Elküldésének ideje -- Szomb. Júl. 04, 2020 12:22 am
18+
Jonathan & Avery
• will you let me in tonight? •
A kérdése hallatán csak közelebb hajoltam hozzá és megcsókoltam. Határozott voltam és heves, egyértelműen közvetítettem a bennem megfogalmazódott választ, de azért miután elhúzódtam tőle és felpillantottam rá, úgy éreztem, verbálisan is ki kell fejeznem: - Hogy a fenébe ne akarnálak? - De tényleg, egyszerűen tökéletes volt, megtestesített mindent, amit akartam. Leszámítva azt, hogy mi volt... De amíg nem tudott róla, én mi voltam, nem kellett ilyesmi miatt aggódnom. Igaz, úgy éreztem, ezáltal becsapom, hiszen ha valójában ismert volna, nem akart volna velem lenni. Ezt az apró gondolatot azonban elhessegettem a fejemből és igyekeztem csak kettőnkre koncentrálni. Összeszedtem minden bátorságom és megpróbáltam kiüríteni a fejem, nem aggódni azon, mik is voltunk, vagy mennyire voltam tapasztalt. Azt akartam, hogy mindkettőnknek jó legyen, ezért ahogy a hajamba túrt közben, biztatásnak vettem és tovább izgattam a számmal. Ahogy elhúzódott tőlem, levegő után kaptam és kipirulva megtöröltem a számat. - Jace... - Halk, apró, ám jóleső sóhajjal fogadtam a csókjait. Egyre lejjebb haladt velük, és amint rájöttem, mi a cél, beharaptam az alsó ajkam. A csókjai emlékével keveredett ízét még őrizte a szám, most azonban jobban lefoglalt a gerincem mentén végigsöprő kéj. Hátrahajtottam a fejem és a plafonra meredtem. - Basszus... - Képtelen voltam elhinni, mit művelt velem, az agyam valahol félúton lefagyott. Csak a semmihez nem fogható, gyönyörteljes érzésre tudtam koncentrálni, kitöltötte mindenem, bíbor köd ereszkedett rám. A szőke fürtökbe túrtam, de nem akadályoztam semmiben, csak szükségem volt egy érintkezési pontra, hogy megkapaszkodhassak benne. - Nem bírok tovább várni... - Hangom kissé rekedtes volt a fojtott vágytól, ahogy próbáltam uralkodni magamon és nem idő előtt a szájába robbanni. Hozzá hasonlóan én is máshogy akartam elélvezni, úgyhogy ködfátyolos szemmel pillantottam le rá, szinte könyörgőn, hogy lépjünk eggyel tovább. Az sem érdekelt, ha elkapkodjuk, ennél lazábbnak már nem tudtam volna érezni magam. Készen álltam és nem akartam tovább várni. - Téged akarlak - eltűrtem az arcából a szőke fürtöket, gyengéden simítottam hátra, izgatottan figyelve őt és várva, hogy megkegyelmezzen és végre teljesen kisajátítson.
Tetszett, hogy megpróbálta magát rejtélyesnek eladni: de átláttam rajta. Viszonoztam a röpke csókját, miközben magammal és a vágyaimmal küszködtem. És persze azzal, hogy minden, amit teszünk: hiba. Ha tudná, ki vagyok, ha tudná, mi vagyok… nem akarna velem lenni. Nekem pedig nem is lenne szabad vele lennem. - Biztos akarod? – Kérdeztem, miután elárulta a valóságot. Az arcára simítottam, onnan a fekete tincsekbe futtattam az ujjaimat. Nagyot nyeltem, s a kérdésen túl nem ellenkeztem nagyon. Sőt, egyáltalán nem. A testem már döntött és az övé is, így a külső hatások szinte nem is számítottak. Talán ez az első és utolsó alkalom, hogy érinthetlek, Ave. A hátára simítottam, majd a tarkójára és így fürkésztem őt, miközben az ő keze a férfiasságomon járt fel-le. Aztán az alsónadrágjához nyúltam és alácsúsztattam a kezem lassan. Nem akartam sietni, nem akartam, hogy neki rossz legyen. Azt akartam, hogy a maga tempójában haladjunk, de nehéz volt parancsolnom magamnak. Ahogy gyorsabb tempóra váltott a keze, az élvezetek úgy söpörtek rajtam végig. Egy férfias nyögés csúszott ki a számon, ezzel a tudtára adva, mennyire jól csinálja. Ekkor csókolt meg, így elfojtottam a végül a nyögést, hogy beletemetkezzek a szenvedélyes csatában. Úgy éreztem, már ennyitől képes lennék elmenni, de nem akartam elrontani az esténket. Amikor alattam feküdt, annyira kiszolgáltatottnak és ártatlannak tűnt… és megint felrémlett bennem, mekkora barom vagyok. Visszaidéződtek bennem az Ő szavai, az, hogy mit kellene tennem azzal, akit szeretek. Egy hosszabb pillanatra a tekintetünk is egybeolvadt, majd ahogy parancsolón megszólalt, kizökkentett a sötét gondolataimból. Felvontam a szemöldökömet, majd eleget tettem a kérésének, de nem tudtam, mit akar csinálni. Vagyis tippem az volt, de egy ártatlan, lényegében szűz srácból nem néztem ki, hogy a kézimunka után esetleg… mást is csinálna. Azonban tévednem kellett, mert igenis vette a bátorságot és megtette. Az apró csókra megremegtem, majd beharaptam az alsó ajkamat. Ave hajába túrtam, ahogy a szájába fogadott. Megremegtem újra. - Ave… - A nevét suttogtam. Át akartam venni az irányítást, de valamiért mégsem tettem. Egy ideig azonban hagytam, hogy a szájával kényeztessen, mert baromi jólesett. Néhányszor már fantáziáltam arról, milyen lenne, ha ez történne. De a valóság ennél sokkal jobb volt. Élvezetesebb. Varázslatosabb. Hirtelen elhúzódtam tőle, levegőért kapkodva. - Nem így akarok elélvezni – Néztem rá csillogó szemekkel, majd nyomtam egy forró csókot az ajkaira. Ezután megszabadítottam a maradék ruháktól, mert most én akartam őt kényeztetni. – Másrészt neked is kijár egy kis kényeztetés, nem? – Rámosolyogtam sejtelmesen, majd a mellkasára nyomtam néhány csókot. Aztán a hasára, végül pedig nem teketóriáztam: azonnal a számba vettem a meredező tagját, körbeölelve a nyelvemmel, hogy kényeztetni kezdjem.
Elküldésének ideje -- Pént. Márc. 20, 2020 7:24 pm
18+
Jonathan & Avery
Nem számítottam nagy vallomásokra, igazából hülye voltam, hogy pont most és pont így kezdtem bele... Hiszen alig ismertük még egymást, nem ígértünk egymásnak semmit. Jött egy nagy pillanat és ahelyett, hogy lelőttem volna, hagytam, hogy magával ragadjon. Jonathan válaszára enyhe csalódottságot éreztem, de igyekeztem leplezni. Abban igaza volt, hogy kár címkéket adni egyelőre a dolognak, előtte inkább próbáljuk ki, .... Ah, kit akartam becsapni? Csalódott voltam és kész. A kérdése áttört kissé ezen, elmosolyodtam. A hasfalára támaszkodtam és lassan mozgatni kezdtem a csípőmet, ezzel a férfiasságát ingerelve. Fel-le csúszkáltam rajta és még csak zavarba sem jöttem, ami kellett volna, hogy aggasszon... De Jona mellett túlságosan felszabadultnak éreztem magam. - Talán igen, talán nem... - lehajoltam hozzá egy röpke csókra, felhagyva a mozgással, nem bírtam azonban tovább adni a titokzatos figurát, elvigyorodtam. - De inkább igen... Te vagy az első. Bár történt már velem ez-az, de a legvégéig sosem jutottunk el. - Ennél jobban nem akartam részletezni. Nem voltam az a szende szűz, akit nyugtatni és istápolni kell, viszont tapasztalatlan voltam, ezt kénytelen voltam beismerni. Azt reméltem, sikerül lepleznem azzal, hogy magabiztosnak látszódom, ezért is érintettem meg őt. A csuklómat lifteztettem rajta, lassan és gyengéden izgattam azt figyelve, milyen reakciót váltok ki ezzel belőle. Ahogy az alsóm alá siklott a keze, elakadt a lélegzetem, ami tenyere célbaérésekor halk sóhajban robbant ki belőlem. Jól esett az érintése, apró áramütésként száguldott végig a gerincem mentén, felborzolva az összes idegszálam. Kezdett nagyon szűkké válni az az alsó, de még mindig ragaszkodtam hozzá, hogy ő szedje le rólam. Egyre gyorsabban járt a férfiasságán a kezem, míg végül lehajoltam hozzá és szenvedélyesen megcsókoltam. Nem érdekelt, ha kissé durva vagy heves a csókom, éreztetni akartam vele, mennyire beindít a közelsége. Teljesen elvesztem a fejem mellette... A tarkójára simítottam, majd a fejét megtámasztva átfordultam vele, a hátamra dőltem és magam felé húztam. Felsandítottam rá, megtörve a csókot, és a látványtól nyelnem kellett. Ahogy fölém magasodott... A szőke fürtök alatt vibráló, felemás szemekbe néztem, majd elhúztam a kezem az ágyékától és a derekára fogtam rá. - Gyere... - felparancsoltam magamhoz, hogy felettem térdeljen, így folytattam a férfiassága izgatását először csak a kezemben. Kissé megszeppenten figyeltem, ilyen közelről azért elég rég láttam utoljára... De lenyeltem minden szende félelmem és belecsókoltam, előbb a tövénél, a heréi körül, aztán hosszában végigsimítottam a nyelvemmel, végül óvatosan az ajkaim közé fogadtam. Míg a számmal azon dolgoztam, hogy a gyönyör minél magasabb fokára űzzem, két kezemmel a combjába kapaszkodtam, hol ott, hol a fenekére markolva húztam magamhoz közelebb. A póz neki kedvezett, így nem zavart az sem, ha át akarta venni a ritmust és az irányítást.
Elküldésének ideje -- Vas. Márc. 15, 2020 12:45 am
Don'tDeserve You 16+
Avery && Jonathan
Nem tudom, miért voltam zavarban. Mármint, mivel vette el az eszemet? Talán az ártatlanságával? Az igéző szemeivel? Az édes ajkaival? A dallamos hangjával? Kezdtem magam úgy érezni, mint egy szerelmes tinédzser. Egy nagyon ostoba, szerelmes tinédzser, aki tudja, hogy a lehető legrosszabb srácot fogta ki magának. Azt, akit kerülnie kellett volna. - Ne nevess… - Zavartan fürkésztem, majd megköszörültem a torkomat. Vágytam rá, és az sem lett volna baj, ha a szexig el sem jutunk, egyszerűen csak vele akartam lenni, érezni őt, kicsit… összebújni vele. A szobámig vontattam, el sem eresztettem a kezét addig, amíg át nem léptük a küszöböt. Aztán a lehető legjobban… hm, hogy is fogalmazzak? Kitárulkoztam előtte? Levetkőztem a gátlásaimat? Egek. Tehát, ott feküdtem az ágyon, meztelenül és vártam rá, arra, hogy követ engem, vagy hogy hirtelen meggondolja magát és faképnél hagy mindörökre. Mindkettőben megtaláltam volna a magam pozitivitását, de az utóbbi biztos vagyok benne, hogy ezerszer jobban fájt volna. Az első opció valósult meg. Az ágyra mászott, miután félig-meddig követte a vetkőzős példámat. Bár az az alsónadrág igencsak zavaró tényező volt, ami azt illeti. Fel is vontam a szemöldökömet egy pillanatra, de végül, amint odahajolt hozzám, elszállt minden kételyem. Visszacsókoltam, ezúttal sokkal gyengédebben, mintsem azelőtt. Az érintésétől libabőrös lettem, még bele is remegtem kissé. Hagytam elszakadni és felpillantottam rá nagyot nyelve. A testem égett a vágytól. Lángolt. Akartam, hogy újból megérintsen, hozzám érjen, az enyém legyen. A szívem úgy vert, mintha ki akart volna szakadni a helyéről. A vallomása nem kis meglepetést okozott és ez az arcomra is kiült. Meghatott vele, egyben viszont figyelmeztetett is arra, hogy hibát követek el. Nem kötődhet hozzám így, ennyire, mikor én… mikor nekem meg kellene őt ölnöm. Ha tudná az igazat rólam, nem akarna engem sem most, sem máskor, sem rövid, sem hosszútávra. Gyűlöltem magam, amiért hazudnom kellett neki. Gyűlöltem magam, amiért álarcot kellett hordanom előtte. Még a nevem sem volt valódi. A munkahelyem is félig kamu volt. Én is egy nagy kamu voltam. Az érzéseim viszont valódiak voltak iránta. Nagyon is. - Ne beszélj annyit, oké? Csak… legyél velem. Élvezzük egymást, rendben? – A combjaira simítottam, ahogy átvetette a lábát rajtam. Az ölembe ült és ez mosolyt csalt az arcomra. – Ave… ez lesz az első neked? – Érdeklődtem kaján vigyorral az ajkaimon. Egyfajta megérzés volt a részemről, hogy neki lehetségesen ez az első fiús élménye. Bár tévedhettem is, nem volt az sem kizárva, hogy Ave ennyire kis ártatlan. Beharaptam az alsó ajkamat, ahogy végigsimított a mellkasomon. Aztán ahogy a hasamhoz ért, összerezzentem. Vagy… megremegtem. Magam sem tudom már. Vágyakozva viszonoztam a pillantását és ahogy ráfogott a férfiasságomra, egy halk nyögés egyből kiszaladt a számon. Nem tehettem róla, valóban teljesen beindított Ave és nem most, hanem már percekkel ezelőtt odakint a fürdőben. A vágyaim bizonyítéka pedig ott pihent a kezében. Nagyot nyeltem. A combját kezdtem simogatni a kezeimmel, majd az alsónadrágig simítottam és végül az anyag alatt kezdtem cirógatni őt.
Elküldésének ideje -- Szomb. Márc. 14, 2020 5:13 pm
16+
Jonathan & Avery
Fogalmam sincs, mi fogott meg Jace-ben ennyire. Rengeteg jó tulajdonságát fel tudtam volna sorolni, azokat, miket szerettem benne, de egyik sem válaszolta volna meg, miért alakultak ki ilyen rövid idő alatt ilyen heves érzéseim iránta. Úgy éreztem, sokkal régebbről ismerem néhány hónapnál. Mintha már évek óta a legjobb barátom lett volna... Biztonságban éreztem magam mellette, ami őrület volt, ha arra gondoltam, mennyire ellentétes oldalon álltunk. Talán pont ez bizonyította, hogy az érzéseim valódiak voltak. Megbíztam benne. - Tudom, csak hallani akartam, ahogy kimondod. - Szusszanásnyit nevettem. Volt különbség aközött, hogy a szexre vágyott és aközött, hogy rám, és jól esett, hogy megerősített az utóbbiban. Ahogy kézen fogott, kicsit bántam, hogy nem fedezhetek fel többet a testéből, de szorosan a tenyerébe kapaszkodtam és követtem. A gyomrom izgatott bukfenceket hányt, egész testemben éreztem az idegességet és a várakozást. Egyszerre volt ijesztő és pezsdítő. Követtem őt a szobájába és megálltam az ágya mellett, onnan figyeltem, hogyan vetkőzik le. Nagyot kellett nyelnem. Na, ilyet aztán egyszer sem láttam még az edzőteremben! Nem akartam túlságosan megbámulni, de rajta felejtettem a pillantásom, végigmértem. Ahogy ott ült előttem, hívogatón, pont derék magasságban... Kiszáradt a torkom. Valahogy minden kétségem elszállt. Kicsit késve kapcsoltam, kicsatoltam az övem és kibújtam a nadrágomból, kiléptem belőle, lerángatva magamról a zoknikat. Az alsót fent hagytam, egyrészt mert zavarba hozott, hogy kvázi műsort adok, másrészt meg azt akartam, hogy ő szedje le rólam. Feltérdeltem az ágyra és odamásztam hozzá, megtámaszkodtam felette. Egyből az ajkait kutattam, gyengéd csókkal üdvözöltem, és bár egyelőre még nem értem hozzá, lejjebb ereszkedtem és összesimultam vele. Jól esett érezni a teste melegét, az itt-ott vizes felületeket. Szőke fürtjeibe simítottam, majd végig a nyakán, mellkasán. Megtörtem a csókot, hogy mondhassak neki valamit. - Tudod, én még... Sosem éreztem így senki iránt. Nekem nem csak egy kaland vagy. - Még ha ezzel meg is bonyolítottam a dolgokat köztünk a jövőre nézve, szerettem volna, ha ezt tudja. Ha részéről nem is volt komoly egyelőre, azt sem bántam, de én - viszonylag - tiszta lelkiismerettel szerettem volna belevágni. - És ezt nem csak azért mondom, mert ruha nélkül fekszel alattam... - tettem hozzá egy vigyorral, majd átvetettem rajta az egyik lábam és rendesen fölé térdeltem, az ölére ültem. Hiába volt még rajtam ott az alsó, kiszaladt a számon egy halk sóhaj, ahogy ölünk egymáshoz ért. Felegyenesedtem róla, a mellkasán, hasán végigsimítva emelkedtem függőlegesbe, rajta ülve, vágyakozón pislogva le rá, aztán összeszedtem minden bátorságom és kettőnk közé nyúltam, markomba fogtam legérzékenyebb pontját.
Elküldésének ideje -- Szomb. Márc. 14, 2020 4:32 pm
Don'tDeserve You 16+
Avery && Jonathan
Határozottan el kellett volna utasítanom. Talán fel sem kellett volna hoznom magamhoz, hiszen sejthettem volna, hogy idáig jutunk. Akartam őt. Ő is engem. Ez már napok óta a levegőben lógott, szinte… tapintható volt a feszültség kettőnk közt. A jó értelemben vett feszültség. A vágyak. De már nem volt menekvés. Olyan határt lépett át Avery, ami nem szabadott volna, de már késő volt. Megtette. És én sem tiltakoztam túlzottan. Vágytam a csókját, az érintéseit. A testét. A lelkét. Mindenét. Szinte alig ismertem őt, mégis úgy éreztem, egész életemben csak rá vártam. Gyermeteg dolog azonban ilyet kijelenteni, ugye? A becenév hallatán elmosolyodtam. Szerettem, mikor így hívott, bár nagyon ritkán ejtette kit ezt a nevet a száján. - Igen…? – Suttogva kérdeztem vissza, majd mélyen magamba szívtam némi oxigént. Hagytam, hogy a nyakamhoz fúrja az arcát és azon merengtem, mennyire jó őt így a karjaimban tartani. És mennyire fog fájni, ha elszakadunk egymástól. Fizikailag és… és lelkileg is talán. A válasza mosolyt csalt az arcomra, majd felnevettem röviden. Körbepillantottam. - Ez tényleg nem a legideálisabb hely – Jegyeztem meg halkan, majd ahogy megéreztem, merre kalandozik a kezével, ujjaival, elakadt egy pillanatra a lélegzetem. A kérdésre ránéztem. – Akarlak… igen – A hangom halk volt, és talán bizonytalan is, de nem azért, mert nem akartam őt, hanem azért, mert úgy éreztem, nem akarhatom őt. A kettő pedig teljesen más volt. Sóhajtottam egy aprót, majd nagyot nyeltem, ahogy ujja végül ott simított végig, ahol régóta senki sem ért hozzám. Beleremegtem némileg. – Mondtam már, nem? Akarlak, Ave… gyere – Megfogtam a kezét és kifelé indultam a fürdőből. Habár még mindig csurom vizesek voltunk, nem zavart, hogy így fogunk az ágyamban landolni. A szobámba vezettem, majd ott elengedtem a kezét és kibújtam az utolsó ruhadarabból is, ami még rajtam volt. Az alsónadrágból. Aztán lehuppantam az ágyra, Averyvel szemben és így pillantottam fel rá, a hátam mögött megtámaszkodva a kezeimmel. Szinte hívogatón fürkésztem őt, közben teljesen az ágyra mászva, végül pedig elfeküdtem rajta.
Elküldésének ideje -- Szomb. Márc. 14, 2020 4:09 pm
Jonathan & Avery
Ha akartam sem tudtam volna megmondani, jól voltam-e. Nem voltam, túl sok minden kavargott bennem, túl sok kétely vele, magammal és kettőnkkel kapcsolatban, túl sok titok, amibe be kellett volna avatnom őt. Ha tudta volna, mi vagyok, nem barátkozott volna velem. Ellenem fordult volna? Szerettem hinni, hogy nem, de hogy mindent tönkretettem volna köztünk, az biztos. Ettől azonban nem tagadhattam meg az áldást, amit kaptam, sem azt, aki valójában voltam. Másrészt viszont jól voltam, jobban nem is lehettem volna, hiszen vele voltam és ő is velem volt, és bár meglepettnek tűnt, nem küldött haza és nem zavart ki a fürdőből sem. Hevesebben csókolt vissza, én pedig idomultam az új tempóhoz, hagytam, hogy az iránta érzett vágyak elmossák minden gondolatomat. Átadtam magam az ajkainak, az érintésének, a szenvedélyének. Egyre forróbb lett bennem és körülöttem is minden, el is felejtettem, hogy a fürdőben vagyunk, csak arra koncentráltam, milyen édesen csókol és milyen jól esik az érintése a hátamon. Elszakadtam tőle és segítettem kibújtatni magam a felsőmből. Kicsit zavarba jöttem, ahogy realizáltam, hogy ruhák terén egyenlőek vagyunk, de sokkal szívesebben néztem az ő testét, mint amennyire akartam, hogy ő nézzen engem. Hiába a sok, vadászattal töltött év, nem voltam fizikailag annyira toppon, mint ő, és ezt szégyelltem. A nevemet hallva elmosolyodtam, a homlokához fúrtam a magamét. - Jace... - Ritkán hívtam így, jobb szerettem Jonnak vagy Jonának vagy bármi másnak becézni, vagy csak a teljes nevén hívni. Ezt a becenevet ki kellett érdemelnie (még a húgomat sem nagyon becézgettem soha). Szorosan átöleltem, a nyakába temettem az arcom. Az orrom megtelt az illatával, a közelségébe jólesőn beleremegett a lelkem. Követtem őt a falig, egyik kezemet letámasztottam a feje mellett, a másik a csípőcsontja felett pihent, hüvelykujjam a V-vonalát érintette. Szinte lángolt a bőröm azon az egy ponton. - Akarlak. Itt és... - elakadtam, ahogy eszembe jutott valami. - Mondjuk a szobádba azért átmehetnénk. A fürdő nem a legromantikusabb helyszín, hacsak nem a kádban vagy a zuhany alatt csináljuk... - Megint kezdtem túl sokat és túl felelőtlenül fecsegni, ezt hozta ki belőlem a zavar és az, hogy mellette képtelen voltam gondolkodni. A hüvelykujjam lejjebb siklott, elakadt a lélegzetem, ahogy puhább anyagot érintettem. - Te is akarod, ugye? - Bizonytalanabbul csengett a hangom, mint amilyennek éreztem magam, de hát nem akartam ráerőltetni magam, ha részéről más tervei lettek volna kettőnkre nézve. Udvarias gondolataimmal ellentétben az egész tenyerem lejjebb csúszott a csípőjéről, alhasa és combja hajlata felé, hüvelykem pedig elérte az alsóján lévő dudort. Ártatlanul végigsimítottam rajta. - Engem. Akarsz? - beharaptam az alsó ajkam, miközben a szemét fürkésztem, egyetlen ujjammal fel-le cirógatva a vékony anyagon keresztül.
Elküldésének ideje -- Szomb. Márc. 14, 2020 3:35 pm
Don'tDeserve You
Avery && Jonathan
A szavai visszhangoztak a fejemben. Az arca folyton megjelent a lelki szemeim előtt. Az aranyos mosolya, a szemei, az ajkai… de uralkodnom kellett magamon és a vágyaimon. Az érzéseimen. Azokon, amik nem is létezhettek volna. Hiszen így volt. Őrültség volt ez az egész. Két oldal között őrlődtem, fogalmam sem volt, hogyan jöhetnék ki ebből győztesen. Talán sehogy. Megvédhetem őt, de azzal a saját halálomat idézem elő. Vagy megölöm őt, és én boldogtalan lehetek és magányos, életem végéig. Hacsak Ephraim meg nem öl hálából. Vagy jutalomból. Ahh. Feszülten túrtam a hajamba, majd ledobtam a ruhákat a kisszékre, hogy tovább vetkőzhessek. De nem volt sok időm, ugyanis az ajtón ezután rögtön belépett Avery. Meglepve fordultam felé. - Ave? Jól vagy? – A szemeit fürkésztem, de nem tudtam szinte semmit kiolvasni belőle. Rájött volna valamire, azért jött utánam? Nem, kizárt. Ne láss rémeket, Jace. Megnyaltam a kiszáradt ajkaimat és újból meg akartam szólalni, de közelebb lépett hozzám, ezzel pedig el is elejtettem, mit akartam mondani. Értetlenül, mégis kíváncsian figyeltem az igéző szempárt és azt kívántam, bár ne vonzódnék hozzá ennyire. Annyival egyszerűbb lett volna az életem, ha nem kedvelem őt meg. Ha… ha nem szeretek meg senkit. A pokolba az egésszel. Képtelen voltam ellenkezni; a testem magától mozdult, az ajkaim azt tették, amit ő akart. Hevesen csókoltam vissza, hevesebben, mint szerettem volna. A vágyaim magukkal ragadtak és nem tudtam gondolkozni, a fejem egy pillanat alatt kiürült. Pontosan ezt akartam elkerülni, de a sors kegyetlen játékot űzött velem. Az oldalára csúsztattam a kezeimet, majd onnan a hátára, fel a tarkójáig, aztán a hajába futtattam az ujjaim. Hagytam, hogy az övemmel kezdjen babrálni. Már nem akartam gondolkodni, pedig a lelkem mélyén tudtam, hogy hiba, amit teszünk. Amire készülünk. De a vágyak olykor erősebbek, nem igaz? Visszacsúsztattam a kezeimet a derekához, majd a felsője alá simítottam és elkezdtem lesimogatni róla. Lehúztam róla és a földre dobtam magunk mellé, hogy aztán a fedetlen mellkasán simíthassak végig. - Ave… - Nem tudtam, mit mondhatnék. A homlokomat az övének döntöttem és elmosolyodtam. Lehunytam a szemeimet és végül magamhoz karoltam. - …akarod? Itt és most? – Suttogtam a kérdést a fülébe, majd nyomtam rá egy puszit. Közben a falig hátráltattam, kilépve a nadrágomból, amit már leszedett rólam.
Elküldésének ideje -- Szomb. Márc. 14, 2020 3:10 pm
Jonathan & Avery
- Aranyos vagy, ha azt hiszed, máskor tudok figyelni rád. - Muszáj volt beismerő vallomást tennem. Hiába voltam teljesen józan, nem tagadhattam tovább, mekkora hatással volt rám. Ő volt az első rendes srác az életemben, rettegtem tőle, hogy elrontom, ami köztünk épülget, de attól jobban rettegtem, hogy nem teszek semmit és ezáltal elsuhan a lehetőség mellettem. Nem akartam veszni hagyni, hiszen ezalatt a néhány hónap alatt fontos lett számomra. Visszaadta azt, amiről azt hittem, rég elveszett bennem. - Jó, én is... Öhm, én is átöltözöm. - böktem a nappali felé, mert hirtelen nem tudtam, hol máshol kéne, míg ő a fürdőben van. Figyeltem, ahogy elvonul és lassan lehúztam a nyakamból a törölközőt. Furcsa ürességet és csalódottságot éreztem. A nappali felé fordultam, de aztán meg is torpantam és megcsóváltam a fejem. - Mit művelsz? - suttogtam magam elé, aztán sarkon fordultam és Jace után siettem. A törölközőt és a ruhákat valahol elejtettem félúton, még csak észre sem vettem a hiányukat. Még épp elkaptam az ajtót, mielőtt becsukódott volna. Az izgatottságtól és a sietségtől kapkodtam kissé a levegőt, ahogy hevesen kalapáló szívvel, elég riadt arccal, de elszántan beléptem utána a fürdőbe. Először csak a küszöbről figyeltem őt, a vonásait, hogy mit szól a váratlan belépőmhöz, felemás szemeit, amik annyira különlegesek és olyan sok titkot rejtegetnek. Ezúttal nem szakítottam el róla a pillantásomat, hol a zöldbe, hol a kékbe merülve léptem hozzá közelebb, és mivel fogalmam sem volt, mint mondhatnék, egész egyszerűen csak megcsókoltam. Nem hevesen és nem kapkodva, hanem ismerkedőn, puhatolózón, lassan. Először épp csak érintettem számmal az övét, és ha nem húzódott el, becézni kezdtem, szétnyitottam ajkaimmal ajkait, hogy közéjük sóhajthassam minden iránta érzett, kusza gondolatom és vágyam. Tétován érintettem meg az oldalát, közelebb húzva magamhoz. Ha nem parancsolt ki rögtön a fürdőből, akkor a nadrágja övébe kapaszkodva elkezdtem kicsatolni, kigombolni, hogy aztán letolhassam a csípőjéről azt, egyetlen szó nélkül, a csókban ugyanis mindent elmondtam.
Elküldésének ideje -- Szomb. Márc. 14, 2020 2:39 pm
Don'tDeserve You
Avery && Jonathan
Kezdett úgy tűnni, hogy egyáltalán nem figyel rám. Ez valahol megmosolyogtatott, valahol pedig el is gondolkodtatott. Mi vonta el ennyire a figyelmét? Mármint, oké, engem bámult, de miért feledkezett bele ennyire a… a látványomba? Megköszörültem a torkomat és igyekeztem figyelmen kívül hagyni ezt az apróságot. Végül is, én is megbámultam volna őt, ha félmeztelen flangál előttem. De ez esetben muszáj volt vetkőznöm, hisz nem akartam megbetegedni. Ephraim akkor tényleg saját maga nyírt volna ki, hisz se a feladatot nem végzem el és még ki is esek a „programból” egy időre, mert lázasan fetrengek itthon. Gondterhelten csóváltam meg a fejemet, majd visszarángattam magam a valóságba, abba, amiben Avery benne volt. - Figyelsz rám, Ave? – Mosolyogtam és kérdeztem volna még valamit, de ekkor lépett oda hozzám. Megcsókolt. Ahogy megéreztem az ajkait, automatikusan csuktam le a szemeimet és csókoltam vissza, miközben a derekára simítottam a szabad kezemmel. Nem sokszor csókolóztunk még, de imádtam az ajkainak az ízét. Megrészegített. Viszont hamar elszakadt tőlem, így nagyot nyelve néztem fel rá ezek után. Zavarba hozott. Esküdni mertem volna rá, hogy halvány pír jelent meg az arcomon. Szerencsére én nem érzékeltem ebből semmit. - Máskor is láttál már így. Az edzőteremben – Vállat vontam egy rövid nevetés kíséretében, majd átadtam neki a ruhákat. – Nem is engedtelek volna el – Reagáltam gyorsan, majd hátrébb léptem tőle, vissza a saját ruháimhoz. Igazából kicsit furán éreztem magam, nem tudtam, átöltözhetek-e előtte vagy sem, meg amúgy is… olyan fura légkör volt köztünk. - Elugrok átöltözni, azt hiszem… - Zavartan rámosolyogtam, majd a fürdőbe indultam a ruhákkal és a törölközőmmel. Ha nem akarunk idő előtt olyat tenni, amire nem állunk készen… jobb, ha határokat próbálunk szabni, nem? Illetve magam miatt kell ezt tennem. Az ellensége vagyok valójában. Talán el kellene mondanom neki.
Elküldésének ideje -- Szomb. Márc. 14, 2020 2:14 pm
Jonathan & Avery
Elmosolyodtam a megnyugtatásnak szánt szavakra. Jonathan nem is sejtette, mennyi minden miatt aggódtam abban a pillanatban. Annyira másnak tűnt, mint amit a Begyűjtőkről tudtam és hallottam. A fejemben vérszomjas, érzéketlen, gépszerű gyilkosként éltek, ő viszont empatikus volt, közeli, kedves és nagyon is élő. Egyáltalán nem illett az általam elképzelt képbe. Kíváncsi voltam, vajon megölt-e már valakit, olyasvalakit, mint én, vagy bárki mást... Úgy tudtam, nem vagyunk sokan, épp ezért haladtam olyan nehezen a társaim felkutatásával. Óvatosnak kellett lennem, merrefelé puhatolózom, ugyanis elég sokan kívánták ebben a városban a halálomat ahhoz, hogy egyetlen rosszul intézett kérdés is végzetes legyen. Meg aztán mióta megismertem Jonathant, ő jobban lekötötte a figyelmemet, mint a kötelességeim. Beléptem utána a lakásba, a pillantásom egyből megakadt a levetett ruháin. Hiába próbáltam lebeszélni magam, az ösztöneim erősebbek voltak, szóval mire visszaért a törölközőkkel, én már felszedtem a kabátját a földről és a sajátommal együtt felakasztottam a fogasra, szépen alá rendezve a cipőinket. Ártatlanul fordultam felé, mintha nem épp takarításon kapott volna, és csak reméltem, nem bánja, hogy egy kicsit átvettem az irányítást a rendetlensége felett. - Köszönöm. - A kérdése összezavart, mert nem sugallt magában invitálást, a csalódottság az arcán viszont arra utalt, azt akarja, hogy maradjak. Nem akartam ráerőltetni magam, de hazamenni sem, úgyhogy fogalmam sem volt, mit kéne feleljek. Főleg, hogy közben elkezdett vetkőzni, így az a maradék gondolat is a torkomon akadt. - Aham... - Miről beszélt? Fogalmam sem volt, csak helyeslőn hümmögtem. A kockákat számoltam a hasán. Talán a vacsorára kérdezett rá? Uhh, remélem, nem kávéval kínált, gyűlöltem volna, ha arra mondok félsüketen és félvakon igent. Ekkor jöttem rá, hogy elég furán festhetek, ahogy a törölközőt szorongatva, tátott szájjal bámulom, úgyhogy sietve nekiláttam megszárítani a hajamat. Csak azt értem el, hogy jó alaposan összekócoltam, és a takaró alól kukucskáltam ki Jonathanre, ahogy ismét hozzám lépett. Azt reméltem, ez a néhány perc elég volt ahhoz, hogy összeszedjem magam, de tévedtem, mert ahogy magyarázni kezdett, a tekintetem ismét lejjebb siklott. - Aham... - felsóhajtottam. Nem bírtam tovább. A nyakamba igazítottam a törölközőt és odaléptem hozzá, figyelmen kívül hagyva a felém kínált ruhákat, és ha nem húzódott el, megcsókoltam. Röviden és hevesen, szinte már akaratosan, tenyeremmel közrefogva a nyakát és az arcélét két oldalról. - Ha nem öltözöl fel, semmit nem fogok meghallani abból, amit ma este hozzám beszélsz. Ez... - Itt célzón végigmutattam rajta, hogy értse, mit értek "ez" alatt. - Túl jó ahhoz, hogy ne vonja el a figyelmem. - Lassan visszahúztam tőle a kezem és kissé zavartan elvettem tőle a ruhákat. - Maradok. - köszörültem a torkomon, hogy képes legyek legalább ezt a rövid választ kinyögni. Nagyjából ennyit sikerült megértenem abból, amit mondott, és jól esett, hogy marasztalt. Egyelőre még nem vitt rá a lélek, hogy az orra előtt öltözzek át, elvonulni sem akartam azonban, mert az meg hülyén vette volna ki magát, úgyhogy csak nézegettem az alsót és a pólót és próbáltam rendezni a szívverésemet. Attól féltem, kiszakítja a bordáimat, úgy dörömbölt odabent.
Elküldésének ideje -- Szomb. Márc. 14, 2020 1:46 pm
Don'tDeserve You
Avery && Jonathan
Amióta Ephraim kiadta a parancsot, állandóan feszült voltam. Nem tudtam, mit kellene cselekednem. Élni vagy élni hagyni; hisz a kettő közül kellett választanom. Tudtam, hogy Ephraim nem csak üres szavakkal, üres fenyegetőzéssel dobálózik. Megölt volna mindkettőnket, ha nem cselekszem… de nem tudtam megtenni. Csak arra tudtam gondolni, hogy Averyvel tölthetek végre egy gondtalannak tűnő napot. Aztán a vihar közbeszólt, mintha előrevetítené az elkerülhetetlent. Ez is idegessé tett, de kívülről ez nem igazán látszott. Csak belül tomboltam, a viharral együtt, vagy talán még a viharnál is jobban. Túlságosan kedveltem Averyt ahhoz, hogy ártani akarjak neki. Kedves srác volt, tele szeretettel és… egek, miért kellene meghalnia? Csak azért, mert kapott némi mágiát az égiektől? Ne már. Nem érdemli meg! Nem zavart, hogy pillanatokon belül bőrig áztunk, azonban tudtam, hogy nem fogom annyiban hagyni a mai napunkat. Nem hagyhattam, hogy így érjen véget. Így hát kiverve mindenféle negatív gondolatot a fejemből, egyszerűen a saját lakásom felé indultam az autóval, nem az övé felé. Ahogy feltűnt neki, rámosolyogtam halványan. Biztosítottam róla, hogy tényleg fel akarom hívni magamhoz. Ez számomra nem volt kérdés. Még akkor sem, ha Avery az első pasi, aki iránt komolyabban érdeklődök. Ezelőtt pusztán csak a kíváncsiság hajtott a férfiak felé. De ő más volt. Vonzott. Ahogy elkezdte igazgatni a kabátomat, rápillantottam egy halvány mosollyal. - Ugyan már. Én hívtalak fel, nem? Semmiért nem kell aggódnod – Fürkésztem, miközben kinyitottam végül az ajtót. Hozzá akartam tenni, hogy mellettem nem érheti baj, de ez lett volna a legnagyobb hazugság, amit csak kiejthetek a számon. Hiszen veszélyes voltam. Még… sőt, leginkább ránézve voltam az. Beléptem utána és az ajtót is behúztam magunk után. Aztán figyeltem, hogyan borzol bele a saját hajába. Rajta felejtettem a pillantásomat, majd megköszörültem a torkomat. Kibújtam a cipőimből és a dzsekimből, ledobtam őket a földre, aztán a fürdő felé indultam. - Taxit? – Ejtettem ki elgondolkodva a kérdést, majd megráztam a fejemet és kerítettem két törölközőt. Azokkal léptem vissza, és az egyiket a fiúnak nyújtottam. – Haza akarsz menni? – Kissé csalódottan néztem rá, de nem tarthattam itt erőszakkal. Elhúztam a számat, majd a törölközőmet lerakva lehúztam magamról a felsőt. Teljesen át volt ázva. - Adok száraz ruhát neked is, bár… nem tudom, jó lesz-e rád – Tekintve, hogy magasabb volt nálam, bár testalkatra nem volt másabb nálam. Végigmértem, majd a szekrényhez lépve előszedtem pár pólót, meg nadrágot, alsót… mindegyikből kettőt, hogy válogathasson. – Egyébként nem örülnék, ha hazamennél. Ma estére itt maradhatnál – Kissé rekedtesebb volt a hangom, mint szerettem volna. Rá sem mertem nézni.
Elküldésének ideje -- Szomb. Márc. 14, 2020 12:11 pm
Jonathan & Avery
Ki gondolta volna, hogy napsütötte délutánból néhány óra alatt átvált az időjárás mediterránba? Az orkán erejű szél és a heves eső teljesen keresztbe húzta a terveimet. Jonathannel akartam tölteni az egész estét, sétálgatni a városban, kiülni a parkba és köveket dobálni a tóba, közben mindenféléről beszélgetni és csókolózni... De főleg csókolózni. Új volt még ez az egész köztünk, nem is igazán mondtuk ki, hogy mi ez konkrétan. Nehéz volt bármi másra gondolnom azon kívül, mikor fog vajon ismét megcsókolni és vajon innen hova tovább. Így tehát eléggé elkenődtem, mikor úgy tűnt, nem fog elállni az eső még egy jó darabig. A netes időjárás-előrejelzések szerint egész éjjel kitart majd a vihar, úgyhogy Jonathan felajánlotta, hogy hazavisz. Így is megáztunk kicsit, mire a kajáldától az autóig értünk, utána pedig magamba gubózva, az ülésbe süppedve, összefont karokkal duzzogtam. Nem az ő hibája volt, nem is rá haragudtam, hanem a karmára. Nem elég ez a Kiválasztósdi, már a szerelmi életembe is bele kellett kotyognia... Szegény Jonathan nem nagyon tudott hozzám szólni, csak hümmögtem és letörten figyeltem az ablakon túli tájat. Nem akartam még hazamenni és ilyen korán elköszönni tőle. Elsőre fel sem tűnt, hogy teljesen másfelé megyünk. A lakásom, amit nagy titokban kellett kibérelnem, a város másik végén volt, Jonathan azonban már két utca után parkolót keresett. Előbb őt fürkésztem kíváncsian, aztán a házakat, míg végül leesett, hogy az övéhez jöttünk. Egyből elszállt minden rosszkedvem és hálásan rámosolyogtam. Habár azért a kocsiban még tisztáztam, hogy tényleg felhív-e magához, vagy csak meggondolta magát és nincs kedve viharban átvágnia a városon, én meg oldjam meg innentől egymagam... Természetesen az előbbi volt. A kocsitól a kaputelefonig futva tettük meg a távot, de még így is csurom vizesek lettünk, amin csak nevetni tudtam. Izgatott voltam az előttünk álló estét illetően és annak is örültem, hogy a programváltozás ellenére vele maradhattam, habár feszélyezett kissé a gondolat, hogy az ő hazai terepén teljesen kettesben leszünk majd... Jól tudtam, mi volt ő, és bár eddig nem lépett még semmit, amiből arra következtettem, nem jött rá arra, én mi vagyok, sosem tudhattam, mikor érkezik el nála a nagy felismerés. Bár utáltam titkolózni, felfedni sem mertem magam. És igen, a randit is be akartam fejezni. Míg a kulcsaival babrált a lakása ajtaja előtt, a falnak dőltem mellette és mosolyogva figyeltem. Jól állt neki az eső, a haja itt-ott lelapult és a dzsekijén is kövér cseppek csücsültek. Ösztönösen odanyúltam és megigazgattam a kabátja gallérját, elbabráltam vele, míg ajtót nyitott, hacsak nem zavartam vele nagyon, akkor bocsánatkérő mosollyal, megilletődve egyből visszahúztam a kezem. - Bocs, hogy csak így rád török. Megadom a Netflix jelszavam és pótolhatjuk a mozit a kanapédon. Ha rendelünk pizzát, azt állom én. - Nem épp az, mint amit eredetileg elterveztem, de nekem tetszett az ötlet és úgyis csak az számított, hogy vele tölthetem ezt a néhány plusz órát. Ha kinyitotta közben az ajtót és beengedett, akkor körbenéztem a folyosón és beléptem a lakásba. Beleborzoltam a hajamba, az esőtől összeálltak a tincseim, azokat próbáltam helyrefésülgetni, ahogy Jonathant követtem. A kinti hideg után jól esett a lakás melege, ki is bújtam a vizes kabátomból és az alkaromra terítettem, miközben figyeltem, merre jár és mit csinál. - Hívok egy taxit később, így te is tudsz inni velem. - vetettem fel. Nem akartam, hogy állandóan sofőrt játsszon, volt két lábam, meg tudtam oldani magamtól is a hazamenetelt.