Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rémy & Jasper I.

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 18, 2021 1:50 pm
Ha ilyen kellemesen érzitek magatokat egymás társaságában, hát kár lenne elrontani. Ő mégis megteszi. De előbb te teszed meg. Soknevezős ’talán’ – előszöris nem kéne kinyírnod -, de talán idővel lesz lehetőséged megtapasztalni, hogy ha nem szeretnél bajt, akkor ne nyújtogasd a kezed Rémynek keringőre. Hiába nem felkérni akartad az üveg összetörésével – sőt, a lehető legmesszebb álltál ettől – de ez őt nem zavarja. Örömmel fogadta el. Szeret buján játszani. Szeret kockáztatni. Még azt is szereti, amikor az intuíciója átmeneti kékhalált kap, és nem tudja, hogy mi fog történni. Most pedig nem tudja, hogy mi fog történni, amikor VÉLETLENÜL megvágja a kezét.

Az éles sóhajodat hallva felpillant rád, te pedig már vérben forgó szemekkel, szörnyeteggént bámulod őt. Bármelyik embert meghátrálásra késztethetnéd, akinek egy csepp esze is van. Rémy számára is ösztönösen jön a reakció, hogy döbbenten hátra lépjen egyet, de halottnak a csók értelme van.
Ha kívülről figyelhetné azt, ami történik, lenyűgözőnek találná az étvágyatad és az elemi ösztöneidet, aminek nem bírsz ellenállni. Nem rég még lehengerelted azzal, hogy könyvekről beszélgethettek és legalább annyira tűnsz kifinomultnak, mint szemtelennek, most meg nézz magadra. Minden emberséged eldobva lennél képes ölni. Nem is szimplán ölni. Gyilkolni, a saját kielégülésedért. Egy ideje a városban van, de még nem volt különösebben szerencséje vámpírhoz. Sem hozzád hasonlóhoz, sem ilyen közelről nem. És most itt vagy te, aki a vérét akarja, minden értelemben. Volt egyfajta megérzése, mégis hidegzuhanyként éri a tény.

Minden olyan gyorsan történik. Hirtelen fájdalom hasít belé, ahogy visszarántod és feltéped az alkarján a bőrt. Kellett neki olyan szexin feltűrnie az ingjét. Elnyílnak az ajkai, felnyögne a bizarr mámorral ötvözött fájdalomtól, de valamiféle sokkos állapotban reked bent a levegő. Nem csak a kellemetlen fájdalom és a rohamos vérveszteség szédíti. Szédíti a jelenléted. Szédíti a bor, szédíti őt most minden. A hajadba kap, hogy eltoljon, ellökjön, de nem mozdul tovább. Összefolynak a másodpercek, pillanatoknak és óráknak tűnnek. Mire feleszmél, már csak homályosan látja, hogy valaki letép róla, ő pedig elgyengülve esik össze. Ha ezt túléli, az első dolog, amin elgondolkodik majd biztosan az lesz, hogy a vámpírléted során vajon hány embert fizethettél le és zsarolhattál meg a pereputtyoddal, hogy ne tudódjon ki a titkod? Igen-igen hízelgő – és még megmagyarázható is – lenne, ha ő lenne az egyetlen, aki ezt ilyen intenzíven kiváltja belőled, de azért erősen kétli. Ha van egy eset, akkor van kettő is, meg egy tucat.

Valahogy csak most kezd visszhangozni a fülében a pultos nő sikolya, amikor megtámadtad Rémyt, pedig eltelt egy perc. Most, hogy a nő ott terem mellette, egy tiszta konyharuhát nyom az alkarjára, és már tárcsázza a mentőket. De akkor újra megjelensz. A padló mágnesként húzza magához, de bármennyire is szédül, reflex szerűen löki el az utadból a nőt – van egy olyan sejtése, hogy ha te löknéd el az jobban fájna – és még épp le tudja kapni a keménykötésű könyvedet a pultról, hogy úgy istenesen csapjon vele arcon. Az élével természetesen. Legalább így nyer néhány másodpercet, ez pedig elég a testőrödnek is… aki most inkább az ő testőreként funkcionál.
- Figyu, ha nem nyírsz ki… – koordinálatlanul nyúl a farzsebébe, és húz elő egy bankjegyet, miközben dulakodtok – kapsz öt dollárt. – Mert amúgy ennyi van nála. Véresen mutatja fel. Túl sok a vér. Aztán hirtelen minden elsötétül, és végképp kiszolgáltatottá válik a helyzetnek. Mégsincs halálfélelme, pedig kellene lennie. Úgy tűnik, mégis jól jön az intuíciója, azért maradt ilyen pofátlanul nyugodt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Márc. 12, 2021 2:11 pm

fuck me with your mind

!!!Spoiler alert!!! Meg foglak támadni. Előbb a szemeim kezdenek sötétedni csak aztán ereszkednek le a szemfogaim, az idegszálaim belefeszülnek ahogyan éhesen pillantok rád: nem tudok gondolkozi.

három perccel korábban
Megnevettetsz ezzel a történettel, kicsit eszembe is juttatod a gyerekkoromat: sosem fogom elfelejteni, hogy a komronyiknak milyen hosszú szakálla volt, a sötét szőrszálak közé ezüstös, ősz szálak vegyültek és messziről mindig olyan nagyon érdesnek és rossz tapintásúnak tűnt, hogy mindig azért könyörögtem nála, hogy hadd fogjam meg és, hogy ő erre mindig azt mondta, hogy kérjem a Királynő engedélyét, de sosem mertem a nagymamát ilyesmikkel zavarni és sosem tudtam megfogni a komornyik hosszú, viking stílusú szakállát. Erről persze megint eszembe jut Dánia, a macskaköves utcák, a monpezati kúriánk hatalmas falai, a villásreggelik édessége és a dán nyelv otthonossága. Fel is sóhajtok, nosztalgikus hangulatba kerültem és máris borzasztó honvágyam van: szeretnék haza menni és visszaszokni abba az életbe, a normális életembe, a hercegi létbe, a kötelességekbe.

két perccel korábban
Nyilván ezért is vesztem el egy kicsit a kontrollt magam fölött - meg nyilván azért is mert ESZMÉLETLENÜL kívánom a véredet - a pohár úgy robban szét a kezemben, mintha csak papírból lenne: kijózanít, ad egy pofont, hogy vigyázzak jobban, hogy ügyeljek jobban, hogy viselkedjek jobban. Ha most lehetséges lenne akkor az én szívem is ütemesebb ritmusban kezdene verni a történtek miatt, a fülemben dobolna, pont ahogyan a te pulzusod is megugrik, a véred sebessebben kezd folyni nekem pedig a hallásom egészen lekoncetrálódik arra, pedig próbálok figyelni arra amit mondasz, hümmögök is egy sort, mert igazából biztosan igazad van, csak éppenséggel nekem nem jut el a tudatomig mindez.

egy perccel korábban
Szinte előre látom az eseményeket: látom ahogyan odanyúlsz ahova nem kellene, hogy az összetőrt szilánkokat seperd le, látom a mozdulatot és rád akarok szólni, hogy ne tedd vagy feléd kapni, hogy még időben megállítsalak de annyira megbéklyóz a vérszomj, olyan erővel kezd elhatalmasodni rajtam, hogy éppenséggel csak bámullak, még pislogni is elfelejtek pedig az egész lassított felvételként rajzolódik ki előttem - még azt is hallom ahogyan az üveg karcolja a bőrödet és egy egész pillanatig visszatartom a lélegzetemet, elhátrálok tőled, mert tudom, hogy nem szabad megszagolnom, tudom, hogy nem szabad ráéreznem az ízére, de aztán kibuggyan az első vércsepp amit a második követ és a padlón hangos csattanással ér földet, az ajkaim elnyílnak és beszívom a levegőt.

Előbb a szemeim kezdenek el fokozatonsan sötétedni csak aztán ereszkednek le a szemfogaim, az idegszálaim belefeszülnek ahogyan éhesen pillantok rád: nem tudok gondolkozi. Ösztönösen cselekszem csak, áthidalom a köztünk lévő távolságot, erőszakosan rántom a kezedet magam felé, hogy valahol, akárhol beléd tudjak marni - a véred elönti a számat és én esküszöm olyan, mintha valami paradicsomi helyre kerültem volna, hatalmas erővel korytolok belőled újra és újra és nincs megállás, mert leszállt a vörös köd és csak egyre vörösebb és ködösebb és már nem ismerek se embert, se Istent csak a szomjúségom létezik amire az egyetlen orvosság a véred lehet.

Letépnek rólad én pedig csak tovább acsarkodom, a testőröm Borja alkalmaz valamilyen fojtószorítást - nyilván vámpír, nyilván csak így van esélye bárkinek is ellenem - hogy friss vámpírként ne tudjak kimászni a szorítása alól, és csak rángat kifelé, tőled el, ki a könyvtárból, be a liftbe és csak remélni tudja, hogy neked van valamennyi eszed, hogy lelépsz inenn, hogy elmenekülsz, mert ha most szabadulok ki, ha Borja egy pillanatra is enged, ha úgy fordulok a szorításában és kijutok akkor biztosan levadászlak.

into you  || <333
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 11, 2021 12:15 pm
Talán azt várnád, hogy meghökkenjen a szóhasználatodon, talán meg szeretnéd nézni, hogy úgy reagál-e erre a pofátlanságra, ahogy egy átlagos – normális? – ember tenné, vagy talán szimplán csak balszerencsés a szófordulat, hogy megbélyegezte-e a betegsége. Bár részéről túl intelligensnek tűnsz ahhoz, hogy meggondolatlanul fecsegj. Nem kifejezetten számított erre a válaszra, ezt felfedezheted a vonásain, azon a kezdheti, minimális meghökkenésen azonban már szökken is tovább, ahogy az orra alatt elneveti magát. – Ó, nem. Ez annál hamarabb kezdődött. Kamaszkoromban mindig kaszinókba lógtam be. A hajamból vágtam kicsit, hogy borostát ragasszak belőle az arcomra. – Igencsak forgatja a szemeit, ez így felnőtt fejjel nyilván már neki is ostobaságnak tűnik, de a teljes sztorit nem fogja megosztani. Hogy jó életet akart biztosítani az édesanyjának és saját magának is, nem akarta hagyni, hogy mindenféle férfiaktól függjenek, akik épp az aktuális partnerei a nőnek. Ők voltak ketten, és ő tartotta fenn magukat félillegális dolgokkal. Jól éltek.

Nem is gondolnád, hogy milyen könnyen fordíthatnád vissza magadra Rémy figyelmét ahelyett, hogy ki akarjon menni a világba szabályokat feszegetni. Elég lenne szépen kérned és ő ezer örömmel maradna itt veled, hogy csak egymásé legyen a figyelmetek. De úgy tűnik, erre már nem fog sor kerülni, hogy ilyesmin agyaljatok, ugyanis egészen érdekes mederbe terelődik az események sora.
Amikor megkérdezed, hogy ő nem ebbe született-e bele, előbb csak halvány, egészen buja mosolyra húzódnak a puha ajkai. Nincs benne testi töltet, inkább csak maga Rémy különös kisugárzása. Már válaszolna, de akkor hirtelen furcsa érzés keríti hatalmába és egy másodperccel azelőtt fagy le az arcáról a mosoly, hogy te összetörnéd a poharat. Érted? Még ha csak másodpercnyileg is, de azelőtt lepődött meg és kapta a pillantását a poharadra, hogy az összetört volna.
- Semmi baj, feltöröljük. – Segítőkészen áll fel a bárszékről, vagy hát inkább pattan fel, mert közben felé is elkezd folyni a jegeskávéd maradéka és nem szeretne olyan lenni ő is. A hangjában viszont minden van, csak tiszta segítő szándék nincs.

- Nem bujkálni és a publikum előtt élni két külön dolog. Ne érts félre, nem mintha én ítélkeznék vagy különösebben érdekelne. Engem inkább az a Jasper érdekel, aki elhívott… – Könyvekről beszélgetni és hogy ki ő a celeblét alatt. Csakhogy olyannyira elnevetgél veled a pult szalvétákkal való törölgetése közben – hiába mondja neki a barista, hogy hagyja csak, majd ő megcsinálja – ’’sajnos’’ nem a szilánkokra figyel és a mondatát már nem tudja befejezni, mert meg is vágja magát. Egy szisszenéssel és francia káromkodással húzza el a kezét. A tenyere oldalát vágta meg, és nem olyan vészes, de azért kibuggyan belőle a vér.
- Úgy tűnik, ma nem csak te vagy kétbalkezes, hanem én is. – Előadja az ügyetlent, pedig szándékos volt. Felkínáltad neki a lehetőséget, ő pedig nem tudott neki ellenállni. Pedig nem akart ő ilyesmibe belemenni most, de tegyél a kutya elé egy tál szalonnát, érted. Látni akarja, hogy ki vagy. Tudni akarja, hogy helytállók-e a megérzései. Olyan különlegesnek tűnsz. Tényleg az vagy?

Így már ténylegesen érezheted, hogy Rémy vére egészen más illatú, mint bármelyik tasak – vagy friss – embervér, amivel eddig táplálkozhattál vagy egyáltalán szagolhattál. Szagra olyan, mintha egy pohár hat dolláros vörösbort tennénk egymás mellé egy pohárral az annál sokkal idősebb, legfinomabb Bordeaux-i borral. Bársonyos, gyümölcsösen száraz, és igazán bódító az illata. Meg kell hagyni, igencsak harmóniában van azzal, amit Rémy kortyolgat úriasan. Nem boszorkány, de mágia itatja a vérét. Fiatal, de sokkal érleltebb illata van. Csupa ellentmondás, ahogy ő maga is.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szer. Márc. 10, 2021 8:24 pm

fuck me with your mind

Automatikusan veszek egy mély levegőt ahogyan azt mondod, hogy romani kezdett az egészségi állapotod, a parfümöd alól kiérződik a véred bársonyossága és szó szerint összefut miatta a nyál a számban - van valami érdekes utóíze az illatodnak, azt persze nem tudnám megmondani, hogy pontosan milyen vagy miért van ott, de érződik, leheletnyit, mint egy megbúvó századik illat: ha nem vonzana ennyire a véred, akkor egészen biztosan meg tudnám mondani, hogy miről van szó, így viszont csak arra tudok koncentrálni, hogy még véletlenül se alakuljak előtted szörnnyé, hogy a szemfogaim ne nyúljanak meg, a szemem pedig ne kezdjen el viharos tengerre hasonlítani. - Szóval emiatt vagy ilyen szabad? Mert megbélyegzett a betegséged? - Igazán szeretnélek kiismerni, megtudni, hogy mit miért mondasz vagy éppen teszel, hogy a szavaid mögött milyen gondolatok pihennek meg, hogy mit vált ki belőled egy-egy gesztus csak hát nem tudok elvonatkoztatni attól, ahogyan viselkedsz, a tekintetem máris a kezedre csúszik, olyan lágyan simogatod a pohár száját, hogy attól hangosan ki kell fújnom a levegőt: mintha parázs pattanna kettőnk között. Nehezen tudom venni a levegőt, nehezen tudok megmaradni ülőhelyzetben, nehezen tudok emberi sebességgel létezni ezek után: hallom ahogyan száguld a vér az ereidben, ahogyan a szíved ütemesen pumpál és bárcsak mondhatnám azt, hogy nem akarok beléd kóstolni, de egyelőre minden vágyat felülírja a vér utáni sóvárgás. A véred utáni sóvárgás.
Így hát csak felszusszanok a kijelentésedre, ha most megpróbálnék megszólalni akkor minden bizonnyal nem bírnék magammal, neked ugranék, rád vetném magamat, felfeszíteném a nyakadat és feltépném a torkodat, rá is fogok hát a székem ülésére, az ujjaim belemélyednek a fa számomra puha anyagába és ha most nem szólalnál meg akkor egészen biztosan ketté is törném. De visszarántassz a valóságba, nehezen de visszaeszmélek a jelenbe: nem merek levegőt venni, csak a vállam emelem megszokásból, azt is talán túl későn, fogalmam sincs feltűnik-e neked igazából.- Miért te nem ebbe születtél bele? - Szinte a fogaim között szűröm a szavakat, a lábam idegesen járni kezd, ráfogok a jegeskávés poharamra, de túl erősen, összeroppan, mielőtt megállíthatnám a folyamatot én pedig hátra ugrom, nem tudom, hogy túl gyorsan-e vagy emberi sebességgel, de megteszem, elnémulva pillantok csak rád aztán a baristára. - Elnézést, de azt hiszem repedt volt a pohár. - Próbálom menteni a menthetőt, a hajamba túrok, ki is józanodom, most már legalább mindennek kávé szaga van és nem te lenged körül az egész teret, megkeseríti és megszínezi.
Szalvétát veszek el a pultról, hogy letörölgessem a nadrágomat, úgy próbálok rád figyelni, vagy inkább így próbálok a törölgetésre koncentrálni helyetted. Csak rád pillantok és az idő megáll körülöttem ahogyan találkozik a tekintetünk, szinte üt még egy utolsó, hatalmas dobbanást a szívem és csak zuhanok, zuhanok, zuhanok beléd. - Hát azért ez nem ennyire egyszerű. Végülis nem bujkálhatok egész életemben nem igaz? - Lehet egyébként, hogy hajlandó lennék most neked bármit megígérni, mintha láthatatlan kötelékek fűznének máris hozzád, fogalmam sincsen, hogyan tudok majd elsétálni innen nélküled, itt hagyni vagy többé nem rád gondolni. - Tudod engem rettentően csábít az, hogy könyvekről és az életről beszélgessek veled. - És csak hallgassalak és hallgassalak és figyeljek minden rezdülésedre, és magamba véssem minden apró mozzanatodat. - De úgy gondolom, hogy téged talán ez a forgatókönyv kevésbé hoz lázba, így... - Visszatartom a mondat végét, hiszen mindkettőnk számára teljesen egyértelmű lehet, hogy így minden bizonnyal veled fogok tartani.

into you  || <333
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Márc. 05, 2021 11:52 pm
A kérdésedre előbb szemtelenül mosolyodik el, mielőtt bármit is mondana. Ott bujkál a puha ajkai sarkában a kisördög, ami egyértelmű válaszát adja annak, hogy akkor ugrálna a leginkább, ha a vízimentő kifulladásig fújná a sípot. És ezt a gondolatot nagyon szívesen folytatná magában, valami megmagyarázhatatlan impulzustól vezérelve mégis úgy dönt, hogy inkább megosztja veled azt, amit valójában gondol. A mosoly eltűnik, ettől nem kifejezetten válik komorrá, szimplán csak nem vigyorog állandóan, mint valami idóta. Megmosolyogta a szavaidat, kész, végzett vele. Látja ő, hogy neked is épp annyira tetszik a helyzet, mint ahogyan neki.
- Mindig úgy éltem, ahogy én akartam. Aztán agresszívan romlani kezdett az egészségem és kis híján elvitt. Szóval tőlem aztán fújhatják a sípot, ahogy szeretnék. Csak mókásabbá teszi az életet, nem? – Táncra kéri a gondolataidat azzal a halvány, ám annál különösebb – különlegesebb? – mosollyal, ami az arcára ül, miközben az ujját végig húzza a pohara száján. Egészen a szemeidbe mélyed, olyan érzést keltve, mintha számon kérne, vagy mintha a körmeidet próbálná fogpiszkálóval felpedzegetni, hogy színt vallj. A pillanatot azonban hamar megunja (valljuk be, cicázik veled és meg sem próbálja titkolni), elszakítja rólad a tekintetét és ismét a finom italába kortyol.

- Tudok romantikus lenni a megfelelő személlyel. – A vállvonása azért egyértelműsíti, hogy tényleg nem egy romantikus alkat. Az meg számára is kérdés, hogy létezik-e megfelelő személy. Annak idején nem igazán volt lehetősége kideríteni ezt. Valami egészen különleges dolog lehet a szeretetnyelve. Ott van viszont az is a hangjában, hogy az ő romantikája bűnös és franciásan fülledt, vörösborral, félhomályban gyújtott kézművesgyertyákkal, és rengeteg kényeztetéssel. Rémyben mindig is megvolt ez a misztikum, ami igazán vonzóvá teheti. – Téged talán nem bosszant, mert ebbe születtél. – És egészen véletlenül nagyon is beletrafál, hogy épp ebbe az irányba folytatódik a beszélgetésetek. Hiszen a kétezres évekről kezdesz mesélni, számára csupa idegen dologról – nem mintha akkor ne léteztek volna kamerák, de igencsak másként működött a világ – és te is észreveheted, hogy egyáltalán nem azért figyel ennyire nagyon, mert a hírességek életének az árnyékos oldalán csodálkozik, hanem valami egészen máson. Nem érdeklik az újságírók, ahogy nem érdekli a követőid száma sem. Abszolút nem. Ő csak próbál felzárkózni ehhez a korhoz. Aminek te mondhatni mintapéldánya vagy egy bizonyos rétegből.

- Velem is valahogy így történt. Mire feleszméltem, már az Államokban is voltam. – Nem áll szándékában érzelgősködni, de azért nyilvánvalóan egy lapon vagytok az amerikai tartózkodásotokkal. Akkor viszont miért is vagytok itt? Ha itt és most benyögnéd, hogy szökj meg vele Európába, bármelyikőtök szülőföldjére – mondjuk inkább a tiédre, a sajátjára még nem érzi, hogy készen állna – már szedné is a sátorfáját és menne, mint a kisangyal. Mert miért ne! Ne aggódj, Rémy mellett akkor sem fogsz unatkozni, ha itt maradtok. Szeretné a hosszabb és mókásabb úton kideríteni, hogy vajon tényleg az vagy-e akinek… aminek gondol. De ezt majd egy másik alkalommal, most nem is gondol rá.
- Pokolinak nevezed. Mégis függsz tőle, nem? Vissza is vonulhatnál a publikum elől, ne mondd, hogy nem. Te mégis élvezed a rivaldafényt. – Nem ítélekzik és nem próbál megfejteni sem, sokkal inkább tűnik úgy, hogy csak hangosan gondolkodik, ahogy egészen elmereng téged figyelve. Bujkál valami különös az ajkai sarkában. Téged figyel, mégis olyan, mintha egy ablakon át nézne egy másik, távoli világot a jövőben. Dehisz ilyen vagy most neki. A tükörbe néz minden reggel és azt mondja magának, hogy most már idetartozik. Pedig tudja ő is, hogy nem. Nem tépheti ki magából a múltat, ami neki szinte még a jelen, hiszen ’’néhány hónapja’’ még a koraötvenes évek Franciaországában élt. És a te jelened? Miért érzi úgy, hogy egy csinos ketrecben élsz, szabadságot színlelve? – Nos, maradhatunk itt, könyvekről és az életről beszélgetve, vagy megvárhatod, amíg megiszok még ebből kettőt, – bök az ürülő poharára – és kimehetünk a világba, csinálni valami őrültséget.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szer. Feb. 24, 2021 4:37 pm

fuck me with your mind

Mélyebbre süppedek a bárszékben, hogy ehhez a beszélgetéshez el tudjak kényelmesedni, de a korábbi közjáték ellenére sem igazán érzem úgy, hogy bármilyen másik póz előnyösebb lenne a számomra, úgyhogy továbbra is szétvetett lábakkal a pultra könyökölök, a fejemet a tenyerembe döntöm és úgy nézlek izgatott, kíváncsi tekintettel, így várom, hogy most aztán beavass minden kis titkodba: na jó, egy ideig megelégszem azzal is, ha a könyvről mesélsz és a saját élményeidről. – Ez igazán érdekes. És milyen hatással volt rád ez a felfedezés? – Abban teljesen biztos vagyok, hogy még hosszú-hosszú ideig képes vagyok beszéltetni téged anélkül, hogy a társalgásunk fonala megszakadjon, szóval nem is vagyok rest egy kicsit pozíciót váltani: a könyökömet kiveszem a fejem alól és visszafelé dőlök, egy kicsit feléd, hogy így könnyebben hozzáférhessek a pulton hagyott jegeskávémhoz, ami már nem olyan hangos – kicsit megolvadtak benne a jégkockák így csak zajosnak mondanám, ahogyan magam felé emelem – ellenben kiváltképpen hideg és édes az olvadó fagylalttól, szóval amíg te válaszolsz én addig szívok belőle egy-két kortyot és megpróbálok még mindig nem arra gondolni, hogy ez akár lehetne a véred is.
– Akkor te vagy az, aki akkor is ugrál a medencébe ha a vízimentő kifulladásig fújja a sípot? – Érdeklődve villan fel a tekintetem mielőtt kilökném a szánból a szívószálat a nyelvemmel, hogy hátrább hajthassam a fejemet és így nézhessek rád, mintha éppen csak arra várnék, hogy minden szabályt együtt szegjünk meg. Nem is tudod elképzelni, hogy milyen könnyedséget tud jelenteni a számomra, ha találkozom valaki olyannal, mint te: az életem nagy részét úgy éltem le, hogy mindenre borzalmasan figyelnem kellett, a szóhasználatomra, az öltözködésemre, a mimikámra, hogy mindig úgy álljak, hogy előnyös képet lőhessenek rólam a lesifotósok, a lépteimre, hogy kivel találkozom, hogy hova megyek és tudod – vagyis nem tudod – most éppenséggel megadnék bármit, hogy újból az az ember lehessek.
A tekintetem a szádra csúszik amint felsóhajtasz, az ajkaid még nedvesek a bortól és el sem tudod képzelni, hogy mennyire édesen keveredik hozzá a véred zamatához, hogy mennyire szívesen kóstolnálak én is téged így, ilyen lassú élvezettel, hogy milyen hangosan sóhajtanék az első korty után és---
Miért kalandozom el mindig?
- És ha jól gondolom te nem vagy az a romantikus alkat. – Szalad fel a szemöldököm egészen a magasba ahogyan megszólalsz és a borillatú leheleted egy egész pillanatra megrészegít. - Vagy inkább aza tény bosszant, hogy olyan dolgok jönnek divatba amiknek már rég feledésbe kellett volna merülniük? Nem mintha az anarchia túlromantizálása miatt megérné bosszankodni. – Mert láthatóan bosszankodsz ezen, ezernyi jelét adod annak, hogy mennyire zavar a téma én pedig ettől máris úgy érzem, hogy vesztésre állok, úgyhogy csak türelmesen figyellek, egyetlen pillanatot sem fogok elvesztegetni arra, hogy helyetted mást vegyek szemügyre, te úgy is annyival izgalmasabb vagy itt bárminél, hogy még ha akarnék sem tudnék igazán másra figyelni. Sőt azt is meg merném kockáztatni, hogy ennyi együtt töltött idő után már hosszú méterekről képes lennék kiszagolni az illatodat, a fűszerek olyan intenzíven tapadnak rá a nyelvemre, hogy a jegeskávé sem képes lemosni róla. – Ez most beugratós kérdés? – Nevetem el magamat könnyedén. - Végül is mi másról mesélhetnék mint a pokoli kétezres évekről? Az embernek egy szabad pillanata nem lehetett, hogy ne loholjanak a nyomában kamerákkal és fényképezőgépekkel, az újságírók nevetségesen mélyre ásták magukat a magánélet minden szegletébe és mire feleszméltem már Amerikában is voltam. – Nem tudom, hogy pontosan mire vagy kíváncsi, de akárhogyan is legyen keserédes visszaemlékeznem a mindennapokra amik Dániában olyan tökéletesnek hatottak. Azt viszont biztosan nem most fogom bevallani, hogy mennyire szívesen ülnék egy repülőgépen úton haza.

into you || <333

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Feb. 16, 2021 11:55 pm
Halálos nyugalommal és ahhoz illő lassú tempóval néz fel a szemeidbe, amikor jön az a zavart ööö hang. Halkan mintha még hümmögne is egyet, ahogy magának kimondatlanul megjegyzi, hogy az eddigiek alapján nem várt volna tőled ilyen zavart egy ilyen kis semmiségre, hogy megnézett ott, amit lényegében az arcába toltál. Hisz mi másnak terpesztenél így? Nem illik. Ahogy bámulni sem illik. Szóval számára kvittek vagytok. Ne aggódj, a nadrágod minőségével semmi gond nincs. Sőt, ha megkérdeznéd róla, elmondaná, hogy milyen szép nadrágod van. Mindenedet szépnek találja. Szívesen ellopná a cuccaidat – hiába az intuíció, most még meg sem fordul a fejében, hogy egy nap talán majd magadtól fogod a fejébe húzni a pulóveredet, ha együtt ébredtek reggel és ő fázni fog – de nem ilyesmiben utazik, ő szerencsejátékos. Közelebb áll az öltönyös tolvajhoz, mintsem a kistílűhöz.

- Félreértelmeztem az anarchiát. – Talán így fejezhető ki a legdiplomatikusabban, hogy miért változott meg a véleménye száz oldal múltán. És valljuk be, a legtöbb ember úgyszintén félreérti. Valami sokkal emészthetőbben képzelik el annál, mint amit valójában szimbolizál. – Nem, nem is így mondanám. Alábecsültem. – Javítja ki saját magát, és ezzel valóban sugárzik belőle az intelligencia. Az embernek képesnek kell lennie megváltoztatnia a véleményét, ha új információk birtokába jut. És képesnek kell lennie bevallani ezt a változást. Számára ez láthatóan nem okoz problémát, akár szimplán a könyvről, akár bővebben eszmékről beszéltek épp. Az individualista anarchia egy dolog, a kollektív már megint másik. Ha pedig kérdezed, akkor szívesen kifejti bővebben is, aztán bűnösen, mégis olyan kifinomultan elmosolyodik a szemeidet figyelve. – Szeretem, ha vannak szabályok, mert akkor meg lehet törni őket. – Márpedig az anarchiában nem lennének törvények és szabályok, ugyebár. Na de miket el nem árul magáról csak így stikában! És te? Miért hajoltál ilyen közel? Neki pedig ettől miért lett ilyen melege? Különösebben nem látszik rajta, a bőréből áradó finom illaton viszont érezhetsz némi változást. Buja kíváncsiságot, amit a szívverése csak alátámaszt. El is fordul tőled, hogy újabbakat kortyoljon a borából. Az életető vérhez hasonló bor kellemesen száraz, ő pedig ezt nem is restelli kiélvezni. Nem nyeli le azonnal kicsit a szájában tartja, ízlelgeti, figyeli a bor színét a pohárban, csak aztán nyel. Hallhatod, ahogy végigfolyik a nyelőcsövén, hallhatod, ahogy az emberi fül számára néma, számodra mégis olyan jól eső sóhaj hagyja el az ajkait a korty után.

- Arra kellett rájönnöm, hogy manapság az anarchiát túlromantizálták. – A mondat úgy kezdődött volna, hogy olvasgatott az interneten és úgy kellett rájönnie, de ezt az apró részletet inkább kihagyja. Mert ugye manapság mindenki az interneten olvas vagy ilyesmi, nem? – Mint ahogy minden mást is. Kicsit olyan, mintha visszafele utaztunk volna az időben, nem pedig előre. De végtére is, azt hiszem, ezt jelenti előre utazni. – Az idők említésére pedig – hiába ő hozta fel – láthatóan elkezdi kellemetlenül érezni magát. Ott van az apró jelekben. Ahogy félre pillant, ahogy nem feltűnően, de elhúzza a szája sarkát, ahogy még egyet kortyol a poharából. Aztán felvetődik benne egy újabb kérdés feléd. Érdekled.
- Te hogyan éled meg a mai világot? - És tényleg Rád kíváncsi. Nem valami sablon válaszra, vagy arra, amit a biznisz elvárna tőled. Hanem arra, hogy Te mit gondolsz.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Feb. 16, 2021 3:35 pm

fuck me with your mind

A nyelvem hegyén van a kérdés, hogy akkor mégis HOGYAN működik, hogyha nem így: biztosan csak kitaláltad ezt az egészet, mert másoknál bejön ez a duma, már ott is a hatalmas vigyor az arcomon, hogy ezt jól az orrod alá is dörgölhessem: fogadni mernék, hogy soha-soha nem kérdeztek ebbe így bele, mindenki csak el volt ájulva az erős illatodtól és barátságos, barna szemeitől, de aztán megszólalsz, a kezemhez érsz és mintha ezer áram rázna meg: érzem ahogyan a vér száguld az ereidben és innentől csak arra tudok koncentrálni, hogy a tenyereid mennyivel forróbbak az enyémeknél, hogy, ha a csuklódba mélyeszteném a szemfogaimat, akkor tulajdonképpen meg tudnálak kóstolni anélkül, hogy megölnélek és----
Összeszorítom az állkapcsaimat, hogy az arcom még véletlenül se torzuljon azzá a szörnyé, aki igazából vagyok: még csak koncentrálni sem tudok arra amit mondasz, mondasz egyáltalán valamit? Az egyetlen dolog, ami  tudatomba férkőzik az csak és kizárólag a véred illata és ha te most nem húznád el a kezedet, minden bizonnyal képtelen lennék elhúzódni. Így viszont csak kijózanodom, már amennyire ilyen pillanatokban ki lehet józanodni, szomjas vagyok de éppenséggel a jegeskávé nem segít ezen az állapoton. Egyedül az ment meg téged tőlem, hogy nem olyan régen táplálkoztam így a vágyon kívül nem kínoz igazi éhség és a barista ténykedése elég hangos ahhoz, hogy ne kizárólagosan arra koncentráljak milyen nyugodt ritmusban ver a szíved.
- Hmmm. - Hümmögök egy sort ahogyan feléd nyújtom a könyvet, jobb ha ilyen dolgokra koncentrálok: a porszemek sercegésére a talpam alatt ahogyan feléd fordulok, az óra kattogására a falon, ami az idő múlását jelzi. - Öööö? - Kínosan én is elnevetem magamat, nem tudom pontosan mire érted a kérdést, de követem a pillantásodat le saját magamra, biztosan lecsöpögtettem a nadrágomat kávéval, vagy--
KHM. KHM. KHM. Veszek egy nagy levegőt, a pillantásodnak elég jelzésértéke van ahhoz, hogy a nadrágom minőségén kezdjek gondolkozni és hogy mit enged látni és mit nem: az emberek nem szokták egymást OTT bámulni.
Megköszörülöm a torkomat, hogy rám figyelj, mármint az arcomra ahelyett, hogy másra figyelnél, meg a könyvre amit neked hoztam és mikor végre te is beszélni kezdessz, én csak rákönyöklök a pultra a tekintetemet direkt nem véve le az arcodról. - Ne aggódj, nem vagyok egy könyv gyilkos: nem hajtok szamárfület bele meg ne töröm meg a gerincét. - Csóválom a fejemet meg elégedetlenül: HÁT MINEK NÉZEL TE ENGEM?
- Ez egész érdekesen hangzik, de... - Ezen a ponton elveszem tőled a könyvet és egy kicsit, tényleg egy hangyányit csak gyorsabban lapozom át, mint ahogyan egy ember tenné, a szemeim bele-bele kapnak sorokba és szavakba mielőtt újra a pillantásodat keresném. - .. mi történt a századik oldal után? Rájöttél, hogy az anarchia megteremtéséhez nem elég egyetlen személy? - Közelebb dőlök hozzád, izgatottan, kíváncsian várva a válaszodat.

into you  || <333
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Feb. 15, 2021 10:39 pm
- Ez nem így működik. – Elutasítóan csóválja meg a fejét, de szórakozottságot láthatsz rajta, miután leteszi a poharát. Ott maradt egy csepp vörösbor, amit finoman le is nyal a felsőajkáról, mielőtt folytatná. – Legyen. – Kérdés nélkül kapja el a kezed, hogy a tenyered felfelé fordítva húzza magához, mintha abból készülne olvasni. Láthatóan nem veszi komolyan a helyzetet, de nem fogja megosztani veled a titkait, nem fogja elárulni, hogy az apja boszorkány volt, hogy egyedül ő nem örökölt a mágiájából, egyedül ő született a testvérei közül embernek, és neki ennyi jutott, némi megspékelt intuíció. És akkor már folytathatná azzal, hogy ezzel szedte meg magát annak idejét a huszadik századi Franciaországban.
A legszebb az egészben, hogy bár viccből vette a kezébe a tenyered, érzések és intőjelek sokasága önti. A tekintete nyugtalanná válik és pontosan úgy néz fel rád, mintha tudná, mi vagy. Kérdőjelet láthatsz a nyárbarna szemekben. Beléhasít a halál szaga, belé hasít a vágyad, a kék véred, mire elenged és felvont szemöldökkel néz még végig rajtad, mielőtt újabbat kortyolna a borából. Te pedig ugye nem szeretnéd megkockáztatni, hogy csak ugratott-e vagy valóban beléd érzett? Ugye nem? Mert tudod te, hogy vaj van a füled mögött. Ne rontsuk el ezt a szép estét. Rajta nem fog múlni.

Erősebb franciát várna el valaki olyantól, mint te, de sem a szóhasználatodat, sem a kiejtésedet nem szólja meg, sőt kifejezetten értékeli, hogy az anyanyelvén beszélgettek. Érdeklődve figyel és hallgatja minden szavadat, majd érdeklődve pillant a könyvre. Nem mosolyodik el, Rémy ízig vérig régies francia, nem híve az udvarias mosolyoknak és rémesen nyers tud lenni. A te társadalmi státuszoddal bizonyára hozzá vagy szokva a körbenyaláshoz és bájolgásokhoz, amikben aligha van sok őszinteség, de ne aggódj, tőle soha nem fogsz ilyesmit látni, ez már most egyértelműen rá van írva az arcára. Bezzeg akkor átfut egy apró mosoly az arcán anélkül, hogy rád nézne – a könyvé a figyelme –, amikor a te hideg bőrödhöz ér az ő élettel telt, napsütötte kézfeje. Hazudna, ha azt mondaná, hogy nem volt benne szándékosság, elvégre direkt úgy vette el a könyvet. És nézd azt a futó, sejtelmes mosolyt. Meg sem próbálja titkolni, hogy nem szándékos volt. Cicázna veled? Természetesen ha rákérdeznél – és miért kérdeznél rá, baromi ciki lenne! – szemrebbenés nélkül letagadná és még kapnál is egy ’mi-baja-van-ennek’ féle pillantást.

- Hallottam róla. – Rád néz, ahogy válaszol, majd vissza a könyvre, amit óvatosan elkezd lapozgatni. Tetszik neki a választásod, elismerően bólogat, sőt, izgatottnak tűnik, ahogy végig futtatja a szemeit a sorok között, majd egy perc múltán összecsukva leteszi maga elé a pultra, és átadja neked a saját hozományát. Csak ekkor szembesül azzal, amit eddig a szeme sarkából is látott, de nem vett róla tudomást, hogy teljes testtel felé fordultál, kurvaként széttett lábakkal. Nem hibáztathatod azért az érdekes, franciás pillantásért, amit kapsz tőle, a tekintetét pedig nem restelli lefuttatni az ágyékodik, a szemeivel megszúrva mindkét terpeszkedő combodat, mielőtt visszanézne azokba a szemérmetlenül kék szemekbe. – Kényelmes? – Kérdezi elnevetve magát, továbbra is az anyanyelvén beszélve, miközben átnyújtja neked a saját könyvét. – Eredeti példány az első betiltása előttről, szeretném, ha vigyáznál rá. Egy fiatal lány vezette anarchista mozgalomról szól. Emlékszem, hogy miután megvettem a könyvesnél, az első száz oldalon még olyan akartam lenni, mint ő. Aztán… – Szórakozottan, mégis valahogy nagyon keserédesen kezd nosztalgiázni, de rögtön észre is veszi magát és a nyelvére harapva fejezi be azonnal. Egyrészt nem akar spoilerezni, majd meglátod, milyen sötétté válik a sztori, ha nem ismernéd, másrészt pedig most abszurd dolgot állított, elvégre pluszmínusz kilencven évesnek kéne lennie ahhoz, hogy a sztorija megállja a helyét.  Egyébként májusban lesz kilencvenegy, hogy pontosak legyünk.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Feb. 15, 2021 4:47 pm

fuck me with your mind

Nem tudom eldönteni, hogy vajon most nagyon beképzelt vagy, vagy inkább az önbizalmad ilyen nagy, de akárhogyan is legyen borzasztóan szórakoztat a dolog, hogy te máris a legjobbnak titulálod magad: érdekes vagy tőle, megfejteni való egyenlet. Vajon honnan ered az önbizalmad és vajon miért nem törte le még senki a szarvaidat? - Ez igazán érdekes. Kíváncsi lennék a dologra, mert tudod az, hogy az ember éppenséggel azt gondolja valakiről, hogy kedves és az az illető tényleg kedves, még nem jelenti azt, hogy jó emberismerő az illető. Éppenséggel csak a felszínes személyiségjegyeket könnyű kiismerni. Szóval MONSIEUR mindenképpen érdekel, hogy milyen következtetésekre jutsz velem kapcsolatban. – Kíváncsian pillantok rád, szinte várakozóan, hozz csak elhamarkodott ítéleteket, kapaszkodj csak apróságokba, említs felszínes információkat vagy éppenséggel lepj meg. Ebben a pillanatban nem tudom, hogy melyikre vágynék jobban valószínűleg arra, ami tovább tart, ami alatt hosszabban beszélsz, gondolatokat fejtesz ki és egészséges beszélgetést indítasz.
Megkavarom a kanálszívószállal a kávét, hogy a fagylalt és a jégkockák olvadt elegye elkeveredjen a keserű kávéval és miközben beleszívok a szívószálba próbálok nem arra gondolni, hogy milyen izgalmas lenne, ha belőled kortyolhatnék így: félre ne érts, a szó szoros értelmében nem vagyok éhes, de egyszerűen hatalmas vágyat érzek arra, hogy megkóstoljalak, hogy a véred zamatából döntsek el bizonyos dolgokat rólad. Tudtad, hogy ezer információt hordoz, hogy titkokat is képes lenne rólad elárulni? Vagy az is lehet, hogy éppenséggel csak én tudnék ezer dolgot beleképzelni a dologba, hogy én tudnék elúszni azon az érzésen.
– Nem, tényleg nem. Helyeslek franciául nagyokat kortyolva, erőszakosan a kávé keserűségére koncentrálva, az, hogy nem angolul társalgunk rákényszerít arra, hogy minden tudásomat előássam és ahelyett, hogy a véredre gondolnék inkább a szavakat pörgessem az agyamban. A kiejtésem messze van a tökéletestől, valószínűleg a te füledet borzasztóan sérti az, ahogyan a szavakat formázom, de én azért kellő magabiztossággal fektetem az asztalra a könyvet. Megköszörülöm a torkomat - A regényeknél is jobban csak színműveket szeretek olvasni. – Kicsit megköszörülöm a torkomat, valószínűleg rossz sorrendben használom a szavakat és most, hogy pont te ülsz velem egy másodpercre zavarba is jövök tőle. - Szóval a Babaházat hoztam vagy ismertebb nevén a Nórát. Ibsentől. Nem tudom, hogy olvastad-e de mindenképpen el kellene olvasnod még egyszer. – Beleszövök néhány angol szót is, úgyhogy a végén csak zavarosan felnevetek és inkább eléd tolom a kicsit viharvert darabot mielőtt a kezemet visszahúznám, tenyereimet izgatottan összedörzsölném és teljesen feléd nem fordulnék szétvetett lábakkal, kíváncsian.

into you  || <333
[/b]
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 07, 2021 11:54 am
Igen, ha megkérnéd, hogy beszéljen hozzád franciául, ezer örömmel tenné. Olykor borsódzik a háta a saját hangjától, meg ettől az egyszerű és undorító nyelvtől. Ha pedig azt kérnéd, hogy verset szavaljon neked, talán boldogabbá tenné, mint téged. Vacsora után, éjszakába nyúlóan a kandalló tüze mellett, vörösbort kortyolgatva. Közel hozzád, de baráti távolságra természetesen. Egyébként gyorsan tanul. Hallanod kellett volna két-három hónappal ezelőtt a megtördelt mondatait, amik úgy jöttek ki az európai ajkai közül, mint aki mindjárt elhányja magát ettől a puritán nyelvtantól.

- A legjobb. – Rezzenéstelenül közli veled. Az, hogy pókerarcot vág túlzás, mert költözik némi alig kiolvasható – vagy inkább olyan ’sehova-nem-tehető’ – gőg a nagyoncsini ábrázatára. Mint amikor az ember tudja, hogy miről beszél, tudja, hogy többet tud és jobban tudja. Sejtelmes. Pedig te is érezheted minden rezdülésén, hogy ember. Nem vérfarkas, nem boszorkány, nem istenfasza. Ember. Mégis van benne valami megfoghatatlan.

És az is érdekes, hogy a könyvek illata és a műveltnek tűnő társaság mennyire ki tud elégíteni mindkettőtöket. Manapság ehhez aligha vannak hozzászokva az emberek. Különösen ilyen körökben, ahol te is mozogsz, nem? Pörög a közösségi média meg a reality, meg a kokó felfelé, az átlag műveltség meg felelé. Erre itt van Rémy, aki olyan melegen, napsugarasan barna szemekkel figyel téged, mintha a Louvre szeretne a keblére ölelni.
Nem tetszik neki, hogy titokzatos úrnak hívod. Mogorván pillantana rád cserébe. Mégis elveszi az élét, ahogy elvigyorodsz. Mármint az, ahogy a csalfa mosolyod az ajkaidra vonzza a tekintetét, majd vissza fel az égkék szemeidbe. Az ő vonásain is kicsit úgy néz ki ez a néhány röpke másodperc, mintha a folyó húzná le az élezett követ, a fenekén hempergetné évtizedekig, hogy sokkal gyengédebb formát öltsön, amikor újra felszínre kerül. A folyómeder pedig jelen esetben a mosolyod.

- Ó, hát nem akarjuk tönkretenni a reputációdat az első találkozásunk alkalmával, nem igaz? – Franciául szólal meg és pimaszul mosolyog rád, miközben a borospoharáért nyúl, az ajkai helyett pedig a te jegeskávéd felé emeli, összekoccintja a két üveget, és csak azután kortyol bele a kellemesen száraz italba. Teljesen megváltozik körülötte az atmoszféra, amikor az anyanyelvén beszélhet. Ilyenkor sokkal otthonosabban mozog a környezetében és ez a kisugárzásán is érezhető. Szemtelen, kifinomult, kissé gőgös, de valami különlegesen érzéki formában. Másfelől, ez az érzékiség valahogy az egész lényéből árad. Minden lélegzettel együtt, minden erőfeszítés nélkül. Ha pedig te is franciául válaszolsz, akkor ezen a nyelven folytatja a társalgást, és nagyon örül neki.
- Igen. – Mosolyogva bólogat. Igazán kíváncsi arra, hogy milyen könyvet hoztál. Közben pedig ő is előhalássza az apró, majdnem normál könyv magasságú, de annál jóval kevésbé széles darabot a dzsekije zsebéből és a pultra teszi. Nem a közeledbe, a másik oldalára, hiszen szeretné Neked megadni az elsőbbséget, hogy elmondd, mit hoztál. Tényleg kíváncsi rá és szeretné majd elolvasni. Most, hogy találkoztatok, még inkább. Ő is valami különlegeset tett. A régi holmijai közül – márpedig nagyon kevés, alig egy doboznyi holmija van a ’’régi életéből’’ – hozott el egy tökéletes állapotú, de megtépázott múltú francia könyvet, amit azóta számos alkalommal betiltottak. Évtizedek óta nem lehet kapni. Akkor még árulták, amikor néhány évvel volt idősebb, mint… most (?) szóval sokat ér. Mégis úgy érezte, hogy Neked elhozhatja. Márpedig ő jellemzően hallgat a megérzéseire.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Feb. 05, 2021 10:09 pm

fuck me with your mind

A szám önkéntelen mosolyra húzódik a tökéletes francia kiejtésed hallatán, képes lennék a pultra könyökölni és addig kérlelni, hogy beszélj hozzám franciául amíg már nem tudsz ellenkezni, éjjeleken át tudnám hallgatni amit mondasz, lényegében mindegy lenne a tartalma, csak mondd, mondd és soha ne hagyd abba. - Mignon? -  Kérdezek vissza izgatottan felhúzódó szemöldökkel, ennyi idő is pont elég volt ahhoz, hogy még inkább beszéltetni akarjalak, egyszerűen már most megunhatatlan ahogyan töröd az angolt, érdekesen vibrál minden szavad egészen elvonzza a figyelmemet a véredről, mert azon kezdek el gondolkozni, hogyha megkérnélek, hogy mondj egy verset nekem franciául akkor vajon valami idióta fétisesnek gondolnál, vagy belemennél?
- És mit gondolsz? Jó emberismerő vagy? - A vonásaidat figyelem, alig bírom rólad levenni a szemeimet, jóllehet nem is akarom: izgalmasok a vonásaid, mint egy szépen megfestett festmény, élesre húzott vonásokkal, pihe könnyedséggel és puha bőrrel, a legszívesebben végig simítanálak újra és újra, de hát baromi furcsán jönne ki, úgyhogy csak rábólintok arra, hogy ez egy hosszú történet, hát milyen lerázós szöveg ez?
- Oké, titokzatos úr. - Vigyorra húzom a szám leheletnyi éllel, persze nem azt várom, hogy MINDEN titkodba avass be - jajj, dehogynem, hát IMÁDOM a titkokat és a pletykákat - de azért ennél többet akartam, információ morzsákat vagy hamis pillantást, bármit, ami nem ilyen lerázós.
Kicsit csalódottan is huppanok vissza a bárszékre, lezser módon szétvetett lábakkal dőlök hátra, egyik karomat a pultra fektetem, a másikat a jegeskávém pohara köré fonom és ahogyan ledobod a kabátodat, hirtelen őrült izgalom jár át, a véred édessége átüt a parfümödön úgyhogy csak erőszakosan harapok rá a nyelvemre, még a fejemet is elfordítom: a szemfogaim meg akarnak nyúlni: alig bírom ki, hogy ne engedjek nekik, rendesen lelki erőt kell hozzá gyűjtenem, hogy higgadt tudjak maradni: HOGY LEHET ILYEN ILLATOD?
Megköszörülöm a torkomat, nehezen térek csak vissza melléd, akkor fordulok újból feléd mikor már nyugton ülsz és megrendelted az italt: sietősen a kávémért nyúlok és jó mélyen beleszagolok, tisztítsa csak ki az agyamat, direkt kínzol ugye? A bor pont olyan, mint amilyen a vér színe.
- Ó hát sajnálom, hogy csalódást kell okonznom, de mindenképpen ügyelnem kell a reputációmra, szóval csak egy... könyvtárral tudok szolgálni. - Lebiggyesztem az ajkaimat, mint aki igazán nagyon-nagyon sajnálja. - Megmutassam milyen könyvet hoztam? - Szalad izgalmas mosolyra a szám, mintha gyerek lennék aki mindvégig erre várt.

into you  || <333
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szer. Feb. 03, 2021 2:42 pm
Arra nyilvánvalóan nem képes, hogy beazonosítsa a fajokat, az apjától örökölt, csökevény képessége nem így működik, viszont határozottan bizsergés fut végig a bőrén az érintésed alatt, de nem az a fajta, ami a tiéden. Annál rosszallóbb, mint amikor elfekszed a karodat és mozgatás után mindenhol bizseregni kezd és szurkálni. A különös sötétedésnek induló tekintetedet ötvözve ezzel, oldalra biccenti a fejét. Szolid kíváncsiság költözik a nyárbarna szemeibe, ám nem fog elkalandozni és nem kezd találgatásokba sem. A legkevésbé sem érdekli most ez az egész. Túl sok számára az impulzus a városban és a modern világban, minden téren. Mindenhol veszély, meg kibaszott 5G leselkedik, mikor még azt is alig érti, hogy a 3G mi. Szóval nem kezd találgatásba, hogy vajon AZÉRT olyan hideg-e a bőröd, mert leszarja, a bizsergéssel együtt. Ahogy pedig beszélni kezdesz hozzá, végleg eltereled az egészről a figyelmét. Tetszik neki a hangod.

- Igazán nem sokat. – Kicsit elneveti magát az orra alatt, mielőtt folytatná, közben pedig mindenféle kínoskodás nélkül szimplán kihúzza a szorításodból a kezét, mert neki elég volt köszöni. – Azt, hogy… hogy is mondta, mignon vagy. – Gondol itt a cuki jelzőre, ami nem jut eszébe. Ő sosem használt ilyen szavakat a minimális társalgásban, amit ezelőtt angolul kellett folytatnia. – És rendes. De tudod, hogy van ez, magamnak is el tudom dönteni, hogy valóban az vagy-e. – Vág még egy fura fejet, ahogy eszébe jut, hogy küldött még egy csomó értelmezhetetlen, gyanús hangulatjelet is, de ezt nem hozza fel lévén, hogy nálad sem értette a felét annak, amiket összehordtál, szóval hagyjuk.

- Nem, ez egy hosszabb történet. – Válaszol, miközben az intésedre megindul a bárpult felé, de ennyivel érezhetően le is zárta a ’ki-hogyan-került-ide’ témakörét. Talán te is hallhatod, hogy megsüllyed a szíve, mintha alig érezhetően félre verne az otthon gondolatára.
Leveszi a dzsekijét, a mozdulattal pedig akaratlanul is még inkább szétdobja az illatát a térben. Leteríti a másik oldalán lévő szabad székre, ő pedig helyet foglal a tiéd mellett lévő bárszéken. A jegeskávé hallatára bezzeg a szeme sem rebben. Az italodra néz, majd fel rád – bazdmeg, hogy lehetnek ENNYIRE kékek a szemeid? el tudna veszni bennük - csak hogy az apró gesztussal a tudtodra adja, hogy figyelt és hallott, majd ugyanilyen szenvtelen módon pillant fel a pult mögött álló nőre. – Egy pohár vörösbort kérek. Château Pape Clément, köszönöm. – Azt pedig, hogy melyikből kér, valami fájdalmasan tökéletes akcentussal ejti ki. Más ezt talán úgy kommunikálta volna le, hogy hmm valóban jó illata van a jegeskávédnak, jól néz ki, egyszer biztosan megkóstolom majd, de a nap ezen szakaszában én inkább maradnék a kellemesen száraz boroknál. De mi most Rémyről beszélünk, aki egy külön kategória. Milyen érzés, ha valaki nem rajongva kommunikál veled, és bár láthatóan figyel, de nem issza a szavaidat? Nem lepné meg, ha el lennél tőle szokva, te hercegek gyöngye. – Azt kell mondanom, hogy kissé csalódtam, hogy valóban egy könyvtárba hívtál el bankrablás helyett. – Színlelt fapofával közli veled, de mivel (félig)viccel, az a halálcuki, szemtelen mosoly ott bujkál a szája sarkában, láthatod, ahogy rád néz, miközben az italát várja. Csak húzogat, arra célozva, hogy tökre nem értette, mit akartál tőle, de izgalmasnak hangzott. De ezek szerint Sveta tényleg nem mondta el neked, hogy ő korszakban sem… idevalósi, mondjuk úgy.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szer. Feb. 03, 2021 1:45 pm

fuck me with your mind

Minden egyes lépéssel intenzívebbé válik a jelenléted és mire már itt állsz előttem már nem is érzem a jegeskávé keserűen fanyar illatát, vagy a könyvek ismerősen jellegzetes szagát ezer értintéssel: mint egy párolgó illatosító úgy teszed magadévá a helyett, a nyelvemen érzem a vanília ízét, automatikusan veszek még egy mély levegőt, illatorgia, karcolja a nyálkahártyámat, rám telepszik. Intenzív, mintha most próbálgatnád a parfümöt, mintha ebben a pillanatban spriccelnéd magadra, ha közelebb hajolnék biztosan meg tudnám mondani, hogy milyen pontokra érkezett a folyadék a bőrödön miliméter pontossággal.
- Nagyon örvendek Rémy Rousseau. - Elmosolyodom, nehezemre esik elengedni a kezedet, túlságosan is élénk, szinte forró, lüktet benne az élet, a pulzusod a kézfogás előtt is elemi erővel adja meg az alapot, hallom ahogyan ver a szíved, megnyugtatóan lágy ritmust diktál: alig bírom ki, hogy a tenyerem ne csússzon feljebb a csuklódra, hogy az ujjaim ne akarjanak rátalálni az ereidre, hogy ráfogjak, hogy érezzem ahogyan van ott valami, amire szükségem van.
Tovább fogom a kezedet a kelleténél, kótyagos állapotba kerülök, egyszerre kábít el az illatod, éppen csak felszínesen nyomja el a véred szagát és egyszerre kábít a szíved ritmusa: ha nem mondanád ki Sveta nevét, talán még válaszolni is elfelejtenék. Milyen szerencse, hogy nem vagyok igazán éhes.- És mit mondott Sveta neked? - Pillantok fel a kezedről a szemeidbe, biztonságosabb terepnek tűnik, meg aztán van valami otthonos a tekintetedbe amitől az állati izgatottságom alább hagy.
A tenyereimet a hátam mögött kulcsolom össze, ezerszer egyszerűbb emberinek maradni így, hogy megadod az alapritmust: tudom milyen tempóban kell mozognom, milyen mély levegőt kell vennem, hogy ne legyek túl feltűnő, el tudom lesni azokat az emberi vonásokat, amik habár ösztönösen kellene, hogy előtörjenek, az a valami elnyomja bennem őket. - Akkor így kerültál ide? -Érdeklődve biccentem félre a fejemet. - Franciaország nem volt többé elég változatos? - Persze én ezt sosem tudnám megérteni, elvégre NEM ÖNSZÁNTAMBÓL JÖTTEM IDE, meg aztán Franciaország mégis csak egy csodás hely, a Riviére a világ legmegnyugtatóbb helye, végig cabriózni a tengerparton, a homokszemcséket a lábujjaid között érezni, el sem tudom mondani milyen szükségem lenne egy ilyen napra.
- Egyébként ott ülök. - Mutatok a kirendelt kávém felé, nem mintha nem lenne számodra is halál egyértelmű, hogy pontosan melyik is az én bárszékem: a személyzeten és rajtunk kívül teljesen üres a könyvtár és tudod már egy pillanatra sem érzem túlzásnak ezt az egészet. Így is nehéz megbirkóznom azzal, hogy megkóstoljalak, mi lenne még több tucat ember vérének az illata is megpróbálna hatni rám?
Megvárom, hogy te lépj először, így teljesen a ritmusodhoz tudok igazodni, még csak az kéne, hogy véletlenül egy lépéssel a bárszéken üljek, mert éppenséggel túl izgatott vagyok. - Hihetetlen, de itt csinálják a város legjobb jegeskávéját. Meg egyébként a smoothiejuk sem rossz, de a jegeskávé, BÁRMIKOR le lehet venni a lábamról vele. - És ezt tényleg értsd úgy, hogy BÁRMIKOR.

into you  || <333
[/i][/i]
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Feb. 02, 2021 10:57 pm
Nem tudja, hogy ebből az egészből mi fog kisülni, és ezért tetszik neki annyira a helyzet. Kicsit úgy viselkedik az élettel, mintha az az ellensége lenne. Lehetne azt mondani, hogy bármibe beleugrik, bármit kipróbál, de ez leginkább csak a spontaneitásáról mondható el, mert azt a ’’bármit’’ azért csak így szolidan, úriasan teszi. Lám, Svetával is milyen jóban lettek.
A több szintes, modern könyvtárba megérkezve nem bóklászott túl sokáig azt leszámítva, hogy a másmilyengombos liftet előbb azért jól összenyomkodta, lement a garázsba és csak onnan sikerült feljutnia a megcélzott emeletre. Furcsállta, hogy a kávézó nyitvatartási ideje egy órával ezelőtt véget ért, de nem ült meg olyan igazán rossz érzés a gyomrában, az intuíciója meg sem moccant, ezért ő is letudta az egészet egy képzeletbeli vállrándítással.

Rémy tipikus francia. Amikor pedig a liftből kisétálva hamarosan meglát téged is az ürességtől kongó kávézóban, ezt ösztönösen szemlélteti az is, hogy nem válaszol rögtön valamit, de még csak rád sem mosolyog. Úgy sétál feléd, mintha kifutón lenne. A bőrének még így, a tél közepén is van egy finoman napbarnított alapszíne – genetika, a nővére is hasonlóan van ezzel – ami azért jól mutat azzal, ahogy feltolja az orráról – mármint eddig csak lehúzta az orrán, hogy a liftben lásson – a göndör fürtjei közé a napszemüvegét, hogy te már a nyárbarna szemekkel találkozhass. Fekete bőrdzseki van rajta, alatta fekete elegáns garbóval, meg fekete farmerral, a cipője viszont a szettől egy nagyon elütő, halálcuki színesmintás Converse tornacipő. Az illata egy külön sztorit megérhet a vámpírszaglásod margójára. Úrias francia lévén ez volt az első, amit igazán gondosan választott ki az ’’ébredése’’ után. A neroli és keserűnarancs fejillatot már alig lehet érezni, épp csak játékos élt ad a rozmaring és jázmin szívjegyeknek. Ami leginkább körüllengi az a cédrusfa, tonkabab és vanília elegáns és baromi szeduktív keveredése. Ez tipikusan az a jellegű francia parfüm, amit megkísértésre teremtettek.

- Világosak voltak az instrukciók. – Érted, min vagy meglepődve, cicuka. A szavaidat csak akkor viszonozza, amikor számára kényelmes közelségbe értél. Egy apró mosolyt is fűz hozzá, és ha már a franciáskodásnál tartunk, ha Sveta nem említette volna, ezzel végképp világossá válhat a származása az erős akcentusa miatt. De hallja ám, hogy neked is van némi akcentusod az itteni okádék amerikaihoz képest. – Rémy Rousseau. Nos, igen. – Kezet nyújt és bemutatkozik ő is, majd alátámasztja azt, hogy tisztában van a neveddel. Azonnal feltűnik neki, hogy mennyire hideg a bőröd. Utána pedig az, hogy milyen finom az illatod. Máris ’’kedvel’’. – De csak annyit tudok rólad, amennyit Sveta mondott nekem. – Márpedig a lányt ismerve képzelheted, hogy nem sokat a kétes, winkwink-es megjegyzéseken kívül. – Olykor jól jön némi változatosság, nem? – És kihallani a hangjából, hogy éppen ezért, szándékosan nem nézett utána, hogy kivel is fog találkozni. Mit adja alád a lovat, az uncsi.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Feb. 02, 2021 4:13 pm

fuck me with your mind

... akkor szerinted EZ nem túlzás? - Küldöm el  a huszadik üzenetet is Marjorynak, hátha a huszadik csipogás ebben az egy percben majd ráveszi arra, hogy vegye már elő a telefonját, de tulajdonképpen időm sincsen megvárni, hogy válaszoljon, mert a barista elém tolja azt a jegeskávét és a figyelmem arra irányul, hogy a jégkockák milyen hangosan recsegnek a hőmérséklet hatására - ezt SOSEM fogom megszokni - és, hogy milyen hangosan is koccannak a pohár falának ahogyan közelebb húzom, ha véletlenül meg is rezdülne a telefonom, ebben a hangzavarban képtelen lennék arra koncentrálni, az ujjaimmal a pulton dobolok és Agnesre nézek, fáradt karikás szemeiben nem annyira látom azt a kedvességet, amire számítottam, de azért visszamosolyog rám  amivel tejesen összezavar: lehet, hogy tényleg túlzás?
Lehet, hogy nem kellett volna kinyittatnom ezt a helyet ilyen későn este és nem kellett volna kibérelnem?
Lehet, hogy inkább az a baja, hogy jegeskávét kértem a sima fekete helyett?
Lehet, hogy fél, hogy a kávém után őt fogom kóstolgatni?
Hevesen ver a szíve?
ÚRISTEN, MI AZ ÁTLAGOS EMBERI PULZUS?
Meg akarom kérdezni, hogy izgul-e és már nyitom is a számat, hogy megkérdezzem, miért izgul ennyire, de eszembe jut, hogy tulajdonképpen nem kellene tudnom, hogy izgul és ha ez lehetséges lenne, akkor ettől már összeizzadtam volna az ingemet, de MICSODA SZERENCSE, hogy ez nem lehetséges, szóval csak elmosolyodom kínosan, és bekapom a kanálszívószálat, de már nem tudok semmi másra sem koncentrálni csak arra, hogy milyen hangosan olvadnak a jégkockák és milyen hangosan ver Agnes szíve és már szinte azt is hallom ahogyan a vér száguld az ereiben, amikor megszólal a lift érkezését jelző csengő, és kizökkent.
A fejem arra fordul amerről a cipőid kopogása hallatszik, a légzésem ritmusa akaratlanul is a tiedre hangolódik és rendesen vissza kell fognom magamat, hogy ne viselkedjek indokolatlanul vámpírként: emberi sebességgel mozdulok, nem hagyom hogy az illatodról a vér ízére asszociáljak és nem fogok minden kis neszre összerezzeni, vagy a hang forrását keresni. - Hé, hát ide találtál! - Lököm el magamat a pulttól - a kávét itt hagyom, mert tudom, hogy minden lépésemnél milyen atomi erővel csapódnának a jégkockák az üveg falának - és feléd sétálok, LASSAN ( lehet, hogy egy kicsit túl lassan is), és a kezemet nyújtom. - Jasper van den Acker. Személyesen, de azt hiszem ezt már tudod. - Félrebiccentem a fejemet, még csak ötleted sincs, hogy az ütőered milyen elemi erővel lövelik az illatodat szét a levegőben.

into you  || <333

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

Rémy & Jasper I.
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Rémy & Jasper II.
» Rémy & Jasper - how to
» Marjory & Jasper
» Oleg & Jasper
» Jasper & Oleg I.

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: