Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hudson J. Spencer-Churchill

Kiválasztott

Barbara N. Lancaster
Chatkép :
Hudson J. Spencer-Churchill GoXuneB
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
camila mendes ◎
Hozzászólásaim száma :
307
Pontjaim :
19
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
zsani ◎
Fő képességem :
don't shut up ◎
Őt keresem :
Hudson J. Spencer-Churchill Tumblr_ooe5qu4OLi1rl53x2o4_250
Korom :
26
Foglalkozásom :
student ◎

Barbara N. Lancaster

Elküldésének ideje -- Hétf. Feb. 24, 2020 1:52 pm

gratulálunk, elfogadva!  
isten hozott játékosaink között!  

Kedves Hudson,
Nagyon köszönöm a türelmed! Cute
Nem is akarom sokáig rabolni az idődet, hisz mint tudjuk, az idő... pénz? Very Happy Na de... nagyon tetszett a jellemezésed, szépen ki tudod fejezni magad. Blaze hirdetését megkuksizva úgy érzem, hogy jól megragadtad azt a karaktert, azt a személyiséget, amire hirdettek téged.
A sztorid pedig... megvillanthattad a laza stílusodat, amihez azt kell mondjam, Colton Haynes remek párosítás. (és muszáj megjegyeznem, hogy annak idején, még mikor szépszál leány voltam, nekem is ezzel a pofival karim. Aztaaaaa )
Tudom, hogy nagyon vártak rád... megmondom őszintén, kíváncsian fogom követni azt, vajon mire is juttok a sráccal, bár annyira már ismerem őt, hogy tudjam, öröm lesz olvasni kettőtök duóját.
Tégy egy kört a foglalóknál, majd... nem marad más, mint a játék. Wink Jó szórakozást!

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 23, 2020 5:56 pm
Hudson Joshua Spencer-Churchill

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉  

FYI, I'm everyone's type.

titulus

"Szerintem szép. Frankón. Egyszer tweeteltem is erről. Tudom, tök béna egy csávóra ilyet mondani, de hogy máshogy írhatnám le Hundson Spencert? Szép. Kövezzetek meg."
Lydia Cameron, 23, az egyetemi szurkolócsapat kapitánya

"A múltkor megkínált fűvel, amikor nekem épp elf... mármint nem fogadtam el, nyilván. Én nem élek vele. Nyilván! Azért rendes volt tőle."
Ethan Avery, 22, az egyetemi focicsapat irányítója

"Úgy hallottam tavaly együtt nyaralt Justin Bieberrel. Persze lehet, hogy az egész kamu. Érted, Hailey Baldwinnal is összehozták, fura lett volna, nem? Bár ezeknél a fene tudja..."
Dorothy McCoy, 24, újságíró gyakornok, volt gimnáziumi osztálytárs

"Spencerrel? Jézusom, dehogyis. A diákom, minek néz engem? Egyébként is fiatalabb nálam tizennégy évvel. Vagy tizenöttel, nem tartom ám számon. Mármint nem gondolom, hogy a kor számítana, a mai világban ennek már nem sok jelentősége van, nem ítélkezem vagy ilyesmi. Ha nem tanítanám, áh, nem, nem. Nem. Mondom, nem!"
Mary-Jane Wright, 38, pszichológia professzor

"Greg látta, ahogy a pszichológia professzorral flörtöl. Én is csak hallottam, de érted, ha úgy néznék ki, mint Hudson Spencer, valószínűleg nem kellene benyalnom az egész kibaszott pszichológia tankönyvet a zárthelyire. Minek vettem fel egyáltalán?"
Brad Haynes, 24, egyetemi hallgató

"Kitől hallottad? Nem is smároltunk. Mármint lehet, hogy részegen kicsit a számból adtam át neki a citromot, miután lehúzta a hatodik tequilát, de amúgy tökre nem smároltunk. Pasim van, vágod? Miért, mondott rólam valamit?"
Chloe Flanagan, 21, egyetemi hallgató

"A teljes neve Spencer-Churchill. Hé, megvannak a forrásaink. Próbálom beszervezni egy ideje, egyszer meg fog törni."
David McDonald, 25, a Beta Theta Pi elnöke

"Azt mondta, felhív. Nyilván nem gondolta komolyan, én sem gondoltam komolyan. Nem is randiztunk, csak egy buliban találkoztunk, ittunk, aztán történt, ami történt. Oké, korábban is láttam már előadáson, lehet, hogy már akkor is tetszett, de kinek nem tetszik? Mármint az az ultimate fuckboy típus, amikor vigyorog, megtelik a gyomrod pillangókkal, nem pofázik sokat, nem kell ledumálnia rólad a bugyit, ha elég közel mész hozzá, leesik az magától. Ezzel nem saját magam mentegetem, ezek tények. Mondjuk felhívhatott volna, nem mintha számítottam volna rá, vágod, csak. Ja. Picsába."
Ava Grey, 22, egyetemi hallgató

1996.02.23.

Colton Haynes

vérfarkas
a karakterem keresett

szerepkör

Lefelé néző kutya.
Volt idő, amikor pont ugyanígy, pont ugyanezt csinálta és közben be nem állt a szája, és közben elvárta, EL-VÁR-TA, hogy figyeljek. Nem, nem a seggére, hanem arra, amit mond. Mindent el lehet rólam mondani, hívhatsz figyelmetlennek, hívhatsz önzőnek, hívhatsz felszínesnek, de engem frankón érdekelt a sok baromság, ami Sadie Kingsley-ből áradt, miközben ezerrel nyomta a testedzést, de hát éppen EZERREL NYOMTA A TESTEDZÉST, baszki. Azt hiszem, a sok dolog ellenére, amiben Blaze és én nem értünk egyet - a sok lényegében egyenlő az összessel, de ez most aligha lényeges, hát ÉPPEN AZ ÉG FELÉ TOLJA A FENEKÉT, miért gondolok én eközben Blaze kibaszott Griffinre? -, ebben mégiscsak egyezik a véleményünk: tök jól áll neki a testedzés. Ezzel nem azt akarom mondani - gondolni, úristen, dehogy mondanék ki ekkora faszságokat hangosan -, hogy rászorul a testedzésre, de ismerjük el, határozottan meglátszik rajta a rengeteg munka, amit olyan lelkesen belefektet.
Oldalra billen a fejem, felvonom a bal szemöldököm.
Volt idő, amikor végig dumált közben, elmesélte, melyik izmokat mozgatja meg az aktuális póz, én meg semmi másra nem tudtam gondolni, minthogy milyen izmokat szeretnék én megmozgatni és mennyire lennék és/vagy nem lennék a jógaszőnyeg helyében éppen. De a kutya, az a nyamvadt lefele néző kutya ---
- Öhm, stroke-ot kaptál? - Megrázom a fejem. Mégis mire számítottam? Nem mintha feltételeztem volna, hogy zavarni fogja, esetleg egyenesen ZAVARBA JÖN. Ha Blaze csinálná, talán. Áh, nem, az is inkább a kölyöknek - és ha idősebb nálam, akkor mi van? - lenne kellemetlen, ha egyáltalán képes lenne összeszedni a bátorságát és végre megtenné azt a szívességet a lelkének - oké, azt a részt felejtsük el, hogy már most is tudja, hogy ne tudná, elvégre a csaj mindenkinek bejön, miért épp a nyomi lenne kivétel? -, meg a farkának, hogy megáll egy pillanatra leplezetlenül csodálni, mielőtt bevallaná, hogy beleesett, mint vak ló a gödörbe. Hogy aztán ott maradjon. Éveken át. Elbaszott vak lóként az elbaszott gödörben.

Most azt gondolod, egyik kutya, másik eb? Kiszólt a gödörből a lyuk? Bagoly mondja verébnek? (Meg hasonló okosságok.) Hogy én pofázok, aki ugyanúgy megjárta a Sadie-hullámvasutat, de megnyugtatlak, én már, köszönöm, túlvagyok rajta, kimásztam a gödörből - lehet, hogy nem önerőből, hanem valaki mellébe vállába kapaszkodva, és lehet, hogy nem is egészen utána, hanem kicsit még közben, de a módszereim nem képezik jelen gondolatmenet részét, szóval tekintsünk el a részletektől -, és kurvára nem szándékozom visszazuhanni.
Mert megtehetem.
Hirtelen úgy érzem magam, mintha nem is a kedvenc albérletünk - kérdezhetnéd, mitől a kedvencem, nem olcsó, de nem is olyan puccos, amilyenhez hozzászokhattam életem huszonnégy gondtalan éve alatt, viszont messzebb van Angliától, mint eddig BÁRMELYIK szoba, ahol éltem, ez pedig nagyon (nem győzöm hangsúlyozni), nagyon sokat javít a megítélésén - kedvenc foteljében ülnék, hanem egy rohadt vallatószékben. Nyugtatónak és empatikusnak szánt hangját hallgatom - öcsém, te nem vagy másnapos vagy ilyen vagy másnaposan? -, miközben újra és újra elismétli, hogy benne megbízhatok, ő a barátom, ő meghallgat, vele bármit megoszthatok és mekkora mérföldkő volt az este a kapcsolatunkban és... azt hiszem, hányni fogok. (A vodkától. Meg kicsit tőled is!)
Összefonom magam előtt a karjaim, a homlokom ráncolom és esküszöm nektek, ha volna még módja, hogy értetlenségem és teljes elzárkózásom a tudtára adjam, hát megtenném, csak hagyjon már lógva.
- Fogalmam sincs, miről beszélsz. - És még csak fel sem emelem a hangom! (Nem úgy, mint múltkor, de ebbe most ne menjünk bele, ez most nem az elemezzük Hudson Spencer hiányosságait show, sosem volt - spoiler! - és soha nem is lesz az! Az én fejem, az én valóságom, ha nem tetszik, tudod, merre van a kijárat.) Na, jó, talán egy kicsi fogalmam mégis van. Két tanulságot már sikerült kipréselni a tegnap estéből: nem ihatom magam érzelmes lúzerré, ha Griffin a közelemben van, és még véletlenül sem hagyhatom, hogy Griffin érzelmes, nyálas lúzerré igya magát a közelemben. Máshol csinál, amit akar.

Azt a nevet hallottad már, hogy Lady Diana Spencer?
Ha ennyit tudsz a családomról, az pont elég.
A második vezetéknevem nem titkolom, csak nem használom.
Bárkit, akinek köze van az felsőbb körökhöz, legyen az bármilyen jelentéktelen kapcsolat, kritikus tekintetek figyelnek minden sarkon, főleg, ha van is mit nézni. Nem szándékozom előadni a számkivetett fekete bárányt, a kitagadott gyereket - nem kenyerem az önsajnálat, ha mások szánnak, attól egyenesen rosszul vagyok -, a szüleim tartanak el, én pedig jó messze a kritikus tekintetektől azt csinálok a fizetésemből, amit, amikor és ahol csak akarok.
Ha ez nem jó üzlet, akkor nem tudom mi.
Vissza az elejére Go down

Hudson J. Spencer-Churchill
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» mack & hudson
» Hudson && Mack
» Hudson && Marjory
» hudson & jordyn
» Hudson&&Blaze

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: