Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : camila mendes ◎ Hozzászólásaim száma : 307 Pontjaim : 19 Pártállás : User név : zsani ◎ Fő képességem : don't shut up ◎ Őt keresem : Tartózkodási hely : the hell called heart of washington ◎ Korom : 26 Foglalkozásom : student ◎ | Elküldésének ideje -- Szer. Feb. 05, 2020 5:21 pm | |
|
Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : • Jennifer Lawrence Hozzászólásaim száma : 119 Pontjaim : 64 Pártállás : User név : • Belisa Fő képességem : • aeorikinezis Őt keresem : Tartózkodási hely : • Washington DC Korom : 34 Foglalkozásom : • bartender at Blasphemy | Elküldésének ideje -- Kedd Feb. 04, 2020 7:49 am | Samuel McCormack
◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉
Ellenségből valami más? Liam Hemsworth (ha már Katniss nálam van xD) Egy véletlennek köszönhetően ismerkedtünk meg pár hónapja, amikor egy random, a környéken tett kirándulásomról (gyógynövényeket gyűjtögettem meg ilyesmi) hazafelé menet lerobbantam, te pedig épp arrafelé stoppoltál. Két pancser, mi? Térerő a levesbe, az úton meg késő este nem volt nagy forgalom, szóval jobb ötlet híján ültünk a kocsim tetején, befaltunk és megittunk mindent, ami a kocsiban volt miközben durván elfilozofálgattunk mindenről. Életemben nem röhögtem még annyit, mint akkor Veled. Úgy éreztem, hogy mindannak köszönhetően, amiket megosztottam veled a sittes apámról és a kínos sulis évekről, jobban ismersz, mint bárki, miközben te is meséltél ezt-azt a halott kishúgodról és arról, hogy azóta járod a nagy világot és keresed az életed értelmét. (Hogy a fenébe nem esett le már akkor, hogy ki is vagy te??) Aztán egy kedves fazon arra járt és elvontatott minket, te pedig a kanapémon kaptál helyet éjszakára, bár minden zsigerem azt súgta, hogy kínáljam fel az ágyamat, mivel valószínűleg sosem látlak többé és baromira vonzódtam hozzád. De nem így tettem, reggelre pedig, mint ahogy várható is volt, eltűntél. Se telefonszám, se semmi. Nem maradt más utánad, mint egy kurva zavaros álom, ami rólad szólt és arról, hogyan gyilkolászod a magamfajtákat. Tudom, hogy csak egy álom volt, de rohadtul valódinak tűnt és utólag már bántam, hogy a villámos élményemet is elmeséltem, mert nem tudom leesett-e neked arról, hogy mi vagyok. Talán, ezért léptél le szó nélkül a furcsa éjszakánk után. Talán, más miatt. Most viszont újra egymás útjába sodródunk a bárban, ahol dolgozok vagy legalábbis a nyakamat tenném rá, hogy téged láttalak ott egy pillanat erejéig, amitől beparáztam, főleg, ha az álmomra gondolok és arra, hogy talán vadász vagy. Pedig, még a macskám is bírt téged... //Romantika riadó, igen. A dolog lényege majd ez lenne, de nem lesz ilyen egyszerű, mivel Sam vadász, akinek meg is van rá az oka, hogy utálja a természetfelettit (akkor is, ha netán ő is közéjük tartozik), mert a húga nem természetes halált halt, ahogy a szülei sem. A részleteket az alkotóra bízom, de segítek benne szívesen. Szándékosan keresi fel Beli-t, mert nem hülye. Rájött, amikor találkoztak, hogy micsoda ő és a segítségét akarja kérni, mert arra rájött a közös éjszakájuk után, hogy nem feltétlenül kell a csajt kinyírnia. Elkerülni azonban el akarta (inkább lelépett szó nélkül), mert úgy érezte, a kialakult vonzalom szembe megy mindennel, amit addig vallott. A húga gyilkosát azonban még mindig keresi és a nőhöz fordul, hátha segíthet megtalálni. Szóval egy este Beli lakásában ácsorogva várja, hogy az hazaérjen, ami nem biztos, hogy okos dolog, ha egy bosziról van szó. Bizalmatlanság, érdekes viták és mindenféle erkölcsi kérdések várhatóak, ráadásul Beli kissé tart is a pasitól, mert titkon mindig azt várja, mikor akarja majd megölni. Viszont mindezek ellenére kialakul az a nyamvadt szerelem, amitől Beli frászt kap és talán Sam is. Tehát dióhéjban ennyi lenne a terv, de mindent megbeszéltünk, ha érdekel a kari. Nincs más dolgod, mint regizni és felkeresni Pm-ben, amit nagyon várni fogok, szóval siess. Mindezek mellett biztosan plotolhatsz a munkahelyemen lévő cimbikkel és bárki mással is, de ötletem van az elveszett húgicára is, aki talán nem is meghalt, csak valami más lett. |
vadász, de társulhat emellé más is akár, csak ne vámpír legyen |
|
|