Elküldésének ideje -- Szer. Május 13, 2020 11:47 pm
to Florence
-- just another round
Megváltozni látszik a kapcsolatunk milyensége, talán alapjaiban. Eddig azt hiszem, azért működött ennyire könnyedén, mert nem voltak korlátok a viszonyban, amit egymáshoz képest kialakítottunk és kényelmesen igazgattunk el, és mert nem volt egy harmadik személy, aki betolakodott a gondolatainkba. Vagyis az enyémbe mindenképpen, abban nem lehettem biztos, hogy Florence gondolatait mi csalta el másfelé az ágytól. Nem mintha ez jelenleg annyira zavart volna, hiszen én magam sem egészen a jelen pillanat lusta kielégültségével voltam elfoglalva. Ennek ellenére szívesen rákérdeztem volna, mert érdekelt, mégsem gondoltam, hogy jogom van egyáltalán feltenni hasonló kérdést a nőnek. Még akkor is így éreztem, amikor jól láthatóan, illetve inkább jól hallhatóan hallgatott, ami nem volt jellemző rá, amikor felmerült közöttünk a vadászat bármiféle kontextusban. Tehetnék úgy, mintha nem furcsállnám ezt az egészet, mert tulajdonképpen semmi közöm nem volt hozzá, miért is viselkedett így, de azért még is feltűnt, bár ennek ellenére még nem tettem szóvá a dolgot. Válaszára csak felnevettem, tulajdonképpen nagyon is sajnáltam, hogy kihagytam a Super Bowl-t, már csak azért is, hogy jót nevethessek Flo-val azon, hogy én is legomboltam róla egy húszast, de így jártam, erről már lemaradtam, majd egy év múlva esetleg. – Az a két nő szerintem mindenkit megvett – feleltem nevetve, mert mellette könnyű volt nevetnem. Talán ezért is jöttek újra és újra. Mégis most az éreztem ez sem egészen olyan most mint eddig, mert közben akaratlanul is eszembe jut Bel, és ahogyan hónapokkal ezelőtt vele nevettem, miközben a semmi közepén csokoládét ettünk az autója tetején. Mennyire nevetségesen lehetetlen volt és olyan nagyon igazi, ami után sóvárogtam. Mert a mi életünkben, a vadászokéban, nem volt ilyesmi, mert nem volt időnk ilyesmikkel foglalkozni. – Mi van veled? Ilyen elkeseredett ritkán vagy – bukott ki belőlem végül a kérdés, ami eddig is ott motoszkált benne, bár talán nem ugyanebben a formában. Egyik kezemet a fejem alá tettem, hogy megtámasszam a fejemet, és így könnyedén néztem a mellkasomon támaszkodó nő szemébe. Értetlenül kutattam a tekintetében kissé összeráncolt homlokkal.
Elküldésének ideje -- Vas. Május 03, 2020 12:54 am
Érintésére automatikusan felel édesen megkínzott testem, cirógatása mentén lusta libabőr bontakozik ki, hátizmaim ösztönösen feszülnek meg, gerincem keskeny völgybe rendeződik, fenekemet sóhajtásnyira megemelem. Külső szemlélő kelletésnek aposztrofálná, valójában összehangolt rítusainkhoz alkalmazkodnak érzékszerveim, Pavlovi reflex, igen, azt hiszem, ennél pontosabban meg sem fogalmazhatnám. Olyan mélységekig ismerjük egymást, ahogyan sokan ötven év házasság alatt sem képesek rá, bennünk nincs szemérem, sem félelem, nem szükséges lenyűgöznünk egymást, adott a szabadság, az őszinteség, a némán lefektetett szabályrendszer. Akkor jön és megy, amikor kedve tartja, érkezhet korábban, lehet rajtam kinyúlt póló, vagy törölgethetem még valaki másnak a vérét a bőrömről, akkor is megkíván, mert nem szerelemből vagy elköteleződésből táplálkozik a vágyunk.
Orromat játékosan a combjába fúrom, mélyen belélegzem szeretkezéstől nehéz, izgató illatát. Másra gondolok, valamivel vékonyabb, de hasonlóan izmos fennsíkra, lágyabb, érzékibb illatra, de ez képtelenség, egyrészt soha nem tudnék tartozni valakihez, mert a tartozás a merészség halálát jelentheti, másrészt ha már tartozni akarnék valakihez, biztosan nem a kijelölt célpontot lenne ildomos választani. Hóbort, nyugtatom magam, hamiskás mosolyt erőltetek az ajkaimra, úgy pillantok fel ismét, mintha egy pillanatra sem kalandoztam volna el. Végül ez is tönkremegy, amint hazudozni kezdünk egymásnak, márpedig most először izzunk egymásért és hidegülünk el egymástól egyszerre.
Meg se rezzenek a természetességen, tulajdonképpen sosem embereket képzelünk el, nem életeket és érző lényeket, hanem leölendő, kártékony állatokat, ragadozókat, amelyek túlszaporodtak, megkerülték a természetes szelekciót. Sőt, magát a természetet. Kiirtottak egy csapat vámpírt, úgy hallgatom végig, mintha csak azt mesélné, milyen nehéz napja volt az irodában, és mennyi felesleges, valamiért mégis nélkülözhetetlen papírmunkával kellett megharcolnia. Fesztelen berendezkedésű kapcsolatunkban még sosem fordult elő, hogy ne próbáljak kiszedni belőle többet a vadászat körülményeiről, a felmerült problémákról és módszermódosításokról, most viszont hallgatok. Mélyen. Nem megrendülten, azt nem mondanám, inkább… Eszembe jut az a lány, a vámpír, aki megcsókolt valakit a kapualjban, a meghitt pillanat, és eszembe jut Balzac, az egészen ártatlanul sóvárgó tekintete.
Beleborzongok, párhuzamosan Samuel lágy cirógatásával, bejárja az ismerős utat, amire akaratlanul válaszolok, és ha nem gondolnék másra, talán feljebb vándorolnék a számmal, megízlelném, őt és rajta magamat, csakhogy meghasadok, pontosabban belehasadok ebbe a furcsa kettősségbe. – Ne is reménykedj, Sam, ilyen könnyen nem húzol le – a hangom is egészen más, távoli, mint egy rosszul befogott rádióadás. A máshova vágyódás sercegés hallatszik ki belőle, de sosem vágytam máshová ezelőtt, így Samuel fülét valószínűleg elkerüli, ha mégsem, képtelen dekódolni. Ahhoz ismernie kellene. Egyelőre azonban úgy tűnik, én sem ismerem magamat. – Egyébként a Shakira-J. Lo párosra gondoltam, engem is megvettek kilóra a vonaglással.
Végül feljebb merészkedem, átugrom érzékeny pontjait, a mellkasán kötök ki, államat a horpaszába mélyesztem, ajkaim meg-megérintik beszéd közben: – Bíztam a statisztikában, ezért buktam el, lassan kezdem elfelejteni, az élet alapvetően kiszámíthatatlan.
Oké, ez keserűbbre sikerült a kelleténél.
Vámpírvadász
Chatkép : Szerepkör : magányos vadász play by : Liam Hemsworth. Hozzászólásaim száma : 66 Pontjaim : 57 Pártállás :
Nagyon is megszokott, de cseppet sem unalmas mozdulatok sokaság hozza el a kielégülést, ami nagyon is ráfért minden egyes görcsös izmomra. Ez a nő sok szempontból tökéletes volt, ám valahogy sohasem vágytam igazán arra, hogy az életem szerves részét képezze. De ahogyan a combomnál majd a csípőmnél támasztja meg a fejét, abban van valami elmondhatatlanul izgató, és ebbe az érzésbe hajlamos lennék belefeledkezni, számtalanszor képes lennék elveszni bennem, mert egyszerűen jó. És ami azt illeti az én életemben, vagy talán minden vadász életében, de ebben nem vagyok teljességgel biztos, kevés jó dolog volt és maradt az évek sodrásában. Minél többet tudtam a természetfelettiről, annál inkább azt éreztem, elveszi a fényt körülöttem és elemészt, anélkül hogy küzdhetnék ellene, hogy legalább megpróbálhatnék ellenállni neki. Kevés dologról szoktunk igazán komolyan beszélgetni, de a vadászlét alapvető feladatairól igen, s abban megegyeztünk már Florence-szel, kötelességünk ölni. Valahogy ez a nap még sem olyan, mint amilyen szokott lenni, az összeszokottság, az ahogyan kiegészítjük egymást, az valahogy másként működik. Igen, a nő is messze jár, hiába incselkedik azzal, ahogyan a testemnek dőlt, s hiába fűzi karját a térdeim alá. Szerettem az érintését, emlékeztetett arra, éltem. Meg persze arra is, nem Flo bőrének melegére vágytam, hanem… lehunytam egy pillanatra a szememet, nem akartam folyton a boszorkányra gondolni, akiért annyira odáig voltam, és annyira szerettem volna vele ilyen természetesen együtt lenni, és csak feküdni az ágyban. Azt akartam, hogy az is magától értetődő legyen, de nem tudtam, valaha is lehetséges lenne e mindez. Ahogy a vadásznő megmozdult ismét, kinyitottam a szemeimet, s figyeltem, ahogyan elhelyezkedett, az állát a csípőcsontom alatt támasztotta meg, érintésemre finom ívbe feszült a háta, láttam, ahogyan megemelte a fenekét, mire halvány mosoly jelent meg a szám sarkában. Éreztem, hogyha egy darabig még így maradunk, újra tettre készre keményedek majd meg. Szerettem ebben a nőben, hogy annyira könnyen kezelte a szexet kettőnk között, hogy nem sértődött meg, ha egy gyors menet után felkaptam a ruháimat, ugyanakkor azon sem problémázott, ha nem tűntem el azonnal. Ujjaim tovább játszottak a bőrén, miközben hallgattam a kérdését. – Igen, kiirtottunk egy csapat vámpírt – teljes természetességgel ejtem ezeket a szavakat, mintha nem gyilkolásról beszéltem volna, mintha valami egészen hétköznapi dologról folyna a szó, mintha nem az én kezemhez tapadt volna vér, és nem én hallottam volna, ahogyan hasítja a levegőt a machete, majd pedig a nyakat. Először, az első néhány évben zavart, de mostanra ugyanannyira egyértelmű volt, mint az, ahogyan Florence-szel a Super Bowl-ról beszélgettünk. Felnevettem, amikor rám villantotta a mosolyát a nő. – Ezt mégis miből gondolod? – kérdeztem vissza, ujjaim izgató lassúsággal kúsztak a feneke ívéig, ameddig elértem a jelenlegi pozitúránkban, majd indultam meg vissza ugyanilyen módon, egészen fel a nyakán keresztül a barna hajszálak közé. Ismertem, hogy ez mennyire a gyengéje, nekem meg az, ahogy az ágyékomtól alig néhány centire pihent rajtam. – Kár, hogy velem nem fogadtál, én a Chiefs-re tippeltem volna – tettem hozzá arra vonatkozóan, hogy velem szemben is elbukta volna azt a húszast.
Tarkóm zavarba ejtő természetességgel simul combjának, hajtincseim két lába között tekergőznek, eljutnak egyik végpontból a másikba, látszólag önálló életet élve, nekem pedig hirtelen mozdulni támad kedvem, fejem könnyedén gördül az ellazult, puha húson. Így találkozik tekintetünk, otthonosan, mintha az első pillanattól az utolsóig egymásra lennénk hangolódva, mintha valamelyikünk teste mindig befejezné a másik – szigorúan idézőjelbe tehető – mondatát. Más terepen is tökéletesen hasznosíthatnánk, például vadászatok alkalmával, de lehetnénk egymás szárnysegédei vagy mentőövei, a telefonhívás egy rossz randi közepén, a felmentősereg szorult helyzetben, ugyanazon fegyver két vége. Érthetetlen, miért, de ritkán társulunk, mindketten saját módszerrel, taktikával, közegben és közösségben teszünk eleget a kötelességeinkben.
Kötelességünk ölni.
Távoliak vagyunk mindketten, állapítom meg szívdobbanásnyi idő alatt, érintkezési pontjaink ellenére óceánnyi távolság ékelődik közénk. Azt hiszem, mindketten másra gondolunk – valami másra, valaki másra. Jobb karomat szórakozottan két térde alá csúsztatom, ismerős völgyek és mélyedések útját követem, izzadságának illatában nem találok semmi kivetnivalót, kissé érdes, pézsmaakkordokkal átszőtt, azt hiszem, a gyerekkorom jut róla eszembe, fojtó nyarak, poros-nedves ruhák, apám fegyvert tisztogat a kerti padon, tekintetét időről időre rám emeli. Talán mindez meg sem történt. Lehet, így emlékszem, mert így akarok emlékezni rá.
Samuel hasonló biztonságot áraszt, amiről – feltételezem – fogalma sincs. Hasra gördülve várom be válaszát, érintésére önkéntelenül reagál a testem, gerincem íve megfeszül, fenekem leheletnyire megemelkedik. Állakat a csípőcsontja melletti keskeny árokba illesztem, innen egyaránt láthatom az arcát és szépen kidolgozott, ingerlő felsőtestét. Egyszerű ember vagyok – mondhatni –, ha tetszik valami, ha örömömet lelem valamiben, attól nem tartom távol magam mindenféle morális és erkölcsi kódexre hivatkozva. – Sikeres vadászat? – tudakolom könnyed hangon, mintha valami átlagos dologról beszélnénk, papírmunkáról egy multinacionális cégnél, határidős tenderről, egyeztetéssel kivitelezőkkel vagy irodai dolgozókkal. – Néztük, vettem vagy két tucat BBQ csirkeszárnyat, egy pakk sört, és a harmadik negyed végén fogadást kötöttem, hogy a 49ers viszi, erre a Chiefs behúzta. Buktam húsz dollárt, de nem bántam, mert élvezet volt nézni a négy egymást követő touchdown-t. Mondjuk most simán fogadnék arra, hogy neked a félidei show legalább annyira tetszett, mint maga a meccs – hamiskás mosolyt villantok felé.
Vámpírvadász
Chatkép : Szerepkör : magányos vadász play by : Liam Hemsworth. Hozzászólásaim száma : 66 Pontjaim : 57 Pártállás :
Először megkönnyebbülésért jöttem a nőhöz, ám az egyetlen alkalomból kaotikus rendszer lett, ki nem mondott megszokás, amely a kölcsönös kielégülésre épült kettőnk között. Jöttem újra, sokszor a testmozgás kedvéért, néha stresszlevezetésért, gyakran mindenféle ok nélkül, s most a felejtésért. Mindennél jobban vágytam arra, hogy kitörlődjön a fejemből annak a szőke ciklonnak az arca, a hangja, minden mozdulata… Abban a reményben kopogtam be Florence ajtaján, hogy az ő érintései és mozdulatai kitörlik majd a boszorkányéit, hogy elfeledteti velem a létezését is, segít tovább lépni, és egyszerűen élhetem az életemet majd, mintha semmi sem történt volna. Lihegve fordultam a hátamra, éreztem az izzadságcseppeket a halántékomon és az egész testemen. Kényelmes, elégedett fáradtság áradt szét minden porcikámban, az izmai zsibbadtan adták át magukat az orgazmus utáni nyugalomnak. A nő félig rajtam feküdt, kellemes, megszokott súlya és melege hozzátartozott a kis rutinunkhoz. Vele valahogy minden klappolt, működött az a bizonyos kémia, ami annyi emberrel nem, és mégsem akartunk egymástól semmi komolyabbat. Kimondott egyezség volt ez kettőnk között, mert amennyire könnyű volt összegyűrni Florence-el számtalan alkalommal a lepedőt, annyira bonyolult lett volna érzelmeket csiholni kettőnk között. Én pedig személy szerint, szerettem ezt a felállást, a legtöbb férfi pedig évekig vágyakozik hasonló kapcsolatra. A kettőnk különös kapcsolata olyan volt, mint a vasúti sínpárok hálózata, amelyek néhol keresztezik egymást, majd újra elvállnak, eltávolodnak, úgy téve, mintha semmi közük nem lett volna egymáshoz. Nem is ismertük igazán egymást, vadászok voltunk mindketten, igazán a testvéreiről tudtam sok mindent, Florence-ről alig valami személyeset, s bár néha úgy gondoltam ez az érdektelenségemről árulkodik, mindig rájöttem, ez rendben van, legalábbis ebben az esetben, ráadásul nem is érdektelenségről volt szó. A nő sem tudott rólam igazán semmit, nem is kérdezett soha, és ez engem nem zavart, hiszen úgy gondoltam, elég ha tudja, miért lettem vadász. Egyik karomat a fejem alá tettem, és úgy pillantottam le Florence-re, és találkozott a tekintetünk egy rövid időre. Nem tudtam, látta-e rajtam, mennyire nem voltam ott fejben, vagy hogy csak képzelem-e, hogy ezt fedeztem fel az ő arcán is. A kérdése annyira nem lepett meg, gyakran beszélgettünk a fociról, és hasonló nem igazán súlyos témákról, mégis azt éreztem rajta, valami feszélyezte. – Csak felvételről – a hátán végig futtattam az ujjaimat, ami teljesen természetes mozdulat volt, könnyed és magától értetődő. – Aznap este Gabe-el vadásztunk – ismerte a mentoromat és a legjobb barátomat is, de azt hiszem sosem kedvelték igazán egymást. Mindez nem zavart, hiszen senki nem kötelezte őket, hogy együtt töltsék az idejüket. – Te? Kinek szurkoltál? – kérdeztem vissza, miközben ujjaim a hátáról a felkarjára siklottak át.
Nagymacskákat megszégyenítő komótossággal – nem, nem kecsességgel – nyúlok el Samuel mellett, mértani tökéletességre törekedő átlóban, természetesen meztelenül, kimelegedve, tarkón gyöngyöző izzadságcseppekkel. Két karommal könnyedén kiseprem szabadjára engedett – sokszorosan megmarkolt, rántott és becézett – hajtincseimet, egyenesen Samuel ugyancsak fedetlen combjára, miközben fejemet a csípőcsont alatti izomkötegnek támasztom.
Békés így. Megszabadulva a vágy iszonyú görcsétől, ajkaimon precízen kimért csókok ízével, elernyedő végtagok tétlenségét élvezve, tekintetem lustán végigfut alkarom mentén, rajta halványuló ujjlenyomatok, egy-egy erősebb szorítás, szelíd leigázás felszívódásra kész pecsétjei. Átmenetileg megjelöl, alkalomszerű egymáshoz tartozottságunkat egyértelművé teszi, nem is kérek tőle sem kevesebbet, sem többet. Rövidre szabott találkáink rendszerint így végződnek, negyven perctől hajnalig tartó epizódokban esünk egymásnak – néha adrenalintól elnehezülő gondolatokkal, néha reszkető izzással, néha veszteségérzettel a szánkban, néha diadalittas lobbanásban. Időnként nyugtalanul, máskor ingerülten, egymást tépve vagy ódákat lehelve ujjbegynyi fennsíkokra és árkokra.
Ezúttal elhomályosuló gondolatok szegélyezték hibátlan kémiától intenzív együttlétünket. Az jut eszembe, igen, éppen most, Samuel tenyerének barázdáit körberajzolása közben, hogy egy másik hálószoba másik ágyán heverészve ezt az idilli csendet folyton megtörné egy bizonyos amerikai pitbull terrier andalító horkolása. És valószínűleg egy másik tenyér másképpen érne hozzám, nem tapasztalt átutazóként, nem testi kényszerektől görcsösen és görcstelenül, hanem…
Felpillantok rá, borostás állán otthonosan siklok végig tekintetemmel, még ebben a kötetlenségben sem fogadtunk soha egymásnak kizárólagosságot, rutintalan és rendszertelen szisztéma szerint sodródunk össze, majd szét, meghatározhatatlan időintervallumok beiktatásával. Nincs ezzel gond, sőt, éppen ettől működik, sosem láttam, kicsoda Samuel, ha éppen nem vadász vagy minden szempontból kielégítő partner, sosem kérdeztem, hol nőtt fel, mi volt az első háziállata, kiket szeretett, mert sosem érdekelt, mit felelne.
Soha senki válaszai nem érdekeltek, bennem ugyanis nincs elég hely megfelelő kérdéseknek, egyébként sem tudom, mihez kezdenék mások életével, fájdalmával és örömével, ha a sajátom is átláthatatlan a számomra. Most mégis kérdezni akarok, de nem tőle.
Valaki másra gondolni szex közben snassz, nincs benne semmi különleges, de valaki másra gondolni szex után, valaki mást akarni szex után… Mit szokás ilyenkor csinálni? – Nézted az idei Super Bowl-t? – Biztosan nem ezt kérdezni, viszont tőlem éppen ennyire futja.