Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Samuel & Belisa - When we First Met

Vámpírvadász

Samuel McCormack
Chatkép :
Samuel & Belisa - When we First Met 3269975338_1_65_1gJ6PPUC
Szerepkör :
magányos vadász
play by :
Liam Hemsworth.
Hozzászólásaim száma :
66
Pontjaim :
57
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
szuszu.
Őt keresem :
try to be the fire for you,
try to be the sun
try to be your home and the place that you come to.
Samuel & Belisa - When we First Met 5e237e82486705f94f4d42460f936824

i looking for you, lil' sis'.
Samuel & Belisa - When we First Met Tumblr_inline_ori5e4FL6c1rifr4k_540
Korom :
34

Samuel McCormack

Elküldésének ideje -- Kedd Ápr. 28, 2020 5:02 pm

Belisa & Samuel  
let's have an adventure  

Dühös voltam magamra, dühös voltam a világra, és mindenkire, amiért az egyetlen értelmes, csinos, és rendkívül elragadó nő, akit az utamba sodortak egy volt azon lényeg közül, akik ellen küzdöttem. Szívesen ki is borultam volna ezen a ponton, és nagyon úgy éreztem, megint rám férne egy üveg vodka, pont úgy mint régen, még Gabe és az egész vadászlét előtt. De jelenleg nem tudtam ezzel foglalkozni, nem akartam lebukni, így is talán túl sok mindent árultam el magamról, Belisa pedig még többet. A rúnák kapcsán, amikről pontosan tudtam miért voltak az ajtókeretbe vésve, de persze egyszerű emberekről nem mondta meg, hogy vadászok voltak-e vagy sem, így nem is izzott fel egyik sem a jelenlétemtől. Meghúztam a sörös üveget, és nagyon igyekeztem úgy tenni, mintha igazán nem történt volna semmi sem. És úgy láttam, be is vált, mert a nő nem kezdett el furcsán méregetni.
A munkahelyével kapcsolatos válaszára bólintottam és hümmögtem csak, aminek az volt az oka, hogy éppen beleittam a sörömbe, amikor meghívott a bárba, és bár mosolyogva végül belementem, tudtam, hogy ez hazugság. Nem szabadna még csak rá sem gondolva a jövőben… Ám annak ellenére, hogy a hang ott üvölt a tudatom hátuljából, őrült módjára rázva a vészharangot, nem tudom figyelmen kívül hagyni, hogy volt valami egészen elemi szinte vonzás Bel és köztem, és ennyire közel hozzá, ennek nem tudtam ellenállni. Szinte láttam magam előtt, ahogy a kis alak a fejemben toporzékol egy sort, s végül feladja a próbálkozást, hogy eltérítsen attól a szándékomtól, hogy megcsókoljam a nőt. Biztosan megleptem azzal, amint magamhoz húztam és gondolkodás nélkül préseltem az ajkainak az enyémeket, de úgy tűnt, élvezte ezt az egészet, mert viszonozta a közeledésemet és átkarolta a nyakamat, úgy csókolt engem tovább. Könnyű lett volna ebbe a pillanatba belefeledkeznem, és könnyű lett volna valami egészen más dolog felé terelni mindezt, de nem akartam, hogy azt gondolja Bel, semmi mást nem akartam tőle, mint megdönteni. Így aztán elhúzódtam valamennyire, és élveztem a lány érintését a mellkasomon, ahová keze csúszott le. Mély lélegzetet vettem, amikor megszólalt és bólintottam. Egy hosszú pillanatig nem tudtam megmozdulni, miután Bel besietett a lakásba. Megráztam az fejemet, majd bezártam magam mögött az erkély ajtaját, és hagytam, hogy a nő a fürdőszobában eltűnjön.
A kanapén ültem, és írtam egy újabb üzenetet Gabe-nek, aki időközben válaszolt nekem. Megbeszéltem vele, hogy hajnalban, a napfelkelte után találkozunk néhány sarokkal arrébb egy motelnél, mert nem akartam megmondani neki, hogy Belnél töltöttem az éjszakát, az túl sok kényes kérdéshez vezetett volna. Én pedig nem akartam, hogy a mentorom tudja, a nő boszorkány volt. A szöszi fekete bundás kis állatkája az ölembe férkőzött közben, én pedig hagytam neki, egészen addig, amíg Belisa ki nem jött a fürdőből, és elköszönt. Sóhajtva néztem utána, majd bevetettem magamat én is a fürdőszobába. Próbáltam megmagyarázni magamnak, hogy semmit sem jelentett ez az este, sem pedig a nő, akitől csak egy fal választott el.

Szinte semmit sem aludtam, bár a macska dorombolása segített valamennyit a gyomromban gyűlő rossz érzésen. Aztán négy óra felé felkeltem a kanapéról, és írtam egy rövid üzenetet Belnek, amelyen ennyi állt: „Köszönök mindent.” Majd amint megláttam az első fényeket beszűrődni az ablakon, felhúztam a nadrágomat és a bakancsomat, és a lehető legnagyobb csendben elhagytam a lakást. Alig tíz perccel később Gabe autójában voltam, és az ostoba kérdésére, hogy becsajoztam-e, csak mordultam egyet, az egyik gyorskajáldánál meg közöltem vele, álljunk meg. Nevetséges módon mégis a boszorkány lasagne-ja járt a fejemben.

564. aláfestés.  
Vissza az elejére Go down
Boszorkány

Belisa E. Cavanaugh
Chatkép :
Samuel & Belisa - When we First Met Original
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
• Jennifer Lawrence
Hozzászólásaim száma :
119
Pontjaim :
64
Pártállás :
  • Semleges

User név :
• Belisa
Fő képességem :
• aeorikinezis
Őt keresem :

Korom :
34
Foglalkozásom :
• bartender at Blasphemy

Belisa E. Cavanaugh

Elküldésének ideje -- Hétf. Ápr. 27, 2020 6:55 pm

•  Belisa & Samuel •

When we first Met

Egyszer már eszembe jutott, hogy talán kicsit jobban eltakarhatnám a rúnáimat, de akkor lebeszéltem magam erről, mondván "úgysem látja egy lélek sem", hiszen nem sok ember tette már be a lábát a lakásomba. Erre most itt van Sam, aki baromira tetszik és totál hülyének néz valószínűleg a magyarázatom után, vagy legalábbis biztos, hogy jót mulat magában azon, amit hirtelen előadtam. Azt azonban mégsem mondhattam, hogy "boszorkány vagyok és így védem meg magam". Sok ember még mindig nincs velünk megbékélve és sokan egy kalap alá vesznek mindenkit. Ha egy vámpír megöl valakit, nem a vámpíroktól kezdenek félni, hanem mindentől, ami erősebb vagy veszélyesebb náluk. Mi sem vagyunk egyebek, mint a gepárd a szavannán, akitől az ember fél, ezért kérdezés nélkül lelövi, ha túl közel merészkedik hozzájuk.
-Bizony. Még dísznek is jók!- mosolyodok el, majd inkább kihúzódok az erkélyre és igyekszem nem láttatni az arcomon, hogy mennyire megkönnyebbültem, amiért nem kérdezősködik tovább. De miért is tenné? Egy egyszerű embernek ez tényleg csak valami hóbort, mint amikor a kamasz lányok telepakolják a szobájukat sátánista képekkel.
Sokkal jobb elfoglaltságnak bizonyul az, hogy a növényeimben gyönyörködjünk, de így megint csak egy olyan aprócska helyre szorultunk kettecskén, ahol veszélyesen közel ácsorgunk alapból egymáshoz. Szerencsére azonban a kérdése, ami a munkahelyemet illeti, eléggé eltereli a figyelmem arról, mennyire el tudnám nézegetni Samet a lakásomban, bár ez teljesen lehetetlennek tűnik. Előbb vagy utóbb kiderülne, hogy mi vagyok vagy el kellene mondanom neki, és félek, hogy ő sem reagálna másképp, mint bárki más előtte.
-Blasphemy a hely neve. Pár saroknyira van innen és elég népszerű hely a környéken. Ha lesz időd, majd nézz be.- mosolygok fel rá, ahogy megállok a korlátnál, majd a sörömmel kezdek foglalatoskodni, hogy ne azon járjon az eszem, mennyire rohadtul pici az az erkély. Vajon, ő is olyan vonzalmat érez köztünk, mint én, vagy csak beképzelem magamnak? Egyszerűen olyan ez, mint amikor megérzed egy parfüm illatát, ami kellemes érzéseket kelt benned és onnantól kezdve, akárhányszor megérzed, mindig ugyanazt fogod érezni. Ez is hasonló, mert valahányszor Samre pillantok, csak az jár a fejemben, hogy milyen bódító volt nem rég az ajkaira tapadni vagy, hogy mennyire jó a társaságában lenni. Oké, általában zavarban vagyok, ha egy méternél közelebb kerül hozzám, de azt hiszem, ez teljesen érthető.
Aztán váratlanul magához húz és megcsókol, ami baromira meglep, de ez az a fajta meglepetés, aminek az ember a nap minden percében örülni tudna. Épp ezért, egy pillanatig sem gondolkozom azon, hogy viszonozzam-e a csókját. Bár a meglepettségem okoz úgy két pillanatnyi mozdulatlanságot, de aztán rögtön átkarolom szabad kezemmel a nyakát és úgy simulok hozzá, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Megfordul a fejemben mondjuk, hogy ledobom a fenébe az utcára a sörös üvegemet, de még ezzel sincs kedvem most foglalkozni. A csókjára koncentrálok, a forró ajkaira, az illatára és az érzéskavalkádra, amit okoz ezzel. A szívem zakatol és másra se tudok gondolni, mint arra, hogy többet akarok belőle. Az érintéseit, a csókjait, de ez a gondolatmenet felébreszt, mint ahogy az is, hogy elhúzódik tőlem és suttogva bocsánatot kér, de én képtelen vagyok bármit is kinyögni, mert épp azon agyalok, hogy mit művel velem. Igyekszem a kissé szapora légzésemet újra a normális tempóra lassítani, majd sóhajtok egyet és megnyalom az alsó ajkam. Nem pillantok rá pár hosszú pillanatig, csak a mellkasát bámulom és a tenyeremet, ami idő közben oda simult.
-Azt hiszem jobb, ha lassan lefekszem aludni. De ne értsd félre, nem haragszom a csók miatt, sőt... szóval... letusolok aztán aludnom kell. - motyogom, majd mielőtt bármit is mondhatna, elindulok befelé, az üres üveget sietve a konyhába viszem, majd meg sem állok a szobámig, ahol magamhoz veszem a szükséges holmijaimat és lehűtöm magam a tusoló alatt. Miután végzek persze igyekszem úgy kiosonni, hogy még véletlenül se legyek túl sokáig Sam közelében, de azért egy "jó éjszakát"-ot elrebegek, ha látom.

Hosszú percekig, sőt, talán órákig tágra nyílt szemekkel fekszem az ágyamon és a plafont bámulom. Túl sok minden történt ez alatt az egyetlen nap alatt és fogalmam sincs, hogy mihez kezdjek, ha eljön a reggel. Az lenne ésszerű, ha nagyon messziről elkerülném ezek után Samet és ezen az elképzelésen nem sokat javít az álmom sem, amit hosszú fetrengések árán végül elém tár az agyam. Már, csak azért sem, mert ijesztő. Sammel álmodok, de a forró csókja helyett ott inkább az életemre akar törni és olyan élethű ez az egész kavalkád, hogy olyan riadtan ébredek fel, mintha valóban épp átéltem volna. Mi a fene? Elég sűrűn szoktak az álmaim üzenni nekem, de ez vajon mit jelentett?

NOTE:
New Soul

Vámpírvadász

Samuel McCormack
Chatkép :
Szerepkör :
magányos vadász
play by :
Liam Hemsworth.
Hozzászólásaim száma :
66
Pontjaim :
57
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
szuszu.
Őt keresem :
try to be the sun

Korom :
34

Samuel McCormack

Elküldésének ideje -- Pént. Ápr. 24, 2020 3:38 pm

Belisa & Samuel  
let's have an adventure  

Úgy tűnt, alapvetően nem tűnt fel neki a ferdítésem a „felkészültségemet” illetően, mert hát mégsem mondhattam meg neki, hogy vadász voltam, főleg hogy ebben a nyomorult városban voltam, és főleg mert felmerült az esélye annak, hogy ő maga is egy a potenciális célpontjaim közül. Bár fogalmam sem volt, mit csinálnék, ha hirtelen úgy alakulna, hogy a szöszire kellene vadásznom, mert őszintén megkedveltem és nem igazán akartam volna ártani neki. Persze másik kérdés a kötelesség. Kötelességből öltem, nem élvezetből.
A kérdése valami olyasmihez vezetett, amivel nem nagyon tudtam mit kezdeni, ezért is akadt el a szavam és ezért is bámultam csak rá szótlanul, mert mégis mit mondhattam volna. Hogy vele el tudom képzelni? Egyrészt baromi hülyén jött volna ki, hiszen alig néhány órája találkoztunk, másrészt meg… nem is ismertük egymást. Ennek ellenére pedig ijesztően könnyen bele tudtam volna esni ebbe a nőbe, és ez nagyon is kiakasztott, mert rohadt régen volt ilyen. Mármint úgy egyáltalán az elmúlt időszakban. Kicsit talán örültem is neki, hogy Bel elterelte a témát, mert úgy éreztem, ha még egyetlen percet kellett volna kibírnom a közelében, akkor biztosan folytattuk volna a csókolózást, éppen ott ahol félbeszakított minket. Tudtam, hogy ő is észrevette, pattogtam közöttünk.
Aztán az erkély felé vettük az irányt, és muszáj volt rákérdeznem a rúnákra, tudnom kellett, hogy boszorkány volt-e. És közben baromira drukkoltam, hogy a nem felé billenjen a mérleg. De úgy tűnt, nincs ekkora szerencsém. Csak egy villanás, ahogyan megdermedt és a baromi gondos függöny igazgatás közben, valamit összehord arról, hogy hisz az ilyen hókuszpókuszban… A kurva életbe!
– Igazad lehet – hazudtam nevetve, magamban pedig átkoztam magamat. – Mindenesetre ha nem is tudnak semmit, legalább jól mutatnak – tettem hozzá, ha már hazudoztunk egymásnak, akkor csináljuk rendesen. Nem fogok kiesni a szerepemből. Amíg nem tudja, hogy vadász voltam, addig olyan nagy gáz nem volt, és rohadt késő volt ahhoz, hogy most induljak tovább innen. Kiléptem utána az erkélyére, és egy pillanatra elgondolkodtam, mit csinálja. Gabe arra tanított használjam ki a meglepetés erején, és jelenleg ez az lett volna, ha az első adandó alkalommal megöltem volna a nőt. Közben viszont nem tudtam nem foglalkozni azzal a ténnyel, mennyire tetszett nekem, mennyire könnyedén tudtunk beszélgetni és… A kurva életbe!
– Elég jól néznek ki – jegyeztem meg, és megerőltettem magamat, hogy ne áruljam el neki, mennyire ki voltam akadva, és mennyire küzdöttem magammal, hogy az ösztöneimnek ellent mondva ne azon gondolkodjak, hogyan tudnám… nem, képtelen lettem volna kiiktatni, még ha boszorkány is volt. Ahogy belenéztem a szemeibe, ami ugyanúgy mosolygott rám… A kurva életbe már! Felnevettem, ahogy közelebb léptem hozzá az aprócska erkélyen, és megtámaszkodtam mellette a korláton az egyik kezemmel, majd én is ittam a sörömből. Mondjuk ennél valami töményebbre lett volna szükségem, de ez jutott, beértem vele.
– Egyébként hol dolgozol? – kérdeztem végül Belt nézve, és bármennyire akartam, nem tudtam nem azzal foglalkozni, hogy mennyire tetszett nekem. Túlságosan is megkedveltem ennyire rövid idő alatt. Újra beleittam a sörömbe, és aztán nem tudom, hogy történt, de valahogy megint olyan közel kerültem hozzá, mint a kocsija tetején, és egészen közelről bámultam bele a szürkéskék íriszekbe. Egy pillanattal később pedig a tarkójára futott a szabad kezem, úgy húztam magamhoz közelebb és csókoltam meg ismét. Túlságosan vonzott magához, túlságosan nagy volt a kísértés, én pedig képtelen voltam ellenállni neki. Most is olyan puhák voltak az ajkai, kicsit keserűbbek a sörtől, de ez baromi nem érdekelt. Hosszú pillanatok teltek el, aztán elhúzódtam tőle, és kezdtem rájönni ez mennyire hülyén jöhetett ki. De a kezem még mindig a bőrét súrolta és a távolság csak annyi volt közöttünk, hogy a szemébe nézhessek.
– Ne haragudj, nem akarom, hogy félre értsd – suttogtam kettőnk közé, aztán hacsak nem akarta folytatni elléptem tőle, észre sem vettem eddig, hogy ennyire közel álltam hozzá, szinte hozzá simultam. Nem tudom, mit csinált velem, de valahol egy hang azt mondogatta, sőt üvöltötte, hogy ez így nincs rendben. A kurva életbe!

