Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Carrie Travers

Kiválasztott

Barbara N. Lancaster
Chatkép :
Carrie Travers GoXuneB
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
camila mendes ◎
Hozzászólásaim száma :
307
Pontjaim :
19
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
zsani ◎
Fő képességem :
don't shut up ◎
Őt keresem :
Carrie Travers Tumblr_ooe5qu4OLi1rl53x2o4_250
Korom :
26
Foglalkozásom :
student ◎

Barbara N. Lancaster

Elküldésének ideje -- Szer. Feb. 26, 2020 10:04 am

gratulálunk, elfogadva!  
isten hozott játékosaink között!  

Drága Carrie,
Hát szia! Angyal vagyok Neked is köszönöm a türelmet, igyekeztem lecsapni rád is minél előbb; hát, ez most jött el.
Hol is kezdjem? A sztorid nagyon megfogott, leginkább azért, mert azon kívül, hogy az emberi fajt képviseled, maga a helyzet is igazán... halandó dolog. Az aggályok, a félelmek, amik egy anyában megfogalmazódik, mikor kiderül, hogy babát vár, majd a további kérdések: kinek mondjam el? Mikor mondjam el? Egyáltalán jót teszek, ha megszülöm? Vajon... boldog lesz? Az külön tetszett, ahogyan ezt a Washington-i helyzetet beleszőtted, az apukád szerepe tényleg bonyolíthatja a szituációt, ráadásul: tényleg, milyen bátorság kell ahhoz, hogy egy természetfelettiek által uralt világba valaki gyereket vállaljon...
Nagyon megfogtál. A lezárásod pedig megmosolyogtatott, hisz egyrészt tényleg annyira emberi, hétköznapi jelenet volt.
Kérlek, foglalózz, ha még nem tetted volna, majd irány a játéktér! Remélem, jól fogod érezni magad, jó szórakozást! Angyal vagyok

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Feb. 21, 2020 11:12 am
CarolynneTravers

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉  

strike a pose  

momma

Apám mesélte, hogy miután megszülettem, újszülött énemről mutatott egy képet Jeff bácsinak, akinek a reakciója a következő volt:
- Hu, Ben. Imádkozz érte, hogy legalább okos legyen -
És apám imádkozott, sőt egyfolytában magyarázott különféle politikai és bűnüldözési dolgokat – talán anyámnak ebből lett elege, bár nem neheztelek rá érte – és egészen tizenhat éves koromig el is hittem, hogy az én szerepem a bő pulóverekben flangálás és teljesen arcomba húzott sapkák mögé bújva tanulás a könyvtárban. A sportolást nem hagyhattam ki, egy rendőrfőnök édesapa mellett még a kickbox edzések is kötelezőek voltak így az alakommal nem is volt probléma, azonban jó sokáig ügyesen rejtegettem magam. Végül amikor anyám hazatért valamelyik utazásából – éljen a modell-élet – úgy döntött, hogy megszabadít a ruháktól amikbe apám kényszerített és a félős szőke lányfiúból dögös, magabiztos és OKOS lányt varázsol. Jeff bácsi bekaphatta.
Az már teljesen más tészta, hogy mindenbe belekezdtem de végül valahogy nem sikerült egyiknél sem megmaradnom. Próbálkoztam a joggal, jelentkeztem a rendészeti akadémiára – hogy aztán a beiratkozásra már ne menjen el, apám megkönnyebbülésére. Beiratkoztam egy ápolóképzésre – amit végül el is végeztem, de nem éltem a lehetőséggel, hogy a kórházban dolgozzak. Az egyetlen állandó dolog – vasárnapi miséken kívül - tizennégy éves korom óta az aprócska kávézó a belváros egy eldugott zsákutcájában, ahol minden nyáron dolgoztam és ahol Mr. Rowel rávilágított a tehetségemre pontosan egy évvel és három hónappal ezelőtt: a számok. Így kerültem most egy pénzügyi képzésre és meglepő módon a befejezés dátuma is egyre jobban közeleg.
A boldog családi hátteret – még egy állandóan úton levő édesanya mellett is – azonban 2012 óta folyamatosan beárnyékolja a jelenlegi polgármester és az ő hitvallása. Mostanra talán már kevesebbszer érzem mások kutató tekintetét magamon, ahogy áthaladok az egyetemi campuson de tisztában vagyok vele, hogy ha az érdekeik úgy kívánják újból előveszik a családomat - ami immáron négy kerek hónapja összeolvadt a Travers családdal.

1997. 01.24.

hailey rhode  bieber

ember
a karakterem saját

szerepkör

- Gratulálok Ms. McCanne … - mosolyogva megköszörüli a torkát én pedig továbbra is felvont szemöldökkel nézek rá miközben kicsit megint összerándulok ahogy a hideg műszer a hasfalamat érinti - vagyis bocsánat, Mrs. Travers. Ön anyuka lesz.
Ez volt az a pillanat, amikor elakadt a szavam, ami azért is meglepő, mert általában mindig, mindenre van valamilyen megjegyzésem. Aztán ott, abban a világos nőgyógyászati rendelőben, ahol Dr. Fincher a monitoron mutogatta, hogy az a kis aprócska pötty a képernyőn nem más, mint a megtermékenyült petesejtem, hirtelen minden értelmet nyert. A reggeli rosszullétek, az idegesség és a frusztráltság, hogy teljesen indokolatlanul törtem rá Rafira és üvöltöttem le a fejét a szennyeskosár mellé hajított pólója miatt. Nem utolsó sorban pedig nem tudtam az egyetemet hibáztatni a menstruációm késéséért. Így tehát végül úgy reagáltam, mint ahogy azt bármelyik felnőtt 23 éves nő tenné.
-Ez lehetetlen doktor úr – rázom meg a fejem egy zavart mosoly keretében – hiszen védekeztünk – mintha nem lennék tisztában az esélyekkel, hogy melyik fogamzásgátló módszer mennyire hatásos a terhesség ellen. Mintha nem tudná Ő is meg én is, hogy egy pár héttel ezelőtt beszaladtam egy eseményutáni tablettáért.
- Ohh – tovább mosolyog én pedig még jobban dühös leszek rá, Raphaelra és a termékeny spermájára, magamra amiért négy héttel ezelőtt azon a bulin megittam egy üveg tequilát és meggondolatlanul rávetettem magam a férjemre, amikor Ő jelezte, hogy nem hozott gumit. De hát na... tehetek én arról, hogy mennyire dögös tud lenni, amikor a szoba másik végéből azzal a sunyi kis mosolyával rám néz?  Nem. Erről csakis Ő tehet.

Egy parkban ülök a padon, kezemben pedig a telefonomat szorongatom miközben azon agyalok, hogy vajon kit kellene először felhívni. Talán nem ártana az apámat tájékoztatni a fejleményekről, elvégre tizenhárom éves korom óta csak mi ketten vagyunk és hamarabb tudott arról, amikor tizenhat évesen bevittek az őrsre, amiért egy slukkot szívtam egy marihuánás  cigarettából, minthogy ténylegesen felvették volna az összes adatom. Szinte biztos lennék benne, hogy egy tő mondatban a tudtomra adná, hogy kiheréli azt a „szeme se áll jól” Traverst – én emlékeztetném, hogy a FÉRJEMRŐL beszél – majd hümmögne két sort, letenné és egy öt perc múlva visszahívna, hogy akkor átalakítsa-e a dolgozószobáját babaszobává, mert a mostani lakásunkban nem fogunk elférni ha a gyerek felnő.
Ekkor veszem észre, hogy mennyi terhes nő és gyerek van körülöttem. Vajon eddig is ennyien voltak vagy szimplán megérzik, hogy más lett a hormonszintem és körém gyűlnek, hogy random megosszák velem milyen változásokon esett át a vaginájuk a szülés során – de mennyire megérte azért a kis csöppségért kilenc hónapot majd tizenhat órát szenvedni a szülőszobában. Mindeközben a kis csöppség épp a homokozóban formáz mini hóembereket kutyaszarból.
Egyáltalán, hogy mernek szülni? Ebben a világban, amikor az emberek sorsa már annyit sem ér, mint egy DEDIKÁLT Britney Spears – Oops I did it again album. Arról nem is beszélve, hogy mennyire kapóra jönne őnagysága, Mr. Monagham pereputtya számára ha a volt polgármester, ex-rendőrfőnök jobbkezének egyetlen szem lánya gyereket szülne. Tökéletesen tisztában lehetnek vele, hogy Bill McCanne mindent – MINDENT IS! - megtenne a lányáért és az unokájáért.
El kell vetetnem. Nem érdemli meg szegény, hogy ilyen világba szülessen, ahol már akkor ráfestik a célkeresztet a homlokára, ahogy elvágják a köldökzsinórt.

Előhalászom az Evianos palackom a táskából és idegesen lehúzok pár nagy kortyot, miközben két anyuka egy-egy babakocsit tolva elfut mellettem és esküszöm, hogy a kislány a rózsaszín kocsiból, ahogy felemeli az öklét bemutat nekem.  Mintha az élet is így akarná a tudtomra adni, hogy CAROLYNNE MARIE TRAVERS EZT BECUMIZTAD, a gyereked nagyapja a hivatal fekete listáján szerepel ja és azt ugye nem felejtetted el, hogy a férjed is vadász?  
Nem. Nem tarthatom meg, ezzel Rafi is egyetértene. Ez lenne a logikus döntés. Bár talán ha megtudná, hogy terhes vagyok akkor többet maradna otthon és kevesebb aktív szerepet vállalna a szektájában. Igen, szektának hívom őket – mert egyetlen eseményükre se mehetettem még el és csakis úgy tudom elképzelni őket, mint valami modern kori halálfalókat.
Elhúzom a szám és mivel még mindig éppen iszok közben így sikeresen magamra öntöm a vizem maradékát. Szitkozódva csavarom rá a kupakot az üvegre, közben azon agyalok, hogy mennyire erkölcsös már most eszközként tekinteni az embrióra a hasamban, amivel – akivel? Az orvosi lapokban azt olvastam, hogy még nem számít személynek az első három hétben, az egyház viszont tök mást mond erről – elérhetném, hogy Raphael több időt legyen otthon. Messze a vámpíroktól, a vérfarkasoktól vagy a gonosz boszorkányoktól akik örömmel tűznék karóra a fejét. Viszont közel az ikeából berendezett tündéri otthonunkhoz, a padlizsános lasagnemhoz és még akár süteményt is süthetnék neki minden egyes nap. Fel kell hívnom! Így hát a mutatóujjam már érinti is a kis telefonkagyló ikont a férjem neve mellett.  Azt ígértük meg egymásnak, hogy jóban-rosszban. Meg fogja érteni – sőt biztosan egy állásponton leszünk.
- Igen, Mrs. Travers? -  elmosolyodok ahogy meghallom a hangját és a gyomromban keletkező gombóc valahogy a torkomba kúszik. Már nem is érzem magam olyan magabiztosnak.
- Ehh, Rafi – idegesen, már már hisztérikusan elnevetem magam – Láttad, hogy a plázában a Ben and Jerry's automata helyére Kylie Jenner bőrápolásos cuccaival teli automatát raktak? Mekkora egy P-I-CS-A – hisztérikus nevetésem csak fokozódik majd elhalkul szabad kezemmel az orrnyergem masszírozom – Na igazából csak azt akartam mondani vagyis kérdezni, hogy … jó lesz a levesbe főzőkolbász vagy inkább maradjak annál a vastag virslinél amit múltkor vettem?
Vissza az elejére Go down

Carrie Travers
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» raphael travers
» Prudence && Carrie
» Carrie & Charlee
» Carrie && Esme

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: