Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

esme eastaughffe

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Nov. 29, 2020 8:16 pm
Elfogadva, gratulálunk!

üdvözlünk köreinkben

Kedves Esme!

Nagyon örülök, hogy ilyen hamar megérkeztél, mindig külön ünneplést érdemel, amikor egy játékosunk keresettje kerül megalkotásra - de még hogy! Cute Megmondom az őszintét, Esme hirdetése olyasmi volt, hogy bár sajnos nincs közvetlen kapcsolatom az Eastaughffe (igen, copyztam) családdal, szinte én is alig vártam, hogy elvigyék. Ugyan nekem Bruna is szívemcsücske bizonyos FRPG-s emlékek miatt, de kategorikusan kijelentem, hogy Ana tökéletes választás volt ide. Aztaaaaa

Szeretném megköszönni, hogy olvashattalak, mert olyan élmény volt, mintha egy csodás kis világban merültem volna el. Meséltél nekem, én pedig hagytam, hogy magaddal vigyél, szinte hallottam a nevetésed, éreztem a bizonytalanságodat, veled menekültem, és láttalak magam előtt. Szeri Imádom, amikor valaki ennyire saját világot tud teremteni az írásával, hogy én csak fejest ugrok bele, és szabályosan ott vagyok vele; köszönöm az élményt! Cute

Nem is szeretném húzni az időt, utadra engedlek, hadd lássuk, mi lesz, amikor visszatérsz! 22 Foglald le kérlek a kötelezőket, ne felejts el jelentkezni Trishnél, aztán nyomás a játéktérre! Jó szórakozást! Cuki

Mielőtt a játéktérre betoppannál, el ne felejtsd tiszteleted tenni a foglalók birodalmában, különös hangsúlyt fektetve az avatarokra és a szerepkörökre. De itt még nem ér véget csodálatos kalandod: tudsz partnert keresni a rendes kerékvágásban is, vagy összesorsolhatunk valakivel, ha úgy szeretnéd. A plotjainkról hallottál már? Még nem késő.
Ha pedig mindezen túl vagy, már csak azt kell lejelentened, hogy van-e főkaraktered az oldalon; ez ügyben kérjük szépen, vedd fel a kapcsolatot @Patricia C. McDermotttal; amennyiben titkos karaktert regisztrálsz,  akiről nem szeretnéd, hogy mások tudják, hozzád tartozik, hát biztos lehetsz benne, hogy a titkod nálunk biztonságban lesz!  Kacsi

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Nov. 29, 2020 3:28 pm
Esme Philomena Eastaughffe

washingtoni lakos
ft. ana de armas

1995.06.24.
születési idő
vérfarkas
faj
keresett
a karakterem
ellenálló
pártállás
‹ eastaughffe-ék

A felszín alatt

Jellem nélkül nem lenne győzelem

Vissza az elejére Go down

esme eastaughffe
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Eastaughffe
» Mimosa Eastaughffe
» Eastaughffe; Bartie
» romulus eastaughffe
» Remus Eastaughffe

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: