Chatkép : Szerepkör : vezérkari koalíciós tag play by : jodie comer Hozzászólásaim száma : 57 Pontjaim : 0 Pártállás : Fő képességem : ● most boooring question ever ● Tartózkodási hely : ● washington dc ● Korom : 32 Foglalkozásom : ● trainer of all the trainers ● | Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 08, 2020 8:09 pm | gratulálunk, elfogadva! isten hozott játékosaink között! Kedves Marjory! Sok mindent láttam már, de ha jól emlékszem, valóságshow-sztár előtörténetét még nem olvastam. Bevallom, tetszik nekem ez a vonal, nagyon jó az ötlet, erre egy szép kis plotot fel lehetne fűzni. Na de ne szaladjunk messzire, hiszen most rólad van szó! Kíváncsi lennék, vajon mi rejlik a tévében mutatott álarc mögött: van egy olyan érzésem, hogy a vékony hangon beszélés, az "öhm"-rengetegek és a világi problémákon csámcsogás mögött egy értelmes lány rejlik, aki csak valamiféle lehetőséget lát ebben a platformban. Menj, foglalózz, aztán irány a játéktér! Jó szórakozást! |
|
| Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 08, 2020 5:28 pm | Marjory Abigail Stewart-Baxter
◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉
I'ma sleep when I RIP
wannabe Számtalan olyan jellemvonást felvonultat, amitől kinyílik a bicska a zsebedben, még akkor is, hogyha nem hordasz magadnál bicskát. Valószínűleg ezért gondolták úgy, hogy alkalmas lenne arra, hogy egy valóságshow-ban szerepeljen. Na, meg azért, mert relatíve jól néz ki, ügyesen egyensúlyozik a trash és a kurvás stílus között, annak ellenére van ezüst piercingje, hogy farkas, benne van a balhé-faktor, nem kifejezetten okos, vagy ha az is, hát nagyon jól leplezi - egyelőre ne rántsuk le a leplet arról, hogy melyik az igaz állítás -, és éppen eléggé extrovertált ahhoz, hogy el lehessen hitetni vele, ez a reality valamiféle ugródeszka lesz a sztárság, a hírnév, a gold diggerség meg minden ilyesmi felé. Ő azért érkezett a műsorba, hogy szerelmet és gazdag férjet VAGY feleséget találjon, hogy a műsor keretein belül vagy kívül, az szinte totálisan mindegy. Pofátlanul fiatal, nagypofájú farkas, aki sosem fogja be a pofáját. (Igen, ez az iszonyat cringy duma van kiírva a neve alá minden egyes epizód elején, és ha tudná, biztos tök szomorú lenne.) |
|
a karakterem saját reality star Kaptam egy figyelmeztetést, hogy ne morogjam meg a lakótársaimat, ami, izé, hát, eléggé szopó meg minden, mert hát ugyebár a srácoknak se mondják, hogy „hé, ne legyetek már seggfejek”, és ugye ők kábé annyira tudnák ezt betartani, mint amennyire én azt, hogy ne morogjam meg a lakótársaimat, plusz szerintem a nézők pont azért szeretnek, mert, öö... Mert bevállalós vagyok, és önmagamat adom, és szerintem azért szeretnek, mert... Ja, ezt már mondtam, de az a lényeg, hogy tökre nem okés, hogy így bánnak velem, mert szerintem ez azért már erősen súrolja a faji megkülönböztetés határát, ugyanis a vámpírnak BEZZEG sosem mondanak ilyeneket.Egy kicsit muszáj megköszörülnöm a torkomat, mert végig a hangom felé beszéltem – ezt még a műsor legelején mondták, hogy egy kicsit vegyem nyávogósabbra a figurát, mert jobban illik az imidzsemhez, amit amúgy akkor durván sértésnek vettem, és vissza kellett magam fognom, nehogy megmorogjam őket, most már viszont egészen megszerettem, csak éppen kibaszottul megviseli a hangszálaimat. Ha vége lesz a show-nak, akkor minél előbb vissza kell állnom a normális beszédre, HACSAK nem éppen ezért szeret belém valaki, de akkor biztos találok olyasfajta műtétet, ahol ezt be tudják állítani orvosilag, neem?Hú, baszki, azért már amikor gondolatban is nyávogok, az kicsit... Sóhajtok, puszit dobok az operatőrnek, megigazítom a mikroportomat, visszamegyek a srácokhoz, nem morgom meg őket, bár jólesne, aztán a mikroportom után a mellemet is megigazítom, ha már megcsináltattam – állítólag farkasként sokkal, de sokkal gyorsabban fog gyógyulni, mint emberként, éppen csak nincs elég vizsgálat arra vonatkozóan, hogy mennyire tűri meg a szervezet az idegen anyagot, de hát elvileg faszán regenerálódom, szóval mit veszíthetek, ha kiveti, hm? –, majd levetem magam a gép elé, és olvasgatni kezdem a kommenteket a tegnapi adás kapcsán. HJA, ez nem az a külvilágtól elzárós reality: mi ugyanúgy eljárunk dolgozni – KHM, nos, már aki –, bármikor kijárhatunk, van internet-hozzáférésünk – hát bebaszna, ha nem lenne –, ugyanúgy összefutunk a Tinder matcheinkkel, mint máskor – tehát ki igen, ki meg egyáltalán nem, ugyebár –, és még tovább erősítjük a washingtoniak meggyőződését, hogy ember és lény igenis képes boldog együttélésre. Már amíg ezek a puhapöcsök nem rinyálnak nyilvánosan, öcsém, hogy megmorgom őket. |
|