Elküldésének ideje -- Hétf. Nov. 23, 2020 10:33 am
Lilith && Lenore
this is the beginning of a beautiful "friendship"
Az új italát kortyolgatja, mintha annyira nyugodt állapotban lenne. Pedig az előbbi szavaim nyomán elég ideges lehet a kicsike. Fején találtam a szöget azzal, hogy a nappali személyisége semmit se tud arról, akivel most éppen beszélgetek. Milyen érdekes ez az egész. Kedvem lenne elfogni és kísérletezni rajta. Persze tudom jobb hasznát veszem szabadon, mint az egyik laborban patkányként. Mosolya még mindig édes, ha nem ismertem volna ki a beszélgetésünk alatt, akkor be is venném ezt az egészet, de így... Sokat mondóan mosolygok rá, mielőtt belekezdenék a mondandómba. Élvezem húzni az agyat és azt, hogy ilyen kis indulatossá válik, amikor szembesítem a nyilvánvalóval. Ó Lilith, pokoli egy némber vagy te. Szavaimat követően elgondolkodva néz, miközben az italát szorongatja mint valami kincset. Tikk-takk az idő egyre fogy és lassan felkelek. A pincérnek fizetek, úrinő módjára az övét is én állom. Nem fog kiborítani azzal, hogy csak az időt húzza. Ahogy elrakom a pénztárcám ki is ejti a várva várt szavakat. Ó, hát ki gondolta volna, hogy feltételi vannak? Kissé megemelve a szemöldököm hallgatom végig, miközben egy apró félmosoly jelenik meg a szám sarkában. - A magánéleted addig a tiéd, míg az nem hátráltatja a szövetségünket. Természetesen kizárólag a tiéd az a féreg - válaszolok ellenkezést nem tűrve, mielőtt bármit is mondhatna elfogadom a jobbját. - Mondanám, hogy igyunk az üzletre, de úgy hiszem vár a lovagod odakinn - bökök a fejemmel a hátsó kijárat felé, majd elengedve a kezét magamhoz ragadok egy tollat és szalvétát. - Róluk akarok megtudni mindent - tolom elé a fecnit, amin két név szerepel. Benedict Wayett Thorton, Alexej Tarasov - - Ha megtudsz valamit hívj - mellé firkantok egy számot. Ezt követően mint, aki jól végezte a dolgát leszállok a bárszékről és kilibbenek a bárból vissza se nézve a kis vörösre.
●●köszönöm a játékot, biztos lesz folytatása ●● by barb
Ember
Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : Deborah Ann Woll Hozzászólásaim száma : 66 Pontjaim : 27 Pártállás :
Mélyet kortyolok az italomból és próbálok békésebb idegállapotba juttatni magam. Bár a testem minden porcikája legszívesebben megtépné a szemben ülő szőkeséget tagadhatatlan, hogy a mondanivalója felkeltette az érdeklődésemet. De természetesen képtelen egyenesen a lényegretérni, és ezzel teljesen kilendít a belső békém megtalálásából. - Mint oly sok dologhoz, ehez sincs túl sok közöd - nézek vissza rá ugyan olyan negédes mosollyal - ha jól emlékszem az előbb elmondtam, hogy ne üsd bele a magánéletembe a fitos kis nózidat, különben nincs üzlet! Térj a tárgyra, vagy vágd el a torkomat, de ne húzd az időt... Minden szöszi ilyen nehézfelfogású? Piszok nagy mázlim van hogy Rowan gyorsabb mint ez a nőszemély, különben saját kezüleg vetettem volna véget az életemnek. De tényleg, hogy valakinek ennyi tapintata ne legyen. Persze, én gyilkolok, oké ne papoljak erkölcsről, de nem vájkálok senkinek az életében és csak egy egészen picikét játszadozom az áldozataimmal, hiszen annyi jár! Következő szavai kényszeredetten, de bevallom hogy volt benne logika és nem kevés vonzerő. Camille fizetéséből nehezen telik bármire is és bár Rowan nem csinál ügyet semmiből, nem lenne rossz valamit csak magamnak félretenni ha kenyértörésre kerül a sor. A mai világban egy hölgy igenis álljon több lábon. És abban is igaza van, hogyha a pénz egy féreg tönkretételével jár akkor az még kellemesebb, pláne hasznos. Elgondolkodva nézek rá, miközben még mindig az új italomat dajkálom. Bevallom az időhúzással bosszantani is akarom, mindamellett hogy nincs az az isten hogy kimutassam, hogy viszonylag könnyen nyert. Rowannek sem hagyom, akkor ennek a libának biztosan nem engedem hogy túlzott önelégültséggel távozzon, bár az egóját tekintve ehhez még én is kevés vagyok. - Rendben - mondom ki végül a poharam pereme felett nézve rá, miközben én is hátradőlök a széken - De természetesen van két feltételem... Először is, a magánéletem minden része az enyém! Amint te vagy a kis gorilláid belepiszkáltok így vagy úgy, de végeztünk. Másodszor, én akarom megölni azt a mocskot. Ha már megtudtál mindent, azt teszek vele amit csak akarok... Megegyeztünk? - kérdezem pimasz mosolyra húzva az ajkaimat, miközben felényújtom a jobb kezem. Ha ezt a két dolgot megkapom a pénz már mellékes kérdés. Na mi lesz szöszi, megkaptad amit akartál, harapj rá.
Elküldésének ideje -- Szomb. Szept. 26, 2020 7:29 pm
Lilith && Lenore
Szavait hallva alig láthatóan megforgatom a szemeimet. Ekkora egy beképzelt, kattant libát még nem hordott a föld a hátán. Persze én sem indítottam a legfinomabb, de én kérek elnézést, amiért őszinte voltam. Inkább örülhetne neki, hogy vele kivételt tettem és nem hazudtam. Hatalmas fejlődés ez a részemről. Mégsem értékeli igazán a szavaimat, hiszen a kezében lévő pohár hangos csattanással törik darabjaira. Nagyon okos húzás volt Lilith! Adjál csak ízelítőt az itt bulizó vámpíroknak, hogy aztán a sikátorban ők mélyesszenek valamit beléd a szurkálódásaid helyett. A fájdalmat éppen úgy nyomja el, ahogy én tettem és teszem évek óta. Nem akar róla tudomást venni, ami kissé szimpatikussá teszi. Fenyegetése semmit sem ér, mégsem vagyok rest megosztani vele azt a tényt, hogy nálam jobban senki se értheti meg. A testemen lévő hegek az ékes bizonyítékai az egésznek. Végre elér a dühtől elborult agyáig a fájdalom, a receptorai munkához látnak, aminek hatására képes ellátni a vörös csíkokat. A pultos mintha nem is érzékelné igazán az előbbit, újabb ital gyártásába kezd, mire apró mosollyal az arcomon megrázom a fejem. Mindeközben tiszta vizet öntök a pohárba és elárulom neki, hogy mire lenne szükségem. - Már régen megtetted volna, az előbbi kis bemutatód az ékes bizonyítéka a lobbanékony természetednek. De te szereted játszani a kettős életet, ha nem tévedek Camille mit sem tud Lilith létezéséről. Ugye? - kissé oldalra döntöm a fejem, ahogy az angyali mosolyát bámulom. A tévedésemet hallva úgy húzom fel a szemöldököm, ahogy ő az előbb. - Aprólékosan tönkere teheted azt a férget, amellett, hogy keresel egy kisebb vagyont és még a szórakozásod is biztosítva van minden estére. Kell ennél több? - tárom szét a karjaimat, majd közelebb húzódok és lehalkítom a hangom - A problémádat csak az oldhatja meg, ha nekem dolgozol. Hamarosan a várost érintő változások fognak életbe lépni, ami mindenkire hatással lesz. Nem lenne jobb a nyertes oldalon állni a legvégén? - teszem fel a kérdést, majd hátra dőlök a szék apró támláján. Gondolkodj egy kicsit Lilith. Türelmes vagyok, de az én időm is véges. Tikk-takk az óra ketyeg és nincs sok vissza. Eljön a pillanat, amire felkelek és itt hagylak vissza se nézve.
Rendben, talán... de csak TALÁN szándékosan értelmezem minden egyes szavát támadásnak és fogadom őket ellenszenvvel és agresszióval. Talán... De most komolyan, ez miért lenne az én bűnöm, amikor a szőkeség tönkreteszi az estémet? Rowan mesterien elhúzta az orrom előtt a mézes madzagot, erre betipeg Ms Enyém a Kicseszett Világ és lőttek az egésznek. Pedig szükségem van rá. Bizsereg a testem minden porcikája, szinte elvonási tüneteim vannak annak a fantasztikus adrenalin löketnek a gondolatától... Kell a fém hűvös izzása és a forró vér vitustánca az ujjaim között! A hatalom mámorító extázisa... Rowan jelenléte, fogainak karcolása... és más legkevésbé sem elhanyagolható részei... És ehelyett? Ülök egy kényelmetlen bárszékben és kerülgetjük a forró kását. Pompás. Azt hiszem végre valahára kezd neki leesni, hogy valami nem okés a két szép kék szempár mögött. Mit mondjak, nem sietett az agyacskája feldolgozni az információt, nem egészen próbáltam elrejteni hogy nem erősítem a normális mintapolgárok sorát. Igazán nem az én hibám, hogy nem tette össze előbb a kirakós darabkáit. Szavait hallgatva csak mosolygok és megemelem felé a poharam, - Ragyogó megállapítás Sherlock! Aztán hipp-hopp, dirr-durr a poharat szilánkokra töröm a markomban. A vörös ködtől nem érzem a fájdalmat, pedig az alkaromon vékony patakokban csordogáló vér jól mutatja, hogy nem úsztam meg sérülés nélkül. A gintonik rózsaszínűvé szineződik a beleelegyedő karmazsintól. Az arcom nem mutat semmilyen érzelmet, mintha jégből faragták volna. Rideg és kíméletlen akár a szavaim és a mögöttük húzódó fenyegetés. Velem aztán senki sem fog b*szakodni, még akkor sem ha én is hullazsákban végzem. Camillet el lehet taposni, de engem nem. Szavai azonban meglepnek, bár ezt egy porcikámmal sem mutatom. Érzem, hogy a tekintetébe kúszó kísérteties és nagyon is ismerős fénytől némileg megenyhülök és valamilyen elcseszett szimpátia ébred bennem. Na nem a gyengesége miatt, hanem mert a végén mégis itt maradt és nem roppant úgy össze mint a kis mimózalelkű nebántsvirág akivel osztoznom kell. Ez a nő túlélő, akárcsak én. Harcos, és kénytelen kellettlen el kell ismernem, hogy ez tetszik. Ennek ellenére azért ott motoszkál bennem, hogy elküldjem melegebb éghajlatra. Nagyra van azzal hogy mindent tud, és ha ez így is volt egy lelketlen és tapintatlan ribinek kell lenni ahoz a megjegyzéshez ami idáig vezetett.... Jó, jó, én vessem rá az utoldó követ, de akkor is. Mocsok húzás volt, mesteri, de gyomorforgató. Ha nem az én káromra hangzott volna el, talán még meg is tapsolom. Valami csoda folytán képes vagyok befogni a szám és nem vágok vissza. Igen, megmondhatnám neki hogy mit gondolok a viselkedéséről és elküldhetném a búsba, de azt hiszem idáig is rendesen tudtára adtam hogy mit kezdjen a méregdrága tipegőivel és a köntörfalazással. Helyette azonban a kezemből lüktető fájdalom regisztrálódik az agyamban és úgy döntök valamit kezdenem kellene a vérzéssel. Éppen ezért megfogom a pultos által felém csúsztatott szalvétát és letörlüm a kicsorduló vért. Az alkohol csíp és kellemetlenül bizsergeti a vágásokat, de egy arcizmom sem reagál. Sokat mondón a pohár romjaira nézek inkább, majd a pultos fiúra és kacéran rákacsintok, mire egy tökéletesre kevert ital varázsolódik elém. Végre kibújik a szög a zsákból. A "bocsánatkérésére" csak az egyik szemöldökömet vonom fel. Van abban amit mond, talán még igaza is van, de előbb harapom le a saját nyelvem mint hogy ennek az eretnek gondolatnak hangot adjak. Nem adom meg neki az elégtételt, legalábbis még nem most. Inkább hallgatok, figyelek, ízlelgetem a dolgokat amiket mond. - Miből gondolod, hogy nincsenek meg a saját kis terveim azzal a féreggel? - kérdezem angyali mosollyal az arcomon csak a hecc kedvéért. Ha jobban belegondolok a bosszú még érdekesebb lenne, ha nem csak az életének hanem a karrierjének is véget vetnék. Biztosan érdekes játék lenne és igazi kihívás Camillet valahogy az irányításom alá édesegetni úgy hogy rejtve maradhassak. De még nem adom be a derekam, még várok. - Mellesleg, tévedsz... - jegyzem meg mielőtt belekortyolok az új italomba és drámai szünetet tartok. Csak azért mert ilyen szinpadias ribi vagyok, perelj be! - Nem mondtam nemet... De csak a móka kedvéért, miért is érné meg nekem hogy neked dolgozzak? Sok melónak tűnik, vagyis többnek mint egy kés ügyes forgatása és egy jól irányzott suhintás... Az is fantasztikusan megoldaná a problémámat... Táncra fel, aranyom! Keringőzzünk!
685 ; rettenetesen szégyellem magam, hogy eddig várattalak! köszönöm a végtelen türelmedet C
Ember
Chatkép : Szerepkör : alvilági vezető play by : Katheryn Winnick Hozzászólásaim száma : 131 Pontjaim : 83 Pártállás :
Úgy tűnik minden egyes szavam félre értelmezi. Fogalmam sincs, hogy az alkohl beszél belőle vagy valami más, aminek a nyitját még nem tudom, de az este folyamán szeretném kideríteni. Nem állt szándékomban sem a pénztárcájában nyúlkálni, sem pedig a tudtára adni, hogy nem egy súlycsoportban játszunk. Pedig ez volt a kurva nagy igazság. Látom rajta, hogy mennyire nem tetszik neki, hogy a magas lóról beszélek, viszont azt nem tudja mi minden van emögött. - Lilith... - ejtem ki az általa említett nevet, hiszen láttam hogyan reagált az előbb a Camille név említésére - Az embereim nagyon jól informáltak és biztos vagyok benne, hogy egyetlen iratban sem szerepel ez a név. Sőt azt is tudom, hogy valami nagyon nincs rendben veled kapcsolatban. Egyre inkább úgy gondolom, hogy a baj forrása innen ered - ujjaimmal kicsit megkocogtatom a halántékom jelezve neki, hogy a fejével kapcsolatos az egész. Nem gondolnám, hogy bolond vagy, hogy ostoba. Ennél valami sokkal súlyosabb dolog lehet a háttérben, legalábbis az információk alapján erre tudok következtetni. Ha rám támadtak sosem voltam rest egyből vissza adni, szemet szemért alapon működött ez nálam. Az utca arra nevelt, hogy védjem meg magma egyből vagy a farkasok eledelévé válok és egyetlen apró nyom se marad utánam. Megtanultam küzdeni és életben maradni bármi áron. A szavaim tökéletesen betaláltak nála, tekintete többet elárul mint az gondolná. Szemei valaha az enyémet tükrözték, ugyanakkor én nem hagytam magam és nem váltam olyan játékszerré ahogy ő. Egy reccsenéssel törik el a pohár a kezei között, amire inkább nem is reagálok, egyedül a mimikáját figyelem, az arca apró változásait. Remegés fut végig rajta, mintha újra élne egy kellemetlen emléket a múltjából. Ezt követően egyből össze szedi magát, hogy suttogva próbáljon fenyegetőzni, nem sok választja el attól, hogy nekem essen. Nem mintha megtudná tenni. Nem az embereim miatt, ők késve érnének ide, inkább amiatt, amire képes lehetek. Végül elnevetem magam, jó hangosan és szívből. - Mesélhetnék neked egy történetet, ami egy alig 16 éves kislányról szól, akivel sokkal borzasztóbb dolgok történtek, mint amit eltudnál képzelni, mégsem fogok belekezdeni.Legyen annyi elég, hogy nálam jobban senki se tudja miről beszéltem az előbb - az előbbi jókedvemet mintha elvágták volna, engedem magamnak, hogy egyetlen látható pillanat erejéig magával ragadjanak az emlékek. Abban a percben éppen olyan szempárral nézek rá, ahogy az előbb ő tette, majd megrázom a fejem, hogy visszatérjek a jelenbe. Olyan érzéketlenség költözik belé, mit 12 évvel ezelőtt jómagam is átéltem. Sosem fogom elfelejteni, hogy erőnek erejével szakítottam ki magam ebből az állapotból s ezzel még több vágás keletkezett a bőrömön. Aztán sikerül a lényegre térnünk. Kiterítem előtte a kártyáimat. Aprót bólintok jelezve, hogy végtére is arról van szó, amire gondol. - Bocsánat, hogy megsértettem a személyes teredet. Minden, amit Te sértésnek vettél messze állt attól, ami pedig az életedet illeti... nem fogok olyat alkalmazni, akiről nem tudok pontosan mindent - vonok vállat könnyedén. Ha kicsit is belegondol rá kell jönnie, hogy az én helyzetemben ő is hasonlóképpen cselekedett volna végtére azt is tette. - Ha tényleg úgy van, ahogy mondod és bármit megtennél azért, hogy kárt szenvedjen az a féreg, akkor elgondolkoznál az ajánlatomon ahelyett, hogy visszautasítod - könnyedén ejtem ki a szavakat, már-már üresen, mintha semmit se jelentenének. Nincs bennem felsőbbrendűség vagy kioktató szándék. Egyszerű ténymegállapítás ez a részemről.
Elküldésének ideje -- Szomb. Május 16, 2020 8:33 pm
Lenore & Lilith
the beginning of a beautiful friendship
A megjegyzésére csak forgatom a szemem. Ha nem irritálna ennyire ezzel a "mindenkinél-jobb-vagyok" pökhendi hozzáállással még kedvelném is a nőt. Sajnos rettenetesen eltévesztette a házszámot, ha azt hiszi hogy majd a lábai elé vetem magam. Rowannek sem teszem meg, pedig... Nos, fogalmazzunk úgy hogy vannak képességei amikért érdemes lenne térden csúszni. Camille biztosan a magabiztosság és erő láttán a sarokba bújva zokogna és mindent megadna neki, amit csak akar ha ezzel együtt békén is hagyja. Engem hidegen hagy mit akar, az estém elbaszásáért és a sértegetéséért meg úgy érzem jogosan húzom fel az orrom. Forr a vérem a "kis-senki-vagy" pillantásától. - Nem tudom, nálatok mi volt a szokás, de mifelénk nem szokás mások pénztárcájában turkálni... És Lilith... Ha még az embereid nem informáltak róla... Nem akadok fent rajta különösebben, hogy tudja a nevem. Az már kicsit hogy Camille-ként azonosít, ami valahol igaz, de mégsem. Arról nem kell tudnia mi a névváltoztatgatás oka. Ha rajtam múlik soha nem is fogja megtudni, zavar a kíváncsiság a tekintetében, mintha valami érdekes bogarat vizsgálna a mikroszkóp alatt. Következő szavaira mintha megfagyna körülöttünk a levegő és minden lelassulna. Hideg, halott tekintettel nézek rá, miközben a kezeimben széttörik a pohár. Fel sem fogom, milyen erővel szorítottam amíg az üveg meg nem adta magát, éles fájdalom hasít a kezembe, ahogy az üvegszilánkok felsértik az érzékeny bőrt, de nem reagálok. Az arcomon semmilyen érzelem sem látszik, de Camille a hirtelen érzés hatására kicsit mintha feléledne, remegés fut végig a testemen és egy töred másodpercig mintha felszínre bukkanna a kis gyenge mimóza...... Egy izzadt, tenyér sikamlós érintése a combomon... Fájdalom és egy durva kézzel elfojtott sikolyok... Könnyek égetik az arcomat, a szégyen szinte felemészt... Az íróasztal hideg keménysége a hátamon... Egy nyakamhoz szorított kés... De amilyen gyorsan jött olyan gyorsan nyomom vissza a tudatom sötétjébe. - Jól figyelj, mert csak egyszer mondom el. - nagyon halkan szinte alig hallhatóan beszélek, ám végtelen türelemmel. Vészjósló türelemmel. Tekintetemben tisztán látszik, hogy szarok magasról arról kicsoda, vagy honnan jött, azt is hogy egy csettintésébe kerül hogy elvágják a torkom, de nem fogok elpatkolni anélkül hogy legalább a csinos kis pofikáját ne cakkozzam ki. Az ügyvédi irodában zajló dolgok tabunak számítanak, még nekem is. Bár gyűlölöm Camille-t mert nem harcol, de senkinek sem kívánnám ezt a sorsot. Az, meg hogy ez a sznob degradálja....- Ne beszélj olyanról amiről fogalmad sincs... Ahoz hogy én kinek teszem szét a lábam, az ég világon semmi közöd! Látom pénzed van, de az ugyebár jómodort nem tud vásárolni! Ezzel szemben jobb informátorokat... Lehet akkor nem gázolnál bele nyakig a szarba, amiről fogalmad sincs... Szinte érzéketlenül ülök a székben. Magyarázatát merev bólintással fogadom. Fizikai fájdalom visszafognom magam és nem késsel ugranom a torkának. Átlépett egy olyan határt, amit senki ember fiának vagy bármilyen teremtményének nem engednék. Amikor végre elmagyarázza mit akar tőlem hideg, keserúű mosolyra húzódnak az ajkaim. - Értem, magyarán kémkedjek. - mondom színtelen, távolságtartó hangon. Pár pillanatig a színes alkoholos üvegeken pihentetem a tekintetem, majd újra visszanézek rá. - Tudod, bármit megtennék, ha annak a mocsoknak kára származik belőle... de nem különösebben érzek késztetést segíteni neked ezek után... Nem szívlelem amikor sarokba szorítanak, sértegetnek és vájkálnak az életemben!
Elküldésének ideje -- Szer. Május 06, 2020 5:17 pm
Lilith && Lenore
A kíváncsiság hajt, hogy mégis mi lakozik ebben a lányban. Az embereim eléggé vegyes információk birtokába jutottak, mintha két különálló személyiség lakozna benne. Azt szokták mondani, hogy a sértegetéssel lehet a legjobban kiismerni az embert. A megjegyzésekre tett reakciók mindig sokat elárulnak, éppen ezért szoktam hűvös maradni az ilyen helyzetekben. A ruhájára tett apró megjegyzésem betalált, ahogy meglepetten felnevet, majd újra végig mér. Ó, igen, ez tipikusan az a nézés, amikor egy éles riposzton gondolkodik az ember lánya. A szeme csillogása valami vadságot sejtet, ha egy egyszerű nő lennék talán meg is ijedtem volna, így csak kissé felvonom a szemöldököm, amolyan 'biztos vagy benne' stílusban. Ha megtámad, ő húzza a rövidebbet, de ezt úgy látom még nem fogta fel igazán. Még nem tudtam eldönteni, hogy az alkoholtól vált ilyenné vagy ez mindig is benne volt. Áucs! Mondhatnám, hogy ez fájt, de akkor hazudnék. - Köszönöm, majd átadom a bókot a tervezőnek. Bár nem hiszem, hogy egy titkárnőnek lenne elég pénze Gianni Versace legújabb darabjára. Vagy tévedek Camille? - kissé oldalra döntöm a fejem, tekintetem mélyen a szemeibe fúrom válaszok után kutatva. Nem felvágásból említettem a nagy hírű tervező darabját, inkább csak utalás volt a részemről arra vonatkozóan, hogy nem egy súlycsoportban játszunk. Nevetése kezd kihozni a sodromból, olyan akár egy hiéna. Tényleg van értelme ennek az alkunak? Ez a lány minden csak nem normális és kezelhető. Bár ha jobban belegondolok sosem szerettem a könnyű eseteket. Apró mosoly játszik az ajkam szélén szavai hallatán, az iróniától csöpögő szavai nem állnak messze a valóságtól, bár erről nem kell tudnia. - Az is munkaköri leírásnak minősül, hogy szétteszed a lábad a főnöködnek? - vágok vissza, de mentségemről szól, hogy az érdeklődés beszél belőlem. Igen madárkám, mindent tudok rólad, még azt is, melyet hatalmas titok övez. A főnököd egy féreg, ezt mindannyian tudjuk, de a nagykutyáknak szükségük van rá, hogy elsimítsa a piszkos kis ügyeiket. Hát nem szép az élet? Kezdünk kilyukadni a tárgyalás legfontosabb részéhez, amikor ajánlatot teszek neki. Éppen azt a fickót, aki elég nagy féreg, mégis tetemes összeggel tartozik nekem. Így kellemest a hasznossal alapon mindenképpen megszabadulok tőle, hát ha még sikerül ezzel megfognom a vörös démont. Most én nevetek fel úgy, ahogy az előbb ő, hogy aztán megrázzam a fejem. - Félre értesz, az előbbit bóknak szántam. Nem minden nő lenne képes kioltani egy életet olyan hidegvérrel és művészein, ahogy te teszed. De ha nem, hát nem - egykedvűen vállat vonok, hogy aztán a féreg közelében lévő emberemnek biccentsek egyet jelezve, hogy teheti a dolgát. A behemót az áldozat mögé sétál, majd egy egyszerű, mégis gyors mozdulattal felhasítja a nyakát. A két lány sikítani próbál, de a gina kellőképpen megtette a hatását, így nem pánikolnak nagyon. Míg az élettelen test kissé előre bukik, mintha emberünk sokat ivott volna. A felvezetés nem jött be neki, akkor hát térjünk a tárgyra, persze ezt mind fűszerezzük meg egy kis csavarral, ha nem tetszik neki az alku. - Információkat. Minden érdekel a főnököd ügyfeleiről. Nevek, kapcsolatok, bankszámla kivonatok, piszkos kis ügyek, eltusolt tárgyalások, ingatlanok és ingóságok - sorolom azokat a dolgokat, melyekre még szükségem lehet. Bővíteni akarom az üzletet és ahhoz az ilyen piti kis bűnözőkre van szükségem, akik kisebb-nagyobb tételekben játszanak, azokra akiket meg lehet fogni valamivel.
A pofám leszakadna, ha nem lennék egészen jó hangulatomban. A ruhámra tett megjegyzését egy meglepett nevetéssel fogadom, majd újra végigmérem a nőt. Lassan, a ruhájának minden illetlen feszülését figyelembe véve. Mit mondjak, ő sem hagyott semmit a fantáziára. Amikor újra a szemébe nézek hagyom hogy a tomboló őrült aki a felszín alatt ugrásra készen lapul megcsillanjon a szememben. Nem feltétlenül hogy ráijesszek, elég ha felfogja hogy éppen elég beszámíthatatlan és agresszív vagyok hogy bármelyik pillanatban a torkának ugorjak. Remélem felfogja, hogy nincs mit vesztenem, csak Camille szar életét és a rabságomat amire ítél. - Ha apáckkal akarsz cseverészni, menj templomba! Dugdossa a testét akinek van miért! - mondom hanyagul megvonva a vállamat, majd gonosz mosolyt villantok rá - Viszont a te ruhád! El kell mondanod hol vetted... Tökéletes lenne a jövő heti papok és prostik bulira! Túl feszítem a húrt? Talán... De ha okot ad rá, miért ne lehetnék én is bunkó? Nem én kezdtem, de nekem nem kell kétszer mondani hogy szálljak fel erre a vonatra, ám ahoz sem hogy keresztbe lenyelessem vele a poharat és kicakozzam azt a kecses kis nyakicáját. Több műsor Rowannek, még több szórakozás nekem! Szavaira összevonom a szemöldököm, de nem sokáig tudom magamon tartani a komolyságot és újabb nevetés tör fel a torkomból. Egek micsoda dumája van ennek a spinének! Bár ha sokáig hűti még a gyomrát megunom ezt a kis csevejt. - Munkaköri leírás, hogy úgy beszélj mint egy rossz Keresztapa imitátor? Határozottan túl feszítem a húrt, de mentségemre szóljon nem szeretem a köntörfalazást. Camille szeret mindent szép díszcsomagolásban megkapni, mert nem bírja el a kis nádszál lelke, de számomra bosszantó ahogyan futja a köröket a forró kása körül. Kezdem úgy érezni magam mint egy elcseszett Teleshop reklámban. "És ez még nem minden Hoyt! Ha most vásárol..." De inkább nem szólok, csendben kortyolom az italomat és figyelek. Bár fáraszt a körülményessége, valami azt súgja hogy még jó is kisülhet ebből az elcseszett találkozásból. Talán hasznomra válhat tényleg amit akar tőlem. Csak. Nyögje. Már. Ki. Nem egészen értem a színpadi előadást és a cirkuszt, de tény hogy én nem emelhetnék szót ez ellen. Amikor az egyik legnagyobb féregre mutat, aki két lány bedrogozásán ügyködik csak felvonom a szemöldüküm. Ha nem lenne Rowanm talán kapnék az alkalmon, de így csak visszapillantok rá és a poharam peremén játszadoznak az ujjaim. A sértése mellett már nem tudok egykönnyen elsétálni. - Nem tudom, miért gondolod azt, ha folyamatosan sértegetsz a magaslóról, akkor majd segítek neked... Patkányokat tudok szerezni magamnak, nem szorulok rá... Kezdem elveszíteni a türelmemet, amivel sosem voltam bőségesen ellátva. Bármilyen maffiakirálynő is az előttem ülő nő, nem méltányolom ha játszadoznak velem és a sértegetést még annál kevésbé viselem el. Én nem vagyok senkinek a lábtörlője, főleg amikor én vagyok a gyeplőnél. Amikor végre megemlyti hogy akar valamit komoran felnevetek. - Csak kibújt a szög a zsákból Ms Corleone! Most már aztán igazán kibökhetnéd mit akarsz tőlem, nem kell a körítés!
484 ; Lilith kicsit labilis, de azért remélem tetszik! C
Ember
Chatkép : Szerepkör : alvilági vezető play by : Katheryn Winnick Hozzászólásaim száma : 131 Pontjaim : 83 Pártállás :
Minden a lehető legjobban alakul és a terveim szerint működik. Az embereim már készenlétben vannak, hogy két lehetőség közül az egyiket válasszák. Vagy a vámpírt verik szét, aminek a mellettem ülő hölgy nem biztos, hogy annyira örülne vagy a szerencsétlen flótást mentik ki a vérszívó karmai közül, mielőtt kiér a vörös démon. Csak remélni tudom, hogy van bennük annyi jó érzés - oké, talán nincs, de ismernek eléggé ahhoz, hogy tudják mit akarok -, hogy az utóbbit választják. Hangom hallatán grimaszba fordul a csinos kis pofija, amit nem vagyok rest egy fél mosollyal hálálni. Szívecském, jóval előbb kell felkelned ahhoz, hogy egy ilyen apró fintorral bármit is elérj nálam. Gyermeki lélek lakozik benne, azt hiszi már is övé a világ, csak mert megtapasztalta a gyilkolás szépségét. Aprót bólintok a köszönése hallatán, majd én is végig mérem, ahogy nem rég tette ő. - Tetszik a ruhád, csak kár, hogy kurvás - a szavakat nyugodtan ejtem ki, kíváncsi vagyok, hogy milyen könnyen húzza fel magát. Szeretek így kísérletezni a leendő üzlettársakkal, ha olyan simlisek, mint amilyennek őt be harangozták. Ajkamhoz emelem a poharat, hogy újabb apró kortyot igyak az italomból, nem fogom leinni magam a sárga földig. Résen kell lennem, ha esetleg megtámadna, bár a klub több pontján is vannak embereim. Fő a biztonság. Kezdi felvenni a ritmust és megérteni mégis miről szól az a játék, amibe ilyen hirtelen bele csöppent. Már-már bájos mosolya többet sejtet, mint azt láttatni véli. Ismerem ezt az arcot, jómagam is sűrűn használtam fiatalabb koromban, amikor Josephra néztem. - Ugyan drágám, nem gondolom. Tudom - azzal a mindent tudó pillantással meredek rá, majd egyszerűen megvonom a vállam - Fontosabb dolgaid lesznek egy kis vérengzésnél, de a jutalmad se marad el - teszem hozzá sokat sejtetően. Több lehetőség is megfogalmazódott bennem a jutalmát illetően, attól függően, hogy mire vágyik igazán. De nem is a fizetsége a lényeg, hanem az, amit ő tud adni nekem. Eddig bírtam, most már fel kell nevetnem a kis előadásán, amiből hiányzik az a hatalom, amivel én rendelkezem. Úgy néz ki, mint egy olcsó primadonna, aki azt hiszi, hogy Brodway magasságokig nyúlik a tehetsége, pedig nem több egy vándortársulat cirkuszi akrobatájánál. - Megvan benned az, amivel többet tudsz elérni, mint amid most van. Több szép ruhád, ékszered lehet, arról nem is beszélve, hogy fejlesztheted magad a segítségemmel. Szükséged van rám, ahogy nekem is rád, ilyen egyszerű a képlet - kissé a tömegre éved a tekintetem, hogy a lehető legmocskosabb férfit szúrjam ki. Pár másodperccel később megtaláltam a megfelelőt, aki éppen két bedrogozott nőt próbál húzni, miközben már erős marokkal szorítja őket. - Az ott! A tiéd lehet ma estére és a hullájával se kell törődnöd. Az embereim mindent elintéznek, csak fogd a kis késed és tedd azt, amit szeretnéd a mocskos, fekete lelked mélyén - a férfira mutatok, míg meg nem találja tekintetével, majd az italomért nyúlok - Nem ítélkezek, ha mások lettek volna a körülmények talán én is ilyenné válok - megint végig nézek rajta és rá kell jönnöm, hogy szánom szegényt. A tettei és céljai mögött egy olyan mély trauma gyökerezhet, aminek az utolsó cseppjét is próbálja kitörölni. - Cserébe kérnék egy kis apróságot - újra rá meredek, miközben egy utolsót kortyolok a martiniből, hogy aztán az asztalra tehessem végleg.
Elküldésének ideje -- Hétf. Ápr. 20, 2020 10:45 pm
Lenore & Lilith
A zene a torkomban lüktet, és a szívem elégedett táncot jár. Élek. Nincs ennél gyönyörűbb szó a világon. Pezseg a vérem és az este folytatása csak méginkább fokozni fogja ezt az érzést... A lüktető ütőér az ujjaim alatt, a kés hűs acélja a kezem alatt... Mély levegőt véve hunyom le a szemem és próbálom csitítani magam, hogy a székemen maradjak. Éppen elég ideig voltam türelmes, hogy végleg kifogyjak a készletből. Rowan tökéletesen játsza a játékot, pontosan tudja mivel korbácsolja fel teljesen a testem minden porcikáját és azzal hogy várnom kell kínoz meg a legjobban. Egy vérbeli rohadék... Pontosan akire szükségem van! Már csak akkor veszem észre a nőt, amikor mellettem kiabál a pultosnak. Fintorogva nyitom ki a szemem és mérem végig. Mégis mikor került ide és miért akar meghívni egy italra. Kíváncsian vonom fel a szemöldökömet és a pultos minden apró rezdülését figyelem ahogy elkészíti az italt és azt ahogy leteszi elém az italt. Nem vagyok olyan mimóza lelkű és beszari mint Camille, de tisztában vagyok vele hogy a testünk nem sérthetetlen. Nem gondolkodom túl sokat a dolgon, de nem vagyok ostoba és egészséges gyanakvás még nem ártott meg senkinek. A szép nők különben is veszélyesek, gondolom bujkáló mosollyal, itt vagyok például én. - Köszönöm - kiabálom túl a tömeget. Lehet hogy egy dühöngő őrült vagyok, de modorom azért még van. A poharat lassan az ujjaim között forgatva várom hogy kimutassa a foga fehérjét. Az italmeghívások, ilyen helyeken mindig és minden esetben valamilyen hátsószándékkal történnek, főleg nem egy ilyen nőtől. Minden porcikájából sugárzik a hatalom és a magabiztosság. Két dolog, amit tudtam értékelni, ha már a következő szavai nem is... - Csakugyan? - vonom fel a szemöldökömet gúnyos mosollyal és megújult érdeklődéssel újra végigmérem a nőt - És ha szabad megkérdeznem, mégis miből gondolod, hogy két óra múlva nem megyek sehova? Arcomra bájos mosoly kúszik, de egy arctalan perverz pasas helyett ennek a nőnek a torkát vágom át gondolatban. Ne higyje senki, hogy nem teszem meg, ha közém és a ma esti programom közé mer állni. Ennél kevesebbért is ontottam már vért az utóbbi hetekben. Hanyag eleganciával nyúlok a poharamért. - Nyűgözz le! - mondom a poharam pereme felett, majd kortyolok egyet. Lehet hogy még ma végzek vele, de legalább tudja hogyan keltse fel valaki érdeklődését. Ha nem tetszik amit mond, még mindig elkaphatom egy óvatlan pillanatban.
Ember
Egy ideje már figyeltetlek az embereimmel, akik némán és feltűnés nélkül végezték a dolgukat. Szükségem van rád, azokra az információkra, amit képes vagy birtokolni. De arra senki se számított, hogy valami nagyon nincs rendben veled. Először csak azt gondoltam biztos kiakarod ereszteni a gőzt meló után, azért bulizol ennyit. Talán ez lett volna az igazság, ha nincs az a vámpír és a kémeim beszámolói. Vajon mi lehet odabenn a koponyád mélyén, ami ilyen tettekre sarkall? Szociopata lennél? Vagy valami egészen más van a háttérben? Ezt senki se tudta kideríteni, így nekem kellett a kezembe venni a dolgokat, hogy végre dűlőre jussunk. Semmirekellő banda az egész! Miért nem képesek kideríteni egy ilyen apró, semmit mondó dolgot? Fontos lenne a terveim miatt, hiszen hatalmas terveim vannak veled drágaságom. Éppen ezért vagyok már a bárban vagy egy órája arra várva, hogy megjelenj és letedd a formás kis segged a bárpult egyik székére. Az öltözékem semmiben sem tér el az itt szórakozókétól. Éppen annyit mutat, amennyit kell, hogy a bájos idomaim eléggé megnézhessék. Ha Sol itt lenne biztos morogna egy sort, majd egy sötét sarokba invitálna, na jó ez nem épp rá vall, ő nem ilyen nyers, bezzeg a farkas... Oké, Nore kérlek a lényegre fókuszálj! Hol is van a kis madárka? Ó, a vámpírja is megjelent, majd olyan sebesen távozott. Ha a jelentések nem tévesek - már pedig sosem azok -, akkor az úriember éppen most szerzi be a játékukhoz való áldozatot. Milyen aranyos! Éppen, ahogy gondoltam, ő is a csendesebb részét szereti a bárnak. Apró mosollyal az arcomon húzom le a maradék italom, miközben a szeme sarkából őt figyelem. - Egy martinit, nem keverve, rázva és a hölgynek még egyet abból, amit iszik - emelem meg a hangom, hogy át kiabáljam a fülsiketítő zenét. Míg a vörös démon kifújja magát az italunk is megérkezik. Miután magunkra hagy minket a csapos a lányhoz fordulok könnyedén. - Két óra múlva a hátsó kijáratnál senki se fog várni. Sajnálom, de a mai játékod elmarad, ellenben egy fontos megbeszélésed lesz pár percen belül - könnyedén ejtem ki a szavakat, mintha azok olyan természetesek lennének. Számomra azok, míg ő valószínű ki fog akadni egy kicsit, de ha túl tette magát a gyermeki hisztin, újra beszélni kezdek. - Van számodra egy igen kedvező ajánlatom - kortyolok egyet a tökéletes italomból. Kíváncsivá tett, mégis mi rejtőzik a csinos pofi mögött, ahogy az is érdekel, hogy kapható-e az üzletre, amivel mindketten jól járnák.
Elküldésének ideje -- Pént. Ápr. 17, 2020 11:46 am
+16
Lenore & Lilith
A szívem a zene ritmusával lüktet, a villodzó fények táncot járnak becsukott szemhéjamon és nem létezik semmi más csak a most és a tánc. Minden csípőtekeréssel és forgással egyre szabadabbnak érzem magam és nem akarom hogy vége legyen. A leküldött vodka shotok kellemesen melegítenek és zsongítják a fejem és szinte teljesen elfelejtem a másik bőgőmasinát a fejemben. Neki nincs itt helye... Pontosabban itt lenne, de túl gyáva akár túl hangosan levegőt venni és ezt ki nem állhatom. Nem tűröm el tovább a póráz szorítását a nyakamon amiket évekig el kellett viselnem miatta. Soha. Többé. A zene pulzál, a tánctér tömve vonagló testekkel, felejteni vágyó lelkekkel és én ragyogok. Érzem a tekinteteket magamon... A vágyat, az irigységet és kiélvezem minden percét.Ez a test nem apácának született, vagy valaki mocskos játékszerének... Dübörög a ritmus, száguld az adrenalin az ereimben amikor egy ismerős tenyér ér a derekamhoz. Lassan nyitom ki a szemeim és nézek a vámpírra, a táncot egy percre sem hagyom abba. Sejtelmes mosoly játszik az ajkaimon miközben már összeolvadunk a táncban. A vágy szinte hallhatóan szikrázik, és nem tudom megkülönböztetni melyikünké az erősebb de nem is számít. Nyers vágy, a romantika a kislányok dajkameséje... A gyengéké... A szex és a vér ígérete terjeng a levegőben és minden zsigeremmel érzem hogy élek. - Két óra múlva a hátsó bejáratnál. Ne késs! - morogja a fülembe, én pedig az ajkamba harapva bólintok, és eltűnik mintha ott se lenne. Elégedetten nevetek fel és adom át magam újra a táncnak. Felvillanyoz az újabb áldozat lehetősége... A döntésé élet és halál felett... A döntés a testem felett... Egy döntésé ami csak és kizárólag az enyém és semmi köze sincs hozzá egy gyenge bábnak...
... A szám végén úgy vonulok le a tánctérről, mintha az egész hely az enyém lenne. Nincs abban semmi rossz, ha valaki magabiztos és tudja mit akar, szóval az összes irigy liba, akinek a tekintetét érzem a hátmaba fúródni, tehet egy szívességet és bekaphatja! A bárpultnál egy csendesebb zugot választva felülök egy bárszékre és gin tonikot rendelek. Még mindig kicsit felszínesen veszem a levegőt a tánctól és az ajánlattól. A fekete ruha amit ma estére választottam valamivel hosszabb, de pont annyira simul a testemre, hogy nincs kérdés arra hogy bűnre termett. Nos... minden értelemben. A lábaimat keresztezve hajamat a vállam mögé dobva nézem a tömeget és várom az időt, hogy végre elindulhassak a hátsóbejárathoz. A várakozás teszi édessé az egészet, mégis elviselhetetlennek érzem. De a türelem rózsát terem... pontosabban hullát...