636. aláfestés.  
Boszorkány

Belisa E. Cavanaugh
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
• Jennifer Lawrence
Hozzászólásaim száma :
119
Pontjaim :
64
Pártállás :
  • Semleges

User név :
• Belisa
Fő képességem :
• aeorikinezis
Őt keresem :

Korom :
34
Foglalkozásom :
• bartender at Blasphemy

Belisa E. Cavanaugh

Elküldésének ideje -- Szer. Ápr. 15, 2020 2:47 pm

•  Belisa & Samuel •

When we first Met

Az egyik énem legszívesebben neki állna ugrálni és visítozni örömében, hogy Sam randira hívott, de a másik, a pesszimista, aki már olyan sokszor pofára esett akár pasikkal, akár barátokkal, akár a családjával... nos, ő leginkább csak húzza a száját és a fejét csóválja. Nem kellene ebbe belebonyolódnom és nem elég, hogy a számomat megadtam neki, most már azt is tudja, hogy hol lakom. Igazán tehetséges vagyok, ha arról van szó, hogy távol tartsak magamtól valakit, aki veszélyes rám nézve. Sam kétségkívül az. Olyan könnyen bele tudnék zúgni, hogy aztán azon kapnám magam, hogy ülök egy sötét sarokban és bőgök, ő meg a fejemhez vág egy csomó mindent és elvonul.
-Köszönöm. Nagyon is sokat számít.- mosolygok, ahogy megkapom a Michelin csillagomat Samtől és valóban, őszintén nagy dolog. Mindig jól esik az embernek, ha dícsérik a főztjét, nem? Sam pedig nem úgy fest, mint aki hazudna, mert akkor nem enné ilyen élvezettel. Tényleg ízlik neki.
-Az önvédelem is jól jöhet. Főleg, ha ki akarnak zsebelni vagy ilyesmi, mert manapság az sem ritka.- húzom el kissé a számat, bár engem ilyesmi nem fenyeget, tekintve, hogy a környéken mindenki tudja hol dolgozom és azt is tudják, hogy Birdie valószínűleg kibukna, ha a pultosát cseszegetné bárki is. Meg hát amúgy sem félek én mindenféle népektől, mert végső esetben ott a mágiám, amivel bár nem tudnék akármilyen fenevadat megfékezni, azért valamennyire védelmet nyújt. Nem azt mondom, hogy nem vagyok elég erős, hanem inkább azt, hogy tudom, milyen erő van a birtokomban és még én is félnék használni. Nem akarnék véletlenül se olyat tenni, amit aztán megbánnék.
Hogy aztán innen, hogy az Istenbe jutok el odáig, hogy immár arról kérdezem Samet, hogy nem akar-e valaha letelepedni, azt én sem tudnom, de láthatóan őt is meglepi a kérdés. Naná, hogy én meg elpirulok és legszívesebben már bocsánatot is kérnék a hülye kérdésért, de végül válaszol. Halkan, mélyen a szemembe nézve, amitől egészen megborzongok és képtelen vagyok elvenni róla a tekintetem. Nem is tudnám megmondani, meddig ülünk ott csendben, egymást bámulva, mire megköszörüli a torkát és a szemét kezdi dörzsölni, én meg szintén a torok köszörülés mellett döntök, csak megspékelem azzal, hogy inkább felpattanok és a mosogatóhoz igyekszem a tányérommal.
-Hát igen. Én sem.- motyogom a válaszom halkan, majd ahogy az asztal felé fordulnék, majdnem Sambe ütközök. Csak bámulok fel rá, miközben elhajol mellettem és a saját tányérját is az enyémhez teszi, én pedig úgy szorítom a derekam mögött a pult szélét, hogy félő, hogy letörik. Mindezt csak azért teszem, mert komoly kényszert érzek arra, hogy a pólójánál fogva magamhoz húzzam és folytassam azt a csókot, amit félbe szakítottak nem rég.
Menekülés gyanánt a fűszernővényeimet hozom fel -te jó ég, hogy a fenébe lehet ilyesmivel előrukkolni ilyenkor?-, melyek iránt meglepő módon még érdeklődik is. Sőt.
-Valóban nem könnyű feladat és sok törődést igényelnek, de idővel bele lehet jönni.- mosolyodok el, bár még mindig olyan gondolatok kavarognak a fejemben, amelyeknek nem szabadna és épp emiatt áldom is az eget, amikor Sam odébb sétál és inkább a növényeimet akarja megnézni. Tuti, hogy hülyeséget mondtam vagy csináltam volna, ha sokáig olyan közel ácsorgunk egymáshoz, így viszont jóval nyugodtabban követem a nappali felé és megkerülve Őt, kinyitom az erkélyajtót. Egyedül akkor dermedek le egy pillanatra, amikor rákérdez az ajtófélfába vésett rúnákra, de szerencsére háttal állok neki és hirtelen jobban elkezd érdekelni az, hogy az ajtót rejtő függönyt elég szépen megigazítva húzzam odébb.
-Igen, én csináltam. Tudod, manapság annyi minden van a világban, hogy én már mindentől tartok kicsit, úgyhogy a dilim lett az, hogy ilyen védő bigyókat keressek a neten. Lehet, hogy túl sok Odaátot néztem, vagy nem tudom.- nevetem el magam és még én is rácsodálkozok, hogy milyen könnyedén össze tudtam hozni egy egészen hihető hazugságot.-Ha már vannak vámpírok meg ilyesmik, miért ne lehetnének szellemek és démonok is? Szóval, ezek elvileg sok mindentől megvédenek, vagy legalábbis ártani biztosan nem ártanak.- pillantok én is fel az egyikre, majd kilépek az erkélyre és egy nagyot sóhajtok, mintha csak beszippantanám épp a friss, éjszakai levegőt. Pedig valójában majdnem berosáltam attól, hogy mit válaszoljak Samnek. Az igazat is elmondhattam volna, de képtelen lettem volna rá, azt meg csak remélni tudom, hogy nem rúna szakértő, mert akkor könnyen rájöhetne, hogy ezek nem egyszerű, hétköznapi vagy filmbéli rúnák. Igazi, ősi rajzok, amelyek tényleg használnak.
-Nem valami nagy így a hely, de megéri. Sokkal finomabb minden, ha friss fűszerekkel van készítve.- mosolyodok el, közben végig is simítok pár növényen, majd felsandítok Samre. A nagy, kék, kicsit mindig szomorú szemeire.-Nekem is, csak azóta vannak, hogy úgy döntöttem maradok itt picit, mert amúgy elég nehézkes lenne egy egész falnyi növénnyel költözködni.-vigyorgok fel rá, majd hátamat a korlátnak vetve kényelembe helyezem magam és kortyolok párat a sörömből.

NOTE:
New Soul

Vámpírvadász

Samuel McCormack
Chatkép :
Szerepkör :
magányos vadász
play by :
Liam Hemsworth.
Hozzászólásaim száma :
66
Pontjaim :
57
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
szuszu.
Őt keresem :
try to be the sun

Korom :
34

Samuel McCormack

Elküldésének ideje -- Kedd Ápr. 14, 2020 8:44 pm

Belisa & Samuel  
let's have an adventure  

Mosolyogtam csak a zavarán, igazából én is így éreztem magamat, de nekem nem volt szokásom fecsegni, inkább magamba fordultam, ha úgy éreztem, túl kényessé váltak. Jelen esetben pedig nem csak zavarban voltam, hanem kicsit ideges is, mert ott motoszkált, hogy talán csak be akarom magyarázni magamnak, nem volt boszorkány, mert túlságosan bejött. Ezért sem közöltem Gabe-el, hogy hol voltam, mert ő egészen biztosan likvidálta volna a nőt, hiszen felmerült egy komoly gyanú. Sokszor még szerintem is túl agresszív volt.
Mikor visszatértem a konyhába, ő már melegítette a kajánkat, és amikor felhozta a furgonos fazont, bármennyire is ellenkezett egy részem, elhívtam randizni. Mióta felfordult az életem kilenc éve, azóta egyszer sem találkoztam, olyasvalakivel, akivel ennyire könnyen tudtam együtt lenni, akinek a jelenléte egyszerűen csak megnyugtatott, és csak egyszerűen jó volt.
– Ennek örülök – mondtam vigyorogva, amikor beleegyezett, hogy találkozzunk majd. Komolyan örültem ennek, még ha ott villogott a fejemben egy piros vészjelző lámpa. De szerettem volna azt hinni, ennyi szerencse igazán kijárt már nekem. Időközben helyet foglaltam, és neki láttam a vacsorámnak, ami az elmúlt években az első igazi házi koszt volt, bár ezt nem jegyeztem meg Belnek, mert akkor magyarázkodnom kellett volna.
– Tőlem kapsz egy Michelin csillagot, ha ez számít – mondtam egy széles mosollyal, miután lenyeltem a falatot, és figyeltem, ahogyan leült velem szemben a nő. Furcsa volt egy lánnyal vacsorázni, ettől teljesen elszoktam már. Néha persze találkoztam más vadászokkal is, nem csak Gabe-el lógtam folyton, de az nem ilyen volt. Aztán ahogyan a felkészültségemre terelődött a téma, felnevettem, bár nagyon jól ráérzett a dolgokra. Persze ezt nyilván nem most fogom neki bevallani, ahogyan azt sem, hogy vadász voltam. Amúgy is… jobb ha ezt nem tudja senki.
– Ja, nem – hazudtam teljes meggyőződéssel, mintha valami egészen másról folyt volna a szó. – Annak idején az egyetemen tanultam önvédelmet – folytattam, és ezzel sem hazudtam akkorát, mert annak idején majdnem minden sportot kipróbáltam a kampuszon, annak ellenére, hogy a sportösztöndíjam az úszásra koncentrált. Inkább ezt csináltam, mint az óráimon ültem. Sokszor szerettem volna újra boldog tudatlanságban élni, mint akkor. Belisa újra beszélni kezdett, miközben én folytattam az evést. Aranyosnak találtam. Talán ő volt az első, aki esetében nem zavart a fecsegése. Bólintottam párszor, amíg hallgattam, jelezve, hogy figyeltem rá. A kérdésére kissé meglepetten pillantottam fel.
– Öhm, egyszer biztosan – nem tudtam, miért kérdezte ezt, és őszintén zavarba hozott, mert úgy éreztem, átlát rajtam, amihez nem szoktam hozzá. – De korábban nem találkoztam senkivel, aki miatt megváltoztattam volna az életemet… – észre sem vettem, hogy Bel tekintetében elvesztem, amíg beszéltem, és egy hosszú percig az sem tűnt fel, hogy egyszerűen csak elhalkult a hangom, majd el is csendesültem. Nem értettem mi történt velem, azt főleg nem, mit csinált velem a nő, hogy ilyen hatást gyakorolt rám. Megköszörültem a torkomat, és megdörzsöltem a jobb szememet, mintha belement volna valami, aztán megettem a lasagne maradékát a tányéromról. Pár perccel később Bel után léptem, hogy a tányéromat betegyem én is a mosogatójába, de hirtelen fordult vissza, így majdnem neki mentem.
– Bocs – mosolyogtam rá, majd elhajoltam mellette letéve a tányért, de így alig centik maradtak kettőnk között. Nem tartott ugyan sok ideig, ellenben nagy volt a kísértés, hogy ne csókoljam meg ismét. Bármennyire is örültem, hogy a furgonos összeszedett minket, aztán nem bántam volna, ha később jött volna, csak egy kicsivel. Elvettem a sörömet, amit a pulton hagytam, aztán elfordultam a nőtől, és a nappali felé pillantva bólintottam az erkélyre.
– Mindig szerettem volna fűszernövényeket termeszteni, de sosem bírták túl sokáig nálam – fordultam vissza, még mindig nagyon kevés volt közöttünk a távolság, de valahogy kellemes volt ilyen közel lenni Belhez. – Megnézhetem? – kérdeztem, mert tudtam, hogy ha nem változtatok valamit, akkor biztosan egymásnak esünk a konyhájában, ami bármenyire tetszett is, nem akartam, hogy úgy érezze, meg akarom csak fektetni. Annál jobban érdekelt. Ha igennel felelt, akkor elindultam a nappalin keresztül az erkély felé, ahol az ajtófélfába ugyanolyan védőrúnák voltam vésve.
– Ezt amúgy nagyon király, te csináltad? Láttam a bejárati ajtón is. Biztos sok munka volt vele – a kérdés közben visszafordultam Belisa felé, és a kezemet végig húztam a rúnákon. Áltattam magamat, már én is tudtam, és magamnak nem akartam hazudni, de attól még túlságosan tetszett a lány. Azonban a hangom és a mozdulataim nem árultak el semmit abból, amire rájöttem a nővel kapcsolatban, a kérdést inkább azért tettem fel, mert érdekelt, hogyan reagál arra, ha tudja, észrevettem a rúnáit, de ezt persze ő nem tudhatta.

720. aláfestés.  
Boszorkány

Belisa E. Cavanaugh
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
• Jennifer Lawrence
Hozzászólásaim száma :
119
Pontjaim :
64
Pártállás :
  • Semleges

User név :
• Belisa
Fő képességem :
• aeorikinezis
Őt keresem :

Korom :
34
Foglalkozásom :
• bartender at Blasphemy

Belisa E. Cavanaugh

Elküldésének ideje -- Szomb. Ápr. 11, 2020 7:27 pm

•  Belisa & Samuel •

When we first Met

Édes volt tőle, hogy nem röhögött rajtam hahotázva, amikor egyértelmű volt, hogy zavaromban beszélek össze-vissza mindenféle hülyeséget. Pedig, ilyenkor képzeletben a falba szoktam verni a fejem, bár az is igaz, hogy rég volt már, hogy bárki miatt is így éreztem volna magam. A fazonokat a Blasphemybe könnyen kezelem. Ha valami pikánsabb dumával is próbálkoznak be, csípőből vágok vissza olyan válasszal, amitől ők jönnek inkább zavarba, de Sammel más a helyzet. Tetszik nekem. Nagyon is, de akármennyire is tetszik, akkor sem élhetem bele magam ebbe az egészbe. Ő sem lehet más, mint a többi. Akármilyen édes is most, tuti, hogy teljesen megváltozna velem szemben, ha megtudná, hogy egy vagyok azon lények közül, akik miatt a feje tetejére állt manapság minden. Hiába, hogy nem erősítem Bastien táborát és nem érzem magam különbnek egy egyszerű embernél, nekik mi mind egy kaptafa vagyunk.
-Merem állítani, hogy jól, de valóban. Mindjárt kiderül, hiszen az is lehet, hogy ami nekem vagy másnak ízlik, az neked épp nem.- mosolygok rá és már megint jár a szám feleslegesen, de hála az égnek elmegy a fürdőbe, ami idő alatt legalább össze tudom kicsit szedni magam és persze kiszedni, valamint megmelegíteni magunknak a vacsit.
Sikerül is valamennyire rendbe szednem magam, de amikor visszajön és szóba hozom a furgonost, már megint eszembe jut az, aminek nem kellene, ő pedig még tetézi az egészet egy vacsora meghívással. Hosszan rápillantok, mintha válaszokat keresnék, hogy mit is tegyek, végül elmosolyodom.
-Persze, szívesen elmennék veled valahova.- vigyorgok rá, pedig egy hang a fejemben még mindig azt kántálja, hogy be bonyolódjak ebbe bele. Sam egy ember. Ha nem az lenne, bizonyára már érezném, vagy fogalmam sincs. Általában meg szoktam érezni az ilyesmit...asszem.
-Örülök, ha ízlik.-mosolygok rá, ahogy neki lát a vacsinak, mikor pedig az enyém is meg melegszik, leülök vele szembe és én is neki látok.-Nem mondom, hogy Michelin csillagos séf volnék, de a kedvenc kajáimat jól el tudom készíten, mivel én magam is szeretek jókat enni.- vonok vállat mosolyogva, miközben tovább falatozok. Egészen kellemes így ketten ücsörögni a konyhában és kajálni. Általában, csak Sátán szolgál elég hallgatag társaságként, az azonban, hogy egy másik személlyel vacsorázunk, merőben más élmény.
-Persze. Mindenki vigyáz, amennyire tud. De, hogy érted azt, hogy felkészült vagy? Van nálad fokhagyma meg ilyesmi?- kérdezem nevetve, de valójában kirázott a hideg, ahogy megemlítette, hogy felkészült. Hogyan lehetne az? Tényleg fokhagymával, szentelt vízzel meg ezüst késsel rohangál? Nem. Esélytelen, hogy így értette volna.
-Három éve. New Jerseyből származok amúgy, de mivel ott nem maradt senkim, úgy gondoltam, hogy ideje világot látnom. Pár helyen megfordultam, aztán itt lecövekeltem. - mesélem készségesen, miközben piszkálgatom a kaját, majd be is kapok egy újabb falatot és folytatom. -Nem terveztem maradni, de igazából a munkahelyem jó és ezt a lakást is megszerettem. Úgy döntöttem, hogy nem megyek tovább egy darabig.- sandítok rá mosolyogva, majd tovább eszegetek, miközben elgondolkozok a saját szavaimon. Tényleg nem tudom, hogy mi miatt maradtam itt. Talán, mert innen közelről láthatom, mit művel Bastien, bár tenni úgyse tennék semmit. -Te nem akarsz egyszer megállapodni valahol? - kíváncsiskodok, ha már ennyire belementem a témába, bár ő csak annyit kérdezett, hogy mióta élek itt. Már megint sokat fecsegek össze-vissza. Be kell ezt fejeznem, mert lerí rólam, hogy hatással van rám.
A maradék pár falatot meg is eszem gyorsan, majd a mosogatóba teszem a tányért és megállok ugyanott, ahol valamivel korábban vártam, hogy melegedjen a vacsi, miközben a sörömet újra magamhoz veszem. -Egyébként van erkélyem is. Ott vannak kint a fűszernövényeim is például. Csak ilyeneket használok a főzéshez.- biccentek a nappali felé, mert az erkély ott található, de biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb felfedezte volna.

NOTE:
New Soul

Vámpírvadász

Samuel McCormack
Chatkép :
Szerepkör :
magányos vadász
play by :
Liam Hemsworth.
Hozzászólásaim száma :
66
Pontjaim :
57
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
szuszu.
Őt keresem :
try to be the sun

Korom :
34

Samuel McCormack

Elküldésének ideje -- Csüt. Ápr. 09, 2020 3:02 pm

Belisa & Samuel  
let's have an adventure  

Azt leszámítva, hogy kezdett nagyon idegesíteni az a gondolat, talán boszorkánnyal volt dolgom, egészen jól voltam, és ami azt illeti a macska dorombolása eléggé megnyugtatott. Persze ez nem jelentette az, hogy a vészharang elnémult volna a fejemben, ami jelenleg nagyon idegesítő volt, mert… a szöszi nagyon bejött és úgy tűnt ez a szimpátia kölcsönös volt. Meg kellett róla bizonyosodnom, hogy csak beképzeltem és paranoiás lettem már az évek alatt, vagy az ösztöneim most is igazat mondtak. Általában ezekre hallgattam és tudtam, most is ezt kéne tennem, de túl jól nézett ki Bel, és volt benne valami, amit nem tudtam volna megmagyarázni mi is, viszont megfogott.
– Akkor mindjárt meg tudom, hogy főzöl – szólaltam meg, aztán elmosolyodtam. Inkább csak azért tettem, mert láttam, hogy zavarban volt, és az az igazság, hogy én is, de én nem kezdtem el magyarázni ilyenkor. Aranyosnak találtam, hogy a nő viszont igen. Sokáig nem volt lehetőségem ezen merengeni, mert a kis szőrpamacs nagyon is követelőzve igényelte a további kényeztetését, én pedig megadtam neki, amit akart. Felnevettem Bel megjegyzésén, bár ettől annyira nem féltem. Csak nem fogja lekarmolni az arcomat este, ha ilyen elégedetten járkált körülöttem a cicus. És ha egy kisállatot megnyertél magadnak, a gazdájával is könnyebb volt, márpedig én nagyon szerettem volna megnyerni magamnak a szőkeséget.
– Ha nem bánom lemosom a macskaszőrt a kezemről – jegyeztem meg, amikor a nő a konyha felé vette az irányt, én pedig a korábban emlegetett fürdő felé. Na nem a tisztaságmániámról voltam híres, de akartam írni egy üzenetet Gabe-nek, hogy tudja, egyben kiértem a vámpírtanyáról, és jelenleg merre jártam. Holnap reggel majd felhívom, ha már tudom mi a helyzet a lánnyal is, egyelőre róla nem akartam beszélni. Tudtam, hogy képes lenne értem jönni, én viszont nem akartam elszúrni a lehetőséget Belisa-val, ha már volt. Megmostam a kezemet, elküldtem az sms-t, aztán a konyha felé indultam én is a lakásban. Addigra egy adag lasagne már a mikróban melegedett. A megjegyzése a furgonosról tudtam mit takart, de először csak hümmögve bólogattam rá. Megtámaszkodtam a nővel szemben, a konyhaszigeten, alig néhány lépésnyire tőle.
– Öhm, nem tudom, lenne-e kedved hozzá egyszer, de elmehetnénk vacsorázni valami kevésbé kései időpontban is – ez félig-meddig kérdés akart lenni, de végül is nem olyanra sikerült a hangsúly, úgyhogy talán nem is volt az, és amúgy is, egy barom voltam, mert nem randira kellett volna hívnom, hanem kiderítenem, boszorkány volt-e vagy sem. De én hülye nem az eszemre hallgattam még mindig, pedig a mindenféle füveket meg a nyomorult rúnákat nem kellett volna figyelmen kívül hagynom. Idő közben elvettem a felém nyújtott sört, és belekortyoltam. Nem akartam, hogy igazolódjon a gyanúm, mert annyira rohadtul tökéletes volt ez a nő. Szexi volt, okos, laza, szórakoztató, és még a sört is szerette. Miután a macsek is megkapta a kajáját, Bel elém teszi megmelegített lasagne-t, aminek elég jó illata volt, én meg amúgy valóban elég éhes, úgyhogy nem keresgéltem helyet, ahová leülhettem volna, csak levágtam egy darabot a villámmal a lasagne-ból, és bekaptam. Elégedetten hümmögtem, amíg tele volt a szám és nem tudtam megszólalni.
– Ez baromi jó, Bel – mondtam, miután lenyeltem a falatot, mert tényleg nagyon finom volt. Még egy jó pont a szöszinek, hogy tudott főzni. És azért ez fontos. Néha főzőcskéztem én is, és a mentorom ezt általában értékelte is, de azért azok elég egyszerű kaják voltak. A kérdése annyira nem volt váratlan, hiszen nem volt titok, hogy ez a város tele volt mindenféle szörnnyel, de a válaszomra néhány pillanatot várnia kellett, míg lenyeltem az újabb falat ételt.
– Alapvetően felkészült vagyok, mármint nem csak természetfeletti lények hajlamosak megtámadni másokat – na persze… csak egy vámpír vagy egy vérfarkas szét is tépi azt, akit megtámadott, ez a különbség igazából. De a hangom természetesnek hatott, ezt sokat gyakoroltatta velem Gabe, mert úgy gondolta sosem lehet tudni mikor jöhet jól. Tulajdonképpen igaza volt. – Te mióta laksz itt? – kérdeztem, nem teljesen hátsó gondolatok nélkül. Nagyon sok természetfeletti költözött ide és a környékre, miután a vámpír feldúlta a várost. Itt biztonságosabbnak tűnt. Tovább eszegettem a lasagne-t és reménykedtem… 

659. aláfestés.  
Boszorkány

Belisa E. Cavanaugh
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
• Jennifer Lawrence
Hozzászólásaim száma :
119
Pontjaim :
64
Pártállás :
  • Semleges

User név :
• Belisa
Fő képességem :
• aeorikinezis
Őt keresem :

Korom :
34
Foglalkozásom :
• bartender at Blasphemy

Belisa E. Cavanaugh

Elküldésének ideje -- Szer. Ápr. 08, 2020 1:57 pm

•  Belisa & Samuel •

When we first Met

Komoly erkölcsi harcot vívtam a fejemben még akkor is, amikor már kinyitottam az ajtót és bentebb bandukoltunk a lakásomba. Sam akármilyen jó fej is volt, még mindig lehet egy őrült gyilkos, aki álmomban majd rám támad és megöl. Ezt azonban próbáltam elhessegetni a fejemből és másra koncentrálni. Például arra, hogy jó házigazda legyek, ha már vendégem van. Nem is akármilyen, hiszen Sam láttán még a falon lévő Szűz anya portré is sírva fakadna, már ha lenne olyan a falamon. Jó pasi. Most látom csak igazán, ahogy besétál a lakásomba, ami be kell valljam, még nekem is idegen látvány, mert ilyesmi manapság nem nagyon fordult elő. Nem is értem, miért ajánlottam ezt fel neki, hiszen alig ismerem, mégis az az érzésem, hogy megbízhatok benne. Egy sorozatgyilkos nem kérne bocsánatot azért, ha megcsókol, nem?
Ilyenkor szeretek Sátán megérzéseire hagyatkozni, mert az enyémeket még mindig uralhatják a hormonjaim meg az az elképesztő smacizás, de Sátán sem úgy néz ki, mint aki bármi rosszat feltételezne a vendégünkről, mert azonnal dörgölőzni kezd a lábához. Úgy tűnik, ő sem talál semmi kivetnivalót Samen.
-Nekem megfelel a lasagna is, bár a pizzát is szeretem, de arra most nincs idegzetem várni. Néha eltöprengek azon, nem-e olasz vagyok, annyi ilyen kaját eszek. Mondjuk a kínait is bírom...-hallgatok el hirtelen nevetve és fülig pirulva, mert ismételten felvettem a régi szokásomat, azaz fecsegek össze-vissza, ha zavarban vagyok. Már pedig most totálisan zavarban vagyok. Talán, a sör majd segíteni fog, amivel megvendégelem Samet is a válasza után.
-Vigyázz, mert aztán teljesen a fejedre fog nőni.- kuncogok, mikor nagy boldogan közli, hogy megnyerte magának Sátánt, bár ez még mindig meglep engem is. Nem, mintha sok idegennel találkozna, de amilyen kis aljas tud lenni, inkább azt feltételeztem volna, hogy fújni fog Samre vagy ilyesmi. Most meg kiderül, hogy egy kis mézes-mázos cicuska, aki mindenkinek dorombolni kezd, ha megsimogatják.
-Menjünk át a konyhába. Melegítek vacsit.- biccentek a lakás azon része felé, majd el is indulok, hogy aztán előszedjek két tányért, meg az üvegedényben lapuló lasagnát is. Két szép nagy kockát szerzek is belőle magunknak, majd az egyiket be is dobom a mikróba, hogy aztán annak hátat fordítva, hátsómmal a konyhapultnak dőlve Samre pillantsak.-Mázli, hogy az a furgonos arra jött. Már kezdtem nagyon éhes lenni.- mosolyodok el, bár szerintem mindketten tudjuk, hogy akkor épp, amikor megjelent az a fazon, nem a kaján járt az eszünk. Legalábbis az enyém biztos nem. Magam sem tudom, meddig fajultak volna a dolgok, ha nem zavarnak meg minket.
-Jut eszembe. Csoda, hogy Sátán még nem hisztizik...- teszem le a sört, hogy aztán előszedjem a kis rosszaság alutasakos kajáját és neki is odaadjam a vacsiját. Ilyenkor már vígan túl szokott lenni ezen, bár azért amiatt sem aggódok, hogy éhen halna. Elég jó bőrben van.
Ahogy a mikró végez, már teszem is az egyik tányért Sam elé villával együtt, majd a másikat is bedobom melegíteni.-Jó étvágyat. Remélem, ízleni fog.- mosolyodok el, majd megállok ismét a pultnál, amíg az én adagom is melegszik, közben pedig az idegeimre jótékonyan ható sörömre koncentrálok és azon filózok, mit is szeretnék még megtudni Samről.
-Egyébként nem féltél épp ebbe a városba jönni? Néha még én is parázok, amikor késő este jövök hazafelé, mert sosem tudhatja az ember, mivel hozza össze a sors.- bukik ki belőlem a téma, amit nem biztos, hogy fel kellene hoznom, de érdekel, hogy miért jön valaki épp oda, ahol ez az egész természetfeletti hiszti centruma van. Mondjuk azt nem igazán szeretném vele közölni, hogy épp egy boszorkánnyal hozta össze a sors, de megfordult a fejemben, hogy talán az lenne a korrekt részemről, még mielőtt túlságosan belelovalnám magam abba a csókba. Ez is olyasmi, amit az ember nem árt, ha elmond a másiknak, mint az hogy, "zsidó vagyok", "vega vagyok" vagy esetleg "allergiás vagyok a macskaszőrre".  
NOTE:
New Soul

Vámpírvadász

Samuel McCormack
Chatkép :
Szerepkör :
magányos vadász
play by :
Liam Hemsworth.
Hozzászólásaim száma :
66
Pontjaim :
57
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
szuszu.
Őt keresem :
try to be the sun

Korom :
34

Samuel McCormack

Elküldésének ideje -- Hétf. Ápr. 06, 2020 8:34 pm

Belisa & Samuel  
let's have an adventure  

Baromi hosszúnak tűnt az út Baltimore-ig, és még kínosabb volt úgy beszélgetni a furgonossal, aki volt kedves összeszedni az út széléről, hogy semmi más nem járt az eszemben, csak a mellettem utazó nő szája, az illata, ahogyan az ujjai a hajamba túrtak és magához húzott. Évek óta nem ért annyi inger, mint Bellel néhány óra alatt, ezt pedig nehéz lett volna elfelejteni. Az öldöklés már nem járt semmivel, közönyössé váltam, és egyszerű rutinfeladattá vált egy vámpír fejének levágása, vagy lelőni egy vérfarkast. A mentoromon kívül pedig senkim nem volt már. Az egyetlen célom az volt, hogy megtaláljam a családom gyilkosát. És olyan sok idő után egyszerűen csak ott volt, hirtelen és váratlanul robbant be az életembe ez a nő, akinek ha csak hozzáért az út során az combja az enyémhez, kellemes melegséget éreztem. Bár egyáltalán nem számítottam rá, felajánlott a kanapéját éjszakára. Ahogy a lépcsőház felé igyekeztünk, kikívánkozott belőlem egy bocsánatkérés.
– Rendben – mondtam egy mosollyal, amikor felszólított, hogy szükségtelen elnézést kérnem tőle. Ennek alapvetően persze örültem, és azt is tudtam, az hogy elhívott magához, nem történt volna meg, ha berágott volna rám, amiért rámozdultam a kocsija tetején. Ilyen egyébként hányszor történik meg egy emberrel?
– Tökéletes – jegyeztem meg, ahogyan a kulccsal szöszölt Bel, hogy kinyissa az ajtót, és rám sandított. Az az egyetlen szó persze szándékosan volt kétértelmű, és bíztam benne, hogy venni fogja a lapot, közben pedig nem hiszi azt, hogy az első adandó alkalommal ágyba is akartam bújni vele, mert teljes mértékben tiszteletben tartottam, hogy a meghívása a kanapéra szólt.
Az ajtóban, immár a lakásban, letettem a táskámat, és kioldotta a bakancsomat, amit a cuccaim mellé pakoltam. Aztán beljebb sétáltam a nappaliba. Hasonlított arra a lakásra, amit Philly-ben kiadtam most. A lány közben lepakolta a cuccait a konyhában, majd visszatért az előszobarészhez kialakított kis térbe, és akkor feltűnt egy indokolatlannak látszó pillantása. Az ajtó keretét figyelte, én pedig úgy tettem, mintha nem tűnt volna fel ez a mozdulat. Közben megjelent a házigazdám macskája, így amikor Bel a macskát simogatta néhány másodpercig a tekintetem az ajtó felé villant. Rúnák… Mi a… nem lehetett boszorkány?! A szőrös ki állat felém vette az irányt, s bár elsőre igencsak furcsán méregetett, azért mégis közelebb jött és körbe dörgölőzte magát a lábaimnál.
– Hát szia, már sokat hallottam rólad – lehajoltam a fekete macskához, aki megszagolgatta a kezemet, majd hozzábújt, jelezve, ideje hogy végre megsimogassam, én pedig hagytam magamat neki, és megvakargattam a fejét, néhányszor végig simítottam a hátán, a cicus pedig lelkes dorombolásba kezdett. Ahogy Bel megszólalt rápillantottam, és elmosolyogtam a szavaira.
– Ha nem bánod, hogy megeszem a maradék kajádat, elfogadom a lasagne-t – mondta, mert rájöttem, hogy az éhségem egyáltalán nem múlt el. – De ha gondolod, meghívlak egy rendkívül gourmet pizzára is, ha tudsz valami jó helyet ahonnan rendelhetünk – tettem hozzá nevetve, mielőtt az italról döntöttem volna, így végig néztem, ahogy elővett magának egy sört. Egyre szimpatikusabb volt… de kezdett az a rossz érzés felkavarodni benne, hogy a növénygyűjtemény és a rúnák egyáltalán nem véletlenek… Egy ember lakásában sem láttam még rúnákkal kidekorált ajtófélfát.
– És a sörre szavazok én is – mondtam, majd a hangos nyávogásra lepillantottam. A fekete szőrgombóc éppen a lábamat bökdöste további simogatást követelve. – Azt hiszem végleg megnyertem magamnak – mondtam Belnek, és leguggoltam a macskához, hogy kielégítsem minden vágyát, aki ennek örömére ismét dorombolásba kezdett. Tényleg szerettem ezt a hangot. El is terelte a megérzésemről a figyelmemet.  

554. aláfestés.  
Boszorkány

Belisa E. Cavanaugh
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
• Jennifer Lawrence
Hozzászólásaim száma :
119
Pontjaim :
64
Pártállás :
  • Semleges

User név :
• Belisa
Fő képességem :
• aeorikinezis
Őt keresem :

Korom :
34
Foglalkozásom :
• bartender at Blasphemy

Belisa E. Cavanaugh

Elküldésének ideje -- Kedd Márc. 31, 2020 3:14 pm

•  Belisa & Samuel •

When we first Met

Fogalmam sincs, hogy terelődött a beszélgetésünk végül oda, hogy aztán a kocsim tetején smároljunk, de egész addig, míg meg nem jelenik az a fazon a furgonával, nem is érdekel. A csók és Sam puha, meleg ajkai sokkal jobban lekötik a figyelmemet, de a furgon zajára úgy rebbenek el onnan, akár egy kismadár. Még akkor is nehéz koncentrálnom és nem az iménti csókra gondolnom, amikor a férfi felajánlja, hogy elvisz minket, de igazán akkor jövök csak zavarba, mikor Samre pillantok, ugyanakkor a mosoly, amit rám villant, seperc alatt megnyugtat. Nem úgy tűnik, mintha rosszallná a dolgot, így a kosaramat végül a kezébe nyomom és behuppanok a kocsiba, miután lezártam az enyémet.
A furgont elképesztően szűkösnek érzem, mikor behuppanunk hátra és semmi egyébbel nem foglalkozok az út során, mint azzal, hogy az ujjaimmal malmozzak. Olykor, mikor kicsit jobban ellazulok, a combom Sam combjához ér és talán épp ez a kellemes érzés ösztönöz végül arra, hogy szállásául kínáljam a kanapémat ma éjszakára. De tényleg, csak a kanapét. Pedig minden zsigerem be van zsongva és többet szeretne, elhessegetem a gondolatot, hogy egy alig pár órája megismert pasit az ágyamba csaljak és megemberelem magam. Nálam alhat, mert késő van és neki még mindig utaznia kellene a szállásáig. Ennyi.
Mégis, amikor kiszállunk az autóból és ismét kettesben maradunk, máson se jár az eszem, mint azon a csókon.
-Ne kérj bocsánatot, Sam. Ha megsértettél volna nem ajánlottam volna fel, hogy nálam aludj.- mosolyodok el lányos zavaromban, miközben a lépcsőház bejárata felé veszem az irányt, amit még három másik szomszéddal osztok meg és bizonyára már mind békésen alszanak. Én meg itt koslatok felfelé a lépcsőn nyomomban Adonisszal, akivel nincs egy órája, hogy smároltam, mikor igazából még a vezetéknevét sem tudom. Príma.
-Ne várj csodát. Nem nagy szám ez a lakás és igazából elég kicsi is, de remélem azért ma éjszakára megfelel.- sandítok hátra Samre az ajtóm előtt megállva, miközben a kulcsomat előhalászom és már nyitom is, hogy bentebb mehessünk a folyosóról. Odabent csend honol és csak a nappaliban ég egy kislámpa, mert utálok tök sötétbe haza jönni, mert Sátánnak egy időben szokása volt, hogy egyből a lábamhoz dörgölőzött, amitől frászt kaptam.
-Balra a fürdő, mellette a konyha, jobbra pedig a hálószoba van. Ennyi az egész.- tárom szét a kezem nevetve, majd bentebb sétálok, leteszem a konyhába a kosarat és visszatérek, hogy ledobjam a cipőmet az ajtó mellett és egyben megragadom az alkalmat arra is, hogy ellenőrizzem az ajtófélfába vésett apró védőrúnákat is egy gyors pillantással.-Hol van ez a nyavalyás?- pillantok körbe a lakáson, mire Sátán meg is jelenik nyújtózkodva a szobám ajtajában, hogy aztán odaillegesse magát hozzám és egy "miau"-val üdvözöljön. Samet is alaposan megnézi magának természetesen, de mivel azonnal a lábához dörgölőzik, nem kell attól tartanom, hogy álmában szét akarná majd karmolni. -Kedvel téged. Mondtam, hogy kivételes pasi vagy. Egyébként kérsz valamit inni vagy enni?- pillantok fel rá, miközben már el is indulok a konyhába, ahová reményeim szerint ő is követ és azonnal kinyitom a hűtőt.-Van egy kis maradék lasagna és tudok szolgálni kólával, ásványvízzel vagy sörrel.- pillantok rá kérdőn de én már nyúlok is egy üveg sörért, mert azt már tudom, hogy a mai este után nekem arra lesz szükségem.
NOTE:
New Soul

Vámpírvadász

Samuel McCormack
Chatkép :
Szerepkör :
magányos vadász
play by :
Liam Hemsworth.
Hozzászólásaim száma :
66
Pontjaim :
57
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
szuszu.
Őt keresem :
try to be the sun

Korom :
34

Samuel McCormack

Elküldésének ideje -- Vas. Márc. 29, 2020 5:31 pm

Belisa & Samuel  
let's have an adventure  

Bár vicceltem, azért mégis csak megjelent egy igen korhatáros képsor a fejemben arról, mi lenne, ha valóban nekünk kellene benépesíteni újra a földet. Nem lett volna ellenemre, ha ezt éppen Belisával kellett volna megtennem, aki nagyon is vonzó volt. Elhessegettem a gondolatot, és próbáltam inkább arra koncentrálni, ahogyan a nő nevetett, majd válaszolt a megállapításomra. Az egész pillecukor sütögetéses ötlet azonban egy olyan irányt vett, ami kissé kínossá alakult. Szerencsémre a mellettem ülő szöszi egészen jól kezelte a helyzetet, és megnyugtatólag közölte, tetszik neki az elképzelésem.
– Akkor várom az SOS-üzenetet – mondtam egy félmosolyt villantva Belre, és beletúrtam a hajamban. Kissé megnyugodtam, hogy nem csesztem el az esélyeimet ennél a gyönyörű és vicces nőnél, aki olyasmit ért el néhány óra alatt, amit nagyon régen senki sem. És bár még mindig ott motoszkált a fejemben, hogy lehet nem a legjobb ötlet belemenni ilyesmibe, mert az én életmódommal nem annyira összeegyeztethető a randizás. Ezért nem is próbálkoztam az elmúlt években. Viszont most valami más volt, és tudtam, hogy ennek a nőhöz van köze.
A kissé béna megjegyzésemre, ami az egomra vonatkozott megdöbbentően komolyan válaszolt a lány, és nem bírtam nem rábámulni. Mármint oké, megpróbáltam bevágódni nála, de azért nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan sikerülni fog. Nem tudtam, mit mondhattam volna, Bel pedig folytatta és újra nevetett, és ez nagyon is tetszett. Nevettem én is.
– Ó, igen, ezt én is olvastam. Állítólag rákos betegeknek is segít csillapítani a kemoterápia okozta kimerültségérzetet és fájdalmat – most, hogy ilyen rendkívül hozzáértően megbeszéltük a macskadorombolás csodás hatásait, egy pillanatra eltekintettem a távolba, ahonnan még mindig nem lehetett sem látni, sem hallani semmit sem, s megállapítottam, még mindig ketten voltunk csak. Megadta a telefonszámát, aztán pedig én is az enyémet, mert valóban szerettem volna, ha egyszer kapok tőle egy sms-t, csak úgy, bármiről, hogy tudjam, érdeklem.
– Mindent értek – nevettem el magamat, amikor elmondta a nő, hogy ha valakivel nem tudott beszélgetni, akkor egyszerűen csak el szokott tűnni a raktárban. Nem is rossz megoldás, ami azt illeti. Bár nem tudtam, hogy engem lepattintott volna-e a munkahelyén, azért bíztam benne, hogy az eddigi beszélgetésünk alapján előlem nem menekült volna el a raktárba, meg sehová máshová sem.
Aztán, ahogy hirtelen megszűnt közöttünk a távolság, elbizonytalanodtam, ám ez az érzés hamar elszállt, ahogy visszacsókolt. Az ajkai puhák voltam, és édesek a csokoládétól. Érzem a finom érintést a nyakamon és a tarkómon, úgy húzott magához. Az egyik kezemet a derekára simítottam és közelebb vontam, amennyire ez lehetséges volt a kocsi szélvédőjének dőlve. Tökéletes volt. Fogalmam sincs, hol álltunk volna meg, ha nem jött volna egy autó, amelynek hangos berregésére eszmélve szétrebbentünk. Bel leugrott a kocsiról és én is lecsusszantam a motorháztetőről, mire a kocsi tulajdonosa mellénk ért.
– Igen, köszönjük – bólogattam én is, kissé még zavarban voltam, és egyszerre maradtam volna a sötétben Bellel, és mentem volna már tovább onnan az út széléről. Felkaptam a táskámat, visszadobtam bele a vizet. Amikor a nő megszólított az elmúlt percek óta most először találkozott a tekintetünk. Mosollyal az arcomon bólintottam, majd átvettem a kosarat, amiben a gyógynövényei voltak. Amíg a nő pakolt a tekintetem a kosár tartalmára tévedt és nem tudtam nem észre venni az egyik csokor növényt, amiről pontosan tudtam kik vagy inkább mik szokták használni. Elhessegettem a gondolatot, mert hát akár használhatta valami teljesen normális dologra is a lány, de azért ott mozgolódott az agyamban a gondolat, ami bekapcsolta a vészjelzőt nálam, hogy talán egy boszorkánnyal volt dolgom.
Végül beszálltunk a furgonba, és nagyjából negyven perc alatt el is értük a várost. A pasas, aki felvett minket, megkérdezte, hol tehet ki, mire Bel határozottan válaszolt, merre lenne a legjobb. Így kötöttünk aztán ki a lakásán. Az út során nem különösebben beszélgettünk, de most, hogy végre újra kettesben voltunk, megköszörültem a torkomat.
– Figyelj, ne haragudj, nem akartam nagyon nyomulni és igazán hálás vagyok a kanapéd felajánlásáért – mondtam, miközben újra a kezembe fogtam a kosarát, hogy kinyithassa a bejárati ajtót.  

642. aláfestés.  
Boszorkány

Belisa E. Cavanaugh
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
• Jennifer Lawrence
Hozzászólásaim száma :
119
Pontjaim :
64
Pártállás :
  • Semleges

User név :
• Belisa
Fő képességem :
• aeorikinezis
Őt keresem :

Korom :
34
Foglalkozásom :
• bartender at Blasphemy

Belisa E. Cavanaugh

Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 26, 2020 10:07 am

•  Belisa & Samuel •

When we first Met

Elég furcsa irányba sikerült terelnünk a témát, bár ez igazán csak akkor tudatosul bennem, amikor Sam elmondja a filmekből már jól ismert, ám mégis elég zavarbaejtő mondatot. Le is dermedek egy másodpercre és ahogy felé pillantok, áldom a sötétséget, amiért jótékonyan elrejti a pirulásomat, mert biztos vagyok benne, hogy most legalább olyan vörös a fejem, mint egy paradicsom. Nem tehetek róla, de a mondat hallatán lelki szemeim előtt megjelenik pár kép azzal a benépesítéssel kapcsolatban, amiket aztán egy fejrázással gyorsan el is hesegetek és inkább Sammel együtt nevetek, nehogy észre vegye, mennyire zavarba hozott ezzel.
-Te jó ég.- kacagom még mindig fülig pirulva, de a nevetéstől mindjárt még a könnyem is kicsordul még akkor is, ha fogalmam sincs, hogy min nevetek. A klisén vagy az elképzelésen, hogy mi lenne, ha valóban így alakulna.
-Oké, ez jogos.- bólintok aztán, miután megfenyegetem, hogy bizony beváltom én majd azt a pillecukor sütögetést egyszer ő pedig egy pillanatig sem mondja, hogy csak viccelt volna, szóval igen. Ki fogunk ide jönni pillecukrot sütögetni. Előbb vagy utóbb biztosan.
-Ne! Semmi baj. Nekem tetszik. Ez lesz a mi kis rejtekhelyünk. Ha elegünk lesz a kinti zűrzavarból és az egész világból, akkor majd szépen küldök egy SOS üzenetet vagy épp te küldesz nekem, akkor pedig tudni fogjuk, hogy itt kell találkoznunk.- folytatom tovább az elképzelést, még mielőtt Sam túlságosan kínosan érezné magát, mert bár elég romantikus megnevezés ez a "rejtekhelyünk", attól még nekem tetszik. Mint ahogy Ő is. Rég nem találkoztam olyasvalakivel, akivel ilyen kellemes volt beszélgetni és legalább annyira lökött volt, mint én. Ráadásul még a macskákkal is jól kijön, ami végképp meglep, ő pedig meg is ragadja az alkalmat, hogy kissé túljátszva közölje, milyen kivételes pasi.
-Ebben egy pillanatig sem kételkedtem.- közlöm, ám annak ellenére, hogy ezt inkább vicces megjegyzésnek terveztem, egész halkan és tök komolyan sikerül kimondanom. Tényleg kivételes pasi, de azért nem kellene nyíltan a tudtára hoznom, hogy ezt én is így gondolom, nem? -Mármint, tekintve, hogy itt maradtál velem, benne vagy a pillecukor sütögetésben és most még az is kiderült, hogy csíped a macskákat... valóban kivételes vagy.- nevetem el magam, nehogy a végén túl cikire sikerüljön ez az egész, aztán a dorombolással kapcsolatban bólogatni kezdek.-Igen. Egyes kimutatások szerint gyógyítóan hat az emberi szervezetre, mert olyan rezgéseket küldenek ezzel, ami például fájdalomcsillapító hatású is. Vagyis, az okosok ezt mondják.- vonok vállat, mert magam sem tudom, hogy ez tényleg így van-e, de az tény, hogy kellemes érzés, amikor az a kis szemtelen szőrmók rám fekszik és dorombol. Meg hát amúgy is tök cukik, hogy lehet nem imádni őket?
Nem szokásom mindenféle vadidegen pasiknak megadni a számomat, de most mégis én vagyok az, aki felveti az ötletet, Sam pedig hála az égnek nem ráz le vagy ilyesmi. Magam sem tudom, miért hoztam ezt fel, de azt tudom, hogy szeretném még látni. -Csak, hogy tudjam, hova kell küldeni azt az SOS sms-t, ha arról lenne szó.- fűzöm hozzá mosolyogva, hátha kevésbé érzem majd zavarban magam, ha megmagyarázom, hogy miért akartam számot cserélni, de szerintem tudja már jól. Főleg, miután elárulom, hogy nincs senkim. Neki sincs. Ez persze nem azt jelenti, hogy hipp-hopp össze kellene jönnünk vagy ilyesmi, mert ahoz elég keveset tudunk még egymásról, ráadásul ott az az aprócska bibi, hogy mi is vagyok valójában... szóval igen. Attól tartok, ebből úgysem lesz semmi, mint a többiből se volt soha. Egyszer árultam el valakinek, hogy boszi vagyok, aztán gyorsan el is menekült tőlem. Nem akarom ezt újra átélni, viszont mielőtt túlságosan lelombozódnék a gondolatmenetemtől, visszarángat a kérdése a valóságba.
-Hangulattól függ. Van, akivel elég jól el lehet beszélgetni, akivel pedig nem, azt gyorsan le szoktam rázni és inkább elmegyek a raktárba pakolni vagy ilyesmi.-nevetem el magam, mert valóban, ilyesmi már megtörtént párszor. Nem mondhatom a vendégnek, hogy "unalmas vagy", így inkább csak lerázom őket, ha úgy van.
Sammel kapcsolatban azonban nem érzem ezt. Nem unalmas a társasága és nem akarok valami béna indokkal elmenekülni. Sőt. Az ő társasága inkább már túl kellemes, nem beszélve a közelségéről, ami csak akkor tudatosul bennem, mikor egymásra pillantunk. Hirtelen baromi melegem lesz és a szívem is vadul kalapálni kezd, amin nem segít az sem, amikor Sam közelebb hajol és ajkait lágyan az enyémekre tapasztja. Lassan lehunyom szemeimet, miközben óvatosan viszonzom csókját és bár egy pillanatra felvetődik az agyamban, hogy cseppet sem helyes egy idegennel csókolóznom a kocsim tetején, végül az érzékeim győznek. A kellemes bizsergés, amit az ajkaimon érzek és az a kis elektromosság, ami végig cikázik rajtam nem lehet helytelen.
Tenyerem a nyakára, majd tarkójára simítom, miközben egészen közel simulok hozzá és, ha ő nem, akkor én elmélyítem a csókot, bár tudom jól, hogy hibát követek el. Már, csak azért is, mert az érzésbe, ahogy a nyelvünk egymáshoz ér, egészen beleborzongok.
Alig érzékelem a külvilágból érkező zajt, de mikor tudatosul bennem, hogy egy autó közelít, ráeszmélek, hogy mit művelek és sietve elhúzódok Samtől. Lepattanok az autóról és miközben próbálom a légzésemet és a zakatoló szívemet rendbe szedni, a furgon felé pillantok, ami a kocsim mögül érkezik.
-Jó estét! Tudok valamiben segíteni?- áll meg mellettem az autó, melyben egy idősebb fazon utazik, én pedig bólogatni kezdek.
-El tudom vinni magukat a városba, ha gondolják, de vontatni sajnos nem tudok. Ez az ősrégi tragacs nem élné túl.- neveti el magát, miközben megpaskolja a műszerfalat, én pedig nem hezitálok egy pillanatig sem.
-Köszönjük. Az remek lenne.- mosolyodok el, majd a hátsó ülésről kiszedem a táskámat és a kosarat, amiben a gyógynövények vannak, de rájövök, hogy így nem tudom lezárni a kocsit, úgyhogy Samhez fordulok. A csók óta először pillantok rá lányos zavaromban. -Megfognád ezt, amíg lezárom a kocsit?- motyogom, miközben már a kulcsért indulok és, ha ő is magához vette a táskáját, le is zárom az autót, hogy behuppanhassunk a furgonoshoz. Az ég küldte ezt a fazont. Túl jó volt az a csók. Talán hiba is, mert biztos vagyok benne, hogy nem fogom egykönnyen elfelejteni.
NOTE:
New Soul

