Chatkép : Szerepkör : vezérkari koalíciós tag play by : jodie comer Hozzászólásaim száma : 57 Pontjaim : 0 Pártállás : Fő képességem : ● most boooring question ever ● Tartózkodási hely : ● washington dc ● Korom : 32 Foglalkozásom : ● trainer of all the trainers ● | Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 15, 2020 3:56 pm | gratulálunk, elfogadva! isten hozott játékosaink között! Kedves Albert! Gyűlik a Monagham-család és meg kell mondjam, hogy nekem ez nagyon tetszik, hiszen belőletek sohasem elég. Persze, érzem én, hogy tartogatsz meglepetéseket: az, hogy nem vagy elvakultan Bastien híve még megnehezítheti az életedet és ki tudja, mikor döntesz úgy, hogy el szeretnéd szakítani a rövid pórázt, amin tartanak. Ha csak egy kicsit örököltél a családod szabad szellemiségéből és vérmérsékletéből - és szerintem te is tisztában vagy azzal, hogy így van -, akkor sok-sok felfordulást okozhatsz a klánodnak és a városnak. Alig várom, hogy lássalak kibontakozni! Menj, foglalózz, aztán irány a játéktér! Jó szórakozást! |
|
| Elküldésének ideje -- Pént. Feb. 14, 2020 12:00 pm | |
|