Lilith & Rowan
|
| Elküldésének ideje -- Vas. Júl. 26, 2020 11:29 pm |
te sohasem untatsz, vöröske nyugalom, egy sarokra vagyok ó, milyen magabiztos valaki! |
|
| |
Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : Deborah Ann Woll Hozzászólásaim száma : 66 Pontjaim : 27 Pártállás : User név : cress Őt keresem : kiss me until I'm sick of it
let me down slowly Tartózkodási hely : Washington DC Korom : 33 Foglalkozásom : személyi asszisztens | Elküldésének ideje -- Vas. Júl. 26, 2020 10:27 am |
más? untatlak szépfiú? bárkinek elvágom a torkát, aki be akar férkőzni sok a duma, és még mindig sehol sem vagy ó, nyugodtan vedd csak kihívásnak! a nyakam teszem rá, hogy ezt a játszmát én nyerem |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Vas. Júl. 26, 2020 10:03 am |
leginkább azt bevonhatunk mást is, de jobb szeretem a fiatalabbakat az öreglányt inkább hagyjuk békén vigyázz mit kívánsz, a végén komolyan veszem |
|
| |
Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : Deborah Ann Woll Hozzászólásaim száma : 66 Pontjaim : 27 Pártállás : User név : cress Őt keresem : kiss me until I'm sick of it
let me down slowly Tartózkodási hely : Washington DC Korom : 33 Foglalkozásom : személyi asszisztens | Elküldésének ideje -- Vas. Júl. 26, 2020 9:56 am |
nagyon helyes! csak a hátsóm? nem is a szomszéd öregasszonnyal! keress meg és kapj el, hogy aztán én is mehessek játszani! |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Vas. Júl. 26, 2020 9:45 am |
mindig nagyon élvezem a műsort meg a csinos kis hátsódat nézni velem akarsz fogócskázni? |
|
| |
let me down slowly Tartózkodási hely : Washington DC Korom : 33 Foglalkozásom : személyi asszisztens | Elküldésének ideje -- Szomb. Júl. 25, 2020 3:56 pm |
És közben mesésen nézek ki, ezt ne felejtsd ki! Ne tegyél úgy, mint aki nem élvezi lepj meg mi legyen de előtte el is kell kapnod |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Szomb. Júl. 25, 2020 3:47 pm |
mondja az, aki egyből kést szorít más nők torkához... csini vagy! ezeke szerint el se vigyelek kocsikázni? úton vagyok, nyugi |
|
| |
let me down slowly Tartózkodási hely : Washington DC Korom : 33 Foglalkozásom : személyi asszisztens | Elküldésének ideje -- Pént. Júl. 24, 2020 10:57 pm |
Ugyan már, csak a tisztítóban voltam! Ne szívd mellre, tényleg nem értem rá! Édes vagy, amikor féltékeny vagy! Sok a duma, és még sehol se vagy!!! gyere! |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Pént. Júl. 24, 2020 10:45 pm |
igazán? ... és hogyan? rám ülsz a kocsiban? vagy a zuhanyban állva? mindjárt indulok |
|
| |
let me down slowly Tartózkodási hely : Washington DC Korom : 33 Foglalkozásom : személyi asszisztens | Elküldésének ideje -- Pént. Júl. 24, 2020 10:40 pm |
Nem csak neked jár a műsor, néha én is szeretnék egy kis akciót látni Ugyan már, ne legyél durcás! |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Pént. Júl. 24, 2020 10:36 pm |
élveznéd is végignézni, ahogy feltépem valaki torkát... ... milyen sürgős lett hirtelen hová akarsz menni? |
|
| |
let me down slowly Tartózkodási hely : Washington DC Korom : 33 Foglalkozásom : személyi asszisztens | Elküldésének ideje -- Pént. Júl. 24, 2020 10:30 pm |
Micsoda kár... Csak nem féltékeny vagy? Ó, drágám Ó, baj az legkevésbé sincs! Meglöktek és kiesett a telefon a kezemből... amikor felvette a telefonom összetapizta a képernyőt, miközben hebegett habogott Véletlen elküldte az az üzenetet Na... Ruhák a tisztítóban! Gyere értem, nagyfiú |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Pént. Júl. 24, 2020 10:17 pm |
egy szóval sem mondtam, hogy bárki tulajdona lennél csak hogy jobb szeretem, ha az én kezem alatt nyögsz baj van? szívesen adnék gyógypuszit a sebedre de ha nem érsz rá, hát majd máskor... |
|
| |
let me down slowly Tartózkodási hely : Washington DC Korom : 33 Foglalkozásom : személyi asszisztens | Elküldésének ideje -- Pént. Júl. 24, 2020 10:10 pm | * hosszú percek múlva *
Amikor utoljára néztem, nem voltam a tulajdonod Hát... a mai este fényében... désl hid,éco |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Pént. Júl. 24, 2020 10:03 pm |
attól függ kinek a világa nem elképzelhetetlen, de azért nehezményezem... főleg mert tegnap előtt még nagyon úgy tűnt, csak én szórakoztathatlak remélem már nem fáj a combod belső oldala nekem nagyon is a fogamra való volt |
|
| |
let me down slowly Tartózkodási hely : Washington DC Korom : 33 Foglalkozásom : személyi asszisztens | Elküldésének ideje -- Pént. Júl. 24, 2020 9:54 pm |
Nem körülötted forog a világ, drágám Olyan elképzelhetetlen, hogy más is érdekelhet? ... Vagy mást is érdekelhetek? |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Pént. Júl. 24, 2020 9:50 pm |
jajj, ne szívd úgy fel magad! már nem érdekel annyira az ölés? vagy én? |
|
| |
let me down slowly Tartózkodási hely : Washington DC Korom : 33 Foglalkozásom : személyi asszisztens | Elküldésének ideje -- Pént. Júl. 24, 2020 9:46 pm |
Mióta tartozom neked elszámolással? Talán majd máskor, mondtam hogy nem érek rá... |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Pént. Júl. 24, 2020 9:43 pm |
mióta vagy ilyen elfoglalt, vöröske? pedig találtam egy jó helyet biztosan találnánk a "fogadra" valót |
|
| |
let me down slowly Tartózkodási hely : Washington DC Korom : 33 Foglalkozásom : személyi asszisztens | Elküldésének ideje -- Pént. Júl. 24, 2020 9:40 pm |
Szia! Ma este? Nem hinném. Eléggé le vagyok kötve, nem fog összejönni. |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Pént. Júl. 24, 2020 9:22 pm |
szia! ma este hol találkozzunk? |
|
| |
| |
| |
| Lilith & Rowan | |
|