Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

remus eastaughfee

Begyüjtõ

Leta Holden
Chatkép :
remus eastaughfee E4e3b7e369f7237b4b5d3a51df5ffb1b47bd502e
Szerepkör :
vezérkari koalíciós tag
play by :
jodie comer
Hozzászólásaim száma :
57
Pontjaim :
0
Pártállás :
  • Szimpatizáns

Fő képességem :
● most boooring question ever ●
Korom :
32
Foglalkozásom :
● trainer of all the trainers ●

Leta Holden

Elküldésének ideje -- Szomb. Márc. 07, 2020 4:37 pm

gratulálunk, elfogadva!
isten hozott játékosaink között!

Kedves Remus! De cuki vagy

Már nagyon várták az érkezésedet, szóval éppen ideje volt, hogy betoppanj... és úgy gondolom, hogy az utánad ácsingózóknak jó dolga lesz veled, legalábbis merem remélni abból kiindulva, hogy nekem a történeted minden egyes szava tetszett, szinte megelevenedett előttem a kép, amit le akartál festeni magadról. Nehéz lehetett nektek... talán neked és Romulus-nál is nehezebb. Volt egy nagy törés az életedben, ami teljesen megváltoztatott, a jól nevelt, bekorlátozott kisfiúból útját vesztett bolyongó lettél és eddig egyik, a sors által rád osztott szerepben sem mozogtál otthonosan. Mikor jön már el az idő, amikor végre önmagad lehetsz?

Menj, foglalózz, aztán irány a játéktér! Jó szórakozást! Cute

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Márc. 06, 2020 8:36 pm
RemusEastaughfee

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉  

go wild or go home

the unholy

Előtted meg volt minden amit csak kívánni lehetett.

Mindig vézna, csontos fiú volt, ha a kezét fölemelte egészen a magasba, akkor a bordáin akár zongorázni is lehetett volna valami szép és hosszú szimfóniát. Persze a Mama mindig szerette volna ha egy kicsit többet eszik, mint amennyit magába tudott tömni, ha a kicsontosodott arca meghúsosodik és ha a kulcscsontja egy kicsit kevésbé látszik ki. Csakhogy Remus sosem akart a Papára hasonlítani akinek a karjai vastagabbak voltak, mint ami elvárható lenne tőle, és akinek a mellkasa egészen kidomborodott ruhái alól. Remus szeretett így lenni, szeretett csenevész fiúként kerítések között átmászni, csontos és hosszú lábaival kifutni a világból, rakoncátlan hajával és mindig bő ruháival koszos kismalacnak tűnni. Szeretett a sarokban megbújni és ócska, egyszerű játékokkal királyságokat építeni, szeretett szótlanul másokat bámulni, és egészen összekuckózni. Aztán a Papa egyszer ráparancsolt, hogy húzza ki magát, és onnantól nem tudott nem a Papának engedelmeskedni, többé nem bújhatott vagy futhatott el, nem maradhatott az a rakoncátlan kisfiú, aki volt. A Mama szép ruhákba öltöztette a Papa pedig megtiltotta neki, hogy a szép ruháit összepiszkolja. A Papa megtiltott neki mindent, amit csak szeretett, ő pedig jó kutya volt, sosem mart az enni adó kézbe. Hűségesen ült meg a neki kijelölt szőnyegen, jutalomfalatokért bámulatos trükköket tanult meg, amit aztán versenyeztettek, szépen fésült bundájával pedig érmeket és elismeréseket szerzett. A Papa meg a Mama büszke volt rá, büszke arra a jól nevelt, okos és tisztelettudó férfiúra akivé változtatták, ő pedig semmire sem vágyott jobban, csak arra a kisfiúra aki egykor volt.

Utánad semmi sem maradt.

Megveszekedett, szabályokat borított föl és írt át, vérrel véste a falba, közben pedig őrjöngött. Megérezte a szabadság ízét, egészen a nyelve hegyén keserűen volt édes, de feledhetetlen volt. Mélyen szántó vágyakat keltett benne, visszafogottságot emésztett föl, kulcsot nyújtott. Ő pedig nem habozott, izzadt kézzel markolt rá az aprócska kulcsra, gondolkodás nélkül, megfontolatlanul tette aztán a zárba, az halkan kattan, ő pedig elszabadult. Többé már nem volt olyan visszafogott, haragja messze elért, sok mindent égetett föl maga körül. Többé nem érezte magát jó kutyának, inkább kivert ebnek, aki csak vicsorogni képes. Menekült, folyton csak menekült, saját maga elől, céltalanul, nyugtalanul. Valami biztosat keresett az életben, valami olyat, amit a Papa meg a Mama tudott adni neki, persze a sem volt tökéletes, de ez még rosszabb volt. Egyedül maradt, miközben sokan fogták közre, aztán túl nagynak érezte a tömeget, miközben teljesen egyedül borongott. Hibázott. Hatalmas baklövéssel csúszott meg azon a keskeny hegyi úton, amin az élete vezetett. Az a kisfiú akart lenni, nesze neked, elé vágták, neki pedig mégsem tetszik mindez.

1993.02.20.

cole mohr

vérfarkas
a karakterem  keresett

életeket tesz tönkre

Előtted egy ragyogó élet.

11 évesen.
- Pszt. - Susogok már sokadszorra az ujjamat a szám elé emelve, de csak mosolygom én is, tenyerembe fojtom vissza a saját nevetésem, ami hangosan szeretne utat törni ujjaim közt, hasogató éllel, sebeket szakító merészséggel. A fejemet a párnába nyomom, kuncogva Romulus vézna teste mellett. A takaró alatt a lába az enyémnek nyomódik, forró és karcolóan szúrósak az éppen kibúvó szőrszálak. Alig férünk el az egyszemélyes ágyban a fehér takaró alatt izegve-mozogva.
- Pszt, még meghall minket a Papa. -Sziszegek a takaró alatt a zseblámpa fakó fényénél, míg Romulus lapoz a szakadt, nyolcvanas évekbeli playboy újságban. Felszisszenünk, szinte egyszerre és én titkon a tekintetem lesütöm a meztelen női test látványa elől. Romulus nem tudom, hogy mit tesz mellettem, csak a száját elhagyó hangos fújolás nevetett meg.
- Maradj már csöndben. - Nevetek rá, gyerekkacajom alatt a rendreutasítás csak félszeg károgás, Romulus igazán komolyan sem veszi, a lámpa fényét a lap közepére irányítja és grimaszol, látom, ahogyan a szemöldöke ráncba szalad. Összepréseli az ajkait, róla a tekintetem az újságlapra emelem, meglepődött érdeklődéssel figyelem a szépen rajzolt alakot, persze elfintorodom, rémes belegondolni, hogy a Mama így néz ki a hosszú szoknyája alatt.
- Fúj. - Kontrázom rá én is, mígnem a Néni a Papa helyett le nem rántja rólunk a forró takarót, és máglyára nem veti az újságot. Futunk, ő és én kifulladásig rohanunk.

15 évesen.
A kortársaim közül mindenki a hétvégi buliról beszél, a ruhákról, a zenéről, a partnereikről, én meg kívülállóként hallgatom a fagyizóban, ahogyan a csoportba verődött tagok össze-össze nevetnek. Erős parfümöt használnak, orrfacsaróan közönségeset, nyelvtani hibákkal teli mondatokat kreálnak és olyan szavakat fűznek mondandójuk végére, aminek a jelentésével sincsenek tisztában. Fagylaltot esznek és turmixot isznak egy pohárból öten. Egy lány ül le velem szemben, a hasa merészen kivillan piros pólója alól, tekintetem a köldöke körüli puha pihéket figyeli. Te is ott laksz ugye? Ezt kérdezi az asztalom mellett állva.
- Igen. Fent az erdő mellett. - Mindig többet mondj, mint amit először akarnál, három szóval, de többet. Alakíts ki társalgást, ne légy bugyuta. Visszhangzik a fejemben.
Nem jössz el velem ma este? Kérdezi meg, olcsó, közönséges sminkben, félig lepattogott körömlakkal, festett szőke hajjal és szédítő zöld szemekkel.
- Hova kellene mennem? - Kavarok egyet a csíkos szívószállal a banánturmixomon, ő pedig mindezt készpénznek veszi. George mellé tuszkolja magát, ő pedig arrébb húzódik, be egészen a sarokba, tekintete figyelmeztetően villan felém, tekintetem parancsolva illan felé.
A lány hosszan ecseteli, ismeretlen nevekkel dobálózik, hangos zenét, szülők nélküli nyugalmat, sok alkoholt és annál is több füvet ígér.
- Sajnálom, de nem lehet. Latin szövegeket kell fordítanom. - Állom a pillantását ami meglepődéssel és keserű lenézéssel fest színesre. Azt hiszi hazudok.

19 évesen.
Tökéletes Remus. Ezt mondja a Mama, amikor latin szöveget mondok föl neki a Törvénykönyvből idézve, közben pedig  a szófán ül és teázik. Jó ügyvéd lesz belőled. Ezt is mondja miközben az ezüst kanalat a csésze széléhez üti. A szalon ajtaját résnyire hagyta nyitva, a résnyire nyílt ajtó mögött pedig Mimi lágy fürtjei suhannak el. Bekukkant, cinkos pillantása velem találkozik, félmosolya hívogatóan szeretne szólítani, én pedig mennék vele, elbújnék vele valamelyik függöny mögött, hogy a Kalóz harsogó léptekkel eredjen utánunk. Lihegnénk, a szívünk majd kiugrana, mert ha megtalál fenyegetően magasodik felénk s felásatja az egész kertet, mígnem a kezünk annyira kidörzsölőik a lapát szárától, hogy vérezni nem kezd. Megérné, azért a pár komisz percért megérné.
Ujjaival hívogatóan int felém, a feje fölött George suhanc arca villan izgatottan, hívogat. Alattuk Romulus középső ujja figyel be. Nevetni akarok, de Mama mindent lát, szemöldöke a magasba szalad.
Na mi van, nem tudod a leckét? Kérdez máris, én pedig elszakítom a pillantásom a testvéreim sokat ígérő jelenlététől, mélyet sóhajtok és folytatom, hosszan és dallamosan, órákon át.
Aznap este velük felásatják az egész kertet, én pedig az ablakból figyelem őket. Egyedül vagyok.

23 évesen.
Az a lány újból elhívott magával abba a diszkóba ahonnan a zene mindig a birtokig hatolt. Engem hívott, én mégis egy csordával érkeztem meg. Ketrecükből kiszabadult madarakkal, de az is lehet, hogy csak az én szárnyam gémberedett el.
Lazíts egy kicsit. Kéri, elém lök egy pár pohár italt, aztán lelép, ott hagy az édes és ragacsos italokkal. Könnyű és olcsó bólé a drága whiskeyhez szokott nyelvem alatt.
Azt még megiszod? Te kérdezel, eper és kókusz illatod van meg vidám szemed.
- Nem. - Felelem szűkszavúan. Még legalább három szót a mondatom után kellene biggyesztenem, hogy megfeleljen a Néni által tanítottaknak, mégsem tudok tőled megszólalni. Könnyedén nyúlsz az italom után, bele se pillantasz csak ledöntöd. A szád pont ott ér hozzá, ahol az enyém a mielőbb, mégsem zavartatod magad. Lüktetsz, a lábaid a zene ritmusára mozdulnak, a szemed felcsillan.
A kedvenc számom. Ezt mondod nekem mielőtt a kezemért nyúlnál, ellenkezni sincsen erőm. Hozzám simulsz, a pulzusod csak úgy lüktet a vibráló fényben, a hajad csiklandozza az arcomat és izzadok. A feneked nekem simul, én pedig a nyakadra hajolok veszetten és féktelenül. Beléd marok, erőszakosan és mélyen, a fogaim átszakítják a bőröd. Sosem eresztenélek, mégis elrángatnak tőled. Veszett kutyaként vergődök a kezükben.

Utánad csak vízözön.

Napok telnek el csöndben, szavak nélkül.
Székek törnek ripityára, üvöltések hallanak messzire a néma erdőben.
Nincs több nevetés.
Fájdalmas pillantások érnek partot.
Csalódott sóhajok ütköznek a falnak.
Hetek telnek el vad őrjöngéssel.
Összedobált cuccok az ágyon.
Hangos marasztalás válik üvöltéssé.
Menekülés jelent menedéket.
Az ismerős alakul idegenné.
Hónapok telnek el otthon nélkül.
Kanapék válnak marasztaló kézzé.
A rohanás az egyetlen utazás módszer.
A fájdalom az egyetlen part a tengerben.
Évek telnek el így nélküled és mégis veled.
Nyomot hagysz bennem.
Megjelölsz.

Tönkreteszel. Tönkretettél. Pedig néha azt hiszem, hogy nem is létezel.

Vissza az elejére Go down

remus eastaughfee
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Romulus & Remus
» Charlee & Remus
» Esme && Remus
» Remus & Charlee
» Mimi & Remus

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: