Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Blaze&Landon

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Jún. 23, 2020 3:18 pm

Blaze&Landon
"Let's get drunk."

Az ajtó kinyitódik, mögötte egy kicsit sem összeszedett Blaze áll, akit úgy néz ki valamiben nagyon megzavartam.  Persze pontosan tudom miben, egy telefonos játékban. De ezt már Blazetől megszoktuk
-Nem tudtam, hogy Vladimir Putinnal szoktál szabad délutánjaidon telefonálgatni. – Poénkodok egy keveset  a fiú nevén, mikor megkérdezi mi újság. – Ha tudtam volna nem is zavarok. –mondom tettetett komolysággal, de Blaze nyilvánvalóan tisztában van vele, hogy csak az agyát húzom.
-Én lennék a kevésbé dögös srác? A hátam mögött így szoktál bemutatni, meg kell hagyni kicsit sértő – mondom még mindig tetetett őszinteséggel. Éljen a színi tanoda. Direkt nem akarok belebonyolódni a szláv hang által emlegetett Sadie-s témába. Mióta a „dögös vörössel” találkozgatunk, azóta próbálom mindig kerülni Blazel ezt a témát, mert kicsit kínos lenne a szitu. Vagyis csak nekem, neki sosem kínos semmi, ő Blaze. A kezében tartott sörre meredek.
- Csórhatok egyet? –teszem fel a költői kérdést, de már le is dobom az ágyra a két Romulan sört és nyúlok be az ágy alá magamnak is egyért, de mikor a kezembe veszem a szobahőmérsékletű, vagy lehet annál kicsit melegebb üveget inkább azzal a lendülettel vissza is teszem. Isten meg a mentsen, hogy én pisimeleg sört vedeljek. Inkább lépjünk le valahova inni valami jó csapoltat.
Csalódottan roskadok bele Blaze íróasztalánál lévő gurulós székébe.
-Most ezen oly szívesen meglepődnék, de nem tudok – hagyják el a szavak a számat miután a legjobb barátom, 3 méter távolságról kiszúrta a kezemben tartott ital mi voltját. Esküszöm ehhez született tehetség kell, hogy az összes comic conon felelhető alkoholt pillanatok alatt betudja azonosítani. Nekem ha nem úgy kapom, hogy a nevét közlik velem, akkor még most is ezeket a tünde betűket gugliznám, hogy megtudjam iható-e.
-Van valami terved ma estére? – Kérdezem, miközben a hátsó zsebemből kikeresem a dohányom és a tekeréshez a kellékeket. Még mielőtt rám szólna gyors leszögezem. – Nem akarom bent elszívni nyugi. – Ő  kicsit hárplisabb erre, mint a ház többi lakója. – Kérsz egyet? – benyálazom a papírt és erősen meghúzom. Tökéletes lett. Ha Blaze igényt tart rá akkor felé nyújtom és tekerek egyet magamnak is, de ha nem akkor pedig a fülem mögé teszem.
-Szóval..- kezdek neki és közben a gurulós székkel szórakozom– ittál már ilyen kék cuccot? – mutatok az üvegekre. Fogalmam sincs a Romulanok, ha ők egyáltalán egy nép, hogy isszák. Sörnek néz ki, de tesóm állítása szerint tömény vodka. Kell hozzá feleses pohár, vagy mehet üvegből?  
- Mi lenne ha benyakalnánk ezt a két üveget és utána pedig húznánk és keresnénk egy helyet, ahol adna valami normális minőségi csapolt sört?

~ I hope u like it bro ~ 438 ~  ~
Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Május 25, 2020 11:39 pm

Landon&&Blaze

Let's get drunk!

- Nem hiszem el, hogy megint ezt a kibaszott sárkányt adta be ez a hülye játék! – kiabálom a telefonom képernyőjének, mivel miközben a Zombie Tsunami nevű játékon játszom, addig telefonos kapcsolatban vagyok Vladdal, a körülbelül tizenhat éves lengyel sráccal, akivel lolon ismerkedtünk meg és most kitaláltuk, hogy letöltjük azt a játékot, amivel én gimiben, míg ő általános iskolában elég sokat játszott. Már nem is emlékeztem, hogy mennyire hülyeség az egész és ettől függetlenül rengeteg időt el lehet vele cseszni. A telefonom aksija már eléggé lemerülőben van, hiszen az elmúlt két órában megállás nélkül ezt toltuk. Eléggé meglepett, hogy az App Store-ból letöltve még mindig ugyanazok a rekordok voltak beállítva a játékon, mint amiket évekkel ezelőtt felállítottam és nem nulláról kezdhettem el. Olyan, mintha az egész egy nagy változtatáson esett volna át, ám mégis minden ugyanaz. Még azok a cuki sapkák is megvannak a zombiknak, amiket anno vettem.
- Baszki meghaltam – szólalok meg teljes letargiába burkolózva, amikor mind a tizenkét zombim sárkány alakjában két szakadék közé esik. Azt hiszem nem figyeltem eléggé.
- Béna vagy, én még tuti nem fogok kinyúlni, de lassan be kell fejezni, mert anyám megöl, ha nem fejezem be a házit holnapra – mondja Vlad erős szláv akcentussal, amin az elején nagyon sokat tudtam volna nevetni, de mára már annyira hozzászoktam, hogy lassan fel sem tűnik nekem.
- Persze, megvárom veled – közben az előttem lévő laptopon megnyitott discordon figyelem, hogy hogyan áll, mert ő velem ellentétben megosztotta a képernyőjét. Én úgy voltam vele, hogy egy ilyen játéknál teljesen felesleges, de Vlad ragaszkodott hozzá.
Az ágyam alól közben kiveszek egy doboz sört, hiszen Hudson enyves kezeinek hála kénytelen vagyok ott tartani őket, mert ha beteszem a hűtőbe akár pár percre is, akkor biztosan lenyúlja őket. Inkább megiszom hugymelegen, minthogy egyáltalán ne tudjam elfogyasztani.
Megbontom a dobozt, amikor kopogást hallok, s gyorsan kortyolok egyet az italból, mielőtt még kinyitnám az ajtót. A sört gyorsan az ágyam alá teszem állítva, hogy nehogy kiboruljon, mert ha Hud az, akkor lehet, hogy kitépi a kezemből és elégedetten elsétál vele.
- Szia, gyere csak be – tárom szélesre az ajtót, amikor meglátom, hogy csak Landon az és visszapattanok az ágyra. A telót a kezembe kapom és közben kilépek a laptopomon discordról. – Vlad, most mennem kell, mert itt van a lakótársam. Majd beszélünk később – mondom a lengyel srácnak.
- A dögös vörös?
- Nem, a kevésbé dögös srác – válaszolok szemforgatva, habár ezt nem láthatja, majd kinyomom a hívást. – Mi járatban? – kérdezem az ágyon végigterülve. – Csukd be az ajtót gyorsan! – a válla fölött még kipillantok attól tartva, hogy Hudson feltűnik a háttérben, s ha sikeresen bezárta azt, akkor előkapom a már megbontott sört az ágy alól.
- Nem láttad, hogy ott van. Neked sem kellene erről tudnod! – parancsolok rá szigorúan. Landon nem az a fajta, aki lenyúlja a cuccaimat, de azért néha ő is képes csicskáztatni, mint a vérfarkas lakótársunk is szokott. Szerencsére ilyen nagyon ritkán fordul elő és ő kárpótol annyival, hogy nem köcsög velem. – Az ott Romulan sör? – pillantok rá kikerekedett szemekkel a kezében lévő üvegre és legszívesebben elvenném tőle, hogy rögtön megkóstoljam. Tudom, hogy csak sima vodka ételszínezékkel, de olyan régen voltam Comic conon, hogy idejét sem tudom mikor ittam már ilyet utoljára.

☾ ☾
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Május 15, 2020 7:41 am

Blaze&Landon
"Let's get drunk."
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én evés után olyan vagyok, mint egy jóllakott kis napközis. A kis életem minden gondja kisimul és boldogan vágok neki annak a 3-4 órának, amit ez az érzés végig kísér. De sajnos hamar visszatér az életembe a vér utáni sóvárgás. Az a kaparó, maró érzés a torkomba, ami még többet és többet akar. Az idők alatt megtanultam jól kezelni ezt és mára olyan szintre fejlődtem, hogy kibírok vagy két napot vér nélkül. Well Done Landol. Jár magamnak egy kis  buksi simi.
Kora délután visszaérve a Villába tele voltam élettel és jó kedvel, amit egy zacskó AB+-ból nyertem. Valami fejbemászó ritmust fütyülgetve lépek be a szobába, ledobom a táskát a székemre, majd bele elterülök az ágyamon. Az éjjeliszekrényemen ott van Ingmar Bergman 1-2 megkezdett filmnovellája, de az olvasáshoz most annyira nem fáj a fogam. A kabátom zsebében pedig van egy zacskó dohány. Tekerhetnék magamnak egy cigit, az mindig jó unaloműző. De ez most más, a vér túl sok energiát adott, amit most nincs kedvem punnyadásba belefektetni.
Csinálni kéne valamit, csak ez jár az eszembe. Azt hiszem, még van egy kis dugi piám, amit eszem ágában sem volt soha bedobni a közösbe. A bátyámtól, Eliottól kaptam, még hajdanán gimnazista koromban. Él-hal a képregényekért a gyerek, olyan szinten, hogy minden évben képes negyvenhat órát autózni egy-egy comic con találkozóért. Hozott nekem az egyikről haza két fél literes üveg Romulan sört, amit valahol messzi földön a tündék és a koboldok világában fogyasztják, vagy valami ilyesmi. Sok nem maradt meg a történetből, pedig egy egész délután csak az ő háborúikról mesélt nekem, vagyis, nekem egy délutánnak tűnt. A ital egyébként nem több, mint vodka, kék ételfestékkel.
Kihalászom a két üveget az ágyam alóli bőröndből, ami beköltözésem óta ott porosodik érintetlenül.  Blaze-nek már itthon kell lennie. Komótosan indulok meg a szobája felé, kezemben az italokkal. Kettőt kopogtatok, majd elfog a kísértés, hogy egyszerűen csak rányissak, de ki tudja mit művel odabenn, és ebbe a házba nem kell még több kínos szitu. Jah, mondjuk én a vámpírhallás miatt, de azért fő a biztonság.
Blaze és az én barátságom már sokat megélt, eddig a leggázabbnak talán a részeg csajozásait könyvelném el, amit mellette én szinte teljesen józanul hallgattam végig. Őszintén sosem vágytam arra, hogy vámpír legyek, engem nem vonzott az örökkévalóság sokak számára kecsegtető gondolata, de így még kiábrándító, hogy még normálisan berúgni sem lehet közben. Üröm az örömben, hogy így legalább élve ágyba tudom rakni a tajrészeg Blaze-t egy-egy átbulizott este után és nem pedig a detoxból szedjük össze másnap.
Az ajtófélfának dőlve várom, hogy a barátom beengedjen, közben pedig elmerülök az egyik kezemben tartott kék italnak a címkéjének olvasgatásában. Nem tudok rájönni milyen nyelven írták, biztos hogy nem is latin és nem is cirill betűk díszítik, lehet, hogy ez is valami hülye tünde nyelv, vagy ork hablaty? Napról-napra egyre biztosabb vagyok benne, hogy a testvérem tagadatlanul kocka. Már épp elkapott a kíváncsiság, hogy a jó barátomtól, a Google-től kérjek segítséget a kérdés megválaszolására, amikor kinyitódik az ajtó.

~ Little bit shitty, sorry ~ 498 ~  ~

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

Blaze&Landon
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Sadie&&Blaze
» Sadie&Landon
» Ben&&Blaze
» Hudson&&Blaze
» Blaze Griffin

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: