Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : camila mendes ◎ Hozzászólásaim száma : 307 Pontjaim : 19 Pártállás : User név : zsani ◎ Fő képességem : don't shut up ◎ Őt keresem : Tartózkodási hely : the hell called heart of washington ◎ Korom : 26 Foglalkozásom : student ◎ | Elküldésének ideje -- Szomb. Márc. 14, 2020 7:55 am | |
|
| Elküldésének ideje -- Hétf. Feb. 17, 2020 5:33 pm | Joseph ---
◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉
my secret vampire love Daniel Gillies Nem könnyű feladat egy vérfarkas falka nőstény alfájának lenni, főleg úgy, ha a hím nem igazán enged a közelembe egy férfit se, téged se nagyon ismer. Titokban kezdtünk el találkozni, de akkor még nem tudtam, hogy mi vagy. Nem tudtam, hogy az éj gyermeke vagy. Sokáig titkoltad előlem, de aztán egyszer láttam ahogy egy emberből táplálkozol az utcán. Igazából sejthettem volna, hogy valami nem okés veled. Jól nézel ki, megértő voltál velem és amiben tudtál támogattál. Nem mondhatom el Senecának azt, hogy beleszerettem egy vámpírba. A helyzetünk ígyis bonyolult. Ő nemsokára nősül, régen pedig úgymond kavargattam vele, most pedig megkaptam az újonc farkasok betanítását. Ígyis van elég baja, nem akarom még az én gondjaimmal is traktálni, de nem tudom mi lesz veled és velem... Vajon elfogom tudni fogadni azt, hogy vámpír vagy? Vajon a saját érzéseim irántad fontosabbak lesznek mint egy falka irányítása? //nagyon várom az úriembert! PB-t szeretném ha maradna a sok-sok közös kép miatt, név az alkudható, de mindenképp írj, ha itt vagy, nagyon várlak |
|
|
|