Vámpírvadász

Samuel McCormack
Chatkép :
Szerepkör :
magányos vadász
play by :
Liam Hemsworth.
Hozzászólásaim száma :
66
Pontjaim :
57
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
szuszu.
Őt keresem :
try to be the sun

Korom :
34

Samuel McCormack

Elküldésének ideje -- Vas. Márc. 22, 2020 5:46 pm

Belisa & Samuel  
let's have an adventure  

Arra eszméltem, hogy kissé elkalandozott a figyelmem és a mosolyán ragadtam le, amelyet kiérdemeltem, amikor hölgynek neveztem. Van egyáltalán olyan nő, aki ennek nem örült? Nyilván abban az esetben, ha vénasszonyként használtam ezt a kifejezést, mert az igen illetlen lett volna, és jelen esetben nem is illet volna Belre. Mert hát csak rá kellett nézni, és akinek volt szeme, az láthatta, milyen jól nézett ki. Egyetlen dolog aggasztott csak, mégis hogyan lehetne elmagyarázni neki a vadászléttel kapcsolatos dolgaimat. Eleve azok, akik nem űzték ezt a foglalkozást, nem értették meg, mi a különbség ölés és ölés között, ezért sem ment túl könnyen egy barátnő keresgélése, és ezért volt jó, hogy volt valaki, akivel le tudtam vezetni a stresszt, de az mégsem olyan volt, mint egy barátnő.
– Akkor el kell hangzania egy nagyon fontos mondatnak, ami ilyen sci-fikből nem hiányozhat: „nekünk kell újra benépesíteni a földet” – megköszörültem a torkomat, elmélyítettem egy kissé a hangomat, ahogyan elmondtam az ikonikus és rendkívül klisés szavakat, végül pedig felnevettem. Tetszett Belben, hogy ilyen lazán kezelte ezt a patthelyzetet, ami kialakult, és emiatt én is úgy éreztem, kevésbé voltam feszült, annak ellenére, hogy nem tudtam elérni Gabe-et. Amíg a csokoládét fixírozta, én az arcát fürkésztem. Próbáltam belőle a lehető legtöbb információt kiolvasni, bár erre igen kevés esélyem volt igazából.
– Ha nem akarnám, hogy a szavamon fogj, nem dobtam volna be az ötletet – mosolyogtam a nőre, aki éppen „megfenyegetett”, hogy behajtja rajtam a sütögetés ígéretét. Szívesen vállaltam ezt a kockázatot, bár az egész kimondva hangosan elég randiszagúra sikerült, s ugyan nem ez volt vele az elsődleges célom, azért nem bántam meg. Tulajdonképpen szívesen randiztam volna Bellel. Kedves volt, szórakoztató, szép és borzasztóan szexinek találtam az autó tetején ücsörögve. Fogalmam sem volt róla, vajon teljesen hülyének nézett-e az egész sütögetősdi miatt, vagy tetszett-e neki, mert azért a sötétben nehéz lett volna rendesen olvasni a mimikájából, de a hanglejtése alapján úgy tűnt, nem gondolt idiótának, amit jó jelnek véltem.
– Van benne valami – merengtem el, tetetett komolysággal. – Lehet célszerűbb lenne nem szólni senkinek sem róla, hogy megmaradjon a rejtekhelyünknek – a nyelvem gyorsabb volt, mint az eszem, pedig ez kicsit túlságosan is direktre sikeredett, és talán nem így kellett volna megfogalmaznom, amit mondani akartam. – Öhm, ez hülyén jött ki… khm – még cikisebb lett volna, ha úgy tettem volna, mintha nem is mondtam volna semmi félreérthetőt, úgyhogy a kisebbik rossz mellett döntöttem, ami a felvállalás volt. Röviden felnevettem és az egyik kezemmel a tarkómon végig húztam a kezemet. Szerencsémre a téma gyorsan tovább terelődött és a macskája jelen esetben megmentett, hogy még kínosabb dolgokat hordjak össze. Tényleg kiestem annyi év alatt a csajozásból, ami elég nevetséges volt, mert azt hinné az ember, ez olyan, mint a biciklizés, ha egyszer ment, soha nem felejted el többé.
– Kivételes pasi vagyok – kicsit túljátszva az egomat mondtam mindezt, ami elég érzékelhetővé tette, hogy vicceltem, ilyesmit sosem mondtam volna komolyan, ami azt illeti. Bár ismertem olyat, aki tökéletes meggyőződésében állított ilyet és ehhez hasonló dolgokat magáról. – De szerintem a macskák szórakoztatóbbak, és van valami furán megnyugtató a dorombolásukban – jegyeztem meg, magyarázattal szolgálva, amiért jobban kedveltem a cicusokat, mint a kutyákat. Bár figyeltem a válaszára, és fel is fogtam, hogyan hívják a nő macskáját, egy pillanatra elterelte a figyelmemet, hogy addig fészkelődött a mellettem, hogy a vállaink összeértem, ahogyan a szélvédőnek támaszkodtunk, én pedig nem akartam elhúzódni tőle. Nyeltem egyet, mielőtt ismét megszólaltam volna: – Akkor igazán találó név neki.
– Ó, köszi – mondtam kicsit magamhoz térve, amikor felajánlotta a segítségét és meg akarta adni a telefonszámát. Előhalásztam a zsebemből a saját mobilomat, és miután ő lediktálta a számokat, én is megadtam a sajátomat. Majd mosolyogva nyugtáztam, hogy a macskáján kívül nincs senkije. Ez persze nem örömteli, bár én nagyon is felvillanyozódtam a ténytől, hogy szingli volt. Kellemetlen volna, ha bepróbálkoztam volna nála, és aztán kiderült volna, egy izomkolosszussal jár. Senkinek sem lett volna túl vicces. Amikor elkérte a vizet, átnyújtottam neki, majd hallgattam a válaszát a munkahelyét illetően.
– Én sosem voltam az ilyesmiben jó. Nem fárasztó vadidegenek süketelését hallgatni? – kérdeztem aztán tovább érdeklődve a munkájával kapcsolatban. A bárokban és éttermekben dolgozókkal korábban úgy kerültem kontaktusba, mint bárki más, vendégként. Néha nem túl jó vendégként, mert volt pár alkalom, amikor csúnyán eláztam, és úgy kellett kirakniuk. Mentségemre szóljon, ebben közrejátszott a  családom erőszakos halála. Bel kérdésére felé fordítottam a fejemet, és egy pillanatra elgondolkodtam, mielőtt szólásra nyitottam volna a számat. Rá kellett jönnöm, hogy hirtelen nagyon kicsire szűkült a távolság kettőnk között, de valahogy vonzott magához ez a nő.
– Ami azt illeti, volt és van is – a hangom halkabb lett, elég hülyén jött volna ki, ha kiabáltam volna ennyire közel hozzá, és a tekintetét figyeltem, ami az arcomat fürkészve, jó ideig megpihent a szám magasságában is. Éreztem, hogy kissé szét is nyíltak az ajkaim, miközben Belt figyeltem. Olyan rohadtul hosszúnak éreztem ezt a pillanatot és annyira nem tudtam, mi lenne a jó döntés… De akkor úgy döntöttem, hogy egyszer élek, és ki tudja mikor fog megölni valamilyen bestia, úgyhogy még közelebb húzódtam a nőhöz, és megszakítottam a kettőnk közötti kevéske távolságot is, és megcsókoltam. Puhán, óvatosan, szinte az engedélyét kértem, és nagyon bíztam benne, hogy nem fog lelökni a kocsiról, csak hogy megszabaduljon tőlem.

853. aláfestés.  
Boszorkány

Belisa E. Cavanaugh
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
• Jennifer Lawrence
Hozzászólásaim száma :
119
Pontjaim :
64
Pártállás :
  • Semleges

User név :
• Belisa
Fő képességem :
• aeorikinezis
Őt keresem :

Korom :
34
Foglalkozásom :
• bartender at Blasphemy

Belisa E. Cavanaugh

Elküldésének ideje -- Vas. Márc. 15, 2020 5:38 pm

•  Belisa & Samuel •

When we first Met

Jót vigyorgok azon, amikor hölgynek nevez, ami miatt ez az egész olyan hangulatúvá válik, mintha visszautaztunk volna az időben a lovagok korába. A gáláns lovag megvédi a hölgyet. Egész kellemes elképzelés és valóban lovagias is tőle, hogy így tesz. A mosolyom hosszan az arcomra is ragad, mintha ezzel akarnám meghálálni, hogy ekkora áldozatot hozott értem. Nem beszélve arról, hogy egyáltalán nincs okom panaszra a társaságomat illetően, hiszen kedves és humoros pasinak tűnik. A munkám miatt általában mindenkivel igyekszem megtalálni a közös hangot, de most nem pultosként mosolygok rá és nevetek a megszólalásain, hanem mint magánember és ez nagy különbség. Most nem kötelező nevetnem, mégis kiváltja belőlem.
-Olyan lenne, mint valami rossz sci-fi. Mindenki eltűnt a bolygóról, csak mi ketten maradtunk. - kuncogok, de aztán jobban belegondolok, merre is sodródik így a téma, így vissza is nyelem a kikívánkozó szavakat inkább és nem tetézem az elképzelést, miszerint kettecskén vagyunk csak a Földön. Elképzelésnek mondjuk nem rossz, hogy Sam és én maradtunk csak, mert legalább jó társaságot kaptam a sorstól, ha ez a helyzet.
-Ugyan! Ez csak csoki, de tény, hogy nagy boldogságot tud okozni az embereknek.- mosolygok, miközben alaposan szemügyre veszem a következő kockát, mintha csak azon töprengnék, hogy mi a fenétől van ekkora hatalma ennek az apró kis csokoládénak? Mintha nem imádnám én magam is.
Mint ahogy a pillecukrot is, amit meg is említek Samnek és meglepő módon nem hülyének néz emiatt, hanem inkább felveti egy esetleg sütögetés ötletét.
-Vigyázz, mert a végén még szavadon foglak! Muszáj lesz most már kicibálnod ide és leülni velem pillecukrot sütögetni!- válaszolom nevetve, bár kicsit zavarban is vagyok, mert egészen randi hangulatú már ez a különös véletlen  találkozás is, nem még, ha kijövünk ide sütögetni. Alapból nem tudom eldönteni már a találkozásunk kezdetétől, hogy valóban van köztünk némi vibrálás vagy csak az én érzékelőim adták be a kulcsot. Tetszik ez a pasi, bár maga a felismerés eléggé meghökkent, mert ilyesmi nem nagyon szokott velem előfordulni. Általában unottan tekintek minden férfira és zsigerből taszítom őket, de ő valahogy más. Talán, mert nem nyomul rám, mint egy őrült vagy, mint ahogy a vendégeim közül szoktak páran. Szimplán csak normális velem.
-Ugye? Csak az a baj, hogy ezzel talán inkább azt érnénk el, hogy a cég nem foglalkozna a lefedettség hiányával, hanem meghagyná ilyennek, mert ez jobban tetszene az embereknek. Egy kis nyugalom távol mindentől.- sóhajtom az eget bámulva, mert valójában tényleg egész kellemes kint a semmi közepén. Mondjuk én amúgy is szeretem a természet közelségét boszorkányként, de a mai őrült világban, talán az embereknek is kellemes néha csendben bámulni az eget. Bár Samen nem ez látszik, így nem is ecsetelem tovább a csillagos témát, hanem inkább válaszolok arra, hova is tartottam.
-Nocsak? Ez ritka. A férfiak valamiért inkább a kutyákra szoktak bukni.- vigyorgok rá őszinte meglepettséggel, bár kicsit eltereli a figyelmem az, ahogy megmozdulok és a vállam hozzá ér, mert már ez is baromi kellemes érzés, ami kicsit meg is ijeszt. Még jó, hogy épp Sátánról van szó, így gyorsan el is hessegetem a felismerést, milyen különös hatással van rám Sam. -Sátán a neve, mert fekete és amúgy is egy rosszcsont.- vigyorodok el, ahogy eszembe jut a kis szőrmók, aki néha annyira meg tud nevettetni az esetlenségével, hogy nem győzöm törölni a könnyeimet.
-Rendben. Megadom a számomat és szólj nyugodtan, ha segítségre lenne szükséged.- veszem is elő a jelenleg haszontalan telefonomat, hogy lediktáljam neki a számom, amit még most sem tudok fejből, pedig pár hónapja meg van már. Nem is sűrűn szoktam mondjuk diktálgatni, de Samnek miért is ne adhatnám meg? Főleg, ha már az is kiderült, hogy nincs kihez becuccolnia. De miért is örülök én ennek?
-Nem, csak Sátán vár haza. Kettecskén éldegélünk egy lakásban.- mosolyodok el, miközben Samre pillantok és figyelem, ahogy iszik, majd el is fogadom az üveget és én magam is kortyolok párat. Amúgy is teljesen kiszáradt a szám, annyira zavarban vagyok. Főleg a kérdését hallva.
-Nos, egy bárban dolgozom. Egész kellemes hely és szeretem is, mert mindenféle embereket ismerhetek meg mindenféle múlttal, akiknek igyekszem jó tanácsokat adni. Kicsit olyan érzés, mintha egy pszichológus olcsóbb verziója lennék.- nevetem el magam, mert lányos zavaromban már nem is tudom, miket beszélek, de valamiért zavarba hoz, hogy Samnek arról beszélek épp, hogy azzal tengetem a napjaimat, hogy másokat itatok. Nem sokan tartják ezt érdemleges munkának na meg elég előítéletes is néhány ember. -Volt már olyan érzésed, amikor megismertél valakit, hogy nem véletlenül találkoztatok? Hogy talán mutatnod vagy mondanod kell neki valami fontosat? - fordítom a fejem Sam felé kíváncsi pillantással, mert a bárban már elég sokszor éreztem ezt, amikor olyasmi problémáról sopánkodott valaki, amiben már nekem is volt részem. Ráadásul most, hogy ilyen furcsa véletlennek köszönhetően találkoztunk Sammel, szintén ezt érzem és, csak a gondolatmenetem végén veszem észre, milyen közel is van hozzám így a kocsin ücsörögve. A holdfényben alaposabban meg is nézem magamnak minden vonását ki nem hagyva a szája vonalát is, bár ahogy azt figyelem, valami különös érzés fog el. Tényleg nagyon vonzó.

NOTE:
New Soul

Vámpírvadász

Samuel McCormack
Chatkép :
Szerepkör :
magányos vadász
play by :
Liam Hemsworth.
Hozzászólásaim száma :
66
Pontjaim :
57
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
szuszu.
Őt keresem :
try to be the sun

Korom :
34

Samuel McCormack

Elküldésének ideje -- Vas. Márc. 08, 2020 10:37 pm

Belisa & Samuel  
let's have an adventure  

Nézhettem volna akár furcsán is a lányra, amikor kifejtette, hogy értékelte a jelenlétemet és a társaságomat, de egyrészt elég valószínűnek tartottam, egy nőnek semmiképpen nem az a vágya, hogy tök egyedül robbanjon le az isten háta mögött két város között, segítség nélkül, másrészt pedig adott egy szikrányi esélyt rá, hogy talán nem egyoldalú szimpátiáról volt szó a részemről. Márpedig ha nem pont úgy alakult volna az életem, ahogyan és nem így találkoztunk volna Bellel, egyből megpróbáltam volna befűzni. Így azonban kissé visszafogottabb voltam.
– Igazán nagy örömömre szolgál, hogy megvédhetem a hölgyet – kissé túljátszva, széles vigyorral az arcomon meghajoltam előtte és reméltem, hogy értékelni fogja a humoromat, nem pedig totál idiótának néz majd. Bár ez utóbbi is benne volt a pakliban, azért megért egy próbát a dolog. Ha nem jött volna be neki, legalább elengedhettem az elképzelésemet az előbbi megjegyzésével kapcsolatban. Persze ott motoszkált a fejemben, hogy vajon engedhetek-e most az érzéseimnek, a vágyaimnak vagy erre egyszerűen nincs lehetőségem, s talán soha sem lesz. Elvégre a vadászlét elég magányos dolog volt. Mégis azt gondoltam, nem véletlen, hogy összeakadtam a szőkeséggel, éppen akkor, amikor Gabe-el sem tudtam volna felvenni a kapcsolatot. Ha nagyon meg akartam volna magyarázni, akkor azt mondtam volna, ez egészen biztos jelzés értékű találkozás, hogy végre ne csak az öldökléssel foglalkozzak… de igazából nem akartam bemagyarázni magamnak semmit sem.
– Ha nem halt ki az emberiség időközben vagy nem kerültünk időhurokba, akkor biztos – nevettem fel saját hülyeségemen. Eddig úgy tűnt vevő a kissé szokatlannak mondható humoromra, úgyhogy bíztam benne, most sem fog majd furcsán méregetni ezért a megjegyzésért.
– Hidd el, én a csokoládéért is imába foglalom a neved – mondtam, amikor kifejtette, hogy legközelebb a hűtőfolyadék mellé néhány napi hideg élelmet is bepakol majd az autójába. Aztán felnevettem, amikor pillecukorra áhítozott mellettem a nő. – Jó lenne… tudod mit, ha ezen túl vagyunk, egyszer kijöhetnénk ide pillecukrot sütögetni – vetettem fel az ötletet, bár nem titkolt célom az volt ezzel az egésszel, hogy megtudjam, hajlandó lenne-e velem találkozni, miután magunk mögött hagyjuk ezt a senki földjét.
– Azt hiszem igazad van – kuncogtam a számban a csokival. – Mi leszünk az elsők, akikkel később reklámozni fogják ezt – bólogattam a lány felé fordulva. Valóban igaza volt abban, hogy az emberek mostanság könnyedén elsiklottak a körülöttük történő dolgokon, és amikor olyan szorult helyzetbe kerültek néha, mint mi éppen, hogy nem volt esélyük elérni a társadalom többi tagját, semmilyen formában, akkor képesek voltak túllépni a dolgokon, és kicsit nyitni az ismeretlen felé. A csillagles viszont olyasmikre emlékeztetett, amikkel nem szerettem foglalkozni újabban. Annyi idő telt el, és annyira reménytelennek tűnt, hogy valaha is megváltozott volna mindez, hogy kezdtem elengedni az elképzelést, miszerint a húgom mégsem halt meg akkor. Bár fogalmam sem volt, mihez kezdtem volna, ha viszont láttam volna valamilyen bestiaként.
– Mindenképp. Rögtön bejelentem helyetted is az elégedetlenséget a rendszerrel szemben – nevettem, és nem törődtem a ténnyel, hogy semmi közöm sincs már egyik telekommunikációs multicéghez sem, hiszen Philadelphia óta nem volt normális munkám, a bevételem gyakorlatilag csak a régi lakásom kiadásából bejövő összeg volt, meg az a kevés, ami még maradt a családi ház eladásából. Nem tartható fenn ez az örökkévalóságig, de jelenleg nem volt más mód.
– Ami azt illeti, ezt nem találtad el, mert nagyon is szeretem a macskákat – mosolyogva mondtam mindezt. Bár semmi bajom nem volt a kutyákkal, és tök jól kijöttem velük is, mindig is szerettem volna egy macskát. Aztán sose lett, mert mégis hogyan láttam volna el, ha folyton úton voltam… – Hogy hívják az éhenkórász cicust? – kérdeztem végül a lányt figyelve, és ami azt illette, valóban érdekelt a macskája neve, nem csupán udvariasságból kérdeztem rá.
– Ó, köszi, de a cég fizet egy szobát egy motelban – nem akartam az orrára kötni, hogy a mentorommal együtt egy lepukkant kis szállóban alszom majd, mert eleve nem akartam magyarázni Gabe kicsoda, hiszen akkor el kellett volna mondanom, hogy vadász voltam. Ezt pedig szerettem volna elkerülni. – De ha a városban segítesz tájékozódni, azt szívesen veszem. Sose jártam még Baltimore-ban – ezzel egyébként tényleg nem hazudtam, mert egyáltalán nem ismertem a várost, és jól jöhetett még, ha egy olyan embertől kapok infókat róla, aki valóban ismerős volt ott, és persze így megmaradt az esélyem is, hogy még láthattam Belt, s én akartam még találkozni vele. Az újratervezett életemben most először éreztem azt, hogy a mellettem ülővel ki tudna alakulni valami. Talán ezért sem zavart, hogy az éjszakában még mindig csak a tücsökciripelés volt az egyetlen zaj.
– Khm… nem, nincs kihez becuccolnom – mondtam végül, és egy kissé elégedett félmosoly jelent meg a fejemen, mert a kérdéséből azt szűrtem le, érdekeltem. – A macsekon kívül téged vár valaki? – elég merész kérdés volt, de talán nem vette rossz néven a dolgot. Bekaptam az utolsó kocka csokoládémat, majd magamhoz vettem a vizet és ittam néhány kortyot. Megtöröltem az üveg száját és a lány felé nyújtottam. – Még egészen hideg – ajánlgattam az innivalómat.
– Te mivel foglalkozol amúgy? – kérdeztem aztán, pusztán kíváncsiságból.  

802. aláfestés.  
Boszorkány

Belisa E. Cavanaugh
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
• Jennifer Lawrence
Hozzászólásaim száma :
119
Pontjaim :
64
Pártállás :
  • Semleges

User név :
• Belisa
Fő képességem :
• aeorikinezis
Őt keresem :

Korom :
34
Foglalkozásom :
• bartender at Blasphemy

Belisa E. Cavanaugh

Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 29, 2020 3:29 pm

•  Belisa & Samuel •

When we first Met

Nem pont így terveztem ezt a mai napot, de összességében a növénygyűjtésem sikeres volt, most pedig itt tengetem az időt az út szélén a tropára ment kocsim és egy jóképű, jópofa idegen társaságában. Járhattam volna rosszabbul is. Mondjuk, ha összefutok valaki olyannal, aki meg akar ölni, mert manapság ez nagyon is benne van a pakliban, mióta ez a fennforgás van, de annak sem örülnék túlzottan, hogy egyedül ácsorognék az út szélén.
Sam társasága mindenképpen biztonságérzetet ad még, ha meg is tudnám valamennyire védeni magam. Sosem voltam egy erőszakos személy, a mágiámat pedig nem szeretem rossz céllal használni, főleg nem embereken. Ha most erre járna egy rabló vagy gyilkos vagy ezek együttese, Samre pillantva úgy érzem, hogy ő is simán meg tudna védeni egyszerű, emberi erővel.
-Igen. Lényegesen jobb itt veled lenni, mint egyedül.- mosolyodok el, bár csak utólag jut eszembe, hogy ez mennyire furcsán hangozhat. Akár még nyomulásnak is veheti, pedig legfőképpen csak azt akartam a tudtára adni, hogy örülök, hogy itt van. Mondjuk a társasága cseppet sem kellemetlen, így akár flörtölésnek is vehetnénk a megjegyzésemet, mert többszöri végigmérés után is úgy látom, hogy nagyon jó pasi. Nem is tudom, mikor adtam már magamnak lehetőséget arra, hogy ne úgy nézzek egy pasira, mint akiből már jó előre csakis rosszat néznék ki. A csalódások rányomják a bélyegüket az ember viselkedésére, így, ha már megégette magát, egy gyufa lángjától is képes megrettenni.
-Sebaj. Előbb vagy utóbb majdcsak jön erre valaki.- vonok vállat végül mosolyogva, hiszen annyira talán nem is bánom, hogy így alakult. Az este kellemes, épp eleget hűlt már az idő annyira, hogy az ember ne süljön meg, Sam pedig érdekes embernek tűnik. Nem hiszem, hogy véletlenül futottunk volna össze itt a semmi közepén, úgyhogy inkább megpróbálom kihasználni az időt és megtudni, miért hozta így a sors.
-De tanulok ebből az esetből! Legközelebb bedobálok a kocsiba pár konzervet! Mondjuk azok elég béna kaják, de a semminél mindenképpen jobb.- húzom el a számat a gondolatra, hogy olyat kell falatoznom, mert egyszer ettem életemben ilyesmit, az is elég pocsék volt. Attól fogva megfogadtam, hogy mindig összeütök majd inkább magamnak valami kaját, még akkor is, ha sajnálom rá az időt vagy nagyon fáradt vagyok.-Bár lenne pillecukrom. Akkor most sütögethetnénk és az egész olyan lehetne, mint egy campingezős pizsiparti. Szereted a pillecukrot?- vetem fel a kérdést mosolyogva a gondolatmenetem kapcsán, az elképzelésre pedig, ahogy itt az út szélén a kocsim mellett pillecukrot sütögetünk, még halkan kuncogni is kezdek. Emlékezetes este lenne, bár nekem már így is az.
Pillecukor és minden egyéb híján azonban, végül csak a csokimmal tudom megkínálni, amit el is fogad, ettől pedig az egész már tényleg nem tűnik olyan rossznak. Főleg úgy nem, hogy immár a kocsim tetején ücsörögve majszolunk csokit, én pedig lányos zavaromban, csak vigyorgok Sam megjegyzésén.-Ráadásul az emberek manapság olyan zárkózottak. Több ilyennek kellene történnie, aztán lehet, hogy életre szóló barátságok köttetnének az út szélén csokievés közben.- jegyzem meg elgondolkozva, hiszen ma már alig akar az ember tudomást venni a másik létezéséről. Ha véletlenül metróval megyek, ott se látok mást, mint telefont nyomkodó zombikat.  
Most azonban hirtelen egész hálás kezdek lenni, amiért a mai kiruccanásom így végződött, mert rádöbbenek, hogy rég szántam már időt arra, hogy az eget bámuljam. Pedig elképesztően szép és nagyon megnyugtató. Nekem legalábbis az, de Samre pillantva úgy látom, mintha valami kellemetlen érzés suhanna át az arcán. Talán, neki nem olyan kellemes ez vagy épp olyasmihez kötődik, ami nem kellemes.
-Hát jó lenne, ha intéznél valamit, mert ez a rész borzalmas. Mondjuk általában nem a telefonomat nyomkodni jövök ki ide, így csak most tűnt fel, hogy nincs térerő. Ha nem robbanok le, talán sose veszem észre.- vonok vállat vigyorogva, hiszen sosincs szükségem a telefonomra, ha erre mászkálok. Sőt. Általában kifejezetten élvezem, hogy kicsit elbújhatok a város forgataga elől és átadhatom magam a természet csodálásának.
-Én már hazafelé tartottam. Ha a kocsim kibírt volna még egy órát, mostanra már otthon lehetnék, hogy a csodanövénykéimmel foglalkozzak. Persze, csak azután, hogy megetettem a macskámat, mert őfelsége mindig elsőbbséget élvez.- kuncogok, ahogy eszembe jut az az átkozott dög, mert akármikor hazaérek, rögtön rajtam csüng, amíg nem adok neki enni. Szemét bestia.-Lefogadom, hogy te inkább kutyás típus vagy.- sandítok rá oldalra és meg is ragadom az alkalmat, hogy közelebbről is alaposabban megnézzem. Igen, pokolian jóképű, bár e gondolatra kissé zavarba jövök és inkább ismét az égre bámulok. -Szereztél már magadnak lakást vagy még most állsz majd neki a keresésnek? Mert, ha gondolod, szívesen segítek. Elég jól ismerem már a várost.- ajánlom fel neki, ha már volt olyan rendes, hogy ránézett a kocsimra és még itt is maradt velem. Az a minimum, hogy segítek neki, amiben tudok. Ha valóban a munka miatt jött ide, azzal már nem lesz gondja, de a lakás nehéz ügy. Bár ennek kapcsán felvetődik bennem, hogy mennyire fura, hogy gyalog indult el Baltimore-ig össz-vissz egy nagy hátizsákkal. Tuti, hogy afféle vándor életmódú pasas lehet. -De persze nem akarok tolakodni. Az is lehet, hogy vár téged valaki, akihez odacuccolsz...- jegyzem meg, bár félig-meddig kérdés akar ez inkább lenni, mert megöl a kíváncsiság, hogy vajon, csak véletlenül alakult így, hogy egyedül kolbászol errefelé, vagy magányos farkas típus?

NOTE:
New Soul

Vámpírvadász

Samuel McCormack
Chatkép :
Szerepkör :
magányos vadász
play by :
Liam Hemsworth.
Hozzászólásaim száma :
66
Pontjaim :
57
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
szuszu.
Őt keresem :
try to be the sun

Korom :
34

Samuel McCormack

Elküldésének ideje -- Szer. Feb. 26, 2020 7:21 pm

Belisa & Samuel  
let's have an adventure  

A kocsi motortere fölé hajolva is láttam a szemem sarkából, hogy a nő engem figyelt, amitől egy aprócska félmosoly jelent meg az arcomon, amelyet talán észre sem lehetett venni a sötétnek és a zseblámpa kellemetlen, sárgás fényének köszönhetően. Nem voltam hülye, tudtam hogyan nézek ki, és azt is, hogy általában bejöttem a lányoknak, amíg gondtalan és tudatlan volt az egyetemi éveim alatt a legnagyobb problémáim közé tartozott, adott este kit fűzzek éppen. Azóta eltelt majdnem tíz év, és ez az énem kikopott a vadászatok során, hiszen sok mindenre volt időm, de csajozni nem igazán. És most, amikor összekeveredtem egy nagyon is vonzó nővel, akinek valószínűleg én sem voltam semleges, kicsit zavarba jöttem.
– Legalább már nem vagyunk egyedül – vontam meg a vállamat, amikor megjegyezte, hogy időszerű lenne, ha valaki erre járna végre. Abban egyetértettem vele, hogy a világ ezen környékén sose lehetett tudni mivel találkozik szembe az ember, és amennyiben lehetséges volt, nem akartam lebuktatni magamat, mert a kilétem felfedése sosem volt szerencsés civilek előtt. Most magyarázd el valakinek, hogy miért vágtam le valaki fejét, még akkor is, ha eltorzult arccal próbálta éppen elkapni valaki torkát. Nem a legjobb beszéd téma… És amúgy is, nem akartam, hogy baja essen Belisának.
Elmosolyodtam, amikor örömmel konstatálta az ítéletemet a kocsijáról, amit tulajdonképpen megértettem, bár ez a mostani helyzetünkben nem volt nagy segítség, sem neki, sem pedig nekem.
– Legalább ennyivel jobb a helyzet – válaszoltam még mindig mosolyogva. – Valami nyilván leárnyékolja ezt a környéket, ami nekünk most jó nagy szívás – mondtam a térerőről beszélve, miközben elfogadtam Beltől a csokoládét, amiért valóban őszintén hálás voltam, mert kezdtem éhes lenni. Nem gondoltam, hogy fel kell tankolnom magamat kajával is, ha Gabe itt hagy az isten háta mögött az egyik főút mellett… a tanulságot levontam, legközelebb az irtás helyszínéről fogok telefonálni. Ott még volt térerőm.
– Ugyan, egyikünk sem gondolta, hogy itt fog ragadni az út szélén. Nálad legalább van valami ehető – mondtam őszinte hálával a csokiért, mert komolyan jól jött, hogy nem csak a vizet tudtam a gyomromba tölteni. Utáltam éhes lenni… Végül felnevettem én is, amikor megjegyezte Bel, hogyha összerakjunk a rágcsálnivalót és a vizet, akkor már pizsibulit is szervezhetünk. – Milyen igaz! És mennyivel hangulatosabb, mint a négy fal között – tettem hozzá még mindig nevetve. Jó fej nő volt, és ennek is örültem, mert ha már ott kellett dekkolnom a semmi közepén valakivel, legalább jó társaság legyen az illető. Egyelőre az egyetlen negatívum az éhség volt, ám ezen kívül nem panaszkodhattam, hiszen egy szórakoztató és csinos nőbe botlottam, és kár lett volna tagadnom, hogy felkeltette az érdeklődésemet. Nem hittem már igazán semmiben sem, mióta elvesztettem a családomat és a normális életemet, de valahogy mégis úgy éreztem, oka van, hogy találkoztam vele.
A csokoládémat eszegetve figyeltem, ahogy Belisa lecsukta a motorháztetőt és felpattant rá. – Ha már így alakult, elfogadom – bólintottam mosolyogva az ülőhely kapcsán, majd bekaptam az utolsó kocka csokit is és felmásztam a nő mellé a kocsi tetejére. Az ismételten felajánlott édességet elfogadtam most is, és törtem egy újabb sort magamnak.
– Valószínűleg az a gond, hogy nem akadnak el a semmi közepén, és nincs jó társaságuk sem, aki felhívja a figyelmüket a helyzet szépségére – nevettem fel ismét a nem kifejezetten elegáns bókolásom leplezésére. Belt néztem, ahogy feljebb csúszott, majd rádőlt a szélvédőre és a csillagokat kezdte el nézni. Felpillantottam én is az égre, és eszembe jutott, hogy utoljára évekkel ezelőtt csináltam ilyesmit, teljesen egyedül, pont a családom elvesztésének évfordulójának éjjelén. Kissé elhúztam a számat, majd egy újabb kockát haraptam le a csokoládéból.
– Alapvetően a munka. Az egyik telekommunikációs cégnél dolgozom – és ezzel nem hazudtam, mert az utolsó munkahelyem tényleg egy ilyen helyen volt – Panaszt is teszek majd, hogy ilyen pocsék a környéken a lefedettség – folytattam viccelődve, miközben én is neki döntöttem a hátamat a szélvédőnek.
– És te? Merre tartottál éppen? – kérdeztem vissza aztán a tekintetemet Belisán hagyva, míg a maradék csokimat eszegettem.

636. aláfestés.  
Boszorkány

Belisa E. Cavanaugh
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
• Jennifer Lawrence
Hozzászólásaim száma :
119
Pontjaim :
64
Pártállás :
  • Semleges

User név :
• Belisa
Fő képességem :
• aeorikinezis
Őt keresem :

Korom :
34
Foglalkozásom :
• bartender at Blasphemy

Belisa E. Cavanaugh

Elküldésének ideje -- Szer. Feb. 19, 2020 10:14 am

•  Belisa & Samuel •

When we first Met

Elképesztően hálás vagyok, amiért Sam került az utamba, mert más fazon nem biztos, hogy ilyen segítőkész lenne, bár a bajba jutott hölgyek átlalában kihozzák az úriembert mindenkiből. De Sam nem csak, hogy érdeklődött, hogy minden rendben van-e, hanem még a figyelmetlenségemnek köszönhetően tönkre ment kocsimat is megpróbálja rendbe szedni, ami látványnak sem utolsó. Mindig is úgy gondoltam, hogy nincs szexibb annál, amikor egy pasi kocsit szerel és ez most sincs másképp. Ahogy megtámaszkodik a motor fölött megfeszülnek karján az izmok, melyekért tuti, hogy keményen edz, az ábrázata alapján pedig egyértelmű, hogy éppen nagyon koncentrál. Jóképű és rendes fazon. Csodálkozom, hogy vannak még ilyenek.
-Köszönöm.-mosolyodok el, majd csendben figyelem, ahogy vizsgálgatja a kocsit és, csak akkor lesek újfent körbe, mikor szóba kerül ez a kihaltság.-Hát én sem. De azért remélem, hamarosan erre téved valaki.- jegyzem meg kicsit aggodalmaskodva, mert semmi kedvem idekint a semmi közepén éjszakázni, még akkor sem, ha bosziként nem feltétlenül vagyok védtelen. Ha pedig Sam netán a társaságom marad a továbbiakban is, akkor sincs biztosíték arra, hogy nem téved erre valami vérszomjas lény, akkor pedig nekem kell tennem valamit, hogy életben maradjunk. Nem szívesen buktatnám le magam egy halandó előtt, mert igen előítéletesek tudnak lenni.
Végül megállapítja, hogy legalább a motor nem ment tropára remélhetőleg, minek hallatán óvatosan elmosolyodom. -Legalább van valami jó hír is, bár ez jelen pillanatban csak engem vigasztal.- mosolygok rá, hiszen neki nem feltétlenül segítség az, hogy a kocsim nem teljesen ment tönkre. A lényeg, hogy most jelen pillanatban nem megy, tehát itt rekedtem és őt sem tudom elfuvarozni, pedig ezek utánn az lett volna a minimum, hogy ezt megteszem.
-Rémes, hogy még ebben a modern világban is előfordulhat, hogy az ember nem tud telefonálni.- sóhajtom és így fel is adom azt a tervemet, hogy majd én felmászok itt akárhova is, hátha lesz térerőm. Én ugyan vezetés közben nem nézegettem, de Samnek elhiszem, mert velem ellentétben ő sétált. Valószínűleg látta közben, hogy nem tud senkit sem hívni, úgyhogy nincs más választásom, mint a várakozás. Ha pedig, már így alakult, tartok egy gyors leltárt a készleteimet illetően, a csokimból pedig meg is kínálom.-Sajnálom, hogy csak ezzel szolgálhatok. Egy szendviccsel mindjárt többre mennél.- húzom el kissé a számat és egyben fel is jegyzetelem a csöppnyi agyamba, hogy legközelebb talán ilyesmit is bedobok a kocsiba, nehogy megint így járjak. Nem valami jó buli értelmes kaja nélkül itt ücsörögni a semmi közepén. -Szuper. Dobjuk össze amink van, aztán egészen olyan lesz, mint egy pizsiparti.- nevetem el magam, de csak, hogy próbáljam a jó oldalát nézni a szerencséten helyzetnek, bár már alapból jó, hogy legalább nem egyedül vagyok. Az is lehet, hogy van valami jelentősége ennek a találkozásnak, hiszen ha nem áll le a kocsim, össze sem futok Sammel. Hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek. Talán, tud mondani olyasmit, amit majd érdemes lesz megfogadnom később. Például, hogy mindig legyen nálad egy flakon hűtőfolyadék!
-Ugyan már, Sam! Senki sem tud csodát tenni. Hálás vagyok, hogy legalább megpróbáltad.- mosolygok rá, ahogy sajnálkozni kezd, amiért nem tudott segíteni, mintha még az ő hibája lenne, hogy itt rekedtem. Vagy rekedtünk, mert reményeim szerint nem hagy itt, legalább, ha már a vizét is bedobta a közösbe, gondolom marad.
Az együtt szó hallatán mosolyogva felpillantok rá és bólintok egyet. Kicsit tényleg úgy érzem, mintha valami lakatlan szigeten lennénk épp és csak egymásra számíthatnánk. TIsztára, mint az a béna műsor a tévében. -Legalább van kivel beszélgetni.- indulok el közben a motorháztető felé, amit tekintve, hogy úgyse tudunk már mit kezdeni a motorral, lecsukok és inkább felülök rá. -Ha fuvarral nem is, ülőhellyel még ki tudlak segíteni. Biztosan elfáradtál a sétában.- biccentek a mellettem lévő helyre, majd török egy darabot a csokimból és neki látok majszolgatni, ha pedig közben az övé elfogyott, megkínálom újra. -Úgy összességében elég szép és nyugodt itt. Manapság az emberek ritkán szánnak arra időt, hogy észre vegyék az ilyen szépségeket.- lesek fel az égre, melyen milliónyi apró fénypont csillog ránk így, hogy a semmi közepén vagyunk és a Holdon kívül más nem szolgáltat nagyobb fényt. Imádom bámulni az eget, úgyhogy föntebb is csúszok picit, hogy a hátamat kényelmesen a szélvédőnek tudjam támasztani és tovább leskelődök.-Mi hozott a városba, ha megkérdezhetem? Vagyis jelenleg még csak a közelébe...- nevetem el magam, ahogy eszembe jut, hogy még el sem jutott szegény Baltimore-ig, mert egy balfék nőszemély feltartóztatja.

NOTE:
New Soul

Vámpírvadász

Samuel McCormack
Chatkép :
Szerepkör :
magányos vadász
play by :
Liam Hemsworth.
Hozzászólásaim száma :
66
Pontjaim :
57
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
szuszu.
Őt keresem :
try to be the sun

Korom :
34

Samuel McCormack

Elküldésének ideje -- Kedd Feb. 18, 2020 6:57 pm

Belisa & Samuel  
let's have an adventure  

Egyelőre úgy tűnt, nincs mitől tartanom a nővel kapcsolatban, és mivel semmi gyanús nem volt benne, így nem volt rá okom, hogy ne próbálnék meg segíteni rajta, és mivel sehol nem volt senki, aki elvihetett volna minket bármeddig is, nem volt arra sem okom, hogy paraszt módon ott hagyjam őt. És néha elég magányos volt szakma volt a vadászat így pedig ismeretlenekkel néha jó volt beszédbe elegyedni. Még ha gyanakvóvá is váltam. Lepakoltam a cuccomat a kocsi mellé, miközben hallottam a lány válaszát. Elmosolyodtam, mert aranyosnak találtam, hogy próbálja megmagyarázni mit látott, de egyértelmű volt, fogalma sem volt arról, amiről kérdeztem őt.
– Semmi gond, mindjárt megpróbálok utána járni a dolognak – egyébiránt elég felkészült volt, hiszen volt zseblámpája, ami nem ártott így a sötétben, ha bármit is meg akartam nézni az autón.
Bemutatkozott és így én is, majd kezet ráztunk. Továbbra sem tűnt veszélyesnek, és egyre inkább az az érzésem volt, hogy én voltam a paranoiás, amiért mindenkit természetfelettinek láttam. Talán lazábbnak kellett volna lennem, bár Gabe mindig pontosan erre a gyanakvásra tanított. Bel viszont szimpatikus volt és nagyon is csinos, meg valahogy olyan természetes, aki nem erőltetett magára semmit sem.
– Nem gondoltam, hogy ennyire kihalt ez az útszakasz – jegyeztem meg, miközben próbáltam kinyitni a hűtőfolyadék tartályát, majd tovább kotorásztam a motorház terében a hiba okát keresve. Nem néztem a nőre, amikor a gyógynövényeket említette, de összehúztam a szememet… valahogy ez olyan furcsán hatott, de persze semmit nem jelentett igazán, hiszen nem csak a boszorkányok használtak mindenféle füveket. Ez kevés lett volna arra, hogy eldöntsem, természetfeletti vagy sem, mindenesetre az információt elraktároztam.
– Azt hiszem, szerencséd van, és a motort nem égetted le, – folytattam az autóról szóló véleményemet – nem érzem, hogy égett szaga lenne – ami jó hír, tekintettel arra, hogy egy motorcsere egy olcsóbb autó ára is lehetett. Ettől függetlenül persze egyikünknek sem volt szerencséje, mert ott ragadtunk a semmi közepén, de talán jó társaságban voltunk.
– Járhattunk volna rosszabbul is – feleltem mosolyogva Belnek, aztán amikor a térerőről kérdezett megráztam a fejemet. – Az a helyzet, hogy szerintem egy kilométeren belül nincs elérhető hálózat. Legalábbis amerről jöttem, arrafelé biztos – vontam vállat, és elkezdtem törölgetni a kezemet, amit kicsit összekentem olajjal, ahogy megnéztem azt a tartályt is. Majd a benzintartályban is megnéztem az üzemanyagszintet. Elég kevés volt már benne, de talán elvitte volna a tulajdonosát Baltimore-ig.
– Ó, köszi, kérek – elég éhes voltam, és a közelben nem volt egyetlen hely sem, ahová beülhettem volna kajálni. – Ez most elég életmentő – vettem a csokoládéjából egy sort, és egy kockát a törtem belőle, immár tiszta kézzel. – Cserébe fel tudom ajánlani az ásványvizemet, ha gondolod – ajánlkoztam én is, ha már Bel felajánlotta a készleteit, úgy volt fair, hogy ezt én is megtettem. A táskából előhúztam az üveget, amiből alig hiányzott néhány korty, amit még a vámpírvadászat után ittam, amikor elindultam a tanyáról. Igyekeztem úgy fordulni, hogy a nő ne lásson a táskámba, hiszen ott minden volt, ami alkalmas lett volna gyilkolásra, és nem akartam, hogy félreértse, hiszen nem voltam sorozatgyilkos.
– Bocs, hogy nem tudtam megbűvölni a kocsidat – jegyeztem meg aztán, miután a szélvédőnek támasztottam a vizespalackot. Nem voltam túl nagy segítség Bel számára. – De hátha nagyobb szerencsénk lesz együtt – ha már a helyzet ilyen baromi béna volt.

528. aláfestés.  
Boszorkány

Belisa E. Cavanaugh
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
• Jennifer Lawrence
Hozzászólásaim száma :
119
Pontjaim :
64
Pártállás :
  • Semleges

User név :
• Belisa
Fő képességem :
• aeorikinezis
Őt keresem :

Korom :
34
Foglalkozásom :
• bartender at Blasphemy

Belisa E. Cavanaugh

Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 15, 2020 1:22 pm

•  Belisa & Samuel •

When we first Met

A kezdeti gyanakvásom odébb somfordál, mert semmi okát nem látom annak, hogy tartsak a férfitól. Attól függetlenül, hogy itt futottunk össze a semmi közepén, nem tűnik veszélyesnek és még azt is felajánlja, hogy vet egy pillantást a kocsira. Kár lenne visszautasítanom, hiszen ő még mindig jobban érthet hozzá, mint én. -Igazán hálás lennék érte. Te talán többre jutsz, mint én.- nevetem el magam, mert ciki vagy sem, tényleg csak az alap dolgokhoz értek, bár azt hiszem, egy nőnek ezt el lehet nézni. -Hát, azt hiszem leginkább a kettő elegye.- mosolygok tanácstalanul és sajnos rá kell döbbenjek, hogy tényleg nagyon sügér vagyok ehhez. Még csak nem is arra figyeltem igazán, ahogy a motor elkezdett rakoncátlankodni, hogy füst vagy gőz tör-e fel belőle, pedig tisztában vagyok vele, hogy sok mindent elárulhat arról, hogy mi baja lett. Totál idiótának érzem most magam.
Mondjuk erről gyorsan eltereli a figyelmemet az, amikor pólóra vetkőzik. Nem egy puhány pasas. Ez jól látszik még pólón keresztül is.
Viszont, ha már a segítségemre siet, be is mutatkozok neki, így sikerül megtudnom, hogy a neve Sam. A kezfogásunk közben koncentrálok kicsit, hátha megérzek vele kapcsolatban valami mágiát, de nem. Azt se tartom valószínűnek, hogy vámpír lenne, mert... Nem tudom. Ilyen esetekben a megérzéseimre szoktam hallgatni, amelyek ritkán vernek át. Bár az sem kizárt, hogy amiatt is szimpátiát érzek, hogy Sam meglehetősen jóképű. Nehéz egy jóképű, magas, jó testalkatú pasiról azt feltételezni, hogy veszélyes lenne. Vagy épp az ilyen pasiktól kelleni félni az ember lányának?
Ahogy a motorház fölé hajol, mellé somfordálok karba tett kezekkel és kíváncsian leskelődök, vajon mit tud megállapítani.
-Nos, igen. Nem sok autó jár errefelé ilyenkor. Ha jött is valaki errefelé, az mind a másik irányba tartott.- pillantok is el közben a távolba, hátha majd most erre téved valaki és meglátok egy pár fényszórót, de ez nem az én estém és nem is Samé. A kérdése hallatán visszapillantok felé és mivel úgy sejtem, hogy nem veszélyes rám nézve, válaszolok is.
-Van pár szép hely errefelé ráadásul igen ritka növényeket találni a környéken, én pedig... néha kijövök ide és viszek haza párat. Gyógyteának meg ilyesminek nagyon jók, ráadásul elég békés is itt. Megnyugtat.- válaszolom vállat vonva, hiszen mindaz, amit mondtam elég hétköznapi. Ha a bájital szót használtam volna és netán közé lenne a természetfelettihez, az árulkodó lett volna, de így nem az. Sok ember használ gyógynövényeket, nem? -Kár, hogy olyan nincs, ami a kocsimnak is jót tenne.- nevetem el magam, miközben Sam szakavatott mozdulatokkal letekeri a hűtővíz tartályának fedelét és megállapítja, hogy konkrétan kiforraltam az egészet. Valamiért az jut eszembe, hogy ez tuti, hogy nem tett jót a motornak, de mivel ezt ő nem említi, így csak reménykedek csendben abban, hogy nem nyírtam ki végleg az egészet.
-Sajnos, csak sima víz van nálam. Nem vettem másik flakonnal, mióta szervízben volt, mert folyton kiment a fejemből.- sandítok rá szégyenkezve, mert most meg még inkább hülyének érzem magam. Esküszöm, ha valahogy haza keveredek ma innen, holnap az első dolgom az lesz, hogy veszek egy flakonnal.-Nehezen tudom eldönteni, melyikünk a pechesebb. Én, amiért lerobbantam vagy te, amiért épp velem futottál össze.- röhögcsélek, mert szokásom megpróbálni elviccelni az ilyen szerencsétlen helyzeteket. Pedig most legszívesebben a kocsi ajtajához mennék, kinyitnám, oda dugnám a fejem és rácsapnám párszor. -Szerinted, ha sétálok valamerre kicsit, van rá esélyem, hogy legyen térerőm? Akkor tudnék hívni valakit, hogy elvontasson.- pillantok körbe de mostanra olyan sötét lett már, hogy tényleg nem látok semmit. Kezdek tanácstalan lenni. -Minden esetre nincs baj. Van nálam keksz, csoki meg pár szem alma.- nyúlok be a kocsiba a másodikért, majd kibontom és Sam felé nyújtom, hátha kér belőle egy kicsit. Elvileg a csoki boldoggá tesz, nem? Úgy meg lehet, hogy gondolkozni is könnyebb. -Kérsz?- sandítok fel rá remélve, hogy nem közli, hogy akkor ő most megy is tovább én meg rostokolhatok a tragacsom mellett, mert semmi kedvem egymagam maradni. Annyira azért nem vagyok kemény csaj.

NOTE:
New Soul

Vámpírvadász

Samuel McCormack
Chatkép :
Szerepkör :
magányos vadász
play by :
Liam Hemsworth.
Hozzászólásaim száma :
66
Pontjaim :
57
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
szuszu.
Őt keresem :
try to be the sun

Korom :
34

Samuel McCormack

Elküldésének ideje -- Pént. Feb. 14, 2020 1:51 pm

Belisa & Samuel  
let's have an adventure  

A szöszi nem tűnt kifejezetten veszélyesnek, sem vámpírnak, se vérfarkasnak, se semmi egyéb természetfeletti mocsoknak, úgyhogy meg mertem kockáztatni, hogy a táskámból nem kell előkapnom semmiféle fegyvert, amivel kicsinálhattam. Amúgy is elég felkészült voltam, szóval ha a megérzéseim és az első benyomásom nem jött be, nagy valószínűséggel megoldottam volna a helyzetet. Folyton így éltem, úgyhogy már hozzászoktam a készenléti állapothoz.
A nő szemmel láthatólag nem értett az autókhoz, és bár én sem kifejezetten voltam nagy szakértő, azért tenni akartam egy próbát vele, elvégre a motoromat, amit ma otthon hagytam, meg Gabe autóját is többször kipofoztam már egyedül is. Azok sem voltak jó állapotban, öregek is voltak, viszont a vadász szakma nem volt egy jól kereső biznisz. Persze ezt sosem kötöttem senki orrára.
– Nem vagyok éppen szerelő, de értek valamennyire hozzá, szóval megnézem, ha gondolod – mosolyodtam el, miközben figyeltem, ahogy a kezét törölgette. Csinos volt, ezt csak a vak nem látta, ám ezzel nem akartam foglalkozni. – Füst vagy gőz volt? – kérdeztem, miközben letettem az autó mellé az úttestre a táskámat, és kibújtam a kopott bőrkabátból. A meleg nyári estén nem éppen volt a legkellemesebb viselet, de egy szál pólóban soha nem mentem volna vámpírokat ölni. Időközben az esti társaságom megtisztogatta a kezét és felém nyújtotta a jobbját. Kezet fogtam vele, hogy bemutatkozzak én is, ha már ő megtette.
– Örülök, Bel! Sam vagyok – közben azon gondolkoztam, hogy mit mondhatnék, miért voltam tök egyedül az úton trappolva a legközelebbi város felé, ami feltételeztem, hogy ebben az irányban Baltimore volt, ami megfelelt volna úticélnak. Aztán arra jutottam, amíg nem kapom meg ezt a kérdést, tökéletesen elég lesz az is, ha nem beszélek róla, közben pedig kitalálom a fedősztorimat. Aztán amikor megjegyezte, hogy szívesen kisegítene, felnevettem.
– Kösz, ezt értékelem – mondtam a motorház fölé hajolva, és elvettem egy másik rongyot, amit valószínűleg korábban használhatott a lány. – Baltimore-ba, de nem igazán volt szerencsém a stoppolással ma este – feleltem a kérdésére, ezzel kivédve elég sok keresztkérdést egyelőre. Legalábbis úgy véltem.
– Te mit keresel itt a semmi közepén? – kérdeztem, miközben a hűtővíz tartás fedelét próbáltam letekerni, ami egyértelműen felforrhatott. Nem tudtam mióta dekkolhatott itt a szöszi, de azt elég valószínűnek tartottam, hogy az autóból az összes víz elpárolgott már. Némi kínlódás árán megadta magát a kupak, úgyhogy letekertem és félretettem.
– Az biztos, hogy a hűtővizet felforraltad és enélkül nem fog tovább menni az autó. Gondolom, nincs a csomagtartódban egy üveggel, hogy pótolni lehessen? – felegyenesedve pillantottam ismét Belre, miközben én is próbáltam letörölgetni a kezemről a gépzsírt.

407. aláfestés.  
Boszorkány

Belisa E. Cavanaugh
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
• Jennifer Lawrence
Hozzászólásaim száma :
119
Pontjaim :
64
Pártállás :
  • Semleges

User név :
• Belisa
Fő képességem :
• aeorikinezis
Őt keresem :

Korom :
34
Foglalkozásom :
• bartender at Blasphemy

Belisa E. Cavanaugh

Elküldésének ideje -- Csüt. Feb. 13, 2020 1:56 pm

•  Belisa & Samuel •

When we first Met

2019. nyár vége

Irtó bénán érzem magam, még akkor is, ha nem feltétlenül én vagyok a hibás amiatt, hogy a kocsi tönkrement. Hiszen, rendszeresen hordom szervízbe, vigyázok rá és kímélem, erre tessék. Lerobbantam a semmi közepén és az sem nyugtat meg túlzottan, hogy lépteket hallok közeledni. Tényleg az összes létező horrorfilm lepörög a fejemben, amíg végül elég közel kerül a pasas ahhoz, hogy láthassam. Nem tűnik veszélyes figurának, bár az, hogy egyedül csatangol itt az Isten háta mögött, mindenképp furcsa, így jobb, ha óvatos leszek. Ugyanakkor az is lehet, hogy amíg itt szobrozok, valóban jönne egy Hasfelmetsző, akitől ez a szép szál legény megvédhetne, úgyhogy nem hajtom el. Na jó, a mágiám azért nyújt némi biztonságot, de nem szívesen használnám arra, hogy valakit megpörköljek. Nem akarok senkit se bántani és amíg nem az életem forog kockán, addig tartom is magam ehhez.
-Nos, amennyiben akkora mázlim van, hogy egy príma autószerelővel hozott össze a sors, akkor igen, de egyébként nem hiszem, hogy sok mindent tudnál kezdeni ezzel a tragaccsal.- sétálok el a motorháztetőtől nevetve, miközben próbálom a kezemről letörölgetni a koszt, mert bár nem nyúltam semmihez, az azért mégis került rá egy kicsi.-Tekintve hogy komoly füstfelhő gomolygott a motorból, szerintem ezen már az Isten se segíthet.- mosolygok fel rá  ahogy elé állok, ami nem egy egyszerű mutatvány, mivel meg van szerintem két méter is. Rohadt magas, szóval igen. Ha esetleg ő nem sorozatgyilkos, akkor viszont mindenképpen biztonságban lehetek mellette. Jobban, mint tök egyedül a semmi közepén.
-Belisa vagyok, de szólíts csak Belnek, Lisnek vagy ahogy tetszik.- nyújtom felé a már tisztára törölgetett praclimat egy barátságos mosoly kíséretében, miközben azon töprengek, vajon mit kereshet itt ez a tag. Talán stoppos? Hehe. Szegénykém majdnem olyan peches, mint én, hogy olyasvalkivel találkozott, akinek ugyan van autója, csak épp nem működik.-Mondanám,hogy felveszlek és elviszlek szívesen, de ez most nem fog menni. Egyébként merre tartasz?-kíváncsiskodok, ha már így összefutottunk, de az is lehet, hogy nem egy beszédes fajta fazon és mivel kiderült, hogy nem nagyon tud segíteni, most majd szépen elsétál. Annak viszont nem örülnék, mert semmi kedvem egyedül ácsorogni itt, amíg végre valaki erre jön, ugyanakkor azzal is tisztában vagyok, hogy be nem áll a szám, ha zavarban vagyok és most nagyon is zavarban vagyok. Még mindig lehet Hasfelmetsző Jack, aki előttem ácsorog. Egy igen magas és jóképű Hasfelmetsző Jack.
NOTE:
New Soul

Vámpírvadász

Samuel McCormack
Chatkép :
Szerepkör :
magányos vadász
play by :
Liam Hemsworth.
Hozzászólásaim száma :
66
Pontjaim :
57
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
szuszu.
Őt keresem :
try to be the sun

Korom :
34

Samuel McCormack

Elküldésének ideje -- Szer. Feb. 12, 2020 10:31 pm

Belisa & Samuel  
let's have an adventure  

Gyorsabb munka volt, mint hittem. Persze volt néhány év tapasztalat a hátam mögött, és ez sokat számított egy vámpírral szemben, de azért mégis csak egyszerűbb volt, mint vártam. Még egyedül is. Gabe-nek máshol volt dolga, így vissza a kocsit, amivel elhozott egy darabon, majd kitett, szóval maradt a két lábam közlekedési eszköznek. Térerőről a környéken nem igazán hallhattak, tökéletesen esélytelen volt, hogy fel tudjam hívni a barátomat… bár nem csak a barátom volt: a mentorom, a családom, kicsit talán még az apám is. Fura kapcsolatom alakult ki a férfival az elmúlt években.
A tanya, ahol végeztem a vámpírral nem volt messze a főúttól, úgyhogy miután megmosakodtam elindultam, jobb híján, gyalogszerrel. Arra gondoltam, hogy ha van egy kis szerencsém, valaki csak jár arra, akit leinthetek, hogy elvigyem a legközelebbi városig, ha pedig szerencsém van, talán épp jó irányba tart hazafelé.
Egy körülbelül fél órás sétát követően értem el a főutat. Forró nyári nap volt, és a földút pora szinte kellemesnek tűnt a hőt visszaverő, meleg aszfalthoz képest. A mobilon még mindig tanácstalanul kereste a hálózatot, s végül én is beláttam, hogy nincs esélyem a segítséghívásra, ahogy arra sem, hogy ott helyben felvegyen valaki, hiszen a szürkületben egyedül voltam. Nem volt mit tenni, a sporttáskámat elegánsan a hátamra kaptam, és elindultam abba az irányba, ahonnan jöttünk néhány órával korábban Gabe-el. A séta nem hiányzott igazából, éreztem, hogy a bakancsomban a lábamnak különösen nem, de nem volt választásom, csak próbáltam nem törődni a kellemetlen érzéssel. A vadászat járt a fejemben, a vámpír arca… Ilyenkor mindig a húgom vonásai jutottak eszembe, ahogyan a régi házunk melletti kis erdő szélén állt a sötétben. Nem akartam arra a lehetőségre gondolni, hogy ő is olyanná változott, mint amilyenek vadásztam minden nap. Gabe nem is tudott erről… ezért is volt a három dögcédula a nyakamban. Amíg nem volt bizonyosságom másról az egész családom halott volt, akiket eltemettem, még akkor is, ha a húgomat egy sírkő és egy üres koporsó jelezte csak.
Jó ideje gyalogolhattam már, amikor halovány fényt láttam meg magam előtt. Térerőm még mindig nem volt, és sok választásom sem, hogy keresztezem-e a fényforrás tulajdonosát, hiszen felé tartottam, és az tuti biztos volt, hogy nem fogok hátraarcot csinálni, ha eddig elkutyagoltam. Így hát haladtam tovább, és felkészültem minden lehetséges forgatókönyvre fejben, hiszen a sötét úton, napnyugta után egy – ilyen messziről elhagyatottnak tűnő – autó nem volt éppen bizalomgerjesztő. Vagy csak paranoiás lettem az elmúlt évek alatt, ki tudja.
Közelebb érve, úgy látszott, ez utóbbi fog beigazolódni, ugyanis egy elakadás jelző háromszöget elhagyva egy autóból jött a fény, amely mellett egy nő állt és engem nézett. Legalábbis próbált nézni.
– Helló, esetleg segíthetek valamiben? – kérdeztem meg az elég magától értetődőnek tűnőt, bár az is igaz volt, hogy én is megmentésre szorultam volna bizonyos szempontból. De ezzel akkor nem foglalkoztam különösebben. A nő amúgy is ártalmatlannak látszott.

466. aláfestés.  
Boszorkány

Belisa E. Cavanaugh
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
• Jennifer Lawrence
Hozzászólásaim száma :
119
Pontjaim :
64
Pártállás :
  • Semleges

User név :
• Belisa
Fő képességem :
• aeorikinezis
Őt keresem :

Korom :
34
Foglalkozásom :
• bartender at Blasphemy

Belisa E. Cavanaugh

Elküldésének ideje -- Csüt. Feb. 06, 2020 10:18 am

• Belisa & Samuel •

When we first Met

2019. nyár vége

A mentorom, aki egykor magához vett, megtanított nekem egyet s mást. Mindenféle bájitalok receptjét hagyta rám -ahogy a lakását és minden egyéb vagyontárgyát is-, melyekkel különböző problémákat, gondokat, bajokat lehet megoldani, ami lássuk be, jól tud jönni néha. A probléma csak az, hogy akad köztük jó pár olyan növény, amit nem lehet csak úgy a boltban megvenni és bár már megfogadtam, hogy csinálok otthon egy saját kis kertet a lakás erkélyén, még nem jutottam el odáig, hogy ezt véghez is vigyem, így kénytelen vagyok néha elindulni és keresgélni.
A mai napom szabad, mert egy héten egyet mindig kapok, hogy el tudjam intézni a dolgaimat, így késő délután, mikor minden mást elvégeztem el is indulok, hogy felkutassa pár ritka virágot. Majdnem sötétedésig mást se csinálok, csak bújom az erdőt és az olyan részeket, ami egészen hasonlít az Amazonas dzsungelére, csak épp nem trópusi növényekből áll a vadon. Ettől függetlenül sikerül végül mindent begyűjtenem, bár több helyszínt is be kell járnom és nem hagyom ki annak a lehetőségét sem, hogy megmártózzak egy tóban, melynek partján három növényt is begyűjtöttem.
A nap már lemenőben van, amikor végre elindulok, de végtére is nincs értelme sietnem. Otthon, csak Sátán vár, a morcos fekete macska, aki egészen addig, amíg nem rakok kaját elé és nem hajbókolok neki egy kicsit, nem is hajlandó dorombolni. Utána viszont abba nem hagyja addig, míg el nem alszunk. Imádom. Kis rohadék. Ráadásul legalább nem tök egyedül tengetem a napjaimat.
A kocsi egész furcsa hangokat kezd kiadni magából, mikor még jó pár kilométerre vagyok nem, hogy Washingtontól, hanem még Baltimore-tól is. A hangok azonban nem állítanak meg, viszont mikor az autó rángatózni kezd és a motorháztető alól füst gomolyog kifelé, akkor már jobbnak látom, ha inkább félre állok, de mindezt olyan cifra káromkodás közepette teszem, hogy a jóanyám biztos szájon verne miatta. Dühömben még bele is rúgok a kocsi oldalába, hátha ez a módszer hirtelen helyre pofozza, de ennyire nem vagyok naiv. Tudom, hogy az orosz módszer itt most nem segít.
-A franc essen beléd. Egy hete voltál szervízben, mi az Isten bajod lett most?- szizsegem dühösen, miközben harmadjára rángatom a motorháztetőt, hogy ki tudjam nyitni, mert természetesen az is pocsék ezen a tragacson. Jó, nem bántom. Pár éve, amikor megvettem tisztában voltam vele, hogy nem egy új autó, ráadásul örültem, hogy a kis félretett pénzemből futja erre. De akkor is. Miért hagyott cserben késő este egy alig használt út szélén?
Úgy hajolok a motortér fölé, miközben legyezgetem a füstöt -avagy gőzt, fogalmam sincs-, mintha legalábbis értenék hozzá, de hát kit akarok becsapni? Tök sügér vagyok az egészhez. Örülök, ha kereket tudok cserélni, nem még megszerelni.
-És most csináljunk úgy, mintha értenék hozzá...- morgom a bajszom alatt, miközben alaposan szemügyre veszek mindent, de szerintem körülbelül öt dolgot tudnék megnevezni az alkatrészek közül és abból kettőben nem is vagyok biztos.
Fáradtan sóhajtok egyet, ahogy odébb sétálok ki az út közepére és mindkét irányba elbámulok, hátha feltűnik valahol a távolban egy fényszóró, de mégis ki a jó Isten mászkálna erre ilyenkor? Előkapom a mobilomat, majd látva, hogy egy deka térerőm sincs és naná, hogy merülőben van a telefonom, kétségbeesésemben magasba tartva a készüléket fel-alá kezdek járkálni. Mindig is utáltam azokat a hülye filmeket, amiben ilyesmi történik a főhős meg úgy viselkedik, mint egy kretén, erre tessék. Most én lettem az a kretén.
Egy magamat a búbánatba kívánó fáradt pillantás kíséretében leeresztem két karomat és újfent körbe pillantok, de a tök sötét azt sugallja, hogy a kutya sem jár erre. Rohadt gyógynövények! Most itt szívok miattuk.
-Holnap tényleg megcsinálom már azt a rohadt virágládát az erkélyre aztán a büdös életbe nem megyek többé sehova.- rúgok bele ismét a kerékbe, de ez meg rohadtul fáj, úgyhogy jobb ötlet híján kinyitom a kocsi ajtaját, bedobom magam az ülésre úgy, hogy közben a lábaim továbbra is kilógnak a földre és elmerengek az élet nagy kérdésein.
-Ha valaki létezik odafent, az tuti, hogy figyel rám, mert az nem normális, hogy valaki ennyit szívjon, mint én az elmúlt pár évben. Most meg már magamban beszélek. Király.- morgom a bajszom alatt és most azt kívánom, bár legalább Sátán itt lenne, hogy vele dumálhassak. Olyan jó hallgatóság szokott otthon is lenni. Soha nem köt bele abba, amit mondok, ergo egyetért. Na jó, az lenne a durva, ha visszaszólna valamit.
Percekkel -talán órákkal?- később, mintha léptek hangját hallanám messziről, de az elakadásjelző nem sok segítséget nyújt nekem a sötétben, így inkább csak lélegzetvisszafojtva bámulok arrafelé, amerre vélem hallani a hangot és reménykedem benne, hogy nem Hasfelmetsző Jack érkezik teljes pompájában.
NOTE:
New Soul

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

Samuel & Belisa - When we First Met
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Belisa && Sadie C.
» Everybody needs a Friend ~Balzac & Belisa~
» Belisa Esmée Cavanaugh
» Ichabod & Belisa - Hy, Stranger. How can I help you?
» Samuel & Florence

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: