Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mason A. Coleman

Kiválasztott

Barbara N. Lancaster
Chatkép :
Mason A. Coleman GoXuneB
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
camila mendes ◎
Hozzászólásaim száma :
307
Pontjaim :
19
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
zsani ◎
Fő képességem :
don't shut up ◎
Őt keresem :
Mason A. Coleman Tumblr_ooe5qu4OLi1rl53x2o4_250
Korom :
26
Foglalkozásom :
student ◎

Barbara N. Lancaster

Elküldésének ideje -- Kedd Márc. 10, 2020 7:37 am

gratulálunk, elfogadva!  
isten hozott játékosaink között!  

Kedves Mason,
Kérlek, ne haragudj, hogy csak most, ilyen későn jutottam el a lapodig, a tegnapi nap úgy elszelelt.. Angyal vagyok
Éppen emiatt nem is akarlak nagyon sokáig feltartani. Nagyon fiatal vagy még, ám már most komoly életút van előtted, de azt kell hogy mondjam, már mögötted is. Úgy tűnik, hogy ízig-vérig vadásznak lettél nevelve - bár ez vadász családokban cseppet sem meglepő -, és személy szerint akkor éreztem ezt legfőképp, mikor azt írtad, te már nem tudsz együtt nevetni a nevetővel, és sírni azzal, aki sír. Ez valahol szomorú, ám aki jobban mögé akar látni, rájön arra, hogy ez kell ahhoz, hogy valaki egy ilyen "szakmát" szívvel-lélekkel csináljon. Hogy megöl-e bennünk valamit? Ez tény. És vajon visszatekintve az életünk lepergő idejére, mit fogunk érezni? Megtettük, ami tőlünk telt? Vagy hiányérzetünk támad?
Na jó, ez a jövő zenéje, elkalandoztam... csodásan fogalmazol, élvezet volt téged olvasni. Nem rabolom tovább az idődet, kérlek, menj foglalózni, majd nyomás a játéktér. Miért van olyan érzésem, hogy már várnak téged?
Jó szórakozást, jó játékot!

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Feb. 24, 2020 2:38 pm
Mason Arthur Coleman

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉  

Our life is made by the death of others.

Son of the boogeyman

Nothing But Thieves · Forever & Ever More

Nomen est omen
M, mint magabiztos: Férfi, minden oka megvan rá, hogy magabiztos legyen, soha ne kételkedjen a saját képességeiben. Tudja hol a határ, mi az amint javítania kell, mit kell még tanulnia. De ez sose szokta őt elkedvetleníteni, mert rendelkezik azzal a képességgel, ami minden férfiben ott van csak felszínre kell hozniuk vagy hagyni, hogy a felszínre törjen így vagy úgy.
A, mint alázatos: Nos, ez a tulajdonsága, ami nagyon ritkán mutatkozik meg, de ott van benne. Csak a megfelelő emberrel kell találkoznia és máris kiderül, hogy mi mindent vihet még véghez, pusztán elszántság és akarat kérdése. Elismeri, ha mások sokkal erősebbek nála, de csak önmagának, az illetőnek biztosan sosem vallaná be, de egy biztos: tuti fel fog nézni egy darabig az illetőre és a példaképe lesz.
S, mint sokoldalú: Erre mondják azt, hogy „Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! Mert a személyiségem az én vagyok, a viselkedésem meg attól függ, te ki vagy.” Mason is éppen ilyen, hiszen annak megfelelően viselkedik másokkal szemben, hogy ők hogyan viszonyulnak hozzá vagy milyen érzést váltanak ki belőle. Aki nagyon ellenszenves azzal ő is az lesz, egy idő után meg inkább idesítövé válik, mint barátságossá ilyen szempontból. Ha meg valaki kedves hozzá, akkor ezt viszonozza. Ezért lehet az is, hogy a családtagjai vegyes érzésekkel vannak tele, ha róla van szó.
O, mint optimista: Derűlátó, sosem volt tiszta igazán negatív személyiség. Mindig igyekezett észrevenni a rossz dolgokban a jót is, még ha elsőre egyáltalán nem is volt abban a helyzetben, dologban semmi jó. Mindig van, csak idő kell hozzá és persze türelem, ami neki kellőképpen megvan.
N, mint nyugodt: Megőrzi a hidegvérért, még akkor is, ha éppen kiabálnak vele, mert megint valami olyat tett, amit talán mégsem kellett volna. Szereti meghozni a saját döntéseit és néha nem úgy sülnek el a dolgok ahogyan azt ő elvárja, ezért kénytelen vállalni értük a felelősséget s, nem elszökni előlük.

A, mint akaratos: Sajnos, ha valami mégsem sikerül úgy, ahogy eltervezte akkor hajlamos arra, hogy tegyen érte valamit, még akkor is, ha ez másnak kevésbé kedvező. Tehát senki se lepődjen meg azon, ha kedves fiúból hirtelen céltudatos férfi lesz, aki tűzön vízen átmegy az ő igazáért.
R, mint ravasz: Lehet, hogy kedveled őt, talán még szépen is beszél hozzád, de hidd el okkal teszi. Bizonyára te lehetsz a következő, akit tönkre fog tenni a férfibájával, nem számít mit mond, te a külsőt fogok látni, azt kedveled meg. Nem fogod észrevenni, hogy a bábja vagy és éppen túljár az eszeden. Mert sose játszik tisztán, mindig kell egy kicsit csalnia, hogy jobban érezze tőle magát. Különben nem hiába a kedvenc állata a róka.
T, mint telhetetlen: Nem tudja, hogy hol a határ, ezt biztos te is észre fogod venni, ha valaminek vagy valakinek a megszállottja lesz. Nem fog leállni, legyen szó edzésről vagy az aktuális célszemély megtalálásáról. Ő nem fogja feladni, ezért ne is próbált megállítani. Nincs kit. Hadd tanuljon a saját hibáiból. Tizedik alkalomra biztos feladja.
H, mint hangos: Szereti hallatni a hangját, ezért ne lepődj meg azon, ha néhány lépésnyire tőled ugyanúgy hallod őt beszélni, mintha szemtől szembe lenne veled. Ha valakinek, akkor neki biztos szükségtelen a mikrofon. Viszont csendes is tud lenni, ha nagyon elhatározza magát és a helyzet is tényleg megköveteli.
U, mint utánozhatatlan: Van benne valami egyedien sületlen, amit nem akarsz lemásolni, mert túl idegesítőnek találnád önmagadban, de neki viszont magad sem érted, hogy miért, de jól áll. Talán mert van benne valami kisfiús, ha akarja, ha nem, de ott van.
R, mint racionális: Mindig az eszére hallgat és az ésszerű dolgok mellett kötelezi el magát. Ennek megfelelően hozza meg a döntéseit is. Lehet, hogy ettől egy kicsikét kegyetlennek, szívtelennek tűnik, de valójában nem az, pusztán néha a szíve helyett az eszére hallgat, ezért képes elengedi olyan személyeket is, akik esetleg fontosak lehettek neki, de az esze azt súgja, hogy tovább kell lépnie.

C, mint cinikus: Gúnyos főleg, ha azt látja, mások mennyire elvannak a saját szívfájdalmaikkal és épp próbálnak „felépülni”. Még a saját testvérével is csipkelődő, nem érti meg az érzéseit vagy megérti, de úgy tesz, mintha nem érdekelné, és persze nincs annál rosszabb, ha nincsenek egy hullámhosszon.
O, mint odaadó: Talán akkor, ha valóban szerelmes és valamit nagyon elszeretne érni, csakis akkor. De az előbbi nagyon ritkán fordult elő, mivel többnyire az eszére hallgat. A „munkára” való tekintettel azonban tényleg mindent megtesz, ami csak tőle telik, szívét lelkét beleteszi, ha arról van szó.
L, mint lehetetlen: Ez az a szó, ami nem létezik számára, mert mindenre képes és nem ismer kivitelezhetetlent. Mindig kattog az agya, azon, hogy egy problémát miként lehetne megoldani, helyrehozni vagy éppenséggel elkerülni. Szeret olyasmibe belefogni, ami első látásra lehetetlennek tűnik, mert ő kitartó és addig nem adja fel amíg valamit nem produkál.
E, mint energikus: Te sem fogod megérteni hajnali négykor, honnan van neki energiája esetleg felhívni téged és arról beszélni mennyire álmatlan. Ha te vagy a legjobb barátja, akkor bármikor számíthatsz tőle egy éjféli beszélgetésre. Főleg, ha azt látja, hogy te is éppen pont elérhető vagy valamelyik közösségi médián. Mit se számolva azzal, hogy esetleg te nagyban játszol valami játékon. Megfog zavarni! Mert ilyen, minden nap, az orrod alá dörgöli, hogy ne lustálkodj, ne punnyadj a kanapén, hanem szedd össze magad és csinálj valamit. Lehet, hogy jó kedvre próbál deríteni, de ha rossz hangulatod van akkor biztosan nem fogja észrevenni, elhiheted. Ezért fog nyaggatni. Ha teheted inkább kerüld el ilyenkor.
M, mint megértő: Ha szánsz rá némi időt és elmagyarázod neki, hogy mi is éppen a problémád, akkor lehet, hogy békén hagy és elfogadja neked most térre is időre van szükséged. Csak találj megfelelő okokat, különben nem valószínű, hogy magadra hagy és nyugodt lehetsz. Sértegetéssel nem mész sokra nála, túlságosan el van ahhoz, hogy ezt komolyan vegye.
A, mint alkotó típusú: Nem gondolnád róla, de mindig kell valamit ügyködnie, hogy elfelejtse az aktuális problémákat, hogy egy kicsit magába nézhessen. Fotókat készít vagy éppen fest valamit céltalanul és azokat próbálja rendszerezni.
N, mint nyitott: Nem egy nyitott könyv, de bátran fogad be új információkat és annak megfelelően igyekszik viszonyulni másokhoz. Igazából egész jól és hamar szóba ered másokkal, még akkor is, ha most látja őket először. Képzeld csak el, ha nem lenne ilyen, talán téged sem ismer meg és te sem ismerheted meg őt.

Nothing But Thieves · You know Me too well

Vestis virum reddit
Az egyetlen, ami talán tökéletes képet tud adni a külsőnkről az a tükör. Csodálatos találmány, akárki találta fel. Mindig azt mutatják, milyennek látszunk kívülről. De vajon mindez valóságos volna? Ez lenne a valóságos kép rólunk? Persze, hogy nem. Ha azt hiszed, hogy a barna szemeimben a nyugtató és kedves pillantást látod, akkor tévedsz. Tudom, hogyan használjam ellened, szóval ne is törődj azzal a leírással, amit a barna szemű emberekről olvastál, mert biztosan nem én vagyok.
Gondolom ezután az következne, hogy mennyire elegánsan ívelt az orrom. De ezt hagyjuk, mert egyszerű és átlagos nincs benne semmi extra, amit meg kellene említenem. Teljesen normális orr, csak úgy, mint a tiéd. Sajnos nem tudok mindent kiszagolni, de például a kellemes fenyőillatot árasztó ruhaöblítő illatát szeretem. Jó, persze ezt te nem értheted, inkább hagyjuk.
Nézzük csak a szám, mint láthatod se nem túl apró és se nem túl széles, hanem pont olyan amilyennek lennie kell. Önvédelemkor – amikor éppen szópárbajt tartunk – nagyon hasznos tud lenni, ha megfelelően formálom vele a szavakat. A szavakat, amelyeknek súlya és lehangoló ereje van.
Ez után, amit jól megfigyelhetsz rajtam az állam. Szívesen mondanám, hogy olyan, mint a tiéd, szép háromszög szerű formája van. De lássuk be férfi vagyok, nem kerekded, mint a tiéd sokkal inkább… látszik, hogy a másik nembe tartozok.
Úgy hiszem ezután a nyakamat figyeled, szintén olyan amilyennek lennie kell, átlagos. Főleg a bal felén láthatod azokat az anyajegyeket, amiket előszeretettel rejtegetek. Igazából nem csak ott vannak, de ott kezdődnek és végig egyfajta keszekusza utat képeznek a kézfejemig, majd a hátamon és mellkasomon át siklik egy másik kis „anyajegyösvény” pont hálózata. Lényegében csak azt akartam mondani, hogy sok anyajegyem van, szerencsére nincs olyan, ami kis csomóként kitüremkedne és érzékeny lenne, ha a ruha anyaga hozzá ér. Oh és ha már a vállamnál tartunk elmondhatom róluk mennyire határozottak és egy pillanatra sem tűnnek görnyedtnek, ami azt sugallhatná kedvtelen na meg életunt vagyok. Mert láthatod, hogy nem vagyok az, legalábbis a vállam nem ezt mutatja. Ez a nyugodtságomra vezethető vissza, legalábbis én erre fogom. Ebből már következtethetsz arra, hogy a hátam is egyenes.
A szüleim ügyeltek arra, hogy egy percre se tűnjek hátgerinc ferdülésesnek. Mielőtt folytatnánk a tanulmányozásomat megjegyzem, hogy nem vagyok sovány, de kövér sem. Eleget edzek ahhoz, hogy formában tartsam magam és elkápráztassam a kíváncsi szemeket, ha arra kerülne sor.
Hm mire lehetsz még kíváncsi, amit nem említettem meg? Á igen, a hajam. Zavaró mód átlagos hosszú és barna színű. Hé, nem ér beletúrni! Azt őszintén csak gyerekoromban szerettem, lefekvés előtt amikor anya esti mesét mondott nekünk. De azok az idők elteltek. Már nem vagyok az a kisfiú, akinek cirógatás kell vagy esti mese. Kreálok magamnak elég történetet ahhoz, hogy álmatlanok legyenek az éjszakáim.
Mi maradt ki még? Az öltözködési stílusom! Hát, hogy is felejthettem el, igaz? Igazából a lényeg annyi, hogy kényelmes legyen és szeressem azt, ami rajtam van. Ez ugyanúgy jellemző a nadrágra vagy felsőre is, mármint annak a fajtájára. Huh, na azt hiszem befejeztem. Most úgy hiszem eljött az ideje annak, hogy te mond el mit látsz.

1996. Aug. 12.

Herman Tømmeraas

ember (vadász)
a karakterem keresett

bad dream

Badflower  · Promise me

Erős kellemes illat csapta meg az orromat, akárhová fordultam a házban, ott volt, elkísért mindenhová. Kíváncsi voltam, mert egyszerre nyugtatott meg és ösztökélt arra, hogy megkeressem a forrását, hogy rájöjjek honnan jön. Nem számított, hogy minek a közepén voltunk, hogy éppen meg kellene keresnem őt, bárhol is legyen a házban. Tudom, mindig ugyanott van, ugyanazt az ablakot választja a sötétítő mögött, ahol anya kedvenc szobanövénye van. Mintha azt akarná, hogy rátaláljak. Hogy valaki menjen és megmentse őt. De most nem totyogtam oda hozzá, nem hasaltam le a földre és nem kúsztam oda a zöldlapijú növényhez, hanem sarkon fordultam és a mosókonyha felé vettem az irányt. Friss erdeifenyő illata lepte be a mosókonyhát és az éppen száradó ruhák csak úgy ontották magukból az erős illatot. Ott volt a takarom is, amit egyszerűen félszárazon lehúztam a szárítóról és mélyen beleszippantottam a puha anyagba. Ott volt mindenben, amit annyira szerettem és körülvett. A párnámon, ha lefeküdtem és abba temetkezve a plafont bámultam a világ furcsaságain merengve. Például miért nem lehet nekem is kis játékvonatom, amit irányíthatnék és a padlóra helyezett síneken eljuthatna a testvérem szobáján át, a szüleinkéig le egészen a konyhába s, ha ételre volna szükségem, csak felpakolnák a vagonokra és eljuthatna hozzám. Helyette… Helyette kaptam egy céltáblát. Viccből az egész nyilat a piros körbe tettem, hadd higgyék azt, hogy mennyire szeretem ezt a játékot. De valójában nem. Apa azt mondta, hogyha jól haladok, akkor elvisz íjászatra. Vajon akkor is ezt tenné, ha tudnád nem játszom célbadobósat?
Mindegy is. Ott álldogáltam a kimosott ruhák előtt és a takarómat szorítgattam, már nem akartam megkeresni, újra ugyanott bukkanni rá, ahol mindig is szoktam. Ha szerencsém van, magától is előbújik és ő keres meg engem, nem pedig fordítva. Hallhatta, hogy közeledem felé, vagy legalábbis ott topogok a közelében és én mégis elkerültem, magára hagytam azt hitetve el vele, hogy minden rendben van, hogy jó búvóhelyet talált. Végre láthatatlanná vált és nem piszkálom többé, nem húzom meg a haját vagy nem mondok valami olyat, amivel megbántom. Azt hiszi szándékosan teszem. Pedig nem is, nem az én hibám, hogy…
De, az én hibám. Ezt a szüleim valahogy mindig tudják és a sarokba kell állnom amíg bocsánatot nem kérek tőle. Mi van, ha megteszem, amit kérned, de utána ugyanúgy nem tanulva a hibáimból újra megbántom őt valamivel?
Ezért játszanék vele most, ezért próbálnék a kedvében járni, ha nem ragadtam volna le itt. Ha nem bolondítana el ennyire ez az illat valamiért. A földre dobtam a félszáraz takarómat és meghátráltam. Eltrappoltam a nappaliig, ahol ő is volt. Ahol mindig is lennie kellett, az ablaknál a sötétítő mögött.

Badflower · Cry

Sírt. Olyan elviselhetetlenül keservesen, hogy nem bírtam tovább nézni. Nem csak őt, hanem mást sem. Mert én nem tudok. Nincs meg bennem az az együttérzés, hogy együtt sírjak a síróval és együtt nevessek a nevetővel. Talán ezért is vagyok képtelen arra amire ő képes, szerelembe esni, úgy küzdeni valamiért, ami az övé volt és elveszett, mintha még most is a része lenne. Nem védtem meg őt. Nem álltam mellette. Hagytam, hogy szenvedjen. Hagytam, hogy boldoguljon a saját bajával, hogy tanuljon belőlük. De a helyzet nem javult. Bele kellett volna avatkoznom amikor esélyem nyílik rá. Meg kellett volna állnom mellette és hagyni, hogy kisírja magát a vállamon. A jó testvérek legalábbis így tennének. Én nem vagyok jó testvér. Próbálok, de mindig rosszul sül el. Nem érti meg a vicceim lényegét. Talán, mert túl sokat képzelek magamról vagy nem értem meg mit is jelent úgy tiszta igazán szerelmesnek lenni. Persze volt, hogy már próbáltam elhitetni lányokkal, hogy szeretem őket, de… De hamar kiderült, hogy nincs elég türelmem hozzájuk. Emellett túl kíváncsiak. Én meg nem akarom csalinak használni őket, nem akarom, hogy ezzel befolyásolható legyek. Jól megvagyok a család biztonságos köreiben. Nem mondom azt, hogy egyszer-kétszer nem érzem úgy esetleg ki tudnék tartani valaki mellett, de mindig elegendő okot felsorolok ennek az ellenkezőjéről. Mert le kell beszélnem magam róla, mert nem tehetek mást. Neki is így kellene tennie. Hallgatnia kellene apára. De ezt persze könnyebb mondani, mint megtenni. Mindig is a könnyebb utakat választottam. Ezért vagyok még életben. Ezért keserítem meg az életét. Nem mintha nem lenne elég baja. Mégis ilyen élősködő vagyok, bemocskolom a reményekkel teli pillanatait. Mérgezem az elméjét. Irigységből. Azt hiszi nem kedveltem a barátját. De, kedveltem. Sőt igazából örültem, hogy valaki észreveszi őt. Ám így…
Nem szolgálhatok két istent, nem lehetek pártatlan, döntenem kell… egyszer. Most még így hagyom. Őt, ezt az egészet. Inkább piszkálom. Az könnyebben ment mindig is. Most sem lesz másképp egy darabig, mert ilyen vagyok, mert teszek rá. Hazudhatnék neki, hogy minden rendben lesz, találunk valami megoldást. De nem fogunk. Addig biztosan nem amíg az apánk ilyen. Tutira biztosan szégyenkezne, ha a lányát el kellene engednie egy… akkor inkább a családhoz láncolná, a biztonságot nyújtó családhoz, a szerető családhoz, a kevésbé megértő családhoz.
Szenvedj! Ez a jelszavunk mindenre – és én némán szenvedek vele, mert most az egyszer tehetetlen vagyok. Csak idegesíteni tudom őt és abban reménykedni, hogy kellően felhergelem ahhoz, hogy kiadja magából azt a fájdalmat, amit odabent belül érezhet.

Badflower · Die

Olyan iszonyat közel voltam hozzá, hogyha akart volna biztosan ő vadász le engem, nem pedig fordítva. Régóta zavar már, hogy még mindig képes lélegezni. Hogy egymás idejét lopjuk és nem adja fel. Miért is adná fel? Kettőnk közül én vagyok a meggondolatlan. Nem igaz? Olyasmire vadászni, amiről tudod, hogy sosem lesz a tiéd, lehetetlen küldetés. Éppen ezért vagyok itt. Mert nem ismerek lehetetlent. Ha őt elkapom… Nem fog történni semmi, elbeszélgetünk és ugyanúgy menni fog az élet ahogy eddig. Lehord. Biztosan lehord. Túl jól ismerem a szokásait. Kacagni fog rajtam. Ahogy mindig is tette és tenni fogja. Mert nem akarom megölni. Igazából csak… Beakarom bizonyítani, hogy nem vagyok gyerek. Jó persze 23 éves vagyok, persze, hogy nem vagyok gyerek, de… Semmi de, tudom, hogy viselkedhetnék sokkal okosabban. Hogy hagynom kellene őt nyerni. Hiszen lássuk be… Egy életre elegendő leckét kapok arról, hogy mik a hibáim és hol kellene javítanom. De tanulok a hibáimból? Legalább tízszer el kell követnem valamit, hogy ráébredjek ez tényleg nem helyes. Ő sem helyes.
Vagy ha mégis akkor az kell a szemeim előtt lebegjen, hogy egy… Már nem is igazán ember, de ragaszkodom hozzá. Én akarok az lenni, aki megmenti őt. Igen, megmenti. Ettől a cseppet sem barátságos élettől, amit él. Már ha életnek lehet ezt nevezni.
Engedtem neki és ő is engedett nekem, mint mindig. Ugyanott bukkan föl, ahol eddig, ugyanott halad végig, már nagyon jól tudhatnám. De nem. Nem akarom elhinni, hogy direkt csinálja. Pedig de, tudja, hogy dühös vagyok rá.
Tudja, hogyha egyszer újra elkapom – vagy hagyja magát elfogatni – olyan békesség fogadja őt a karjaimban, amiről életében nem álmodott. Talán tényleg nem, de ha mégis… Ha mégis akkor én ostobán kockáztatni fogom az életem és arra várok, hogy feladja. Mert hiszem, hogy azok, akiket eddig sikerült oda küldeni ahová valóak most nagyon hálásak nekem és alig várják, hogy tévedjek és ugyanoda kerüljek ahová őket küldtem.
Még ha értékelte is az alkotásaimat, ha titkon beférkőzött a gondolataimba nem dőlök be neki. Akkor is az én arcom lesz, amit utoljára lát, ha belepusztulok is!

Vissza az elejére Go down

Mason A. Coleman
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Medorah Coleman

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: