Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

--- Baxter

Kiválasztott

Barbara N. Lancaster
Chatkép :
--- Baxter GoXuneB
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
camila mendes ◎
Hozzászólásaim száma :
307
Pontjaim :
19
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
zsani ◎
Fő képességem :
don't shut up ◎
Őt keresem :
--- Baxter Tumblr_ooe5qu4OLi1rl53x2o4_250
Korom :
26
Foglalkozásom :
student ◎

Barbara N. Lancaster

Elküldésének ideje -- Szomb. Márc. 14, 2020 7:55 am
- elkelt karakter -
Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 12, 2020 12:02 pm
--- Baxter

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉  

my sweet daughter

Danielle Rose Russell

Drágám,
annyi mindent tudnék neked mondani. Annyi minden kimaradt a közös életünkből.
Nem voltam jó anya. Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, oda adtalak nevelőszülőknek, mert elvetetni téged nem volt szívem. Megijedtem, és nem fért bele a jelenlegi életembe egy gyerek, hisz van egy falkányi gyerekem akikre Senecával együtt figyelnem kell, nem hagyhattam, hogy elvond a figyelmemet, de már látom, hogy ezt rosszul tettem. Életem legnagyobb baklövése volt az elvesztésed.
Szerelem gyerek vagy, életem első szerelmétől vagy, akivel ugyan nem vagyok már együtt, de mindig jó szívvel gondolok vissza rá.
Eltelt születésed óta 18 év és én semmit sem tudok rólad...nincs bátorságom megkeresni téged, főleg mivel félek mivé válhattál. Félek milyen lettél igazi anya és apa nélkül, de talán attól rettegek a legjobban, hogy utálsz engem. Tudod, hogy én vagyok az igazi anyukád, így még inkább félek az érzéseidtől...

//a karakter lényegében fajilag bármi lehet, kivéve boszorkány. lehetsz vérfarkas, vámpír, vadász, vagy maradhattál ember is, a lényeg, hogy hamarosan itt az ideje egy nagy családi összejövetelnek, hiszen a jelenlegi szerelmem is készül a lapjával, alfánk van, már csak te hiányzol, drága kislányom, kérlek gyere minél hamarabb Angyal vagyok
PB-hez ragaszkodnék a közös képek miatt.

16 év

SZABAD  

szabadon választható
Vissza az elejére Go down

--- Baxter
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Marjory Stewart-Baxter

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Keresett karakterek :: Gazdára lelt karakterek-
Ugrás: