Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Medorah Coleman

Begyüjtõ

Leta Holden
Chatkép :
Medorah Coleman E4e3b7e369f7237b4b5d3a51df5ffb1b47bd502e
Szerepkör :
vezérkari koalíciós tag
play by :
jodie comer
Hozzászólásaim száma :
57
Pontjaim :
0
Pártállás :
  • Szimpatizáns

Fő képességem :
● most boooring question ever ●
Korom :
32
Foglalkozásom :
● trainer of all the trainers ●

Leta Holden

Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 08, 2020 11:07 am

gratulálunk, elfogadva!  
isten hozott játékosaink között!  

Szia, te szépség!  Cute

Még egyszer azt mered mondani írni magadra, hogy nem vagy gyönyörű, szembe kell nézned a haragommal. Very Happy Különleges helyzet a tiéd, ami miatt egyáltalán nem irigyellek. Úgy tűnik, próbálsz beilleszkedni a családi vállalkozásba, de valami visszatart... vagy inkább valaki? Azért próbálsz egyszerre jó vadásszá válni, mégis az önállóság gondolatával kacérkodni, mert hiányzik a fiú, aki már vámpír és akit akár még meg is kellene ölnöd, ha úgy hozza az élet? Igazi harc dúlhat benned és szerintem még te sem vagy igazán felkészülve arra, hogy tegyél egy lépést előre, mindegy melyik irányba. Sok sikert neked, kicsi lány!

Menj, foglald le az arcod, aztán nyomás játszani! Jó szórakozást! Cute

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Feb. 07, 2020 5:28 pm
Medorah Anna Coleman

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉  

Did the heartbreak change me? Maybe

keep on dancing

Semmi esetre sem tekinthető tipikus szépségnek. Szögletes arcából hiányzik bizonyos lágyság, álla és szemöldöke túlzottan karakteres, orra egyenes, íveletlen. Bármennyit fáradozna – ha lenne rá ideje, vagy lenne hozzá kedve -, mindig úgy nézne ki, mint akit éppen előhúztak egy skót bányavárosból, ahol éppen egy régi, nagy becsben tartott, hagyományőrző verset szavalt. Egyébként sem fordít kimondottan sok figyelmet az öltözködésére, szereti a kellemes, meleg színeket, örömmel viseli őket, ráadásul jól állnak neki, illeszkednek a bőrtónusához. Jeges kék íriszét sötétlő karika öleli körbe, sűrű pillái boltozata alatt kísérteties látványt nyújt. Sportos testalkatát rendszeresen karbantartja, számára fontos, hogy sose essen ki a ritmusból, napjából többször gyakorol, minden fegyverforgatási ismeretét igyekszik meghatározott időközönként frissíteni. A szokások rabja, nehezen alkalmazkodik új rendszerekhez, új időbeosztásokhoz, legalább egy héttel hamarabb szeretné tudni, mikor, hol, mit fog csinálni. Nehezen lehet kihozni a sodrából, idegei tulajdonképpen acélsodronyok, amikor mégis sikerül, azaz elpattan benne valami, felszínre törik a karakán, heves énje – szenvedélyesen képviseli az álláspontját, bár kompromisszumra kész. Jó barát, jó lakótárs, minden feladatát időben elvégzi, kicsit kupis, de igyekszik a saját életterére szorítani a káoszt. Romantikus értelemben nehezen közelíthető meg, életmódjából fakadóan nem szívesen avat be civileket a magánügyeibe. Egyszer valakit már elveszített, vonakodva helyezné fel a szívét a rulett asztalra még egyszer. Családcentrikus, bizonyos értelemben régimódi, bizonyos értelemben modern gondolkodó. Nem pacifista, de nem is erőszakpárti, szükséges rosszként tekint a családi vállalkozásra. Feminista, ugyanakkor valamennyire hagyományőrző. Patriarchális berendezkedésbe született, ennek fojtását érzi, egyelőre azonban még nem elég érett, megfontolt és tettre kész ahhoz, hogy megreformálja a családi dinamikát.

1996. augusztus 12.

Saoirse Ronan

vadász (ember)
a karakterem keresett

szerepkör

2020

Mindenre pontosan emlékszem. Furcsa, milyen nehezen lehet felidézni jelentéktelennek ítélt részleteket, mint a reggeli kávéhoz elővett bögre színét, vagy a folytonos pirosra váltása miatt gyűlölt lámpánál felragasztott óriásplakát által hirdetett terméket. Hogy az ember minden nyáron rácsodálkozik a melegre, ősszel pedig meglepve húz pulóvert, amikor először esik fagypont alá reggel a hőmérséklet. Kísérletből kitartás, kitartásból megszokás, megszokásból beágyazódott rutin lesz. Még mindig gond nélkül felidézem csuklóhajlatod illatát, térded alatt a kétujjnyi, csiklandós sávot, tarkódtól dél felé húzó, bátortalan hajszálaidat, hátadnak izgató, lúdbőröző ívét. Valószínűleg változatlanul elférnék gerinced sekély völgyében, arcomat a lapockáid ölelte árokba fektethetném, és azt hiszem, attól félek, attól rettegek, lélegzetvételeink különválásunkat félresöpörve egymáshoz igazodnának. Ugyanúgy.
Neked néha eszedbe jut? Az árnyas fák, cseresznye ízű nevetés, tücsökciripelés és kabócák zümmögése? Mondd, ha az ember félig meghal, birtokba veheti a pehelykönnyű felejtést?

2018

Azt kívánom…
Nyíl a bábu bal combjába.
… bárcsak…
Nyíl a jobb szegycsont alatti hasítékba.
… kevésbé…
Vadászkés a lép tájékába.
… gyűlölne…
Többpengés bicska a nyakhajlatba.
… téged…
Könnyűnyeles hasítófejsze a mellkasba.
… az apám.
Nem szeretek sírni. A bátyám mindig azt mondja, ritka csúnya vagyok sírás közben. Mögöttem tétova nyikorgás, valaki eddig bírta nézni a verandán.

2019

Gyerekkoromban könyörögnie kellett, hogy kiszálljak belőle – akár órákon át rendületlenül hajtottam magam, lábizmok megfeszülnek, elrugaszkodás, derékból irányított himbálózás. Oda-vissza, oda-vissza. Kislány ennyire nem örült még gumiabroncs hintának. Nem az első csókomat kaptam itt tőle, és már azt sem tudom, miért maradt meg bennem ilyen élénken. Veszekedtünk volna aznap? Szerelmet vallottunk? Mondott valami kedveset, édeset, szívfacsarót? Csak azt tudom, hogy lehajolt hozzám, miközben lábujjhegyen tartottam magam, nehogy himbálózni kezdjek, és két kézzel markoltam a kötelet, és úgy csókolt meg, hogy még a bokám is belereszketett. Nyáron? Télen? Délben? Éjszaka?
- Rendes gyerek, de ha továbbra is kettesben hagyod az anyáddal, fél éven belül megkéri a kezed.
- Nem bánnád annyira.
- Igazad van, nem bánnám annyira.
- Rajta kívül bárkivel megelégszel.
Hirtelen elviselhetetlen, hogy nincsenek kabócák, sem tücskök, sem cseresznye ízű nevetés, csak Hálaadás, és most először fogalmam sincs, mi a fenéért kellene nekem hálát adnom.
- Udvarias kölyök, van humora, felvilágosult, intelligens. Nem értem, mi a probléma. Illetek egymáshoz. Jó hatással van rád.
- Itt és most hagyd abba. Nincs szükségem arra, hogy valaki hozzám illő legyen. Én sem akarok illeni senkihez. Nem kell, hogy valaki kiegészítsen, megjavítson, teljessé tegyen. Nonszensz. – Lehuppanok az abroncsból, mintha a világból próbálnék kiugrani. – Ez kodependencia lenne, nem szeretet. Van fogalmad arról, milyen könnyű találni valakit, aki szeret téged, és milyen nehéz olyasvalakit, aki mindezek mellett még kedvel is? És ő kedvelt, a fenébe is, Benjamin kedvelt engem, magamért, a személyiségemért, és szeretett is engem. És én szerettem őt, és kedveltem őt. – Visszaroskadok, nincs erre jobb szó, apám csak áll, zsebre dugott kézzel, rendíthetetlen nyugalommal. Csalóka a háborítatlansága. – Ő volt az egyetlen, aki mellett soha, egyetlen pillanatra sem kellett megjátszanom magam. Aki látta a legsötétebb, legundokabb tulajdonságaimat, mégsem gyűlölt értük. Tudod te, milyen érzés ez?
- Már vámpír, Medorah.
Pofonként ér, azt hiszem, felszisszenek, elhúzott szájjal fordulok el tőle.
- Tudom, de néha arra gondolok, hogy ez talán semmin sem változtatott. Hogy ő még mindig ugyanaz az ember.
- Már nem ember. Gyere inkább, ne várakoztassuk meg az udvarlódat.
Azt kívánom, bárcsak felderengene, miért csókolt meg akkor Benjamin. Nem baj, egyszer talán eszembe jut majd.
Vissza az elejére Go down

Medorah Coleman
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Mason A. Coleman
» AJ & Medorah
» Medorah & Ben
» Ichabod & Medorah
» Medorah & Remus

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: