Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

seneca & marjory

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Márc. 16, 2020 4:47 pm

you're gonna miss the show

seneca && marjory

Nem gondolom, hogy lebaszást érdemelnék azért, mert csicska farkas vagyok.
Valakinek csicska farkasnak is kell lennie, nem?
Mármint, ha mindenki baszóállat überfarkas lenne, akkor az egész falka szájba kúrt alfákból állna, ami meg nyilvánvalóan nem lenne annyira fasza. Pontosítok: az egyenesen neked lenne a legrosszabb, mert mindenki a te helyedre pályázna, szóval szerintem igazából rohadtul hálás is lehetnél azért, mert vannak közepesen gyökér, viszonylag csövesbánat, félig retardált farkasok is, na meg az én kategóriám is képviselteti magát a totálisan csicska farkasok képében.
Hozzáteszem, hogy két napja tiszta vagyok, és remeg a kezem. A faszt remeg a kezem, reszketek, mert fázom, de közben izzadok is – érzem magamon a saját bűzömet, amitől még hánynom is kell, de a hányásról meg eszembe jut, hogy két napja kihánytam azt a kóbor kutyát, amitől még jobban hánynom kell, de rohadtul nem akarok hányni, mert mi van, ha még a maradéka a gyomromban van, PFUJ –, és nem csak a kezem remeg, mondom, hanem a fogaim konkrétan olyannyira hangosan koccannak össze, hogy nem hallom tőle a saját gondolataimat.
Hja, meg persze, azt sem, amiről te magyarázol. Pedig már egy ideje mintha járna a szád.
- M-m-mi? – Ennyit bírok kinyögni, ahogy hunyorogva próbállak elhelyezni a látóteremben – túl világos van, túl világos van, túl világos van –, az asztalra tett pohárért nyúlok, de végigborítom a tartalmát az asztallapon, jut belőle a padlóra is, de még ahhoz is túl lassú vagyok, hogy bármit is tegyek a baj elhárítására. Csak visszaejtem a kezemet az ölembe, és reszketek tovább.
A szaga alapján úgysem valami erős cucc volt, ami egy icipicit megnyugtatná a cafatokban lógó idegeimet, csak víz. Azzal meg mit kezdjek? Hányjam ki azt is, mint minden mást?
Sírni tudnék, de tudom, hogyha sírnék, akkor te is lebasznál, mert alfámként még inkább jogot formálsz a lebaszásomra, mint mindenki más, pedig hallod, most aztán mindenki más is azt hiszi, hogy simán lebaszhat, és ebből már kurvára kezd ám elegem lenni.
Hogy tudnám elhagyni a falkát? Hogy tudnám elhagyni Washingtont? Hogy halhatnék meg úgy, hogy senki sem akar közbeavatkozni? És ha mindenki csak basztatni tud, akkor miért is akarják amúgy megakadályozni, hm?

Vissza az elejére Go down

seneca & marjory
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Seneca & Genesis
» Seneca and Tessa • you saved my life •
» Tessa & Marjory
» Marjory & Jasper
» franco & marjory

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: