Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Titan && Oakley

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Márc. 31, 2020 5:27 pm
Oakley & Titan
Who needs to go to sleep, when I got you next to me?

Eldönt a kanapén – vagy eldőlök a kanapén, lényegtelen, újabb jele a megadásnak és a vágynak, ahogyan folyamatosan hagyom, hogy felülkerekedjen rajtam. Vonzó, ajkait az irányítás metszi élesre, a tekintete lángol, komolyan mondom; a csípőm táncol tőle, kibaszott Vegyész, ezekután baszhatja, hogy ne firtassam a mozdulatait palacsintasütés közben. Baszhatja, hogy ne másszak az aurájába akkor is, ha nincsen túl a reggeli első kávéján. Baszhatja, hogy ne akarjam a nap minden egyes percében, hogy ne rágjam fülét a háta ívébe belesimulva…
És most rám nehezedik, ez gyönyörű súly, cipelném magammal mindenhová, belecsomagolva a csókjait, amelyek lustán kalandoznak a testemen, még nem döntötték el, melyik porcikámat akarják igazán; a nyakamat, a számat vagy a csupasz mellkasomat. De ezek az ajkak marnak és kínoznak, torokhangokat kaparnak ki belőlem, ujjaim Oakley hajába kapnak, hogy a számra rántsam őt, borzalmas csatába bonyolódva.
Hagyom, hogy keze a nadrágommal kacérkodjon, noha a csípőm önkéntelen emelkedik meg felé – úgy mindene felé, ahogyan tekintetem rászegeződik, ajkaim lebiggyednek, olyan vörösek a csókjaitól, hogy nélküle képtelenek tartani magukat. Már éppen rávenném magam, hogy az ő felsője is a földön landoljon, hogy ajkammal a hasa alját cirógassam, éppen csak hízelgően, kitapasztalva, hogy meddig és mit enged…
Erre az ajtó bömbölve robban be, bele a biztonságba, a fülünkbe, a vágyunkba, a félig megkezdett mozdulatainkba, a kipirult arcunkba – szó szerint belecsap a valóság. Esme hangja eszi be magát közénk, hihetetlen, hogy a farkasérzékeimet is ennyire eltompította Vegyész, egy pillanatra a szívem erőteljesen és félelemből lódul meg; mert ő leugrik rólam. Nem tudom, hogy a szólításom kólintja-e a szíven, de úgy néz rám, mintha minimum tökön rúgtam volna.
Szégyell – és ez kellemetlen mellékízként mar a számba. Nem bírok Esme-re és Kockára nézni, ahogyan a világ legtermészetesebb dolgaként sétálnak be együtt, kéz a kézben, gusztustalan módon egymásra fanyalodva és senki sem szólja meg őket érte. Nem nézek Oakley-re, nem érdekel, hogy hova kúszik a szánalmában, a düh újra az agyamba rágja magát, mert nem tudok mit kezdeni a visszautasításával, azzal, hogy fázik a bőröm az érintése nélkül. Így hát begombolom az ingemet.
- Fogd be, Kocka – vágom neki, szinte szinkronban azzal a hazugsággal – vagy annak álcázott igazsággal -, hogy Vegyész „kicsit túltolta a vodkát”. Ez szöget ver a szívemben, akkorát harapok a számba, hogy véres íz omlik a nyelvem hegyére. – Törődj azzal, hogy a nyakad tiszta lila, Esme, te meg húzzál már el megfésülködni, amúgy is, bűzlötök a szextől – húzom el az orromat, igen, a felszabadult endorfinoknak illata van, a testem reagálna rájuk, vagy már reagált korábbna, de most visszafojtom őket, ahogyan azt is, hogy Oakley-t keresztül ne lökjem az ablakon.  
Persze Vegyész erre felkel, átkarolja Kocka nyakát, nem tudom, melyikőjüket ölném meg előbb – és nem tudom, miért vagyok irigy egy kibaszott nyakra, amikor az enyémet nem csak a keze, hanem a nyelve is érintette. És a kanapé ezzel a gondolattal hivatalosan is gusztustalanná válik, úgy pattanok fel, mintha a pokol tüze égetné a seggemet.
- Látom Titikét igencsak felbosszanthattad, Vegyész – mondja Esme felvont szemöldökkel, több van abban a buksiban, mint a mekis ételek kavalkádja, de nem mondd többet, holott ennek bőven lehetne folytatása.
Az üveghez állom, a homlokomat döntöm neki, nem szólalok meg, akkor sem, amikor Vegyész odaadja a felesemet. Még akkor sem, amikor rám néz, hogy összekoccintsuk a poharainkat; mert én csak elrántom tőle az egészet, a fejemmel és a tekintetemmel egyetemben, összepréselt ajkakkal, dühtől és megalázottságtól izzó íriszekkel. Női hangok csalnak felénk – ezt már meghallom, mert nem tompít el Oakley szája. Karok fonódnak rá, ugyanazok, amik előbb rám, de inkább polipcsápoknak tűnnek, amik magukkal rántanának, túl vékonyak és túl becsesek. És nem az enyémek.
Erre rám vigyorog.
Bukfencet vet a gyomrom, a pohár összetörik a kezemben, az alkohol az üvegszilánkok vágta sebbe nyomul.
- Ezt nem úszod meg – sziszegem Vegyész fülébe, ahogyan elhaladok mellette, egyenesen az ajtó felé, beleütközve a Feketébe, ujjai máris a mellkasomra találnak, de ez bosszant és egyben meg is ijeszt; még sosem utasítottam vissza senkit. – Ajánlom, hogy ne a kulcszörgésetekre keljek, vagy farkas alakban nyitok ajtót! – üres fenyegetőzés és lábaim már a lépcsőházat koptatják.
Vissza az elejére Go down
Boszorkány

Oakley Zubkov
Chatkép :
Titan && Oakley  Tumblr_inline_nq0du0YuOQ1rxcren_250
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
arthur gosse
Hozzászólásaim száma :
66
Pontjaim :
48
Pártállás :
  • Semleges

User név :
vivins
Fő képességem :
akaratátvitel
Korom :
30
Foglalkozásom :
chemist

Oakley Zubkov

Elküldésének ideje -- Szomb. Márc. 28, 2020 10:56 am
Most, hogy átléptük a határokat, most már minden sokkal-sokkal egyszerűbb lesz meg közben azért bonyolultabb is, mármint ha ennek itt most vége, ha holnap felkelünk valahol – talán pont itt ezen a kanapén, ki tudja – akkor minden kibaszottul bonyolult lesz. De lehet most nem szabadna elrontanom a pillanatot azzal, hogy erre gondolok miközben te éppen megint beleharapsz a számba ahogy megcsókollak. Én meg egy kicsit se bánom, hogy érzem a fájdalmat is, mert így tudom, hogy ezt most tényleg nem csak kitalálom, nem csak a fejemben létezik, mert a fájdalom mindig is arra emlékeztet, hogy ez bizony a valóság.

Rád dőlök ahogy elfekszel a kanapén, szinte már nincs olyan négyzetcentimétere a testünknek ami éppen nem ér össze. A csókokat egy pillanatra sem hagyom abba, hol a szád, hol a nyakad vagy csupasz mellkasod borítom be vele, Te meg úgy fekszel ott, hogy tényleg elhiszem, hogy azt csinálhatok veled amit akarok. Közben arra is rájövök, hogy miért szereted annyira ha Te irányítasz, mert valóban felemelő érzés, hogy az én kezemben van a gyeplő. Már azokat a felnyögéseidet is dögösnek találtam anno amikor éppen valamivel az agyadra mentem, Te felnyögtél és elküldtél melegebb éghajlatra. De azok a közelébe sincsenek annak ahogy most nyögsz egyet mielőtt újból lecsapnék rád. Mindent akarok – de most legjobban azt, hogy végre megszabaduljak a nadrágodtól és az ujjaim már munkához is láttak amikor az ajtó berobban.

Először fel sem fogom, hogy pontosan mi történik aztán megüti a fülemet Esme hangja. Elönt a méreg de csak addig amíg rá nem jövök arra, hogy pontosan mit is csinálunk, hogy a kezem épp a nadrágodban van, hogy én rajtad fekszem, hogy az ajkaidat megint csak centik választják el az enyémtől. Aztán Vegyésznek szólítasz és ez visszaránt a valóságba, boszorkányokat megszégyenítő sebességgel pattanok le rólad és esek le kanapé elé. Kész voltam arra, hogy odaadjak neked mindent, hogy elvegyek tőled mindent de arra nem, hogy ezt mások is megtudják. Arra nem, ahogy most Esme és Kocka betámolyog az ajtón vihogva, részegen, mit sem tudva arról, hogy mennyire elbaszták az egészet.

Ülőhelyzetbe tornázom magam, a hátamat a kanapé aljának döntöm az arcomat a kezembe temetem. Nem bírok most Rád nézni, mert nem tudnék mit kezdeni azzal ahogy most nézhetsz.
- Azt hiszem majd ki kell cseréltetni a zárat – hallom Kocka rekedtes hangját és végre képes vagyok felnézni, de még mindig nem Rád hanem csak az ő kettősükre, gyilkos tekintettel bár annak az esélye, hogy most bármit is felfogjanak ebből egészen biztosan konvergál a nullához – Jézusom, ti verekedtetek? Vegyész, hogy nézel ki? Titan te bántottad, nem bírtok ki öt percet sem anélkül, hogy megölnétek egymást? Vagy csak ennyire kiütöttétek magatokat? - a végén már elneveti magát miközben a nyelve néhol belebotlik a szavakba, Esme a karjába csimpaszkodik és alkoholmámoros tekintetében látok valamit, ahogy felhúzza a szemöldökét, mintha leesne neki, hogy itt kurvára nem verekedésről van szó.

- Lehet kicsit túltoltam a vodkát – végre megtalálom a hangom, kényszeredetten rávigyorgok Kockára aztán felállok, szeretnék megfordulni, hogy egy pillanatra lássalak de még mindig annyira elevenen él a szemeim előtt a kép ahogy alattam fekszel kigombolt ingekkel, hogy inkább elkapom Kocka nyakát, átkarolom és még mindig azzal a művigyorral az arcomon nyomok egy barackot a fejére. Pedig most legszívesebben kihajítanám az ablakon, szóval eléggé vissza kell fognom magam.

- De végre előkerültetek szóval még egyszer koccinthatunk Ránk – engedem el és lépek az asztalhoz hogy az ott heverő feles poharakba töltsek még a vodkából aztán mindenkinek adjak egyet, igen még Neked is átnyújtok de csak a kezedet nézem. Kocka felkiált, mint valami viking harcos holott Ő inkább valami indián lehetne de próbáld meg ezt elmagyarázni neki amikor annyira oda meg vissza van Ragnar Lothbrokért. A poharam sorba koccintom oda a többihez, Téged hagylak utoljára és végre képes vagyok Rád nézni. Bár ne tenném. Most, hogy tudom milyen árnyalatokat öltenek az íriszeid amikor elválnak az ajkaink egymástól, nem akarom többet ezt a haragot látni a szemeidben. Már ha harag. Mert egyébként teljesen jogos lenne ha haragudnál rám, ha most meggyűlölnél azért amit tenni fogok, de én erre még nem készültem fel. Lehajtom a vodkát még mindig Téged nézve amikor már újabb női hangok ütik meg a fülemet. Visszatértek a lányok is akik táncolni léptek le az előbb. Érzem ahogy vékony karok fonják körbe a testemet hátulról. Rád vigyorgok, hogy ha most utálsz akkor legyen okod még jobban utálni – mert úgy talán majd később könnyebb lesz együtt dolgozni. Közben azért érzem ahogy kettéhasad a szívem. A Szőke pedig a fülembe dorombol, elszakítom a tekintetem rólad, hagyom, hogy a vörösre rúzsozott ajkak megtalálják az enyémet. Talán ennek így kellett lennie. Bár ne így lett volna.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Márc. 27, 2020 6:28 pm
Oakley & Titan

Olyan ez, mint egy kibaszott álom, az a fajta, amelyikben ő is akar engem, amelyikben nem rettegek attól, hogy megcsókolom, ő meg elküld a francba, az az álom, amelyikben mind a ketten bátrabbak vagyunk, mint amilyennek lennünk kellene. És ez még pontosan az a fajta is, aminél már alatta elkezdünk agyalni, hogy ezt az ébredés után mennyire, de mennyire meg fogjuk bánni, soha nem mondjuk el senkinek sem, ugye, ugye mondd, hogy csak mi tudjuk…
Oakley ajkai viszont minden rozsdás képzelgésemet felülmúlják; megtáncoltatják a szívemet, komolyan mondom, az pedig kapaszkodik bele minden egyes atomjával, hogy ne múljon el ez a pillanat. A szája akárcsak az én formámra teremtett kín; nem az a puha női ajak, hanem a kemény, amely nem fél tőled, nem puhatolózik, mert pontosan tudja, hogy mit akar és mivel döglesszen meg téged a lehető legjobban, ujjai régi ismerősként köszöntik a testemet, pedig esküszöm, hogy birkózásnál több soha nem esett meg közöttünk.
Szinte kényszerét érzem a csókjának, olyan elemi erővel hat rám, hogy végül elrántom magam tőle, egérutat akarok neki adni, magamnak is, de erre ő bezárja az ajtót. Ránk zárja. Kizár vele minket a világból, biztonságos zónát ad, amelyben önmagunk lehetünk. Oakley vágyakozással néz rám, tompa módon, mint aki még az előbb megszakított pillanatban ragad, aztán újra egymásra tapadunk, mintha a másik nélkülözhetetlen darabjai lennénk.
Még előtte látom a vigyorát – te szent ég, de mocskos, de dögös -, belemosolyodom a csókba, bele is harapok, mert fájdalom nélkül nincsen játék, legalábbis az én világomban nem. A farkasom buzgón morog, mintha Oakley puszta érintése elég lenne ahhoz, hogy a legrosszabb énemet rángassa elő belőlem, az ösztönfarkast, aki megőrülne, ha most elvennék tőle azt, amire a legjobban vágyik.
Túl hevesek vagyunk, túl erőszakosan, kezek-lábak-ajkak-orrok kusza keveréke, amik egymásban végződnek és ez csodálatos kavarodás a lelkemben. Erőnek erejével esek a kanapéra, megadva neki a lehetőséget, hogy ő irányítson, én nem bánom, nem akarom elijeszteni, átlépni a határait, nem bírnék a sötétben tapogatózni, mert inkább felkapcsolnám a villanyt… Úgy zuhan bele az ölembe, csontok koccannak össze, de most elmarad a fájdalom, mintha ő is inkább elbújna – vagy eltörpülne – az érzéseink mellett.
- Én csak téged kívánlak, de kibaszottul – simítom ki a homlokából a haját, a nevetése érzelmeket borzol rajtam, olyan virágokat bont bennem, amiket gyökerestül kitépnék. A fülcimpáján táncoló nyelvem hatására felszisszen, mire még mélyebben feszítem a csípőmet az övének, hogy érezze; mennyire mocskosul akarom őt, minden lehetséges és eszetlen módon.
Erre Oakley hátrébb húzódik, bőre elmászik az ajkam elől, az pedig lefelé biggyedve keresi leghőbb játszótársát. Végül nem bánom, mert szemöldöke magasra kúszik az arcán, kihívó, ahogyan kap a lehetőségen, hogy bármit megtehet velem. Elkapja az állam úgy, ahogyan én az övét; a fejem hátra csapódik a kanapé támlájára, veszett kuncogás tör fel belőlem, mert tetszik ez az Oakley. Az ajka játékosan súrolja az enyémet, bizsergető ez a majdnem-érintés, így csak még jobban vágyom rá, a szájára, teljesen és totálisan. Ehelyett jobbat kapok; kezeket, amik kirántják az ingemet a nadrágomból, hirtelen túl csupasz leszek, de Oakley ujjai beborítanak; belebolondulok abba, ahogyan a hasamat becézgeti.
- Azt, azt, azt – súgom neki a vágytól rekedt hangon, tőle rekedt hangon, válaszul azokra a mocskos szemöldökökre, a vágytól égő szemekre, ő meg lelök, fölém mászik; konkrétan beborít saját magával és másra nem is vágyom. Úgy mér végig, de úgy, hogy…. képtelen vagyok rá szavakat találni, arra a cirógató és kínzó pillantásra, szinte megöl vele, elszorítja a torkomat, a nadrágomat, erre beszívja az alsó ajkát, ebbe már belenyögök… Rám hajol és megcsókol, még épp időben, mielőtt akaratoskodni kezdtem volna, ujja a nadrágom korcánál matat, az enyém is tapogatózó körútra indul combján, egyre feljebb és feljebb…
A világ megrázkódik körülöttünk, egy pillanatra azt hiszem, mindez a vágy nyomán jön, de hang is társul hozzá, csattanás és női kiabálás:
- HOGY BERAGADT EZ A ROHADT AJTÓ – harsogja Esme józantalan hangon, előbb hallom, mint látom őt. A jókedvem lelohad – ezt lehet szó szerint is venni -, ajkam belefagy a csókba, szinte ijedten meredek Oakley-ra, várva, hogy most mit fog lépni, hogy hogyan mászik ki az ölemből, arról nem is beszélve, hogy a szívemből hogyan fogom ezekután kirugdosni…
- Vegyész... – nyúlnék a keze után, a tekintetem az ajtó és az ölemben lévő férfi között cikáz, az ajkamra harapok, a másik kezemmel a hajamba markolok, mert tudom, mi fog ezután következni.
Tagadás.
Boszorkány

Oakley Zubkov
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
arthur gosse
Hozzászólásaim száma :
66
Pontjaim :
48
Pártállás :
  • Semleges

User név :
vivins
Fő képességem :
akaratátvitel
Korom :
30
Foglalkozásom :
chemist

Oakley Zubkov

Elküldésének ideje -- Pént. Márc. 27, 2020 5:30 pm
Nem így gondoltam az egészet, sőt talán nem is gondoltam rá, hogy ez valaha is meg fog történni. De most már nincs visszaút meg ha tudnék se mennék vissza, ahhoz túlságosan is csábító a közelséged. Ahogy a számat nézed, mintha le akarnád vadászni úgy csapsz le rá én meg a tökéletes prédaként viselkedem, megadom magam, nyertél. Vagy igazából én nyertem? Lehet nem is te voltál a vadász hanem végig én csak én nem a szokásos módon játszok, hanem a gyávábbik utat választom és kiprovokálom, hogy becserkéssz és az áldozat szerepében hagyom elejteni magam. Elég szemét dolog,nem?

Ennél már csak az a szemetebb, ahogy ráveszlek, hogy megtedd  - ahogy a csuklódat fogva utasítalak arra, hogy csókolj meg de közben magamat azzal nyugtatom és a jövőben is pontosan ezt fogom elhitetni magammal, hogy Te voltál az aki jobban akarta és amúgy is meglépted volna. De ezt már úgyse tudjuk meg, hiszen nem tudom visszapörgetni az időt – az nem az én műfajom, én ráveszlek dolgokra amiket nem tennél meg magadtól.

Teljesen más, mint ahogy elképzeltem és minden képzelgésemet felülmúlja az ahogy csókolsz, ahogy a nyelved finoman bebocsátást kér a számba, ahogy Te is belenyögsz a csókba miközben az ujjaim a hajaddal babrálnak. Minden idegszálam Rád koncentrál, hogy tökéletesen megélje a pillanatot.

Végül leállsz én meg úgy érzem magam, mintha a világ legjobb délutáni szunyókálásból ébrednék. Nem tudom, hogy pontosan mi történik körülöttem, velem meg veled, hogy mennyi idő telt el, hogy mit mondasz. Minden egy kicsit késve érkezik az agyam feldolgozó központjába, aztán csak sikerül összeszednem magam. Ha nem ellenkeznék most annyira az ellen, hogy hátrébb húzódj akkor talán egy kicsit fel is nevetnék amiért azt hiszed, hogy elmenekülnék. Jó talán nem vagyok elég bátor – de azért mégiscsak teljesen új dolog téged csókolni, amikor eddig akkor voltam veled a leggyengédebb amikor az előbb megpaskoltam a combod.

A varázslat megteszi a hatását a zárak kattannak az ajtón, de ezt csak Te hallod mert az én fülemnek amúgy sem elég hangos az egész – meg én még mindig csak a saját szívem dobogását hallom a fülemben olyan hangerővel, mintha egy saját egyszemélyes koncertet adna nekem. Rád vigyorgok amikor közlöd, hogy begerjedsz a latin szavaktól és mondanám, hogy azért még tudnék neked mondani egy két dolgot amitől úgy igazán begerjednél. De nem mondom. Az ajkaid sokkal hívogatóbbak, minthogy felesleges szócséplésre használjam az enyémet. A fülemet megüti a morgásod, ami már valószínűleg nem is igazán Te vagy hanem az állat ami benned él. Ennek talán egy picikét meg kellene, hogy ijesszen de jelenleg pont az ellenkezőjét éri el. Még jobban feltüzel, még inkább meggondolatlanná tesz miközben magamhoz rántalak.

Azt meg igazán tudhatnád, hogy nem tudok szépen lehuppanni úgy nagyjából sehova, tehát az ötleted, hogy a kanapén folytassuk elég butaság Tőled – Tőled aki folyton megszól a házban emiatt. Azért kíváncsian várom, hogy vajon most is problémázol-e rajta, hogy szinte rád zuhanok ahogy megrogy a térded a kanapé előtt. Meglepsz. Meglepsz azzal, hogy átadod az irányítást. Ez nem is Te vagy – Te még azt sem hagyod, hogy nélküled próbáljunk vacsorát főzni Kockával, mert rosszul vagy attól ha nem mondhatod meg, hogy miből pontosan mennyit rakjunk a mártásba. Erre most itt ülsz alattam, tökéletesen kiszolgáltatod magad nekem. Akkor ki is a vadász? Na meg ki az áldozat?

-  Vigyázz mit kívánsz, Titan – rád nevetek, reszelősen mert a torkomat még mindig égeti a vágy közben a fogaid már a nyakamat súrolják nekem meg még arra se marad időm, hogy az előtte levő csókot rendesen viszonozzam. Felszisszenek ahogy a fülcimpámon érzem a nyelved, mintha pontosan tudnád, hogy mik a gyenge pontjaim, mintha nem ez lenne az első alkalom, hogy ezt teszed velem. Aztán hátrébb húzódok, mert még egyszer közlöd, hogy azt csinálhatok amit csak akarok. A szemöldököm a magasba szalad ahogy lenézek rád, a vigyorom most újfent letörölhetetlen ahogy a kanapé háttámlájának szegezlek. Most én kapom el az állad, belenyomlak a bőrborítású kanapéba ahogy közelebb nyomulok hozzád, ajkam épp, hogy érinti a tiéd. Szabad kezemmel kirángatom az inged a nadrágod a szorításából az ujjaim végigszántják a szabaddá vált bőrödet. Érzem a keményen kidolgozott izmaidat megfeszülni az érintésem nyomán. Egyszerre szeretném felfedezni a nyakad, a szád, a mellkasod aztán meg még lejjebb – mindent akarok egyszerre és felbosszant, hogy csak sorban kaphatom meg.
- Szóval azt csinálok amit csak akarok? - felvont szemöldökkel nézek rád, lelöklek a kanapé ülőrészére, fölötted tornyosulok, a tekintetem lustán mér végig talán az alsó ajkamat is beszívom vagy beharapom. Itt már nem igazán vagyok tudatában annak, hogy mit miért és milyen sorrendben teszek. Az ajkad csókolom, utána a nyakadra tapadok majd a mellkasodra vagy először a hasadat szántom végig a nyelvemmel, a kockák közötti csíkban ? Ki tudja. Csak azt tudom, hogy ott vagyok rajtad, a nyelvem az ajkaiddal játszik, az ujjaim a nadrágod korcán matatnak amikor beleremeg a kanapé egy robbanásba. Pontosabban az ajtó berobbanásába.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Márc. 27, 2020 1:58 pm
Oakley & Titan

Blurred lines – a dal kavarog a fejemben, az elmosódott vonalakról és határokról, amik eddig csak az álmomban engedtek teret képzelgéseknek arról, hogy milyen lesz Vegyészt magamhoz ölelni, de nem abból a célból, hogy jól belecsípjek vagy óvodásként rángassam meg egy tincsét. A szívem borzalmas tempóban zümmög a mellkasom között, te szent ég, ez most normális, esetleg ez egy lábon kihordott szívroham?
Komolyan mondom, az ajka olyan, mintha a számomra alkotott pokolból formázták volna; benne van minden rossz és minden jó, minden, ami felépít és minden, ami elpusztít, leigáz, a földbe döngöl. Kibaszottul nem vagyok egy érzelgős alkat, érzelmeimet gúnyba burkolom, hiába mondja Oakley; nincsen közöttünk különbség, néha már számomra se. Megbántasz? Gúnyolódom. Tetszel? Gúnyolódom. Megdicsérsz? Gúnyolódom. A segítségem kell? Gúnyolódom.
Valamiért akarom, hogy meneküljön, csúfos elégtétele lenne a világnak, a jelenlétemnek benne. De ő nem menekül; az ajkamat lesi s én az övét, megrekedt pillanat ez, mielőtt tényleg összeérünk. És mikor ez bekövetkezik, ő belenyög a számba – ez jobb hang, mint ami a kibaszott Andrea Boccelli torkából áramlik -, katarzissal jár, hirtelen megérzem, hol a lelkem, mert úgy beleborzongok a játékos találkozásba. Nem ostromlom sokáig, igazából olyan ez, mintha várná; nyelvem akadálytalanul engedi tovább, minden idegszálam pattanásig feszül, így tépem el az ingét is, mert ez nem elég, hiába karmolom a bőrét. Ujjai a hajamba túrnak, egészen eddig fogalmam sem volt róla, hogy egy kis birizgálás is lehet ennyire ingerlő, most rajtam van a sor, hogy belenyögjek a csókba – istenem, elbírnám éjjel-nappal ezeknek az ujjaknak a ténykedését.
Úgy érzem, ettől a beteljesüléstől képtelen vagyok elviselni a szívem, túl nehéz lesz és túl hangos, időzített bombaként ketyeg a mellkasomban, noha fogalmam sincsen mi lesz, ha felrobban. Új ez a dolog, mégis régi keletű; onnantól fogva, hogy belépett az ajtón vágytam rá, de nem tudom, hogy csak az elérhetetlen célt láttam-e benne…
Baszd meg, Titan.
Elszakadok tőle – fáj és hirtelen hideg lesz -, kába tekintetétől csak még jobban a tőlem duzzadt ajkára csúszik a tekintetem. Eleinte értelmetlenül mered rám; nem érti, miért történik most mindez, aztán az ajtóra néz, istenem, latin szavak még sosem indítottak be ennyire, főleg nem egy zár mocskos kattanása, de ettől a szívem csak még jobban nekilódul. Tényleg kettesben vagyunk hát borzalmas vágyainkkal.
- Egy kibaszott latin szó nem indított még be ennyire – súgom bele a szájába, mielőtt támadásba lendülne ellenem; beleharap az ajkamba, már nem nyögök – nem, mert nem tud bejönni senki -, hanem farkasmódra morgok, ez több a kelleténél. Kezei az ingemnél fogva kapnak el közelebb rántva hozzá, de én szédülök és más terveim vannak; a kanapéig hátrálok, mígnem térdeim meghajolva akaratom előtt csúsznak a bőrülésre, Oakley-t belerántva az ölembe.
- Most te irányítasz – vonom fel a szemöldökömet, kiengedve a kezeim között állandóan markolt gyeplőt; és ennél többet nem tudok felajánlani, még ezt is az alkoholra és a drogra kell fognom, vagy én lennek az, aki elmenekülne. Körmeim a farmerja anyagába vájnak, egy nőnek sincsen ilyen kibaszott kemény feneke, kezeim felrántják az ingét, felfedve az izmokkal barádázott hátát.
Az ajkaim újra az övébe marnak, de lágyan, mert vonzz a nyaka, vonzz a füle – az utóbbival kezdem, a pihés cimpával, érzékenyen harapok bele, csókokkal hintem a mögötte lévő kis gödröt, lefelé haladva jutok el egészen a nyaka és a válla találkozásáig. A csípőmet az övének nyomom, túl szűk az alsónadrágom, ennyi elfojtott vágy ledönti a józanságomat a lábáról. – Komolyan mondom Oakley, azt csinálsz velem, amit csak akarsz – lehelem bele a nyakába, mielőtt a fogaim belevájnának, ez már kevésbé finom, de ügyelek arra, nehogy valami átkozott fajtájú harapás legyen belőle.
Egyik kezem a hajába túr, beugrik, hogy milyen sampont használ, egyszer én is kipróbáltam, aztán egész éjszaka képtelen voltam aludni, mert Oakley-szagú volt a hajam, a párnám, úgyhogy csak elfojtottan nyögtem bele…

Boszorkány

Oakley Zubkov
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
arthur gosse
Hozzászólásaim száma :
66
Pontjaim :
48
Pártállás :
  • Semleges

User név :
vivins
Fő képességem :
akaratátvitel
Korom :
30
Foglalkozásom :
chemist

Oakley Zubkov

Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 26, 2020 8:10 pm
Talán most még azt is meg tudnám neked bocsátani, hogy a félig elszívott cigarettád a földre hullik csak jó lenne ha végre csinálnám valamit, hogy utána rájöjjek, hogy tényleg ezt akarom-e vagy csak azért kellesz, mert amúgy mindenkinek kellesz. Érzem ahogy az ujjaid az államba mélyednek ahogy elkapod a fejem, mintha meg akarnál büntetni, mintha le akarnál szidni és amúgy ezt is teszed – de most ez sokkal jobban szórakoztat, mint eddig talán még el is vigyorodnék ha éppen nem tartanád olyan erősen az államat. Az ujjaim körbefogják a csuklód, nem engedik, mint ahogy te sem engeded el az állam és ott állunk egymással szemben, arra készen, hogy ha úgy hozza a következő lépés akkor széttéphessük a másikat.

A fejemben már párszor lejátszódott ez a jelenet, talán más környezetben talán én voltam az aki az egészet kiprodukálta és te voltál az aki kevésbé volt biztos a dolgában. De most, hogy ez az egész nem a fejemben történik hanem a valóságban és minden idegszálam feszülten várja, hogy most akkor mi lesz. A vodka viszont közben tényleg megtette a hatását és kicsit elhomályosítja határokat, nem is gondolom át igazán, hogy mennyire nem helyénvaló az amit veled tenni készülök de miért is ne segíthetném egy picit a történéseket? Természetesen nem azzal, hogy leütöm a kezed az államról és az ingedbe kapaszkodva húzlak magamhoz, nem ahhoz még mindig kibaszott gyáva vagyok.

Muszáj nyelnem, de közben már szinte nincs is mit ahogy egyre csak közelítesz, ahogy már érzem a lélegzeted a számon és talán most kellene visszavonulót fújnom, de nem teszem. Maradok előtted egészen addig amíg már esélyem sincs elmenekülni Tőled. Na nem mintha akarnék. Amint az ajkaid az enyémre találnak a következők történnek: belesóhajtok a szádba pontosan úgy, mint amikor atomra tépjük magunkat és utána megérkezik a pizza, majd az első falatot a szádba veszed és érzed az olvadó sajtot a nyelveden. A különbség csupán annyi, hogy ez itt most még annál sokkal jobb. Utána eszembe jut, hogy ezt lehet csak azért csinálod mert rávettelek, mert visszaéltem az erővel amit születésem jogán birtoklok és hogy ez mennyire kibaszottul nem helyes – de hát már az sem volt helyes, hogy hagytam magam belerángatni a kis eszement tervedbe. Majd ahogy jött ez a bűnbánó gondolat úgy illan el amint a nyelved hegye a fogaimat érinti én pedig teljes mértékben megadom magam neked, a nyelvednek meg a szádnak aminek együtt kicsit abszint íze van én meg még részegebb leszek, de annak meg semmi köze az alkoholhoz.

Az ujjaim végre utat találnak a szőke tincseidbe, egészen le a tarkódig valahol anyag szakadását hallom, de pont leszarom, hogy most az a te inged volt vagy az enyém. Az egyetlen dolog ami jelen pillanatban érdekel az a szád, a nyelved, hogy még többet kapjak belőled. Közben rájövök, hogy azok a csókok amikre eddig azt hittem, hogy életem legkirályabb élményei a közelében sincsenek ahhoz ahogy most Te csókolsz – ez talán egy picit megrémiszt, legalábbis a szívem konkrétan ki akar törni a mellkasomból. Ahogy az ajkamba harapsz egy halk nyögés szalad ki a számon aztán meg nem értem, hogy mi történik, miért lett vége egészen addig amíg végre én is ki nem nyitom a szemeimet. De még mindig kicsit kábának érzem magam ahogy rád nézek, ahogy próbálom felfogni, hogy most mit is magyarázol meg miért mondod ezeket nekem ahelyett, hogy folytatnád amit elkezdtünk – amit elkezdtél.

A tekintetem az ajtóra téved aztán vissza rád, eszem ágában sincs most itt hagyni téged. Latin szavakat mormolok, te ezt gondolom nem érted én meg újból az ajtót nézem.
- Azt hiszem azok az ajtók már zárva is vannak – dünnyögöm a szádba, mert már nekem sem kell visszafognom magam, az előbb leromboltad azokat a falakat így szabadon ostromolhatlak én is, nincs amivel visszafogjam magam, nincs amivel kint tarthatnálak Téged. Most én harapok bele a te ajkadba, hogy aztán lassan és finoman fedezhessem fel közben a kezem sajnos nem ilyen gyengéd veled ahogy az ingedbe markolok és közelebb rántalak magamhoz.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 26, 2020 6:55 pm
Oakley & Titan

Komolyan mondom; érzem a szikrák pattogását a levegőben, a feszültséggel teli csendet, két makacs akarat birkózását, noha mindkettő meg akarja magát adni, hogy csalva legyőzhessék, hogy valaki végre felülkerekedjen a másikon és tegyen valamit. Az alkohol jó indoknak tűnik, hogy a ma elkövetett összes bűnt arra kenjük.
Hisztérikus nevetése, felém széttárt karjai az idegeimen táncolnak, a lehető legdisszonánsabb zenét zongorázzák – ketté áll tőle a fülem is.
- Most komolyan, mit számít a különbség bunkóság és bunkóság között? Nem leszek tőle kedvesebb, hiába próbálod bemagyarázni nekem – csattan a tenyerem a combomon, olyan csalódottan és kilátástalanul, mint amilyennek érzem magam. Elkommunikálunk egymás mellett, féligazságokat burkolunk félhazugságokba, menekülünk a másik elől, azért, mert képtelen vagyunk kezelni mindezt. Vagy tévedek és ez az egész csak az én játszmám, a befuccsolt életem befuccsolt vonzalma egy kibaszottul elérhetetlen hetero iránt.
Erre ő még kínoz is a kezén végig táncoló nyelvével – mintha nem tudná pontosan, hogy ezek a kis elejtett érintések milyen hatással vannak rám, miközben arra törekszem, hogy mindezen hatások láthatatlanok maradnak. Mindig ez történik, ha kettesben hagynak minket; összemarakodunk, eltáncolunk egymás mellől, a szobánkba zárkózva és kalitkát alkotva kétségbeesett vágyainkból. Pedig milyen jó lenne kitörni, átmenni a szobájába – csak egy fal választ el tőle…
Beleszív a cigarettámba, az ajka kínzóan szűkül össze a szippantásból, a nyelvem a fogaimat simogatja, mielőtt átadná. Aztán becsesen slukkolok bele én is, elképzelve, hogy az ajkam nem csak így közvetett módon – egy szűrőn – keresztül találkozik az övével, hanem közelebbi ismeretséget köt vele. Mert egy kibaszott csaj sem érdekelt, lehetett szőke vagy fekete, hiába martak a nadrágomba – valószínűleg így veszett el az öngyújtóm is -, én csak egy kézre, egy szájra, egy vonaglásra vágytam, aki végig vodkaszódába fojtotta önmagát.
Furcsa vágyaktól bizseregve állok fel, egyik kezemmel az állkapcsát markolom, a másikban a cigaretta hullik a padlóra. Tudom, hogy utálja a rendetlenséget, én meg azt utálom, ahogyan rám bámul, követelőzve és mégis gyáván elvárva, hogy csináljak valamit.
- Baszd meg, Oakley – morgom neki, részegen és közben mégis furcsan józanon. A vágy megszédít; komolyan érzem táncát a fejemben, ahogyan ujjai a csuklómra szorulnak, mintha maga sem tudná eldönteni, hogy meneküljön, vagy maradjon. De ő marad, a lehető legrosszabb döntés, bezárnám az ajtót, ezt a pillanatot nem akarom megosztani senkivel, nem akarom elrontani, ahogyan rózsaszínű ajkaira téved a pillantásom. A gyomrom ugrik egyet – ismeretlen és riasztó érzés -, egészen olyan ez, mintha sosem csináltam volna, pedig több ajakkal harcoltam, mint ahány kilincsre markoltam. Az arcát tartó ujjaim megremegnek, csakis azért, hogy végig simíthassanak az alsó, lefelé hajoló ajka vonalán, aztán az egész kezem a nyakára vándoroljon, közelebb billentve magam felé.
Izgatott és elhúzott várakozás ez, már nem téved szemére a tekintetem, csakis a szájára, lassan közelítek, várom, hogy jelezzen, hogy tiltakozzon – ha ez most megtörténik, menthetetlen leszek. És megtörténik; az ajkam kobra módjára csap le az övére, beletáncolva a nyelvemmel, szétküzdve a fogsorát, benne van minden el nem mesélt éjszaka, minden követelőző vágy, amiktől nyögve keltem bele az éjfélbe. A másik kezemmel közelebb rántom magamhoz, belemarkolva az ingjébe, az anyag reccsenéséből tudom, hogy eltéptem.
Olyan ez a csók, mintha az első lenne, az első olyan, amelyik számít, amilyennek az összesnek lennie kellene. A nyelvem megszakítja a táncot, fogaim az alsó ajkába marnak, elhúzzák kissé, a szemeim felpattannak, aggódva nézek rá, várva a reakcióját, miközben megköszörülöm a torkomat.
- Most már kaptál mindenből, remélem, elégedett vagy – nem lépek el, nem veszem le róla a kezemet, csupán azt, amelyik nyaka helyett az ingjét tépte. – Egérutat kapsz, Oakley, ha menni akarsz, akkor fuss, mert esküszöm, fél perced van, hogy ne zárjam magunkra az ajtót – belesziszegem az ajkába, a szemébe meredve, félig remegve, hogy vajon mikor, mikor fut el.
Boszorkány

Oakley Zubkov
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
arthur gosse
Hozzászólásaim száma :
66
Pontjaim :
48
Pártállás :
  • Semleges

User név :
vivins
Fő képességem :
akaratátvitel
Korom :
30
Foglalkozásom :
chemist

Oakley Zubkov

Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 26, 2020 6:20 pm
Érzem,hogy a levegő még mindig telve van feszültséggel ami belőled meg belőlem áramlik, hogy aztán félúton találkozva felszikrázzon, de ez a feszültség most kezd átalakulni és már annyira nem is a harag táplálja hanem az, hogy nagyon úgy tűnik Te is ugyanannyira elnyomod magadban a dolgokat, mint én. Ezt pedig nem lehet józan ésszel bírni, na nem mintha ránk lehetne húzni a józan jelzőt de még mindig nem érzem elégnek magamban az alkoholt ahhoz, hogy meglépjen azt, amit meg kéne lépnem, hogy ne akarjak felrobbanni az ilyen helyzetekben.

- Na látod – emelem fel a karjaimat hisztérikus nevetés közepette – Még Te sem tudod mi a különbség, hát akkor én honnan a fenéből tudjam, hogy most éppen mit akarsz elérni azzal, hogy folyamatosan baszogatsz – jó talán az én szeret-nyelvem se a megszokott, de hogy a tied nem hétköznapi az is tuti. Ha nagyon akarnám akkor persze kiindulhatnék abból ahogy én reagálok rád amikor éppen kicsit tovább időzöm a tollon amivel az alsó ajkad ütögeted amikor erősen koncentrálsz valamire és nem akarom, hogy lásd mennyire kikészítesz vele – nem akarom, hogy tudatosuljon benne, hogy tényleg az készít ki ahogy a toll a szádhoz ér és nem az, hogy ez mennyire idegesítő szokás.

A vodka jelenleg csak olaj a tűzre, amit direkt azért nyalok le olyan látványosan, hogy lássam a szenvedésed, hiába is áltatnám magam, hogy ez nem így van. Azért fordulok közben feléd, hogy a tekintetünk egy pillanatra összefonódjon miközben a nyelvem a saját bőrömet érinti, hogy arra sarkalljalak, hogy CSINÁLJ MÁR VALAMIT. Az előbb nem csináltál, hát akkor majd most. Mert én még mindig nem vagyok elég bátor ahhoz, hogy átszeljem a köztünk levő távolságot és neked essek.

A cigaretta is csak egy ürügy arra, hogy még jobban feltüzeljem a lángot a tekintetedbe, még jobban égessen Téged is az egész, hogy lángoljon mindened. Pontosan úgy ahogy jelenleg én égek belülről, de talán ha elszívok egy cigit akkor a füstje majd egy kicsit álcázni fogja az egészet. De azért nem bírom megállni, hogy ha már az öngyújtódat is elhagytad valahol – személy szerint pontosan láttam amikor a szőke csaj kivette a nadrágod zsebéből miközben a szájában ott lógott az általad tekert joint és miután véletlen túl sokáig időzött a nadrágodban a kezével, mert nem találta azt a kibaszott gyújtót, amit végül elrakott a táskájába amikor kiment azon az ajtón mögötted. Tehát lásd kivel van dolgod még így is milyen segítőkész vagyok veled, amikor lassan már tényleg azt kívánom, hogy menj innen a fenébe vagy csak magamat átkozom amiért nem hallgattam rád amikor nem is olyan rég azzal fenyegettél, hogy itt nem vagyok biztonságban. Talán akkor kellett volna lelépnem. De most már baszhatom, nem igaz?

Ahogy elkapod az állam akaratlanul nyúlok egyből a csuklódért, hogy rákulcsolódjanak az ujjaim és esetlegesen elhúzzam a kezed de végül nem csinálok semmit csak fogom a csuklód meg nézem azokat a haragos szemeidet. Közben azon gondolkozok, hogy elmerjem-e mondani, hogy pontosan milyen részeiddel is kellene megkínálnod. Aztán jön a beismerésed és köpni-nyelni nem tudok csak azt tudom, hogy most már tényleg nem érdekel, hogy mik lesznek a következmények. A vodkától már amúgy is elég bódult állapotba került az agyam és lassan de biztosan kezdenek összefolyni a dolgok körülöttem.

És akkor arra gondolok, hogy megcsókolhatnál. Nem csak gondolok, hanem koncentrálok rá. Elképzelem. Utasítalak. Nem szóval hanem gondolattal meg a csuklód köré fonódó ujjaimmal. Mert én még mindig nem vallanám be, hogy belehalok ha nem kóstolhatlak meg most – de azt elérhetem, hogy Te tedd meg az első lépést. Tudom, hogy kurvára nem fair meg kurvára megbeszéltük, hogy soha az életbe nem fogok vele visszaélni, de tudod mit? Leszarom. Csak csókolj meg. Azért, hogy ha megtetted akkor visszacsókolhassak, hogy a csuklódon pihenő ujjaim a tarkódra fonódhassanak, talán erőszakosabban, mint ahogy az illendő lenne. Meg talán még közelebb is nyomulnék hozzád, hogy azt a minimális távolságot is leredukáljunk ami most van köztünk. Én ezt tudom ígérni, Titan és csak remélem, hogy a varázslatot nem érzed, hogy az csak az én ereimben levő vért pezsdíti fel de igazából már nem tudom, hogy tényleg én veszlek-e rá vagy tényleg te lépsz először.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 26, 2020 5:22 pm
Oakley & Titan

Gonosz vagyok vele, de máshogy nem megy, indulat-köntösbe bújtatom az iránta érzett kibaszott vágyamat már az első perctől kezdve, hogy betoppant az ajtón, jelentkezve egy hirdetésre, amit lekörmölve aggasztottam ki városszerte. Nem, nem mondom el a szövegét, mit gondolsz, bepiálva és befüvezve jönnek a legjobb ötleteim, szerinted mennyire vagyok képes értelmesen írni? Nem beszélve arról, hogy jó öreg diszlexia kattog a bal kezemben, mert olyan elcseszett vagyok, hogy még ebben is eltérek az átlagtól.
Vegyészt utánzom, rendkívül irritáló módon, már-már biztos vagyok benne, hogy fogja magát és kirongyol, de ő csak marad, tekintete az asztalra csúszik babasegg-csíkokra, a szívem felhördül, a kezemet elhúzom az asztal előtt, tiltakozóan.
- Felejtsd el! – célzás arra, hogy hogyan cipeltem a kádba, hánytattam meg – és majdnem leharapta a leghuncutabb ujjamat -, majd lefürdettem. Persze, hogy ruhában, ne gondolj másra, a szívem még részegesen sem bírta volna a pucér segge látványát. A mai napig elszorítja a torkomat az érzés, ahogyan a sápadt, holdszín arca fellebeg előttem, a padlóra csorgott hányással egyetemben, a remegő kezemmel, amivel megpofoztam – és nem reagált.
Erre persze baszki, fixen akkor tudatosul bennem, hogy a lelkem egy része beledöglik, ha ez a gyökér meghal.
Látom, hogy mondana valamit, túl beszédes a szeme, az írisze, túl jól ismerem ahhoz, hogy halljam, mikor csikorognak a fejében a fogaskerekek, hogyan csikorognak, de mégsem nyílik ki a szája, mert én becsapom az orra előtt a lehetőségek ajtaját. Közben nem bírom megállni, hogy közelebb ne hajoljak, éget a tekintete, perzseli a számat, mert igen, Oakley szeme csakis az én beszédes szerveimre szegeződnek, tudom, hogy akarja, hogy tegyek valamit, de azzal is tisztában vagyok, hogy ennek nincsen tudatában. Részegek vagyunk ahhoz, pont kellő mértékben, hogy elhiggyük; a másiknak is kellünk. Ezért hátrébb mászom, igyekszem suttyomban mély levegőt venni, ezért kaparom ki a cigit a dobozából, ismét.
Vegyész állkapcsa megfeszül, ahogyan közlöm vele, hogy egy kibaszott hetero – egy pillanatig feszültség vibrál a levegőben, de az ökle nem emelkedik fel -, visszahanyatlik a kanapéra, a szemével azonban megöl. ÉS levetkőztet. És csúnya, nagyon csúnya dolgokat tesz velem.
- Van egyáltalán közötte különbség? – rántom fel egyik szemöldökömet hetykén, válaszol a horkantásra. – Mivel mi a faszt akarok mondani? Kajak ennyire vesztegzár vagy, hogy az agyad nem kódolja, amit mondok neked? – sziszegve jönnek a szavak, elszorítja a torkomat a düh és a vágy, ő meg azokat a kibaszott pirulákat nézi, aztán feláll, hogy töltsön magának még egy italt. A cigimbe morranok, ahogyan a feneke elsétál előttem.
ERRE! Oakley persze, hogy totálisan véletlenül, de végig folyatja kezén a vodkát, ami PERSZE, hogy le kell neki nyalnia, ettől kiakadok, felmorranok, a tekintem a nyelve vonalára ragad és én is vodka akarok lenni a kezén, vagy egyéb meg nem nevezett testrészén. Mióta lettem ilyen szentimentális?
Aztán rám néz, sőt, kiveszi a számból a cigit és meggyújtja, bele is slukkol. Úgy adja vissza a számba, hogy ujja az ajkamhoz érjen, valami megrándul bennem – ez most egy felhívás keringőre? Beleszívok a cigibe, bár túl remegőn és túl gyengén, felállok, egyenesen elé, túl közel hozzá. – Mármint, mivel nem kínáltalak meg, Oak? Mégis mimből szeretnél kapni? – az álla után nyúlok, keményen ragadom meg, talán keményebben, mint szeretném, a tüdőmből kijövő füst a száján landol, a tekintetemmel egyetemben.
- Nem elég, hogy minden egyes kibaszott éjszaka te jársz a fejemben? Azzal sem éred be, hogy álmomban a te rohadt nevedet nyögöm, mert ott bátor vagy és nem félsz tőlem? – lehelem az arcára, a tekintetem lángol, benne ég minden ígéret erről az éjszakáról, ígérem, hogy óvatos leszek, ígérem, hogy engedem, hogy te irányíts, ígérem, hogy nem beszélek erről senkinek.
És te mit ígérsz, Oakley?
Boszorkány

Oakley Zubkov
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
arthur gosse
Hozzászólásaim száma :
66
Pontjaim :
48
Pártállás :
  • Semleges

User név :
vivins
Fő képességem :
akaratátvitel
Korom :
30
Foglalkozásom :
chemist

Oakley Zubkov

Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 26, 2020 4:07 pm
A vezetékneveden szólításod megteszi a hatását, rögtön robbansz is, mint egy időzített bomba ami miatt bűntudatom lesz, mert amúgy nem akartalak felbosszantani csak nem értem, hogy mit tettem vagy mivel érdemeltem ezt a helyzetet ki. Utána a dicséretem se válik be annyira, mint ahogy azt elképzeltem, most nem vagy vevő a magasztalásodra pedig amúgy tudom, hogy szereted amikor elismerik a munkádat. Ki ne szeretné? Én is imádom amikor hátba veregetsz egy atomjó tabletta után vagy amikor Kocka elámul, hogy fejben ki tudok számolni egy egyenletet és még az eredmény is helyes. Sőt, tovább megyek még Esme kedves szavai is jól tudnak esni amikor néha elhint egy-két bókot.

Most meg én érzem magam kellemetlenül, mert az előbb megdicsértelek. Ez pedig felpumpálja bennem az alkohollal kevert vizet és búcsút is mondok a kedves énemnek, pedig tényleg nem akarok most veled fasz lenni, de ha neked ez kell, akkor ezt kapod. Annyira igyekszem magamat még jobban felhypeolni, hogy arra se szólok semmit ahogy a földön taposod el a kurva cigidet, amit rühellek – azért van a ház minden sarkában hamutartó, hogy ezt ne csináld, de tessék most mégis csinálod.

Ahogy utánozol, dobhártyát bántóan magas hangon rájövök arra, hogy ide bizony kevés lesz az a vodkamennyiség amit eddig elfogyasztottam és a tekintetem egy pillanatra az asztalon heverő pirulákra és tablettákra esik meg az apró rózsaszín porcsíkra amit egy órája nyomott szét Kocka és szívott fel mielőtt lelépett Esmevel. Annyira csábító, annyira szeretném én is érezni ahogy végigmarja az orromat de azért annyira még nem akasztottál ki, hogy ehhez folyamodjak. Mert azt ugye Te sem szeretnéd, hogy megint ott kössünk ki mint bő másfél évvel ezelőtt amikor majdnem ott maradtam egy ütős este után a laminált padlón a saját hányásomban. A szavaid elgondolkodtatnak és érzem, hogy most akkor talán nekem is mondanom kellene valamit, a tudtodra adni, hogy TUDOM. Vagyis igazából eddig csak reméltem, hogy nem kimondottan azért baszogatsz folyton, hogy majd ráunjak és ott hagyjalak örökre. De nem szólok semmit, mert megint annyira minimálisra csökkented a távolságot, hogy képtelen vagyok beszélni.

Az orrod éppen hogy érinti az enyémet, a szád vészesen közel szinte érzem a lélegzetvételed, szinte már Te veszel levegőt helyettem is és a tekintetem ha akarnám se tudnám levenni az ajkaidról. Várom, hogy most vajon az fog történni-e amiről gondolom, hogy történni fog és rájövök, hogy nem is félek hanem csak izgatott vagyok. Az ajkaim elválnak egymástól ahogy arra várok, hogy csinálj valamit. Szeretnék rád üvölteni – bár a suttogás is bőven elég lenne – hogy HAJOLJ MÁR KÖZELEBB. De nem teszem, mert nem én leszek az aki majd először átlépi azt a bizonyos határt, aki majd belelök engem abba kibaszott szakadékba amibe olyan régen szeretnék beleugrani csak nem merek.

Te kibaszott heteró. Nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyen sértő és fájó lesz ez a mondat egy férfi szájából, de most annak érzem. Megfeszül az állkapcsom szeretnék most neked bemosni egyet de azzal csak felsérteném az öklömet, azt meg nem akarom, mert utána majd nem tudok pontosan adagokat kimérni a laborban. Így csak összeszorítom a fogaimat és villámló tekintettel figyellek, közben visszadőlök a kanapéra, mit dőlök, zuhanok úgy hogy kicsit vissza is pattanjak róla. Te meg baszódj meg. Igen, erre gondolok.

- Én kérek elnézést, amiért nem tudom mindig megkülönböztetni, hogy mikor vagy kedvesen bunkó meg mikor vagy szándékosan pöcs – horkanok fel – Meg amúgy is most ezzel mi a faszt akarsz mondani? - nem vagyok hajlandó rád nézni, mert nem tudom, hogyan fogok reagálni a válaszodra szóval csak nézem a színes kis tablettákat az asztalon végül úgy döntök megérdemlek még egy pohár vodkát így töltök is magamnak, de közben már annyira azért csak sikerült felbasznod, hogy ne tudjam tökéletesen kiönteni a piát és kicsit lecsorogjon a kezemre amit aztán kénytelen legyek lenyalni, közben nem tudok nem rád nézni ahogy ott elkeseredetten ülsz a szádban a szál cigivel.
- Szar ügy – vonom meg a vállam és lehajtom a vodkát de utána mégiscsak megesik rajtad a szívem és kiveszem a cigit a szádból, hogy meggyújtsam majd letüdőzzem és csak utána adjam neked vissza kínosan ügyelve arra, hogy az ujjam éppen hozzáérjen az ajkadhoz amikor elveszed - Engem meg se kínálsz? Hol marad az úri neveltetés?
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 26, 2020 3:25 pm
Oakley & Titan

Minden egyes pillanattal csak még idegesebb leszek, még inkább felbaszom magam a semmin – mert Oakley reakciója maga a semmi és én valamit akarok, közben meg ha ténylegesen tenne akármit, én lennék az első, aki kirontana ebből a teremből. Vagy tévedek?
- Kibaszottul ne hívj Archdeaconnak – morranok rá halkan, felszegett állal, válaszként a félrehúzott szájára. Mocskosul visszaigazítanám a mosolyát, az sokkal jobban áll neki, de a feszültség ingerli az idegszálaimat, dalol rajtuk, várva, hogy mikor feszülnek pattanásig és omlik ki belőlem minden. De mi minden is? Tudom, hogy jogtalanul bántom, igazából annyira nem jogtalan ez az egész, csak ő nem lát bele a fejembe, holott más nem jár benne, csakis a kibaszott arca, az ujjai, ahogyan port kevernek, mérnek ki, préselnek tablettává.
Tovább cigizem, ő piát önt magának, mintha csak így lenne képes elviselni. Még a poharát is irigylem, engem is markolhatna így, közben meg szent ég, a saját gondolataimmal együtt kivetném magam a VIP rész ablakán. A tekintete a mosolyomra szegeződik, ettől ég a szám, nem tudok vele mit kezdeni, fészkalódni kezdek.
A kanapé megrezzen, ahogyan odaveti magát – mert Vegyész állandóan, mindig és mindenre csak lehuppan, nem leül, a székek nyögnek alatta, a kanapén a fenekéhez hasonló bemélyedés van otthon. Tudjátok milyen kibaszott nehéz nem belesüppedni abba a lyukba? Igyekszem nem rá nézni, de pont a legrosszabbkor pillantok oda; ahogyan kézfejébe törli nedves száját, komolyan mondom, a torkomra szorítanám a kezemet, hogy ne törjön fel elégedett morranás.
A keze dícsérően paskol meg – ha tudná, hogy ettől hirtelen kibaszottul el kell számolnom tízig, hogy ne legyen látható jele -, én meg lelököm, mert csak ismételni tudom magam; képtelen vagyok ezt kezelni. Részeg is vagyok, mérges is, ráadásul senki nincsen ezen az átkozott helyett, akik miatt viselkednem kellene. A cigarettát a földre dobom és rátaposok.
- Mégis mi a faszról beszélsz? – utánzom gyerekesen, oktávokkal feljebb emelve a hangját, a fejem rázom gúnyos módon felé. – Jaj, semmiről, Vegyész, vagyis igazából erről, hogy állandóan úgy teszel, mintha nem vennéd észre, hogy egész nap kényszeresen bosszantalak és lógok a nyakadon. Azt hiszed, ez valami velem járó dolog? Ugyan – felhorkanok, a kanapéra csapok, a kezem súrolja az ő lábát, ettől megnyekken bennem valami. Erre még közelebb is hajol, érzem a vodka szódájába tett citromnak az illatát a nyelve hegyén felém táncolni, a tekintete kört ír le a szemem és a szám között – az utóbbit kényszeresen nyalom meg.
- Már pedig itt kurvára nem vagy biztonságban – a hangom eltorzul a bennem élő farkastól, ahogyan szinte kitörve vetné rá magát Oakley-re. Közelebb hajolok hozzá, az orrom az övéhez ér, a szemem a szájára korlátozódik, te jó éj, mennyi mindent tudnék vele tenni, mennyi mindent tudnék neki mutatni, ha nem lenne… - Te kibaszott hetero – olyan ez, mint valami átokszó, amit a szájára lehelek, mielőtt hátrébb húzódnék, idegesen dobolva a combjaimon, aztán előveszek még egy cigarettát, mert nem tudok mit kezdeni az ujjaimmal, amik a hajába vágynak.
- Ugye neked tényleg fogalmad nincsen semmiről? Ahhoz képest, hogy egy zseni vagy, a megfigyeléseid az emberekre vonatkozóan kibaszottul gyengék – mar a tekintetem az övébe, ahogyan meggyújtatlan cigarettával a számban teljes testemmel felé fordulok, egyik lábamat magam elé húzva, a térdem a combjának koccan. – Nincs öngyújtóm – rázom meg a nyelvemmel a számban lévő cigarettát, az ő száját is így nyalnám végig, de erre most nem gondolok, nem érdekelhet a szája vonzó íve, az értetlen, rám meredő szempár, amit vággyal borítanék sötétebbre… Aztán csak várom, hogy meggyújtsa a cigerettámat, de nem is azt, inkább a lelkemet és a testemet, amire Oakley sosem lenne képes; mert kibaszottul hetero.
Boszorkány

Oakley Zubkov
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
arthur gosse
Hozzászólásaim száma :
66
Pontjaim :
48
Pártállás :
  • Semleges

User név :
vivins
Fő képességem :
akaratátvitel
Korom :
30
Foglalkozásom :
chemist

Oakley Zubkov

Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 26, 2020 2:43 pm
Nem tudom hova rakni a felháborodott hangnemedet, ahogy szinte rám förmedsz a kanapéról miközben a cigarettád füstje beburkol. Egy kicsikét most csökkented is a boldogságom szintjét, mert amúgy utálom ha ilyen vagy – még akkor is, ha néha direkt baszlak fel annyira, hogy aztán rám kiabálj és így meglegyen a tökéletes indokom arra, hogy miért kerüljelek – és természetesen nem azért, hogy egy kis levegőhöz jussak, hogy kiszellőztesselek a fejemből.
- Jézusom Archdeacon, hátrább az agarakkal – húzom el a szám és direkt a vezetékneveden szólítalak, mint mindig amikor éppen a küszöbön áll egy mindjárt kirobbanó vita valami apróságon. De talán most csak kicsit részegebb vagy, mint szoktál meg talán én is kótyagosabb, mint általában és túlreagálom a helyzetet. Elvégre most a győzelmi mámorban kellene fürödnünk nem pedig ilyen hirtelen jött puskaporos levegőben.

Miközben a poharat végre a számhoz emelem és kiürítem a maradék vodkát a tekintetem a gúnyos mosolyodon pihen, ami most csak felbosszant és szeretném letörölni onnan most azonnal mondjuk az öklömmel vagy esetleg a számmal. Előbbi nagyon nem passzolna hozzám, sosem voltam az a verekedős fajta, inkább tiportam a porba a másikat szavakkal és megsemmisítő pillantásokkal mint egy-egy jól irányzott ütéssel. Utóbbit meg inkább hagyjuk az olyanoknak, mint Kocka meg Esme és inkább maradjunk annál, hogy ignorálom az egészet, mint ahogy Nina tenné és lehuppanok melléd a kanapéra.

Közben persze gondoskodok arról is, hogy a poharamat újból feltöltsem a megfelelő mennyiségű vodkával amit majd olyan ügyesen csak szorongatnom kellene, ahogy azt minden olyan fogadáson teszem amit az apám tart. Most azonban a hirtelen kettőnk közé beállt feszültség miatt mégis rögtön lecsapom még mielőtt hátradőlnék, ingem ujja helyett pedig a kézfejembe törlöm az apró vodkacseppeket a szám széléről. Te meg még mindig úgy viselkedsz, mint egy sértődött óvodás és ezzel csak előhozod belőlem is a gyereket. Érzed, hogy ez így nem lesz jó Titan, ugye?

Taktikát váltok, talán ha nem baszlak fel további kérdezősködéssel meg finom beszólogatásokkal akkor enyhülni fogsz. Ha majd megdicsérlek, hogy milyen jól csinálod a dolgodat akkor elterelem a gondolataidat arról ami miatt most épp ennyire berágtál rám. Vagy csak eleged van belőle, hogy Kocka meg Esme az orrod előtt falja egymást? Talán több volt az a dolog közted és Esme között, mint egy egyéjszakás légyott? Erre a gondolatra kicsit összeszorul a gyomrom, mert Esme mégiscsak ott él velünk, a szoros farmerba bújtatott kerek fenekével meg az őzike szemeivel. Te meg mégiscsak... Te vagy, akit többször irányít a farka mint mást – ne hidd, hogy nem hallottam ahogy a neved sikoltozzák a legkülönbözőbb emberek, a nap legkülönbözőbb időpontjaiban a szobádban vagy a fürdőszobánkban. Bár jelen esetben talán jobban örülnék ha az Esmével kapcsolatos gondolataidat egyedül a farkad irányítaná és nem más. Ahogy ezt realizálom magamban kénytelen vagyok megköszörülni a torkom.

Megdicsérlek de továbbra is egy kibaszott pöcsként viselkedsz, a kezem visszahullik az ölembe és most már egy kicsit az én agyam is elborul ahogy dühösen felvonom a szemöldökömet.
- Mégis mi a faszról beszélsz? - mintha tényleg nem tudnám, hogy miről beszélsz úgy köpöm feléd a szavakat észre sem véve, hogy mennyivel közelebb hajolok hozzád, mert szeretnék teljesen az arcodba mászni, hogy észrevedd magad és elhitessem veled kettőnk közül Te vagy az aki kurvára gyerekes, nem pedig én. Mert én mindig mindent megtervezek előre és tökéletesen ura vagyok az életemnek.

Aztán most meg úgy nézel rám, hogy rájövök igazából nem uralok semmit. A közelséged egészen lebénít, azt kérdezed megyek-e de a szemeid azt sugallják, hogy maradjak, mert sokkal jobb dolgok várhatnak rám itt, mint amikben bármelyik odalent szórakozó vendéggel részem lenne. Az ahogy megnyalod a szád szélét teljesen megbabonáz és képtelen vagyok megszólalni, csak a szádat nézem, azt a pontot ahol az előbb a nyelved érintette a bőröd, az én szám pedig teljesen kiszárad. Mielőtt még elszakítanám a tekintetem az ajkaidtól én magam is megnyalom a sajátom, hogy képes legyek válaszolni.
- Kurvára nem megyek sehova -
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 26, 2020 1:41 pm
Oakley & Titan

Nancy Whittman egy baszatlan picsa, ez nyilvánvaló volt róla, szinte süt a szája komor szegletéből, az élre vasalt nadrágjából, a kibaszott szoros kontyából, amitől a homloka méretekkel feljebb csúszik. Azt hinné az ember, hogy egy stripper bárba csakis védőfelszerelésben teszi be a lábát és plusz pénzért, mindez hasonló módon jön le, ahogyan ül és felnyársalja tekintetével Ivant, legkelendőbb táncosunkat.
Erre olyan mocskos szavakat vet a papírra – olyan mocskosul dicsérőket -, amik a bárt Washington aranytrónjára csücsültetik. A vigyorom letörölhetem, folyamatosan mindenki orra alá dugom a cikket, Kocka vigyorogva harap rá, azzal érvel, hogy az ő statisztikái előre jelezték a bárunk felfelé ívelését, Vegyész kávéval itatja át a papírdarabot, mintha számára nem jelentene semmit. A hátára verek vele.
Majd este, a szobám plakátmagányában kivágom és keretbe rakva a falra függesztem. Sosem lehet tudni; Ivan tánca akár élete legjobb maszturbálását is okozhatta a nőnek.
A parti ehhez mérten nagy, undorító, bővelkedik az alkoholban és a füves cigaretták zongorázó füstjében. Már ezelőtt részeg vagyok, mielőtt a parti elkezdődne, szőke és fekete fürtök csapódnak az arcomba, az egyik előttem, a másik mögöttem, ahogyan hotdogba szorítva vonaglanak körülöttem. A testem minden porcikája élvezi a zene ütemét, az alkohol zsongását a fejemben, a fű citrusos illatát, ahogyan slukkolok belőle – mert ez az én elengedhetetlen kellékem. Absinth-ot iszok köldökökből, talán egyszer gyémántba burkolom a vécét, néhány kép elmosódik, mint az államon a nők rúzsa, végül egy kanapén kötök ki, üvegkalickában, amit VIP szektornak becéznek.
A szememet dörzsölöm, most éppen rendes cigarettát szívom, várom, hogy Fred és a nyálas Esme kitámolyogjanak, valahol máshol folytassák eszement párzási ritmusukat, a nyelvembe harapok, hogy ne vágjam oda; ő is az én ágyamban volt először.
Mindez azonban csak eszement tiltakozás valaki kigombolt ingje, félrecsúszott tekintete elől, ahogyan az üveg előtt áll és nézi a tömeget. Amikor nem figyel, én nézem őt, belerágom magam a bőre alá; amikor nem figyelek, ő néz engem, a bőrömet perzseli a tekintete. Kimondatlan macska-egér játék.
A szőke meg a fekete kitántorognak, előtte az ölembe másznak, táncot akarnak, csak nem itt, habár a mozgásuktól úgy érzem, hogy csak élveznék Vegyész figyelmét. Mikor ténylegesen kivánszorognak az ajtón felsóhajtok, megkönnyebbült részegséggel, feljebb tolom a csípőmet a kanapén és a hajamba markolok.
Ő az ablaknál áll, azt hinnéd, rám se bagózik, de a tekintetét lustán függeszti rám a pohár széléről.
- Honnan a francból tudjam, Oakley? Menj és keresd meg őket – ha félsz velem kettesben lenni, fejezem be némán a mondatot, de az ajkamra mászó gúnyos félmosolyból sejtheti, hogy mire gondolok. A hangja reszelős – hogy baszná meg, milyen mocskosul dögös -, fogalma sincsen arról, hogy azért idegesítem állandóan, mert ha nem tenném, a fülcimpájába kapaszkodva követném mindenhová.
Oakley kibaszott szép, a természet által kevert méreg, pontosan a szemem – és néha a szívem – legnagyobb gyengéje, álmaim ördöge, rémálmaim angyala, akitől a takaró a csípőmre csavaródik és vánszorogva nyögök miatta. Erre fogja magát, mellém zuhan, én becsukom a szememet, menekülve széttárt felsője elől. Hallom, ahogyan felém fordul, mert a feje bosszantóan csikorog a bőr kanapén, dícsérő szavakat mondd, de mindez nem elég, keze a combomat paskolja.
Felszisszenek és arrébb pakolom a kezét. – Ne játssz az ördöggel – morgom még mindig a kezét fogva, aztán elengedem, hadd hulljon vissza az ölébe. A mosolyától forgatom a szemem, ahelyett, hogy valami kevésbé negatív dolgot tennék, kihasználnám a helyzetet. – Tudod, borzalmasan unom már, hogy ilyeneket csinálsz, ha úgyis fél percen belül eliszkolsz valami nő ölébe dugva a fejed – felhorkantok, apró célzások, igazából eszetlenül törnek fel belőlem, az alkohol hatására.
Nem, mintha nem lennék rá kurva mérges. Nem mintha nem másztam már volna korábban a nyakába, figyelemre éhezve, ő mégis csak bámult rám, mint akinek fogalma sincsen arról, hogy mi ez az egész. Vagy talán én játszom ezt a játékot egyedül? Itt felnézek rá, a szempilláim alól, a fejemet hátra döntve, veszélyes közelségbe az övéhez, a szemeim olyan játékról dalolnak, amit mind a ketten megbánnánk.
- Mész? – nyalom meg a szám szélét.
Boszorkány

Oakley Zubkov
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
arthur gosse
Hozzászólásaim száma :
66
Pontjaim :
48
Pártállás :
  • Semleges

User név :
vivins
Fő képességem :
akaratátvitel
Korom :
30
Foglalkozásom :
chemist

Oakley Zubkov

Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 26, 2020 10:35 am
A fene gondolta volna, hogy az a pöttöm de mégis rohadtul ijesztő Nancy Wittmann ilyen kritikát fog írni a bárról. Emlékszem, hogy a pult mellől figyeltem ahogy rezzenéstelen arccal nézi amint Ivan olyan mozdulatokkal tekereg előtte, hogy attól a nők 99%-a már rég a saját nedvében tocsogna, de nem Nancy Wittman, aki képes a rezzenéstelen arcát unottá változtatni. Szerettem volna akkor felpattanni a helyemről, a nyakánál fogva odacipelni Ivanhoz és ahhoz az apró kis nadrághoz préselni a nő arcát ami épphogy csak takarta a stripper férfiasságát. De nem tettem és miután elment volt egy olyan rossz érzésem, hogy ez a nő most le fogja húzni az egész bárt amiből az következik, hogy kevesebben fognak betévedni ide és még akár a drogbizniszt forgalmát is megcsappanthatja.

Végül nem ez lett. Végül egy olyan ütős és pozitív kritikát kapott a hely, hogy amikor az orrom alá dugtad az újságot a letörölhetetlen vigyoroddal akkor legszívesebben a nyakadba ugrottam volna de nem tettem csak kicsit lelöttyintettelek a kávémmal – egyébként is miért akkor zavarsz amikor kávézom? Ennyi együttlakás után már ezt rég tudhatnád, na persze gondolom amúgy sem érdekelne, mert te mégis Titan Archdeacon vagy neked ugye ne mondja meg senki, hogy mikor törhetsz be a másik privát szférájába mindenféle figyelmeztetés nélkül.

Szóval most meg itt állok a bár VIP részében az emeleten és a hatalmas üvegablak mögül figyelem a lent szórakozó, sikoltozó nők és esetenként férfiak tömkelegét ahogy tapsolnak és felelőtlenül dobálják a pénzt Washington – hadd mondjam ki – LEGFASZÁBB sztriptízbárjának színpadjaira. Arról nem is beszélve, hogy mekkorát robbant a tündérporos bevételünk is – Isten áldja Amerikát és azokat a polgárait, akik nem vetik meg a drogokat. A mosolyom már azóta levakarhatatlan nekem is, hogy megérkeztünk egy pár órája és bár legurítottam vagy három vodka szódát mégis meglepően józannak érzem magam. Boldognak, de józannak.

Ellenben veled, legalábbis nem tűnsz annyira józannak, mint amennyire józannak én érzem magam. Vagy az is lehet, hogy mégis kicsit a fejembe szállt a vodka és máris kevésbé tudom reálisan felmérni a helyzetet. Végül is kit érdekel? Van mit ünnepelni és ezt is tesszük mindenféle korlát nélkül. Fred meg a csaja – hihetetlen, de sikerült valahol összeszednie azt az egyébként egészen helyes lányt – már egy ideje eltűnt így csak Te meg én vagyunk itt ketten, a táncoló tömeg fölött ahová a Ginuwine Ponyja is csak elmosódva hallatszik be, de a basszus még itt is kicsit összezavarja a szívverésem. Vagy azért a vodka felelős? Esetleg az ahogy a hajadba túrsz aztán hátradőlsz a kanapén? Hirtelen a félig kigombolt és könyékig feltűrt ingem is túl soknak tűnik. Megrázom a fejem, remélem, hogy nem vetted észre ahogy megállt a pohár a szám előtt és pár másodpercig olyan nagyon furcsán néztelek mielőtt megint ittam volna egy kortyot.

- Hová lett mindenki? - találom meg a hangomat bár kicsit reszelősebb, mint ahogy azt akartam és a kérdés is tök felesleges, mert hallottam ahogy pár perccel ezelőtt az a szőke csaj a fekete barátnőjével magyaráz neked valamit arról, hogy táncolnának egy kicsit majd hangosan bevágódik mögöttük az ajtó. Lezuhanok melléd a bőrkanapéra és vigyorogva csóválom meg a fejem az üvegasztalon szétszórt tablettákra nézve.
- Büszke lehetsz magadra, Titan – dőlök végül hátra és fordítom oldalra a fejem, hogy tökéletesen rád láthassak – Én legalábbis büszke vagyok rád – paskolom meg a combod amolyan baráti módon, mert egyébként tényleg le a kalappal előtted meg inkább beszéljünk rólad meg arról amit elértél, mintsem arról, hogy miért zavar most annyira az a vigyorod amivel minden nőről – meg úgy tűnik férfiról – leolvasztod az alsóneműt. Mert egy órája még az én ölemben is ott ült a lány a púderillatával, a csillogó ruhájában ami alig takarta a fenekét és tényleg élveztem ahogy mocskos dolgokat súg a fülembe miközben az ujjai már lent matatnak. Most viszont mást élveznék és ezzel fogalmam sincs mit kellene kezdenem.

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

Titan && Oakley
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Oakley & Titan
» opal && oakley
» Ivan & Titan
» Titan && Marjory
» titan ⁂ maximus

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: