Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

OLEG CHERKASOV

Boszorkány

Patricia C. McDermott
Chatkép :
OLEG CHERKASOV Tumblr_inline_ogkbv8f1Gw1tfmqoz_500
Szerepkör :
az elsõk egyike
play by :
nathalie kelley❞
Hozzászólásaim száma :
158
Pontjaim :
80
Pártállás :
  • Szimpatizáns

User név :
szuszu❞
Fő képességem :
telekinesis❞
Őt keresem :

you're my beginning
and my destiny

Kedvenc dal :
the dye a blood red setting sun rushing through my veins, burning up my skin i will survive, live and thrive: win this deadly game
Korom :
322
Foglalkozásom :
boszorkány és szövetséges❞

Patricia C. McDermott

Elküldésének ideje -- Kedd Márc. 02, 2021 8:10 pm
Elfogadva, gratulálunk!

üdvözlünk köreinkben

Kedves Oleg,

olyan szép neved van, mondták már? Mondjuk én furcsán vonzódom az orosz nevekhez, de hát ki nem?   mivan?
Az persze meg sem lep, hogy számomra tökéletesen ismeretlen az arc, amit kölcsönöztél magadnak, de hát ezt már megszoktam. Cserébe viszont elképesztően édes, szinte túl szép, hogy valóságos legyen, viszont mégis csak itt vagy, Moritz-al, szóval azt hiszen szerencsések vagyunk, hogy jöttél vele.  Cute
Rég hallottam ennyit a Rasputin kovenről, mint manapság - HAHH! -, de Te, aki igazából nem is tartozol a család kötelékébe, talán még rosszabbul jártál, hiszen elkötelezted magadat a "kedves nagypapa" felé. Őszintén kíváncsi vagy - még félig bennfentesként is  Cool  - hogyan akarsz megszabadulni ettől az igen kellemetlen helyzettől. Vámpírlét ide vagy oda, azért igen kényes terepre tévedtél, de azt hiszem, ezzel te is tisztában vagy.
Nem is tartanálak fel tovább, így is félő, hogy lekésed a Moszkva-New York járatot, úgyhogy szaladj foglalózni, aztán irány a játéktér!  Szeri

Mielőtt a játéktérre betoppannál, el ne felejtsd tiszteleted tenni a foglalók birodalmában, különös hangsúlyt fektetve az avatarokra és a szerepkörökre. De itt még nem ér véget csodálatos kalandod: tudsz partnert keresni a rendes kerékvágásban is, vagy összesorsolhatunk valakivel, ha úgy szeretnéd. A plotjainkról hallottál már? Még nem késő.
Ha pedig mindezen túl vagy, már csak azt kell lejelentened, hogy van-e főkaraktered az oldalon; ez ügyben kérjük szépen, vedd fel a kapcsolatot @Patricia C. McDermottal, vagyis velem; amennyiben titkos karaktert regisztrálsz,  akiről nem szeretnéd, hogy mások tudják, hozzád tartozik, hát biztos lehetsz benne, hogy a titkod nálunk biztonságban lesz!  Kacsi

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 28, 2021 10:09 pm
Oleg Alekseyevich Cherkasov
should of stuck with diet coke

Kiemelt információk
play by Moritz Hau

született Moszkva, 1997/1.

faj Vámpír

pártállás Semleges / Rasputin koven

a karakterem Saját / keresett

hirdető A barik

~ a Teszlek Süveg gondolkodás nélkül a Hugrabugba rakná
~ vödörjével issza a jegeskávét, hogy vámpírként is élvezhesse
~ a vámpírrá válása után ráírt az összes exére, hogy mennyire leszarja őket
~ egymillió új hobbit kipróbált, hogy betöltse az űrt
~ ugyanennyi kifogást talált, hogy ne kelljen kimozdulnia a komfortzónájából (ezen már túllépett)
~ meg van róla győződve, hogy a laktózra vámpírként is érzékeny
~ baromi válogatós, minden téren
~ egy kicsit ✨extra✨
~ nincs szűrője a figyelmeztető jelek iránt
~ imádja a drámát
~ nyíltan megfenyeget bárkit, aki beleáll a barátaiba
~ napokra eltűnik, ha olyanja van
~ szomorú zenéket hallgat, ha szomorú, hogy még szomorúbb legyen
~ az összes kóborállatot összeszedi az utcáról (nem, már nem a vérük miatt)
~ az éttermekben jellemzően a gyerekmenü a kedvence
~ 1.91 m magas, barna szemek, barna haj
Önéletrajz
Alig huszonegy évesen szívrohamot kapni szar.
Miután sikeresen kinyírtad magad a ’túl-sok-kokainnál-többel’, a szüleid szemébe nézni még szarabb.
A nagypapa kezében tudni a sorsod? Még, még még sokkal… had ne ragozzam.

Emlékszem, hogy a díszes hall mennyire nem tűnt aznap díszesnek. Az aranyszegélyek megfakultak, a helyiséget pedig nyomasztó félhomály uralta. Hiába volt délután három óra, hiába lehetett volna a kandalló feletti antik tükörben ellőni a tökéletes szelfit a fényviszonyok közt, ott ültünk a majdhogynem sötétben mi hárman.
És ha már tükör, hát felé sem mertem nézni. Csak az zakatolt a fejemben, hogy mi van, ha igazak a mondák és tényleg nem láthatom többé a tükörképemet? Nem álltam rá készen, hogy megtudjam.
Jobb híján előre dőltem a díványon – annyira szédültem, hogy ha a háttámlának dőltem volna biztosan elhányom magam -, alkarjaimmal a combjaimon támaszkodva, a körmeimet akkorra már lassan lepedzegettem a feszültségtől. A végzetes éjszaka másnapja volt. A többiek épp olyan sápadtak voltak, mint én. Olykor felpillantottam rájuk, de Ilya volt az egyetlen, aki nem kerülte a tekintetemet. Visszagondolva, abban sem vagyok biztos, hogy Oakley egyáltalán ébren volt. De az orra még mindig kurva piros volt. Rosszul voltam minden apró zajtól. A másik két srác ereiben lüktető vér hangját pedig csak a szüleim veszekedése nyomta el a kétszárnyú ajtó túloldalán… és a papa távoli suttogása.

- Mindig tudtam, hogy nem kellene ennyire közel kerülnünk egymáshoz a Rasputin kovennel. Most néz magadra, fiam. Isten ezzel büntet minket. – Ahelyett, hogy választ adtam volna jóanyámnak, aki minden korrupció és rituálé után ott hordta a keresztet a nyakában, csak beharaptam az alsó ajkam és önkéntelenül kezdtem rágcsálni feszültségemben, ahogy elfordultam tőle. Végre a nagy ablak előtt állhattam fényes nappal, a kerti tavat figyelve. Mindezt köszönhettem a papának, akitől megkaptam az Áldást. Tudtam, hogy egynap ára lesz, de kisebb bajom is nagyobb volt annál, mintsem a jövővel foglalkozni.
- Most büntet isten, mi? Amikor apa diplomata karrierjét kellett fellendíteni vagy a te aktuális hóbortodat, akkor nem büntetett. – Sosem beszéltem vissza édesanyának, még akkor sem ellenkeztem különösebben, amikor évekkel azelőtt hittantáborba küldött, mert lájkoltam az egyik barátom wicca kézművesboltját. De eljött a pont, amikor kezdett betelni a pohár. A világra hozott, de belehaltam az észnélküli bulizásba. Mindig felszívtam azt a ’még-egy-csíkot’, mert a többiek is bírták. A különbség az volt, hogy nekem már gyerekkoromban is problémáim voltak a szívemmel, amit sosem említettem. De ezúttal nem ő hozott (vissza) az életbe, hanem a barátaim. Nem éreztem többé, hogy bármivel tartoznék neki.
- Miért, mit gondolsz, ki tette ezt veled, ha nem Ő? – Emlékszem, ezen a ponton telt be a pohár. Indulatosan fordultam meg, vértől vöröslő szemekkel.
- Én. Én tettem. Nem Ilya, nem Oakley, nem ISTEN. Én. Ideje lenne, ha te is elkezdenéd magadat okolni a hibáidért a felsőbb hatalmak helyett. Ahogy a felnőttek teszik.

És most talán nekem is ideje lesz megfogadni a saját tanácsomat, és magamat okolni, bármi is vár rám. Mert a jövő eljött. Ilya és a papa között elpattant a gumizsinór, ami már évek óta feszült. Aki pedig nem a papával van, az ellene.

Vissza az elejére Go down

OLEG CHERKASOV
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Yurij & Oleg I.
» Oleg & Jasper
» Jasper & Oleg I.

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: