Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

They say you like a good time

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Jún. 01, 2020 1:22 pm

My skin is made of glass
But apparently it's stained

Érezte, hogy fáradt. Szemei is lecsukódtak, néha néha, pár percre, majd úgy pattantak ki, mintha csak harangot kongattak volna a feje mellett. Érezte, hogy fáradt, de nem eléggé. Valami ismeretlen forrású energia forrongott benne, napok óta, kényszerítve őt, hogy ébren legyen.  Hiába pörgette végig az összes létező nőnemű egyedet Tinderen, hiába porolta le az összes üveget a bárban két estével ezelőtt, hiába futott több tiíz mérföldet – nem érezte azt a fizikai fáradtságot, ami behúzta volna az álmok csodás világába, elfeljtve minden bajt, minden kételyt, mindent aggályt. Sóhajtva nyomta alkarját a szemeira, hátna a nyomás, ami kényszeríti őket, hogy csukva maradjanak majd segít neki  elaludni és végre nem csak kilencvennégy percet alszik ezen az éjszakán.

Kettő perecig tartott ez a pozíció. Emlékeibe fúródott áláomfoszlányok melyekben nem tudta kinyitni a szemét, így hatalmas sóhajjal maga mellé dobta a karját, és a feketeségbe meredt. A távolból egy autó szirénája végta ketté a csendet, majd hasának kellemetlen morgása követte, még egy hatalmas sóhaj, elkönyvelve magában, hogy ma se fog aludni, kikelt a fehér pamut ágyneműből – még abból is tisztát húzott, háta az segít – és felkapva egy hosszabb pólót halkan csukta be maga után a szobája ajtaját.
A négy kutya egyenletes szuszogása valamennyire megnyugtatta, örült, hogy a saját nyugtalanséga nem ragadt át négylábű csodáira. A konyhába csak az utcai lámpa fénye szűrődött be, nem is gyújtott villanyt, ez pont elég volt neki, hogy kivegye a hűtőből a mandulatejet és a kakaóport a polcról. Bal oldalra pillantott, a fehér szobaajtóra. Elképzelte a párnán szétterülő szőke fürtöket, a halk szuszogást. Vajon Ő is szorítja a párna sarkát, ha rosszat álmodik? Vagy csak ide-oda forgolódik mint a filmekben a főhősök? A pultra telepedett, törökülésben, kakaóját kezében szorongatva.

Nem értette saját magát. Nem értette, miért ilyen fontos, hogy ez a törékeny szőkeség biztonságban legyen, mikor előtte már megannyi másik törékeny zőkeséget adott át a nem annyira törékeny szőkeségnek egy-két jó éjszakáért – vagy épp nappalért – cserébe. Fura érzés kerítette hatalmába, minden egyes alkalommal amikor meglátta, védein akarta, és talán magának akarta. Hiszen olyan, mint egy baba, gondolta minden alkalommal. A kakaós kanál hangosabban végzi a mosogatóüban, mint szerette volna, de az ajtó, a fehér ajtó nyílása elnyomja a hangot, így van ideje csak kicsit bentebb húzódni a falhoz, hangtalanul kortyolva a barna csodaszerbe – legalábbis reméli csodaszer.

A hűtő fénye újra betölti a teret, kitakarva őt, árnyékba helyezve az ajtó mögé. Sunyi és gyengéd mosoly keveréke költözik arcára, ahogy figyeli a kék szemeket, amik a teli hűtőt pásztázzák. Mániája feltölteni mindenféle jóval, vegán csodákkal, mert az éjszakai evés mostanában hatalmas szerepet kapott az életében – és mint tudjuk, éjjel nincs bolt. Halkan köszörüli meg a torkát, ahogy lerakja a bögrét, és leugrova a pultról a vékony test mögé áll.

- Én ezt ajánlom. Persze csak ha édeset kívánsz. – A selymes szőke hullámok selymessége libabőrt vonz karjára, ahogy elnyúl füle mellett, hogy kivegye a hideg csokiszeletet, és a fiatalabb elé tartja, hogy elvehesse tőle. Újra hátrébb lép, visszatér a pultra, kezei újra a bögrére kulcsolódnak. – Nem tudsz aludni? – Teszi fel a nyilvánvaló kérdést, de talán még ez is jobb, mint ha csak fel-le jár a szeme az előtte állón. Így legalább nem ijeszti el. Reméli.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szomb. Május 30, 2020 6:11 pm
birdie & cia
### // oh my oh // sok sok szeretettel  Cute

Szemeimet erőltetve tartom csukva, próbálok elaludni, de csak nem akar jönni az álommanó. Pedig jó lenne, hiszen már régóta itt vagyok, mondhatni megszoktam már ezt a környezetet, de valami mégsem az igazi. Nem tudok megnyugodni, csak azok a borzalmas emlékek járnak az eszembe... Pedig rohadtul nem kellene azokon agyalnom, meg kellene már nyugodnom, de mégsem érzem magam már biztonságban. Na nem mintha lenne kihez hazamenekülnöm úgy bárhonnan is, itt mégsem vagyok otthon és ez azért érződik is.
Megpróbálom a másik oldalamra dobni magamat, hátha az az oldal majd jobb lesz hozzám és végre sikerül elaludnom. Vagy legalábbis sikerülhetne, mert ahogy fordulok, úgy kicsúszik a testem alól az ágy és leesek. Na szép Cia, te kis hasznavehetetlen. Bevertem a könyökömet, de annyira nem fáj, tompította az ütést, így legalább semmi más testrészem nem fáj. Haladás. Az elején még teljesen arccal előre érkeztem.
Nem sietek felácsorogni onnan, jó hűvös a padló, hiába alszom igen rövid nadrágban és egy ujjatlan felsőben, még így is melegem van, mintha égne belülről a testem, és még egy hideg zuhannyal sem tudom lenyugtatni magamat. Igaz ez csak részben az oka, amíg le nem estem fel sem tűnt, hogy amúgy éhes vagyok, de amint pöppet mozgásba lendültem már morog a gyomrom. A vacsora valahogy elmaradt ma, lehet be kellene pótolnom.
Ez a gondolat vezet ahhoz, hogy felvegyek egy színes zoknit és meginduljak ki a konyhába. Lábujjhegyen mászok kifelé, nehogy Birdiet felébresszem azzal, hogy itt hangoskodom. Így is nagyon sokat köszönhetek neki, az a minimum, hogy legalább aludni hagyom így éjnek évadján. Túl kedves velem, fogalmam sincs miért, annyira szokatlan ez számomra. Valahogy viszonoznom kellene ebben biztos vagyok, de nem tudom, hogy lehetne.
Amint kiérek a konyhába, már nyitom is a hűtőajtót, szinte a bőség zavara csap meg azonnal. Annyi sok finomság van, fogalmam sincs mit ehetnék. Vagy mindent vagy semmit, de az sem megoldás sajnos. Lehet valami jó kis szendvicset kellene összedobnom. Olyan Scooby Doo-s sok husis hatalmas emeletes szendvicset. De lehet csak egy rántottát ennék, azt is ilyen nagy szendviccsel. Csak tudnám, hogy a viharba tudok ennyit enni.

@
Vissza az elejére Go down

They say you like a good time
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Esmond & Franco - good food is good mood
»  ↳ Jessyca x Iason ~ Whatever you are, be a good one.
» It's good to see you again, Mother :: Victoria & Juliet
» Nate & Barb | you want to taste a good pie, don't you?
» In Time......?

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: