nehéz érdektelennek maradnia, a férfi túl játékos és izgató, neki feszül, és ő érzi, hogy belőle is mit vált ki a közelsége, a csókja, a hatalma. Leginkább ez izgatja, a férfi közelében lévő hatalom, amibe Titan megmártózik, nem csak mártózik, egyenesen fürdik benne. Királyként tündököl, ő pedig képtelen ellenállni a gyémántok csillogásának. Ezért csak izgatottan nyög egyet, ahogyan a másikra tapint, ujjai marokra zárják nadrágon kívül, pillantása igen kívánós. - Már így is könyörögsz érte, a tested könyörög helyetted is, és ez... pont elég Titan. - Hajol rá a férfi nyakára, óvatoskodás nélkül harap bele, szívja meg, egyszerűen megjelöli, ha a másik nem küzd ellene, és ha küzd is, izgalmas verekedésbe keveredhetnének. Nem lenne az ellenére. - Számít egyáltalán, hogy mim nagy, ha ilyen állapotba tudlak hozni? - Rekedten csókol rá a másik szájára mielőtt a felsőjébe kapaszkodva fel nem rántaná, hogy igazán sietősen csatolhassa ki az övét.
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Szer. Ápr. 15, 2020 6:46 pm
Ivan & Titan
A klisém kellőképpen kiborítja; úgy forgatja a jégbe fordult szemeit, ahogyan az öklét mártaná meg a járomcsontomban. Az ajka úgy görbül, hogy az enyém tőle felfelé vándorol; nyilvánvalóan szánja azokat, akiknek versekre van szüksége a hódításhoz. Vagy akiket versekkel lehet meghódítani. Akkor nem látta még a Tinderemet. - Nem, ugyanis az étterem pénzbe kerül, a vers meg ingyen van és amúgy is, te nem vagy az a boros fajta, meg én sem – gúnyos mosoly tódul az ajkamra, eléggé illetlenül, őt megalázva, holott igazából csak a saját vágyainkat burkoljuk ilyen bántó köntösbe. – Részemről mindkettőre van lehetőség, de ha te csak az egyiket igényleg... – emelem védekezően magam elé a kezemet, közben ügyelve a mimikámra, nehogy egy áruló kacaj-kezdemény is kiszaladjon rajta. Pedig nevetnék, borzalmasan belenevetnék a nyakába, tökéletes előétel lenne, gyanítom, vacsora helyett is őt vágnám az asztalra. És pontosan olyan kihívó, hogy bele akarjak harapni, tesztelni, hogy ez nem-e csak a világnak szól, mint egy nyers felvágás. Macskamódra dörgölőzik hozzám, de őt nem morgom meg, hanem lustán hagyom, lenyelve a dorombolást, lenyelve azt, hogy lecsippentsem róla a törölközőt, amúgy is, miért van arra szüksége… Úgy vonzz magához, mint éjszaka vándorlót a lámpa fénye, talán mert olyan dolgokat ígér a tekintete, amire mások gondolni sem mernek. Ujjam a nyakára kulcsolódnak, úgy szorítom, mintha muszáj lenne, holott ez egy parancs magamnak, hogy ne vándoroljak lejjebb, át Ivan testére. - Miért érzem azt, hogy magad vagy a manipuláció kibaszott mestere? – kerülöm a kérdésre való válaszadást, talán a farkam tényleg értékeli a művészetet, legközelebb tesztelem, hogy mit szól egy Klimt-hez. De most jobban érdekel a lusta szempilla, ami alól felnéz rám, a tökéletes időzített nyelv, ahogyan végigfut az ajkán… Vagy az, ahogyan az említett testrészemre mered – nyomdafestéket nem tűrő szavakat ígér -, ami erőteljesen cibálja a nadrágomat és kitörni akarna a bezártságból. - Azt akarod, hogy kérjem, ugye? Hogy könyörögjek érted, hogy valaki akarjon téged, úgy istenigazából – morgom az arcába, a nyelvébe, amik a bőrömön táncolnak, nedves, égető csíkkal pecsételnek meg, a csípőmet feljebb tornászom; ha az eszem nem is, a testem valóban könyörög azért, hogy folytassa. És egy borzalmas átverés alanyának érzem magam. Aztán a szája túl közel kerül, veszélyes és kínzó közelségbe, a tekintetem már nem találja meg, olyan közel táncol. - Én az a fajta vagyok, Ivan – most először hibátlanul mondom a nevét -, aki megkapja, amit akar – elfojtom a nyögést, élt adok a szavaimnak, de közben ujjaim a fenekénél fogva nyomják közelebb magamhoz. A csípőnk egy ritmust dalol, a fogai az ajkamba mélyednek; belerándulok a fájdalom és a gyönyör groteszk keverékébe, abba, hogy a vérem valósággal perzseli az ereimet. Kezét a férfiasságomra húzom, amikor megkérdőjelezi, hogy csak a szám nagy, a nadrágon keresztül köré fonom az ujjait. – Nézd csak meg magad! – lomha kacsintás, tényleg nem telik többre, ahogyan az ajkam az övére siklik, mert sosem voltam az önkontroll birtokosa, vagy csak remekül rásegít érzéseimre a babasegg színű tabletta. Az ajkunk erőszakosan táncol össze, túl durván, a fogak összekoccannak, körmöm a nadrágja alá mászik, borzolja az érzékeny részt, mielőtt a lényegre térne. Mert ez minden egyes bosszantó és kihívó szavának az eredménye; hogy csak még jobban akarom őt. - És te Ivan; neked is csak a szád nagy? – dörmögöm bele a csókba, aztán kipattintom a nadrágja gombját. Édes gyönyör a kibúvó gomb hangja.
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Szer. Ápr. 08, 2020 4:02 pm
Az égnek emeli a tekintetét, a sok klisés pillanattól öklendezni is tudna, de természetesen visszafogja magát és csak pofátlanul elfintorodok, kéretve magát, mintha egy kiéhezett picsa lenne akinek kedves szavakra és olyan bókokra lenne szüksége, amiket a férfi már másoknak is elsütött őelőtte. - Meg étterembe viszel és drága bort veszel? -Emeli magasba a szemöldökét, ezzel vetítve maguk elé bizonyos elképzelt forgatókönyveket. - Az a fajta srác vagyok, aki jobban igényli a vacsora előtti szexet, mint az azutánit. - Kihívó, mindig olyan nagyon kihívó, ezen még a másik arroganciája sem enyhíthet semennyit. Sőt föltüzeli, elképzelhetetlenül feltüzeli, kapcsolókat olt le benne, míg másokat föltornázik míg kötelességtudóan, meg egy kicsit izgalmasan dörgölőzik a másikhoz, szinte követelve elismerő érintéseket, elismerő gesztusokat, elismerő rándulásokat. A teste bizonyos eberekben hullámokat generál, másokban kőfalakat húz föl, benne meg lágyan csordogáló patakként ered végig. Az arca élesen tudna roppanni, ha a másik jobban szorítaná, érzi a szorításban a dühöt és a felsőbbrendűséget, a dominanciát amit Titan a világnak üzen és amit a világ nem mindenféleképpen akar befogadni. Ivan megteheti neki, amit szeretne. Behódolhat, bármit elviselhet, ha a férfi igazán szeretné, és akárhogyan is nézi, a másik igazán szeretné. Nem fog a férfi erőszakos ujjaira, megállítja magát a dörgölőzésben, tekintete a másik szájára siklik, tudja, hogy mit kell tennie, hogy milyen hízelgéssel simíthatná el a másik dühös fölényességét. Hosszú pillái alól néz föl vágyakozva, mintha életében nem akart volna mást, csak Titant, ujjai engesztelve siklanak a másik mellizmain. - És mondd csak.. - Búgja áhítatos, sejtelmes tekintettel. - Ez a kettő nem ugyan az? A táncomnak egyetlen művészi értékelője van bébi, és akár tetszik neked, akár nem.. ez bizony a farkad. - Tökéletes időzítéssel nyalja végig a saját ajkait, pillantása az említett testrészre siklik, majd vissza merészen Titan mélyen berántó tekintetébe. Ujjbegyei egészen közéjük ereszkednek, céltudatosan, lélegzetét a másikéhoz igazítja mielőtt elé térdelne, onnan pislog fel bűnös tekintettel, ezernyi titkot ígérve, ezernyi megbánható pillanatot, forró, felejthetetlen másodperceket, fülledt nyögéseket és hosszan tartó kielégülést. Éppen csak nincsen miért megtennie. Hiába zongorázik a férfi fölött, hiába játszadozik vele, mint kutya a csonttal, nem fogja elfogyasztani, amíg nem lesz fogyasztásra alkalmas. A nyelve azért kihívóan siklik a másik bőrén, tengersós érzést csal a nyelve hegyére, kíváncsiságot szór a szemeibe, megvakul tőle. Felkuncog, látja a másik szemében az értetlenkedést, érzi a saját vérében a megoldódó tabletta tüzét. - Miért ne kérhetnéd? - Simul hozzá, amikor a szájuk már olyan közel van, hogy érzi Titan édes leheletét a saját száján, érzi azt is, hogy mennyire kielégítő lenne a szájára csókolni, hogy a foguk milyen intenzíven koccanna össze, hogy harapnának, marnának, karmolnának finomkodás nélkül. Belemosolyog hangos nyögéssel a kérdésbe, csípőjét a másik ritmusához igazítja, ellentétesen mozogva, tökéletes dörzsölést érve el. - Miért, te az a fajta vagy? - Nem bírja ki, közelebb hajol, fogai a másik szépen ívelt szájába tépnek játszadozva, hogy aztán húzódjon el tüzes, türelmetlen tekintettel. - Te ilyen fajta vagy? Akinek csak a szája nagy? -
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Kedd Márc. 31, 2020 5:50 pm
Ivan & Titan
Hahota omlik ki a torkomból, aranykacaj, beterít mindent, meglágyít mindent, esetenként megkeményít mindent – mikor mire van szükség. Mindez a válaszom a pimasz módon kunkorodó szemöldökére, az ajkára, ami alól kiszöknek habszín fogai; a férfi maga a megtestesült incselkedés, egy játszámára kialakított tökéletes játékos, a kérdés az, hogy mi faragta ilyen élesre és furfangosra. - Neked még verset is írnék, angyalom – kacsintás, újra feltérképezés Iván testére vonatkozón, mintha ezalatt a fél perc alatt csökkent volna a vonzósága és ennek önnön tudata. Mondjuk az ő számára írt verset nem lehetne publikálni, valószínűleg csupa mocskos szó és kép lenne, meg mozdulatok, amik nem valók nyomdába – pontosan azt, mint a fejemben. - Felőlem Igor, egy kecskepásztor is lehetsz, ameddig tudod rázni a seggedet – pergő nyelvvel szaladok neki, de nem dühöngő bika módjára, ahhoz nem eléggé élesek a szavaim, inkább csak körmönfontak, válaszok és lépések egy játékban, amiben nincsen győztes. Kacsintása kedélyborzoló, hát még a tánca; kibaszottul nem erre a színpadra való, ez neki egy kalitka, de kétlem, hogy egy művészeti egyetemre másként bírna tekinteni. A mi fajtánknak nem ez való. Úgy dörgölőzik, mintha ettől pénz nőne a hátamon, vagy legalábbis a nadrágom emiatt dagadna, nem pedig attól, hogy mit vált ki belőlem. Minden egyes mozdulata taktikával fűszerezett, az ujjai a hasamon, habár felszisszenek, amikor a körmök az izmokat karcolgatják, hogy utána rögtön végig húzhassam nyelvemet az ajkamon. A tekintetünk összekapaszkodik, még ez is harcol, nem a dominanciáért, ki tudja, miért, de széttépném; minden tekintetben. Megfeszítettem nyakába szökik a nyelvem, miközben az övé a tablettát kanyarítja a gyomra felé. Éppen csak egy apró, lusta simítás rajta, hogy hátra dőljek, hogy a behízelgéstől a szememet forgatva markoljak arcára, megszorítva, mert kötelességemnek érzem, hogy ne becsüljön alá. - Attól, hogy feláll tőle, még nem azt jelenti, hogy művészileg is értékeltem – rándul meg a szám széle, ahogyan ujjaim lecsúsznak az arcáról, de nem jutnak tovább a nyakánál, ahogyan a sima, néhol borostával acélozott bőrt karcolgatom. Búgó hangja érdekes húrokat pendít meg bennem, a legrosszabb énemnek dorombol, de az csak ugatni tud; ő még nem tudja. - Miért kellene kérnem? – furcsa kérdés, igazából őszinte döbbenettel borul le a számról. A szex és a kielégülés az életemben olyan dolog, ami jön és megy, különösebben nem kell érte tennem. Ujjai a mellkasomon járják számító táncukat, éppen nézem a kacérkodást, de Ivan képtelen az ölemben maradni, lejjebb kúszik, nyelve a hasfalamat veszi hódítása céljául. Belenyögnék, esküszöm, hogy kibaszottul rámorrannék, lenyelem az érzést, mohón nézem, ahogyan nyelve tovább táncol, de a nadrág kemény széle megállítja. - Komolyan Igor, nem értelek – ráncolom a homlokomat, ahogyan közelebb hajolok hozzá, a tekintetem cirkál a szája és a szeme között, nem tudom eldönteni, melyik gyakorol rám nagyobb hatást. – Miért kérjem, ha magad is megteszed? Ha meg akarod tenni – mélyednek az íriszeim az övébe; csupa romboló jégdarabka, amik a gyomromba markolnak. A gonosznak szánt incselkedő mosoly ott virít a férfi arcán, felrángatom magamhoz a székbe, nem erőszakosan, inkább csak követelőzően, rossz játék ez úgy, hogy csakis én szenvedek benne. Ujjaim a fenekébe marnak – egy nőnek sincsen ilyen kibaszott formás feneke -, az ágyékomra nyomják, másik kezem a tarkójára markol, közelebb tolom, elég közel, hogy az ajkaink egymásnak billenjenek, miközben a csípőm folyamatos táncot jár az övé alatt. - Vagy te az a fajta vagy, aki nem csókolózik? – lehelem bele a szájába, nyelvemmel végig simítok az övén; puha, forró és illatos, mocskos dolgok tudója, orrom az övével kokettál, miközben az egyik kezem közénk csúszik. Round one.
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Vas. Márc. 29, 2020 12:05 pm
- Miért, költő vagy baszd meg? - Kérdez vissza magasra szökő, incselkedő szemöldökökkel, ajkain még ott az a pimasz vigyor, ami alól kivillannak izgalmasan fehér fogai, és élvezi, annyira kibaszottul élvezi ezt a játszmát, a fölényes válaszokat, az odamarni kívánkozó visszaszólásokat, amik karomként akaszkodnak meg a bőrén, csakhogy nem tudnak rajta igazán fogást találni, hiszen tényleg élvezi, láthatóan szórakoztatja és kicsit sem bosszankodik rajta, még csak magára sem veszik, csak folyton incselkedik a pillantásával, a mosolyával, a tekintetével, az egész testtartásával. A főnöke persze egész gyorsan és könnyedén hűthetné le, visszavonulásra késztetve Ivant, csakhogy Titan legalább annyira, ha nem még jobban élvezi az adok-kapok játékukat, belesimul a helyzetbe, könnyedén asszimilálódik visszavág, harcos páncélt ölt, és nem veszi magára a dolgokat. Tökéletes alany ahhoz, hogy Ivan igazán jól szórakozzon vele, semmiképpen sem rajta. - Ne aggódj Timothy, tanult vagyok. Inkább csak te nem ütöd meg a tökéletes mércéjét, de se baj, nem is azért fogok neked táncolni. -Úgy kacsint, mintha semmilyen vesztenivalója nem lenne, mintha nem húzhatná ki a gyufát egy-egy rossz mondattal, persze ettől nem is fél igazán, tudja hogyan kell lehűteni felmérgesedett gondolatokat, hogy miként kell élvezetes pillantásokat kicsikarni kemény tekintetekből. Ezért is fogja a táncát olyanra, amilyen, erotikus éle enyhít pofátlan viselkedésén, dörgölőzése engeszteléssel van fűszerezve, pillantása egészen felfalja a férfit, fejet ugrik annak hirtelen sötétebbé vált tekintetébe, megfürdőzik benne, közben az ajkát nyalja, íncsiklandóan feszíti a nyakát, kezével besimogat a másik felsője alá, izomrétegeket tapint ki, körmei kicsit bele is szántanak a kidolgozott hasfalba. A nyelvét nyújtja, majd nagyot nyelve hagyja, hogy a kis pirula végig karcolja a torkát, keserű nyomot hagyva a nyelvcsapja környékén. Keserűt, de egészen izgalmasat, amitől a mozdulatai még hízelgősebbé válnak, amitől már egészen az ölében ül Titannak, pillantásával igyekszik rabul ejteni a másik tekintetét. - Pedig egészen úgy érzem, hogy a magánszámom mégis csak kedvedre való. - Úgy búgja, mintha behízelegni kívánkozó macska lenne, pedig a férfi ujjai az arcát markolják, összepréselik a száját, neki pedig még csak a szeme sem rebben. Hozzá van szokva durva érintésekhez, furcsa vágyakhoz. - Miért kapnál bármit is ingyen, ha még csak nem is kéred? - Úgy kérdez vissza, mintha joga lenne rá, de a beszélgetés fonala már nem is kifejezetten érdekli, ujjai már egészen a férfi mellkasán táncolnak. Kiszabadítja magát a szorítás alól, kimászik a másik öléből, egy másodpercre felvonja a szemöldökét, mielőtt lehajolna, hogy a nyelvét a jól kidolgozott izmos has közepén húzhassa végig. Forrónak érzi a másik bőrét, fölényesnek minden rezdülését. Megállítja magát a nadrág vonalánál, onnan pillant föl vágytól megsötétedett pillantással. Újra az ajkát nyalja végig jelzésértékkel felruházva a mozdulatát. - Szóval fizetni fogsz érte, vagy megkérsz, hogy tegyem meg? - Ördögi mosollyal vár ki türelmesen, bármikor képes lenne abbahagyni, éppenséggel csak eléggé élvezi.
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 26, 2020 2:53 pm
Ivan & Titan
Ivan olyan pökhendi, hogy magam sem tudom eldönteni; pofont érdemelne, vagy nyögéseket szakajtó csókot és lepedőbe markolást, hogy érezze, ki itt a főnök. - Költői kérdés volt, de látom, szükségtelen kényszert érzel arra, hogy a hangodat hallasd – megforgatom a szemeimet, élesebb kést kapok ki a fiókból és döföm felé szavakba formálva – Gondolom ez ilyen mellékhatása annak, hogy ha senkit sem érdekel a mondanivalód, csak a segged rázása – modortalan válasz arra, ahogyan a hajába túr, ahogyan szeme piszok módon nevet rám és gúnyos morgást kényszerít ki belőlem. Legszívesebben megragadnám az arcát, összenyomva a száját, beleharapnék azokba a kínzóan telt alsó ajkakba, de mindezt csak az állandó dominanciavágyam rángatja elő. Zavar, hogy minden porcikájával fölényességet akar felém sugallani. Félrebillentett macskafejét rám szegezi, végig mér, én az ajkamat nyalom jelezve, hogy nincsen ellenemre ez a pillantás, bele sem rezzenve. Aztán Timothy-nak hív, mire ujjaim összeszorulnak az ajtófélfa körül, amibe kapaszkodom: - Timothy az apád kis… - a nyelvemre harapok, majd legyintek egyet, mintha nem érne ennyit, mintha ő nem érne ennyit, hogy mocskolódjak rajta. Kacér mosolyától csak a szememet tudom forgatni, Ivan túl éles fegyver és most minden centijét rám szegezi, várva, hogy mikor dőlök tőle hanyatt. Azt várhatja. Kóstolgat, olyan, mintha bekötött szemmel keresné a határaimat, holott, ha ismerne tudná, hogy nálam nincsenek. Lefeküdtem a saját mostohaanyámmal, egy barlangban jártam apámmal – szerinted ezekután képes meghatni akármi is? Washington polgárai az én cuccaim miatt fekszenek okádékukban, másznak be a detoxba meghalni, jó vastag bőrt, szőröset növesztettem a pofámra. Ivan persze kacsint, az ajkát nyalja – igen, nyelve útját felvont szemöldökkel követem végig -, ha képes lennék bármely varázsigét elmormolni, az biztosan a törölközőt szöktetné le a csípőjéről. A nevetése tökéletesen begyakorolt, nem mondom, hogy teljesen hatástalan, de tompává teszi az, hogy csak mérsékelten nevez jóképűnek. – Látom nem vagy tisztában a fok-mérték jelzők használatával, de sebaj, nem is ezért fizetlek – búgom bele az arcába, kihívó tekintetébe, a leheletem azokat a borzalmasan hosszú szempilláit csiklandozza. Aztán hátrébb dőlök, mintha szórakoztatna a saját mondanom és elejtek egy néma nevetést, amitől csak megrázkódik a vállad és belecsóválod a fejed. Ivan elhátrál tőlem; elfelejti, hogy hallom szívének felrezdülését, érzem az illatát, látom összeszűkült tekintetét a számra siklani – csupa árulkodó jel egy olyan kéjencnek, mint amilyen én vagyok. Beleköt a parancsaimba, megvétózza őket, én meg bőrfotelbe vetem magam, elindítva a zenét és várva a csodát. Nem úgy táncol, ahogyan azt én gondolom; úgy mellőzi az erotikát, hogy a mozdulatai közben csak arról szólnak, bennük egy igazi táncos vérével. A zene ritmusa látszóan átjárja a testét, az enyémet pedig az általa okozott látvány kelti életre, ahogy elgondolkozón a mutatóujjamba harapok. Minden egyes mozdulatába belerebben a szemem, vágyódva és testébe belefeledkezve nézem; pénzszaga van, nyereségé és még több vendégé. És közben ezek csak borzalmas gondolatok, amik arra hivatottak, hogy elnyomják az igazaikat… Nem segít, hogy az ölembe simul, forrón és tánctól szagosan, a kezem rögtön csupasz hátára siklik, mar bele a finom bőrbe. A zsebembe nyúlok a tablettáért, ő a felsőm alá, a csípőm ösztönösen megvonaglik az érintéstől. A nyelvére ejtem a babasegg színű pirulát, majd még egyet a sajátomra és folyadék nélkül nyelem le. - Anélkül is kifizetlek, hogy magánszámot táncolsz le a combomon – nézek lustán és arrogánsan a rajtam lovagló csípőjére. – És sajnos nem vagyok többet hajlandó adni azért, amit ingyen is megkapok – ragadom meg az arcát, borostája karcolja az ujjaimat, a szeme túl vonzó, a hasamon lévő keze éget és ellentmondok magamnak, de képtelen vagyok nem én irányítani. - Vagy ha nincsen zöldhasú, nincs tánc se? Az irányításmániámnál csak azt bírom kevésbé, ha faképnél hagynak.
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Szer. Márc. 25, 2020 7:11 pm
Az egyik szemöldöke pökhendin szalad a magasba a férfi éles hangja hallatán, szégyenérzet nélkül, kacérkodva pillant vissza, simogató megvetéssel a szavak súlyáért, lassú mosolyra húzódik a szája, fehér fogai kegyes jókedvvel villannak a másikra, mielőtt kínzó lassúsággal pislogna párat.- Most nekem kell megmondanom, hogy hogyan jelents be? - Undok körmönfontsággal kérdez vissza, beletúr a nedves hajába, szeme nevetős, az ajkai is nevetősek, a testtartása is mind nevetős, kinevetik a férfit, a fölényességét, a hatalmát, amit fölötte akar gyakorolni. - Azt hittem te vagy az én főnököm, és nem én a tied. - Biccenti félre kihívóan a tekintetét, látványosan mérve végig a másikat, a tökéletes köntösbe bújtatott akaratosságot. - Nem nekem kell azzal foglalkoznom, hogy hogyan jelents be, Timothy. - Kacér mosolya kiszélesedik ahogyan megnevezi, persze tudja ám, hogy a főnökét nem így hívják, vissza tudja idézni a nevét, utána járt, okos fiú, tud róla ezt-azt, titkosnak hit információkat, hiszen tudnia kellett, hogy nem egy bizonyos embernek dolgozik, hogy nem egy csapdába sétál be. Leginkább csak Titan határait feszegeti, erőszakosan, ujjait a képzelt hegedűhúrokon húzza, játszik rajta, akár egy hangszeren, veszítenie valója úgy sem igazán van, nem fél a kirúgástól, sem a következményektől, csak nagykanállal faja az életet. Kínzó játékossággal rá is kacsint a másikra, az ajka látványosan szalad végig saját alsó ajkán, éhesen, kíváncsian, próbálkozva. A törölköző bármikor lecsúszhatna a derekáról, ahogyan feszeng a másik előtt, csak felnevet rajta, nem kineveti, inkább vele nevet, lágyan gurgulázva, ezernyi szétgördülő gyémánt gurulására emlékeztet a kacaja, évekig kísérletezte ki, miként tudna tökéletesen nevetni, tökéletesen mozdulni, hogy másoknak megfeleljen. - Helyesbítenék, inkább csak mérsékelten jóképű. - Kihívóan vési tekintetét a másikéba, viszont hazudik neki. Roppant jó képűnek tartja, ezért is kacérkodik vele, ezért játszik, ezért próbálkozik, ezért feszegeti a határait. Persze tökéletes hazudozó, el tudná adni, hogy hidegen hagyja a férfi kinézete, de minek hazudjon egy olyan embernek, aki ilyen fertőben érzi jól magát, ahol ő? Édes fű ízű a lehelete, ezernyi szoknyát tudna levarázsolni egyetlen mozdulattal, ha akarna. Ivan hátán tőle apró, kellemes libabőr bontakozik ki, össze is szűkíti miatta a tekintetét, pillantása a másik vonzóan rózsaszín ajkaira siklik mielőtt hátrálna. Kaján vigyorral pillant föl a másikra. - Rövidnadrágban. A zenét te választod, de táncolni én táncolok, úgyhogy.. - Megrántja a vállát, hetykén, nagyképűen, beképzelten, aztán pedig csak felhúzza azt a nadrágot és a cipőt meztelen lábára, hogy követni tudja a férfit. A zene ritmusa lágyan kúszik be a bőre alá, felfeszegeti a húsát a csontjairól, már azt a maradékot, amit mások martaléknak hagytak ott, két lábbal dobbantva érkezik Titan elé, a teste a zene ritmusával egy ütemben mozdul, egyszerre lágyan és nagyon keményen, jéghidegen és tűzforrón. Mozdulatai kemények, jól gyakoroltak, tudatosak. Szépen felépített koreográfia, ami nem csak bárgyú csípőringásból áll, hanem igazi táncból, erőteljes mozdulatokból, tökéletes figurákból, amikbe izgalmas csípőmozdulatok vegyülnek a zene éles ritmusára.Valahol a tetőfokánál, vagyis legalább amit annak érez, közelebb táncol a férfihoz, ráül a combjaira, hozzádörgölőzve követeli az érintéseket. - Miért is ne? - Búgja félrebiccentett fejjel, a nyelvét készségesen nyújtja előre, ahogyan csak dörgölőzik és dörgölőzik, tenyere becsúszik a másik felsője alá, szemei kirobbanthatatlanok a kék íriszekből. Csak egy valaki állíthatja le, és az a valaki éppen most kínál neki pénzt.
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Szer. Márc. 25, 2020 11:26 am
Ivan & Titan
Törölköző kacérkodik a derekán, lusta vízcseppek gördülnek alá és olvadnak bele, én pedig érdeklődve, szégyen nélkül követem az útjukat addig, ameddig a törölköző engedi a tekintetemet. Arannyal hintett bőre van, az a fajta, ami drága ígéreteket táncoltat a füledbe, közben pedig leseper magáról, az érintésedet, az érzéseidet és a földbe döngöl. Úgyhogy megnyalom az ajkam, lustán, nyelven hegyével ízlelgetve a bőrömet. Pofátlan, ahogyan elnyúl a padon, a hasizmai kidomborodnak, a tekintete macska módjára cikázik végig rajtam. Talán elfelejtette, hogy ki itt a ragadozó? - A munkaadód. És mégis mi a szarra jelentselek be, seggrázónak egy bárban? Hogy mutatna ez az életrajzodban, amit megjegyzem, hogy basztál beadni nekem. Mondjuk tény, hogy kurvára nem érdekel, hogyan rázod magad a Just Dance-ban – arrogáns, pökhendi módon legördülő szavaim elviselhetetlen mosolyt festenek az arcomra. Hetykén kel fel a padról, nyilvánvalóvá teszi számomra, hogy szarik a rangomra, szarik arra, hogy kivagyok – és megnézném, hogy markolja alattam a lepedőt. Alattam. Nem felettem. Közelebb lép, ragadozómódra hajtja félre a fejét – arra a farkasra emlékeztet, aki én vagyok telihold idején, szórakozásból rókákra vadászva, sarokba szorítva nézve őket, aztán hagyva, hogy elfussanak, mert túlságosan emlékeztetnek önmagamra. Mellkasa előtt összefonja a kezét, nézem, ahogyan a bőre belegyűrődik a saját érintésébe, az arcán táncoló mosoly felhívás egy keringőre, de kár, hogy a tangót jobban szeretem. Mint kiderül, ő is. - Kimondhatod nyugodtan, hogy jelenleg nem a világot jellemezted, hanem engem próbáltál becsmérelni. De a borzasztóan jóképűt kifejeltetted belőle – csettintek a nyelvemmel, majdnem olyan, mint egy fél kacsintás, csak idegesítőbb a hangja. Az arcát az enyémhez tolja, jó közel, a szempillái éjfeketét, a szeme kivirít közöttük, lélegzete az arcommal kacérkodik. – Bú! – súgom bele a szájába, a világ egy pillanatra arra az arrogáns ajakra szűkül le, mielőtt apró kacagás szakadna ki belőlem. Ivan éhesnek tűnik és úgy gondolja, én vagyok számára az egyetlen falat, amellyel igazán jól tud lakni – legalábbis ezt sulykolja belém az arcomat pásztázó tekintete, laza vállrántása, mintha a fél világot vetné le magáról. Ajánlatától egy pillanatra leszalad a mosoly az arcomról, de csak hogy mérhetetlen gúnynak adja át a helyét. - Táncolni? – visszakérdezek, nem várok megerősítést, csupán a tekintetem futtatom le végig a testén, hasonló módon éhesen, mint ő. Keze a mellkasomra vándorol; kifejezéstelen arccal tűröm az érintését, ami egészen leszökik a köldökömig, egyik szeme felém nevet. A mellkasomat kedélyek borzolják, benne van a vágy, az önmegtartóztatás, a játék, az adrenalin – minden, amitől veszélyes játszópartnernek ígérkezem. - A rövidnadrág nem kell, a zenét én választom. És nem mész fel arra az átkozott színpadra, hanem előttem táncolsz – nem kérés, nem ajánlat, tény, közlés, kijelentés Ivan kérdésére. Mivel rá se bagózik a pénzemre, a farzsebembe vágom, egyfajta motivációs eszközként, hogy mennyire dolgozik meg érte. A jégbe mártott szemek olyan kalandokat ígérnek, amikre vágyom; lábaim kimozdítanak az öltözőből egészen a személyem számára fenttartott tintaszín bőrfotelig. Ujjaim a telefonomra kalandoznak, a hangszórókra csatlakoztatják a The Kooks-tól a Bad Habit című számot. - Plusz pénzért lenne kedved tesztelni velem egy új cuccot? Ha nagyon kiüt, aludhatsz az irodámban – rázom meg fel a zacskót, amit a kabátom belső zsebének egyikéből varázsoltam elő. Babarózsaszín seggek módjára virító barack alakú tabletták vannak neve, jelenleg névtelenek, általában az okozott érzés hatása után kapnak nevet. Ivan válaszára várva dőlök hátra a székben, máris egy cigarettára rágyújtva, olyan pózba helyezkedve, hogy ha a tánca túl izgalmas fordulatot vesz, az semmiképp se tűnhessen fel neki, noha a tekintetem teljesen mást sugallnak, várakozást, lusta figyelmet, kimondatlan, érdeklődő szavakat a személye iránt, amelyek hangosan veszítenének a vonzalmukból. - Várom, Ivan. Mutasd magad.
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Szer. Márc. 25, 2020 11:16 am
A magánszáma után kapott dollárokat az alsónadrágja pereméről egy bőrtáskába szórja, gyűrött, koszos kis bankók esnek az edzős cipője mellé, ötlete sincs arról, hogy mennyi pénzt kaphatott, csak abban biztos, hogy nem lehetett olyan rossz, hiszen csalfa női ujjak tűztek több tucat pénzjegyet a nadrágjába, éhes tekintetük pedig úgy falták föl a testén végighömpölygő izzadtságcseppeket, mintha legalább mennyei mannaként tekintetnének rá. Ivan pedig úgy játszott rájuk, mintha soha nem is akart volna máshol lenni, mint odafönt a színpadon villódzó fények és lüktető zene kereszttüzébe, mintha tökéletesnek érezné a pillanatot, semmi mást nem kívánva, mint mások testéhez dörgölőzve táncolni, női visítások és kéjes nyögések kereszttüzében. Az egyik társa a vállára csap, dicséretként, ő meg félig oldalra sandító tekintettel vigyorog a csokoládé bőrű srácra, igazi étcsokoládé, feketébe forduló éllel. Pillantásuk egy másodpercre kíváncsian akad össze, mielőtt mindkettő tovább siklana. Ivan visszatalál a bankjegyek közé rejtett megannyi kincshez, motorokat, versenyautókat, luxusyachtokat ígérnek neki, ő pedig, mintha nem tudná, hogy hamis, csalfa ujjak adták nekik, elhiszi a mesét. A zuhany alatt állva már az óceánon vitorlázik, csak a forró víz az, ami egy kicsit visszarántja a jelenbe, leégeti, lemossa róla a hazug ígéreteket, visszarántja a földre, ő pedig két lábon áll a realitás talaján. Lesikálja magáról a kéretlen simítások szerető nyomait, a kedves szavakat, a hízelgő ígéreteket, elmossa a puha ágyak ígéretét, és mire kimászik a gőztől forró zuhany alól, ugyan az marad, aki a performansza előtt volt. Nedves hajából a vízcseppek a hátán gördülnek végig, csak a derekára tekert törölköző képes őket megmenteni, mielőtt pocsolyákba sírnák a meg nem élt életüket. Kispadra ül, úgy kotorászik a táskájában tiszta ruha iránt, arrébb hessegeti a hamis ígéreteket, amik bankjegyek formájában akadnak folyton a keze ügyébe, s csak lustán, kimért tekintettel pillant fel az idegenre. Tekintete a lábszárától kapaszkodik egészen az arcáig, felfalja, megemészti és ki is köpi. - Attól függ ki kérdezi. - Felel lustán, pofátlanul elnyúlva a padon, kezein megtámaszkodva, lusta érdeklődéssel figyelve az izgalmas élű vonásokat. - Még csak be sem jelentesz, mégis mi a szarra küldenéd a fizetésemet? - Macskalustasággal figyeli a férfi fiatalos vonásait, az arcára húzódó mosolyt önkéntelenül tükrözi vissza, s fellökve magát a padról, közelebb lépked, fejét félrebillenti, a karjait a mellkasa előtt fonja össze, arca finoman kihívó mosolyba szalad. - A főnökömnek pedig nem lenne szép dolog seggfej módjára viselkednie, de hát ilyen ez a világ, nem? Ilyen pofátlan, és nagyképű. - Nem zavartatja magát, egészen a másik arcába mászik, érzi rajta a fű keserédes illatát, a dohány a torkát kaparja, megül a másik ruhájának élein, ő pedig belekapaszkodik ezekbe az élekbe, tekintete éhesen csúszik a másik mohó szempárba, és csak megrántja a vállát, kihívóan ugranak az izmai vezényszóra. - Táncolhatok neked, ha szeretnéd. Úgyis már csak takarítanak. - Nem zavarja meg a zöldhasúk piszkos szaga, szemöldökét emeli a magasba, oda sem pillant a rezgő kis ígéretekre, ujjai máris a másik mellkasára simítanak, végiga köldöke vonaláig, hogy aztán kacsintva húzódhasson el, és boxeralsót húzhasson, rá pedig sport rövid nadrágot. [b][i]- Szóval? Jössz? -[b][i] Búgó tekintetet emel a szőkés tincsek fölényes tulajdonosára, szemei egészen veszedelmes kalandokat ígérnek, izgalmasakat, sosem felejthetőket.
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Szer. Márc. 25, 2020 10:59 am
Ivan & Titan
Az éjszaka dorombol, a csillagok lenyávognak róla, a Hold rámásít, ahogyan egy utolsó slukkot szívok a cigarettából. Igen, ez most a sima fajta, nem a citrusos társával tömött hasú dohány. Hideg kúszik be a tincseim alá, beeszi magát a fedetlen bőr és a kabátom szegélye közé. Úgy nézek ki, mint valami selyemfiú, akit éppen most táncoltattak le márkás boltok kirakatairól, de az egészet megtöri az ujjamon lévő apró tetoválásból áradó hamisság, vagy a fém szúrása a fülemnél; lusta karika a cimpában. Hogy mégis miért? Mit is kell ilyenkor mondani? Baszd meg, Joanne. Nem gondolok bele, hogy hogyan kurválkodta be magát a városomba – ja nem, ahhoz még gyűjtenem kell -, hogy hogyan ragadott meg a grabancomnál fogva és cipelt el valami puccos étterembe villásreggelizni, egészséges dolgokat, csupa színkavalkádot, amitől aztán a vécét is szivárványszínbe borítod. Amúgy meg, kurvára utalom a zöld színű ételeket. Igen, a zöld gumimacitól is a plafonra másznék. Olyan dühösen nyomom el a csikket, hogy a körmöm a betonhoz koccan, kissé betörik alatta. Vicsorgok, elmondom magamban a szokásos szitkozódásomat – baszd meg, Joanne -, majd feltépem a bár ajtaját. Izzadt vágyak szaga csap meg szinte azonnal, egyfajta bódító elegyet alkotva, nyögések nyoma cirkál a levegőben, hajlakk és bőr szaga tapad az orrodra – mind az a fajta, amitől azt érzed, hogy ecetben kell zuhanyoznod. Az én arcomra mégis egy büszke mosolyt csalnak, olyan ez a hely, mint egy gyerek, mint a céljaim megtestesült épülete. Hogy sztriptíz bár? Ezt hagyjuk figyelmen kívül. Pénzköteg nyomja a farzsebemet, ez az egyfajta zöld, amit igazán szeretek. Fizetni jöttem ezegyszer, általában személyes varázsomat meghagyom Vegyésznek és Kockának, mert a végén közkívánatra én is a helyiséget kettészelő színpadon kötnék ki – és ennyi hazugság már éppen elég az életemben. Az öltözők felé veszem az irányt, egy bizonyos személyt keresve, mivel minden kibaszott alkalmazottan úgy döntött, hogy lusta elhozni a fizetését – ő pedig kurvára kápéban kérni. Úgy rontok be, mintha jogom lenne mások privát terébe tolakodni, arrogáns félvigyort vágok az arcomra, ahogyan az ajtófélfának dőlök. - Ivan Murray? – nincsen köszönés, nincsen felesleges beszéd, helyette van egy pillantás, jól szemrevételezi tetőtől talpig az előttem álló férfit, szőkébe merülő barna tincseit. Felejthető – legalábbis lenne -, de ahogyan a szemébe meredek, a félvigyorom kiteljesedik mindkét arcfelemre. Tavaszi égbolt színű szeme van, túlzó módon nagy szempillákkal, mégis botránkoztatóan vonzó módon. Máris előnyös arcélemet fordítom felé. – Meghoztam a fizetésedet. Mondd csak, mi a szarért is nem felel meg neked a banki átutalás, hercegnőm? A hajamba túrok, ösztönös mozdulat, mint amikor a macska borzolja a szőrét, nyújtózkodik, fél szeme pedig rajtad van, mert nemsokára a nyakadon köt ki. Vagy az öledben. De ne feledd, mindez tőled függ. - Nem szép dolog elráncigálni ide a főnököt – vonom felé össze a szemöldökömet, miközben kikaparom a pénzt a farzsebemből és kedélyes módon megrebegtetem felé. – Mesélj nekem szépen, jól dolgoztál a héten? Megérdemled a kis barátaidat? – még piszkosabb mosoly, még hevesebb pénzrázás. Mit is mondott Kocka? „Anyádseszeret”.