Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Seneca and Tessa • you saved my life •

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Feb. 24, 2020 11:07 am

You SAVED my life

Seneca && Tessa

Mindig is szerettem a folyóparton sétálni és futni. Teljesen megnyugtat a környezete. Hallom a madarak csiripelését, a víz lágy csopogáságt, de este a legjobb, gyönyörű ahogyan a holdfénye vissza tükröződik a víz felszínéről, ezért is döntöttem úgy, hogy most este megyek el futni, hisz jobban megy az edzés, ha közben tudok gyönyörködni a tájban is.
Az edzés mindig is fontos szerepet játszott az életemben. Nem vagyok reality-show sztárja, mint a húgom, hogy fizessék nekem a konditeremtől kezdve minden olyan egyéb szolgáltatást ami segít nekem abban, hogy jól nézzek ki, ígyhát magamtól kellett feltalálnom a dolgokat, futni pedig mindig is szerettem. Sok ember gyűlöli, de csak azért, mert nem jöttek még rá annak a technikájára, hogy hogyan kell mozgás közben megfelelően levegőt venni. Viszonylag nekem is sokáig tartott erre rájönnöm, de miután ez sikerült, szinte az életem részévé vált az edzés, vagy nappal, vagy este. Ez attól függ, hogy a kedvem hogy tartja, hogy éppen hova menjek el futni, edzeni, stb.

Olyan este 9-10 körül lehet amikor kicsit megpihenek a parton és sétálni kezdek, miközben halványan mosolyogva nézem a csillogó folyót és a benne lévő halakat, de ez a jó kedv nem tart sokáig, mert furcsa hangokra leszek figyelmes.
Szinte rögtön megtorpanok és a hátam mögé nézek, de nem látok semmit és senkit, de a hangokat továbbra is hallom. Megőrültem volna? Nem hiszem, nem mehetett az agyamra a szüleim válásra. Bár eléggé megviselt, de nem hiszem, hogy ez lehetne a háttérben, a családomból mindig én voltam a racionális, az úgymond józan eszű és aki mindent jól átgondolt, ígyhát muszáj, hogy épeszű maradjak.

Gondolataimból hirtelen kiránt egy erő amit nem tudok hova tenni. Nem láttam semmit a hirtelenség hevében, csak a hátammal érzem a hűvös földet ahogya éles harapást érzek meg a bal lábszáramon. A fájdalomtól felkiáltok és próbálok kiszabadulni a harapásból, próbálom ütni a...a farkast? Farkas, mint a húgom, de Marj nem így néz ki és ő sosem bántana engem. Ki lehet ő? Fogalmam sincs, de azt tudom, hogy kezdek rosszul lenni a vérem látványától és a fájdalomtól...

◉ words ● youtube ● note: megjegyzés
Vissza az elejére Go down

Seneca and Tessa • you saved my life •
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: