Corvus & Nick - after
|
| |
jó...... attól jobban fog menni? a magam részéről én passzolom a lehetoseget |
|
| |
| |
nem, láttam az összeset kedd de előtte szeretném látni a sebed. Mint az orvosod és nem vagyok hajlandó a jégre lépni legalább egy gintonik nélkül |
|
| |
| |
pedig azt hittem, hogy magadtól vagy ilyen bölcs. de fogadjunk csak most kerestél rá kedd |
|
| |
| |
én biztos nem nézelődök a szélén tedd vagy ne tedd de ne próbáld (ez yoda) kedd? |
|
| |
| |
nem értelek király! akkor először csak nézzük és aztán meg róbáljuk? ha nem, akkor sem fog senki sem veled foglalkozni |
|
| |
| |
ne ahogy ne vegyél ruhát sem hát jó... mert olyan csini vagy. Mit szólsz egy keddhez? a keddek a legunalmasabbak biztos senki nem akar olyankor jégkorcsolyázni |
|
| |
| |
kibereljem a helyet? akkor csak ketten leszünk : D |
|
| |
| |
hát voltam már jégen de az más szitu volt tényleg nem lesznek sokan? |
|
| |
| |
ennyi erővel a kocsiban is ulhetunk csak hozz magaddal egy üveg bort.. nem látom hol a probléma. akkor először csak nézzük és aztán meg róbáljuk? együtt. |
|
| |
| |
hát tudod beülünk egy bárba dumálunk ... nem tudok jégkorcsolyázni |
|
| |
| |
hát nem is görkorcsolyázni. nem tudod fejből vagy most éppen kikosarazol? miért akarsz mindig leitatni? |
|
| |
| |
mármint jégkorcsolyázni? nem tudom igazából meg kell néznem a beosztást egybárba bármikor elmehetünk igen de az ágy szélén kellett aludnom mert a közepén aludt el sad |
|
| |
| |
igen, szeretném. mikor lesz szabad délutánod? elmehetnénk korcsolyázni, hétköznaponként nincsenek sokan. akkor ha jól értem te beengedtél egy macskát az ágyadba?? |
|
| |
| |
ne aggódj van elég ruhám meghívhatsz valahova póló helyett - presze ha vankedved igazából én sem nagyon leszámítva tavaly azt a macskát, akit befogadtam pár napra mikor a szomszédom elutazott tmi |
|
| |
| |
ragaszkodom hozzá, ez csak egy póló nem egy Fabergé-tojás.... nem. én csak szerettem volna elfelejteni a történteket. sajnálom, ha azt éreztettem veled, hogy nem helyénvaló, amit csinálsz, egyszerűen csak utáltam azt, hogy úgy kell látnod. nem vagyok hozzászokva az ilyenekhez. évek óta nem aludtam senkivel, úgyhogy sajnálom. |
|
| |
| |
ne vegyél nekem semmit, kérlek gyorsan távoztál reggel... talán messzire mentem? |
|
| |
| |
véres lett egy kicsit, úgyhogy kidobtam. és mert én itt vásárolok? egyébként nem válaszoltál, hogy miből gondolod, hogy nem volt kedvem hozzád. |
|
| |
| |
? 1) mit csináltál az én pólómmal? 2) miért akarsz nekem márkás cuccokat venni? persze hogy profi munka volt |
|
| |
| |
vissza adom őket a héten. az üzletben nincs olyan árnyalatú póló amilyen volt. sötétkék jó lesz? hilfiger vagy armani? kösz, de nem kell. szépen gyógyul. profi munka volt! |
|
| |
| |
vajon remélem kényelmsek a ruháim ha szeretnéd, hogy megnézzem a sérülésed csak késő érek rá vagy gyere be a kórházba |
|
| |
| |
akkor nagyon fáradt lehetsz és ezt a következtetés abból vontad le, hogy.... |
|
| |
| |
hellóka sok munkám volt bár nem voltam benne biztos hogy beszélni akarsz |
|
| |
| |
szia nem is beszéltünk már napok óta |