Oleg & Jasper
|
| Elküldésének ideje -- Pént. Márc. 05, 2021 12:49 pm |
mindenképpen használd a ggogle mapst, tud segíteni persze!! a számom: 202-555-0134 |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 04, 2021 11:02 pm |
a kóstoló nem leitatás csak szépen huha, nem köszönöm! megoldom, épp folyamatban van hogy kicsit kiismerjem magam a városban felhívhatlak holnap egy gyors kontent egyeztetésre? |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 04, 2021 10:57 pm |
szuper 🥰 le akarsz itatni? Egyébként szívesen megkóstolon veled! amint foglalva van küldöm is! Küldjek sofőrt érted majd? akkor itt az ideje, hogy kilépj a ködös, szomorú közegből,!! |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 04, 2021 10:50 pm |
rendben Jasper nap közben még videózok de utána ráérek ha nem vagy ellene akkor viszek majd orosz vodkát, meg kell kóstolnod. Hoztunk néhány üveggel otthonról küldd majd el a címet örülök hogy meghívtál az összes itteni barátom egy depi kupac mostanság... |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 04, 2021 10:42 pm |
hűha érdekes elkepzelés köszi 🥰 kiveszek valami luxis apartmant a penthouseban belefutnánk egy-két kamerába. Péntek este? |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 04, 2021 10:31 pm |
VAGY ÚGY azt hittem birkózni fogunk mosogatásban jobb vagyok, de arra meg ott a mosogatógép de cserébe hogy vigyázol rám,nagyon jó fotókat fogok rólad készíteni az instádra mikor és hol? |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 04, 2021 10:24 pm |
csak ne becsüld alá magadat!! : megtisztelsz 🥰 kíváncsivá teszel, úgyhogy legyen, de az én részem könnyű: ing, nyakkendő, zakó, felfújt testtartás, napszemüveg, tipikus járás, fontoskodás ha hiszed ha nem: TUDOK FŐZNI!! néha persze én sem hiszem el a dolgot. De majd vigyázunk rád!! |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 04, 2021 10:10 pm |
nem tartok ilyesmitől a celeb szintem pedig meg sem közelíti a tiédet ... egye fene talán veled is beérem 🥰🥰 de a testőrös mozdulataidat mindenképp látnom kell! Nekem is van pár trükk a tarsolyomban jól főzöl? én feltalálom magam a konyhában de nagyon ügyetlen vagyok mindig mindenem beverem mindenhova is |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 04, 2021 10:06 pm |
hát ha félsz hogy megölnek akkor lehet nem ártana főzzünk! hát azt hiszem Tylert az ilyen dolgok nem mozgatják meg |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 04, 2021 5:56 pm |
meno!!! nekem nincs: DD lehet kellene? fozzunk? harmasban a testoroddel?: P |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 04, 2021 4:25 pm |
Moszkváról a tél jut eszembe a télről meg az otthonom tudok jó helyeket, eldugottabb helyeket |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 04, 2021 3:34 pm |
jó jó nem feltételezek semmit azt mondják hogy ebben a városban nem tanácsos este bóklászni DE moszkvából jövök szóval: DD imádom az olaszt tudsz jó helyet? vagy nem szeretnél publikusan feltűnést kelteni |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 04, 2021 3:24 pm |
milyen sérelmek értek a múltban, hogy a legrosszabbat feltételezed máris? : (((( szuper, napközben én általában elfoglalt vagyok, de esténként tulajdonképpen ráérek !!! szereted az olasz ételeket? |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 04, 2021 3:15 pm |
valóban? ennyire nem lehetsz jófej - mi ennek az ára, kedves Jasper? átmenetileg egy barátomnál lakom a belváros környékén, az orosz ügynökségem még intézi a papírokat szóval én is BÁRMIKOR ráérek: ) romantikus vacsi? |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 04, 2021 3:01 pm |
csupa meglepetés vagyok, majd meglátod 🥰🥰 merre fele laksz? meg mikor érsz rá? BÁRMIKOR szívesen elugrom arrafelé, hogy ne érezd magad egyedül !!! |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 04, 2021 2:58 pm |
oh benne vagyok örülök hogy írtál nem sok embert ismerek a városban bár nem számítottam rá: D |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 04, 2021 2:55 pm |
minimum egy, de ha lehet több közös videót |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 04, 2021 2:41 pm |
Jasper! hello és mit szeretnének a kommentelőid?: D |
|
| |
| Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 04, 2021 2:28 pm | |
|