Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eastaughffe

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Feb. 11, 2020 7:33 pm
hellohellohello, azért rendhagyó ez a keresés, mert nem kötök meg SEMMIT. vagyis hát ha, jellem meg satöbbi Rád van bízva amiket tudnod/tudnotok kell:
- mind egytől egyig árvák
- körülbelül 7-11 év között kerültek az Eastaughffe családhoz
- mind vérfarkas
- tizenhárman voltak, de csak öten élték túl és Georgie aki farkas lett valahogy meghalt ( ezt majd kitaláljuk, gondolom vadászok )
- Mimi, Bartie meg szerény személyem együtt él valami aranyos kis lakásban  UPDATE: Remus is HAZATÉRT
- pb-k hát..változtathatók de annyira szépek ezek az emberek, nem?
- JA és egyébként már hárman itt vagyunk: Mimi a hercegnő, Remus a pöcsfej, meg ÉN a wannabe alfa
- mindenben segítek ha írtok PM-et.
Esme

a józan
ft.ana de armas

25
év
vérfarkas
faj
foglalt
státusz
ellenálló?
pártállás
szóval eddig annyi történt Veled, hogy a Papa halála után szépen leléptél valahova New Yorkba, velem nem igazán tartottad a kapcsolatot – jó, igazából először én nem válaszoltam, mert meg voltam sértődve, utána pedig Te -  most pedig visszatértél. hogy miért? azt csak Te tudhatod ( meg Remus, mert vele hajlandó voltál beszélni, zsák a foltját, ehh, a két csavargó) a kérdés csak annyi hogy mi lesz most? miért jöttél vissza? úgy csinálunk továbbra is mintha nem történt volna azon a bizonyos éjszakán semmi?

hogy mi történt azon az estén? ezt pm-ben kitalálhatjuk, de az alapgondolat az egy kicsi incest-szerű történet lett volna, azért csak szerű, mert hát fogadott testvérekről van szó még mindig csak na. nem igazi lovestoryról lenne szó – bár mindenről is meggyőzhető vagyok – csak jó lenne már ha visszatérne a család LEGJÓZANABB tagja. tényleg. segíts.

Kapcsolataid listája

Az erőt a szövetségesek adják

Remus Eastaughffe • testvér
<33333333333
Mimosa Eastaughffe • testvér
<333333333

Bartie

az önzetlen
ft. diego barrueco?

23
év
vérfarkas
faj
foglalt
státusz
a legsemlegesebb
pártállás
 „Örülnék ha Bartie lenne a milliárdos. Azt hiszem ő a legkevésbé önző a családból. Megérdemelné, hogy milliárdos legyen”

A fentebbi idézet Remus szájából hangzott el és mindenki tökéletesen egyetértene vele. Veled kapcsolatban tényleg nincs megkötve semmi, általában be vagy tépve vagy nem vagy ott ahol lenned kéne, aztán előkerülsz mintha mi sem történt volna - - itt amúgy gondoltunk arra is, hogy lehet van egy potya gyereked csak még nem szóltál róla nekünk De ! szívesen ötletelünk, csak gyere.  

Kapcsolataid listája

Az erőt a szövetségesek adják

Remus Eastaughffe • testvér
<33333333.
Mimosa Eastaughffe • testvér
<333333333
Vissza az elejére Go down

Eastaughffe
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Remus Eastaughffe
» Mimosa Eastaughffe
» Mimosa Eastaughffe
» esme eastaughffe
» Eastaughffe; Bartie

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Keresett karakterek :: Gazdára lelt karakterek-
Ugrás: